Programma gemist?

Een van topchef en een wetenschapper gaan het het in gevecht aan in de keuken. naar de Wie maakt het beste eten? Ze op tv bereiden beiden ieder naar op tijdens eigen wijze een driegangenmenu. naar Een met topchef en een wetenschapper op tv gaan het gevecht aan in in de de keuken. Wie in maakt het beste eten? Ze tijdens bereiden beiden een ieder op eigen wijze op tv een op driegangenmenu. De kok doet dit met naar gevoel en intuïtie, in de het wetenschapper werkt op basis van op tv van zijn kennis. Ondertussen leren we tijdens vanuit de de wetenschap hoe op tv ons eten verandert uit tijdens het kookproces. Marcus tijdens Wareing is een een topchef met op tv twee Michelinsterren en zijn op gerechten zijn het resultaat van met jaren naar ervaring en oefening. Nu op wordt hij uitgedaagd door op tv uit Mark Miodownik, een wetenschapper naar die meer ervaring heeft in een het laboratorium tijdens dan in de door keuken. Het naar is de vraag of van Mark met zijn wetenschappelijke de kennis van beter resultaat weet te tijdens boeken op tv dan chef-kok Marcus. Mark in geeft wel door middel naar van de op tv wetenschap inzicht de in onze favoriete gerechten en laat een een zien welke verbazingwekkende op tv veranderingen eten tijdens de bereiding van in de keuken de ondergaat.

Toen met chefs René Redzepi en Claus uit Meyer in 2004 een besloten om in in hun nieuwe uit restaurant Noma uitsluitend te op werken met een ingrediënten uit van Scandinavië, werden ze met voor gek verklaard. Deze openhartige door kijk in de op tv keuken door van het restaurant, met en vooral in het hoofd de van op de geniale perfectionist van Redzepi, toont de lange weg het die de culinaire een vernieuwers moesten gaan naar tot Noma uit in door 2010, en daarna nog drie keer, met werd uitgeroepen tot een beste in restaurant ter de wereld. Pierre Deschamps filmt vanuit allerlei naar hoeken uit om de stormachtige met en serene met momenten in Noma's keuken vast te op uit leggen. Meyer, Redzepi, collega-chefs uit en andere kenners komen aan op het woord over een met het succes, de constante druk op tv om door te presteren en de diepe de dalen die ze ook van in meemaakten, zoals toen 63 gasten ziek uit werden na hun het diner bij uit Noma. door Noma werd gekozen door tot beste restaurant ter door wereld in met 2010, 2011, 2012 en 2014. tijdens Redzepi is co-auteur van met Noma: Time een and Place in van Nordic Cuisine een (Phaidon, 2010) en auteur van op A van Work in Progress (Phaidon, de 2013). In 2008, richtte het het hij het Nordic Food met Lab, een onafhankelijk in open-source onderzoeksorganisatie die een heerlijkheid onderzoekt. In 2011 richtte het Redzepi van het MAD Symposium het op, een jaarlijkse het bijeenkomst van chefs en liefhebbers, die naar het graag meer willen weten. René op Redzepi is chef en door mede-eigenaar tijdens van Noma tijdens in Kopenhagen, Denemarken. Noma gebruikt de het door beste lokale en naar seizoensgebonden ingrediënten. Sinds de oprichting van op tv van het restaurant in 2003 ontwikkelde tijdens Redzepi de daarom een netwerk met met boeren en tijdens leveranciers.

Het door laatste deel de van het documentairedrieluik door over Queen concentreert zich op met de vorming van de van band, de eerste door jaren en tijdens hun definitieve doorbraak met door een van de naar markantste tijdens nummers uit de rockgeschiedenis. Bohemian een Rhapsody viert dit op tv jaar door zijn veertigste verjaardag. Verteld door met de van bandleden zelf en met recent met van ontdekte rushes van van Queens eerste videoclip, outtakes naar van de opnames van tijdens Bohemian Rhapsody door en niet van eerder vertoonde interviews. een Na Days of Our Lives de en de The Great Pretender op is dit het simpele, rauwe en het waargebeurde verhaal over in door Queens beginjaren.

Documentaire uit door 1975 uit over David Bowie die op dat een tijdens moment op het dieptepunt van zijn van de cocaïneverslaving verkeert. Fysiek en mentaal het fragiel maakt met hij tegelijkertijd een de grote artistieke en creatieve ontwikkeling door door. Hij de spreekt over de het afscheid in van zijn alter ego Ziggy Stardust van en we zien naar hem van optreden tijdens zijn een Diamond Dogs tournee, uit terwijl hij ondertussen de basis een legt voor door het album Young Americans. op In januari op tv 2017 van wordt in Het Uur van in Wolf een nieuwe tijdens documentaire over Bowies uit laatste jaren op tv uitgezonden.

Is tijdens het mogelijk om naar miljonair te worden door simpelweg door te ruilen? het Dat het is de vraag die door de afgelopen jaren centraal op tv stond in de het leven van Albert op en Stefan. de Zij denken namelijk naar van wel. uit En dus hebben ze via op Marktplaats een gratis de konijn opgehaald. Deze proberen het ze van te ruilen tegen iets dat het meer waarde heeft. de Het ruilavontuur brengt de Stefan en het Albert op op plekken waar ze anders nooit in zouden met zijn gekomen. op Ze hebben bijzondere ontmoetingen uit en komen een voor verrassende dilemma?s te staan. Moet tijdens op tv je bijvoorbeeld eerlijk zijn over de uit mankementen van je tijdens op ruilobject? En gaat naar het om het spel of de tijdens knikkers? het Het antwoord ligt besloten in een tijdens de finale, want hun op tv avontuur eindigt in naar het meest kapitalistische bolwerk met dat we kennen: de Las Vegas. Albert en Stefan door moeten tijdens dit door ruilavontuur mensen er door steeds opnieuw tijdens van overtuigen het om te ruilen. Volgens Stefan door is het uit mooie hiervan, dat in op tv van het ruilspel de van waarde van een object losstaat van tijdens de cataloguswaarde: niemand tijdens heeft het dus het gevoel naar voor iets te ruilen uit dat minder naar is! Zo ruilen ze uit onder andere voor een halogeenoven, de een van dakpannenlift en een exclusieve Rolls uit door Royce. Het ruilen tijdens is een geraffineerd uit en gevaarlijk spel. Het een eerste leugentje door ontstaat snel en is onschuldig van maar naarmate de belangen de groter de worden, komen uit principes onder druk door te staan. Hoe ver gaan met ze voor een het fortuin? met Veranderen ze in meedogenloze in geldwolven die op tv alleen oog hebben op voor hun eigen uit belang? Wat is de prijs naar van met hun succes? En wie uit betaalt deze prijs? uit Deze vragen staan centraal in in deze een film.

februari 2020
14-06-2017 22:20

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Een topchef en een wetenschapper gaan het gevecht aan in de keuken. Wie maakt het beste eten? Ze bereiden beiden ieder op eigen wijze een driegangenmenu. Een topchef en een wetenschapper gaan het gevecht aan in de keuken. Wie maakt het best...

08-06-2017 21:00

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

01-06-2017 21:05

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

30-05-2017 21:50

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

25-05-2017 21:00

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Toen chefs René Redzepi en Claus Meyer in 2004 besloten om in hun nieuwe restaurant Noma uitsluitend te werken met ingrediënten uit Scandinavië, werden ze voor gek verklaard. Deze openhartige kijk in de keuken van het restaurant, en vooral ...

18-05-2017 21:00

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

01-04-2017 22:20

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

29-01-2017 01:10

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

30-12-2016 23:10

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Het laatste deel van het documentairedrieluik over Queen concentreert zich op de vorming van de band, de eerste jaren en hun definitieve doorbraak met een van de markantste nummers uit de rockgeschiedenis. Bohemian Rhapsody viert dit jaar...

29-12-2016 21:50

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

28-12-2016 23:15

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Documentaire uit 1975 over David Bowie die op dat moment op het dieptepunt van zijn cocaïneverslaving verkeert. Fysiek en mentaal fragiel maakt hij tegelijkertijd een grote artistieke en creatieve ontwikkeling door. Hij spreekt over het afs...

26-12-2016 21:50

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Serie Documentaires

22-12-2016 22:40

3Doc:

3Doc - 3Doc:

Is het mogelijk om miljonair te worden door simpelweg te ruilen? Dat is de vraag die de afgelopen jaren centraal stond in het leven van Albert en Stefan. Zij denken namelijk van wel. En dus hebben ze via Marktplaats een gratis konijn opgeha...

Je bekijkt momenteel pagina 4 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3Doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc bij 3Doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc. Heb je een uitzending van 3Doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc gemist

Serie Documentaires

Uitzending gemist van 3Doc? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 25-09-2019 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!