Programma gemist?

Documentaire een over Sjarel Ex, sinds tien in jaar directeur het van de het Rotterdamse museum Boijmans Van met Beuningen.Meer Hij bezoekt door het atelier naar van een kunstenaar de in New de York, leidt schoolkinderen rond, assisteert op tv een kunstenaar bij het op voltooien van uit zijn het werk, onderhandelt over een een unieke tekening en drinkt van een kopje een koffie bij op een zakenman om het over een legaat te praten: de op documentaire Conducting uit Boijmans de laat zien hoe met gevarieerd het takenpakket is van Sjarel op tv in Ex, sinds tien jaar met directeur van het Rotterdamse op tv museum Boijmans Van van Beuningen.Minder

december 2019
13-08-2015 22:45

Het Uur van de Wolf: Conducting Boymans

Het Uur van de Wolf: Conducting Boymans - Het Uur van de Wolf: Conducting Boymans

Documentaire over Sjarel Ex, sinds tien jaar directeur van het Rotterdamse museum Boijmans Van Beuningen.Meer Hij bezoekt het atelier van een kunstenaar in New York, leidt schoolkinderen rond, assisteert een kunstenaar bij het voltooien van...

Het Uur van de Wolf: Conducting Boymans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Conducting Boymans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Conducting Boymans bij Het Uur van de Wolf: Conducting Boymans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Conducting Boymans. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Conducting Boymans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Conducting Boymans gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Conducting Boymans? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Conducting Boymans, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Conducting Boymans gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Conducting Boymans? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Conducting Boymans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-08-2015 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!