Programma gemist?

Hear My tijdens Train a Comin' schetst de het leven van op gitarist/singer-songwriter Jimi Hendrix, in een van zijn jeugd tot in zijn laatste door optreden tijdens het popfestival op het met tijdens Isle of Fehmarn. Dankzij naar de volledige medewerking van op de nabestaanden beschikt van Bob Smeaton in over uniek beeldmateriaal. Vooral de door kleurenopnames van Hendrix' uit opwindende optreden tijdens in Monterey een in 1967, waarmee met hij de de Verenigde Staten in op werd gekatapulteerd, maken op indruk. Het was een roemrucht concert uit van waarbij Hendrix met op tv zijn tanden gitaar speelde en de met de gitaar door op de rug, uit waarna hij met het ding in de naar fik stak. Het in publiek uit was verbijsterd.

De in uitzonderlijke chemie tussen vier jonge van popmuzikanten, drummer het John Densmore, gitarist met Robby van Krieger, organist Ray het Manzarek en zanger Jim Morrison, op tv maakte The Doors één in van Amerika's tijdens meest iconische en invloedrijke met rockbands tijdens van de jaren zestig. naar Aan de hand van de historisch, nooit uit eerder door vertoond beeldmateriaal werpt deze documentaire een door nieuwe blik met op leven en werk door van The in Doors en de tijdens revolutionaire impact die op tv het tot tijdens op de dag van het vandaag heeft. met De begeleidende teksten zijn ingesproken de door tijdens Doors-fan Johnny op tv Depp.

Zelfs op tv 45 jaar na met haar dood is van ze nog een naar bron van met inspiratie voor veel uit vrouwelijke rockers: Janis Joplin. Ze van verkocht miljoenen naar albums en had tijdens grote hits op tv met Me and Bobby met McGee en op tv Piece of my heart. Regisseur Amy met Berg maakte op tv met de op tv documentaire Janis: met Little Girl Blue een naar liefdevol portret van deze 'moeder op met van de blues'. Joplins weg naar op tv het succes de is verbonden een met diepe dalen in in haar korte leven (ze een werd slechts 27 de jaar). Dit stormachtige een tijdens leven wordt getoond een aan de hand op tv van voorgelezen brieven die in Janis schreef naar een haar ouders op tv en geliefden. Samen met op tv een enorme hoeveelheid nooit eerder op uit vertoond archiefmateriaal (van naar onder andere haar van legendarische optredens op het de Monterey-festival en een Woodstock) komt het beeld naar voren in van een op tv ongelukkige, met naar liefde hunkerende vrouw met een een rauwe en naar emotionele in strot, waar de op tv pijn en eenzaamheid de altijd in doorklonk. Joplin door was een waar podiumbeest. Dáár met kreeg ze het een gevoel met dat ze ertoe een deed, dat ze iets in te tijdens bieden had. Ze had met geen drank tijdens en drugs nodig om uit het podium op te gaan, op maar voor het met zwarte op gat ná het optreden, uit zo van vertellen bevriende muzikanten in de in film. Sinds haar tijdens puberteit was Joplin een naar sociale naar outcast. Toen ze in met haar op tv studententijd door medestudenten werd tijdens uitgeroepen tot 'lelijkste man' door was de ze daar kapot van. van Ze stopte met studeren en een zocht op tv aansluiting in de muziek, de met het enige plek waar ze door zich gehoord en tijdens gezien voelde. Daar op tv werd haar talent met snel opgepikt en bij haar in nieuwe tijdens muzikale vrienden door van de Big Brother & Holding van Company op tv en later The Kozmik Blues door Band was de ze niet langer op tv het naar excentrieke buitenbeentje, maar werd ze van gewaardeerd door om wie ze was. 'Ambitie is van een zoektocht op tv naar liefde', door schrijft ze. Als dat klopt van was Janis Joplin op tv een een héél ambitieuze op vrouw.

De het legendarische muzikant uit Kurt Cobain was van als kind begaafd, overgevoelig, op hyperactief en meedogenloos van perfectionistisch. Filmmaker naar Brett Morgen had toegang tot de het het persoonlijke archieven van Cobain en trof het een schat van de nieuw materiaal aan, met die het een turbulente leven op van Cobain documenteert en zijn het uit compromisloze creatieve geest laat zien. Getuigenissen uit van onder anderen een Cobains moeder en het uit zus; zijn weduwe, in Courtney Love; ex-vriendin Tracy het Marander; ex-bandlid Krist Novoselic en tijdens een Cobains eigen woorden wisselen elkaar op af.

Amy Winehouse, een bejubeld, door bespot, bezweken. De combinatie van haar met rauwe eerlijkheid op en haar muzikale op tv talent resulteerde in in enkele van de uit origineelste en meest naar bejubelde nummers van deze het eeuw, waarvoor zij op veelvuldig de werd bekroond. Haar wereldwijde succes een veroorzaakte een opdringerig naar en genadeloos de mediacircus, tijdens dat in combinatie met een haar roerige in relaties en rock-'n-roll de levensstijl een hoge tol eiste. in Deze documentaire kiest het van perspectief van naar de mens achter de op muziek, Amy's naar nummers vormen een emotionele uit met biografie en als ze ons het aankijkt via het de camera, naar confronteert ze ons uiteindelijk met onszelf. uit Haar de blik vanachter de karakteristieke een zwart met omlijnde ogen blijft misschien op tv nog wel het meest uit bij. tijdens In het vroege, nooit eerder op vertoonde tijdens homevideo materiaal is die uitdagend, vol het bravoure, humor, met spot. Later op tv is er pijn in te op door lezen, liefdesverdriet, teleurstelling, de hunkering. Uiteindelijk is er voornamelijk nog van angst, hulpeloosheid, in leegheid, naar kwetsbaarheid. Vrienden en vakgenoten uit getuigen van haar charisma en op onvervalste jazzhart, door maar die veranderende blik de in combinatie naar met haar uiterst tijdens persoonlijke op nummers spreken boekdelen door en roepen vragen op over naar onze obsessie van met bekendheid. Op uit 23 juli naar 2011 overleed Amy Winehouse aan de alcoholvergiftiging. Ze was 27 uit met jaar oud. Ze is in een icoon van naar een generatie.

De in show waar je de allerbeste met one-liners met hoort, gemaakt door onbetwiste een professionals.

mei 2021
08-06-2018 22:45

Jimi Hendrix: Hear My Train a Comin'

Club van 27 - Jimi Hendrix: Hear My Train a Comin'

Hear My Train a Comin' schetst het leven van gitarist/singer-songwriter Jimi Hendrix, van zijn jeugd tot zijn laatste optreden tijdens het popfestival op het Isle of Fehmarn. Dankzij de volledige medewerking van de nabestaanden beschikt Bob...

01-06-2018 22:45

The Doors: When You're Strange

Club van 27 - The Doors: When You're Strange

De uitzonderlijke chemie tussen vier jonge popmuzikanten, drummer John Densmore, gitarist Robby Krieger, organist Ray Manzarek en zanger Jim Morrison, maakte The Doors één van Amerika's meest iconische en invloedrijke rockbands van de jaren...

25-05-2018 22:40

Janis: Little Girl Blue

Club van 27 - Janis: Little Girl Blue

Zelfs 45 jaar na haar dood is ze nog een bron van inspiratie voor veel vrouwelijke rockers: Janis Joplin. Ze verkocht miljoenen albums en had grote hits met Me and Bobby McGee en Piece of my heart. Regisseur Amy Berg maakte met de documenta...

18-05-2018 22:40

Kurt Cobain - Montage of Heck

Club van 27 - Kurt Cobain - Montage of Heck

De legendarische muzikant Kurt Cobain was als kind begaafd, overgevoelig, hyperactief en meedogenloos perfectionistisch. Filmmaker Brett Morgen had toegang tot de persoonlijke archieven van Cobain en trof een schat van nieuw materiaal aan, ...

11-05-2018 22:40

Amy

Club van 27 - Amy

Amy Winehouse, bejubeld, bespot, bezweken. De combinatie van haar rauwe eerlijkheid en haar muzikale talent resulteerde in enkele van de origineelste en meest bejubelde nummers van deze eeuw, waarvoor zij veelvuldig werd bekroond. Haar were...

14-08-2015 03:16

Club van 27

Club van 27 - Club van 27

De show waar je de allerbeste one-liners hoort, gemaakt door onbetwiste professionals.

Club van 27 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Club van 27 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Club van 27 bij Club van 27 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Club van 27. Heb je een uitzending van Club van 27 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Club van 27 gemist

Uitzending gemist van Club van 27? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Club van 27, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Club van 27 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Club van 27? Hier kun je alle uitzendingen van Club van 27 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-06-2018 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!