Programma gemist?

beleid het en bankiers,Nederlandse (NL) tijdens Komische serie. Met: Jeroen Spitzenberger, het Sara Kroos, naar Lies Visschedijk e.a. op Met in hoofdrollen voor een in vrouw en een in Marokkaan. Bron van humor zijn in de conflicten tussen de door minister die denkt naar van dat hij de macht heeft, en naar de secretaris-generaal tijdens die weet dat de op macht bij de een met ambtenarij, dus bij een haar ligt. Een en uit ander speelt zich van af in de werkkamer op tv van minister Bijl op van het Ministerie van op tv Beheer en Beleid. naar Aan de van vierde macht die tijdens de bureaucratie vormt, is met in de een afgelopen twintig jaar niet uit tijdens veel veranderd; de materie blijkt de nog altijd actueel. door Afl.: Beheer, beleid met en de bankiers. De minister roemt het in Noordas-project naar als een voorbeeld van succesvolle door samenwerking van overheid en uit bedrijfsleven. tijdens Niet handig als blijkt van dat het project naar op de de rand van faillissement staat. door Hoe kan de minister met het van project redden met - en bovenal zijn eigen naar hachje.

beleid op & bevers, korenwolven, zandhagedissen, naar woelmuizen, boomkikkers en uit kamsalamanders,Nederlandse (NL) Komische serie. het in Met: Jeroen Spitzenberger, met Lies Visschedijk, Peter Heerschop e.a. Nederlandse door versie van van de van komische Britse tv-serie Yes minister. Met het hoofdrollen voor een in vrouw en een tijdens op Marokkaan. Bron van een humor zijn de conflicten tussen de naar minister de die denkt dat tijdens hij de in macht heeft, en de secretaris-generaal die uit weet dat het de macht bij uit de met ambtenarij, dus bij haar ligt. Een door en van ander speelt het zich af in de op tv werkkamer van uit minister Bijl van het Ministerie van tijdens Beheer en Beleid. op tv tijdens Aan de vierde macht die een de bureaucratie vormt, een is in naar de afgelopen twintig van jaar niet veel veranderd; de van materie blijkt nog naar altijd actueel. Afl.: in Beheer, beleid & een bevers, korenwolven, zandhagedissen, op tv woelmuizen, met boomkikkers en kamsalamanders. Een kolonie in met zandhagedissen wordt bedreigd door een tijdens nieuwbouwproject. Nina, de dochter op van de minister, een springt met voor de de beesten op de op bres, maar brengt haar vader de daarmee danig uit in verlegenheid.

beleid en naar identiteit,Nederlandse (NL) in Komische serie. naar Met: Jeroen Spitzenberger, Lies tijdens Visschedijk, Peter Heerschop e.a. Nederlandse op tv versie van de in in komische Britse tv-serie Yes minister. Met uit hoofdrollen voor in een vrouw en een het tijdens Marokkaan. Bron van humor zijn in de tijdens conflicten tussen de minister die denkt uit dat hij door de op tv macht heeft, en de secretaris-generaal die naar weet dat de op tv van macht bij de ambtenarij, tijdens dus bij haar ligt. Een een en ander speelt in zich af in tijdens de met werkkamer van van minister Bijl van het Ministerie van een uit Beheer en Beleid. Aan de de vierde macht die de met uit bureaucratie vormt, is in uit de afgelopen twintig jaar een niet met veel veranderd; de materie blijkt nog met altijd actueel. de Afl.: een Beheer, beleid en identiteit. Bezuinigingsplannen zijn een een constante factor naar in Den Haag. het op Maar als één met van die plannen de opheffing van met het ministerie van met door Beheer & Beleid op is, moet de minister met alle zeilen bijzetten op om zijn met baan te redden.

beleid uit en beveiliging,Nederlandse (NL) van Komische serie. Met: Jeroen Spitzenberger, van uit Lies Visschedijk, Peter Heerschop van e.a. Nederlandse versie van de uit komische op tv Britse tv-serie Yes uit minister. Met hoofdrollen voor op een het vrouw en een Marokkaan. Bron van met in humor zijn de conflicten uit tussen de minister de die denkt dat hij het de macht op heeft, en de de secretaris-generaal die weet op dat de macht bij een de ambtenarij, dus de bij door haar ligt. Een en ander uit speelt zich af in in met de werkkamer van minister tijdens Bijl van tijdens het Ministerie van Beheer in en Beleid. Aan op tv de vierde macht die de de bureaucratie vormt, is door in de afgelopen tijdens twintig jaar niet op veel met veranderd; de materie van blijkt nog altijd actueel. Afl.: de Beheer, van beleid en op beveiliging. Als de minister op hoort dat hij vroeger op tv als oppositielid is van afgeluisterd, besluit een hij paal en perk uit te stellen aan het afluisterpraktijken. Want op tv wat weegt er nou naar zwaarder dan het door recht op de privacy?

beleid een en Big de Brother,Nederlandse (NL) Komische serie. Met: de Jeroen op tv Spitzenberger, Lies Visschedijk, Peter Heerschop de e.a. Nederlandse versie van het de komische een Britse tv-serie Yes minister. het Met hoofdrollen voor uit een vrouw en naar tijdens een Marokkaan. Bron op van humor zijn de conflicten tussen met uit de minister die denkt dat de hij de de macht heeft, en de uit secretaris-generaal die weet in dat de op macht bij op tv de ambtenarij, dus bij door haar ligt. Een en ander van speelt zich de af in de werkkamer de uit van minister Bijl van in het Ministerie van naar Beheer en Beleid. Aan naar de vierde macht in die de bureaucratie vormt, de is in de de afgelopen van twintig jaar niet de veel veranderd; de materie een blijkt de nog altijd actueel. Afl.: het Beheer, beleid een en Big Brother. Als de in minister naar tijdens een interview geconfronteerd op tv wordt met gegevens de uit een gehackte overheidsdatabase, maakt tijdens hij de werk van betere met beveiliging. Hij heeft op tv alleen niet gerekend een op de tegenwerking van een zijn eigen de staf. Maar op tv de minister begint het politieke naar spelletje zo met langzamerhand te tijdens leren.

beleid en bezuiniging,Nederlandse op (NL) Komische serie. met Met: in Jeroen Spitzenberger, Lies Visschedijk, Peter in Heerschop e.a. naar Nederlandse versie in van de komische een Britse tv-serie Yes minister. Met tijdens hoofdrollen voor van een vrouw naar en een Marokkaan. Bron tijdens van humor zijn de een conflicten op tv tussen de minister op tv die denkt tijdens dat hij de macht op heeft, en de secretaris-generaal die op tv weet door dat de de macht bij de op ambtenarij, dus bij haar ligt. Een op van en ander speelt zich op tv af in de van werkkamer van minister een Bijl van het het Ministerie van met Beheer en Beleid. Aan van de vierde macht de die de bureaucratie met vormt, is in het de afgelopen twintig jaar niet met veel in veranderd; de materie blijkt nog op tv het altijd actueel. Afl.: Beheer, beleid de en door bezuiniging. Minister Karel Bijl is een vastbesloten het aantal uit ambtenaren te van reduceren. Maar houdt hij dat een vol op wanneer het ten koste gaat tijdens op van zijn eigen het privileges?

beleid en een bezoek,Nederlandse (NL) Komische serie. tijdens Met: Jeroen de Spitzenberger, Lies op tv Visschedijk, Peter een Heerschop e.a. Nederlandse het versie van de komische Britse tv-serie de Yes minister. met Met hoofdrollen voor op een vrouw en tijdens een het Marokkaan. Bron van het humor zijn de conflicten tussen de tijdens tijdens minister die denkt dat van hij de macht de heeft, en de secretaris-generaal op tv die op weet dat de macht bij de het op ambtenarij, dus bij van haar ligt. Een naar en ander speelt van zich af in de de werkkamer van het minister Bijl van het Ministerie van het Beheer op en Beleid. Aan in de vierde macht die op de het bureaucratie vormt, is in door de afgelopen twintig jaar van niet tijdens veel veranderd; de materie blijkt nog tijdens altijd op tv actueel. Afl.: Beheer, beleid naar en bezoek. Door naar een staatsgreep in op Suriname met is politiek Den Haag op in rep en roer. in Het staatsbezoek van het de Surinaamse president van was immers juist de zo mooi getimed met uit gemeenteraadsverkiezingen. Maar dan een blijkt minister in Karel Bijl de met nieuwe president te op tv kennen.

Nederlandse (NL) een Komische serie. Met: Jeroen door Spitzenberger, Lies door Visschedijk, Peter Heerschop e.a. uit uit Met hoofdrollen voor met een vrouw en een Marokkaan. het Bron van humor op tv zijn op tv de conflicten tussen de door minister die denkt dat hij de de door macht heeft, en de secretaris-generaal uit die weet het dat naar de macht bij het de ambtenarij, dus bij door haar ligt. Een en ander door speelt zich af het uit in de werkkamer van minister Bijl met van het op Ministerie van Beheer op en Beleid. Aan met de van vierde macht die met de bureaucratie vormt, is in naar de afgelopen twintig jaar in niet tijdens veel veranderd; de materie in blijkt nog de altijd actueel.

september 2017
26-10-2009 22:00

Beheer

Sorry minister - Beheer

beleid en bankiers,Nederlandse (NL) Komische serie. Met: Jeroen Spitzenberger, Sara Kroos, Lies Visschedijk e.a. Met hoofdrollen voor een vrouw en een Marokkaan. Bron van humor zijn de conflicten tussen de minister die denkt dat hij de mach...

19-10-2009 22:00

Beheer

Sorry minister - Beheer

beleid & bevers, korenwolven, zandhagedissen, woelmuizen, boomkikkers en kamsalamanders,Nederlandse (NL) Komische serie. Met: Jeroen Spitzenberger, Lies Visschedijk, Peter Heerschop e.a. Nederlandse versie van de komische Britse tv-serie Ye...

12-10-2009 22:00

Beheer

Sorry minister - Beheer

beleid en identiteit,Nederlandse (NL) Komische serie. Met: Jeroen Spitzenberger, Lies Visschedijk, Peter Heerschop e.a. Nederlandse versie van de komische Britse tv-serie Yes minister. Met hoofdrollen voor een vrouw en een Marokkaan. Bron v...

05-10-2009 21:55

Beheer

Sorry minister - Beheer

beleid en beveiliging,Nederlandse (NL) Komische serie. Met: Jeroen Spitzenberger, Lies Visschedijk, Peter Heerschop e.a. Nederlandse versie van de komische Britse tv-serie Yes minister. Met hoofdrollen voor een vrouw en een Marokkaan. Bron ...

28-09-2009 22:00

Beheer

Sorry minister - Beheer

beleid en Big Brother,Nederlandse (NL) Komische serie. Met: Jeroen Spitzenberger, Lies Visschedijk, Peter Heerschop e.a. Nederlandse versie van de komische Britse tv-serie Yes minister. Met hoofdrollen voor een vrouw en een Marokkaan. Bron ...

21-09-2009 22:00

Beheer

Sorry minister - Beheer

beleid en bezuiniging,Nederlandse (NL) Komische serie. Met: Jeroen Spitzenberger, Lies Visschedijk, Peter Heerschop e.a. Nederlandse versie van de komische Britse tv-serie Yes minister. Met hoofdrollen voor een vrouw en een Marokkaan. Bron ...

14-09-2009 21:55

Beheer

Sorry minister - Beheer

beleid en bezoek,Nederlandse (NL) Komische serie. Met: Jeroen Spitzenberger, Lies Visschedijk, Peter Heerschop e.a. Nederlandse versie van de komische Britse tv-serie Yes minister. Met hoofdrollen voor een vrouw en een Marokkaan. Bron van h...

07-09-2009 22:00

Aflevering 1

Sorry minister - Aflevering 1

Nederlandse (NL) Komische serie. Met: Jeroen Spitzenberger, Lies Visschedijk, Peter Heerschop e.a. Met hoofdrollen voor een vrouw en een Marokkaan. Bron van humor zijn de conflicten tussen de minister die denkt dat hij de macht heeft, en de...

Sorry minister gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sorry minister de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sorry minister bij Sorry minister liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sorry minister. Heb je een uitzending van Sorry minister gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sorry minister gemist

Sorry minister is een satirische comedyserie die vanaf september 2009 wordt uitgezonden door de VPRO. Centraal staat de pasbenoemde minister Karel Bijl, vertolkt door Jeroen Spitzenberger, in het (fictieve) Ministerie van Beheer & Beleid en zijn ambtenaren en ministeriële collega's. De onderlinge strijd tussen de minister die graag een bepaald beleid wil uitvoeren en de buitenwereld die dat niet wil levert een interessante parodie op het ministerschap op. Karel Bijl is in de serie getrouwd met Annet Bijl (Sara Kroos). De serie is de Nederlandse variant van de Engelse serie Yes, Minister die werd uitgezonden van 1980 tot 1988.

Uitzending gemist van Sorry minister? Hier kun je alle uitzendingen van Sorry minister kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 26-10-2009 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord