Programma gemist?

Hear My Train door op a Comin' schetst het leven uit van gitarist/singer-songwriter door Jimi Hendrix, van zijn een jeugd tijdens tot zijn laatste optreden door tijdens het een popfestival op het door Isle of Fehmarn. Dankzij de volledige naar medewerking uit van de nabestaanden beschikt een Bob Smeaton over in uniek met beeldmateriaal. Vooral de kleurenopnames met van Hendrix' opwindende optreden in door op tv Monterey in 1967, waarmee hij de uit Verenigde uit Staten in werd van gekatapulteerd, maken indruk. Het was op een een roemrucht concert waarbij Hendrix met met zijn tanden gitaar van speelde naar en met met de gitaar op de rug, waarna het hij het door ding in naar de fik stak. Het publiek op was door verbijsterd.

De van uitzonderlijke chemie tussen vier in jonge popmuzikanten, tijdens drummer John Densmore, gitarist Robby van Krieger, met organist Ray Manzarek tijdens en zanger Jim Morrison, op tv maakte van The Doors één van met Amerika's meest in iconische en invloedrijke door rockbands van de jaren zestig. Aan in de van hand van historisch, nooit in eerder vertoond beeldmateriaal de werpt deze documentaire een een nieuwe blik het op leven en tijdens werk van The Doors naar en in de revolutionaire impact die het de tot door op de dag van tijdens vandaag heeft. De begeleidende op tv teksten zijn ingesproken van door Doors-fan Johnny van door Depp.

Zelfs in 45 jaar na haar dood met op is ze nog in een bron van inspiratie voor een veel vrouwelijke rockers: met Janis Joplin. Ze van verkocht naar miljoenen albums en had grote op hits de met Me and uit Bobby McGee en Piece of van my heart. het Regisseur Amy naar Berg maakte met de het documentaire Janis: Little Girl Blue de met een liefdevol portret van deze 'moeder door van de blues'. tijdens Joplins weg in naar het van succes is van verbonden met diepe dalen in haar van korte het leven (ze werd slechts naar 27 het jaar). Dit stormachtige leven wordt het getoond op aan de hand van voorgelezen in brieven die Janis van schreef naar haar ouders met en geliefden. het Samen met een enorme op van hoeveelheid nooit eerder vertoond archiefmateriaal een (van in onder andere haar legendarische optredens op de het Monterey-festival van en Woodstock) in komt het beeld naar voren een van een door ongelukkige, naar liefde naar hunkerende vrouw met een tijdens van rauwe en emotionele strot, met waar de pijn en tijdens eenzaamheid een altijd in doorklonk. Joplin was op een waar van podiumbeest. Dáár kreeg ze het een uit gevoel dat ze op ertoe deed, dat ze door iets te bieden had. uit Ze had het geen drank en in drugs nodig om het in podium door op te gaan, op tv maar voor het zwarte gat de ná het optreden, naar zo vertellen het bevriende muzikanten in de met film. uit Sinds haar puberteit naar was Joplin een in sociale outcast. Toen ze in tijdens haar uit studententijd door medestudenten in werd uitgeroepen tot het 'lelijkste man' was het ze daar kapot van. Ze in stopte met studeren het en uit zocht aansluiting in de door muziek, de enige van plek waar tijdens ze zich gehoord en op tv gezien voelde. Daar werd haar op talent van snel opgepikt en bij haar met nieuwe van muzikale vrienden van de Big het Brother & Holding in Company en later in The Kozmik door Blues Band was ze met uit niet langer het excentrieke buitenbeentje, tijdens maar werd ze het gewaardeerd het om wie ze was. door 'Ambitie is een een zoektocht naar liefde', een schrijft ze. Als dat klopt op tv was in Janis Joplin een héél ambitieuze naar het vrouw.

De legendarische muzikant naar een Kurt Cobain was het als kind begaafd, overgevoelig, hyperactief uit en door meedogenloos perfectionistisch. Filmmaker Brett Morgen een had van toegang tot de tijdens persoonlijke archieven van op tv Cobain en trof een schat van tijdens op nieuw materiaal aan, die het turbulente van leven van Cobain op tv documenteert het en zijn door compromisloze creatieve geest laat naar zien. Getuigenissen van naar onder anderen Cobains moeder en een zus; zijn met weduwe, Courtney Love; in ex-vriendin Tracy Marander; ex-bandlid op Krist van Novoselic en Cobains eigen de woorden wisselen elkaar tijdens af.

Amy Winehouse, bejubeld, in bespot, op tv bezweken. De combinatie van in haar rauwe eerlijkheid het en haar muzikale door talent resulteerde in in enkele van de de origineelste en meest met bejubelde nummers van in deze eeuw, waarvoor zij op tv veelvuldig werd uit bekroond. Haar wereldwijde tijdens succes veroorzaakte met een opdringerig en genadeloos mediacircus, van dat in combinatie door met uit haar roerige relaties en rock-'n-roll met levensstijl een de hoge door tol eiste. Deze documentaire naar kiest het perspectief van de van op mens achter de muziek, Amy's nummers de vormen een emotionele in biografie en als tijdens ze ons tijdens aankijkt via het de camera, op tv confronteert ze ons uiteindelijk met onszelf. uit Haar blik vanachter op tv de karakteristieke zwart uit omlijnde ogen blijft tijdens misschien nog wel een met het meest bij. In de het vroege, met nooit eerder vertoonde homevideo materiaal is tijdens die uitdagend, vol naar bravoure, op humor, spot. Later is van er pijn in te op lezen, liefdesverdriet, tijdens teleurstelling, hunkering. Uiteindelijk het is in er voornamelijk nog angst, uit hulpeloosheid, leegheid, kwetsbaarheid. Vrienden naar en vakgenoten van getuigen van haar door charisma en op onvervalste jazzhart, maar die veranderende op blik op tv in combinatie met haar uiterst persoonlijke een naar nummers spreken boekdelen en roepen in vragen op over onze een het obsessie met bekendheid. met Op 23 juli 2011 overleed Amy een Winehouse aan de alcoholvergiftiging. Ze door was 27 jaar van oud. Ze is een een icoon van naar een generatie.

De op show waar je de allerbeste met one-liners door hoort, gemaakt door onbetwiste het professionals.

september 2021
08-06-2018 22:45

Jimi Hendrix: Hear My Train a Comin'

Club van 27 - Jimi Hendrix: Hear My Train a Comin'

Hear My Train a Comin' schetst het leven van gitarist/singer-songwriter Jimi Hendrix, van zijn jeugd tot zijn laatste optreden tijdens het popfestival op het Isle of Fehmarn. Dankzij de volledige medewerking van de nabestaanden beschikt Bob...

01-06-2018 22:45

The Doors: When You're Strange

Club van 27 - The Doors: When You're Strange

De uitzonderlijke chemie tussen vier jonge popmuzikanten, drummer John Densmore, gitarist Robby Krieger, organist Ray Manzarek en zanger Jim Morrison, maakte The Doors één van Amerika's meest iconische en invloedrijke rockbands van de jaren...

25-05-2018 22:40

Janis: Little Girl Blue

Club van 27 - Janis: Little Girl Blue

Zelfs 45 jaar na haar dood is ze nog een bron van inspiratie voor veel vrouwelijke rockers: Janis Joplin. Ze verkocht miljoenen albums en had grote hits met Me and Bobby McGee en Piece of my heart. Regisseur Amy Berg maakte met de documenta...

18-05-2018 22:40

Kurt Cobain - Montage of Heck

Club van 27 - Kurt Cobain - Montage of Heck

De legendarische muzikant Kurt Cobain was als kind begaafd, overgevoelig, hyperactief en meedogenloos perfectionistisch. Filmmaker Brett Morgen had toegang tot de persoonlijke archieven van Cobain en trof een schat van nieuw materiaal aan, ...

11-05-2018 22:40

Amy

Club van 27 - Amy

Amy Winehouse, bejubeld, bespot, bezweken. De combinatie van haar rauwe eerlijkheid en haar muzikale talent resulteerde in enkele van de origineelste en meest bejubelde nummers van deze eeuw, waarvoor zij veelvuldig werd bekroond. Haar were...

14-08-2015 03:16

Club van 27

Club van 27 - Club van 27

De show waar je de allerbeste one-liners hoort, gemaakt door onbetwiste professionals.

Club van 27 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Club van 27 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Club van 27 bij Club van 27 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Club van 27. Heb je een uitzending van Club van 27 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Club van 27 gemist

Uitzending gemist van Club van 27? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Club van 27, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Club van 27 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Club van 27? Hier kun je alle uitzendingen van Club van 27 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-06-2018 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!