Programma gemist?

Carlo en Irene uit nemen op feestelijke een wijze het afscheid. Dit doen het zij zeker op tv niet alleen, maar met samen met de op tv top 15 van gasten een die het meest geweest in zijn in de afgelopen het van 15 jaar. Zij tellen van gezamenlijk af naar het door allerlaatste moment. met Vanzelfsprekend wordt deze op tv uitzending muzikaal op omlijst: Gerard Joling is van op bijzondere wijze van de op partij de en Glennis Grace brengt het samen met een Jamai een afscheidsduet. Ook de Rudolph in van Veen maakt nog één met keer zijn opwachting in van de keuken. van Op de tribune zitten met mensen die van hebben op bijgedragen aan het van succes van de tijdens afgelopen 15 jaar. Van mensen die met een uit huwelijksaanzoek deden of naar bovenop Frans op Bauer vielen, tot mensen de die Take het That mochten knuffelen of het naar gehinnik van met een paard na konden het doen.

De één na op laatste aflevering van van 'Life 4 You' uit staat compleet in in het naar teken van gasten die het met roer radicaal in omgooien. Rick Nieman heeft het zijn naar allerlaatste werkdag bij door het Half op tv Acht Nieuw's achter de rug het en vertelt tijdens hierover. Ook zijn in 'RTL Nieuws'-collega het Jan de Hoop schuift aan. op Karen, Kristel en Josje met komen kletsen van over de naar zoektocht naar hun drie uit vervangsters en zingen hun een afscheidssingle 'K3 Loves met met You'. Marijke Helwegen is een naar YouTube-sensatie en kan binnenkort van ook rappen een aan tijdens haar CV toevoegen. De mannen een van Chef'Special vertellen de hoe ze naar Amerika willen veroveren. een Barbara Straathof zingt naar voor de door laatste keer het een nieuws van deze door week.

Boswachter Arjan op tv Postma komt langs het om naar alles vertellen over zijn nieuwe programma van 'Wie Overleeft Nederland?'. op Tim Douwsma op en Vàjen van Bosch op tv brengen de klassieker de 'Grease' tijdens weer tot de leven in de theaters. Robin uit Martens schuift aan uit en op tv treedt natuurlijk ook op. een Paragnosten Peter van der Hurk het en Tessa van naar naar Rossen laten zien uit hoe je je van huis een paranormale voorjaarsschoonmaak kan op geven. Linda het Wagenmakers zingt de serenade aan van het nieuws. de Carlo en uit Irene schakelen live uit met de openingsceremonie van het uit tijdens songfestival in Wenen.

Anniko met van Santen in en Jaap Jongbloed de onthullen wat volgens hen tijdens hét medicijn is op tegen Nederlandse criminaliteit. Romy Monteiro de treedt met van haar de hoofdrol in 'The Bodyguard' in de tijdens door voetsporen van de legendarisch Whitney Houston. tijdens in Danser Timor Steffens komt in vertellen over een naar nieuw Nederlands project. in Nielson vertelt over van zijn succes en zingt zijn de laatste in single 'Ik van Heb Een Meisje tijdens Thuis'.

De afscheidsmaand in van Life op tv 4 You gaat uit van start met op Albert Verlinde, hij uit vertelt onder andere over met het komende theaterseizoen. Trijntje van Oosterhuis tijdens vertelt of zij door klaar is voor naar het Eurovisie tijdens Songfestival en zingt 'Walk van Along'. Gert Verhulst en een zijn dochter Marie het zijn te met gast, zij speelt een in de Studio 100 tijdens serie 'Ghost van Rockers'. Roy Donders showt zijn van nieuwe collectie. met Wolter de Kroes en Billy door Dans zingen het duet 'Hey Geen een tijdens Idee'.

Carlo en Irene op ontvangen bekende van en onbekende op gasten uit binnen- een en buitenland. Bovendien uit nemen zij elke zondag tijdens de in actualiteit door. Wat is met er dit weekend op tv gebeurd? En wat tijdens vinden hun gasten het daarvan?

De Australische de deelnemer van het Eurovisie op tv Songfestival, Guy Sebastian, een de is te gast. Australië, waar elk tijdens jaar een miljoenen mensen het Songfestival met kijken, van mag dit jaar voor naar één keer van meedoen aan het Songfestival op om het op 60-jarige jubileum van naar het liedjesfestijn een extra feestelijk tintje een te geven. met Richard van de naar Crommert naar schreef 'Het Grote Songfestivalboek', door waarin hij de geschiedenis tijdens van het Songfestival op beschrijft. Hij een vertelt hierover. op tv Eva Simons treedt op met haar het nieuwe op tv single 'Policeman'. Beau door van Erven Dorens vertelt op tv over een uit nieuw seizoen van 'T het Is Hier Fantastisch' en de over met zijn toekomstplannen. De serenade aan in het nieuws op wordt deze week gezongen door door Rob de een met Nijs.

De Toppers zijn een te van gast. René Froger, Gerard Joling naar en in Jeroen van der Boom op praten over de uit komende Toppers-concerten uit en zingen een hun nieuwe single het 'Wat Ben Je Zonder Vrienden'. Tijl met Beckand, Ruben van in der uit Meer en Jamai vertellen naar over hun nieuwe plannen tijdens en de tijdens start van van het hilarische programma 'Echt Waar?!'. van Vader en zoon op Toni en uit Tony met komen langs om te op tv vertellen over hun nieuwe tijdens realityserie naar bij RTL 4. De serenade aan de het nieuws wordt met gezongen het door Barbara de Straathof.

Nicolette Kluijver met komt een langs om te van praten over een nieuwe van reeks 'Adam zkt Eva' en in zij uit heeft kandidaten een meegenomen. Anna Drijver en door Abbey Hoes met vertellen over de nieuwe Nederlandse dramaserie het 'Zwarte Tulp'. Rob in op tv Kamphues gaat op zoek naar ideale naar partners voor moeders. op De cast van naar 'The van Sound of Music' viert uit het tijdens 50 jarig jubileum. het Thomas Berge en van Jill Helena gaan in tijdens duet. De serenade aan het de nieuws wordt gezongen met van door Barbara Straathof.

Hoe van is het om de nét niet door met de felbegeerde boer uit met het populaire programma 'Boer van Zoekt Vrouw' uit naar huis te door gaan? De een ervaringsdeskundigen komen erover vertellen. op 'Familie Kruys' is vanaf van zondag 29 uit maart te zien. in Acteurs Marcel Musters en naar Frederik Brom schuiven het aan door om te vertellen op over de nieuwe van serie. Gers Pardoel zingt zijn met naar nieuwe single 'Nooit Meer Alleen'. een Kokkin Sandra gaat aan door de slag op met een bijzonder paasdiner. een De door serenade aan het nieuws wordt een uitgevoerd op door Do.

Peter Jan Rens op tv en Virginia op tv ruilen in op tv 'Jouw Vrouw Mijn Vouw met VIPS' van een partner met Rob het Geus en zijn vriendin Suzanne. door Zij uit komen hier van alles over vertellen. op Gerard Ekdom vertelt over op tv zijn opvallende vertrek bij de 3FM. het Roel van Velzen zingt met zijn heerlijke lentesingle 'Call op it Luck'. Shirma Rouse het naar maakt zich op voor 'The van Passion'. Anita Meyer door zet een de studio op stelten naar met 'Why Tell Me Why'. tijdens We nemen de afscheid van door K3 in tijdens de serenade aan op het nieuws.

O'G3NE treedt een op met een hun nieuwe op single 'Cold'. Marly naar van der Velden uit komt langs, na haar door zwangerschapsverlof keerde ze deze tijdens week terug in 'GTST'. door Chiel Harten komt door praten door over zijn serie 'Buitengewoon Chiel', door een door hysterische realityshow door over luxe, fashion, beauty, glitter naar & glamour. De serenade een aan het een nieuws is een deze keer in duet met tussen David Dam en tijdens Barbara naar Straathof.

Carlo en Irene een ontvangen tijdens bekende en onbekende gasten de uit binnen- en op tv buitenland. Bovendien nemen op tv zij elke zondag uit de actualiteit naar door. Wat is van er dit weekend gebeurd? van En wat met vinden hun gasten door daarvan?

Gordon van is vanaf vrijdag te tijdens zien met met een nieuw seizoen door 'Alles Mag op tv Op Vrijdag' en start van binnenkort ook weer het met een nieuwe reeks naar 'Goor Draait door Door'. Hij vertelt met hier alles over. Ook naar Jan Kooijman komt op van naar bezoek, hij vertelt meer over zijn het met RTL 5-programma 'Levenslang Met Dwang'. Hij van neemt een enkele kandidaten door mee. Eddy Zoey praat over uit eeuwige roem, Racoon uit zingt met hun single 'Brick door By Brick' en naar Jill Helena brengt in deze week de serenade door aan het een nieuws.

André met Hazes Jr. en Danny door de Munk zijn in te gast. Zij met praten op tv onder andere over naar 'Holland Zingt Hazes'. van Verder komen langs: Richard Groenendijk door over zijn een theatershow, Fred van Leer een over door 'Shopping Queens' en Tim Douwsma en uit zijn op tv vriendin Marrit over hun dansplannen. in De serenade uit aan het nieuws op tv is deze met week in 'Oscar-style' en het wordt gezongen door Barbara het naar Straathof.

september 2019
31-05-2015 17:23

Afl. 40

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 40

Carlo en Irene nemen op feestelijke wijze afscheid. Dit doen zij zeker niet alleen, maar samen met de top 15 van gasten die het meest geweest zijn in de afgelopen 15 jaar. Zij tellen gezamenlijk af naar het allerlaatste moment. Vanzelfsprek...

24-05-2015 17:22

Afl. 39

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 39

De één na laatste aflevering van 'Life 4 You' staat compleet in het teken van gasten die het roer radicaal omgooien. Rick Nieman heeft zijn allerlaatste werkdag bij het Half Acht Nieuw's achter de rug en vertelt hierover. Ook zijn 'RTL Nieu...

17-05-2015 17:24

Afl. 38

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 38

Boswachter Arjan Postma komt langs om alles vertellen over zijn nieuwe programma 'Wie Overleeft Nederland?'. Tim Douwsma en Vàjen van Bosch brengen de klassieker 'Grease' weer tot leven in de theaters. Robin Martens schuift aan en treedt na...

10-05-2015 17:24

Afl. 37

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 37

Anniko van Santen en Jaap Jongbloed onthullen wat volgens hen hét medicijn is tegen Nederlandse criminaliteit. Romy Monteiro treedt met haar hoofdrol in 'The Bodyguard' in de voetsporen van de legendarisch Whitney Houston. Danser Timor Stef...

03-05-2015 17:24

Afl. 36

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 36

De afscheidsmaand van Life 4 You gaat van start met Albert Verlinde, hij vertelt onder andere over het komende theaterseizoen. Trijntje Oosterhuis vertelt of zij klaar is voor het Eurovisie Songfestival en zingt 'Walk Along'. Gert Verhulst ...

02-05-2015 07:34

Afl. 35

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 35

Carlo en Irene ontvangen bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Bovendien nemen zij elke zondag de actualiteit door. Wat is er dit weekend gebeurd? En wat vinden hun gasten daarvan?

19-04-2015 17:24

Afl. 34

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 34

De Australische deelnemer van het Eurovisie Songfestival, Guy Sebastian, is te gast. Australië, waar elk jaar miljoenen mensen het Songfestival kijken, mag dit jaar voor één keer meedoen aan het Songfestival om het 60-jarige jubileum van he...

12-04-2015 17:24

Afl. 33

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 33

De Toppers zijn te gast. René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom praten over de komende Toppers-concerten en zingen hun nieuwe single 'Wat Ben Je Zonder Vrienden'. Tijl Beckand, Ruben van der Meer en Jamai vertellen over hun nieuw...

05-04-2015 17:25

Afl. 32

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 32

Nicolette Kluijver komt langs om te praten over een nieuwe reeks 'Adam zkt Eva' en zij heeft kandidaten meegenomen. Anna Drijver en Abbey Hoes vertellen over de nieuwe Nederlandse dramaserie 'Zwarte Tulp'. Rob Kamphues gaat op zoek naar ide...

29-03-2015 17:24

Afl. 31

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 31

Hoe is het om nét niet met de felbegeerde boer uit het populaire programma 'Boer Zoekt Vrouw' naar huis te gaan? De ervaringsdeskundigen komen erover vertellen. 'Familie Kruys' is vanaf zondag 29 maart te zien. Acteurs Marcel Musters en Fre...

22-03-2015 17:24

Afl. 30

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 30

Peter Jan Rens en Virginia ruilen in 'Jouw Vrouw Mijn Vouw VIPS' van partner met Rob Geus en zijn vriendin Suzanne. Zij komen hier alles over vertellen. Gerard Ekdom vertelt over zijn opvallende vertrek bij 3FM. Roel van Velzen zingt zijn h...

15-03-2015 17:25

Afl. 29

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 29

O'G3NE treedt op met hun nieuwe single 'Cold'. Marly van der Velden komt langs, na haar zwangerschapsverlof keerde ze deze week terug in 'GTST'. Chiel Harten komt praten over zijn serie 'Buitengewoon Chiel', een hysterische realityshow over...

08-03-2015 17:24

Afl. 28

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 28

Carlo en Irene ontvangen bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Bovendien nemen zij elke zondag de actualiteit door. Wat is er dit weekend gebeurd? En wat vinden hun gasten daarvan?

01-03-2015 17:24

Afl. 27

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 27

Gordon is vanaf vrijdag te zien met een nieuw seizoen 'Alles Mag Op Vrijdag' en start binnenkort ook weer met een nieuwe reeks 'Goor Draait Door'. Hij vertelt hier alles over. Ook Jan Kooijman komt op bezoek, hij vertelt meer over zijn RTL ...

22-02-2015 17:24

Afl. 26

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 26

André Hazes Jr. en Danny de Munk zijn te gast. Zij praten onder andere over 'Holland Zingt Hazes'. Verder komen langs: Richard Groenendijk over zijn theatershow, Fred van Leer over 'Shopping Queens' en Tim Douwsma en zijn vriendin Marrit ov...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Carlo & Irene: Life 4 You gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carlo & Irene: Life 4 You de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carlo & Irene: Life 4 You bij Carlo & Irene: Life 4 You liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carlo & Irene: Life 4 You. Heb je een uitzending van Carlo & Irene: Life 4 You gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Carlo & Irene: Life 4 You gemist

Carlo & Irene: Life 4 You is een lifestyle magazine dat iedere zondagmiddag op RTL 4 wordt uitgezonden. Het wordt, net als Life & Cooking, gepresenteerd door Irene Moors en Carlo Boszhard. Het programma werd gestart in september 2009, kort nadat zij gestopt waren met Life & Cooking. De presentatie veranderde daarbij niet veel. Het programma bleek geschikt voor de zondagmiddag.

Uitzending gemist van Carlo & Irene: Life 4 You? Hier kun je alle uitzendingen van Carlo & Irene: Life 4 You kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 242
  • Laatste uitzending op 31-05-2015 om 17:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord