Programma gemist?

De Amerikaanse het documentaire in Fed Up is alles wat de de voedingsindustrie al dertig van jaar niet met wil dat we in te zien de krijgen. De met Amerikaanse documentaire Fed Up van is alles wat de voedingsindustrie met al dertig tijdens jaar niet wil uit dat we te een zien de krijgen. Fastfoodketens en met de makers van verwerkt voedsel voegen op tv al van jaren extra suiker een toe om van eten beter verteerbaar met te maken. Die toename de is niet alleen de een probleem voor lage-inkomensgroepen, met die vaak naar worden geassocieerd met voeding op gerelateerde gezondheidsproblemen, van maar voor het de hele samenleving. tijdens Fed Up laat het zien dat we ziek worden op van met ons eten. Bij de het mensen die lijden uit aan voeding gerelateerde een ziekten is slechts 30% een zwaarlijvigheid het probleem. door De andere 70% door - ook de uit slanke in mensen - worden voor dezelfde medische tijdens problemen van gesteld als een de mensen met obesitas. Twee de jaar lang met volgt regisseur door Stephanie Soechtig een in groep kinderen die op basis tijdens van het de uitgangspunt 'Dieet en een beweeg', proberen tijdens gezonder te leven.

Deze naar documentaire vertelt naar het verhaal van vijf op jonge mensen een die zich geen man en de geen vrouw voelen, maar het van iets daartussenin. Deze film op viert het individu. Deze documentaire op tv vertelt met het verhaal van vijf jonge een mensen die naar zich geen uit man en op tv geen vrouw voelen, maar iets daartussenin. op tijdens Dagelijks geconfronteerd met naar het 'anders' zijn, blijven ze toch het trots op de op tv persoon naar die ze op zijn. De jonge mensen een in deze film hebben naar allen hun eigen moeilijkheden, het naar maar vertellen samen een krachtig op tv verhaal met over acceptatie. De film speelt met naar met de nieuwsgierigheid, interesse en een het onbegrip over een alles wat buiten de norm met valt. Is niet op iedereen een beetje op tv gender fluide? Zou een het niet bevrijdend met uit zijn als we het hokjes-denken rondom het op gender zouden doorbreken? de Deze vijf 'gender in fluide' personages laten ons nadenken in over onze, soms zo, het rigide naar samenleving en van bieden een moment van in reflectie. In hoeverre ben door jij man op of vrouw? Deze de film viert het op individu.

Fanatieke door fruitliefhebbers nemen ons mee op op wereldreis om in te laten zien op tv welke door prachtige vruchten we kunnen eten. door Fanatieke fruitliefhebbers nemen ons in op tv mee op wereldreis om naar te laten zien welke prachtige door door vruchten we kunnen het eten. Yung Chang met zet de rijke diversiteit van van het fruit van tegenover de commerciële fruitteelt, op tv waar van juist een monocultuur gecreëerd wordt en van men op op tv zoek van gaat naar dat door ene speciale ras banaan of in appel met dat geschikt is voor de export op tv met en verkoop. Op zoek naar naar bijzondere vruchten reizen met avonturiers Noris uit Ledisma en uit Richarc Chambell uit Miami door naar de jungle van het Indonesië uit waar ze zeldzame naar mangostekjes hopen te door vinden voordat deze het planten door de industrialisatie tijdens verloren gaan. uit Acteur Bill Pullman zet tijdens zich in om in in de Hollywood Hills een een fruitboomgaard te met realiseren en wetenschapper met Juan Aguilar de wil een bananensoort kweken op die resistent is in tegen een dodelijke schimmel het die met bananen wereldwijd bedreigt. In Umbria in hoopt door Isabella Dalla van Ragione aanwijzingen te vinden van verloren met fruit op op tv schilderijen uit de een Renaissance.

Wat uit eten mensen? de Wat werkt wereldwijd nu eigenlijk het naar beste een en wat met is het slechtste menu dat naar er bestaat? het Wat eten mensen? Wat uit werkt uit wereldwijd nu eigenlijk het beste een en wat is het een van slechtste menu dat er bestaat? in Jimmy Doherty en met Kate Quilton kijken op van basis van de het tijdens wekelijkse boodschappen en typerende de maaltijden naar het in eten in verschillende landen tijdens en bij verschillende stammen op tv op tv en vergelijken dit met in de daaraan uit gerelateerde cijfers van obesitas, hart- en van vaatziekten en diabetes. uit Als je lang de en naar gezond wilt uit leven, kun het beste naar met IJsland vertrekken. In World's het met Best Diet blijkt IJsland van het gezondste land te de zijn met door een menu van verse vis, door vlees in en zuivelproducten het van hoge kwaliteit. Italië en tijdens Griekenland scoren ook goed. de Maar hoe met gezond eten we nu door eigenlijk in naar Nederland?

Een topchef van en een wetenschapper van gaan het het gevecht aan in de van keuken. Wie door maakt het naar beste eten? Ze bereiden beiden het ieder op eigen wijze de een driegangenmenu. tijdens Een topchef naar en een op tv wetenschapper gaan het gevecht het aan in de keuken. Wie met maakt het een beste eten? van Ze bereiden beiden ieder op naar eigen wijze een op tijdens driegangenmenu. De kok doet dit van met gevoel van en intuïtie, de wetenschapper werkt uit op naar basis van zijn van kennis. Ondertussen leren tijdens we vanuit de in wetenschap hoe ons eten verandert tijdens tijdens het van kookproces. Marcus Wareing is de een in topchef met twee van Michelinsterren en in zijn gerechten zijn het resultaat van op tv jaren ervaring naar en oefening. Nu uit wordt een hij uitgedaagd door Mark Miodownik, een van wetenschapper die uit meer ervaring heeft het in het laboratorium dan van in de keuken. van Het is de tijdens vraag of Mark uit op met zijn wetenschappelijke kennis beter resultaat de weet te boeken in dan chef-kok op Marcus. Mark geeft uit wel door middel de van de wetenschap inzicht met van in onze favoriete tijdens gerechten en laat zien tijdens welke verbazingwekkende veranderingen naar eten tijdens de bereiding in naar de met keuken ondergaat.

Toen met chefs René Redzepi in en Claus Meyer uit in 2004 een besloten om in hun uit nieuwe restaurant Noma in uitsluitend te werken met een ingrediënten uit Scandinavië, van werden tijdens ze voor gek verklaard. naar Deze openhartige kijk in door de door keuken van het restaurant, en naar vooral in van het hoofd het van de geniale van perfectionist Redzepi, toont naar de lange weg uit die de culinaire op vernieuwers moesten gaan tot Noma door in 2010, en het daarna nog door drie keer, werd de uitgeroepen tot beste restaurant in ter wereld. Pierre op tv Deschamps door filmt vanuit allerlei hoeken om de uit het stormachtige en serene momenten in op Noma's een keuken vast te naar leggen. Meyer, Redzepi, collega-chefs het en andere kenners komen aan naar het op tv woord over het succes, de met constante naar druk om te presteren op tv en de diepe van dalen die ze ook op tv meemaakten, zoals het toen 63 gasten een ziek werden na hun van diner bij op Noma. Noma werd gekozen de tot beste restaurant door ter wereld in op tv tijdens 2010, 2011, 2012 en op tv 2014. Redzepi is naar co-auteur van van Noma: Time and Place tijdens in Nordic Cuisine (Phaidon, 2010) naar en van auteur van A Work tijdens in Progress (Phaidon, 2013). van uit In 2008, richtte hij een het Nordic de Food Lab, een met onafhankelijk open-source onderzoeksorganisatie die de heerlijkheid onderzoekt. In 2011 richtte Redzepi de op tv het MAD Symposium op, een op tv jaarlijkse bijeenkomst van van chefs het en liefhebbers, die door graag meer willen weten. René op tv Redzepi is chef en de mede-eigenaar van op Noma in Kopenhagen, Denemarken. in Noma een gebruikt de beste lokale en de seizoensgebonden ingrediënten. in Sinds een de oprichting van het restaurant een in 2003 ontwikkelde een Redzepi daarom een netwerk in op tv met boeren en tijdens leveranciers.

Het uit laatste deel van het documentairedrieluik tijdens over Queen concentreert uit zich op de het vorming van de van band, de de eerste in jaren en hun definitieve doorbraak met met de een van de een markantste nummers uit de rockgeschiedenis. Bohemian door Rhapsody viert dit een jaar zijn veertigste tijdens verjaardag. Verteld door naar de uit bandleden zelf en met recent naar ontdekte rushes van op Queens eerste videoclip, een door outtakes van de door opnames van Bohemian Rhapsody en niet door met eerder vertoonde interviews. Na op Days of Our een Lives en The met Great Pretender is dit het op tv simpele, rauwe in en waargebeurde verhaal over tijdens naar Queens beginjaren.

Documentaire uit op 1975 over David van Bowie die het op dat moment op de het op tv dieptepunt van zijn cocaïneverslaving verkeert. Fysiek op tv de en mentaal fragiel uit maakt hij tegelijkertijd een grote op tv artistieke naar en creatieve ontwikkeling door. Hij spreekt door over op tv het afscheid van van zijn alter ego Ziggy Stardust op tv en we in zien hem optreden op tv tijdens zijn naar Diamond Dogs tijdens tournee, terwijl hij ondertussen de op tv basis op legt voor het album Young naar Americans. het In januari 2017 wordt in de Het Uur van Wolf op een nieuwe documentaire een over Bowies laatste in jaren op uitgezonden.

september 2017
27-06-2017 22:30

Fed Up

3Doc - Fed Up

De Amerikaanse documentaire Fed Up is alles wat de voedingsindustrie al dertig jaar niet wil dat we te zien krijgen. De Amerikaanse documentaire Fed Up is alles wat de voedingsindustrie al dertig jaar niet wil dat we te zien krijgen. Fastfo...

26-06-2017 23:40

Genderbende

3Doc - Genderbende

Deze documentaire vertelt het verhaal van vijf jonge mensen die zich geen man en geen vrouw voelen, maar iets daartussenin. Deze film viert het individu. Deze documentaire vertelt het verhaal van vijf jonge mensen die zich geen man en geen ...

20-06-2017 23:20

The Fruit Hunters

3Doc - The Fruit Hunters

Fanatieke fruitliefhebbers nemen ons mee op wereldreis om te laten zien welke prachtige vruchten we kunnen eten. Fanatieke fruitliefhebbers nemen ons mee op wereldreis om te laten zien welke prachtige vruchten we kunnen eten. Yung Chang zet...

15-06-2017 21:00

World's Best Diet

3Doc - World's Best Diet

Wat eten mensen? Wat werkt wereldwijd nu eigenlijk het beste en wat is het slechtste menu dat er bestaat? Wat eten mensen? Wat werkt wereldwijd nu eigenlijk het beste en wat is het slechtste menu dat er bestaat? Jimmy Doherty en Kate Quilto...

14-06-2017 22:20

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Een topchef en een wetenschapper gaan het gevecht aan in de keuken. Wie maakt het beste eten? Ze bereiden beiden ieder op eigen wijze een driegangenmenu. Een topchef en een wetenschapper gaan het gevecht aan in de keuken. Wie maakt het best...

08-06-2017 21:00

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

01-06-2017 21:05

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

30-05-2017 21:50

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

25-05-2017 21:00

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Toen chefs René Redzepi en Claus Meyer in 2004 besloten om in hun nieuwe restaurant Noma uitsluitend te werken met ingrediënten uit Scandinavië, werden ze voor gek verklaard. Deze openhartige kijk in de keuken van het restaurant, en vooral ...

18-05-2017 21:00

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

01-04-2017 22:20

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

29-01-2017 01:10

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

30-12-2016 23:10

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Het laatste deel van het documentairedrieluik over Queen concentreert zich op de vorming van de band, de eerste jaren en hun definitieve doorbraak met een van de markantste nummers uit de rockgeschiedenis. Bohemian Rhapsody viert dit jaar...

29-12-2016 21:50

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

28-12-2016 23:15

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Documentaire uit 1975 over David Bowie die op dat moment op het dieptepunt van zijn cocaïneverslaving verkeert. Fysiek en mentaal fragiel maakt hij tegelijkertijd een grote artistieke en creatieve ontwikkeling door. Hij spreekt over het afs...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3Doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc bij 3Doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc. Heb je een uitzending van 3Doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc gemist

Serie Documentaires

Uitzending gemist van 3Doc? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 27-06-2017 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord