Programma gemist?

Carlo op tv en Irene nemen op feestelijke in een wijze afscheid. Dit op doen zij zeker een niet alleen, maar samen met de in top 15 op tv van gasten die het het meest een geweest zijn in het de afgelopen in 15 jaar. Zij tellen gezamenlijk af met naar het allerlaatste naar moment. Vanzelfsprekend wordt de deze uitzending een muzikaal omlijst: Gerard het Joling is op bijzondere een wijze de van de partij en Glennis van uit Grace brengt samen met Jamai door een afscheidsduet. Ook op tv Rudolph van Veen op tv maakt nog één keer op zijn tijdens opwachting in de de keuken. Op een de tribune zitten mensen die met hebben bijgedragen op tv aan het van succes van de afgelopen 15 een jaar. Van mensen tijdens die van een huwelijksaanzoek deden of bovenop Frans in de Bauer vielen, tot mensen die Take op tv That mochten knuffelen in door of het gehinnik van op tv een paard na konden op tv doen.

De een één na laatste aflevering door van 'Life 4 van You' staat compleet in door het het teken van met gasten die het roer radicaal omgooien. naar Rick tijdens Nieman heeft zijn door allerlaatste werkdag door bij het Half Acht Nieuw's op tv achter op tv de rug en vertelt de hierover. Ook in zijn 'RTL Nieuws'-collega Jan uit de Hoop schuift aan. van Karen, het Kristel en Josje komen kletsen over de naar de zoektocht naar hun drie vervangsters door en zingen hun door een afscheidssingle 'K3 Loves You'. Marijke Helwegen tijdens op is een YouTube-sensatie op tv en kan binnenkort tijdens ook rappen aan haar in CV toevoegen. De van mannen van in Chef'Special vertellen hoe ze Amerika door willen naar veroveren. Barbara Straathof zingt voor de op tv laatste met keer het een nieuws van deze naar week.

Boswachter met Arjan Postma komt de langs om het alles vertellen over zijn nieuwe het programma 'Wie Overleeft Nederland?'. de Tim het Douwsma en door Vàjen van Bosch brengen uit de klassieker naar 'Grease' weer tot leven de in de theaters. uit Robin Martens schuift aan met en met treedt natuurlijk ook op. op Paragnosten Peter van der door Hurk en Tessa het van tijdens Rossen laten zien hoe met je je van huis een paranormale voorjaarsschoonmaak de kan geven. Linda Wagenmakers zingt op de serenade aan door het nieuws. op Carlo en Irene met schakelen live met uit de met openingsceremonie van het songfestival uit in Wenen.

Anniko van in Santen en Jaap op tv Jongbloed onthullen uit wat volgens uit hen hét medicijn is tegen Nederlandse uit criminaliteit. Romy met Monteiro treedt met haar in uit hoofdrol in 'The Bodyguard' in op tv de voetsporen in van de legendarisch tijdens Whitney Houston. Danser door Timor Steffens komt van vertellen over uit een nieuw Nederlands project. Nielson een vertelt over zijn het succes en zingt zijn op tv laatste tijdens single 'Ik Heb Een Meisje in een Thuis'.

De op afscheidsmaand van Life 4 You in in gaat van start met Albert de Verlinde, hij tijdens vertelt onder andere over het naar komende door theaterseizoen. Trijntje op Oosterhuis vertelt of het zij klaar is tijdens voor het Eurovisie op tv Songfestival en zingt 'Walk Along'. tijdens Gert tijdens Verhulst en zijn dochter Marie uit zijn te gast, met zij speelt in naar de Studio een 100 serie 'Ghost Rockers'. van Roy Donders showt in zijn nieuwe collectie. Wolter van Kroes en op Billy Dans zingen door het op tv duet 'Hey Geen door Idee'.

Carlo en Irene in ontvangen door bekende en onbekende gasten uit een binnen- en de buitenland. Bovendien op nemen zij elke het zondag de actualiteit door door. Wat is uit er dit weekend gebeurd? En door wat uit vinden hun gasten door daarvan?

De door Australische deelnemer van van het Eurovisie op tv Songfestival, Guy Sebastian, is te het gast. Australië, naar waar elk jaar miljoenen mensen het het Songfestival kijken, met naar mag dit jaar het voor één keer naar meedoen aan het Songfestival om op het tijdens 60-jarige jubileum van het uit liedjesfestijn een door extra feestelijk tintje te geven. uit Richard van de tijdens Crommert schreef 'Het op Grote Songfestivalboek', naar waarin hij de op geschiedenis van het Songfestival beschrijft. door Hij vertelt hierover. op de Eva Simons treedt de op met haar nieuwe het single 'Policeman'. Beau uit van Erven Dorens vertelt op over op een nieuw seizoen uit van 'T Is Hier Fantastisch' door en over zijn op tv toekomstplannen. De serenade van aan het nieuws wordt een deze week van gezongen in door Rob de uit Nijs.

De Toppers zijn de te gast. een René tijdens Froger, Gerard Joling en Jeroen van een der Boom een praten over de komende tijdens Toppers-concerten uit en zingen hun door nieuwe single 'Wat een Ben Je Zonder Vrienden'. Tijl op tv Beckand, Ruben van met der Meer in en Jamai naar vertellen over met hun nieuwe plannen en de start op van het hilarische het in programma 'Echt Waar?!'. Vader tijdens en zoon Toni uit en Tony komen langs om van te in vertellen over hun nieuwe op tv realityserie bij in RTL 4. op De serenade aan het nieuws wordt met op gezongen door Barbara door Straathof.

Nicolette in Kluijver komt langs om het te praten over tijdens een nieuwe reeks in 'Adam door zkt Eva' en zij tijdens heeft kandidaten meegenomen. op Anna Drijver en Abbey van Hoes vertellen het over de uit nieuwe Nederlandse dramaserie 'Zwarte in Tulp'. Rob Kamphues gaat de op zoek naar uit ideale het partners voor moeders. De cast een van 'The Sound met of van Music' viert het 50 jarig jubileum. een Thomas Berge en een door Jill Helena gaan door in duet. De serenade op tv aan het nieuws wordt gezongen op tv door op tv Barbara Straathof.

Hoe naar is het om nét niet van met de felbegeerde met boer uit het uit populaire programma op tv 'Boer de Zoekt Vrouw' naar een huis te gaan? De ervaringsdeskundigen komen uit erover de vertellen. 'Familie Kruys' is het vanaf zondag 29 uit maart op tv te zien. Acteurs Marcel Musters en op op Frederik Brom schuiven aan met om te vertellen het over de van nieuwe serie. Gers Pardoel zingt zijn tijdens nieuwe single naar 'Nooit Meer Alleen'. Kokkin een tijdens Sandra gaat aan de naar slag met een tijdens bijzonder paasdiner. De serenade aan op tv het nieuws in wordt uitgevoerd van door Do.

Peter op Jan Rens en Virginia ruilen met op in 'Jouw Vrouw met Mijn Vouw VIPS' van van partner met Rob met Geus en zijn vriendin naar Suzanne. Zij komen hier door alles over op tv vertellen. de Gerard Ekdom vertelt over zijn op tv opvallende vertrek bij 3FM. door Roel de van Velzen zingt zijn heerlijke door lentesingle 'Call in it Luck'. Shirma tijdens Rouse op maakt zich op voor 'The Passion'. naar naar Anita Meyer zet de studio op tijdens stelten met 'Why van Tell Me een Why'. We nemen het afscheid van van K3 in de de serenade aan uit het nieuws.

O'G3NE tijdens treedt op met hun nieuwe met single 'Cold'. Marly naar van van der Velden komt langs, na met haar zwangerschapsverlof een keerde ze de deze week de terug in 'GTST'. Chiel Harten het komt praten over zijn op tv serie 'Buitengewoon door Chiel', met een hysterische realityshow over naar luxe, fashion, beauty, glitter & door glamour. het De serenade aan het nieuws tijdens is deze keer het de in duet tussen David Dam tijdens en door Barbara Straathof.

Carlo op tv en Irene ontvangen uit bekende en onbekende gasten uit uit binnen- en buitenland. uit in Bovendien nemen zij elke in zondag de actualiteit door. de Wat is er tijdens dit weekend gebeurd? En op wat vinden uit hun gasten van daarvan?

Gordon is met vanaf vrijdag te met zien met tijdens een nieuw met seizoen 'Alles Mag het Op Vrijdag' en start de binnenkort ook uit weer met een nieuwe uit reeks 'Goor Draait Door'. Hij uit op vertelt hier alles over. Ook op Jan Kooijman komt op de bezoek, in hij vertelt meer het over zijn RTL 5-programma 'Levenslang naar Met van Dwang'. Hij op tv neemt enkele kandidaten mee. Eddy Zoey uit praat op over eeuwige roem, Racoon van zingt de hun single 'Brick door By Brick' en Jill Helena door brengt deze week de in serenade in aan het door nieuws.

André Hazes Jr. tijdens en Danny de tijdens Munk naar zijn te op gast. Zij praten op onder andere over een 'Holland Zingt Hazes'. Verder door komen langs: Richard met Groenendijk over naar zijn theatershow, Fred door van Leer over 'Shopping Queens' op en Tim naar Douwsma en zijn vriendin Marrit op tv over hun dansplannen. naar De serenade aan een het nieuws is op tv deze week uit in 'Oscar-style' en wordt door uit gezongen door Barbara met Straathof.

augustus 2020
31-05-2015 17:23

Afl. 40

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 40

Carlo en Irene nemen op feestelijke wijze afscheid. Dit doen zij zeker niet alleen, maar samen met de top 15 van gasten die het meest geweest zijn in de afgelopen 15 jaar. Zij tellen gezamenlijk af naar het allerlaatste moment. Vanzelfsprek...

24-05-2015 17:22

Afl. 39

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 39

De één na laatste aflevering van 'Life 4 You' staat compleet in het teken van gasten die het roer radicaal omgooien. Rick Nieman heeft zijn allerlaatste werkdag bij het Half Acht Nieuw's achter de rug en vertelt hierover. Ook zijn 'RTL Nieu...

17-05-2015 17:24

Afl. 38

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 38

Boswachter Arjan Postma komt langs om alles vertellen over zijn nieuwe programma 'Wie Overleeft Nederland?'. Tim Douwsma en Vàjen van Bosch brengen de klassieker 'Grease' weer tot leven in de theaters. Robin Martens schuift aan en treedt na...

10-05-2015 17:24

Afl. 37

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 37

Anniko van Santen en Jaap Jongbloed onthullen wat volgens hen hét medicijn is tegen Nederlandse criminaliteit. Romy Monteiro treedt met haar hoofdrol in 'The Bodyguard' in de voetsporen van de legendarisch Whitney Houston. Danser Timor Stef...

03-05-2015 17:24

Afl. 36

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 36

De afscheidsmaand van Life 4 You gaat van start met Albert Verlinde, hij vertelt onder andere over het komende theaterseizoen. Trijntje Oosterhuis vertelt of zij klaar is voor het Eurovisie Songfestival en zingt 'Walk Along'. Gert Verhulst ...

02-05-2015 07:34

Afl. 35

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 35

Carlo en Irene ontvangen bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Bovendien nemen zij elke zondag de actualiteit door. Wat is er dit weekend gebeurd? En wat vinden hun gasten daarvan?

19-04-2015 17:24

Afl. 34

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 34

De Australische deelnemer van het Eurovisie Songfestival, Guy Sebastian, is te gast. Australië, waar elk jaar miljoenen mensen het Songfestival kijken, mag dit jaar voor één keer meedoen aan het Songfestival om het 60-jarige jubileum van he...

12-04-2015 17:24

Afl. 33

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 33

De Toppers zijn te gast. René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom praten over de komende Toppers-concerten en zingen hun nieuwe single 'Wat Ben Je Zonder Vrienden'. Tijl Beckand, Ruben van der Meer en Jamai vertellen over hun nieuw...

05-04-2015 17:25

Afl. 32

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 32

Nicolette Kluijver komt langs om te praten over een nieuwe reeks 'Adam zkt Eva' en zij heeft kandidaten meegenomen. Anna Drijver en Abbey Hoes vertellen over de nieuwe Nederlandse dramaserie 'Zwarte Tulp'. Rob Kamphues gaat op zoek naar ide...

29-03-2015 17:24

Afl. 31

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 31

Hoe is het om nét niet met de felbegeerde boer uit het populaire programma 'Boer Zoekt Vrouw' naar huis te gaan? De ervaringsdeskundigen komen erover vertellen. 'Familie Kruys' is vanaf zondag 29 maart te zien. Acteurs Marcel Musters en Fre...

22-03-2015 17:24

Afl. 30

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 30

Peter Jan Rens en Virginia ruilen in 'Jouw Vrouw Mijn Vouw VIPS' van partner met Rob Geus en zijn vriendin Suzanne. Zij komen hier alles over vertellen. Gerard Ekdom vertelt over zijn opvallende vertrek bij 3FM. Roel van Velzen zingt zijn h...

15-03-2015 17:25

Afl. 29

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 29

O'G3NE treedt op met hun nieuwe single 'Cold'. Marly van der Velden komt langs, na haar zwangerschapsverlof keerde ze deze week terug in 'GTST'. Chiel Harten komt praten over zijn serie 'Buitengewoon Chiel', een hysterische realityshow over...

08-03-2015 17:24

Afl. 28

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 28

Carlo en Irene ontvangen bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Bovendien nemen zij elke zondag de actualiteit door. Wat is er dit weekend gebeurd? En wat vinden hun gasten daarvan?

01-03-2015 17:24

Afl. 27

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 27

Gordon is vanaf vrijdag te zien met een nieuw seizoen 'Alles Mag Op Vrijdag' en start binnenkort ook weer met een nieuwe reeks 'Goor Draait Door'. Hij vertelt hier alles over. Ook Jan Kooijman komt op bezoek, hij vertelt meer over zijn RTL ...

22-02-2015 17:24

Afl. 26

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 26

André Hazes Jr. en Danny de Munk zijn te gast. Zij praten onder andere over 'Holland Zingt Hazes'. Verder komen langs: Richard Groenendijk over zijn theatershow, Fred van Leer over 'Shopping Queens' en Tim Douwsma en zijn vriendin Marrit ov...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Carlo & Irene: Life 4 You gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carlo & Irene: Life 4 You de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carlo & Irene: Life 4 You bij Carlo & Irene: Life 4 You liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carlo & Irene: Life 4 You. Heb je een uitzending van Carlo & Irene: Life 4 You gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Carlo & Irene: Life 4 You gemist

Carlo & Irene: Life 4 You is een lifestyle magazine dat iedere zondagmiddag op RTL 4 wordt uitgezonden. Het wordt, net als Life & Cooking, gepresenteerd door Irene Moors en Carlo Boszhard. Het programma werd gestart in september 2009, kort nadat zij gestopt waren met Life & Cooking. De presentatie veranderde daarbij niet veel. Het programma bleek geschikt voor de zondagmiddag.

Uitzending gemist van Carlo & Irene: Life 4 You? Hier kun je alle uitzendingen van Carlo & Irene: Life 4 You kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 242
  • Laatste uitzending op 31-05-2015 om 17:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!