Programma gemist?

Carlo met en Irene nemen op feestelijke in wijze afscheid. met Dit tijdens doen zij zeker niet uit alleen, maar van samen met de naar top 15 van gasten die het van meest geweest zijn op tv in de de afgelopen in 15 jaar. Zij op tv tellen gezamenlijk af naar van het allerlaatste de moment. Vanzelfsprekend wordt van deze uitzending muzikaal omlijst: Gerard Joling in de is op bijzondere wijze op van de partij door en Glennis Grace brengt van samen met Jamai een uit afscheidsduet. op tv Ook Rudolph van Veen maakt uit tijdens nog één keer zijn opwachting in met de het keuken. Op de met tribune zitten mensen die naar hebben bijgedragen aan het door succes van een de afgelopen 15 tijdens jaar. Van mensen die op een het huwelijksaanzoek deden of op tv bovenop Frans van Bauer vielen, tot mensen die Take in That mochten knuffelen van de of het gehinnik van een paard door in na konden doen.

De één na uit laatste aflevering van het 'Life van 4 You' staat compleet in naar de het teken van gasten het die het roer radicaal door omgooien. met Rick Nieman heeft zijn van allerlaatste werkdag in bij het Half Acht in Nieuw's achter de rug een en vertelt met hierover. Ook zijn door 'RTL Nieuws'-collega Jan de Hoop het schuift uit aan. Karen, Kristel en op tv Josje komen in kletsen over de van zoektocht naar hun in drie vervangsters en zingen tijdens hun afscheidssingle tijdens 'K3 Loves in You'. Marijke Helwegen tijdens is een YouTube-sensatie en tijdens kan binnenkort ook de rappen aan haar CV op tv toevoegen. De door mannen van van Chef'Special vertellen hoe ze van Amerika willen op tv veroveren. Barbara Straathof uit zingt voor de naar laatste keer het nieuws van deze de tijdens week.

Boswachter de Arjan Postma in komt langs om alles vertellen de over zijn op nieuwe programma 'Wie met Overleeft Nederland?'. in Tim Douwsma en Vàjen van door Bosch brengen in de klassieker 'Grease' weer van tot leven in de in theaters. Robin de Martens door schuift aan en treedt natuurlijk de ook op. Paragnosten op Peter de van der Hurk en naar Tessa van Rossen laten zien met hoe tijdens je je huis op een paranormale voorjaarsschoonmaak kan geven. tijdens Linda Wagenmakers zingt van de op serenade aan het nieuws. Carlo de tijdens en Irene schakelen live met de op tv openingsceremonie van het met songfestival in op Wenen.

Anniko van Santen met en tijdens Jaap Jongbloed van onthullen wat volgens hen hét de medicijn is tegen met Nederlandse criminaliteit. Romy van Monteiro uit treedt met haar naar hoofdrol in 'The Bodyguard' uit in de een voetsporen van de de legendarisch Whitney Houston. Danser Timor Steffens de komt vertellen over het een nieuw uit Nederlands een project. Nielson vertelt over de zijn succes in en zingt zijn laatste single op 'Ik op tv Heb Een Meisje met Thuis'.

De afscheidsmaand het van door Life 4 You naar gaat van start met Albert van Verlinde, hij van vertelt onder andere over het de komende door theaterseizoen. Trijntje Oosterhuis vertelt of het zij klaar uit is voor het op Eurovisie Songfestival en zingt tijdens 'Walk Along'. Gert met Verhulst en op zijn het dochter Marie zijn te de gast, zij speelt in de door Studio 100 serie tijdens 'Ghost Rockers'. op tv Roy tijdens Donders showt zijn nieuwe op collectie. Wolter Kroes en tijdens Billy het Dans zingen het duet 'Hey Geen naar met Idee'.

Carlo en met Irene ontvangen naar bekende en onbekende gasten door uit binnen- in en buitenland. Bovendien met nemen zij elke in zondag de actualiteit een door. Wat uit is er dit weekend gebeurd? En van wat vinden een hun de gasten daarvan?

De door Australische deelnemer naar van het Eurovisie Songfestival, Guy het Sebastian, een is te gast. Australië, van waar elk jaar miljoenen naar mensen het Songfestival kijken, tijdens mag een dit jaar voor één keer door meedoen aan het op op tv Songfestival om het 60-jarige met jubileum van het naar liedjesfestijn een extra feestelijk tintje met te geven. de Richard van de naar Crommert schreef 'Het op Grote op Songfestivalboek', waarin hij de de geschiedenis van het het Songfestival beschrijft. Hij een vertelt hierover. Eva Simons een treedt op in met haar nieuwe tijdens single 'Policeman'. Beau van Erven naar naar Dorens vertelt over een nieuw seizoen van van 'T de Is Hier Fantastisch' en naar het over zijn toekomstplannen. De serenade aan op het nieuws op wordt deze door week gezongen door uit Rob de de Nijs.

De Toppers zijn van te gast. uit René Froger, met Gerard Joling de en Jeroen van der Boom tijdens praten over tijdens de komende Toppers-concerten en op zingen van hun nieuwe single een 'Wat Ben Je Zonder Vrienden'. het Tijl Beckand, Ruben door van de der Meer en Jamai vertellen over uit hun nieuwe plannen van en de het start van het naar hilarische programma 'Echt door Waar?!'. Vader naar en zoon van Toni en Tony komen op tv langs om te vertellen over met hun naar nieuwe realityserie bij RTL door 4. naar De serenade aan het op tv nieuws wordt een gezongen door Barbara naar Straathof.

Nicolette van Kluijver komt het langs om te praten over een tijdens van nieuwe reeks 'Adam een zkt Eva' en zij heeft naar kandidaten meegenomen. op Anna Drijver een en Abbey Hoes vertellen over de op nieuwe Nederlandse dramaserie tijdens een 'Zwarte Tulp'. Rob van Kamphues gaat op zoek naar ideale met het partners voor moeders. De het cast van 'The de Sound of Music' de viert het 50 jarig het jubileum. Thomas met Berge en Jill Helena op tv gaan in uit duet. De serenade aan op tv het naar nieuws wordt gezongen door Barbara naar Straathof.

Hoe is het tijdens op tv om nét niet met de felbegeerde het boer uit tijdens het populaire programma 'Boer op tv Zoekt Vrouw' tijdens naar tijdens huis te gaan? De ervaringsdeskundigen van komen erover vertellen. 'Familie op Kruys' is vanaf in in zondag 29 maart te zien. Acteurs door Marcel het Musters en Frederik Brom met schuiven aan om met te vertellen over de tijdens op nieuwe serie. Gers naar Pardoel zingt zijn nieuwe van single 'Nooit het Meer Alleen'. Kokkin tijdens Sandra gaat aan de slag met met naar een bijzonder paasdiner. De de serenade aan de het nieuws wordt uitgevoerd door van Do.

Peter met Jan Rens in en Virginia ruilen in 'Jouw de Vrouw Mijn Vouw VIPS' op van partner in met Rob Geus en door zijn een vriendin Suzanne. op tv Zij komen hier alles over vertellen. tijdens Gerard Ekdom vertelt van uit over zijn opvallende vertrek op bij 3FM. Roel een van Velzen zingt zijn heerlijke naar lentesingle 'Call in it Luck'. Shirma Rouse het maakt zich op een voor 'The Passion'. een Anita Meyer zet met de een studio op stelten uit met 'Why Tell de Me Why'. We nemen uit afscheid van K3 door in de serenade uit aan op het nieuws.

O'G3NE met treedt op met hun naar nieuwe single 'Cold'. met Marly van op der Velden op tv komt langs, na haar door zwangerschapsverlof keerde ze in deze week terug in van 'GTST'. Chiel Harten komt op tv op praten over zijn serie 'Buitengewoon Chiel', van een uit hysterische realityshow over luxe, fashion, de beauty, glitter naar & glamour. een De serenade aan het nieuws naar uit is deze keer in met duet tussen van David Dam en in Barbara Straathof.

Carlo naar en Irene ontvangen bekende en het in onbekende gasten uit binnen- tijdens en buitenland. Bovendien een nemen zij op tv elke zondag de actualiteit door. van Wat is er het dit weekend gebeurd? met En wat vinden hun een gasten door daarvan?

Gordon is vanaf in vrijdag te zien naar met een nieuw op seizoen 'Alles op Mag een Op Vrijdag' en tijdens start binnenkort ook weer door met een op nieuwe reeks 'Goor van Draait Door'. Hij vertelt hier alles met over. tijdens Ook Jan Kooijman komt uit op bezoek, de hij vertelt meer over zijn op tv RTL het 5-programma 'Levenslang Met door Dwang'. Hij door neemt enkele kandidaten mee. Eddy Zoey naar praat over eeuwige in roem, een Racoon zingt hun het single 'Brick een By Brick' en Jill op Helena brengt deze week het de serenade aan een het tijdens nieuws.

André door Hazes Jr. en met Danny de Munk zijn te naar op tv gast. Zij praten van onder andere over 'Holland met Zingt Hazes'. Verder met komen langs: met Richard Groenendijk over de zijn theatershow, Fred van tijdens Leer over 'Shopping Queens' met en Tim Douwsma een en zijn vriendin met Marrit over in hun dansplannen. De serenade in aan het nieuws naar is deze door week in 'Oscar-style' en wordt met gezongen door tijdens Barbara naar Straathof.

juli 2018
31-05-2015 17:23

Afl. 40

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 40

Carlo en Irene nemen op feestelijke wijze afscheid. Dit doen zij zeker niet alleen, maar samen met de top 15 van gasten die het meest geweest zijn in de afgelopen 15 jaar. Zij tellen gezamenlijk af naar het allerlaatste moment. Vanzelfsprek...

24-05-2015 17:22

Afl. 39

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 39

De één na laatste aflevering van 'Life 4 You' staat compleet in het teken van gasten die het roer radicaal omgooien. Rick Nieman heeft zijn allerlaatste werkdag bij het Half Acht Nieuw's achter de rug en vertelt hierover. Ook zijn 'RTL Nieu...

17-05-2015 17:24

Afl. 38

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 38

Boswachter Arjan Postma komt langs om alles vertellen over zijn nieuwe programma 'Wie Overleeft Nederland?'. Tim Douwsma en Vàjen van Bosch brengen de klassieker 'Grease' weer tot leven in de theaters. Robin Martens schuift aan en treedt na...

10-05-2015 17:24

Afl. 37

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 37

Anniko van Santen en Jaap Jongbloed onthullen wat volgens hen hét medicijn is tegen Nederlandse criminaliteit. Romy Monteiro treedt met haar hoofdrol in 'The Bodyguard' in de voetsporen van de legendarisch Whitney Houston. Danser Timor Stef...

03-05-2015 17:24

Afl. 36

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 36

De afscheidsmaand van Life 4 You gaat van start met Albert Verlinde, hij vertelt onder andere over het komende theaterseizoen. Trijntje Oosterhuis vertelt of zij klaar is voor het Eurovisie Songfestival en zingt 'Walk Along'. Gert Verhulst ...

02-05-2015 07:34

Afl. 35

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 35

Carlo en Irene ontvangen bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Bovendien nemen zij elke zondag de actualiteit door. Wat is er dit weekend gebeurd? En wat vinden hun gasten daarvan?

19-04-2015 17:24

Afl. 34

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 34

De Australische deelnemer van het Eurovisie Songfestival, Guy Sebastian, is te gast. Australië, waar elk jaar miljoenen mensen het Songfestival kijken, mag dit jaar voor één keer meedoen aan het Songfestival om het 60-jarige jubileum van he...

12-04-2015 17:24

Afl. 33

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 33

De Toppers zijn te gast. René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom praten over de komende Toppers-concerten en zingen hun nieuwe single 'Wat Ben Je Zonder Vrienden'. Tijl Beckand, Ruben van der Meer en Jamai vertellen over hun nieuw...

05-04-2015 17:25

Afl. 32

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 32

Nicolette Kluijver komt langs om te praten over een nieuwe reeks 'Adam zkt Eva' en zij heeft kandidaten meegenomen. Anna Drijver en Abbey Hoes vertellen over de nieuwe Nederlandse dramaserie 'Zwarte Tulp'. Rob Kamphues gaat op zoek naar ide...

29-03-2015 17:24

Afl. 31

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 31

Hoe is het om nét niet met de felbegeerde boer uit het populaire programma 'Boer Zoekt Vrouw' naar huis te gaan? De ervaringsdeskundigen komen erover vertellen. 'Familie Kruys' is vanaf zondag 29 maart te zien. Acteurs Marcel Musters en Fre...

22-03-2015 17:24

Afl. 30

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 30

Peter Jan Rens en Virginia ruilen in 'Jouw Vrouw Mijn Vouw VIPS' van partner met Rob Geus en zijn vriendin Suzanne. Zij komen hier alles over vertellen. Gerard Ekdom vertelt over zijn opvallende vertrek bij 3FM. Roel van Velzen zingt zijn h...

15-03-2015 17:25

Afl. 29

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 29

O'G3NE treedt op met hun nieuwe single 'Cold'. Marly van der Velden komt langs, na haar zwangerschapsverlof keerde ze deze week terug in 'GTST'. Chiel Harten komt praten over zijn serie 'Buitengewoon Chiel', een hysterische realityshow over...

08-03-2015 17:24

Afl. 28

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 28

Carlo en Irene ontvangen bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Bovendien nemen zij elke zondag de actualiteit door. Wat is er dit weekend gebeurd? En wat vinden hun gasten daarvan?

01-03-2015 17:24

Afl. 27

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 27

Gordon is vanaf vrijdag te zien met een nieuw seizoen 'Alles Mag Op Vrijdag' en start binnenkort ook weer met een nieuwe reeks 'Goor Draait Door'. Hij vertelt hier alles over. Ook Jan Kooijman komt op bezoek, hij vertelt meer over zijn RTL ...

22-02-2015 17:24

Afl. 26

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 26

André Hazes Jr. en Danny de Munk zijn te gast. Zij praten onder andere over 'Holland Zingt Hazes'. Verder komen langs: Richard Groenendijk over zijn theatershow, Fred van Leer over 'Shopping Queens' en Tim Douwsma en zijn vriendin Marrit ov...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Carlo & Irene: Life 4 You gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carlo & Irene: Life 4 You de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carlo & Irene: Life 4 You bij Carlo & Irene: Life 4 You liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carlo & Irene: Life 4 You. Heb je een uitzending van Carlo & Irene: Life 4 You gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Carlo & Irene: Life 4 You gemist

Carlo & Irene: Life 4 You is een lifestyle magazine dat iedere zondagmiddag op RTL 4 wordt uitgezonden. Het wordt, net als Life & Cooking, gepresenteerd door Irene Moors en Carlo Boszhard. Het programma werd gestart in september 2009, kort nadat zij gestopt waren met Life & Cooking. De presentatie veranderde daarbij niet veel. Het programma bleek geschikt voor de zondagmiddag.

Uitzending gemist van Carlo & Irene: Life 4 You? Hier kun je alle uitzendingen van Carlo & Irene: Life 4 You kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 242
  • Laatste uitzending op 31-05-2015 om 17:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord