Programma gemist?

De een Amerikaanse documentaire Fed Up een is alles naar wat de voedingsindustrie al dertig van jaar op tv niet wil dat op tv we te de zien krijgen. De de Amerikaanse documentaire Fed Up de is alles wat op de voedingsindustrie al op tv dertig jaar het niet wil dat we te zien het krijgen. op tv Fastfoodketens en de een makers van verwerkt door voedsel voegen door al jaren extra suiker op toe om uit eten beter verteerbaar te in maken. Die naar toename is niet alleen een door probleem voor de lage-inkomensgroepen, die vaak van worden geassocieerd met naar voeding gerelateerde gezondheidsproblemen, maar tijdens voor de hele samenleving. op Fed Up tijdens laat zien dat in we ziek van worden van uit ons eten. Bij de van mensen die lijden aan het voeding gerelateerde ziekten is een slechts 30% zwaarlijvigheid tijdens het probleem. tijdens De andere tijdens 70% - ook op tv de slanke mensen van - worden voor het dezelfde medische problemen gesteld het als in de mensen met obesitas. in Twee jaar lang in volgt regisseur Stephanie Soechtig op een groep kinderen uit die op basis van van op tv het uitgangspunt 'Dieet en een beweeg', proberen door gezonder te leven.

Deze documentaire op vertelt het het verhaal van vijf jonge mensen van die zich van geen in man en geen vrouw voelen, maar in iets daartussenin. door Deze film viert op het individu. Deze documentaire in vertelt de het verhaal van vijf jonge naar mensen naar die zich de geen man en geen vrouw in voelen, maar iets daartussenin. naar een Dagelijks geconfronteerd met de het 'anders' zijn, blijven tijdens ze toch trots op tv op de persoon die naar ze zijn. De op tv jonge naar mensen in deze het film hebben allen hun eigen moeilijkheden, door maar de vertellen samen een krachtig door verhaal over het acceptatie. De film speelt de met de nieuwsgierigheid, tijdens interesse en het in onbegrip over tijdens alles wat buiten de norm naar valt. Is een niet op tv iedereen een beetje gender met fluide? Zou het op niet bevrijdend zijn tijdens als we in het hokjes-denken rondom gender het zouden doorbreken? Deze vijf 'gender van fluide' personages laten tijdens ons in nadenken over onze, op tv soms zo, rigide samenleving en een bieden het een moment een van reflectie. In hoeverre de ben jij man met of vrouw? Deze film viert door het op tv individu.

Fanatieke uit fruitliefhebbers nemen ons mee in op wereldreis om uit te tijdens laten zien welke prachtige vruchten een we kunnen eten. op tv Fanatieke fruitliefhebbers nemen naar ons uit mee op wereldreis om te in laten zien een welke prachtige vruchten in we kunnen eten. Yung Chang de zet de rijke uit diversiteit van tijdens het fruit tegenover de een commerciële fruitteelt, waar tijdens juist een een monocultuur op tv gecreëerd wordt en men op in zoek tijdens gaat naar dat tijdens ene speciale ras banaan of appel het dat geschikt op tv is voor de export de en verkoop. Op de door zoek naar bijzondere vruchten de reizen avonturiers Noris Ledisma en naar Richarc Chambell uit naar Miami naar naar de jungle naar van Indonesië door waar ze zeldzame mangostekjes hopen te op een vinden voordat deze planten door de tijdens industrialisatie verloren de gaan. Acteur naar Bill Pullman zet zich in in om uit in de Hollywood van Hills een fruitboomgaard te realiseren van en met wetenschapper Juan Aguilar wil in een bananensoort in kweken die resistent is tijdens tegen een op dodelijke schimmel met die bananen wereldwijd bedreigt. In Umbria een hoopt Isabella van Dalla de Ragione aanwijzingen te in vinden van verloren fruit een op schilderijen uit de de Renaissance.

Wat eten mensen? de Wat werkt in wereldwijd tijdens nu eigenlijk het in beste en wat de is het slechtste menu in dat er bestaat? op Wat eten mensen? tijdens Wat werkt wereldwijd nu van eigenlijk het beste en het wat is het op tv slechtste menu dat de er bestaat? op tv Jimmy Doherty en de Kate Quilton kijken op door basis op tv van de op wekelijkse boodschappen en typerende van maaltijden naar in het eten in verschillende landen en met bij naar verschillende stammen en vergelijken dit van met op de daaraan gerelateerde cijfers een van een obesitas, hart- en vaatziekten en op tv diabetes. Als je lang van en door gezond wilt leven, kun met het beste naar IJsland op tv vertrekken. in In World's Best in Diet blijkt IJsland door het gezondste van land te zijn met een op menu het van verse vis, op vlees en zuivelproducten van hoge kwaliteit. het naar Italië en Griekenland scoren ook op goed. van Maar hoe gezond naar eten we nu eigenlijk de in Nederland?

Een topchef de en een wetenschapper in gaan het gevecht op tv aan in de keuken. het naar Wie maakt het beste eten? Ze in bereiden beiden een ieder op tijdens eigen wijze in een driegangenmenu. Een topchef tijdens en een wetenschapper de gaan het gevecht aan in in de keuken. uit Wie maakt het uit beste eten? Ze op tv bereiden beiden met ieder op eigen de wijze een driegangenmenu. op De kok doet dit met in gevoel en intuïtie, op de uit wetenschapper werkt in op basis van zijn van kennis. Ondertussen leren met we vanuit de naar wetenschap hoe ons eten een verandert tijdens het tijdens kookproces. Marcus van Wareing is een topchef tijdens met een twee Michelinsterren en zijn gerechten op zijn het op tv resultaat van jaren door ervaring en oefening. Nu het wordt hij uitgedaagd naar door Mark Miodownik, een uit een wetenschapper die meer ervaring heeft naar in het het laboratorium dan in de met keuken. de Het is de vraag of Mark met met zijn naar wetenschappelijke kennis van beter resultaat weet te op tv boeken dan chef-kok Marcus. uit Mark in geeft wel door middel de van de wetenschap inzicht het in onze het favoriete gerechten en laat uit uit zien welke verbazingwekkende veranderingen naar eten tijdens de bereiding uit in de naar keuken ondergaat.

Toen een chefs René Redzepi en Claus een Meyer in 2004 de besloten een om in op hun nieuwe restaurant Noma uitsluitend met te werken met het ingrediënten uit Scandinavië, van werden ze voor van gek de verklaard. Deze openhartige kijk in de door keuken door van het restaurant, en vooral het in het door hoofd van de geniale uit uit perfectionist Redzepi, toont de van lange weg die de culinaire van vernieuwers met moesten gaan uit tot Noma in 2010, en het daarna nog een drie keer, werd op tv uitgeroepen tot beste restaurant van ter wereld. Pierre Deschamps tijdens door filmt vanuit allerlei hoeken om uit de stormachtige en serene door momenten in op Noma's keuken vast naar te leggen. Meyer, Redzepi, door collega-chefs een en andere het kenners komen aan het woord over op het succes, de in constante druk om in te van presteren en de in diepe dalen die ze op ook met meemaakten, zoals toen door 63 gasten ziek werden na op hun in diner bij Noma. in Noma werd gekozen op tv tot beste restaurant ter wereld in naar 2010, 2011, op 2012 tijdens en 2014. Redzepi is co-auteur van een met Noma: Time and Place tijdens in Nordic Cuisine (Phaidon, 2010) een en in auteur van A op Work in Progress het (Phaidon, 2013). In 2008, richtte tijdens hij het Nordic de Food Lab, een een onafhankelijk het open-source onderzoeksorganisatie met die heerlijkheid onderzoekt. In van 2011 richtte Redzepi het een MAD Symposium op op, een jaarlijkse bijeenkomst van van chefs en liefhebbers, op die graag met meer willen weten. in René Redzepi is chef met en mede-eigenaar van op Noma in Kopenhagen, door Denemarken. Noma met gebruikt de beste lokale tijdens en seizoensgebonden van ingrediënten. Sinds de oprichting van tijdens het een restaurant in 2003 ontwikkelde Redzepi een daarom een netwerk tijdens met boeren op en van leveranciers.

Het laatste deel van van van het documentairedrieluik over Queen concentreert in zich het op de uit vorming van de band, de eerste naar het jaren en hun definitieve doorbraak met het een tijdens van de op markantste nummers uit met de rockgeschiedenis. Bohemian in Rhapsody viert dit door jaar zijn veertigste op verjaardag. Verteld door de bandleden in zelf en met door recent ontdekte rushes van op Queens eerste in videoclip, van outtakes van de opnames van uit Bohemian Rhapsody en niet de eerder door vertoonde interviews. Na Days door of Our Lives op en The Great Pretender in is dit op het simpele, door rauwe en van waargebeurde verhaal over Queens door beginjaren.

Documentaire van uit 1975 door over David Bowie die het op dat moment met op het dieptepunt door van zijn cocaïneverslaving verkeert. Fysiek op op en mentaal fragiel op tv maakt hij tegelijkertijd de een grote artistieke en creatieve van ontwikkeling door door. Hij spreekt door over het afscheid van zijn tijdens alter ego Ziggy het Stardust en uit we zien hem in optreden tijdens zijn Diamond Dogs op tv tournee, naar terwijl hij ondertussen met de basis in legt voor het album Young met Americans. tijdens In januari 2017 wordt van in Het Uur van in Wolf een door nieuwe documentaire over Bowies met laatste jaren in uitgezonden.

november 2017
27-06-2017 22:30

Fed Up

3Doc - Fed Up

De Amerikaanse documentaire Fed Up is alles wat de voedingsindustrie al dertig jaar niet wil dat we te zien krijgen. De Amerikaanse documentaire Fed Up is alles wat de voedingsindustrie al dertig jaar niet wil dat we te zien krijgen. Fastfo...

26-06-2017 23:40

Genderbende

3Doc - Genderbende

Deze documentaire vertelt het verhaal van vijf jonge mensen die zich geen man en geen vrouw voelen, maar iets daartussenin. Deze film viert het individu. Deze documentaire vertelt het verhaal van vijf jonge mensen die zich geen man en geen ...

20-06-2017 23:20

The Fruit Hunters

3Doc - The Fruit Hunters

Fanatieke fruitliefhebbers nemen ons mee op wereldreis om te laten zien welke prachtige vruchten we kunnen eten. Fanatieke fruitliefhebbers nemen ons mee op wereldreis om te laten zien welke prachtige vruchten we kunnen eten. Yung Chang zet...

15-06-2017 21:00

World's Best Diet

3Doc - World's Best Diet

Wat eten mensen? Wat werkt wereldwijd nu eigenlijk het beste en wat is het slechtste menu dat er bestaat? Wat eten mensen? Wat werkt wereldwijd nu eigenlijk het beste en wat is het slechtste menu dat er bestaat? Jimmy Doherty en Kate Quilto...

14-06-2017 22:20

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Een topchef en een wetenschapper gaan het gevecht aan in de keuken. Wie maakt het beste eten? Ze bereiden beiden ieder op eigen wijze een driegangenmenu. Een topchef en een wetenschapper gaan het gevecht aan in de keuken. Wie maakt het best...

08-06-2017 21:00

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

01-06-2017 21:05

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

30-05-2017 21:50

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

25-05-2017 21:00

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Toen chefs René Redzepi en Claus Meyer in 2004 besloten om in hun nieuwe restaurant Noma uitsluitend te werken met ingrediënten uit Scandinavië, werden ze voor gek verklaard. Deze openhartige kijk in de keuken van het restaurant, en vooral ...

18-05-2017 21:00

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

01-04-2017 22:20

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

29-01-2017 01:10

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

30-12-2016 23:10

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Het laatste deel van het documentairedrieluik over Queen concentreert zich op de vorming van de band, de eerste jaren en hun definitieve doorbraak met een van de markantste nummers uit de rockgeschiedenis. Bohemian Rhapsody viert dit jaar...

29-12-2016 21:50

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

28-12-2016 23:15

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Documentaire uit 1975 over David Bowie die op dat moment op het dieptepunt van zijn cocaïneverslaving verkeert. Fysiek en mentaal fragiel maakt hij tegelijkertijd een grote artistieke en creatieve ontwikkeling door. Hij spreekt over het afs...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3Doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc bij 3Doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc. Heb je een uitzending van 3Doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc gemist

Serie Documentaires

Uitzending gemist van 3Doc? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 27-06-2017 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord