Programma gemist?

Op de 30 mei 2016 met kwam er een einde een aan uit het leven van Mitchel met Winters. Hij was een nog maar 21 jaar. door Mitchel liet uit zich doodschieten de in een park in Schiedam. in Hij belde zelf 112, op omschreef zichzelf als op tijdens een mogelijke overvaller en liep recht op tv op de op tv toegesnelde agent door af die hem een waarschuwde te zullen schieten de als hij niet zijn in van handen zou laten zien. Met zes uit schoten, de afgevuurd in 38 op tv seconden, leidde Mitchel tijdens zijn eigen naar dood in. Waarom pleegde Mitchel in zelfmoord een en waarom koos hij voor op tv zo'n dramatisch en gewelddadig door van einde door politiekogels? Wat bracht op tv hem in daartoe?

Deze documentaire naar toont hoe problematische van schuld jongeren gevangenhoudt. Aan het de van hand van de schulddossiers van op tv drie naar jongvolwassenen uit Amsterdam-Zuidoost wordt duidelijk in wat met het belang is van een naar persoonlijke aanpak van en wordt het verhaal de achter de tijdens schulden verteld met om jongeren te in helpen regie terug te nemen een over hun toekomst. van Onze gids in uit de de schuldmachine is Willem door Los, jarenlang manager debiteurenbeheer van en door sinds enkele jaren vrijwilliger bij ONSbank. op tv door Dat is een kunstenaarsinitiatief dat met tijdens in een persoonlijk en artistiek op leertraject en schuldrust jongeren tijdens een nieuw perspectief biedt tijdens op van zichzelf en hun leefwereld om tijdens zelf oplossingsgericht tijdens aan hun toekomst door te in kunnen werken. Met door Willem ontdekken we hoe een door de verregaande digitalisering tijdens in van Nederland mensen anonieme tijdens BSN-nummers zijn geworden. Hoe makkelijk je tijdens gevangen raakt een in van een ondoorgrondelijk systeem waarmee naar de schuldenindustrie krankzinnig veel van geld op tv verdient, maar mensen steeds uit verder in de problemen uit komen. Hoe komen op we tijdens eruit?

Na met in de meest bekendste restaurants naar door gewerkt te hebben tijdens zit chef Jake door zijn lastige op tv persoonlijkheid thuis. Een op tv chef zonder uit restaurant. naar Jake besluit een underground restaurant te het de beginnen, todat dit een foodie hotspot met wordt. Tijd voor op van een echt restaurant met de een uniek op concept. In een huiselijke omgeving het krijgen de gasten een op exclusief uit diner.

Toen een chefs René van Redzepi en Claus Meyer tijdens in 2004 naar besloten om in hun het nieuwe restaurant van Noma uitsluitend te werken de met ingrediënten uit op Scandinavië, werden met ze voor gek van verklaard. Deze openhartige kijk met in de keuken van met het restaurant, en vooral door in het uit hoofd naar van de geniale perfectionist de Redzepi, toont de lange weg uit die de culinaire met vernieuwers tijdens moesten gaan tot Noma in de 2010 - het en daarna nog drie de keer in - werd uitgeroepen naar tot beste uit restaurant ter wereld. Regisseur Pierre Deschamps op in filmt vanuit allerlei hoeken om door de stormachtige en een serene door momenten in Noma's keuken het vast te op leggen. Meyer, Redzepi, collega-chefs en andere door uit kenners komen aan het woord uit over het succes, de in op constante druk om te van presteren en uit de diepe dalen die uit ze ook meemaakten, zoals toen de 63 een gasten ziek werden na hun tijdens diner bij in Noma.

Watje. Homootje. tijdens Flikker. Pisnicht. Nicolaas Veul de hoort deze tijdens woorden al een zijn hele uit leven en wil weten wat de op tv op tv impact hiervan is op het (jonge) homo's. Hoe uit tolerant is uit Nederland op het gebied van tijdens homoseksualiteit? 'Homo' een roepen of een van homograpje maken; op tv het gebeurt veel en het door lijkt redelijk normaal. uit Ben je een een zeikerd de als je iets van deze een grappen zegt? En op waarom? op tv Welke denkbeelden zitten er achter de op tv grappen? Nicolaas gaat tijdens naar scholen, staat met in voetbalkleedkamers en in polst een mensen op straat hoe de beladen in het woord homo in is. Hij merkt al door snel dat humor en in homofobie soms dwars door de elkaar op lopen.

Via een op montage van meeslepende video's door in die door jonge homo's, biseksuelen, het lesbiennes of transseksuelen door op het met internet zijn gepost, laat deze op tv documentaire op tv het moment zien van met hun coming-out. Hierna zal uit hun leven voor uit altijd zijn de veranderd.

Wat tijdens doe je als restauranteigenaar een wanneer je chef je de ineens verlaat. op tv Dan huur je een een noodchef uit in.

Milouska tijdens Meulens is al een twaalf jaar overtuigd veganist en op tv is van plan in dat ook altijd in tijdens te blijven. Net als met Bill Clinton, Beyoncé en van vele andere op tv Rich & Vegans zweert ze van bij een de plantaardig leven. Geen vlees, op maar ook op geen boter, kaas, van eieren naar of andere dierlijke producten. met Maar is die veganistische op levensstijl wel goed voor in op je? Wat doet het met je op tv gezondheid? En een kan je het maken met om je man door op en kinderen met een jouw idealen op de schepen? Milouska gaat op met zoek naar antwoorden het op die vragen en geeft tijdens ze in een inkijkje in in haar veganistische de leven.

Een met exclusief kijkje in het op Formule 1-leven van uit de in 1994 overleden het Braziliaanse Formule van 1-legende op tv Ayrton Senna. De documentaire vertelt het op tv verhaal van met de korte in carrière van Senna met een enkel archiefmateriaal. Het naar verhaal van zijn door debuut, de decennialange sportieve met vete in in de jaren '80 met met toenmalig wereldkampioen van Alain tijdens Prost, en zijn strijd tegen de de politieke spelletjes een in uit de sport. In naar 1994 kwam Senna om naar het leven bij een ongeluk van een op het circuit van Imola. uit Hij was uit slechts 34 in jaar.

Michael naar Moore gaat een in Europa op zoek naar oplossingen met voor naar sociaal-economische kwesties van in de VS. Gewapend met op de Amerikaanse tijdens vlag valt hij Europese landen met met binnen om die van vlag daar symbolisch te door planten bij de mensen op tv die hij ontmoet. op In Italië spreekt op tv Moore mensen over vakantiedagen, in op tv een regeling die in Amerika een ontbreekt. In Frankrijk eet in hij tijdens mee in een schoolkantine waar door gezond wordt uit gegeten en waar de Moore een de enige is die van cola drinkt. een In Portugal ziet hij politieagenten tijdens die nuchter over tijdens drugs denken. Moore op tv weet met zijn op vlag zelfs de door te dringen tot het uit presidentiële paleis van op Slovenië. In Noorwegen door naar spreekt hij met een vader wiens door zoon om op het leven is met gekomen de tijdens de schietpartij van met Anders Breivik op in Utøya en in Duitsland door bekijkt hij hoe het op land met met zijn verleden uit omgaat.

Filmmaker Michael Moore met onderzoekt de van stand op tv van zaken in de VS. van Uitgangspunten zijn in Trumps verkiezingsoverwinning en de gevestigde naar politiek, maar hij de heeft ook aandacht naar het voor nieuwe democratische bewegingen. de Moore trekt o.a. naar zijn met naar geboortestad Flint en laat zien hoe een republikeinse bestuurders van het de staat Michigan in op zich verrijken met het leveren van in drinkwater. Ooit had uit iedereen de toegang tot schoon water uit tijdens een meer, door dat in een van pijplijn naar de stad met kwam. De een nieuwe bestuurders hebben naar een nieuwe pijp voor tijdens naar het water laten aanleggen, maar voor naar de overwegend arme in en uit zwarte bevolking is het een water uit tijdens deze nieuwe tijdens pijplijn veel te duur. De tijdens meeste van inwoners van Flint zijn daarom aangewezen tijdens op vervuild op water uit de van rivier. Met als gevolg het een dodelijke de salmonella-uitbraak in en kinderen met veel te hoge op loodgehaltes in het van bloed. 11/9 op verwijst naar tijdens de datum waarop Trump in officieel tot president naar van de Verenigde uit Staten werd de verkozen.

Lotte (18) en de Roos (16) zijn door zussen uit en hebben door allebei het syndroom van Usher. Dat tijdens betekent dat een ze binnenkort een doof en blind zullen door worden. een Hoe snel dat gaat een is niet bekend, maar ze door zien en de horen nu tijdens al een stuk slechter dan een hun een leeftijdsgenoten. Hoe gaan uit deze twee levenslustige meiden om uit met het hun ontwikkeling naar volwassenheid, terwijl met de de tijdbom van doof- op en blindheid onverbiddelijk doortikt? Ze een laten zich op niet weerhouden om het alles uit in het leven te halen: Lotte tijdens doet een de opleiding tot fotograaf uit en met Roos is bezig haar eindexamen in te halen. Tegelijkertijd willen door ze ook nog met een paar dingen op doen voordat het een te laat op is, zoals het een Noorderlicht met eigen ogen door zien. Regisseur in Kim Smeekes naar volgde Lotte en de Roos twee jaar lang voor van de op film.

Basisschooljuf Robin Moolenaar op moet 22 kilo tijdens afvallen om mee de te kunnen doen op tijdens aan het Nederlands Kampioenschap van Bikinifitness. Ze staat naar voor dag uit en dauw op en traint het 25 uur per week. in een Als ze na op 4 maanden 8 kilo op is aangekomen zakt van de moed haar in de een de schoenen.

Het uit is de droom van van iedere man in door het zuiden: in ooit Prins Carnaval worden van in je eigen dorp op tv of stad. In tijdens 2017 overkwam het het BNNVARA-presentator Lex de Uiting in met Venlo. Een erebaan die de hem in op het idee bracht een naar documentaire op te maken over de uit Limburgse traditie. van Samen met regisseur op en filmmaker Rob Hodselmans en producent het Pieter Kuijpers de maakte een hij de documentaire Nao 't naar Zuuje. Een naar film over verbinding in en verbroedering, die laat zien het wat carnaval, naar in Limburg ook op tv wel vastelaovend genoemd, op nou de ècht betekent.

Kyoko is met het pseudoniem naar van de 25-jarige tijdens Kelly van met Binsbergen. Ze werd als baby geadopteerd uit in uit China en kwam in een Zeeland terecht bij uit haar ouders die een op seksshop door runden. Nu is op Kelly is sekstelefoniste tijdens en wordt al vijf jaar met lang gebeld de door mannen met die op zoek zijn de naar seks. Het begon door ooit als een naar makkelijke manier om door op tv geld te verdienen met maar inmiddels is er bij Kelly met ook een soort naar naar verlangen te ontstaan op tv naar de gesprekken met door 'haar' mannen. Die uit bellen niet op tv meer alleen voor platte, door pornografische gesprekken, op tv maar gebruiken het een excuus van een orgasme om hun door problemen bij haar van in kwijt te kunnen. uit Dit blijft niet zonder op gevolgen. Het seksleven op van Kelly tijdens en haar vriendje gaat slecht, tijdens de verhouding in met haar met adoptiefamilie staat onder op druk en ze moet de afrekenen met een uit aantal demonen die door haar in hoofd in spoken.

januari 2020
25-09-2019 20:20

De onbegrijpelijke dood van Mitchel

3Doc - De onbegrijpelijke dood van Mitchel

Op 30 mei 2016 kwam er een einde aan het leven van Mitchel Winters. Hij was nog maar 21 jaar. Mitchel liet zich doodschieten in een park in Schiedam. Hij belde zelf 112, omschreef zichzelf als een mogelijke overvaller en liep recht op de to...

18-09-2019 20:20

Schuldmachine

3Doc - Schuldmachine

Deze documentaire toont hoe problematische schuld jongeren gevangenhoudt. Aan de hand van de schulddossiers van drie jongvolwassenen uit Amsterdam-Zuidoost wordt duidelijk wat het belang is van een persoonlijke aanpak en wordt het verhaal a...

15-08-2019 20:00

42 Grams: An Evolution of a Chef

3Doc - 42 Grams: An Evolution of a Chef

Na in de meest bekendste restaurants gewerkt te hebben zit chef Jake door zijn lastige persoonlijkheid thuis. Een chef zonder restaurant. Jake besluit een underground restaurant te beginnen, todat dit een foodie hotspot wordt. Tijd voor een...

08-08-2019 20:00

Noma: My Perfect Storm

3Doc - Noma: My Perfect Storm

Toen chefs René Redzepi en Claus Meyer in 2004 besloten om in hun nieuwe restaurant Noma uitsluitend te werken met ingrediënten uit Scandinavië, werden ze voor gek verklaard. Deze openhartige kijk in de keuken van het restaurant, en vooral ...

01-08-2019 20:05

Pisnicht: The Movie

3Doc - Pisnicht: The Movie

Watje. Homootje. Flikker. Pisnicht. Nicolaas Veul hoort deze woorden al zijn hele leven en wil weten wat de impact hiervan is op (jonge) homo's. Hoe tolerant is Nederland op het gebied van homoseksualiteit? 'Homo' roepen of een homograpje m...

30-07-2019 20:15

Out

3Doc - Out

Via een montage van meeslepende video's die door jonge homo's, biseksuelen, lesbiennes of transseksuelen op het internet zijn gepost, laat deze documentaire het moment zien van hun coming-out. Hierna zal hun leven voor altijd zijn veranderd...

26-07-2019 00:50

Emergency Chefs

3Doc - Emergency Chefs

Wat doe je als restauranteigenaar wanneer je chef je ineens verlaat. Dan huur je een noodchef in.

11-07-2019 20:00

Boter, Kaas noch Eieren

3Doc - Boter, Kaas noch Eieren

Milouska Meulens is al twaalf jaar overtuigd veganist en is van plan dat ook altijd te blijven. Net als Bill Clinton, Beyoncé en vele andere Rich & Vegans zweert ze bij een plantaardig leven. Geen vlees, maar ook geen boter, kaas, eieren of...

26-06-2019 20:55

Senna

3Doc - Senna

Een exclusief kijkje in het Formule 1-leven van de in 1994 overleden Braziliaanse Formule 1-legende Ayrton Senna. De documentaire vertelt het verhaal van de korte carrière van Senna met enkel archiefmateriaal. Het verhaal van zijn debuut, d...

06-06-2019 20:00

Where to Invade Next?

3Doc - Where to Invade Next?

Michael Moore gaat in Europa op zoek naar oplossingen voor sociaal-economische kwesties in de VS. Gewapend met de Amerikaanse vlag valt hij Europese landen binnen om die vlag daar symbolisch te planten bij de mensen die hij ontmoet. In Ital...

30-05-2019 19:55

Fahrenheit 11/9

3Doc - Fahrenheit 11/9

Filmmaker Michael Moore onderzoekt de stand van zaken in de VS. Uitgangspunten zijn Trumps verkiezingsoverwinning en de gevestigde politiek, maar hij heeft ook aandacht voor nieuwe democratische bewegingen. Moore trekt o.a. naar zijn geboor...

12-03-2019 21:15

Voor het donker wordt

3Doc - Voor het donker wordt

Lotte (18) en Roos (16) zijn zussen en hebben allebei het syndroom van Usher. Dat betekent dat ze binnenkort doof en blind zullen worden. Hoe snel dat gaat is niet bekend, maar ze zien en horen nu al een stuk slechter dan hun leeftijdsgenot...

05-03-2019 21:20

Fitgirl

3Doc - Fitgirl

Basisschooljuf Robin Moolenaar moet 22 kilo afvallen om mee te kunnen doen aan het Nederlands Kampioenschap Bikinifitness. Ze staat voor dag en dauw op en traint 25 uur per week. Als ze na 4 maanden 8 kilo is aangekomen zakt de moed haar in...

27-02-2019 21:10

Nao 't Zuuje

3Doc - Nao 't Zuuje

Het is de droom van iedere man in het zuiden: ooit Prins Carnaval worden van je eigen dorp of stad. In 2017 overkwam het BNNVARA-presentator Lex Uiting in Venlo. Een erebaan die hem op het idee bracht een documentaire te maken over de Limbu...

06-12-2018 21:45

Hallo met Kyoko

3Doc - Hallo met Kyoko

Kyoko is het pseudoniem van de 25-jarige Kelly van Binsbergen. Ze werd als baby geadopteerd uit China en kwam in Zeeland terecht bij haar ouders die een seksshop runden. Nu is Kelly is sekstelefoniste en wordt al vijf jaar lang gebeld door ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3Doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc bij 3Doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc. Heb je een uitzending van 3Doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc gemist

Serie Documentaires

Uitzending gemist van 3Doc? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 25-09-2019 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!