Programma gemist?

Dit van jaar herdachten we op op tv 5 mei voor de in zeventigste keer van de bevrijding tijdens van Nederland; er kwam echter door pas echt een door einde aan tijdens de op tv Tweede Wereldoorlog toen op ook Japan op 15 augustus uit capituleerde het in voormalig Nederlands-Indië. Acteur tijdens Eric Schneider (1934) naar en zijn zoons Beau (1988), de eveneens tijdens acteur en op tv bekend van onder meer GTST, en door Olivier door (1981) werken mee uit aan een documentaire in het met kader het van de Indië-herdenking. Vader Eric in was acht jaar op tv uit toen de Japanners Nederlands-Indië tijdens letterlijk binnen fietsten en van elf toen een de oorlog de afgelopen was. Hij kwam van met zijn moeder en broertjes op tv in een Jappenkamp uit terecht. Nu, met zeventig jaar later, op is Eric Schneider door bereid om voor van het eerst de 'reis' in door op tv het verleden van aan te gaan. In de een documentaire de van 45 minuten reizen vader uit en zoons naar naar Indonesië. Eric in figuurlijk, door het delen van in herinneringen, zijn twee op tv uit zoons letterlijk: Beau en Olivier bezoeken het naar in Indonesië de plekken van uit hun vaders jeugd. Beau tijdens en Olivier willen op tv naar aanvankelijk samen met naar hun vader teruggaan de naar Indonesië, maar in voor Eric is deze reis met fysiek te uit zwaar en emotioneel te confronterend. naar Uiteindelijk besluit hij op het om niet mee te door gaan. De reis van de de broers begint daarom van het bij hun vader thuis tijdens in Scheveningen, waar ze samen het de foto's bekijken uit de tijd in dat een hij in Indonesië woonde. op Bewapend met de verhalen in van hun door vader en een door groot aantal foto's op reizen de jongens in zijn naar voetsporen naar op Indonesië om het zich een beeld tijdens te vormen van Eric uit Schneiders jeugd. Ze gaan de onder meer van terug naar het (vrouwen)kamp naar Tjihapit, waar het hun vader als kleine op op jongen met meer dan 10.000 een vrouwen opgesloten zat. Ze door bezoeken ook een het kerkje waar hun met uit grootmoeder tijdens de het oorlog optrad - samen met van een uit vriendin vormde ze in met Tjihapit het cabaret-duo Tholen naar en Van de Lier. De broers horen op er voor naar het eerst een een zeldzame opname van met hun oma. in Ze zingt daar een in oud kamplied. tijdens Met de filmopnames van op tv hun bezoek aan met Indonesië reizen uit de jongens vervolgens naar naar Frankrijk, waar Eric naar een deel van het jaar op tv het woont. Samen bekijken ze de beelden naar naar die voor de familie in Schneider zo belangrijk uit zijn geweest. op Dit jaar herdachten we op met 5 mei 70 uit jaar bevrijding van Nederland. uit het Maar in voormalig Nederlands-Indië duurt door de oorlog uit dan nog voort. Pas uit op 15 augustus een komt het er echt een door einde aan de Tweede Wereldoorlog als op Japan uit capituleert.

januari 2021
15-08-2019 10:20

NOS De oorlog van acteur Eric Schneider

NOS De oorlog van acteur Eric Schneider - NOS De oorlog van acteur Eric Schneider

Dit jaar herdachten we op 5 mei voor de zeventigste keer de bevrijding van Nederland; er kwam echter pas echt een einde aan de Tweede Wereldoorlog toen ook Japan op 15 augustus capituleerde in voormalig Nederlands-Indië. Acteur Eric Schneid...

NOS De oorlog van acteur Eric Schneider gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider bij NOS De oorlog van acteur Eric Schneider liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider. Heb je een uitzending van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS De oorlog van acteur Eric Schneider gemist

Uitzending gemist van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider? Hier kun je alle uitzendingen van NOS De oorlog van acteur Eric Schneider kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-08-2019 om 10:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!