Programma gemist?

Op in 30 mei de 2016 kwam er door een einde aan het de leven van Mitchel Winters. Hij met tijdens was nog maar 21 jaar. Mitchel op op tv liet zich doodschieten in een het park in op Schiedam. Hij belde zelf op tv 112, door omschreef zichzelf als een mogelijke overvaller van tijdens en liep recht op de met toegesnelde agent de af die hem op tv waarschuwde te zullen op schieten als tijdens hij niet zijn handen zou laten naar zien. met Met zes schoten, afgevuurd door in 38 seconden, leidde van Mitchel op zijn eigen dood in. met Waarom pleegde op Mitchel zelfmoord het en waarom koos hij voor de zo'n dramatisch en gewelddadig in einde door met politiekogels? Wat een bracht hem de daartoe?

Deze documentaire toont in uit hoe problematische schuld jongeren gevangenhoudt. de Aan naar de hand van de schulddossiers door van drie jongvolwassenen met uit Amsterdam-Zuidoost wordt de duidelijk wat met het belang op tv is van een persoonlijke aanpak met en wordt naar het verhaal door achter de schulden verteld door om jongeren te helpen tijdens regie het terug te nemen over hun een toekomst. de Onze gids in op de schuldmachine is Willem Los, tijdens jarenlang manager debiteurenbeheer en tijdens uit sinds enkele jaren vrijwilliger bij ONSbank. op Dat op tv is een naar kunstenaarsinitiatief dat met een persoonlijk en van op tv artistiek leertraject en schuldrust jongeren op tv een nieuw perspectief de biedt naar op zichzelf en hun uit leefwereld om zelf oplossingsgericht in aan hun de toekomst te kunnen het werken. Met Willem ontdekken we tijdens hoe door de door verregaande door digitalisering in Nederland mensen een anonieme op tv BSN-nummers zijn geworden. Hoe op makkelijk je uit gevangen raakt in een ondoorgrondelijk systeem een waarmee in de schuldenindustrie met krankzinnig veel geld in verdient, maar mensen steeds verder van in de problemen op komen. Hoe de komen we de eruit?

Na in van de naar meest bekendste restaurants uit gewerkt te hebben zit chef met Jake uit door zijn lastige op tv persoonlijkheid thuis. Een een chef zonder restaurant. Jake met besluit een underground naar restaurant te beginnen, todat op dit een foodie op hotspot wordt. tijdens Tijd voor een echt restaurant in met een naar uniek concept. In op tv een de huiselijke omgeving krijgen de gasten een uit het exclusief diner.

Toen chefs René in Redzepi en Claus tijdens Meyer in op 2004 besloten om in op hun nieuwe restaurant in Noma een uitsluitend te werken met een ingrediënten uit Scandinavië, werden een ze uit voor gek verklaard. van Deze openhartige kijk in in de keuken op tv van het restaurant, in en vooral naar in het hoofd van de geniale uit perfectionist tijdens Redzepi, toont de van lange weg uit die de culinaire vernieuwers moesten op tv gaan tot Noma de in 2010 - en in daarna nog door drie keer - tijdens werd uitgeroepen tot beste op tv restaurant in ter wereld. Regisseur Pierre uit Deschamps filmt tijdens vanuit allerlei van hoeken om de tijdens stormachtige en serene momenten uit in Noma's door keuken vast te leggen. van Meyer, Redzepi, collega-chefs en het andere kenners komen aan in het woord van over met het succes, de constante druk op om te presteren en uit de diepe dalen op die tijdens ze ook meemaakten, van zoals toen 63 gasten ziek de werden na hun van diner bij een Noma.

Watje. op Homootje. Flikker. Pisnicht. Nicolaas Veul een hoort tijdens deze woorden al in zijn hele leven en wil met uit weten wat de een impact hiervan is het op (jonge) homo's. Hoe tolerant tijdens is Nederland op op tv het gebied van homoseksualiteit? van 'Homo' door roepen of een het homograpje maken; het gebeurt op tv veel en het lijkt uit redelijk normaal. Ben de uit je een zeikerd als je iets met op van deze grappen zegt? En waarom? de Welke het denkbeelden zitten er achter de in grappen? Nicolaas gaat het tijdens naar scholen, staat in in voetbalkleedkamers en polst mensen op de straat hoe op tv beladen uit het woord homo een is. Hij merkt het al snel dat het humor en homofobie soms dwars door op tv elkaar de lopen.

Via een op montage van een meeslepende video's die door op jonge homo's, biseksuelen, het lesbiennes of transseksuelen op met het internet op tv zijn gepost, van laat deze documentaire het door moment zien van met hun coming-out. Hierna de zal hun leven tijdens voor altijd met zijn veranderd.

Wat door doe je als restauranteigenaar tijdens wanneer je chef op je ineens op verlaat. Dan huur naar je een een noodchef in.

Milouska Meulens met is een al twaalf jaar overtuigd veganist en met op is van plan dat een ook altijd te een blijven. Net als Bill Clinton, naar in Beyoncé en vele andere Rich een & de Vegans zweert ze bij een een plantaardig leven. een Geen vlees, maar ook geen de op boter, kaas, eieren of andere het dierlijke producten. Maar is het van die veganistische levensstijl wel goed voor op naar je? Wat doet het tijdens met je gezondheid? En op kan de je het maken met om je man en van kinderen met jouw van idealen op schepen? Milouska van gaat op zoek tijdens naar uit antwoorden op die tijdens vragen en geeft ze een inkijkje van in haar veganistische tijdens op tv leven.

Een uit exclusief kijkje uit in het Formule 1-leven met van de op tv in 1994 overleden Braziliaanse Formule 1-legende uit het Ayrton Senna. De documentaire vertelt in het verhaal van de tijdens korte carrière van tijdens naar Senna met enkel archiefmateriaal. het Het verhaal van zijn debuut, de met de decennialange sportieve door vete in de door jaren '80 met toenmalig wereldkampioen van Alain naar Prost, en zijn strijd van tegen de politieke tijdens spelletjes in de van sport. In 1994 kwam met Senna om het het leven bij van een ongeluk op op het circuit van Imola. uit Hij in was slechts 34 van jaar.

Michael Moore gaat op in Europa op op op tv zoek naar oplossingen voor sociaal-economische met kwesties in een de VS. Gewapend de met de Amerikaanse vlag valt het op tv hij Europese landen tijdens binnen om die vlag het daar symbolisch te planten op tv bij de op tv mensen die hij ontmoet. in In Italië spreekt tijdens Moore mensen tijdens over vakantiedagen, een regeling die een in Amerika het ontbreekt. In Frankrijk eet door hij mee door in uit een schoolkantine waar gezond uit wordt gegeten in en waar Moore de enige het is die in cola drinkt. In uit Portugal ziet in hij politieagenten die een nuchter over drugs denken. Moore weet door met uit zijn vlag zelfs door door te in dringen tot het in presidentiële paleis van Slovenië. In een Noorwegen spreekt tijdens hij met een vader wiens door zoon om het van leven is uit gekomen tijdens de uit schietpartij van Anders tijdens Breivik op Utøya en naar in Duitsland van bekijkt hij hoe de het land met zijn in verleden een omgaat.

Filmmaker Michael Moore met onderzoekt de tijdens stand van door zaken in de VS. van Uitgangspunten zijn in Trumps verkiezingsoverwinning en de de gevestigde politiek, maar de hij heeft het ook aandacht voor uit nieuwe democratische bewegingen. op Moore trekt uit o.a. naar zijn tijdens geboortestad Flint en in laat zien hoe republikeinse bestuurders van van het de staat Michigan zich verrijken door met het in leveren van drinkwater. de Ooit had iedereen toegang naar tot schoon water uit het een meer, op dat in een pijplijn op naar de naar stad kwam. De een nieuwe bestuurders hebben op een nieuwe pijp voor uit het het water laten aanleggen, maar voor het de uit overwegend arme en zwarte bevolking op tv is het het water uit uit deze nieuwe naar pijplijn veel te met duur. De meeste met inwoners van Flint zijn het daarom aangewezen op de vervuild water uit de rivier. door Met het als gevolg een dodelijke van salmonella-uitbraak en kinderen met een veel te hoge een loodgehaltes op in het bloed. in 11/9 verwijst naar de datum van waarop met Trump officieel tot president het van de Verenigde de Staten werd door verkozen.

Lotte (18) naar en Roos (16) zijn op zussen en hebben uit allebei het syndroom op van Usher. Dat naar betekent uit dat ze tijdens binnenkort doof en een blind zullen worden. Hoe snel van dat gaat is een niet bekend, uit maar ze het zien en horen nu al het een stuk slechter dan een de hun leeftijdsgenoten. Hoe op gaan deze twee levenslustige op tv meiden om met hun ontwikkeling met met naar volwassenheid, terwijl de in tijdbom van doof- en tijdens blindheid onverbiddelijk doortikt? uit Ze laten in zich niet weerhouden om het alles uit het leven op tv te halen: Lotte tijdens uit doet een opleiding naar tot fotograaf en op tv Roos is bezig haar eindexamen te tijdens uit halen. Tegelijkertijd willen ze ook nog van op een paar dingen doen naar voordat het te in laat is, uit zoals het Noorderlicht met eigen tijdens ogen zien. Regisseur Kim een Smeekes volgde uit Lotte en Roos tijdens twee jaar lang met voor de op tv film.

Basisschooljuf Robin op Moolenaar op moet 22 kilo afvallen om een mee te kunnen het doen aan door het Nederlands Kampioenschap in Bikinifitness. Ze staat voor dag naar en op tv dauw op uit en traint 25 uur per week. een Als ze na met op 4 maanden 8 kilo is de aangekomen zakt de een moed haar in de met naar schoenen.

Het is tijdens de droom van het iedere het man in het zuiden: ooit met Prins Carnaval worden van van je van eigen dorp of stad. met In het 2017 overkwam het met BNNVARA-presentator Lex Uiting in in Venlo. Een uit erebaan die hem op het van idee bracht een in documentaire te maken over op tv de Limburgse traditie. op Samen de met regisseur en filmmaker Rob een Hodselmans en producent in Pieter Kuijpers maakte op tv op tv hij de documentaire Nao 't op tv Zuuje. Een film over tijdens verbinding en verbroedering, uit die op laat zien wat carnaval, in het naar Limburg ook wel vastelaovend genoemd, nou het ècht het betekent.

Kyoko is het door pseudoniem van tijdens de 25-jarige Kelly van uit Binsbergen. naar Ze werd als naar baby geadopteerd uit China op tv en kwam op in Zeeland uit terecht bij haar ouders die uit een seksshop runden. Nu van is Kelly is van het sekstelefoniste en wordt met al vijf jaar lang een gebeld door mannen die het op zoek zijn naar op seks. Het tijdens begon ooit als op een makkelijke de manier om geld door te verdienen maar inmiddels de is er bij Kelly uit ook een een soort verlangen te ontstaan naar naar met de gesprekken met 'haar' op tv mannen. Die in bellen niet meer alleen tijdens voor platte, pornografische op tv gesprekken, maar de gebruiken het excuus van een in orgasme om van hun problemen van bij haar met kwijt te kunnen. Dit blijft het niet door zonder gevolgen. Het seksleven van Kelly van en haar vriendje op gaat slecht, de een de verhouding met haar adoptiefamilie van staat onder het druk en ze moet afrekenen het met een een aantal demonen die op tv door haar hoofd het spoken.

oktober 2019
25-09-2019 20:20

De onbegrijpelijke dood van Mitchel

3Doc - De onbegrijpelijke dood van Mitchel

Op 30 mei 2016 kwam er een einde aan het leven van Mitchel Winters. Hij was nog maar 21 jaar. Mitchel liet zich doodschieten in een park in Schiedam. Hij belde zelf 112, omschreef zichzelf als een mogelijke overvaller en liep recht op de to...

18-09-2019 20:20

Schuldmachine

3Doc - Schuldmachine

Deze documentaire toont hoe problematische schuld jongeren gevangenhoudt. Aan de hand van de schulddossiers van drie jongvolwassenen uit Amsterdam-Zuidoost wordt duidelijk wat het belang is van een persoonlijke aanpak en wordt het verhaal a...

15-08-2019 20:00

42 Grams: An Evolution of a Chef

3Doc - 42 Grams: An Evolution of a Chef

Na in de meest bekendste restaurants gewerkt te hebben zit chef Jake door zijn lastige persoonlijkheid thuis. Een chef zonder restaurant. Jake besluit een underground restaurant te beginnen, todat dit een foodie hotspot wordt. Tijd voor een...

08-08-2019 20:00

Noma: My Perfect Storm

3Doc - Noma: My Perfect Storm

Toen chefs René Redzepi en Claus Meyer in 2004 besloten om in hun nieuwe restaurant Noma uitsluitend te werken met ingrediënten uit Scandinavië, werden ze voor gek verklaard. Deze openhartige kijk in de keuken van het restaurant, en vooral ...

01-08-2019 20:05

Pisnicht: The Movie

3Doc - Pisnicht: The Movie

Watje. Homootje. Flikker. Pisnicht. Nicolaas Veul hoort deze woorden al zijn hele leven en wil weten wat de impact hiervan is op (jonge) homo's. Hoe tolerant is Nederland op het gebied van homoseksualiteit? 'Homo' roepen of een homograpje m...

30-07-2019 20:15

Out

3Doc - Out

Via een montage van meeslepende video's die door jonge homo's, biseksuelen, lesbiennes of transseksuelen op het internet zijn gepost, laat deze documentaire het moment zien van hun coming-out. Hierna zal hun leven voor altijd zijn veranderd...

26-07-2019 00:50

Emergency Chefs

3Doc - Emergency Chefs

Wat doe je als restauranteigenaar wanneer je chef je ineens verlaat. Dan huur je een noodchef in.

11-07-2019 20:00

Boter, Kaas noch Eieren

3Doc - Boter, Kaas noch Eieren

Milouska Meulens is al twaalf jaar overtuigd veganist en is van plan dat ook altijd te blijven. Net als Bill Clinton, Beyoncé en vele andere Rich & Vegans zweert ze bij een plantaardig leven. Geen vlees, maar ook geen boter, kaas, eieren of...

26-06-2019 20:55

Senna

3Doc - Senna

Een exclusief kijkje in het Formule 1-leven van de in 1994 overleden Braziliaanse Formule 1-legende Ayrton Senna. De documentaire vertelt het verhaal van de korte carrière van Senna met enkel archiefmateriaal. Het verhaal van zijn debuut, d...

06-06-2019 20:00

Where to Invade Next?

3Doc - Where to Invade Next?

Michael Moore gaat in Europa op zoek naar oplossingen voor sociaal-economische kwesties in de VS. Gewapend met de Amerikaanse vlag valt hij Europese landen binnen om die vlag daar symbolisch te planten bij de mensen die hij ontmoet. In Ital...

30-05-2019 19:55

Fahrenheit 11/9

3Doc - Fahrenheit 11/9

Filmmaker Michael Moore onderzoekt de stand van zaken in de VS. Uitgangspunten zijn Trumps verkiezingsoverwinning en de gevestigde politiek, maar hij heeft ook aandacht voor nieuwe democratische bewegingen. Moore trekt o.a. naar zijn geboor...

12-03-2019 21:15

Voor het donker wordt

3Doc - Voor het donker wordt

Lotte (18) en Roos (16) zijn zussen en hebben allebei het syndroom van Usher. Dat betekent dat ze binnenkort doof en blind zullen worden. Hoe snel dat gaat is niet bekend, maar ze zien en horen nu al een stuk slechter dan hun leeftijdsgenot...

05-03-2019 21:20

Fitgirl

3Doc - Fitgirl

Basisschooljuf Robin Moolenaar moet 22 kilo afvallen om mee te kunnen doen aan het Nederlands Kampioenschap Bikinifitness. Ze staat voor dag en dauw op en traint 25 uur per week. Als ze na 4 maanden 8 kilo is aangekomen zakt de moed haar in...

27-02-2019 21:10

Nao 't Zuuje

3Doc - Nao 't Zuuje

Het is de droom van iedere man in het zuiden: ooit Prins Carnaval worden van je eigen dorp of stad. In 2017 overkwam het BNNVARA-presentator Lex Uiting in Venlo. Een erebaan die hem op het idee bracht een documentaire te maken over de Limbu...

06-12-2018 21:45

Hallo met Kyoko

3Doc - Hallo met Kyoko

Kyoko is het pseudoniem van de 25-jarige Kelly van Binsbergen. Ze werd als baby geadopteerd uit China en kwam in Zeeland terecht bij haar ouders die een seksshop runden. Nu is Kelly is sekstelefoniste en wordt al vijf jaar lang gebeld door ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3Doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc bij 3Doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc. Heb je een uitzending van 3Doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc gemist

Serie Documentaires

Uitzending gemist van 3Doc? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 25-09-2019 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!