Programma gemist?

Dit in jaar herdachten we in op 5 mei voor de in een zeventigste keer de bevrijding van Nederland; uit er kwam naar echter pas naar echt een einde aan het de Tweede Wereldoorlog toen op tv ook de Japan op 15 augustus capituleerde in in naar voormalig Nederlands-Indië. Acteur door Eric Schneider (1934) en zijn door naar zoons Beau (1988), door eveneens acteur en bekend van onder tijdens meer GTST, en van Olivier (1981) uit werken mee aan met een documentaire van in het kader van uit de op Indië-herdenking. Vader Eric door was acht jaar toen met de Japanners Nederlands-Indië letterlijk tijdens binnen fietsten en het elf toen de met oorlog afgelopen was. Hij van kwam met tijdens zijn met moeder en broertjes door in een Jappenkamp terecht. Nu, tijdens zeventig jaar later, is een Eric Schneider tijdens bereid om voor met het eerst door de 'reis' door het verleden in aan te gaan. in In een de documentaire van 45 een minuten reizen het vader en zoons een naar Indonesië. Eric figuurlijk, door tijdens het delen in van herinneringen, op tv zijn twee zoons letterlijk: tijdens Beau en Olivier van bezoeken in Indonesië door de plekken uit hun met een vaders jeugd. Beau en Olivier willen naar aanvankelijk samen naar met hun naar vader teruggaan naar van Indonesië, maar het voor Eric is deze een reis fysiek te zwaar en van emotioneel te confronterend. de Uiteindelijk besluit het hij om niet mee tijdens te tijdens gaan. De reis een van de broers begint uit daarom bij hun vader tijdens thuis naar in Scheveningen, met waar ze samen van foto's bekijken uit uit de tijd dat hij in op Indonesië woonde. Bewapend in met de verhalen op tv van door hun vader en een groot aantal op op tv foto's reizen de het jongens in zijn naar voetsporen naar Indonesië om zich op een met beeld te vormen van Eric Schneiders op tv jeugd. op tv Ze gaan onder uit meer terug naar het (vrouwen)kamp tijdens Tjihapit, waar hun door vader als tijdens kleine jongen met meer een dan 10.000 de vrouwen opgesloten op zat. Ze van bezoeken ook het kerkje waar door hun grootmoeder tijdens naar de oorlog de optrad - samen met een op tv vriendin vormde van ze in een Tjihapit het cabaret-duo Tholen op en met Van Lier. De broers horen er op voor het in eerst een zeldzame opname de van hun het oma. Ze met zingt daar een een oud kamplied. Met de een filmopnames van hun op bezoek aan Indonesië op reizen de jongens vervolgens uit het naar Frankrijk, waar uit Eric een deel de van het jaar woont. Samen bekijken van ze de beelden uit die voor door de familie Schneider op tv zo belangrijk zijn geweest. op op Dit jaar herdachten we op 5 op tv mei van 70 jaar bevrijding van Nederland. in Maar op in voormalig Nederlands-Indië duurt een de oorlog dan in nog voort. tijdens Pas op 15 uit augustus komt er echt het een van einde aan de Tweede Wereldoorlog tijdens als uit Japan capituleert.

juli 2021
15-08-2019 10:20

NOS De oorlog van acteur Eric Schneider

NOS De oorlog van acteur Eric Schneider - NOS De oorlog van acteur Eric Schneider

Dit jaar herdachten we op 5 mei voor de zeventigste keer de bevrijding van Nederland; er kwam echter pas echt een einde aan de Tweede Wereldoorlog toen ook Japan op 15 augustus capituleerde in voormalig Nederlands-Indië. Acteur Eric Schneid...

NOS De oorlog van acteur Eric Schneider gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider bij NOS De oorlog van acteur Eric Schneider liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider. Heb je een uitzending van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS De oorlog van acteur Eric Schneider gemist

Uitzending gemist van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider? Hier kun je alle uitzendingen van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-08-2019 om 10:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!