Programma gemist?

Hear My Train in a met Comin' schetst het leven uit van gitarist/singer-songwriter Jimi Hendrix, uit van zijn op tv jeugd tot de zijn laatste met optreden tijdens het popfestival een op het door Isle of Fehmarn. Dankzij de volledige het medewerking van de in nabestaanden met beschikt Bob Smeaton over tijdens uniek naar beeldmateriaal. Vooral de uit kleurenopnames van Hendrix' opwindende optreden in tijdens Monterey in 1967, door waarmee met hij de Verenigde van Staten in werd uit gekatapulteerd, maken indruk. de Het was een op roemrucht concert waarbij de Hendrix met naar zijn tanden gitaar speelde van en met de gitaar op op de de rug, waarna hij naar het ding in naar de fik stak. Het naar publiek door was verbijsterd.

De uitzonderlijke chemie een tussen vier op jonge popmuzikanten, het drummer John Densmore, gitarist het Robby Krieger, organist uit Ray Manzarek op tv en zanger door Jim Morrison, maakte The Doors op één op tv van Amerika's meest in iconische en invloedrijke uit rockbands van de jaren zestig. Aan naar de hand op van historisch, nooit eerder tijdens vertoond tijdens beeldmateriaal werpt deze documentaire door een de nieuwe blik op leven van en werk van The Doors het door en de revolutionaire impact die in het uit tot op de dag van vandaag uit heeft. De begeleidende een teksten zijn ingesproken met op tv door Doors-fan Johnny tijdens Depp.

Zelfs 45 jaar van van na haar dood naar is ze nog een bron van op tv inspiratie met voor veel vrouwelijke een rockers: Janis Joplin. Ze in verkocht miljoenen albums en op uit had grote hits uit met Me and Bobby met McGee en Piece of my van heart. Regisseur op Amy Berg van maakte met de documentaire naar Janis: Little de Girl Blue met een liefdevol portret van deze tijdens 'moeder tijdens van de blues'. Joplins weg de naar het succes is naar verbonden met diepe de tijdens dalen in haar korte op leven (ze tijdens werd slechts 27 op jaar). Dit stormachtige leven wordt getoond naar het aan de hand van een voorgelezen brieven die op tv Janis schreef naar haar ouders in en op geliefden. Samen met een naar enorme hoeveelheid nooit op tv eerder uit vertoond archiefmateriaal (van onder andere haar het legendarische optredens in op het een Monterey-festival en Woodstock) komt het op beeld naar in voren van op tv een ongelukkige, naar een liefde hunkerende vrouw met een van het rauwe en emotionele strot, in waar de pijn en op eenzaamheid de altijd in doorklonk. Joplin tijdens was een waar op tv podiumbeest. Dáár kreeg ze het tijdens gevoel dat ze door ertoe naar deed, dat ze iets uit te bieden had. met Ze had geen drank op een en drugs nodig om het op podium op te het gaan, maar tijdens voor het zwarte op gat ná het optreden, zo op tv vertellen bevriende naar muzikanten in naar de film. Sinds de haar puberteit was Joplin een tijdens sociale outcast. door Toen ze in haar naar studententijd door door medestudenten werd van uitgeroepen tot 'lelijkste man' uit was ze daar in kapot van. Ze stopte naar uit met studeren en zocht aansluiting in van de muziek, tijdens de de enige plek waar op ze zich gehoord en gezien voelde. van naar Daar werd haar talent met snel opgepikt en bij haar het nieuwe door muzikale vrienden van de Big door Brother & van Holding naar Company en later The Kozmik op tv Blues het Band was ze niet langer van het excentrieke uit buitenbeentje, maar een werd ze gewaardeerd om wie ze het was. 'Ambitie is van een zoektocht tijdens naar naar liefde', schrijft ze. Als dat klopt tijdens was Janis op Joplin naar een héél ambitieuze het vrouw.

De uit legendarische muzikant Kurt Cobain was van als kind naar begaafd, overgevoelig, hyperactief het en meedogenloos perfectionistisch. naar Filmmaker Brett Morgen de had naar toegang tot de persoonlijke archieven van van Cobain en trof tijdens een schat in van nieuw materiaal aan, een een die het turbulente leven van Cobain in documenteert van en zijn compromisloze op creatieve geest laat zien. met Getuigenissen van op tv onder anderen Cobains moeder tijdens en van zus; zijn weduwe, met Courtney Love; ex-vriendin Tracy Marander; naar ex-bandlid Krist met Novoselic en Cobains eigen woorden door het wisselen elkaar af.

Amy Winehouse, bejubeld, door tijdens bespot, bezweken. De combinatie van haar van tijdens rauwe eerlijkheid en haar uit muzikale talent resulteerde de in enkele van de van origineelste op en meest bejubelde nummers tijdens van deze uit eeuw, waarvoor zij veelvuldig werd bekroond. van Haar wereldwijde het succes veroorzaakte van een opdringerig en genadeloos mediacircus, met de dat in combinatie met met haar roerige de relaties en rock-'n-roll levensstijl met een hoge tol op eiste. Deze op tv documentaire kiest het perspectief van in de op mens achter de muziek, Amy's nummers de vormen met een emotionele biografie uit en als ze ons aankijkt naar via de camera, met confronteert ze ons uit op tv uiteindelijk met onszelf. Haar blik het vanachter op tv de karakteristieke zwart omlijnde ogen blijft met met misschien nog wel het meest naar bij. naar In het vroege, nooit eerder vertoonde op tv de homevideo materiaal is die uitdagend, vol in bravoure, humor, spot. het Later is er een de pijn in te lezen, liefdesverdriet, van teleurstelling, naar hunkering. Uiteindelijk is er voornamelijk naar nog in angst, hulpeloosheid, leegheid, kwetsbaarheid. Vrienden en in vakgenoten tijdens getuigen van haar charisma en een onvervalste op jazzhart, maar die het veranderende blik een in combinatie met haar uiterst een persoonlijke nummers spreken boekdelen door op tv en roepen vragen op naar over onze obsessie met bekendheid. op tv Op 23 het juli 2011 overleed Amy in met Winehouse aan alcoholvergiftiging. tijdens Ze was 27 jaar oud. Ze de is een tijdens icoon van een met generatie.

De door show waar je het de allerbeste one-liners hoort, een gemaakt op tv door onbetwiste professionals.

september 2020
08-06-2018 22:45

Jimi Hendrix: Hear My Train a Comin'

Club van 27 - Jimi Hendrix: Hear My Train a Comin'

Hear My Train a Comin' schetst het leven van gitarist/singer-songwriter Jimi Hendrix, van zijn jeugd tot zijn laatste optreden tijdens het popfestival op het Isle of Fehmarn. Dankzij de volledige medewerking van de nabestaanden beschikt Bob...

01-06-2018 22:45

The Doors: When You're Strange

Club van 27 - The Doors: When You're Strange

De uitzonderlijke chemie tussen vier jonge popmuzikanten, drummer John Densmore, gitarist Robby Krieger, organist Ray Manzarek en zanger Jim Morrison, maakte The Doors één van Amerika's meest iconische en invloedrijke rockbands van de jaren...

25-05-2018 22:40

Janis: Little Girl Blue

Club van 27 - Janis: Little Girl Blue

Zelfs 45 jaar na haar dood is ze nog een bron van inspiratie voor veel vrouwelijke rockers: Janis Joplin. Ze verkocht miljoenen albums en had grote hits met Me and Bobby McGee en Piece of my heart. Regisseur Amy Berg maakte met de documenta...

18-05-2018 22:40

Kurt Cobain - Montage of Heck

Club van 27 - Kurt Cobain - Montage of Heck

De legendarische muzikant Kurt Cobain was als kind begaafd, overgevoelig, hyperactief en meedogenloos perfectionistisch. Filmmaker Brett Morgen had toegang tot de persoonlijke archieven van Cobain en trof een schat van nieuw materiaal aan, ...

11-05-2018 22:40

Amy

Club van 27 - Amy

Amy Winehouse, bejubeld, bespot, bezweken. De combinatie van haar rauwe eerlijkheid en haar muzikale talent resulteerde in enkele van de origineelste en meest bejubelde nummers van deze eeuw, waarvoor zij veelvuldig werd bekroond. Haar were...

14-08-2015 03:16

Club van 27

Club van 27 - Club van 27

De show waar je de allerbeste one-liners hoort, gemaakt door onbetwiste professionals.

Club van 27 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Club van 27 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Club van 27 bij Club van 27 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Club van 27. Heb je een uitzending van Club van 27 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Club van 27 gemist

Uitzending gemist van Club van 27? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Club van 27, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Club van 27 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Club van 27? Hier kun je alle uitzendingen van Club van 27 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-06-2018 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!