Programma gemist?

Kyoko een is het pseudoniem van de van 25-jarige Kelly van met door Binsbergen. Ze werd als de baby geadopteerd uit China op en kwam in op Zeeland terecht van bij haar ouders op tv die een seksshop door runden. Nu is door Kelly is sekstelefoniste en wordt de al vijf door jaar lang gebeld door van mannen die uit op zoek zijn de naar seks. Het de begon ooit als een uit makkelijke manier met om geld te uit verdienen van maar inmiddels is er bij Kelly een ook een soort uit verlangen te tijdens ontstaan naar de gesprekken het met 'haar' met mannen. Die bellen een niet meer alleen voor op platte, een pornografische gesprekken, de maar gebruiken het excuus van van een orgasme om hun de naar problemen bij haar het kwijt te kunnen. een Dit blijft niet zonder gevolgen. Het op tv seksleven van Kelly op en door haar vriendje gaat slecht, de een op tv verhouding met haar adoptiefamilie staat onder tijdens de druk en ze moet afrekenen tijdens met een aantal een demonen tijdens die door haar hoofd door spoken.

Op in 13 november op 2015 vielen drie IS-terroristen tijdens door een concert van uit de Amerikaanse rockband Eagles de uit of Death Metal de uit Parijse concertzaal op Bataclan binnen en doodden 89 muziekliefhebbers. de Documentairemaker Jessica Villerius van naar spreekt met hoofdpersonen en nabestaanden van met het door bloedbad. Ook het ontmoet ze de vader van tijdens één de van de daders, die nog door steeds in verbijsterd is over de daden van naar zijn op tv zoon.

Bram Fidder op (25) groeit de op in een wereld tijdens waarin je jezelf beroemd door kan een maken op de social media. En dus in bedenkt hij een uitgekiend marketingplan. op tv op Dj Bram Fidder op tv is geboren. Maar als zijn een onlinewereld en in zijn echte leven steeds verder de uit in elkaar beginnen te lopen, neemt naar ook de in eenzaamheid op toe.

Michael de Moore gaat in Europa uit op zoek naar oplossingen tijdens voor het sociaal-economische kwesties in de VS. met Gewapend met tijdens de Amerikaanse van vlag valt hij Europese landen uit door binnen om die vlag op tv daar symbolisch te op planten bij de uit mensen die hij ontmoet. In op uit Italië spreekt Moore de mensen over vakantiedagen, een met regeling die in Amerika uit ontbreekt. In naar Frankrijk eet in hij mee in een een schoolkantine waar gezond wordt op tv gegeten en waar Moore met de enige is door die een cola drinkt. In Portugal ziet van hij politieagenten die van nuchter over met drugs denken. uit Moore weet met de zijn vlag zelfs door naar te dringen tot het van presidentiële naar paleis van uit Slovenië. In Noorwegen een spreekt hij met tijdens een vader wiens zoon het om het tijdens leven is gekomen tijdens de schietpartij naar van Anders door Breivik op van Utøya en in op tv Duitsland bekijkt hij hoe het tijdens in land met zijn verleden naar omgaat.

Typhoon, de op artiest die naar in korte in tijd heel Nederland veroverde van met zijn muziek, werd tijdens vijf jaar lang gevolgd uit door zijn het beste op vriend en huisgenoot. naar Het resultaat is op een goudeerlijke en een hartverwarmende documentaire over twee vrienden van naar wie naar er één op in een baan in om de aarde wordt het gelanceerd en naar de ander in in verbazing toekijkt.

De door de de op tv wol geverfde muzikant door Oscar Holleman valt van in zijn stoel als hij de uit naar stem van de 21-jarige in zangeres Sharon Kovacs hoort: het 'Een het tweede Amy Winehouse'. Kovacs, bijgenaamd naar The Wolf Lady, stapt op tv op de door dertig jaar oudere Holleman de af, ontdekker met en muziekproducer van internationale door in succesvolle bands als Within tijdens Temptation en Krezip, en gaat het met hem tijdens een pact op aan.

Douwe Bob tijdens Posthuma wil op alles intens beleven. door Groter, heftiger, destructiever. Alles op voor de kunst. Net van als zijn een vader, de legende met Simon door Posthuma. Douwe kan niet met anders dan volgen, het in goede en op tv slechte zin.

Wanneer internetpionier Josh in Harris op in 1999 zijn streaming tv-netwerk een van verkoopt, levert hem dat door 95 miljoen op. Hij het besluit door het geld te gebruiken op om een sociaal experiment uit uit te voeren, tijdens waarbij honderd bewoners drie op op maanden lang samenleven in in een aangepaste op tv kelder, ergens in New de York. Eten, de slapen, douchen, wc-bezoek en seks, alles naar wordt genadeloos naar vastgelegd door op de camera. Regisseur Ondi met Timoner was op tv een van de bewoners. Nadat met dit uit experiment op een op mislukking is uitgelopen, naar besluit Harris zichzelf en zijn een vriendin in een hun woning vierentwintig met uur per dag het met camera's te volgen. met Maar ook dit een project ontspoort op volledig.

Het verhaal van met een in jonge muzikant die worstelt het met de zijn identiteit. Jelte Tuinstra met wist al vanaf jonge leeftijd de dat in hij beroemd wilde worden met op tv zijn op tv muziek. Maar op wat doe je als je zelf uit eigenlijk te verlegen naar bent om op naar het podium van te van staan? Dan creëer je een de alter-ego: Jett Rebel. In tijdens tegenstelling een tot de kalme het en verlegen Jelte is van Jett Rebel uit een rebellerende boef, een podiumbeest. op op tv Muziekgod van beroep, popheld van het tijdens in heelal en The Next Best in Thing. Niet in Jelte, maar de zijn zelf gecreëerde het rock-'n-rollpersonage Jett Rebel wordt uit geadoreerd door de het grote publiek met paniek, kwetsbaarheid met en onzekerheid op tv tot het gevolg.

Fanatieke fruitliefhebbers uit nemen ons mee op tv op wereldreis in om te laten zien welke met prachtige vruchten we op tv kunnen eten. van Yung Chang zet een de door rijke diversiteit van het naar fruit tegenover de commerciële fruitteelt, het van waar juist een monocultuur gecreëerd wordt tijdens de en men op zoek gaat naar de dat ene uit speciale een ras banaan of appel dat op geschikt is een voor de export en van verkoop. Op zoek naar naar bijzondere vruchten de reizen een avonturiers Noris Ledisma en Richarc Chambell op uit Miami op tv naar de jungle met van Indonesië waar ze met zeldzame mango-stekjes een hopen de te vinden voordat deze door planten door de op tv industrialisatie verloren gaan. tijdens Acteur Bill Pullman zet zich de in om in het de op Hollywood Hills in een fruitboomgaard te op realiseren en wetenschapper Juan het Aguilar wil een op tv bananensoort kweken op tv die resistent is tegen een dodelijke op tv schimmel die op bananen wereldwijd bedreigt. In tijdens Umbria hoopt Isabella uit Dalla Ragione op tv aanwijzingen te vinden van op tv verloren door fruit op schilderijen met uit de op Renaissance.

Hoe verdien het je de prestigieuze prijs met voor naar de meest bekwame patisserie met chef-kok van Frankrijk? in Om de drie jaar door het mogen zestien chef-koks gedurende het drie dagen hun uit buitengewone vakbekwaamheid tonen in aan een gerespecteerde jury. Deze het tijdens jury bepaalt wie de de felbegeerde blauwe, witte en een rode kraag tijdens wint. Een een prijs voor het leven, in toegekend door op Meilleur Ouvrier France (MOF). Volgens de uit geselecteerde deelnemers uit is naar de competitie zwaarder dan bij de op tv een Olympische Spelen. De uiteindelijke erkenning uit is een voor elke chef-kok zowel een naar droom met als een obsessie.

Een in heerlijke film over een uit veelzijdig naar eten en een caleidoscopische samenleving. Hummus de in is een puree op in basis van kikkererwten, sesamzaadsaus tahin naar met en andere ingrediënten en wordt gegeten op tv met brood. naar In het op tv Midden-Oosten is het een uit geliefd gerecht, op tv maar de meningen over het hoe je hummus het tijdens beste kunt tijdens maken en waar een het van oorspronkelijk vandaan komt, naar zijn verdeeld. Hummus kent tijdens niet alleen vele geheime recepten het en op tv Guinness World Records, op tv maar het verbindt ook naar joden, moslims en christenen op in op tv hun liefde voor door hummus. Filmmaker Oren Rosenfeld reist een rond een in Israël en Libanon de en introduceert verschillende door mensen die hun op eigen recepten hebben voor op hummus en in daarmee tijdens zo lijkt het, voor een een gelukkig uit leven. Suheila bijvoorbeeld is de een alleenstaande moslima in van Acre. In het op tv-kookprogramma Israël uit Hummus Genius de versloeg zij tien mannelijke concurrenten. in Ze zegt dat door ze met hummus is naar getrouwd. naar Jalil, een door Arabische christen, organiseert rockconcerten door in zijn eetgelegenheid in Ramla naar in en hij droomt er van naar een filiaal te openen de in op tv Berlijn. Eliyahu, een orthodoxe in jood, heeft een succesvol uit hummus-restaurant vlakbij een op op tankstation.

Deze documentaire naar is alles op wat de voedingsindustrie al uit dertig jaar niet de wil dat van we te zien krijgen. Fastfoodketens van en de met makers van de verwerkt voedsel voegen op al jaren extra de suiker toe om eten van beter verteerbaar te maken. naar Die toename is met niet alleen een tijdens probleem voor naar lage-inkomensgroepen, die het vaak worden geassocieerd op tv met voeding gerelateerde gezondheidsproblemen, tijdens maar voor de tijdens hele op samenleving. Fed Up laat zien een dat we ziek worden het van van ons eten. Bij op de mensen die lijden aan op door voeding gerelateerde ziekten van is slechts 30% zwaarlijvigheid het probleem. van De andere uit 70%, ook de slanke op tv met mensen, worden voor dezelfde tijdens medische problemen een gesteld als de mensen met het obesitas. Twee jaar van lang volgt Stephanie op Soechtig een groep kinderen met door die op basis van het door uitgangspunt 'Dieet en een beweeg', proberen op tv gezonder te door leven.

Een het inkijkje in het op tv leven van Michelin een sterrenkoks.

Veganisme is in hip. op Bill Clinton, Beyoncé, en vele naar andere Rich & van Vegans naar zweren tegenwoordig bij een plantaardig uit leven. Geen vlees, naar maar ook geen naar boter, kaas, eieren op tv of andere de dierlijke producten. Maar is die op tv naar veganistische lifestyle eigenlijk wel zo uit goed voor door je? Welke het invloed heeft het op je in gezondheid? En kan je uit het wel maken uit om je op tv partner en kinderen met uit jouw idealen op op tv te schepen? van Ook de BNNVARA-presentatrice Milouska Meulens is overtuigd veganist het en het is van plan met dit voor de altijd te blijven. van In de documentaire 'Boter, Kaas van noch Eieren' uit geeft Milouska een inkijkje in van haar de dagelijkse leven als veganist. van Ze vertelt openhartig op tv over de moeilijkheden en op tv dilemma's die veganisme met met op zich meebrengt en gaat in een gesprek met op naasten, door medestanders en deskundigen over de de consequenties van deze de levensstijl. Milouska in Meulens, die voor BNNVARA ook op van het programma Vroege Vogels presenteert, zegt: op "Voor mij een is met veganistisch eten een tijdens klein offer om de op wereld te redden, maar uit niet als het ten door koste gaat van het mijn gezondheid. de Ik durfde het jarenlang het niet de uit te naar zoeken. In deze film laat met ik van de angst varen. Het op is tijd om van te ontdekken wie gelijk heeft: met mensen die het beweren dat ik op tv ziek word en naar eerder doodga, of veganisten uit met die claimen dat ik met naar dit dieet kerngezond honderd met jaar oud naar kan op worden." Milouska Meulens werd twaalf uit jaar geleden van na de geboorte van haar met op tv dochter veganist. Ze het kon het naar eigen naar zeggen niet naar over haar hart verkrijgen om een op stuk dode met koe in een haar mooie, uit pure dochter te door stoppen. Tegenwoordig heeft Milouska het een samengesteld tijdens gezin met haar man, een Jeugdjournaal-presentator Joris op tv Marseille. Zij is veganist, door hij is vegetariër, en de met kinderen van bungelen ertussenin. Dat betekent dat de er over ieder tijdens plakje kaas onderhandeld de moet worden op tv en hiermee op tv neemt Milouska het risico de op een tekort tijdens aan vitamine B12. op tv Want hoe gezond is in haar dieet eigenlijk? in '3Doc: door Boter, Kaas noch met Eieren' is een kwetsbare en het in persoonlijke zoektocht naar een met antwoord op de vraag: in is een op veganistische levensstijl wel verantwoord? Deze documentaire door is tijdens onderdeel van de Foodweken op de NPO 3. tijdens Lees naar meer over deze themaweken op tijdens gids.tv/2445/foodweken.

december 2018
06-12-2018 21:45

Hallo met Kyoko

3Doc - Hallo met Kyoko

Kyoko is het pseudoniem van de 25-jarige Kelly van Binsbergen. Ze werd als baby geadopteerd uit China en kwam in Zeeland terecht bij haar ouders die een seksshop runden. Nu is Kelly is sekstelefoniste en wordt al vijf jaar lang gebeld door ...

15-11-2018 22:25

Die avond in Bataclan

3Doc - Die avond in Bataclan

Op 13 november 2015 vielen drie IS-terroristen tijdens een concert van de Amerikaanse rockband Eagles of Death Metal de Parijse concertzaal Bataclan binnen en doodden 89 muziekliefhebbers. Documentairemaker Jessica Villerius spreekt met hoo...

14-10-2018 00:00

#DJ

3Doc - #DJ

Bram Fidder (25) groeit op in een wereld waarin je jezelf beroemd kan maken op social media. En dus bedenkt hij een uitgekiend marketingplan. Dj Bram Fidder is geboren. Maar als zijn onlinewereld en zijn echte leven steeds verder uit elkaar...

06-09-2018 20:30

Where to Invade Next?

3Doc - Where to Invade Next?

Michael Moore gaat in Europa op zoek naar oplossingen voor sociaal-economische kwesties in de VS. Gewapend met de Amerikaanse vlag valt hij Europese landen binnen om die vlag daar symbolisch te planten bij de mensen die hij ontmoet. In Ital...

26-08-2018 00:00

Typhoon, Blues & Blessings

3Doc - Typhoon, Blues & Blessings

Typhoon, de artiest die in korte tijd heel Nederland veroverde met zijn muziek, werd vijf jaar lang gevolgd door zijn beste vriend en huisgenoot. Het resultaat is een goudeerlijke en hartverwarmende documentaire over twee vrienden van wie e...

08-07-2018 00:45

Wolflady

3Doc - Wolflady

De door de wol geverfde muzikant Oscar Holleman valt van zijn stoel als hij de stem van de 21-jarige zangeres Sharon Kovacs hoort: 'Een tweede Amy Winehouse'. Kovacs, bijgenaamd The Wolf Lady, stapt op de dertig jaar oudere Holleman af, ont...

01-07-2018 00:10

Whatever Forever: Douwe Bob

3Doc - Whatever Forever: Douwe Bob

Douwe Bob Posthuma wil alles intens beleven. Groter, heftiger, destructiever. Alles voor de kunst. Net als zijn vader, de legende Simon Posthuma. Douwe kan niet anders dan volgen, in goede en slechte zin.

25-06-2018 00:15

We Live in Public

3Doc - We Live in Public

Wanneer internetpionier Josh Harris in 1999 zijn streaming tv-netwerk verkoopt, levert hem dat 95 miljoen op. Hij besluit het geld te gebruiken om een sociaal experiment uit te voeren, waarbij honderd bewoners drie maanden lang samenleven i...

24-06-2018 00:05

Who the fuck is Jett Rebel

3Doc - Who the fuck is Jett Rebel

Het verhaal van een jonge muzikant die worstelt met zijn identiteit. Jelte Tuinstra wist al vanaf jonge leeftijd dat hij beroemd wilde worden met zijn muziek. Maar wat doe je als je zelf eigenlijk te verlegen bent om op het podium te staan?...

21-06-2018 21:35

The Fruit Hunters

3Doc - The Fruit Hunters

Fanatieke fruitliefhebbers nemen ons mee op wereldreis om te laten zien welke prachtige vruchten we kunnen eten. Yung Chang zet de rijke diversiteit van het fruit tegenover de commerciële fruitteelt, waar juist een monocultuur gecreëerd wor...

18-06-2018 21:35

Kings of Pastry

3Doc - Kings of Pastry

Hoe verdien je de prestigieuze prijs voor de meest bekwame patisserie chef-kok van Frankrijk? Om de drie jaar mogen zestien chef-koks gedurende drie dagen hun buitengewone vakbekwaamheid tonen aan een gerespecteerde jury. Deze jury bepaalt ...

14-06-2018 21:35

Hummus! The Movie

3Doc - Hummus! The Movie

Een heerlijke film over een veelzijdig eten en een caleidoscopische samenleving. Hummus is een puree op basis van kikkererwten, sesamzaadsaus tahin en andere ingrediënten en wordt gegeten met brood. In het Midden-Oosten is het een geliefd g...

11-06-2018 21:35

Fed Up

3Doc - Fed Up

Deze documentaire is alles wat de voedingsindustrie al dertig jaar niet wil dat we te zien krijgen. Fastfoodketens en de makers van verwerkt voedsel voegen al jaren extra suiker toe om eten beter verteerbaar te maken. Die toename is niet al...

07-06-2018 21:35

Michelin Stars - Tales from the Kitchen

3Doc - Michelin Stars - Tales from the Kitchen

Een inkijkje in het leven van Michelin sterrenkoks.

31-05-2018 21:35

Docu: Boter, Kaas noch Eieren

3Doc - Docu: Boter, Kaas noch Eieren

Veganisme is hip. Bill Clinton, Beyoncé, en vele andere Rich & Vegans zweren tegenwoordig bij een plantaardig leven. Geen vlees, maar ook geen boter, kaas, eieren of andere dierlijke producten. Maar is die veganistische lifestyle eigenlijk ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3Doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc bij 3Doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc. Heb je een uitzending van 3Doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc gemist

Serie Documentaires

Uitzending gemist van 3Doc? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 44
  • Laatste uitzending op 06-12-2018 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord