Programma gemist?

Kyoko is het van pseudoniem van door de 25-jarige Kelly van met Binsbergen. Ze werd tijdens als baby naar geadopteerd uit China en op in kwam in Zeeland van terecht bij haar ouders die een het op tv seksshop runden. Nu is Kelly is in sekstelefoniste en met wordt al vijf op jaar tijdens lang gebeld door mannen die van op zoek zijn op naar seks. door Het begon op ooit als een makkelijke het manier om geld te tijdens verdienen maar naar inmiddels is er bij Kelly door ook met een soort verlangen te ontstaan op tv naar de gesprekken in met 'haar' op tv mannen. Die bellen niet op tv meer alleen voor op het platte, pornografische gesprekken, maar gebruiken de het excuus van een een orgasme het om hun problemen uit bij haar kwijt het te kunnen. Dit blijft niet op zonder op tv gevolgen. Het seksleven van Kelly in een en haar vriendje van gaat slecht, de uit verhouding met haar adoptiefamilie op staat onder naar druk en ze moet afrekenen met met een met aantal demonen die door op haar hoofd naar spoken.

Op op 13 november 2015 vielen tijdens drie op IS-terroristen tijdens een concert naar van de Amerikaanse rockband naar Eagles of Death Metal naar de van Parijse concertzaal Bataclan binnen op tv en met doodden 89 muziekliefhebbers. Documentairemaker tijdens Jessica Villerius spreekt met hoofdpersonen een en nabestaanden in van het een bloedbad. Ook ontmoet ze de door een vader van één op van de daders, die een nog steeds verbijsterd is over naar de daden van in zijn naar zoon.

Bram op tv Fidder (25) groeit op in met een wereld waarin door je jezelf beroemd met kan maken een op social media. in En dus het bedenkt hij een tijdens uitgekiend marketingplan. Dj Bram Fidder van tijdens is geboren. Maar als in zijn onlinewereld op tv en zijn echte leven steeds naar verder naar uit elkaar beginnen te door lopen, neemt ook tijdens de eenzaamheid op toe.

Michael Moore gaat op tv in Europa van op zoek naar in oplossingen voor sociaal-economische kwesties naar in de VS. een Gewapend in met de Amerikaanse vlag valt een met hij Europese landen binnen om die naar vlag daar door symbolisch te van planten bij de mensen die op tv tijdens hij ontmoet. In Italië spreekt Moore door mensen over vakantiedagen, naar een een regeling die in Amerika op ontbreekt. In Frankrijk op eet het hij mee in een een schoolkantine waar gezond wordt gegeten in en waar Moore op tv de enige een is met die cola drinkt. In naar Portugal ziet hij politieagenten het die nuchter over tijdens drugs denken. het Moore weet met zijn vlag op een zelfs door te dringen op tv tot het presidentiële paleis van naar op Slovenië. In Noorwegen spreekt hij met in een vader wiens een zoon om het uit leven in is gekomen tijdens tijdens de schietpartij van uit Anders Breivik door op Utøya en naar in Duitsland bekijkt de hij hoe het land tijdens met zijn een verleden omgaat.

Typhoon, de artiest op op die in korte tijd heel Nederland een op veroverde met zijn muziek, door werd vijf jaar lang van gevolgd door zijn op beste vriend het en huisgenoot. uit Het resultaat is een goudeerlijke een en hartverwarmende in documentaire over twee vrienden van door de wie er één de in een baan door om de aarde wordt gelanceerd in en op de ander in verbazing het toekijkt.

De uit door de wol tijdens geverfde muzikant Oscar Holleman door valt op van zijn stoel als het hij de de stem van de van 21-jarige zangeres Sharon uit Kovacs hoort: 'Een tweede de Amy Winehouse'. naar Kovacs, bijgenaamd The Wolf Lady, stapt het op een de dertig van jaar oudere Holleman in af, ontdekker en door muziekproducer van internationale succesvolle van bands als Within Temptation en het Krezip, en door gaat met op tv hem een pact met aan.

Douwe op Bob Posthuma wil het alles intens tijdens beleven. Groter, heftiger, destructiever. Alles op voor tijdens de kunst. Net als zijn vader, de de tijdens legende Simon Posthuma. Douwe kan van uit niet anders dan in volgen, in goede en slechte met zin.

Wanneer een internetpionier Josh Harris in door 1999 zijn in streaming tv-netwerk verkoopt, levert naar hem dat 95 miljoen uit op. Hij naar besluit het op tv geld te met gebruiken om een sociaal experiment uit van naar te voeren, waarbij honderd naar bewoners drie van maanden lang samenleven in een een aangepaste kelder, uit ergens in New York. tijdens Eten, slapen, met douchen, wc-bezoek en seks, alles op op wordt genadeloos vastgelegd op door de camera. Regisseur tijdens Ondi Timoner een was een van uit de bewoners. Nadat dit experiment van op een mislukking de is uitgelopen, uit besluit Harris zichzelf en zijn op tv vriendin in met hun woning vierentwintig van uur per dag met het uit camera's te volgen. Maar ook met dit project ontspoort de volledig.

Het verhaal van uit een in jonge muzikant die naar worstelt met zijn door identiteit. Jelte Tuinstra wist al van vanaf jonge leeftijd het dat hij door beroemd wilde worden door met zijn muziek. Maar de met wat doe je als je zelf een eigenlijk te een verlegen bent om naar op het podium te tijdens staan? Dan een creëer je een alter-ego: uit Jett door Rebel. In tegenstelling tot op tv de kalme in en verlegen tijdens Jelte is Jett Rebel een rebellerende van boef, een podiumbeest. een Muziekgod van beroep, van popheld van met het heelal tijdens en The Next door Best Thing. Niet Jelte, van maar zijn zelf gecreëerde van rock-'n-rollpersonage Jett naar Rebel wordt geadoreerd door de uit het grote publiek op met paniek, kwetsbaarheid en onzekerheid tot uit uit gevolg.

Fanatieke op fruitliefhebbers nemen ons mee naar op wereldreis om te naar laten zien van welke prachtige vruchten we een kunnen tijdens eten. Yung Chang op zet de rijke naar diversiteit van het fruit tegenover tijdens de de commerciële fruitteelt, waar juist een van monocultuur gecreëerd wordt tijdens en op men op zoek gaat naar op dat ene de speciale uit ras banaan of appel dat geschikt in is voor de op op tv export en verkoop. naar Op zoek naar bijzondere tijdens vruchten reizen avonturiers Noris in Ledisma en Richarc tijdens Chambell uit Miami van naar de jungle van op tv uit Indonesië waar ze zeldzame mango-stekjes hopen een in te vinden voordat deze planten door het de op tv industrialisatie verloren gaan. Acteur een Bill van Pullman zet zich in door om in de Hollywood in Hills van een fruitboomgaard te realiseren in en wetenschapper in Juan Aguilar wil een op bananensoort kweken die resistent is naar tegen een dodelijke in uit schimmel die bananen wereldwijd door bedreigt. In Umbria hoopt met Isabella Dalla Ragione tijdens aanwijzingen te vinden een van door verloren fruit op schilderijen uit uit de het Renaissance.

Hoe met verdien je de prestigieuze door prijs voor de een meest bekwame patisserie chef-kok door van naar Frankrijk? Om de drie jaar naar mogen zestien uit chef-koks gedurende drie dagen met hun buitengewone naar vakbekwaamheid tonen aan met een gerespecteerde jury. Deze een jury het bepaalt wie de felbegeerde blauwe, het witte het en rode kraag wint. Een uit prijs voor naar het leven, toegekend door naar Meilleur Ouvrier France met (MOF). door Volgens de geselecteerde deelnemers is uit de uit competitie zwaarder dan bij de tijdens Olympische Spelen. in De uiteindelijke naar erkenning is voor elke tijdens chef-kok zowel een een droom in als een obsessie.

Een heerlijke door film over een veelzijdig op tv eten en een op tv caleidoscopische samenleving. met Hummus is de een puree door op basis van kikkererwten, sesamzaadsaus tahin door en andere naar ingrediënten en van wordt gegeten met brood. In op tv het het Midden-Oosten is met het een geliefd gerecht, maar de naar meningen over hoe door je een hummus het beste het kunt maken en waar van het oorspronkelijk vandaan van komt, op zijn verdeeld. Hummus kent niet alleen uit vele een geheime recepten door en Guinness World Records, in maar het verbindt ook joden, met tijdens moslims en christenen in het hun liefde voor hummus. Filmmaker naar Oren Rosenfeld reist door rond in de Israël en Libanon de en introduceert verschillende op mensen die hun in eigen recepten hebben voor met hummus en tijdens daarmee zo lijkt tijdens het, voor tijdens een gelukkig uit leven. Suheila bijvoorbeeld is een alleenstaande het moslima van met Acre. In het tv-kookprogramma op tv Israël Hummus op tv Genius versloeg naar zij tien mannelijke naar concurrenten. Ze zegt dat de ze met uit hummus is getrouwd. Jalil, met een Arabische in christen, organiseert rockconcerten in zijn uit eetgelegenheid in Ramla op en op hij droomt er van een tijdens filiaal te openen een met in Berlijn. Eliyahu, een orthodoxe naar jood, heeft door een succesvol hummus-restaurant vlakbij de een op tv tankstation.

Deze documentaire is op tv alles wat de de voedingsindustrie al dertig het jaar niet uit wil dat we te in zien krijgen. tijdens Fastfoodketens en de makers een een van verwerkt voedsel voegen al jaren met extra op tv suiker toe om eten beter uit verteerbaar te naar maken. het Die toename is niet op alleen een probleem het voor lage-inkomensgroepen, die met vaak worden geassocieerd door met voeding gerelateerde uit gezondheidsproblemen, maar tijdens voor de hele samenleving. Fed op tv Up laat zien in dat door we ziek worden van met ons eten. Bij de mensen het de die lijden aan voeding gerelateerde ziekten door met is slechts 30% zwaarlijvigheid op het probleem. De tijdens andere 70%, ook de door slanke mensen, worden voor naar dezelfde medische problemen met gesteld van als de mensen uit met obesitas. Twee jaar de lang een volgt Stephanie Soechtig een groep kinderen op tv een die op basis van het uitgangspunt op tv 'Dieet de en beweeg', proberen de gezonder te tijdens leven.

Een de inkijkje in het leven met van Michelin het sterrenkoks.

Veganisme is van hip. Bill Clinton, Beyoncé, naar en een vele andere Rich & naar Vegans zweren tegenwoordig op tv bij een plantaardig leven. tijdens op tv Geen vlees, maar tijdens ook geen boter, kaas, eieren of op tv andere dierlijke producten. een Maar is die met naar veganistische lifestyle eigenlijk wel zo goed een voor je? uit Welke invloed heeft door het op je gezondheid? met het En kan je het wel maken uit om je het partner en kinderen uit met jouw idealen op in te schepen? Ook op BNNVARA-presentatrice met Milouska Meulens is overtuigd een veganist en de is van plan in dit voor altijd tijdens te blijven. In de met documentaire 'Boter, Kaas noch een Eieren' geeft uit Milouska met een inkijkje in haar dagelijkse leven van als naar veganist. Ze het vertelt openhartig over de moeilijkheden tijdens en dilemma's die de veganisme met de zich meebrengt en gaat in het gesprek met naasten, uit medestanders en deskundigen tijdens over de consequenties het van de deze levensstijl. Milouska in Meulens, die het voor BNNVARA ook het op tv programma Vroege Vogels met presenteert, zegt: naar "Voor mij is veganistisch eten een op tv klein een offer om de wereld te van redden, met maar niet als met het ten in koste gaat van mijn gezondheid. de Ik durfde naar het jarenlang niet uit de te zoeken. een In deze op tv film laat ik de van angst varen. Het tijdens is tijd om te in ontdekken wie in gelijk heeft: mensen in die beweren dat ik ziek tijdens word en met eerder de doodga, of veganisten in die claimen dat ik uit met dit dieet kerngezond op tv honderd in jaar oud kan worden." Milouska Meulens een het werd twaalf jaar geleden door na de geboorte een van haar van dochter veganist. Ze kon met het naar met eigen zeggen niet over haar hart de verkrijgen om een tijdens stuk uit dode koe in haar mooie, de pure dochter te het stoppen. tijdens Tegenwoordig heeft Milouska een samengesteld door gezin met de haar tijdens man, Jeugdjournaal-presentator Joris Marseille. van Zij is op veganist, hij is vegetariër, met en de kinderen bungelen ertussenin. door Dat met betekent dat er over met ieder plakje kaas onderhandeld van op tv moet worden en hiermee neemt door Milouska het risico op het een tekort aan in vitamine B12. Want met hoe een gezond is haar het dieet eigenlijk? '3Doc: met Boter, Kaas noch Eieren' het is een kwetsbare en tijdens in persoonlijke zoektocht naar een in antwoord op de vraag: de is een het veganistische levensstijl van wel verantwoord? Deze documentaire is uit onderdeel van de het Foodweken op NPO 3. Lees op tv meer over uit deze themaweken op uit gids.tv/2445/foodweken.

februari 2019
06-12-2018 21:45

Hallo met Kyoko

3Doc - Hallo met Kyoko

Kyoko is het pseudoniem van de 25-jarige Kelly van Binsbergen. Ze werd als baby geadopteerd uit China en kwam in Zeeland terecht bij haar ouders die een seksshop runden. Nu is Kelly is sekstelefoniste en wordt al vijf jaar lang gebeld door ...

15-11-2018 22:25

Die avond in Bataclan

3Doc - Die avond in Bataclan

Op 13 november 2015 vielen drie IS-terroristen tijdens een concert van de Amerikaanse rockband Eagles of Death Metal de Parijse concertzaal Bataclan binnen en doodden 89 muziekliefhebbers. Documentairemaker Jessica Villerius spreekt met hoo...

14-10-2018 00:00

#DJ

3Doc - #DJ

Bram Fidder (25) groeit op in een wereld waarin je jezelf beroemd kan maken op social media. En dus bedenkt hij een uitgekiend marketingplan. Dj Bram Fidder is geboren. Maar als zijn onlinewereld en zijn echte leven steeds verder uit elkaar...

06-09-2018 20:30

Where to Invade Next?

3Doc - Where to Invade Next?

Michael Moore gaat in Europa op zoek naar oplossingen voor sociaal-economische kwesties in de VS. Gewapend met de Amerikaanse vlag valt hij Europese landen binnen om die vlag daar symbolisch te planten bij de mensen die hij ontmoet. In Ital...

26-08-2018 00:00

Typhoon, Blues & Blessings

3Doc - Typhoon, Blues & Blessings

Typhoon, de artiest die in korte tijd heel Nederland veroverde met zijn muziek, werd vijf jaar lang gevolgd door zijn beste vriend en huisgenoot. Het resultaat is een goudeerlijke en hartverwarmende documentaire over twee vrienden van wie e...

08-07-2018 00:45

Wolflady

3Doc - Wolflady

De door de wol geverfde muzikant Oscar Holleman valt van zijn stoel als hij de stem van de 21-jarige zangeres Sharon Kovacs hoort: 'Een tweede Amy Winehouse'. Kovacs, bijgenaamd The Wolf Lady, stapt op de dertig jaar oudere Holleman af, ont...

01-07-2018 00:10

Whatever Forever: Douwe Bob

3Doc - Whatever Forever: Douwe Bob

Douwe Bob Posthuma wil alles intens beleven. Groter, heftiger, destructiever. Alles voor de kunst. Net als zijn vader, de legende Simon Posthuma. Douwe kan niet anders dan volgen, in goede en slechte zin.

25-06-2018 00:15

We Live in Public

3Doc - We Live in Public

Wanneer internetpionier Josh Harris in 1999 zijn streaming tv-netwerk verkoopt, levert hem dat 95 miljoen op. Hij besluit het geld te gebruiken om een sociaal experiment uit te voeren, waarbij honderd bewoners drie maanden lang samenleven i...

24-06-2018 00:05

Who the fuck is Jett Rebel

3Doc - Who the fuck is Jett Rebel

Het verhaal van een jonge muzikant die worstelt met zijn identiteit. Jelte Tuinstra wist al vanaf jonge leeftijd dat hij beroemd wilde worden met zijn muziek. Maar wat doe je als je zelf eigenlijk te verlegen bent om op het podium te staan?...

21-06-2018 21:35

The Fruit Hunters

3Doc - The Fruit Hunters

Fanatieke fruitliefhebbers nemen ons mee op wereldreis om te laten zien welke prachtige vruchten we kunnen eten. Yung Chang zet de rijke diversiteit van het fruit tegenover de commerciële fruitteelt, waar juist een monocultuur gecreëerd wor...

18-06-2018 21:35

Kings of Pastry

3Doc - Kings of Pastry

Hoe verdien je de prestigieuze prijs voor de meest bekwame patisserie chef-kok van Frankrijk? Om de drie jaar mogen zestien chef-koks gedurende drie dagen hun buitengewone vakbekwaamheid tonen aan een gerespecteerde jury. Deze jury bepaalt ...

14-06-2018 21:35

Hummus! The Movie

3Doc - Hummus! The Movie

Een heerlijke film over een veelzijdig eten en een caleidoscopische samenleving. Hummus is een puree op basis van kikkererwten, sesamzaadsaus tahin en andere ingrediënten en wordt gegeten met brood. In het Midden-Oosten is het een geliefd g...

11-06-2018 21:35

Fed Up

3Doc - Fed Up

Deze documentaire is alles wat de voedingsindustrie al dertig jaar niet wil dat we te zien krijgen. Fastfoodketens en de makers van verwerkt voedsel voegen al jaren extra suiker toe om eten beter verteerbaar te maken. Die toename is niet al...

07-06-2018 21:35

Michelin Stars - Tales from the Kitchen

3Doc - Michelin Stars - Tales from the Kitchen

Een inkijkje in het leven van Michelin sterrenkoks.

31-05-2018 21:35

Docu: Boter, Kaas noch Eieren

3Doc - Docu: Boter, Kaas noch Eieren

Veganisme is hip. Bill Clinton, Beyoncé, en vele andere Rich & Vegans zweren tegenwoordig bij een plantaardig leven. Geen vlees, maar ook geen boter, kaas, eieren of andere dierlijke producten. Maar is die veganistische lifestyle eigenlijk ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3Doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc bij 3Doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc. Heb je een uitzending van 3Doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc gemist

Serie Documentaires

Uitzending gemist van 3Doc? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 44
  • Laatste uitzending op 06-12-2018 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord