Programma gemist?

Hear My Train naar uit a Comin' schetst het leven naar van naar gitarist/singer-songwriter Jimi Hendrix, van zijn door jeugd tot zijn door laatste naar optreden tijdens het popfestival op het uit Isle of Fehmarn. een naar Dankzij de volledige medewerking van met de uit nabestaanden beschikt Bob in Smeaton over uniek beeldmateriaal. door Vooral de met kleurenopnames van Hendrix' opwindende optreden naar in tijdens Monterey in 1967, waarmee hij de op Verenigde tijdens Staten in werd gekatapulteerd, in maken indruk. uit Het was een in roemrucht concert waarbij Hendrix van met zijn een tanden gitaar speelde en met een de gitaar van op op de rug, waarna hij het ding tijdens in het de fik stak. Het publiek uit was de verbijsterd.

De op tv uitzonderlijke chemie tussen vier op jonge popmuzikanten, drummer John tijdens Densmore, gitarist Robby door Krieger, uit organist Ray Manzarek en zanger in van Jim Morrison, maakte The Doors het één van tijdens Amerika's meest de iconische en invloedrijke rockbands van de de jaren in zestig. Aan de hand met van historisch, van nooit eerder door vertoond beeldmateriaal werpt deze de documentaire een nieuwe blik op uit leven op en werk van door The Doors in en de revolutionaire impact naar die het tot op van de dag van uit vandaag heeft. De door begeleidende teksten zijn in ingesproken door een Doors-fan Johnny in Depp.

Zelfs de 45 jaar na de haar dood is de ze nog een bron uit van inspiratie voor veel op in vrouwelijke rockers: Janis Joplin. Ze verkocht de miljoenen albums en op tv had grote hits op met Me and op Bobby McGee en op tv Piece of my met op heart. Regisseur Amy Berg maakte met het de op documentaire Janis: Little Girl Blue het een liefdevol naar portret van de deze 'moeder van de een blues'. Joplins door weg naar het in succes is verbonden met op diepe dalen tijdens in haar tijdens korte leven (ze werd slechts 27 de jaar). Dit stormachtige een leven het wordt getoond aan de hand in van in voorgelezen brieven die Janis schreef de van naar haar ouders en op tv geliefden. Samen met met een enorme hoeveelheid nooit eerder een vertoond archiefmateriaal (van naar het onder andere haar legendarische optredens op op de het Monterey-festival en Woodstock) door komt het beeld naar voren naar een van een ongelukkige, naar liefde hunkerende uit vrouw met een de rauwe de en emotionele het strot, waar de pijn en het eenzaamheid altijd in doorklonk. een uit Joplin was een waar uit podiumbeest. Dáár kreeg door ze het naar gevoel dat ze ertoe deed, dat op ze iets de te bieden had. Ze door had geen naar drank en drugs met nodig om het van podium op op tv te gaan, maar door voor het op tv zwarte gat ná het naar optreden, zo op tv vertellen bevriende muzikanten van in de film. Sinds op haar puberteit was van Joplin een sociale outcast. het Toen op tv ze in haar studententijd door medestudenten met werd uitgeroepen tijdens tot op 'lelijkste man' was ze daar kapot van van. Ze in stopte met een studeren en zocht aansluiting op tv in in de muziek, de enige plek in waar ze zich door gehoord en gezien een voelde. Daar werd haar door door talent snel opgepikt naar en bij haar nieuwe muzikale vrienden uit van het de Big Brother van & Holding Company van en later The Kozmik naar Blues naar Band was ze niet langer de het excentrieke een buitenbeentje, maar werd ze naar gewaardeerd van om wie ze was. 'Ambitie is van een zoektocht naar naar liefde', in schrijft ze. Als dat naar klopt was door Janis Joplin op een héél ambitieuze van vrouw.

De legendarische op tv muzikant Kurt Cobain was in als uit kind begaafd, overgevoelig, uit hyperactief en meedogenloos perfectionistisch. Filmmaker met Brett Morgen had van met toegang tot de persoonlijke archieven van van Cobain met en trof met een schat van nieuw materiaal een aan, die het met turbulente naar leven van Cobain tijdens documenteert en zijn compromisloze creatieve het geest uit laat zien. Getuigenissen van onder het anderen Cobains moeder met en de zus; zijn weduwe, Courtney Love; ex-vriendin naar Tracy Marander; ex-bandlid van Krist Novoselic en de in Cobains eigen woorden op tv wisselen elkaar af.

Amy Winehouse, een bejubeld, bespot, bezweken. De een combinatie van van haar rauwe eerlijkheid uit en haar muzikale talent het resulteerde in een enkele van door de origineelste naar en meest bejubelde nummers van deze in eeuw, waarvoor zij de veelvuldig werd bekroond. door naar Haar wereldwijde succes veroorzaakte een uit opdringerig en genadeloos mediacircus, de door dat in combinatie met op haar roerige van relaties en rock-'n-roll levensstijl een tijdens hoge tol eiste. Deze op tv documentaire van kiest het perspectief van van de mens achter de op tv muziek, Amy's nummers het naar vormen een emotionele biografie tijdens en als ze op ons aankijkt via de het camera, confronteert ze ons van uiteindelijk met van onszelf. Haar blik door vanachter op de karakteristieke zwart omlijnde ogen blijft in op misschien nog wel op tv het meest bij. op In het vroege, naar nooit eerder vertoonde homevideo materiaal tijdens is die met uitdagend, vol bravoure, humor, het spot. Later is er in pijn in op te met lezen, liefdesverdriet, teleurstelling, hunkering. Uiteindelijk naar is er voornamelijk nog naar angst, het hulpeloosheid, leegheid, van kwetsbaarheid. Vrienden en vakgenoten van getuigen van haar een charisma en onvervalste jazzhart, maar op die van veranderende blik in uit combinatie met de haar uiterst persoonlijke nummers spreken de boekdelen en roepen vragen het op over onze op obsessie een met bekendheid. in Op 23 juli 2011 van overleed Amy Winehouse aan in alcoholvergiftiging. Ze was 27 van jaar oud. Ze de is een het icoon van een op tv generatie.

De op tv show waar door je de allerbeste een one-liners hoort, gemaakt door onbetwiste de professionals.

mei 2020
08-06-2018 22:45

Jimi Hendrix: Hear My Train a Comin'

Club van 27 - Jimi Hendrix: Hear My Train a Comin'

Hear My Train a Comin' schetst het leven van gitarist/singer-songwriter Jimi Hendrix, van zijn jeugd tot zijn laatste optreden tijdens het popfestival op het Isle of Fehmarn. Dankzij de volledige medewerking van de nabestaanden beschikt Bob...

01-06-2018 22:45

The Doors: When You're Strange

Club van 27 - The Doors: When You're Strange

De uitzonderlijke chemie tussen vier jonge popmuzikanten, drummer John Densmore, gitarist Robby Krieger, organist Ray Manzarek en zanger Jim Morrison, maakte The Doors één van Amerika's meest iconische en invloedrijke rockbands van de jaren...

25-05-2018 22:40

Janis: Little Girl Blue

Club van 27 - Janis: Little Girl Blue

Zelfs 45 jaar na haar dood is ze nog een bron van inspiratie voor veel vrouwelijke rockers: Janis Joplin. Ze verkocht miljoenen albums en had grote hits met Me and Bobby McGee en Piece of my heart. Regisseur Amy Berg maakte met de documenta...

18-05-2018 22:40

Kurt Cobain - Montage of Heck

Club van 27 - Kurt Cobain - Montage of Heck

De legendarische muzikant Kurt Cobain was als kind begaafd, overgevoelig, hyperactief en meedogenloos perfectionistisch. Filmmaker Brett Morgen had toegang tot de persoonlijke archieven van Cobain en trof een schat van nieuw materiaal aan, ...

11-05-2018 22:40

Amy

Club van 27 - Amy

Amy Winehouse, bejubeld, bespot, bezweken. De combinatie van haar rauwe eerlijkheid en haar muzikale talent resulteerde in enkele van de origineelste en meest bejubelde nummers van deze eeuw, waarvoor zij veelvuldig werd bekroond. Haar were...

14-08-2015 03:16

Club van 27

Club van 27 - Club van 27

De show waar je de allerbeste one-liners hoort, gemaakt door onbetwiste professionals.

Club van 27 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Club van 27 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Club van 27 bij Club van 27 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Club van 27. Heb je een uitzending van Club van 27 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Club van 27 gemist

Uitzending gemist van Club van 27? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Club van 27, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Club van 27 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Club van 27? Hier kun je alle uitzendingen van Club van 27 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-06-2018 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!