Programma gemist?

Carlo en Irene in nemen op feestelijke de wijze afscheid. Dit het doen met zij zeker niet op alleen, maar van samen met de top 15 de van gasten die uit het meest naar geweest zijn in de naar afgelopen 15 jaar. Zij het tellen gezamenlijk op af naar het door allerlaatste moment. Vanzelfsprekend wordt op deze door uitzending muzikaal omlijst: met Gerard Joling op tv is op bijzondere wijze van met de partij een en Glennis Grace brengt samen de met op Jamai een afscheidsduet. Ook Rudolph op tv van Veen maakt met een nog één keer zijn naar opwachting in de tijdens keuken. Op de tribune van zitten mensen een die hebben bijgedragen aan het de succes van in de afgelopen 15 door jaar. Van naar mensen die een huwelijksaanzoek deden de uit of bovenop Frans Bauer vielen, een tot mensen een die Take That met mochten knuffelen of het gehinnik met uit van een paard na met konden doen.

De op tv één na laatste op aflevering van 'Life naar 4 You' staat compleet in in het de teken van gasten die uit het roer uit radicaal omgooien. Rick Nieman naar heeft zijn met allerlaatste werkdag bij het Half van een Acht Nieuw's achter de rug een en vertelt hierover. de Ook zijn uit 'RTL Nieuws'-collega Jan de Hoop door schuift aan. Karen, tijdens van Kristel en Josje komen met kletsen over met de zoektocht naar hun de drie vervangsters en zingen hun uit afscheidssingle uit 'K3 Loves You'. een Marijke Helwegen is naar een YouTube-sensatie met en kan binnenkort ook het rappen aan haar CV op toevoegen. een De mannen van Chef'Special vertellen hoe de door ze Amerika willen veroveren. Barbara Straathof in zingt voor de tijdens van laatste keer het nieuws van op deze uit week.

Boswachter de Arjan Postma uit komt langs om alles op vertellen over met zijn nieuwe programma 'Wie van Overleeft Nederland?'. Tim in Douwsma en Vàjen van Bosch van een brengen de klassieker 'Grease' het weer tot leven in de op theaters. Robin uit Martens schuift met aan en treedt natuurlijk in ook op. Paragnosten Peter op van der van Hurk en op Tessa van Rossen laten zien uit hoe je op je huis met een paranormale voorjaarsschoonmaak kan geven. een het Linda Wagenmakers zingt de van serenade aan het nieuws. Carlo de en het Irene schakelen live van met de een openingsceremonie van het op tv songfestival in Wenen.

Anniko van Santen uit en door Jaap Jongbloed onthullen wat naar volgens uit hen hét medicijn is de tegen Nederlandse criminaliteit. Romy het Monteiro treedt met het haar hoofdrol in 'The naar Bodyguard' in de met voetsporen van de de op legendarisch Whitney Houston. Danser Timor met Steffens komt vertellen met over een een nieuw Nederlands project. Nielson in vertelt over zijn naar succes door en zingt zijn laatste single 'Ik de Heb uit Een Meisje de Thuis'.

De afscheidsmaand van door Life naar 4 You gaat door van start door met Albert Verlinde, hij vertelt tijdens onder andere over naar het uit komende theaterseizoen. Trijntje van Oosterhuis vertelt of zij klaar is van voor op het Eurovisie Songfestival en zingt tijdens 'Walk de Along'. Gert Verhulst van en zijn dochter Marie naar zijn in te gast, zij in speelt in de Studio een 100 serie naar 'Ghost Rockers'. Roy Donders showt in zijn nieuwe tijdens collectie. Wolter naar Kroes en Billy Dans zingen het het tijdens duet 'Hey Geen een Idee'.

Carlo naar en Irene ontvangen op tv bekende en het onbekende gasten uit binnen- en buitenland. op Bovendien nemen naar zij elke zondag met de actualiteit door. de Wat is op er dit weekend gebeurd? met En in wat vinden hun gasten uit daarvan?

De naar Australische deelnemer op tv van het Eurovisie Songfestival, Guy Sebastian, uit is te gast. de Australië, de waar elk jaar door miljoenen mensen het Songfestival kijken, op van mag dit jaar voor van één keer meedoen aan het een Songfestival in om het 60-jarige jubileum van van het liedjesfestijn de een een extra feestelijk tintje te geven. Richard naar van de Crommert de tijdens schreef 'Het Grote Songfestivalboek', waarin met hij de in geschiedenis van het uit Songfestival beschrijft. op tv Hij vertelt hierover. Eva Simons treedt het op met op tv haar nieuwe single 'Policeman'. het met Beau van Erven Dorens het vertelt over een nieuw seizoen met de van 'T Is Hier Fantastisch' en een over met zijn toekomstplannen. het De serenade aan het nieuws wordt met deze in week gezongen door de Rob de uit Nijs.

De een Toppers zijn te naar gast. René Froger, het Gerard Joling en in Jeroen van der Boom praten tijdens over de komende uit Toppers-concerten van en zingen de hun nieuwe single 'Wat Ben in Je Zonder naar Vrienden'. Tijl Beckand, Ruben tijdens van der Meer in en Jamai vertellen uit over de hun nieuwe plannen en een de start van het hilarische tijdens naar programma 'Echt Waar?!'. Vader van en zoon Toni door en Tony komen uit langs om te vertellen het over hun door nieuwe realityserie bij uit RTL 4. De serenade aan op tv het nieuws door wordt gezongen door met Barbara van Straathof.

Nicolette Kluijver met komt langs om te naar praten over op tv een een nieuwe reeks 'Adam zkt Eva' het en zij heeft kandidaten op tv een meegenomen. Anna Drijver en Abbey Hoes van vertellen naar over de nieuwe Nederlandse op dramaserie 'Zwarte Tulp'. van Rob Kamphues tijdens gaat op zoek naar ideale met partners voor moeders. door De cast met van 'The Sound of met Music' viert met het 50 jarig uit jubileum. Thomas Berge op tv en Jill Helena gaan de in in duet. De serenade aan op het nieuws wordt gezongen het door Barbara door Straathof.

Hoe is naar het om nét niet een tijdens met de felbegeerde naar boer uit het in populaire programma 'Boer Zoekt Vrouw' in naar huis te gaan? het De ervaringsdeskundigen het komen erover vertellen. van 'Familie Kruys' is vanaf door zondag 29 van maart te zien. Acteurs het Marcel Musters en de het Frederik Brom schuiven aan om op te vertellen over door de nieuwe serie. Gers tijdens Pardoel zingt zijn naar nieuwe single 'Nooit uit Meer de Alleen'. Kokkin Sandra gaat een aan van de slag met in een bijzonder paasdiner. De serenade door aan het nieuws de wordt uitgevoerd door de Do.

Peter tijdens Jan Rens en Virginia met ruilen in tijdens 'Jouw Vrouw Mijn Vouw VIPS' naar de van partner met Rob Geus en op tv een zijn vriendin Suzanne. Zij op komen hier uit alles over vertellen. Gerard Ekdom vertelt de over op zijn opvallende vertrek bij 3FM. door Roel van Velzen in uit zingt zijn heerlijke lentesingle 'Call it een Luck'. Shirma tijdens Rouse tijdens maakt zich op voor 'The op Passion'. Anita Meyer zet op tv de door studio op op tv stelten met 'Why op Tell Me Why'. We nemen een afscheid van op tv K3 in de naar serenade aan het met nieuws.

O'G3NE op treedt op met hun uit nieuwe uit single 'Cold'. Marly van der Velden op tv van komt langs, na haar zwangerschapsverlof het keerde tijdens ze deze week terug in door 'GTST'. Chiel Harten komt het praten over zijn van de serie 'Buitengewoon Chiel', een in hysterische realityshow over op luxe, fashion, van beauty, glitter & glamour. op De serenade met aan het nieuws is deze in keer in op tv duet tussen David Dam en met Barbara op tv Straathof.

Carlo en de Irene ontvangen bekende en op onbekende gasten uit het binnen- en op buitenland. Bovendien nemen tijdens zij elke het zondag de actualiteit door. de Wat is door er dit weekend het gebeurd? En op wat vinden hun gasten op daarvan?

Gordon is in vanaf vrijdag te zien met met een uit nieuw seizoen 'Alles van Mag met Op Vrijdag' en start binnenkort ook het weer in met een nieuwe reeks met 'Goor Draait Door'. van Hij vertelt hier alles uit over. naar Ook Jan naar Kooijman komt op bezoek, tijdens hij vertelt meer over door zijn RTL 5-programma 'Levenslang uit Met Dwang'. Hij in neemt enkele kandidaten uit mee. met Eddy Zoey in praat over eeuwige roem, Racoon zingt door van hun single 'Brick By Brick' naar en Jill de Helena brengt door deze week de de serenade aan het op nieuws.

André uit Hazes Jr. en uit Danny de Munk de zijn te gast. Zij tijdens praten de onder andere over 'Holland Zingt de Hazes'. op Verder komen langs: uit Richard Groenendijk over op tv zijn theatershow, Fred de van Leer over door 'Shopping Queens' en Tim Douwsma een en zijn vriendin tijdens Marrit over hun dansplannen. door De naar serenade aan het nieuws is van deze op week in 'Oscar-style' en wordt op tv het gezongen door Barbara de Straathof.

februari 2019
31-05-2015 17:23

Afl. 40

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 40

Carlo en Irene nemen op feestelijke wijze afscheid. Dit doen zij zeker niet alleen, maar samen met de top 15 van gasten die het meest geweest zijn in de afgelopen 15 jaar. Zij tellen gezamenlijk af naar het allerlaatste moment. Vanzelfsprek...

24-05-2015 17:22

Afl. 39

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 39

De één na laatste aflevering van 'Life 4 You' staat compleet in het teken van gasten die het roer radicaal omgooien. Rick Nieman heeft zijn allerlaatste werkdag bij het Half Acht Nieuw's achter de rug en vertelt hierover. Ook zijn 'RTL Nieu...

17-05-2015 17:24

Afl. 38

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 38

Boswachter Arjan Postma komt langs om alles vertellen over zijn nieuwe programma 'Wie Overleeft Nederland?'. Tim Douwsma en Vàjen van Bosch brengen de klassieker 'Grease' weer tot leven in de theaters. Robin Martens schuift aan en treedt na...

10-05-2015 17:24

Afl. 37

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 37

Anniko van Santen en Jaap Jongbloed onthullen wat volgens hen hét medicijn is tegen Nederlandse criminaliteit. Romy Monteiro treedt met haar hoofdrol in 'The Bodyguard' in de voetsporen van de legendarisch Whitney Houston. Danser Timor Stef...

03-05-2015 17:24

Afl. 36

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 36

De afscheidsmaand van Life 4 You gaat van start met Albert Verlinde, hij vertelt onder andere over het komende theaterseizoen. Trijntje Oosterhuis vertelt of zij klaar is voor het Eurovisie Songfestival en zingt 'Walk Along'. Gert Verhulst ...

02-05-2015 07:34

Afl. 35

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 35

Carlo en Irene ontvangen bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Bovendien nemen zij elke zondag de actualiteit door. Wat is er dit weekend gebeurd? En wat vinden hun gasten daarvan?

19-04-2015 17:24

Afl. 34

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 34

De Australische deelnemer van het Eurovisie Songfestival, Guy Sebastian, is te gast. Australië, waar elk jaar miljoenen mensen het Songfestival kijken, mag dit jaar voor één keer meedoen aan het Songfestival om het 60-jarige jubileum van he...

12-04-2015 17:24

Afl. 33

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 33

De Toppers zijn te gast. René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom praten over de komende Toppers-concerten en zingen hun nieuwe single 'Wat Ben Je Zonder Vrienden'. Tijl Beckand, Ruben van der Meer en Jamai vertellen over hun nieuw...

05-04-2015 17:25

Afl. 32

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 32

Nicolette Kluijver komt langs om te praten over een nieuwe reeks 'Adam zkt Eva' en zij heeft kandidaten meegenomen. Anna Drijver en Abbey Hoes vertellen over de nieuwe Nederlandse dramaserie 'Zwarte Tulp'. Rob Kamphues gaat op zoek naar ide...

29-03-2015 17:24

Afl. 31

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 31

Hoe is het om nét niet met de felbegeerde boer uit het populaire programma 'Boer Zoekt Vrouw' naar huis te gaan? De ervaringsdeskundigen komen erover vertellen. 'Familie Kruys' is vanaf zondag 29 maart te zien. Acteurs Marcel Musters en Fre...

22-03-2015 17:24

Afl. 30

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 30

Peter Jan Rens en Virginia ruilen in 'Jouw Vrouw Mijn Vouw VIPS' van partner met Rob Geus en zijn vriendin Suzanne. Zij komen hier alles over vertellen. Gerard Ekdom vertelt over zijn opvallende vertrek bij 3FM. Roel van Velzen zingt zijn h...

15-03-2015 17:25

Afl. 29

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 29

O'G3NE treedt op met hun nieuwe single 'Cold'. Marly van der Velden komt langs, na haar zwangerschapsverlof keerde ze deze week terug in 'GTST'. Chiel Harten komt praten over zijn serie 'Buitengewoon Chiel', een hysterische realityshow over...

08-03-2015 17:24

Afl. 28

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 28

Carlo en Irene ontvangen bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Bovendien nemen zij elke zondag de actualiteit door. Wat is er dit weekend gebeurd? En wat vinden hun gasten daarvan?

01-03-2015 17:24

Afl. 27

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 27

Gordon is vanaf vrijdag te zien met een nieuw seizoen 'Alles Mag Op Vrijdag' en start binnenkort ook weer met een nieuwe reeks 'Goor Draait Door'. Hij vertelt hier alles over. Ook Jan Kooijman komt op bezoek, hij vertelt meer over zijn RTL ...

22-02-2015 17:24

Afl. 26

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 26

André Hazes Jr. en Danny de Munk zijn te gast. Zij praten onder andere over 'Holland Zingt Hazes'. Verder komen langs: Richard Groenendijk over zijn theatershow, Fred van Leer over 'Shopping Queens' en Tim Douwsma en zijn vriendin Marrit ov...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Carlo & Irene: Life 4 You gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carlo & Irene: Life 4 You de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carlo & Irene: Life 4 You bij Carlo & Irene: Life 4 You liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carlo & Irene: Life 4 You. Heb je een uitzending van Carlo & Irene: Life 4 You gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Carlo & Irene: Life 4 You gemist

Carlo & Irene: Life 4 You is een lifestyle magazine dat iedere zondagmiddag op RTL 4 wordt uitgezonden. Het wordt, net als Life & Cooking, gepresenteerd door Irene Moors en Carlo Boszhard. Het programma werd gestart in september 2009, kort nadat zij gestopt waren met Life & Cooking. De presentatie veranderde daarbij niet veel. Het programma bleek geschikt voor de zondagmiddag.

Uitzending gemist van Carlo & Irene: Life 4 You? Hier kun je alle uitzendingen van Carlo & Irene: Life 4 You kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 242
  • Laatste uitzending op 31-05-2015 om 17:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord