Programma gemist?

Lotte van (18) en Roos (16) op zijn naar zussen en hebben allebei het syndroom op tv van naar Usher. Dat betekent dat ze van binnenkort doof het en blind uit zullen worden. uit Hoe snel dat gaat is niet op bekend, de maar ze op tv zien en horen uit nu al een stuk slechter dan een hun op tv leeftijdsgenoten. Hoe door gaan deze twee levenslustige meiden in om een met hun ontwikkeling naar tijdens volwassenheid, terwijl in de tijdbom van tijdens doof- en blindheid onverbiddelijk door doortikt? Ze laten zich niet in weerhouden om met alles uit het door leven te halen: Lotte het doet een opleiding op tv tot in fotograaf en tijdens Roos is bezig haar eindexamen op te halen. Tegelijkertijd willen in ze ook nog in uit een paar dingen doen de voordat het naar te laat is, op tv zoals het Noorderlicht met eigen op ogen zien. Regisseur Kim op tv van Smeekes volgde Lotte en door Roos twee jaar lang in voor de op film.

Basisschooljuf het Robin Moolenaar moet 22 kilo van afvallen om door mee te kunnen doen naar aan het tijdens Nederlands Kampioenschap met Bikinifitness. Ze staat een voor dag en dauw op de en traint 25 op tv uur per uit week. Als ze na het 4 maanden 8 het kilo de is aangekomen zakt de tijdens moed haar in op de het schoenen.

Het op tv is de droom van iedere door man in het van zuiden: ooit Prins uit Carnaval worden van door je eigen op dorp een of stad. In 2017 met overkwam het BNNVARA-presentator Lex Uiting een in Venlo. in Een erebaan door die hem door op het idee bracht een documentaire door in te maken over de Limburgse traditie. tijdens naar Samen met regisseur tijdens en filmmaker Rob Hodselmans tijdens en producent Pieter Kuijpers op maakte hij de van documentaire Nao 't met Zuuje. Een in film over verbinding en verbroedering, op tv die laat zien met wat carnaval, in van Limburg tijdens ook wel vastelaovend genoemd, op nou ècht tijdens betekent.

Kyoko van is het pseudoniem van de naar een 25-jarige Kelly van Binsbergen. een Ze werd als baby op tv geadopteerd de uit China en kwam in Zeeland de terecht bij haar een naar ouders die een seksshop een runden. Nu is in Kelly is sekstelefoniste en wordt naar door al vijf jaar lang door gebeld door mannen die op met zoek zijn van naar in seks. Het begon ooit als een door makkelijke manier om het geld te op verdienen maar op tv inmiddels is er bij Kelly een ook een soort uit verlangen te met ontstaan naar de op tv gesprekken met 'haar' naar mannen. Die bellen door niet meer alleen een voor op platte, pornografische gesprekken, maar gebruiken het de excuus van tijdens een orgasme om hun door naar problemen bij haar kwijt het te kunnen. Dit blijft niet op het zonder gevolgen. Het door seksleven van Kelly en haar de vriendje gaat naar slecht, de de verhouding met haar adoptiefamilie tijdens staat onder druk en ze uit door moet afrekenen met een aantal op demonen die door op haar door hoofd spoken.

Op 13 november op 2015 vielen de drie op tv IS-terroristen tijdens een concert van op de Amerikaanse van rockband Eagles of Death Metal het de Parijse concertzaal tijdens Bataclan binnen en van doodden het 89 muziekliefhebbers. Documentairemaker een Jessica Villerius het spreekt met hoofdpersonen en nabestaanden naar van uit het bloedbad. Ook ontmoet ze de van het vader van één van de daders, door die de nog steeds verbijsterd in is over op de daden van zijn tijdens zoon.

Bram Fidder (25) van groeit op het in een wereld waarin een je jezelf op tv beroemd tijdens kan maken op social het media. En dus de bedenkt hij een het uitgekiend marketingplan. Dj Bram Fidder met uit is geboren. Maar als zijn van onlinewereld en zijn echte op tv leven een steeds verder uit elkaar beginnen tijdens te lopen, het neemt ook de eenzaamheid van in toe.

Michael uit Moore gaat met in Europa op zoek het naar oplossingen voor sociaal-economische uit kwesties in de tijdens VS. Gewapend naar met de Amerikaanse vlag de valt hij Europese het landen binnen om die tijdens de vlag daar symbolisch de te planten bij door de mensen die hij uit ontmoet. In Italië spreekt met Moore mensen een over vakantiedagen, met een regeling die in Amerika door ontbreekt. In Frankrijk de eet van hij mee in een uit schoolkantine waar naar gezond wordt gegeten en de waar Moore de enige met is het die cola drinkt. In tijdens Portugal ziet hij politieagenten van die in nuchter over drugs denken. Moore met weet met zijn vlag in zelfs door een te de dringen tot het presidentiële paleis van van Slovenië. de In Noorwegen spreekt hij met van een van vader wiens zoon om de het leven is gekomen op tijdens de schietpartij een van het Anders Breivik op Utøya naar en in met Duitsland bekijkt met hij hoe het land met zijn van verleden naar omgaat.

Typhoon, tijdens de artiest die in korte naar tijd op heel Nederland met veroverde met zijn muziek, werd op vijf de jaar lang gevolgd op tv door zijn beste in vriend en huisgenoot. Het de resultaat is een op goudeerlijke en hartverwarmende documentaire over naar twee op vrienden van wie er uit één in een op tv baan om de aarde met wordt gelanceerd en het de ander een in verbazing uit toekijkt.

De door de het wol uit geverfde muzikant op Oscar Holleman valt van zijn de stoel als hij met de stem van de uit 21-jarige zangeres van Sharon met Kovacs hoort: 'Een tweede Amy de Winehouse'. Kovacs, de bijgenaamd The met Wolf Lady, stapt op naar de dertig jaar het oudere Holleman het af, ontdekker en muziekproducer van internationale met succesvolle in bands als Within Temptation en in Krezip, en gaat op in met hem een pact van aan.

Douwe Bob tijdens Posthuma van wil alles intens beleven. Groter, heftiger, uit destructiever. uit Alles voor uit de kunst. Net de als zijn vader, in de legende Simon Posthuma. Douwe het kan niet anders dan van volgen, in goede de en slechte uit zin.

Wanneer internetpionier Josh in uit Harris in 1999 zijn op streaming tv-netwerk verkoopt, levert naar hem van dat 95 miljoen op. Hij besluit in tijdens het geld te gebruiken een om een sociaal experiment op uit te voeren, van waarbij honderd een bewoners drie het maanden lang samenleven in naar een aangepaste kelder, in ergens in het New York. Eten, slapen, op douchen, wc-bezoek en seks, alles een tijdens wordt genadeloos vastgelegd uit door de camera. naar Regisseur Ondi Timoner van was een van de bewoners. Nadat met dit experiment een op een mislukking is naar uitgelopen, het besluit Harris zichzelf een en zijn vriendin in hun op tv woning door vierentwintig uur per uit dag met naar camera's te volgen. Maar op ook dit project een ontspoort volledig.

Het verhaal met van een tijdens jonge muzikant die worstelt tijdens met zijn van identiteit. Jelte Tuinstra wist al door de vanaf jonge leeftijd dat het hij beroemd wilde worden uit met tijdens zijn muziek. Maar wat doe je de op tv als je zelf eigenlijk van te verlegen bent om op tv op van het podium te staan? van Dan creëer je een uit alter-ego: Jett Rebel. In op tegenstelling in tot de kalme en verlegen in de Jelte is Jett Rebel een rebellerende het boef, de een podiumbeest. Muziekgod van tijdens beroep, met popheld van het heelal en in The Next door Best Thing. van Niet Jelte, maar door zijn zelf gecreëerde rock-'n-rollpersonage Jett Rebel op tv uit wordt geadoreerd door het grote publiek van met paniek, op kwetsbaarheid en onzekerheid op tot met gevolg.

Fanatieke op fruitliefhebbers nemen ons op tv mee op het wereldreis om te laten op zien welke prachtige vruchten door we kunnen eten. de Yung Chang tijdens zet de rijke diversiteit in van het fruit in tegenover de commerciële fruitteelt, in waar juist een in monocultuur door gecreëerd wordt en men op het zoek gaat naar het dat ene speciale een ras banaan het of appel dat van geschikt tijdens is voor de export het en verkoop. de Op zoek naar bijzondere op tv vruchten reizen avonturiers Noris Ledisma naar en met Richarc Chambell uit op tv Miami naar tijdens de jungle van Indonesië van waar ze zeldzame met mango-stekjes hopen de te vinden voordat op tv deze planten door in de industrialisatie verloren gaan. Acteur Bill op Pullman zet zich in in om een in de Hollywood van Hills een fruitboomgaard te het realiseren en wetenschapper in Juan Aguilar van wil het een bananensoort kweken uit die resistent is tegen een dodelijke een schimmel die een bananen wereldwijd bedreigt. In in door Umbria hoopt Isabella Dalla Ragione naar aanwijzingen te vinden van op tv verloren een fruit op naar schilderijen uit de met Renaissance.

Hoe verdien je de de prestigieuze prijs tijdens voor de meest van uit bekwame patisserie chef-kok van op Frankrijk? Om de met drie jaar op tv mogen zestien chef-koks gedurende drie van dagen het hun buitengewone vakbekwaamheid tonen op tv aan een gerespecteerde jury. met Deze op jury bepaalt wie de in felbegeerde blauwe, witte en met rode een kraag wint. Een door prijs voor het leven, toegekend door de een Meilleur Ouvrier France (MOF). Volgens op de uit geselecteerde deelnemers is het de competitie zwaarder dan bij de de op tv Olympische Spelen. De uiteindelijke erkenning het is op tv voor elke chef-kok zowel een droom het als een tijdens obsessie.

Een heerlijke de film in over een veelzijdig eten en een naar caleidoscopische samenleving. Hummus het door is een puree op basis van uit kikkererwten, naar sesamzaadsaus tahin en uit andere ingrediënten en wordt door gegeten met brood. In op het Midden-Oosten naar is het het een geliefd gerecht, maar de de meningen over hoe van je hummus door het beste op kunt maken en naar waar het het oorspronkelijk vandaan komt, zijn van verdeeld. Hummus kent niet op tv alleen vele geheime tijdens recepten en tijdens Guinness World Records, maar het door verbindt het ook joden, moslims en christenen een in in hun liefde voor uit hummus. Filmmaker Oren Rosenfeld reist naar rond in een Israël op en Libanon en op tv introduceert verschillende mensen die het hun eigen recepten hebben van voor uit hummus en daarmee zo lijkt met het, voor een door gelukkig in leven. Suheila bijvoorbeeld is een alleenstaande naar moslima naar van Acre. op tv In het tv-kookprogramma Israël een Hummus Genius versloeg de zij tien de mannelijke concurrenten. Ze zegt dat ze op in met hummus is tijdens getrouwd. Jalil, een Arabische christen, organiseert een rockconcerten de in zijn de eetgelegenheid in Ramla en uit hij droomt er naar van een filiaal op tv te openen in Berlijn. op Eliyahu, een orthodoxe jood, met heeft de een succesvol de hummus-restaurant vlakbij een het tankstation.

mei 2019
12-03-2019 21:15

Voor het donker wordt

3Doc - Voor het donker wordt

Lotte (18) en Roos (16) zijn zussen en hebben allebei het syndroom van Usher. Dat betekent dat ze binnenkort doof en blind zullen worden. Hoe snel dat gaat is niet bekend, maar ze zien en horen nu al een stuk slechter dan hun leeftijdsgenot...

05-03-2019 21:20

Fitgirl

3Doc - Fitgirl

Basisschooljuf Robin Moolenaar moet 22 kilo afvallen om mee te kunnen doen aan het Nederlands Kampioenschap Bikinifitness. Ze staat voor dag en dauw op en traint 25 uur per week. Als ze na 4 maanden 8 kilo is aangekomen zakt de moed haar in...

27-02-2019 21:10

Nao 't Zuuje

3Doc - Nao 't Zuuje

Het is de droom van iedere man in het zuiden: ooit Prins Carnaval worden van je eigen dorp of stad. In 2017 overkwam het BNNVARA-presentator Lex Uiting in Venlo. Een erebaan die hem op het idee bracht een documentaire te maken over de Limbu...

06-12-2018 21:45

Hallo met Kyoko

3Doc - Hallo met Kyoko

Kyoko is het pseudoniem van de 25-jarige Kelly van Binsbergen. Ze werd als baby geadopteerd uit China en kwam in Zeeland terecht bij haar ouders die een seksshop runden. Nu is Kelly is sekstelefoniste en wordt al vijf jaar lang gebeld door ...

15-11-2018 22:25

Die avond in Bataclan

3Doc - Die avond in Bataclan

Op 13 november 2015 vielen drie IS-terroristen tijdens een concert van de Amerikaanse rockband Eagles of Death Metal de Parijse concertzaal Bataclan binnen en doodden 89 muziekliefhebbers. Documentairemaker Jessica Villerius spreekt met hoo...

14-10-2018 00:00

#DJ

3Doc - #DJ

Bram Fidder (25) groeit op in een wereld waarin je jezelf beroemd kan maken op social media. En dus bedenkt hij een uitgekiend marketingplan. Dj Bram Fidder is geboren. Maar als zijn onlinewereld en zijn echte leven steeds verder uit elkaar...

06-09-2018 20:30

Where to Invade Next?

3Doc - Where to Invade Next?

Michael Moore gaat in Europa op zoek naar oplossingen voor sociaal-economische kwesties in de VS. Gewapend met de Amerikaanse vlag valt hij Europese landen binnen om die vlag daar symbolisch te planten bij de mensen die hij ontmoet. In Ital...

26-08-2018 00:00

Typhoon, Blues & Blessings

3Doc - Typhoon, Blues & Blessings

Typhoon, de artiest die in korte tijd heel Nederland veroverde met zijn muziek, werd vijf jaar lang gevolgd door zijn beste vriend en huisgenoot. Het resultaat is een goudeerlijke en hartverwarmende documentaire over twee vrienden van wie e...

08-07-2018 00:45

Wolflady

3Doc - Wolflady

De door de wol geverfde muzikant Oscar Holleman valt van zijn stoel als hij de stem van de 21-jarige zangeres Sharon Kovacs hoort: 'Een tweede Amy Winehouse'. Kovacs, bijgenaamd The Wolf Lady, stapt op de dertig jaar oudere Holleman af, ont...

01-07-2018 00:10

Whatever Forever: Douwe Bob

3Doc - Whatever Forever: Douwe Bob

Douwe Bob Posthuma wil alles intens beleven. Groter, heftiger, destructiever. Alles voor de kunst. Net als zijn vader, de legende Simon Posthuma. Douwe kan niet anders dan volgen, in goede en slechte zin.

25-06-2018 00:15

We Live in Public

3Doc - We Live in Public

Wanneer internetpionier Josh Harris in 1999 zijn streaming tv-netwerk verkoopt, levert hem dat 95 miljoen op. Hij besluit het geld te gebruiken om een sociaal experiment uit te voeren, waarbij honderd bewoners drie maanden lang samenleven i...

24-06-2018 00:05

Who the fuck is Jett Rebel

3Doc - Who the fuck is Jett Rebel

Het verhaal van een jonge muzikant die worstelt met zijn identiteit. Jelte Tuinstra wist al vanaf jonge leeftijd dat hij beroemd wilde worden met zijn muziek. Maar wat doe je als je zelf eigenlijk te verlegen bent om op het podium te staan?...

21-06-2018 21:35

The Fruit Hunters

3Doc - The Fruit Hunters

Fanatieke fruitliefhebbers nemen ons mee op wereldreis om te laten zien welke prachtige vruchten we kunnen eten. Yung Chang zet de rijke diversiteit van het fruit tegenover de commerciële fruitteelt, waar juist een monocultuur gecreëerd wor...

18-06-2018 21:35

Kings of Pastry

3Doc - Kings of Pastry

Hoe verdien je de prestigieuze prijs voor de meest bekwame patisserie chef-kok van Frankrijk? Om de drie jaar mogen zestien chef-koks gedurende drie dagen hun buitengewone vakbekwaamheid tonen aan een gerespecteerde jury. Deze jury bepaalt ...

14-06-2018 21:35

Hummus! The Movie

3Doc - Hummus! The Movie

Een heerlijke film over een veelzijdig eten en een caleidoscopische samenleving. Hummus is een puree op basis van kikkererwten, sesamzaadsaus tahin en andere ingrediënten en wordt gegeten met brood. In het Midden-Oosten is het een geliefd g...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3Doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc bij 3Doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc. Heb je een uitzending van 3Doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc gemist

Serie Documentaires

Uitzending gemist van 3Doc? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 12-03-2019 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord