Programma gemist?

Carlo uit en Irene nemen op tv op feestelijke wijze in afscheid. Dit doen op tv zij zeker niet alleen, maar van door samen met de door top 15 van gasten die het uit meest geweest naar zijn in de afgelopen uit 15 het jaar. Zij tellen gezamenlijk af door naar het de allerlaatste moment. Vanzelfsprekend wordt op tv deze van uitzending muzikaal door omlijst: Gerard Joling is op tv op bijzondere wijze van op de partij en Glennis in Grace brengt in samen met Jamai een een afscheidsduet. Ook door Rudolph van tijdens Veen maakt nog één tijdens keer een zijn opwachting in de keuken. door Op de tribune door zitten in mensen die hebben bijgedragen aan het de succes van de uit afgelopen uit 15 jaar. Van mensen die uit op een huwelijksaanzoek deden of het bovenop Frans een Bauer vielen, tot op mensen die Take That een mochten knuffelen met of het gehinnik in van een paard na konden tijdens doen.

De één op na laatste aflevering in van 'Life 4 You' van in staat compleet in het teken door van met gasten die het roer in radicaal omgooien. het Rick Nieman heeft in zijn allerlaatste werkdag bij het Half uit een Acht Nieuw's achter de de rug en vertelt met hierover. Ook zijn 'RTL Nieuws'-collega in met Jan de Hoop schuift aan. op tv Karen, Kristel van en Josje komen kletsen van over de zoektocht van naar hun van drie vervangsters op tv en zingen hun afscheidssingle 'K3 Loves tijdens You'. uit Marijke Helwegen is een YouTube-sensatie in met en kan binnenkort ook rappen tijdens aan door haar CV toevoegen. De mannen van naar het Chef'Special vertellen hoe in ze Amerika willen veroveren. Barbara op tv Straathof zingt voor de op een laatste keer het nieuws van deze in tijdens week.

Boswachter Arjan Postma naar komt langs om een alles vertellen over in zijn nieuwe naar programma in 'Wie Overleeft Nederland?'. Tim Douwsma en de Vàjen in van Bosch brengen van de klassieker op 'Grease' weer tot leven naar in de uit theaters. Robin Martens schuift aan en uit treedt op tv natuurlijk ook op tv op. Paragnosten Peter van door der Hurk en Tessa door van het Rossen laten zien een hoe je je huis een een paranormale voorjaarsschoonmaak kan met geven. Linda Wagenmakers zingt met het de serenade aan het nieuws. Carlo een naar en Irene schakelen live met de door openingsceremonie van van het songfestival in de Wenen.

Anniko door van Santen en Jaap in Jongbloed onthullen uit wat volgens in hen hét medicijn met is tegen Nederlandse criminaliteit. Romy van Monteiro treedt met uit haar hoofdrol in een 'The een Bodyguard' in de de voetsporen van de op legendarisch Whitney Houston. Danser Timor Steffens uit komt vertellen over naar een nieuw Nederlands het project. Nielson vertelt uit op over zijn succes en zingt met zijn laatste single 'Ik de Heb Een Meisje door op Thuis'.

De in afscheidsmaand van Life op 4 You gaat door van start een met Albert Verlinde, in hij vertelt onder andere een over het komende theaterseizoen. Trijntje door door Oosterhuis vertelt of zij tijdens klaar is voor het Eurovisie met uit Songfestival en zingt 'Walk Along'. Gert van Verhulst en uit zijn dochter in Marie zijn naar te gast, zij speelt op tv in de Studio op tv 100 serie 'Ghost Rockers'. Roy de van Donders showt zijn nieuwe collectie. het Wolter met Kroes en Billy Dans zingen door het duet 'Hey een Geen van Idee'.

Carlo op tv en Irene van ontvangen bekende en door onbekende gasten uit binnen- en naar buitenland. Bovendien in nemen zij elke zondag de uit actualiteit door. een Wat is het er dit weekend gebeurd? En in wat vinden op tv hun door gasten daarvan?

De tijdens Australische deelnemer van het Eurovisie door Songfestival, Guy tijdens Sebastian, uit is te gast. op Australië, waar elk met jaar miljoenen mensen het Songfestival met kijken, mag door dit jaar op tv voor één keer meedoen op aan het Songfestival in om het 60-jarige jubileum van met het liedjesfestijn tijdens een extra feestelijk tintje door te geven. een Richard naar van de Crommert schreef uit 'Het Grote Songfestivalboek', waarin het hij met de geschiedenis van het Songfestival beschrijft. een Hij vertelt hierover. naar in Eva Simons treedt op met de haar nieuwe single 'Policeman'. de het Beau van Erven Dorens van vertelt over tijdens een nieuw seizoen van op 'T Is Hier Fantastisch' het en over zijn in toekomstplannen. De serenade aan op tv het nieuws wordt op deze week uit gezongen door Rob de uit op Nijs.

De met Toppers zijn te gast. René een Froger, Gerard uit Joling en Jeroen van uit der Boom praten door over van de komende Toppers-concerten en de zingen op tv hun nieuwe single 'Wat Ben met Je Zonder Vrienden'. Tijl met door Beckand, Ruben van een der Meer en tijdens Jamai vertellen over hun nieuwe naar plannen en op tv de start van het op tv hilarische programma van 'Echt Waar?!'. Vader en zoon in Toni en Tony tijdens komen langs om op tv te door vertellen over hun nieuwe naar realityserie in bij RTL 4. De serenade uit aan het met nieuws wordt gezongen door door Barbara op Straathof.

Nicolette op tv Kluijver komt langs om met te door praten over een nieuwe van reeks 'Adam zkt Eva' op tv en zij heeft op tv kandidaten meegenomen. Anna een Drijver op en Abbey Hoes naar vertellen over de nieuwe met Nederlandse dramaserie 'Zwarte de Tulp'. Rob Kamphues gaat op de een zoek naar ideale partners voor het moeders. van De cast van 'The van Sound of Music' op viert het 50 jarig jubileum. tijdens Thomas uit Berge en Jill Helena op tv gaan in duet. een De uit serenade aan het nieuws wordt gezongen in door van Barbara Straathof.

Hoe is het met om nét niet de met de de felbegeerde boer uit het een populaire op programma 'Boer Zoekt met Vrouw' naar huis te gaan? uit de De ervaringsdeskundigen komen erover vertellen. door 'Familie Kruys' is vanaf de zondag 29 maart met uit te zien. Acteurs Marcel Musters en tijdens Frederik Brom schuiven een aan op tv om te vertellen het over de nieuwe serie. de Gers Pardoel zingt in zijn nieuwe single 'Nooit een Meer Alleen'. Kokkin van Sandra van gaat aan van de slag met een een bijzonder paasdiner. de De serenade aan het nieuws uit wordt op tv uitgevoerd door Do.

Peter Jan tijdens Rens in en Virginia ruilen in uit 'Jouw Vrouw Mijn door Vouw VIPS' van met partner met Rob op Geus en zijn vriendin met Suzanne. van Zij komen hier de alles over vertellen. op Gerard Ekdom vertelt over in zijn opvallende vertrek bij met 3FM. op tv Roel van Velzen zingt zijn heerlijke in lentesingle 'Call de it Luck'. Shirma Rouse naar naar maakt zich op voor op 'The Passion'. Anita van Meyer zet de studio een op naar stelten met 'Why Tell van Me Why'. een We nemen afscheid van K3 in tijdens de serenade aan het in het nieuws.

O'G3NE uit treedt op met hun nieuwe van single 'Cold'. met Marly van der door Velden met komt langs, na haar tijdens zwangerschapsverlof keerde op ze deze week tijdens terug in 'GTST'. tijdens Chiel Harten komt praten over zijn het serie 'Buitengewoon Chiel', op een hysterische met realityshow op tv over luxe, fashion, beauty, naar glitter & glamour. De serenade het aan het nieuws met is deze met keer in duet een tussen David Dam tijdens en Barbara met Straathof.

Carlo en Irene tijdens ontvangen het bekende en onbekende door gasten uit binnen- in en buitenland. Bovendien nemen door zij elke zondag de naar actualiteit door. Wat op tv is er dit op tv een weekend gebeurd? En een wat vinden hun gasten een daarvan?

Gordon in is vanaf vrijdag te het zien met op tv een nieuw seizoen tijdens 'Alles Mag Op Vrijdag' en door met start binnenkort ook weer met uit een nieuwe reeks 'Goor in Draait Door'. Hij door van vertelt hier alles door over. Ook Jan Kooijman het komt op bezoek, hij het vertelt meer een over zijn RTL 5-programma op tv 'Levenslang Met Dwang'. een Hij neemt enkele het kandidaten mee. Eddy uit Zoey praat over eeuwige door roem, Racoon het zingt hun single 'Brick een By Brick' en op tv Jill Helena uit brengt deze met week de serenade aan met het naar nieuws.

André op tv Hazes Jr. en Danny de het Munk zijn op te van gast. Zij praten van onder andere over 'Holland het Zingt Hazes'. op tv Verder komen langs: Richard Groenendijk uit over zijn theatershow, op Fred uit van Leer over 'Shopping Queens' van en Tim Douwsma de en zijn tijdens vriendin Marrit in over hun dansplannen. op tv De serenade aan het uit nieuws is deze week naar in 'Oscar-style' van en wordt uit gezongen door Barbara een Straathof.

april 2018
31-05-2015 17:23

Afl. 40

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 40

Carlo en Irene nemen op feestelijke wijze afscheid. Dit doen zij zeker niet alleen, maar samen met de top 15 van gasten die het meest geweest zijn in de afgelopen 15 jaar. Zij tellen gezamenlijk af naar het allerlaatste moment. Vanzelfsprek...

24-05-2015 17:22

Afl. 39

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 39

De één na laatste aflevering van 'Life 4 You' staat compleet in het teken van gasten die het roer radicaal omgooien. Rick Nieman heeft zijn allerlaatste werkdag bij het Half Acht Nieuw's achter de rug en vertelt hierover. Ook zijn 'RTL Nieu...

17-05-2015 17:24

Afl. 38

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 38

Boswachter Arjan Postma komt langs om alles vertellen over zijn nieuwe programma 'Wie Overleeft Nederland?'. Tim Douwsma en Vàjen van Bosch brengen de klassieker 'Grease' weer tot leven in de theaters. Robin Martens schuift aan en treedt na...

10-05-2015 17:24

Afl. 37

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 37

Anniko van Santen en Jaap Jongbloed onthullen wat volgens hen hét medicijn is tegen Nederlandse criminaliteit. Romy Monteiro treedt met haar hoofdrol in 'The Bodyguard' in de voetsporen van de legendarisch Whitney Houston. Danser Timor Stef...

03-05-2015 17:24

Afl. 36

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 36

De afscheidsmaand van Life 4 You gaat van start met Albert Verlinde, hij vertelt onder andere over het komende theaterseizoen. Trijntje Oosterhuis vertelt of zij klaar is voor het Eurovisie Songfestival en zingt 'Walk Along'. Gert Verhulst ...

02-05-2015 07:34

Afl. 35

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 35

Carlo en Irene ontvangen bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Bovendien nemen zij elke zondag de actualiteit door. Wat is er dit weekend gebeurd? En wat vinden hun gasten daarvan?

19-04-2015 17:24

Afl. 34

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 34

De Australische deelnemer van het Eurovisie Songfestival, Guy Sebastian, is te gast. Australië, waar elk jaar miljoenen mensen het Songfestival kijken, mag dit jaar voor één keer meedoen aan het Songfestival om het 60-jarige jubileum van he...

12-04-2015 17:24

Afl. 33

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 33

De Toppers zijn te gast. René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom praten over de komende Toppers-concerten en zingen hun nieuwe single 'Wat Ben Je Zonder Vrienden'. Tijl Beckand, Ruben van der Meer en Jamai vertellen over hun nieuw...

05-04-2015 17:25

Afl. 32

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 32

Nicolette Kluijver komt langs om te praten over een nieuwe reeks 'Adam zkt Eva' en zij heeft kandidaten meegenomen. Anna Drijver en Abbey Hoes vertellen over de nieuwe Nederlandse dramaserie 'Zwarte Tulp'. Rob Kamphues gaat op zoek naar ide...

29-03-2015 17:24

Afl. 31

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 31

Hoe is het om nét niet met de felbegeerde boer uit het populaire programma 'Boer Zoekt Vrouw' naar huis te gaan? De ervaringsdeskundigen komen erover vertellen. 'Familie Kruys' is vanaf zondag 29 maart te zien. Acteurs Marcel Musters en Fre...

22-03-2015 17:24

Afl. 30

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 30

Peter Jan Rens en Virginia ruilen in 'Jouw Vrouw Mijn Vouw VIPS' van partner met Rob Geus en zijn vriendin Suzanne. Zij komen hier alles over vertellen. Gerard Ekdom vertelt over zijn opvallende vertrek bij 3FM. Roel van Velzen zingt zijn h...

15-03-2015 17:25

Afl. 29

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 29

O'G3NE treedt op met hun nieuwe single 'Cold'. Marly van der Velden komt langs, na haar zwangerschapsverlof keerde ze deze week terug in 'GTST'. Chiel Harten komt praten over zijn serie 'Buitengewoon Chiel', een hysterische realityshow over...

08-03-2015 17:24

Afl. 28

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 28

Carlo en Irene ontvangen bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Bovendien nemen zij elke zondag de actualiteit door. Wat is er dit weekend gebeurd? En wat vinden hun gasten daarvan?

01-03-2015 17:24

Afl. 27

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 27

Gordon is vanaf vrijdag te zien met een nieuw seizoen 'Alles Mag Op Vrijdag' en start binnenkort ook weer met een nieuwe reeks 'Goor Draait Door'. Hij vertelt hier alles over. Ook Jan Kooijman komt op bezoek, hij vertelt meer over zijn RTL ...

22-02-2015 17:24

Afl. 26

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 26

André Hazes Jr. en Danny de Munk zijn te gast. Zij praten onder andere over 'Holland Zingt Hazes'. Verder komen langs: Richard Groenendijk over zijn theatershow, Fred van Leer over 'Shopping Queens' en Tim Douwsma en zijn vriendin Marrit ov...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Carlo & Irene: Life 4 You gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carlo & Irene: Life 4 You de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carlo & Irene: Life 4 You bij Carlo & Irene: Life 4 You liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carlo & Irene: Life 4 You. Heb je een uitzending van Carlo & Irene: Life 4 You gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Carlo & Irene: Life 4 You gemist

Carlo & Irene: Life 4 You is een lifestyle magazine dat iedere zondagmiddag op RTL 4 wordt uitgezonden. Het wordt, net als Life & Cooking, gepresenteerd door Irene Moors en Carlo Boszhard. Het programma werd gestart in september 2009, kort nadat zij gestopt waren met Life & Cooking. De presentatie veranderde daarbij niet veel. Het programma bleek geschikt voor de zondagmiddag.

Uitzending gemist van Carlo & Irene: Life 4 You? Hier kun je alle uitzendingen van Carlo & Irene: Life 4 You kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 242
  • Laatste uitzending op 31-05-2015 om 17:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord