Programma gemist?

Carlo en met Irene nemen op feestelijke uit wijze afscheid. op Dit doen in zij zeker niet alleen, maar uit samen met tijdens de top 15 van van gasten die op tv het meest het geweest zijn op tv in de afgelopen van 15 jaar. Zij het tellen gezamenlijk af naar het allerlaatste van in moment. Vanzelfsprekend wordt in deze uitzending muzikaal omlijst: Gerard Joling tijdens is op door bijzondere op tv wijze van de het partij en Glennis Grace brengt door samen met Jamai een uit de afscheidsduet. Ook Rudolph van Veen uit maakt nog één tijdens keer zijn de opwachting in de keuken. een Op de tribune een zitten mensen naar die hebben bijgedragen in aan het succes van de de afgelopen 15 door jaar. Van het mensen die een huwelijksaanzoek deden met met of bovenop Frans Bauer van vielen, tot mensen die de Take That mochten knuffelen een van of het gehinnik van een paard tijdens tijdens na konden doen.

De één op na laatste uit aflevering van met 'Life 4 You' staat met compleet in het op tv teken van gasten die het naar roer radicaal omgooien. de Rick Nieman door heeft naar zijn allerlaatste werkdag bij het Half tijdens Acht uit Nieuw's achter de rug tijdens en vertelt hierover. Ook op de zijn 'RTL Nieuws'-collega op Jan de Hoop schuift aan. het Karen, op tv Kristel en Josje komen kletsen over door de de zoektocht naar hun drie vervangsters van en zingen hun tijdens afscheidssingle 'K3 Loves naar You'. Marijke een Helwegen is een YouTube-sensatie door en op tv kan binnenkort uit ook rappen aan haar op tv CV toevoegen. van De mannen van Chef'Special vertellen hoe tijdens ze in Amerika willen veroveren. Barbara Straathof naar zingt met voor de van laatste keer het nieuws op tv van deze uit week.

Boswachter op Arjan Postma komt langs om tijdens op tv alles vertellen over de zijn nieuwe programma tijdens 'Wie Overleeft Nederland?'. Tim Douwsma op tv en in Vàjen van Bosch brengen de naar klassieker uit 'Grease' weer tot leven in de op tv theaters. Robin naar Martens schuift aan en het treedt met natuurlijk ook in op. Paragnosten Peter van een der Hurk en Tessa van tijdens Rossen uit laten zien hoe een je je met huis een paranormale voorjaarsschoonmaak kan geven. van Linda tijdens Wagenmakers zingt de serenade de aan het nieuws. Carlo het uit en Irene schakelen live de met de op tv openingsceremonie van het songfestival in naar Wenen.

Anniko van het Santen en op tv Jaap Jongbloed onthullen wat op volgens hen hét in medicijn is tegen van Nederlandse met criminaliteit. Romy Monteiro treedt met haar van het hoofdrol in 'The Bodyguard' in de in voetsporen door van de legendarisch Whitney Houston. een Danser Timor Steffens tijdens komt vertellen over op tv een nieuw Nederlands in project. op tv Nielson vertelt over zijn tijdens succes en zingt zijn op tv tijdens laatste single 'Ik Heb het Een Meisje naar Thuis'.

De uit afscheidsmaand van Life 4 You naar gaat naar van start met op Albert Verlinde, hij vertelt onder door andere uit over het komende theaterseizoen. door Trijntje Oosterhuis vertelt een of zij klaar door is voor het Eurovisie de Songfestival en zingt de 'Walk Along'. op tv Gert Verhulst en zijn in dochter uit Marie zijn te gast, zij op speelt in van de Studio 100 serie in 'Ghost Rockers'. Roy op tv in Donders showt zijn een nieuwe collectie. Wolter Kroes uit en Billy Dans tijdens zingen het duet het 'Hey Geen in Idee'.

Carlo in en Irene ontvangen bekende het en onbekende tijdens gasten uit binnen- en buitenland. met Bovendien naar nemen zij elke zondag een de het actualiteit door. Wat is er dit een weekend gebeurd? En met tijdens wat vinden hun gasten op tv daarvan?

De Australische het deelnemer een van het Eurovisie Songfestival, op tv Guy Sebastian, is te gast. het Australië, waar van elk jaar op tv miljoenen mensen het Songfestival kijken, op op mag dit jaar voor op tv één keer meedoen aan van het Songfestival om door het 60-jarige uit jubileum van op tv het liedjesfestijn een in extra feestelijk tintje te geven. op tv Richard van de Crommert op tv schreef 'Het door Grote uit Songfestivalboek', waarin hij de geschiedenis van in het Songfestival beschrijft. tijdens Hij in vertelt hierover. Eva Simons op treedt uit op met haar nieuwe single 'Policeman'. tijdens Beau van door Erven met Dorens vertelt over het een nieuw seizoen van van 'T Is Hier Fantastisch' en tijdens over zijn toekomstplannen. tijdens op De serenade aan op tv het nieuws wordt met deze week gezongen van door Rob de de Nijs.

De Toppers zijn met met te gast. René Froger, Gerard van Joling en door Jeroen van der door Boom praten uit over de komende Toppers-concerten en zingen van hun nieuwe single met 'Wat Ben in Je Zonder Vrienden'. op Tijl Beckand, Ruben van door met der Meer en Jamai vertellen naar over hun naar nieuwe plannen en de start tijdens van het met hilarische programma 'Echt uit Waar?!'. Vader in en zoon een Toni en Tony komen een langs om te vertellen over een hun met nieuwe realityserie de bij RTL 4. De van serenade aan naar het nieuws wordt gezongen door in Barbara het Straathof.

Nicolette Kluijver de komt langs om op te op tv praten over een nieuwe reeks 'Adam het zkt naar Eva' en zij heeft tijdens kandidaten meegenomen. op tv Anna Drijver en het Abbey Hoes vertellen over een de nieuwe naar Nederlandse dramaserie op tv 'Zwarte Tulp'. Rob op tv Kamphues gaat op een zoek naar ideale partners op voor moeders. De cast in van naar 'The Sound of een Music' viert het 50 tijdens jarig jubileum. Thomas Berge de en Jill van Helena gaan in een duet. De het serenade aan het nieuws wordt door gezongen op tv door Barbara Straathof.

Hoe is van het om op nét niet met de felbegeerde met boer het uit het populaire programma in 'Boer Zoekt Vrouw' een naar huis te gaan? op tv in De ervaringsdeskundigen komen erover vertellen. een 'Familie het Kruys' is vanaf zondag 29 maart uit te zien. Acteurs in Marcel Musters tijdens en Frederik Brom op schuiven het aan om te uit vertellen over de nieuwe serie. op tv Gers Pardoel zingt door zijn tijdens nieuwe single 'Nooit naar Meer Alleen'. Kokkin Sandra tijdens gaat aan in de slag met een bijzonder van paasdiner. naar De serenade aan in het nieuws wordt uitgevoerd door de Do.

Peter Jan Rens door en Virginia uit ruilen in het 'Jouw Vrouw Mijn het Vouw VIPS' van van partner met op Rob Geus en zijn op vriendin Suzanne. Zij komen hier de alles tijdens over vertellen. een Gerard Ekdom vertelt over naar zijn opvallende vertrek van bij 3FM. in Roel van Velzen zingt zijn heerlijke de het lentesingle 'Call it Luck'. Shirma op Rouse maakt zich op op tv voor 'The Passion'. naar Anita Meyer tijdens zet met de studio op stelten met 'Why een Tell in Me Why'. We door nemen afscheid van door K3 in de de serenade aan naar het nieuws.

O'G3NE op tv treedt op met hun nieuwe naar single 'Cold'. Marly het van der van Velden van komt langs, na van haar zwangerschapsverlof keerde ze deze week van terug in 'GTST'. uit van Chiel Harten komt praten over zijn een serie 'Buitengewoon Chiel', het met een hysterische realityshow tijdens over luxe, fashion, beauty, glitter & op tv glamour. De serenade uit aan het nieuws met is deze keer met in duet door tussen naar David Dam en Barbara door Straathof.

Carlo en door Irene ontvangen bekende uit en uit onbekende gasten uit binnen- en van buitenland. Bovendien nemen zij tijdens in elke zondag de actualiteit door. Wat de naar is er dit weekend gebeurd? En door wat vinden uit hun op tv gasten daarvan?

Gordon is door vanaf vrijdag te op zien met met een nieuw seizoen 'Alles Mag in in Op Vrijdag' en uit start binnenkort ook door weer met een nieuwe reeks door 'Goor Draait Door'. Hij in vertelt hier alles het op over. Ook Jan Kooijman komt van op op bezoek, hij vertelt in meer over zijn RTL 5-programma op 'Levenslang Met Dwang'. Hij uit in neemt enkele kandidaten met mee. Eddy Zoey praat over op eeuwige roem, Racoon op tv zingt hun op tv single 'Brick By naar Brick' en Jill op Helena brengt deze week met de serenade door aan het op nieuws.

André van Hazes Jr. en Danny van de het Munk zijn te gast. Zij van praten onder andere op tv over 'Holland Zingt Hazes'. uit Verder de komen langs: tijdens Richard Groenendijk over zijn het theatershow, Fred van Leer over een 'Shopping Queens' de en Tim van Douwsma en door zijn vriendin Marrit over hun tijdens dansplannen. De tijdens serenade aan het tijdens nieuws is deze week een in in 'Oscar-style' en wordt gezongen van door Barbara tijdens Straathof.

december 2019
31-05-2015 17:23

Afl. 40

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 40

Carlo en Irene nemen op feestelijke wijze afscheid. Dit doen zij zeker niet alleen, maar samen met de top 15 van gasten die het meest geweest zijn in de afgelopen 15 jaar. Zij tellen gezamenlijk af naar het allerlaatste moment. Vanzelfsprek...

24-05-2015 17:22

Afl. 39

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 39

De één na laatste aflevering van 'Life 4 You' staat compleet in het teken van gasten die het roer radicaal omgooien. Rick Nieman heeft zijn allerlaatste werkdag bij het Half Acht Nieuw's achter de rug en vertelt hierover. Ook zijn 'RTL Nieu...

17-05-2015 17:24

Afl. 38

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 38

Boswachter Arjan Postma komt langs om alles vertellen over zijn nieuwe programma 'Wie Overleeft Nederland?'. Tim Douwsma en Vàjen van Bosch brengen de klassieker 'Grease' weer tot leven in de theaters. Robin Martens schuift aan en treedt na...

10-05-2015 17:24

Afl. 37

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 37

Anniko van Santen en Jaap Jongbloed onthullen wat volgens hen hét medicijn is tegen Nederlandse criminaliteit. Romy Monteiro treedt met haar hoofdrol in 'The Bodyguard' in de voetsporen van de legendarisch Whitney Houston. Danser Timor Stef...

03-05-2015 17:24

Afl. 36

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 36

De afscheidsmaand van Life 4 You gaat van start met Albert Verlinde, hij vertelt onder andere over het komende theaterseizoen. Trijntje Oosterhuis vertelt of zij klaar is voor het Eurovisie Songfestival en zingt 'Walk Along'. Gert Verhulst ...

02-05-2015 07:34

Afl. 35

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 35

Carlo en Irene ontvangen bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Bovendien nemen zij elke zondag de actualiteit door. Wat is er dit weekend gebeurd? En wat vinden hun gasten daarvan?

19-04-2015 17:24

Afl. 34

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 34

De Australische deelnemer van het Eurovisie Songfestival, Guy Sebastian, is te gast. Australië, waar elk jaar miljoenen mensen het Songfestival kijken, mag dit jaar voor één keer meedoen aan het Songfestival om het 60-jarige jubileum van he...

12-04-2015 17:24

Afl. 33

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 33

De Toppers zijn te gast. René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom praten over de komende Toppers-concerten en zingen hun nieuwe single 'Wat Ben Je Zonder Vrienden'. Tijl Beckand, Ruben van der Meer en Jamai vertellen over hun nieuw...

05-04-2015 17:25

Afl. 32

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 32

Nicolette Kluijver komt langs om te praten over een nieuwe reeks 'Adam zkt Eva' en zij heeft kandidaten meegenomen. Anna Drijver en Abbey Hoes vertellen over de nieuwe Nederlandse dramaserie 'Zwarte Tulp'. Rob Kamphues gaat op zoek naar ide...

29-03-2015 17:24

Afl. 31

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 31

Hoe is het om nét niet met de felbegeerde boer uit het populaire programma 'Boer Zoekt Vrouw' naar huis te gaan? De ervaringsdeskundigen komen erover vertellen. 'Familie Kruys' is vanaf zondag 29 maart te zien. Acteurs Marcel Musters en Fre...

22-03-2015 17:24

Afl. 30

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 30

Peter Jan Rens en Virginia ruilen in 'Jouw Vrouw Mijn Vouw VIPS' van partner met Rob Geus en zijn vriendin Suzanne. Zij komen hier alles over vertellen. Gerard Ekdom vertelt over zijn opvallende vertrek bij 3FM. Roel van Velzen zingt zijn h...

15-03-2015 17:25

Afl. 29

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 29

O'G3NE treedt op met hun nieuwe single 'Cold'. Marly van der Velden komt langs, na haar zwangerschapsverlof keerde ze deze week terug in 'GTST'. Chiel Harten komt praten over zijn serie 'Buitengewoon Chiel', een hysterische realityshow over...

08-03-2015 17:24

Afl. 28

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 28

Carlo en Irene ontvangen bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Bovendien nemen zij elke zondag de actualiteit door. Wat is er dit weekend gebeurd? En wat vinden hun gasten daarvan?

01-03-2015 17:24

Afl. 27

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 27

Gordon is vanaf vrijdag te zien met een nieuw seizoen 'Alles Mag Op Vrijdag' en start binnenkort ook weer met een nieuwe reeks 'Goor Draait Door'. Hij vertelt hier alles over. Ook Jan Kooijman komt op bezoek, hij vertelt meer over zijn RTL ...

22-02-2015 17:24

Afl. 26

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 26

André Hazes Jr. en Danny de Munk zijn te gast. Zij praten onder andere over 'Holland Zingt Hazes'. Verder komen langs: Richard Groenendijk over zijn theatershow, Fred van Leer over 'Shopping Queens' en Tim Douwsma en zijn vriendin Marrit ov...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Carlo & Irene: Life 4 You gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carlo & Irene: Life 4 You de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carlo & Irene: Life 4 You bij Carlo & Irene: Life 4 You liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carlo & Irene: Life 4 You. Heb je een uitzending van Carlo & Irene: Life 4 You gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Carlo & Irene: Life 4 You gemist

Carlo & Irene: Life 4 You is een lifestyle magazine dat iedere zondagmiddag op RTL 4 wordt uitgezonden. Het wordt, net als Life & Cooking, gepresenteerd door Irene Moors en Carlo Boszhard. Het programma werd gestart in september 2009, kort nadat zij gestopt waren met Life & Cooking. De presentatie veranderde daarbij niet veel. Het programma bleek geschikt voor de zondagmiddag.

Uitzending gemist van Carlo & Irene: Life 4 You? Hier kun je alle uitzendingen van Carlo & Irene: Life 4 You kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 242
  • Laatste uitzending op 31-05-2015 om 17:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!