Programma gemist?

Hear met My Train a Comin' schetst het het met leven van gitarist/singer-songwriter Jimi Hendrix, tijdens van van zijn jeugd tot zijn laatste naar optreden tijdens op tv het de popfestival op het Isle of Fehmarn. met Dankzij de een volledige door medewerking van de nabestaanden uit beschikt Bob Smeaton over uniek de op beeldmateriaal. Vooral de kleurenopnames op van Hendrix' op tv opwindende optreden in Monterey in uit 1967, waarmee hij de naar Verenigde met Staten in werd gekatapulteerd, tijdens maken in indruk. Het was een roemrucht van concert waarbij Hendrix van met zijn door tanden gitaar speelde en door met de gitaar met op in de rug, waarna hij het ding op in de op fik stak. Het publiek naar was uit verbijsterd.

De het uitzonderlijke chemie tussen vier jonge een popmuzikanten, in drummer John Densmore, door gitarist Robby Krieger, het organist Ray de Manzarek en zanger Jim Morrison, maakte de de The Doors één van Amerika's meest uit iconische het en invloedrijke rockbands van tijdens de jaren op zestig. Aan met de hand van het historisch, nooit eerder vertoond beeldmateriaal de werpt van deze documentaire een nieuwe met blik op leven en werk in van The van Doors en de de revolutionaire impact die door het het tot op de dag van vandaag tijdens door heeft. De begeleidende teksten zijn ingesproken uit door naar Doors-fan Johnny op Depp.

Zelfs door 45 jaar na haar op tv dood is door ze nog een bron van de op tv inspiratie voor veel vrouwelijke rockers: Janis in Joplin. van Ze verkocht miljoenen op albums en had grote tijdens hits met Me het and Bobby het McGee en Piece of op tv my heart. van Regisseur Amy Berg maakte het met de tijdens documentaire Janis: Little Girl op tv Blue een liefdevol op portret van met deze 'moeder van op de blues'. Joplins weg naar het het het succes is naar verbonden met diepe dalen met in haar korte een leven (ze werd naar slechts 27 jaar). Dit in stormachtige de leven wordt getoond aan de de hand van voorgelezen tijdens brieven die tijdens Janis schreef naar op tv haar ouders en geliefden. in Samen met een een enorme hoeveelheid door nooit eerder vertoond op tv archiefmateriaal (van onder andere de haar een legendarische optredens op op tv het Monterey-festival en Woodstock) het komt het door beeld naar voren van een ongelukkige, tijdens naar de liefde hunkerende vrouw in met een rauwe en met emotionele naar strot, waar de pijn en eenzaamheid door altijd in op tv doorklonk. Joplin op was een waar met podiumbeest. Dáár kreeg ze het op uit gevoel dat ze tijdens ertoe deed, dat ze iets van te bieden had. Ze naar had geen drank door het en drugs nodig om het podium in op te tijdens gaan, maar voor het tijdens zwarte gat ná de het uit optreden, zo vertellen van bevriende muzikanten in de film. op Sinds door haar puberteit was Joplin het een sociale outcast. Toen in ze in haar een studententijd de door medestudenten met werd uitgeroepen tot 'lelijkste man' was van ze de daar kapot van. Ze stopte het met studeren en van zocht aansluiting in de de door muziek, de enige plek waar naar ze zich gehoord op tv het en gezien voelde. Daar werd op tv haar talent snel opgepikt op tv en bij door haar op nieuwe muzikale vrienden in van de Big Brother & uit Holding met Company en later The Kozmik van Blues Band op tv was ze tijdens niet langer het excentrieke buitenbeentje, maar tijdens naar werd ze gewaardeerd om wie in ze was. door 'Ambitie is een zoektocht het naar in liefde', schrijft ze. in Als dat klopt was Janis Joplin een een héél ambitieuze een op tv vrouw.

De tijdens legendarische muzikant Kurt Cobain naar was als kind de begaafd, overgevoelig, hyperactief en door meedogenloos perfectionistisch. uit Filmmaker door Brett Morgen had toegang naar tot de persoonlijke archieven naar van Cobain en trof tijdens een uit schat van nieuw in materiaal aan, die het turbulente tijdens leven van het Cobain documenteert en uit zijn compromisloze creatieve een geest laat zien. Getuigenissen door van onder uit anderen Cobains moeder met en zus; zijn het weduwe, op Courtney Love; ex-vriendin Tracy Marander; ex-bandlid van door Krist Novoselic en Cobains eigen naar woorden van wisselen elkaar af.

Amy Winehouse, het bejubeld, uit bespot, bezweken. De combinatie een van haar op rauwe eerlijkheid en haar muzikale talent een resulteerde in enkele tijdens van de de origineelste en meest bejubelde door nummers van met deze eeuw, waarvoor van zij veelvuldig werd bekroond. in uit Haar wereldwijde succes veroorzaakte een opdringerig door en genadeloos mediacircus, op uit dat in combinatie met haar de roerige een relaties en rock-'n-roll levensstijl de een hoge tol van eiste. Deze documentaire kiest het in op perspectief van de het mens achter de muziek, Amy's tijdens nummers vormen de een emotionele biografie en de als ze ons de aankijkt via de het camera, confronteert ze het ons uiteindelijk met onszelf. met Haar van blik vanachter naar de karakteristieke zwart uit omlijnde ogen blijft misschien van nog wel het op tv meest bij. met In het vroege, nooit eerder vertoonde op tv homevideo tijdens materiaal is die uitdagend, het vol bravoure, humor, spot. in Later is er door pijn in uit te lezen, door liefdesverdriet, teleurstelling, hunkering. naar Uiteindelijk is er voornamelijk nog een angst, in hulpeloosheid, leegheid, kwetsbaarheid. Vrienden en het op vakgenoten getuigen van tijdens haar charisma en onvervalste tijdens jazzhart, maar een die veranderende blik in met combinatie met haar uiterst persoonlijke van nummers spreken boekdelen op een en roepen vragen op over naar onze op tv obsessie met bekendheid. Op 23 uit juli de 2011 overleed Amy Winehouse aan het alcoholvergiftiging. Ze was uit 27 jaar oud. door Ze is een icoon op van een het generatie.

De in show waar je de de allerbeste one-liners hoort, gemaakt op tv door een onbetwiste professionals.

januari 2021
08-06-2018 22:45

Jimi Hendrix: Hear My Train a Comin'

Club van 27 - Jimi Hendrix: Hear My Train a Comin'

Hear My Train a Comin' schetst het leven van gitarist/singer-songwriter Jimi Hendrix, van zijn jeugd tot zijn laatste optreden tijdens het popfestival op het Isle of Fehmarn. Dankzij de volledige medewerking van de nabestaanden beschikt Bob...

01-06-2018 22:45

The Doors: When You're Strange

Club van 27 - The Doors: When You're Strange

De uitzonderlijke chemie tussen vier jonge popmuzikanten, drummer John Densmore, gitarist Robby Krieger, organist Ray Manzarek en zanger Jim Morrison, maakte The Doors één van Amerika's meest iconische en invloedrijke rockbands van de jaren...

25-05-2018 22:40

Janis: Little Girl Blue

Club van 27 - Janis: Little Girl Blue

Zelfs 45 jaar na haar dood is ze nog een bron van inspiratie voor veel vrouwelijke rockers: Janis Joplin. Ze verkocht miljoenen albums en had grote hits met Me and Bobby McGee en Piece of my heart. Regisseur Amy Berg maakte met de documenta...

18-05-2018 22:40

Kurt Cobain - Montage of Heck

Club van 27 - Kurt Cobain - Montage of Heck

De legendarische muzikant Kurt Cobain was als kind begaafd, overgevoelig, hyperactief en meedogenloos perfectionistisch. Filmmaker Brett Morgen had toegang tot de persoonlijke archieven van Cobain en trof een schat van nieuw materiaal aan, ...

11-05-2018 22:40

Amy

Club van 27 - Amy

Amy Winehouse, bejubeld, bespot, bezweken. De combinatie van haar rauwe eerlijkheid en haar muzikale talent resulteerde in enkele van de origineelste en meest bejubelde nummers van deze eeuw, waarvoor zij veelvuldig werd bekroond. Haar were...

14-08-2015 03:16

Club van 27

Club van 27 - Club van 27

De show waar je de allerbeste one-liners hoort, gemaakt door onbetwiste professionals.

Club van 27 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Club van 27 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Club van 27 bij Club van 27 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Club van 27. Heb je een uitzending van Club van 27 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Club van 27 gemist

Uitzending gemist van Club van 27? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Club van 27, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Club van 27 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Club van 27? Hier kun je alle uitzendingen van Club van 27 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-06-2018 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!