Programma gemist?

Dit door jaar herdachten we het op 5 mei voor de door zeventigste keer op tv de bevrijding van in Nederland; er kwam naar echter pas echt een een einde in aan de Tweede Wereldoorlog de toen ook Japan op met 15 van augustus capituleerde van in voormalig Nederlands-Indië. door Acteur Eric Schneider (1934) en op zijn zoons Beau de (1988), van eveneens acteur en bekend uit van onder op meer GTST, en Olivier (1981) werken een mee aan op een documentaire in uit het kader van de van Indië-herdenking. Vader van Eric was acht jaar door toen de Japanners op tv Nederlands-Indië letterlijk binnen een fietsten het en elf tijdens toen de oorlog afgelopen was. Hij een kwam met zijn op moeder en op tv broertjes in een in Jappenkamp terecht. Nu, door zeventig jaar op later, is Eric Schneider bereid op tv om naar voor het het eerst de 'reis' door het op tv verleden aan een te gaan. tijdens In een documentaire van 45 naar minuten reizen op vader en zoons naar naar Indonesië. Eric figuurlijk, door een het een delen van herinneringen, op tv zijn twee door zoons letterlijk: Beau en Olivier op bezoeken in Indonesië de naar naar plekken uit hun vaders door jeugd. Beau en in Olivier willen uit aanvankelijk samen met hun van vader teruggaan naar Indonesië, de maar voor een Eric is deze reis fysiek een te zwaar op tv en emotioneel op te confronterend. op Uiteindelijk besluit hij om met niet mee te gaan. op De op tv reis van de broers begint daarom het op bij hun vader thuis een in Scheveningen, waar ze in samen foto's bekijken uit een de tijd dat op tv het hij in Indonesië op woonde. Bewapend met de verhalen op tv van hun tijdens vader en een groot een aantal op foto's reizen de jongens in een zijn voetsporen naar tijdens Indonesië om het zich een beeld het te vormen van Eric Schneiders met tijdens jeugd. Ze gaan op tv onder meer terug naar het van (vrouwen)kamp Tjihapit, waar de hun vader als kleine op naar jongen met meer dan 10.000 door vrouwen opgesloten zat. Ze op tv bezoeken in ook het naar kerkje waar hun tijdens grootmoeder tijdens de in oorlog optrad - met samen met een vriendin vormde ze op tv in naar Tjihapit het cabaret-duo Tholen op en in Van Lier. De broers horen er de voor op tv het eerst een zeldzame op opname van hun de oma. van Ze zingt daar een oud met kamplied. een Met de filmopnames van hun bezoek de aan Indonesië reizen met de van jongens vervolgens naar Frankrijk, waar op het Eric een deel van een het jaar woont. op Samen bekijken ze een de beelden die tijdens voor de familie Schneider zo met belangrijk zijn geweest. van het Dit jaar herdachten we in op 5 mei door 70 jaar bevrijding van een Nederland. Maar in op voormalig Nederlands-Indië duurt in de de oorlog dan nog voort. Pas naar op met 15 augustus komt op er echt een einde van aan de met Tweede Wereldoorlog als Japan uit capituleert.

april 2021
15-08-2019 10:20

NOS De oorlog van acteur Eric Schneider

NOS De oorlog van acteur Eric Schneider - NOS De oorlog van acteur Eric Schneider

Dit jaar herdachten we op 5 mei voor de zeventigste keer de bevrijding van Nederland; er kwam echter pas echt een einde aan de Tweede Wereldoorlog toen ook Japan op 15 augustus capituleerde in voormalig Nederlands-Indië. Acteur Eric Schneid...

NOS De oorlog van acteur Eric Schneider gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider bij NOS De oorlog van acteur Eric Schneider liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider. Heb je een uitzending van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS De oorlog van acteur Eric Schneider gemist

Uitzending gemist van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider? Hier kun je alle uitzendingen van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-08-2019 om 10:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!