Programma gemist?

Hear door My Train a Comin' het schetst het leven met van gitarist/singer-songwriter uit Jimi Hendrix, van de zijn jeugd tot van zijn laatste optreden een tijdens het in popfestival op het met Isle of Fehmarn. Dankzij de een volledige medewerking van de met nabestaanden door beschikt Bob van Smeaton over uniek beeldmateriaal. Vooral het de kleurenopnames van met Hendrix' het opwindende optreden in naar Monterey in 1967, waarmee hij naar de Verenigde Staten in in werd gekatapulteerd, maken door in indruk. Het was een met roemrucht concert waarbij Hendrix in met zijn tanden van gitaar uit speelde en met de gitaar op naar de rug, met waarna hij in het ding in op tv de fik stak. tijdens Het publiek was een verbijsterd.

De met uitzonderlijke chemie tussen vier jonge de popmuzikanten, drummer John tijdens Densmore, het gitarist Robby op tv Krieger, organist Ray Manzarek en uit zanger Jim Morrison, maakte de The het Doors één van Amerika's met meest iconische en op invloedrijke rockbands van de op in jaren zestig. Aan de hand van op historisch, nooit eerder in een vertoond beeldmateriaal werpt deze documentaire tijdens een de nieuwe blik op leven tijdens en werk naar van The Doors en de uit revolutionaire impact die het met tot een op de dag van vandaag tijdens naar heeft. De begeleidende teksten zijn ingesproken van op door Doors-fan Johnny door Depp.

Zelfs op 45 jaar na haar dood tijdens een is ze nog een uit bron van de inspiratie voor veel vrouwelijke rockers: op tv Janis Joplin. door Ze verkocht in miljoenen albums en had grote op hits met Me and door Bobby tijdens McGee en Piece of my uit heart. Regisseur op Amy Berg door maakte met de uit documentaire Janis: Little Girl Blue op een liefdevol met portret uit van deze 'moeder van de blues'. tijdens Joplins weg een naar het succes het is op tv verbonden met diepe dalen in haar een korte leven op tv (ze op tv werd slechts 27 door jaar). Dit stormachtige een leven wordt getoond tijdens aan de hand van uit voorgelezen brieven die tijdens Janis schreef naar naar haar ouders en geliefden. in Samen naar met een enorme hoeveelheid nooit eerder uit vertoond op archiefmateriaal (van het onder andere haar legendarische optredens van op het op Monterey-festival en het Woodstock) komt het beeld tijdens naar voren van in een ongelukkige, naar liefde in hunkerende naar vrouw met een rauwe en naar emotionele op tv strot, waar de pijn en tijdens eenzaamheid altijd het in doorklonk. van Joplin was een het waar podiumbeest. Dáár van kreeg ze het gevoel dat ze het ertoe deed, met dat ze iets te door de bieden had. Ze had geen drank van en drugs nodig uit om het podium het op in te gaan, maar voor het naar zwarte gat ná in op tv het optreden, zo vertellen bevriende door muzikanten in de door film. uit Sinds haar puberteit in was Joplin een sociale outcast. door Toen ze in op tv haar naar studententijd door medestudenten werd uitgeroepen met tot uit 'lelijkste man' was ze naar daar kapot van. Ze in stopte met studeren van en zocht aansluiting in in de muziek, de met enige plek het waar ze zich van gehoord en de gezien voelde. Daar werd haar van talent snel het opgepikt naar en bij haar in nieuwe muzikale vrienden van van de Big tijdens Brother & Holding Company naar en later The Kozmik met Blues Band met was ze niet langer het het excentrieke op tv buitenbeentje, maar in werd ze gewaardeerd een om wie ze was. 'Ambitie in is een zoektocht naar in liefde', met schrijft ze. Als tijdens dat klopt was door Janis Joplin een door héél ambitieuze naar vrouw.

De op legendarische muzikant Kurt Cobain was door als met kind begaafd, overgevoelig, hyperactief naar en met meedogenloos perfectionistisch. Filmmaker Brett Morgen had op toegang op tot de persoonlijke archieven van naar de Cobain en trof een schat van met nieuw materiaal aan, in die het de turbulente leven van op tv Cobain documenteert het en zijn in compromisloze creatieve geest op tv laat zien. Getuigenissen van onder uit anderen met Cobains moeder en door zus; zijn weduwe, Courtney naar Love; ex-vriendin Tracy de Marander; ex-bandlid Krist op tv Novoselic en Cobains eigen tijdens woorden uit wisselen elkaar af.

Amy Winehouse, naar bejubeld, bespot, de bezweken. De combinatie door van haar rauwe de eerlijkheid en haar muzikale talent het op tv resulteerde in enkele van de het origineelste en meest op bejubelde nummers van naar deze eeuw, waarvoor een zij veelvuldig tijdens werd bekroond. door Haar wereldwijde succes veroorzaakte een opdringerig op tv en genadeloos tijdens mediacircus, dat in door combinatie het met haar roerige relaties de en rock-'n-roll levensstijl in een hoge tol door eiste. Deze documentaire een kiest het perspectief van de naar mens achter de op tv muziek, Amy's met nummers vormen een een emotionele biografie en als de op ze ons aankijkt via de camera, naar confronteert tijdens ze ons uiteindelijk met onszelf. een Haar blik vanachter de de uit karakteristieke zwart omlijnde op ogen blijft misschien op tv nog wel het op tv meest bij. In het vroege, op tv op tv nooit eerder vertoonde homevideo materiaal is naar tijdens die uitdagend, vol bravoure, humor, spot. op tv Later is met er pijn in te naar lezen, een liefdesverdriet, teleurstelling, hunkering. Uiteindelijk op is van er voornamelijk nog met angst, hulpeloosheid, leegheid, uit kwetsbaarheid. Vrienden en vakgenoten getuigen van naar haar charisma en naar onvervalste jazzhart, maar met die veranderende blik op in combinatie van met haar uiterst op persoonlijke nummers met spreken boekdelen en roepen van vragen uit op over onze uit obsessie met bekendheid. door Op 23 juli 2011 overleed een Amy van Winehouse aan alcoholvergiftiging. Ze was 27 op tv jaar oud. op tv Ze is een icoon uit van een op tv generatie.

De op tv show waar je de de allerbeste one-liners hoort, op gemaakt door onbetwiste op professionals.

oktober 2019
08-06-2018 22:45

Jimi Hendrix: Hear My Train a Comin'

Club van 27 - Jimi Hendrix: Hear My Train a Comin'

Hear My Train a Comin' schetst het leven van gitarist/singer-songwriter Jimi Hendrix, van zijn jeugd tot zijn laatste optreden tijdens het popfestival op het Isle of Fehmarn. Dankzij de volledige medewerking van de nabestaanden beschikt Bob...

01-06-2018 22:45

The Doors: When You're Strange

Club van 27 - The Doors: When You're Strange

De uitzonderlijke chemie tussen vier jonge popmuzikanten, drummer John Densmore, gitarist Robby Krieger, organist Ray Manzarek en zanger Jim Morrison, maakte The Doors één van Amerika's meest iconische en invloedrijke rockbands van de jaren...

25-05-2018 22:40

Janis: Little Girl Blue

Club van 27 - Janis: Little Girl Blue

Zelfs 45 jaar na haar dood is ze nog een bron van inspiratie voor veel vrouwelijke rockers: Janis Joplin. Ze verkocht miljoenen albums en had grote hits met Me and Bobby McGee en Piece of my heart. Regisseur Amy Berg maakte met de documenta...

18-05-2018 22:40

Kurt Cobain - Montage of Heck

Club van 27 - Kurt Cobain - Montage of Heck

De legendarische muzikant Kurt Cobain was als kind begaafd, overgevoelig, hyperactief en meedogenloos perfectionistisch. Filmmaker Brett Morgen had toegang tot de persoonlijke archieven van Cobain en trof een schat van nieuw materiaal aan, ...

11-05-2018 22:40

Amy

Club van 27 - Amy

Amy Winehouse, bejubeld, bespot, bezweken. De combinatie van haar rauwe eerlijkheid en haar muzikale talent resulteerde in enkele van de origineelste en meest bejubelde nummers van deze eeuw, waarvoor zij veelvuldig werd bekroond. Haar were...

14-08-2015 03:16

Club van 27

Club van 27 - Club van 27

De show waar je de allerbeste one-liners hoort, gemaakt door onbetwiste professionals.

Club van 27 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Club van 27 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Club van 27 bij Club van 27 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Club van 27. Heb je een uitzending van Club van 27 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Club van 27 gemist

Uitzending gemist van Club van 27? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Club van 27, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Club van 27 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Club van 27? Hier kun je alle uitzendingen van Club van 27 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-06-2018 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!