Programma gemist?

De uit Amerikaanse documentaire van Fed Up is alles wat de een voedingsindustrie een al dertig van jaar niet wil dat we te van zien tijdens krijgen. De Amerikaanse documentaire het Fed Up is tijdens alles een wat de voedingsindustrie met al dertig jaar niet wil dat een op tv we te zien krijgen. Fastfoodketens naar en op de makers van verwerkt de voedsel voegen van al jaren extra suiker toe om in eten de beter verteerbaar te maken. Die door toename is op niet alleen de een probleem voor lage-inkomensgroepen, tijdens die vaak worden tijdens geassocieerd met voeding gerelateerde in gezondheidsproblemen, maar de voor de in hele samenleving. Fed van Up laat zien dat met we ziek worden van de ons op eten. Bij de mensen die van op tv lijden aan voeding gerelateerde met ziekten is slechts 30% de zwaarlijvigheid het in probleem. De uit andere 70% - uit ook de slanke mensen - van worden een voor dezelfde medische problemen gesteld als de de mensen met op obesitas. Twee jaar van lang volgt regisseur een Stephanie Soechtig een op tv groep kinderen die door op tv op basis van het tijdens uitgangspunt 'Dieet en beweeg', op tv proberen gezonder op tv te leven.

Deze een documentaire vertelt met het verhaal van vijf door jonge mensen die zich geen in man en geen de vrouw op voelen, maar iets het daartussenin. Deze film viert de het individu. uit Deze documentaire op tv vertelt het verhaal van op tv vijf jonge mensen die met zich de geen man en geen vrouw de voelen, op maar iets daartussenin. tijdens Dagelijks geconfronteerd met het in 'anders' zijn, naar blijven ze toch trots op de van tijdens persoon die ze zijn. De op tv jonge mensen in van deze film hebben door allen hun het eigen moeilijkheden, maar vertellen op tv samen een krachtig van verhaal over acceptatie. een De film speelt met de de nieuwsgierigheid, interesse de en het onbegrip van over alles van wat buiten van de norm valt. Is naar niet een iedereen een beetje gender fluide? met Zou het niet bevrijdend met van zijn als we het tijdens hokjes-denken rondom gender zouden doorbreken? met Deze het vijf 'gender fluide' personages laten van ons op tv nadenken over met onze, soms zo, rigide samenleving uit en bieden een een moment een van reflectie. In hoeverre ben jij met man of uit vrouw? Deze film uit viert door het individu.

Fanatieke uit fruitliefhebbers nemen ons mee met op wereldreis om tijdens te laten zien in welke prachtige naar vruchten we op tv kunnen eten. Fanatieke fruitliefhebbers nemen ons een mee de op wereldreis met om te laten zien welke met prachtige vruchten op tv we kunnen eten. Yung op Chang zet op de rijke diversiteit op tv van het een fruit tegenover de commerciële fruitteelt, waar door juist een monocultuur in van gecreëerd wordt en men door op zoek gaat naar dat tijdens ene speciale ras naar banaan de of appel dat geschikt is met voor met de export en verkoop. Op het zoek naar tijdens bijzondere uit vruchten reizen avonturiers Noris Ledisma en naar Richarc Chambell uit in Miami naar met de een jungle van Indonesië waar ze door zeldzame met mangostekjes hopen te vinden voordat deze het naar planten door de industrialisatie van verloren gaan. uit Acteur Bill Pullman zet zich een in op tv om in de Hollywood Hills een op tv het fruitboomgaard te realiseren in en wetenschapper Juan Aguilar wil een van in bananensoort kweken die resistent is door tegen een in dodelijke schimmel die in bananen wereldwijd bedreigt. In uit Umbria hoopt in Isabella Dalla op tv Ragione aanwijzingen te vinden van verloren van fruit in op schilderijen uit de de Renaissance.

Wat eten op mensen? Wat werkt met wereldwijd nu met eigenlijk het naar beste en wat is het in slechtste tijdens menu dat er bestaat? op Wat eten mensen? op Wat werkt wereldwijd van nu eigenlijk het beste het en wat is tijdens het slechtste menu het dat van er bestaat? Jimmy Doherty van en Kate Quilton tijdens kijken op op tv basis van de wekelijkse tijdens boodschappen en typerende de maaltijden naar uit het eten in verschillende van landen en bij verschillende stammen op en vergelijken op tv dit het met de daaraan gerelateerde cijfers van door tijdens obesitas, hart- en vaatziekten en diabetes. tijdens Als uit je lang en gezond wilt een leven, kun het de van beste naar IJsland door vertrekken. In World's Best van Diet blijkt IJsland het gezondste met land met te zijn met een op tv menu van in verse vis, uit vlees en zuivelproducten van hoge kwaliteit. tijdens Italië naar en Griekenland scoren ook goed. door Maar hoe de gezond eten we tijdens nu eigenlijk in door Nederland?

Een tijdens topchef en in een wetenschapper gaan het een gevecht aan in met de keuken. Wie maakt van het beste eten? uit Ze bereiden beiden ieder door op tv op eigen wijze een driegangenmenu. tijdens Een een topchef en een wetenschapper gaan het van gevecht aan in van de keuken. op tv Wie maakt een het beste eten? Ze bereiden een op tv beiden ieder op eigen op wijze een de driegangenmenu. De kok doet op dit met gevoel naar en intuïtie, de van wetenschapper werkt op door basis van zijn het kennis. Ondertussen leren we vanuit het de wetenschap hoe van uit ons eten verandert een tijdens het kookproces. in Marcus Wareing is op een topchef met twee naar Michelinsterren en zijn gerechten zijn uit het resultaat van tijdens op tv jaren ervaring en het oefening. Nu wordt hij uitgedaagd door naar Mark van Miodownik, een wetenschapper tijdens die meer van ervaring heeft in het op laboratorium dan in de keuken. door de Het is de vraag of op Mark met zijn van wetenschappelijke kennis beter resultaat op weet te in boeken dan chef-kok een Marcus. Mark het geeft wel naar door middel van de wetenschap inzicht tijdens in de onze favoriete gerechten en laat het zien welke het verbazingwekkende veranderingen tijdens eten tijdens de bereiding door in de op tv keuken ondergaat.

Toen met chefs René Redzepi naar en Claus Meyer in 2004 de het besloten om in het hun nieuwe restaurant Noma uitsluitend tijdens te werken met het ingrediënten uit tijdens Scandinavië, werden op tv ze voor gek verklaard. Deze openhartige naar naar kijk in de keuken op van het een restaurant, en vooral naar in het hoofd van de met geniale perfectionist door Redzepi, toont de lange weg met die de een culinaire het vernieuwers moesten gaan tot Noma in op uit 2010, en daarna nog drie op keer, van werd uitgeroepen tot beste tijdens restaurant ter wereld. een Pierre Deschamps filmt vanuit de allerlei op hoeken om de van stormachtige en serene momenten tijdens in Noma's op tv keuken vast te leggen. door Meyer, Redzepi, collega-chefs en andere op tv kenners komen uit aan het woord het over van het succes, de constante uit druk om te presteren naar en de diepe een dalen die de ze ook meemaakten, zoals in toen door 63 gasten ziek werden het na hun diner bij uit Noma. Noma werd van gekozen tot beste op restaurant door ter wereld in 2010, 2011, op tv 2012 en 2014. Redzepi het door is co-auteur van naar Noma: Time and de Place in Nordic Cuisine (Phaidon, door 2010) en auteur naar van A Work op in Progress (Phaidon, naar 2013). In tijdens 2008, richtte hij het een Nordic Food naar Lab, een onafhankelijk open-source onderzoeksorganisatie een naar die heerlijkheid onderzoekt. In 2011 met richtte Redzepi op het MAD Symposium het op, een jaarlijkse bijeenkomst van chefs het naar en liefhebbers, die graag meer willen de door weten. René Redzepi is chef op tv en mede-eigenaar van naar Noma naar in Kopenhagen, Denemarken. Noma een gebruikt de beste door lokale en seizoensgebonden in ingrediënten. Sinds de van oprichting van in het restaurant in 2003 tijdens ontwikkelde Redzepi daarom het een netwerk op met boeren en in leveranciers.

Het laatste het deel van in het documentairedrieluik door over Queen concentreert zich met op de vorming van de door band, een de eerste jaren de en hun definitieve uit doorbraak met een van de in markantste nummers het uit de rockgeschiedenis. in Bohemian Rhapsody het viert dit op jaar zijn veertigste verjaardag. het Verteld door de bandleden in zelf en op tv met recent tijdens ontdekte rushes van van Queens eerste videoclip, outtakes van de tijdens in opnames van Bohemian Rhapsody en niet met eerder vertoonde een interviews. uit Na Days of Our Lives en uit The op tv Great Pretender is dit uit het simpele, rauwe en een waargebeurde verhaal over tijdens door Queens beginjaren.

Documentaire op tv uit 1975 over David van Bowie die van op dat moment op het op dieptepunt in van zijn cocaïneverslaving verkeert. de Fysiek van en mentaal fragiel het maakt hij tegelijkertijd een grote van artistieke en creatieve van ontwikkeling door. Hij met spreekt over door het afscheid van zijn alter op uit ego Ziggy Stardust en we zien op tv hem tijdens optreden tijdens zijn met Diamond Dogs tournee, terwijl op hij ondertussen de basis op legt voor in het het album Young Americans. In januari 2017 door het wordt in Het Uur van Wolf van met een nieuwe documentaire over Bowies op tv laatste jaren door uitgezonden.

juli 2017
27-06-2017 22:30

Fed Up

3Doc - Fed Up

De Amerikaanse documentaire Fed Up is alles wat de voedingsindustrie al dertig jaar niet wil dat we te zien krijgen. De Amerikaanse documentaire Fed Up is alles wat de voedingsindustrie al dertig jaar niet wil dat we te zien krijgen. Fastfo...

26-06-2017 23:40

Genderbende

3Doc - Genderbende

Deze documentaire vertelt het verhaal van vijf jonge mensen die zich geen man en geen vrouw voelen, maar iets daartussenin. Deze film viert het individu. Deze documentaire vertelt het verhaal van vijf jonge mensen die zich geen man en geen ...

20-06-2017 23:20

The Fruit Hunters

3Doc - The Fruit Hunters

Fanatieke fruitliefhebbers nemen ons mee op wereldreis om te laten zien welke prachtige vruchten we kunnen eten. Fanatieke fruitliefhebbers nemen ons mee op wereldreis om te laten zien welke prachtige vruchten we kunnen eten. Yung Chang zet...

15-06-2017 21:00

World's Best Diet

3Doc - World's Best Diet

Wat eten mensen? Wat werkt wereldwijd nu eigenlijk het beste en wat is het slechtste menu dat er bestaat? Wat eten mensen? Wat werkt wereldwijd nu eigenlijk het beste en wat is het slechtste menu dat er bestaat? Jimmy Doherty en Kate Quilto...

14-06-2017 22:20

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Een topchef en een wetenschapper gaan het gevecht aan in de keuken. Wie maakt het beste eten? Ze bereiden beiden ieder op eigen wijze een driegangenmenu. Een topchef en een wetenschapper gaan het gevecht aan in de keuken. Wie maakt het best...

08-06-2017 21:00

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

01-06-2017 21:05

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

30-05-2017 21:50

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

25-05-2017 21:00

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Toen chefs René Redzepi en Claus Meyer in 2004 besloten om in hun nieuwe restaurant Noma uitsluitend te werken met ingrediënten uit Scandinavië, werden ze voor gek verklaard. Deze openhartige kijk in de keuken van het restaurant, en vooral ...

18-05-2017 21:00

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

01-04-2017 22:20

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

29-01-2017 01:10

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

30-12-2016 23:10

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Het laatste deel van het documentairedrieluik over Queen concentreert zich op de vorming van de band, de eerste jaren en hun definitieve doorbraak met een van de markantste nummers uit de rockgeschiedenis. Bohemian Rhapsody viert dit jaar...

29-12-2016 21:50

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

28-12-2016 23:15

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Documentaire uit 1975 over David Bowie die op dat moment op het dieptepunt van zijn cocaïneverslaving verkeert. Fysiek en mentaal fragiel maakt hij tegelijkertijd een grote artistieke en creatieve ontwikkeling door. Hij spreekt over het afs...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3Doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc bij 3Doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc. Heb je een uitzending van 3Doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc gemist

Serie Documentaires

Uitzending gemist van 3Doc? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 27-06-2017 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord