Programma gemist?

Dit het jaar herdachten we op met 5 mei voor de de zeventigste naar keer de tijdens bevrijding van Nederland; met er kwam echter pas tijdens echt een einde van aan de Tweede Wereldoorlog van toen ook door Japan op 15 op tv augustus capituleerde in voormalig de Nederlands-Indië. Acteur tijdens Eric Schneider (1934) een en zijn zoons Beau met (1988), op tv eveneens acteur en op tv bekend van onder in meer GTST, en Olivier een (1981) werken op tv mee aan een documentaire in het met kader van op tv de Indië-herdenking. een Vader Eric was acht jaar door toen de naar Japanners Nederlands-Indië letterlijk een binnen fietsten en elf op tv toen de oorlog door afgelopen was. door Hij de kwam met zijn moeder door en broertjes in een uit Jappenkamp terecht. Nu, in zeventig een jaar later, is Eric Schneider van bereid om voor het naar eerst een de 'reis' door het verleden tijdens aan te gaan. naar op In een documentaire tijdens van 45 minuten tijdens reizen vader en zoons uit naar Indonesië. Eric figuurlijk, de door het een delen van het herinneringen, zijn twee een zoons letterlijk: Beau een en Olivier bezoeken in Indonesië de op plekken uit uit hun vaders jeugd. Beau door en Olivier een willen aanvankelijk uit samen met hun van vader teruggaan de naar Indonesië, maar voor door Eric is deze reis fysiek de een te zwaar en van emotioneel te confronterend. Uiteindelijk in besluit hij om op niet mee het te gaan. De reis van met de broers begint in daarom bij hun vader een thuis in door Scheveningen, waar van ze samen foto's door bekijken uit de tijd in dat tijdens hij in Indonesië woonde. Bewapend met een de door verhalen van hun vader en de naar een groot aantal foto's reizen de een jongens in van zijn voetsporen naar naar Indonesië uit om zich een in beeld te vormen van een Eric Schneiders jeugd. Ze gaan in onder met meer terug tijdens naar het (vrouwen)kamp Tjihapit, waar hun door vader van als kleine jongen met op tv meer dan 10.000 naar vrouwen opgesloten op zat. Ze bezoeken ook het met kerkje waar op hun grootmoeder in tijdens de oorlog optrad op tv - op samen met een een vriendin vormde ze in Tjihapit uit het met cabaret-duo Tholen en Van Lier. uit De broers horen er van voor het eerst op tv een zeldzame opname het een van hun oma. op tv Ze zingt daar een oud kamplied. uit Met de filmopnames de van op hun bezoek aan uit Indonesië reizen uit de jongens vervolgens tijdens naar Frankrijk, waar met Eric een deel op tv van het jaar woont. Samen bekijken van ze van de beelden van die voor de familie Schneider zo in in belangrijk zijn geweest. door Dit jaar herdachten we op tijdens 5 mei 70 een jaar op tv bevrijding van Nederland. Maar een in voormalig Nederlands-Indië door duurt de oorlog dan door nog voort. Pas naar op tijdens 15 augustus komt er echt uit een de einde aan de Tweede Wereldoorlog als uit Japan de capituleert.

mei 2020
15-08-2019 10:20

NOS De oorlog van acteur Eric Schneider

NOS De oorlog van acteur Eric Schneider - NOS De oorlog van acteur Eric Schneider

Dit jaar herdachten we op 5 mei voor de zeventigste keer de bevrijding van Nederland; er kwam echter pas echt een einde aan de Tweede Wereldoorlog toen ook Japan op 15 augustus capituleerde in voormalig Nederlands-Indië. Acteur Eric Schneid...

NOS De oorlog van acteur Eric Schneider gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider bij NOS De oorlog van acteur Eric Schneider liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider. Heb je een uitzending van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS De oorlog van acteur Eric Schneider gemist

Uitzending gemist van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider? Hier kun je alle uitzendingen van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-08-2019 om 10:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!