Programma gemist?

Dit jaar herdachten het we op met 5 mei voor de van van zeventigste keer de bevrijding van de Nederland; met er kwam echter pas naar echt een einde uit aan de Tweede op tv Wereldoorlog toen ook Japan op tv op 15 augustus capituleerde het in voormalig op Nederlands-Indië. Acteur Eric door Schneider (1934) en een zijn zoons Beau in (1988), eveneens uit acteur en bekend op tv van onder meer GTST, en met op Olivier (1981) werken op mee aan een naar documentaire in het kader het van de Indië-herdenking. Vader naar Eric was acht met jaar toen de tijdens Japanners Nederlands-Indië letterlijk tijdens binnen fietsten in en elf tijdens toen de oorlog tijdens afgelopen was. Hij kwam tijdens met zijn moeder en broertjes het in in een Jappenkamp terecht. Nu, uit zeventig met jaar later, is Eric door Schneider bereid om van voor het eerst de naar 'reis' op tv door het verleden op aan te gaan. In met een documentaire uit van 45 minuten in reizen vader en door zoons naar Indonesië. de Eric figuurlijk, door het delen van op herinneringen, een zijn twee zoons van letterlijk: Beau en Olivier op tv bezoeken in van Indonesië de plekken uit in hun vaders jeugd. Beau tijdens en Olivier willen uit aanvankelijk uit samen met op tv hun vader teruggaan naar naar Indonesië, maar uit voor Eric is deze uit reis fysiek te zwaar en het een emotioneel te confronterend. op tv Uiteindelijk besluit hij door om niet mee met te gaan. De door reis van de broers begint daarom door bij hun vader met een thuis in Scheveningen, waar ze samen in foto's bekijken uit de de tijd dat de hij in Indonesië met woonde. de Bewapend met de verhalen het van hun vader met en een de groot aantal de foto's reizen de jongens in de zijn voetsporen door naar Indonesië om zich een in naar beeld te vormen van door Eric Schneiders door jeugd. Ze gaan onder uit meer terug op tv naar het (vrouwen)kamp Tjihapit, waar hun in vader door als kleine jongen door met meer dan op 10.000 vrouwen opgesloten tijdens zat. Ze bezoeken ook door het kerkje waar tijdens hun grootmoeder tijdens naar de oorlog optrad - met samen met in een vriendin vormde van ze op in Tjihapit het cabaret-duo Tholen en uit op Van Lier. De broers horen er tijdens voor met het eerst tijdens een zeldzame opname van hun op oma. Ze een zingt daar een een oud kamplied. uit Met de filmopnames van naar hun bezoek naar aan Indonesië reizen de jongens een vervolgens naar op Frankrijk, waar Eric een op deel van het naar jaar woont. Samen het bekijken ze de beelden op tv die voor de een familie Schneider door zo belangrijk zijn geweest. van Dit jaar naar herdachten we in op 5 mei 70 in jaar op tv bevrijding van Nederland. op tv Maar in voormalig Nederlands-Indië naar duurt de tijdens oorlog dan nog op tv voort. Pas op 15 augustus komt het er echt door een einde aan in de Tweede Wereldoorlog op tv als Japan door capituleert.

september 2020
15-08-2019 10:20

NOS De oorlog van acteur Eric Schneider

NOS De oorlog van acteur Eric Schneider - NOS De oorlog van acteur Eric Schneider

Dit jaar herdachten we op 5 mei voor de zeventigste keer de bevrijding van Nederland; er kwam echter pas echt een einde aan de Tweede Wereldoorlog toen ook Japan op 15 augustus capituleerde in voormalig Nederlands-Indië. Acteur Eric Schneid...

NOS De oorlog van acteur Eric Schneider gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider bij NOS De oorlog van acteur Eric Schneider liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider. Heb je een uitzending van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS De oorlog van acteur Eric Schneider gemist

Uitzending gemist van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider? Hier kun je alle uitzendingen van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-08-2019 om 10:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!