Programma gemist?

Het is op tv de droom van uit iedere een man in het met zuiden: ooit Prins Carnaval op tv worden van met je eigen dorp of stad. In het van 2017 overkwam het op tv BNNVARA-presentator Lex Uiting in Venlo. Een tijdens erebaan die in hem op het idee door bracht met een documentaire te maken over van de Limburgse traditie. tijdens Samen een met regisseur en uit filmmaker Rob Hodselmans op en producent Pieter Kuijpers door maakte de hij deze documentaire. Een film op tv over verbinding en verbroedering, van die laat de zien wat carnaval, in de naar Limburg ook wel vastelaovend genoemd, een nou een écht betekent.

De op Amerikaanse documentaire Fed Up is op tv alles tijdens wat de voedingsindustrie al dertig in jaar naar niet wil dat we te een zien het krijgen. De Amerikaanse documentaire met Fed Up is alles tijdens in wat de voedingsindustrie al dertig een jaar op niet wil dat een we te zien krijgen. Fastfoodketens en door de het makers van een verwerkt voedsel voegen al jaren extra in suiker toe om op tv in eten beter verteerbaar te een maken. Die op tv toename is niet naar alleen een probleem voor lage-inkomensgroepen, uit die van vaak worden geassocieerd met voeding gerelateerde het gezondheidsproblemen, uit maar voor de hele op tv samenleving. Fed Up laat de zien dat met we ziek worden van een naar ons eten. Bij uit de mensen die lijden aan voeding de gerelateerde ziekten het is op slechts 30% zwaarlijvigheid het probleem. in De een andere 70% - een ook de slanke mensen op tv - worden voor dezelfde medische op tv in problemen gesteld als de mensen uit met obesitas. Twee jaar naar lang van volgt regisseur het Stephanie Soechtig een groep kinderen die uit naar op basis van het uit uitgangspunt 'Dieet en beweeg', proberen het gezonder te naar leven.

Deze op tv documentaire vertelt het verhaal van van vijf op jonge mensen het die zich geen man uit en geen vrouw van voelen, maar naar iets daartussenin. Deze film viert in het individu. Deze met documentaire door vertelt het verhaal van vijf jonge van mensen van die zich in geen man en geen vrouw de voelen, maar iets het daartussenin. naar Dagelijks geconfronteerd met het 'anders' zijn, op tv blijven ze toch in door trots op de persoon die tijdens ze zijn. De door jonge mensen in uit deze film hebben op tv allen uit hun eigen moeilijkheden, maar vertellen samen de uit een krachtig verhaal in over acceptatie. De met film speelt met de nieuwsgierigheid, interesse met en het onbegrip uit over alles op wat buiten een de norm valt. Is niet op tv met iedereen een beetje op gender fluide? Zou het niet bevrijdend een zijn als tijdens we het hokjes-denken rondom de gender zouden doorbreken? op tv met Deze vijf 'gender fluide' personages de laten ons een nadenken over onze, uit soms zo, door rigide samenleving en naar bieden een moment van van reflectie. In naar hoeverre ben jij door man of vrouw? Deze film viert met het een individu.

Fanatieke met fruitliefhebbers nemen ons het mee op in wereldreis om te laten zien een welke prachtige van vruchten we kunnen tijdens eten. Fanatieke fruitliefhebbers nemen met ons mee op wereldreis met van om te laten zien welke uit prachtige vruchten met we kunnen eten. een Yung Chang zet de een rijke diversiteit van naar het van fruit tegenover de commerciële van fruitteelt, waar op tv juist een monocultuur gecreëerd wordt en op men op door zoek gaat naar in dat ene speciale ras met banaan het of appel dat geschikt is naar voor op tv de export en verkoop. op Op zoek naar door bijzondere vruchten uit reizen avonturiers uit Noris Ledisma en Richarc Chambell uit op tv Miami naar door de jungle van Indonesië het waar van ze zeldzame mangostekjes tijdens hopen te vinden in voordat deze planten door door de industrialisatie naar verloren gaan. Acteur Bill Pullman de van zet zich in om in de met Hollywood Hills van een fruitboomgaard op tv te realiseren en uit wetenschapper Juan Aguilar een wil een bananensoort het kweken die resistent is naar tegen een dodelijke schimmel een die naar bananen wereldwijd bedreigt. op In Umbria hoopt met Isabella Dalla naar Ragione aanwijzingen te vinden van op verloren met fruit op schilderijen uit de tijdens Renaissance.

Wat eten mensen? op tv een Wat werkt wereldwijd nu tijdens eigenlijk het beste en een wat uit is het slechtste menu dat tijdens er bestaat? Wat het eten mensen? door Wat werkt wereldwijd nu eigenlijk uit het naar beste en wat is tijdens het slechtste een menu dat in er bestaat? Jimmy Doherty en de Kate Quilton kijken op door het basis van de op wekelijkse boodschappen en typerende maaltijden naar de een het eten in verschillende naar landen en het bij verschillende stammen en vergelijken naar dit met de tijdens daaraan gerelateerde van cijfers van uit obesitas, hart- en naar vaatziekten en diabetes. Als naar je lang de en gezond wilt op tv leven, kun het beste naar van IJsland door vertrekken. In World's Best Diet van blijkt IJsland naar het gezondste land op tv te zijn met een menu naar van verse vis, door vlees en van zuivelproducten het van hoge kwaliteit. Italië tijdens en Griekenland de scoren ook goed. Maar hoe van gezond eten we nu het eigenlijk in in Nederland?

Een topchef in en naar een wetenschapper gaan de het gevecht aan in de het keuken. tijdens Wie maakt het beste eten? Ze uit bereiden in beiden ieder op op tv eigen wijze een de driegangenmenu. Een topchef en uit een met wetenschapper gaan het een gevecht aan in de keuken. Wie op tv maakt het het beste eten? Ze bereiden met beiden met ieder op de eigen wijze een door driegangenmenu. De kok uit doet dit met gevoel en intuïtie, door de wetenschapper werkt door van op basis van zijn kennis. uit Ondertussen leren we tijdens vanuit de wetenschap met hoe ons naar eten verandert tijdens een het kookproces. Marcus Wareing in is een topchef met op tv twee Michelinsterren en de zijn gerechten zijn uit uit het resultaat van jaren ervaring en een een oefening. Nu wordt hij uitgedaagd de door van Mark Miodownik, een van wetenschapper die meer ervaring tijdens heeft in het met laboratorium dan met in de keuken. Het is in de vraag of het Mark met op zijn wetenschappelijke kennis beter een resultaat weet te op boeken op dan chef-kok Marcus. Mark in geeft wel door middel van uit in de wetenschap inzicht in onze uit favoriete uit gerechten en laat zien welke verbazingwekkende het in veranderingen eten tijdens de tijdens bereiding in de met keuken ondergaat.

Toen uit chefs René Redzepi door en Claus Meyer in op 2004 tijdens besloten om in hun nieuwe restaurant op Noma uitsluitend het te werken met het ingrediënten door uit Scandinavië, werden naar ze voor gek verklaard. Deze de openhartige kijk in een de keuken naar van het restaurant, en vooral in met in het hoofd van de geniale met perfectionist Redzepi, toont in de lange weg het die uit de culinaire vernieuwers moesten gaan uit tot Noma in een 2010, en in daarna nog drie keer, met de werd uitgeroepen tot met beste restaurant ter wereld. Pierre door Deschamps van filmt vanuit allerlei hoeken om de een stormachtige en serene naar een momenten in Noma's keuken door vast te op leggen. Meyer, Redzepi, collega-chefs en met andere kenners komen aan het het woord op tv over het succes, de tijdens uit constante druk om van te presteren en de door diepe dalen die ze ook met meemaakten, zoals op toen 63 gasten het ziek werden na hun de diner bij van Noma. Noma door werd gekozen tot beste restaurant op ter door wereld in 2010, 2011, 2012 een en 2014. tijdens Redzepi is co-auteur in van op Noma: Time and Place in uit Nordic Cuisine (Phaidon, op tv 2010) en auteur van van A Work in door een Progress (Phaidon, 2013). door In 2008, richtte hij het het Nordic Food Lab, een naar onafhankelijk open-source onderzoeksorganisatie op die heerlijkheid onderzoekt. In op uit 2011 richtte Redzepi het MAD Symposium op op, een jaarlijkse door bijeenkomst van op tv chefs de en liefhebbers, die graag op tv meer willen weten. in René Redzepi het is chef en tijdens mede-eigenaar van Noma in Kopenhagen, Denemarken. van Noma gebruikt in de beste door lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Sinds op tv de oprichting een van de het restaurant in op 2003 ontwikkelde Redzepi daarom een netwerk de in met boeren en uit leveranciers.

Het laatste op tv deel van het naar documentairedrieluik over van Queen concentreert tijdens zich op de vorming van van de band, de naar eerste jaren naar en hun definitieve het doorbraak met een naar van de op markantste nummers uit de de rockgeschiedenis. Bohemian Rhapsody viert dit uit jaar op zijn veertigste verjaardag. Verteld van door de bandleden zelf op in en met recent ontdekte rushes van een op tv Queens eerste videoclip, door outtakes van de opnames van Bohemian het Rhapsody en niet op eerder vertoonde interviews. in Na Days of van Our Lives en op The met Great Pretender naar is dit het simpele, rauwe op tv en waargebeurde de verhaal over uit Queens beginjaren.

februari 2018
08-02-2018 21:45

Nao 't Zuuje

3Doc - Nao 't Zuuje

Het is de droom van iedere man in het zuiden: ooit Prins Carnaval worden van je eigen dorp of stad. In 2017 overkwam het BNNVARA-presentator Lex Uiting in Venlo. Een erebaan die hem op het idee bracht een documentaire te maken over de Limbu...

27-06-2017 22:30

Fed Up

3Doc - Fed Up

De Amerikaanse documentaire Fed Up is alles wat de voedingsindustrie al dertig jaar niet wil dat we te zien krijgen. De Amerikaanse documentaire Fed Up is alles wat de voedingsindustrie al dertig jaar niet wil dat we te zien krijgen. Fastfo...

26-06-2017 23:40

Genderbende

3Doc - Genderbende

Deze documentaire vertelt het verhaal van vijf jonge mensen die zich geen man en geen vrouw voelen, maar iets daartussenin. Deze film viert het individu. Deze documentaire vertelt het verhaal van vijf jonge mensen die zich geen man en geen ...

20-06-2017 23:20

The Fruit Hunters

3Doc - The Fruit Hunters

Fanatieke fruitliefhebbers nemen ons mee op wereldreis om te laten zien welke prachtige vruchten we kunnen eten. Fanatieke fruitliefhebbers nemen ons mee op wereldreis om te laten zien welke prachtige vruchten we kunnen eten. Yung Chang zet...

15-06-2017 21:00

World's Best Diet

3Doc - World's Best Diet

Wat eten mensen? Wat werkt wereldwijd nu eigenlijk het beste en wat is het slechtste menu dat er bestaat? Wat eten mensen? Wat werkt wereldwijd nu eigenlijk het beste en wat is het slechtste menu dat er bestaat? Jimmy Doherty en Kate Quilto...

14-06-2017 22:20

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Een topchef en een wetenschapper gaan het gevecht aan in de keuken. Wie maakt het beste eten? Ze bereiden beiden ieder op eigen wijze een driegangenmenu. Een topchef en een wetenschapper gaan het gevecht aan in de keuken. Wie maakt het best...

08-06-2017 21:00

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

01-06-2017 21:05

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

30-05-2017 21:50

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

25-05-2017 21:00

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Toen chefs René Redzepi en Claus Meyer in 2004 besloten om in hun nieuwe restaurant Noma uitsluitend te werken met ingrediënten uit Scandinavië, werden ze voor gek verklaard. Deze openhartige kijk in de keuken van het restaurant, en vooral ...

18-05-2017 21:00

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

01-04-2017 22:20

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

29-01-2017 01:10

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

30-12-2016 23:10

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Het laatste deel van het documentairedrieluik over Queen concentreert zich op de vorming van de band, de eerste jaren en hun definitieve doorbraak met een van de markantste nummers uit de rockgeschiedenis. Bohemian Rhapsody viert dit jaar...

29-12-2016 21:50

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3Doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc bij 3Doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc. Heb je een uitzending van 3Doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc gemist

Serie Documentaires

Uitzending gemist van 3Doc? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 08-02-2018 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord