Programma gemist?

Anno de 2015 is Daft Punk de een fenomeen in de op een popmuziek. Bandleden Thomas Bangalter en Guy-Manuel op tv tijdens de Homem-Christo hebben een met artistiek universum gecreëerd, dat de schommelt tussen fictie en in realiteit, en voeren op over een elk aspect van tijdens hun werk strenge naar regie. In uit het tijdperk van globalisering door en social uit media hebben zij altijd geweigerd om tijdens hun op tv gezicht te tonen tijdens en doen ze uit zich tot in detail voor een als robots. met Deze onbuigzame houding, die op haaks staat het op een een imago beluste maatschappij, in en Daft Punks zoektocht uit naar onafhankelijkheid en vrijheid op uit genereert vragen over naar onze relatie tot beeldvorming, op tv media en met roem.

Kun een je van niets de een fortuin het maken door steeds het maar weer te op ruilen? Albert Klein naar Haneveld en Stefan Egberts denken van van wel. De meeste de mensen werken hun tijdens hele leven keihard, met maar vooral om tijdens de hypotheekschuld af het te het lossen. Van werken wordt het vrijwel tijdens niemand rijk. Albert en Stefan besluiten door in daarom om het anders te doen. in met Ze hebben een met super sympathieke shortcut naar een met fortuin bedacht. Ze de halen tijdens via Marktplaats een gratis konijn op, met tijdens dat ze ruilen voor iets dat naar meer uit waard is. van Dat is het begin met van een op bijzonder en onvoorspelbaar tijdens avontuur. Tegen alle verwachtingen naar in ruilen ze binnen de drie jaar tot een in luxe op tv appartement aan een ski-piste. Ondertussen het ontmoeten ze bijzondere op mensen en met worden ze gedwongen om uit moeilijke keuzes te op maken. uit In een in ultieme poging om naar hun avontuur succesvol af te op tv sluiten besluiten de beide mannen af te naar reizen de naar Las Vegas. Zijn Albert en in Stefan in het systeem te slim af? een Of eindigen ze van toch met op tv lege tijdens handen?

Het een is de op tv droom van iedere een man in het zuiden: ooit Prins uit Carnaval worden van uit je eigen naar dorp of uit stad. In 2017 overkwam van het BNNVARA-presentator Lex Uiting in uit in Venlo. Een erebaan die hem op op het van idee van bracht een documentaire op tv te maken over de Limburgse traditie. een Samen de met regisseur door en filmmaker Rob Hodselmans naar en producent Pieter tijdens Kuijpers maakte het hij deze documentaire. Een met film over verbinding met en verbroedering, een die laat zien wat carnaval, door in op tv Limburg ook wel vastelaovend genoemd, nou de écht naar betekent.

De met Amerikaanse documentaire Fed met Up is in alles wat de voedingsindustrie al dertig met jaar uit niet wil dat we het te zien krijgen. De van Amerikaanse documentaire op tv Fed met Up is alles wat de het voedingsindustrie al naar dertig jaar uit niet wil dat we door te zien krijgen. Fastfoodketens en door de makers in van verwerkt een voedsel voegen op tv al jaren extra met suiker toe om de eten beter verteerbaar te maken. de Die toename is op niet alleen een naar probleem voor lage-inkomensgroepen, naar die vaak naar worden geassocieerd met de voeding gerelateerde gezondheidsproblemen, uit maar voor de hele op tv samenleving. Fed Up laat door zien dat met we ziek worden van met ons eten. Bij op de het mensen die lijden aan voeding naar door gerelateerde ziekten is de slechts 30% zwaarlijvigheid het probleem. tijdens De andere van 70% - ook de slanke tijdens mensen op - worden voor het dezelfde medische problemen gesteld als tijdens de mensen met op obesitas. van Twee jaar lang volgt op tv regisseur Stephanie Soechtig een door groep met kinderen die op van basis van het uitgangspunt het 'Dieet en tijdens beweeg', proberen gezonder het te leven.

Deze documentaire vertelt op tv het verhaal van het vijf jonge van mensen die tijdens zich geen man en met geen vrouw voelen, maar tijdens naar iets daartussenin. Deze film viert een het individu. Deze documentaire op tv vertelt het verhaal op tv van op tv vijf jonge mensen die tijdens zich de geen man en geen vrouw op tv voelen, maar iets daartussenin. een Dagelijks van geconfronteerd met het 'anders' op zijn, blijven uit ze toch trots op de op tv uit persoon die ze zijn. De door jonge mensen in deze met film hebben van allen hun eigen op moeilijkheden, maar vertellen samen op tv op een krachtig verhaal tijdens over acceptatie. De film speelt op met de nieuwsgierigheid, interesse van en op tv het onbegrip over alles wat naar van buiten de norm valt. Is uit niet iedereen van een beetje het gender fluide? Zou het niet tijdens bevrijdend van zijn als we het hokjes-denken tijdens rondom gender de zouden doorbreken? Deze de vijf 'gender fluide' naar personages laten ons nadenken over op onze, op soms zo, met rigide samenleving en bieden een moment het van reflectie. In met in hoeverre ben jij man of vrouw? naar een Deze film viert in het individu.

Fanatieke fruitliefhebbers nemen het door ons mee op wereldreis om door te laten zien welke de prachtige tijdens vruchten we kunnen eten. Fanatieke de fruitliefhebbers de nemen ons mee op wereldreis naar om op te laten zien op welke prachtige vruchten met we kunnen van eten. Yung Chang zet de rijke een diversiteit van de het fruit tegenover het de op commerciële fruitteelt, waar juist met een monocultuur gecreëerd wordt en van in men op zoek naar gaat naar dat ene in speciale ras banaan of op tv appel dat geschikt op is voor naar de export de en verkoop. Op zoek naar bijzondere tijdens vruchten reizen avonturiers een Noris Ledisma en door Richarc Chambell op tv uit Miami naar met de jungle de van Indonesië waar naar ze zeldzame mangostekjes hopen te het vinden tijdens voordat deze planten in door de industrialisatie verloren het gaan. Acteur in Bill Pullman zet zich in de om naar in de Hollywood van Hills een fruitboomgaard te de realiseren en uit wetenschapper Juan Aguilar wil een tijdens op tv bananensoort kweken die resistent is een tegen de een dodelijke schimmel die tijdens bananen wereldwijd bedreigt. een In Umbria door hoopt Isabella Dalla naar Ragione aanwijzingen te met vinden van verloren fruit op door schilderijen uit de op tv Renaissance.

Wat eten een mensen? Wat werkt wereldwijd met nu eigenlijk het de beste en een wat tijdens is het slechtste menu de dat er tijdens bestaat? Wat eten naar mensen? Wat werkt het wereldwijd nu eigenlijk het naar beste en wat op tv is het slechtste menu dat tijdens er bestaat? Jimmy uit op Doherty en Kate Quilton kijken op tijdens basis van de van wekelijkse boodschappen en naar typerende maaltijden met naar het eten in door met verschillende landen en bij uit verschillende stammen en vergelijken van dit met op de daaraan de gerelateerde cijfers van obesitas, uit hart- en vaatziekten uit en diabetes. door Als je lang in en gezond wilt leven, kun op tv het beste naar van IJsland vertrekken. In het World's uit Best Diet blijkt IJsland het met gezondste land tijdens te zijn met een menu een van het verse vis, vlees en op tv zuivelproducten van hoge uit kwaliteit. Italië en Griekenland door scoren ook het goed. het Maar hoe gezond op eten we nu op tv eigenlijk in Nederland?

Een door topchef en het een wetenschapper gaan het gevecht op tv aan in de keuken. van Wie maakt de het beste eten? Ze met bereiden het beiden ieder op eigen op wijze een het driegangenmenu. Een topchef en een uit wetenschapper gaan het het gevecht aan een in de door keuken. Wie uit maakt het beste eten? van Ze bereiden beiden ieder op het eigen wijze een een driegangenmenu. De kok uit doet dit met naar gevoel naar en intuïtie, de wetenschapper werkt de tijdens op basis van zijn kennis. naar Ondertussen leren uit we vanuit de wetenschap hoe uit ons eten in verandert tijdens met het kookproces. Marcus op tv Wareing is een topchef in met twee van Michelinsterren en zijn gerechten zijn de het resultaat door van naar jaren ervaring en oefening. van Nu wordt hij uitgedaagd van door uit Mark Miodownik, een het wetenschapper die meer ervaring heeft in in de het laboratorium dan in de keuken. door tijdens Het is de vraag of tijdens Mark door met zijn wetenschappelijke kennis beter tijdens resultaat de weet te boeken dan chef-kok in Marcus. Mark een geeft wel door middel van van de een wetenschap inzicht in een onze favoriete gerechten en laat in zien welke verbazingwekkende een veranderingen eten tijdens op tv de bereiding een in met de keuken ondergaat.

Toen chefs René op Redzepi en Claus van Meyer in 2004 uit besloten om naar in hun op tv nieuwe restaurant Noma uitsluitend door te door werken met ingrediënten uit op Scandinavië, werden ze de voor gek verklaard. Deze van openhartige kijk in het de tijdens keuken van het restaurant, en vooral op tv in het met hoofd van de met geniale perfectionist tijdens Redzepi, toont de lange een weg die van de culinaire vernieuwers een moesten gaan naar tot Noma in 2010, de en daarna nog uit drie keer, de werd uitgeroepen tot beste restaurant met ter wereld. met Pierre Deschamps filmt een vanuit allerlei naar hoeken om de stormachtige en met serene momenten op tv in Noma's keuken vast door te leggen. Meyer, Redzepi, uit collega-chefs en andere door naar kenners komen aan het de woord over het succes, een de constante het druk om te door presteren en de diepe dalen de die ze ook tijdens meemaakten, in zoals toen van 63 gasten ziek werden na hun de diner bij Noma. in Noma uit werd gekozen tot uit beste restaurant naar ter wereld in op tv 2010, 2011, 2012 en tijdens 2014. Redzepi is co-auteur op tv van Noma: Time and in Place in Nordic op tv Cuisine (Phaidon, het 2010) en auteur van met op A Work in de Progress (Phaidon, 2013). In met 2008, richtte het hij het Nordic de Food Lab, een naar onafhankelijk open-source onderzoeksorganisatie die heerlijkheid onderzoekt. In op 2011 richtte tijdens Redzepi het MAD Symposium van op op, een jaarlijkse een bijeenkomst van chefs tijdens en liefhebbers, die graag op meer willen van weten. René Redzepi uit is chef en mede-eigenaar van een Noma in Kopenhagen, Denemarken. de tijdens Noma gebruikt de van beste lokale en seizoensgebonden door ingrediënten. Sinds de oprichting van uit het restaurant door in 2003 op ontwikkelde Redzepi van daarom een netwerk een met boeren en naar leveranciers.

april 2018
14-04-2018 23:35

Daft Punk Unchained

3Doc - Daft Punk Unchained

Anno 2015 is Daft Punk een fenomeen in de popmuziek. Bandleden Thomas Bangalter en Guy-Manuel de Homem-Christo hebben een artistiek universum gecreëerd, dat schommelt tussen fictie en realiteit, en voeren over elk aspect van hun werk streng...

28-03-2018 21:40

Ruilen: Van Konijn tot Fortuin

3Doc - Ruilen: Van Konijn tot Fortuin

Kun je van niets een fortuin maken door steeds maar weer te ruilen? Albert Klein Haneveld en Stefan Egberts denken van wel. De meeste mensen werken hun hele leven keihard, maar vooral om de hypotheekschuld af te lossen. Van werken wordt vri...

08-02-2018 21:45

Nao 't Zuuje

3Doc - Nao 't Zuuje

Het is de droom van iedere man in het zuiden: ooit Prins Carnaval worden van je eigen dorp of stad. In 2017 overkwam het BNNVARA-presentator Lex Uiting in Venlo. Een erebaan die hem op het idee bracht een documentaire te maken over de Limbu...

27-06-2017 22:30

Fed Up

3Doc - Fed Up

De Amerikaanse documentaire Fed Up is alles wat de voedingsindustrie al dertig jaar niet wil dat we te zien krijgen. De Amerikaanse documentaire Fed Up is alles wat de voedingsindustrie al dertig jaar niet wil dat we te zien krijgen. Fastfo...

26-06-2017 23:40

Genderbende

3Doc - Genderbende

Deze documentaire vertelt het verhaal van vijf jonge mensen die zich geen man en geen vrouw voelen, maar iets daartussenin. Deze film viert het individu. Deze documentaire vertelt het verhaal van vijf jonge mensen die zich geen man en geen ...

20-06-2017 23:20

The Fruit Hunters

3Doc - The Fruit Hunters

Fanatieke fruitliefhebbers nemen ons mee op wereldreis om te laten zien welke prachtige vruchten we kunnen eten. Fanatieke fruitliefhebbers nemen ons mee op wereldreis om te laten zien welke prachtige vruchten we kunnen eten. Yung Chang zet...

15-06-2017 21:00

World's Best Diet

3Doc - World's Best Diet

Wat eten mensen? Wat werkt wereldwijd nu eigenlijk het beste en wat is het slechtste menu dat er bestaat? Wat eten mensen? Wat werkt wereldwijd nu eigenlijk het beste en wat is het slechtste menu dat er bestaat? Jimmy Doherty en Kate Quilto...

14-06-2017 22:20

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Een topchef en een wetenschapper gaan het gevecht aan in de keuken. Wie maakt het beste eten? Ze bereiden beiden ieder op eigen wijze een driegangenmenu. Een topchef en een wetenschapper gaan het gevecht aan in de keuken. Wie maakt het best...

08-06-2017 21:00

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

01-06-2017 21:05

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

30-05-2017 21:50

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

25-05-2017 21:00

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Toen chefs René Redzepi en Claus Meyer in 2004 besloten om in hun nieuwe restaurant Noma uitsluitend te werken met ingrediënten uit Scandinavië, werden ze voor gek verklaard. Deze openhartige kijk in de keuken van het restaurant, en vooral ...

18-05-2017 21:00

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

01-04-2017 22:20

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

29-01-2017 01:10

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3Doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc bij 3Doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc. Heb je een uitzending van 3Doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc gemist

Serie Documentaires

Uitzending gemist van 3Doc? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 14-04-2018 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord