Programma gemist?

Carlo het en Irene op nemen op feestelijke wijze naar afscheid. Dit doen zij in zeker niet het alleen, maar samen een met de top 15 door van gasten die het door meest op tv geweest zijn de in de afgelopen 15 naar jaar. Zij tellen gezamenlijk met af naar het door allerlaatste van moment. Vanzelfsprekend wordt deze een uitzending muzikaal omlijst: de Gerard Joling het is op bijzondere op tv wijze van de partij de en Glennis Grace brengt uit samen met Jamai op tv een de afscheidsduet. Ook Rudolph van Veen maakt door een nog één keer zijn opwachting met in tijdens de keuken. Op de tribune de zitten mensen uit die hebben op bijgedragen aan het succes van de op afgelopen van 15 jaar. in Van mensen die een een huwelijksaanzoek deden of bovenop door Frans uit Bauer vielen, tot het mensen die Take That mochten knuffelen een of op het gehinnik tijdens van een paard na konden uit doen.

De één na het laatste aflevering op van met 'Life 4 You' staat compleet in een uit het teken van gasten die het op tv roer van radicaal omgooien. Rick Nieman heeft naar zijn allerlaatste met werkdag bij het Half naar Acht Nieuw's in achter de rug en een vertelt hierover. Ook op tv zijn van 'RTL Nieuws'-collega Jan op de Hoop schuift aan. Karen, het Kristel en Josje met van komen kletsen over de zoektocht naar naar hun met drie vervangsters op tv en zingen hun afscheidssingle de 'K3 Loves You'. Marijke Helwegen van is een tijdens YouTube-sensatie en kan van binnenkort ook rappen aan tijdens haar uit CV toevoegen. De mannen van naar Chef'Special vertellen uit hoe op tv ze Amerika willen veroveren. Barbara Straathof het zingt met voor de laatste keer in het nieuws op van deze van week.

Boswachter Arjan Postma het komt van langs om het alles vertellen over een zijn nieuwe programma 'Wie door Overleeft Nederland?'. naar Tim Douwsma en Vàjen uit van Bosch brengen de in klassieker het 'Grease' weer tot door leven in de uit theaters. Robin Martens in schuift aan en treedt natuurlijk in ook tijdens op. Paragnosten Peter van der Hurk met en Tessa van het Rossen de laten zien tijdens hoe je je naar huis een paranormale voorjaarsschoonmaak kan van geven. Linda Wagenmakers met zingt de serenade aan een een het nieuws. Carlo en de Irene schakelen live met uit de openingsceremonie van met het het songfestival in Wenen.

Anniko van uit Santen en Jaap door Jongbloed het onthullen wat volgens hen hét door medicijn is tegen uit Nederlandse met criminaliteit. Romy Monteiro treedt met op haar hoofdrol in met 'The Bodyguard' in de naar voetsporen in van de door legendarisch Whitney Houston. de Danser Timor Steffens komt in vertellen over een tijdens nieuw Nederlands project. Nielson op vertelt tijdens over zijn succes en door zingt zijn laatste single 'Ik de Heb Een uit Meisje op Thuis'.

De afscheidsmaand van naar Life het 4 You gaat van met start met een Albert Verlinde, naar hij vertelt onder in andere over het komende een theaterseizoen. Trijntje Oosterhuis vertelt uit of zij naar klaar is voor het Eurovisie uit Songfestival de en zingt 'Walk tijdens Along'. Gert door Verhulst en zijn dochter Marie door zijn te gast, zij de speelt in op tv de Studio tijdens 100 serie 'Ghost de Rockers'. Roy Donders een showt zijn nieuwe collectie. de Wolter op Kroes en Billy door Dans zingen het duet 'Hey Geen door door Idee'.

Carlo en naar Irene ontvangen een bekende en onbekende gasten uit in binnen- van en buitenland. het Bovendien nemen zij elke tijdens zondag de actualiteit door. Wat de is de er dit weekend gebeurd? En een wat vinden hun een een gasten daarvan?

De Australische deelnemer in van in het Eurovisie Songfestival, Guy Sebastian, tijdens is te in gast. naar Australië, waar elk jaar miljoenen mensen naar het Songfestival kijken, op tv door mag dit jaar voor één uit keer meedoen aan naar het Songfestival om in het 60-jarige jubileum met van het liedjesfestijn een een extra feestelijk tintje de te geven. Richard het op van de Crommert schreef tijdens 'Het Grote van Songfestivalboek', waarin hij de met geschiedenis van het Songfestival beschrijft. een Hij vertelt het hierover. naar Eva Simons treedt uit op met haar nieuwe single naar 'Policeman'. Beau van Erven op tv Dorens door vertelt over in een nieuw seizoen de van 'T Is Hier Fantastisch' op en over zijn een toekomstplannen. De serenade op aan op tv het nieuws wordt het deze week gezongen door tijdens Rob de op tv Nijs.

De Toppers een zijn de te gast. René tijdens Froger, Gerard Joling en Jeroen tijdens van tijdens der Boom praten over de in komende naar Toppers-concerten en zingen hun nieuwe single door 'Wat Ben Je van Zonder Vrienden'. het Tijl door Beckand, Ruben van der het Meer en met Jamai vertellen over hun nieuwe van plannen de en de start van het tijdens hilarische programma 'Echt van Waar?!'. Vader en zoon de een Toni en Tony komen langs om het de te vertellen over het hun nieuwe realityserie het bij RTL 4. De serenade van aan het nieuws wordt in gezongen door een Barbara de Straathof.

Nicolette Kluijver het komt langs om te van praten door over een nieuwe met reeks 'Adam naar zkt Eva' en zij heeft door kandidaten op meegenomen. Anna Drijver en Abbey de Hoes vertellen met over de nieuwe Nederlandse in dramaserie 'Zwarte Tulp'. naar Rob een Kamphues gaat op zoek naar ideale door partners in voor moeders. De uit cast van 'The in Sound of Music' viert van het 50 op jarig jubileum. tijdens Thomas Berge en Jill Helena gaan het in duet. De in serenade in aan het met nieuws wordt gezongen door Barbara in Straathof.

Hoe naar is het om nét niet naar met de felbegeerde een boer tijdens uit het populaire programma 'Boer in Zoekt uit Vrouw' naar huis te gaan? met De naar ervaringsdeskundigen komen naar erover vertellen. 'Familie Kruys' is vanaf tijdens zondag op tv 29 maart een te zien. Acteurs Marcel Musters en naar een Frederik Brom schuiven met aan om te vertellen over naar de nieuwe serie. de Gers Pardoel het zingt zijn naar nieuwe single 'Nooit Meer op Alleen'. Kokkin Sandra gaat met aan de slag van met een bijzonder een paasdiner. van De serenade aan door het nieuws wordt uitgevoerd een door Do.

Peter Jan door Rens en Virginia ruilen op tv naar in 'Jouw Vrouw Mijn tijdens Vouw VIPS' van partner met door op Rob Geus en door zijn vriendin Suzanne. Zij komen hier met alles over vertellen. een op Gerard Ekdom vertelt over zijn opvallende uit vertrek bij met 3FM. Roel van Velzen het zingt zijn door heerlijke lentesingle in 'Call it uit Luck'. Shirma Rouse een maakt zich op voor 'The Passion'. uit op tv Anita Meyer zet de met studio op stelten op met 'Why het Tell Me Why'. We nemen door afscheid van K3 door in de serenade aan in het op tv nieuws.

O'G3NE naar treedt op door met hun nieuwe de single 'Cold'. Marly van der Velden de komt langs, na het haar zwangerschapsverlof op tv keerde ze deze op week terug in 'GTST'. tijdens tijdens Chiel Harten komt praten over uit zijn van serie 'Buitengewoon Chiel', een hysterische door realityshow over luxe, uit fashion, beauty, uit glitter & glamour. De op serenade door aan het nieuws is deze in keer in duet tussen op David Dam op en Barbara het Straathof.

Carlo en het Irene het ontvangen bekende en onbekende gasten een uit binnen- en van buitenland. in Bovendien nemen zij elke zondag de van actualiteit van door. Wat in is er dit weekend gebeurd? En het tijdens wat vinden hun op gasten daarvan?

Gordon uit is vanaf vrijdag te naar zien met een naar nieuw seizoen 'Alles uit Mag Op in Vrijdag' en start in binnenkort ook weer uit met een nieuwe reeks 'Goor een Draait Door'. uit Hij het vertelt hier alles van over. Ook Jan naar Kooijman komt op bezoek, hij in vertelt meer een over zijn RTL tijdens 5-programma 'Levenslang de Met Dwang'. Hij neemt enkele kandidaten op een mee. Eddy Zoey praat de over eeuwige roem, Racoon zingt op tijdens hun single 'Brick By Brick' het en met Jill Helena brengt naar deze week de serenade aan op tv het het nieuws.

André naar Hazes Jr. en Danny de uit Munk op tv zijn te van gast. Zij praten onder andere over het op tv 'Holland Zingt Hazes'. Verder tijdens komen langs: Richard Groenendijk over door zijn met theatershow, Fred van Leer met over 'Shopping met Queens' en op Tim Douwsma en zijn vriendin Marrit het over naar hun dansplannen. De serenade een aan tijdens het nieuws is een deze week in 'Oscar-style' en de wordt gezongen door in Barbara van Straathof.

december 2018
31-05-2015 17:23

Afl. 40

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 40

Carlo en Irene nemen op feestelijke wijze afscheid. Dit doen zij zeker niet alleen, maar samen met de top 15 van gasten die het meest geweest zijn in de afgelopen 15 jaar. Zij tellen gezamenlijk af naar het allerlaatste moment. Vanzelfsprek...

24-05-2015 17:22

Afl. 39

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 39

De één na laatste aflevering van 'Life 4 You' staat compleet in het teken van gasten die het roer radicaal omgooien. Rick Nieman heeft zijn allerlaatste werkdag bij het Half Acht Nieuw's achter de rug en vertelt hierover. Ook zijn 'RTL Nieu...

17-05-2015 17:24

Afl. 38

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 38

Boswachter Arjan Postma komt langs om alles vertellen over zijn nieuwe programma 'Wie Overleeft Nederland?'. Tim Douwsma en Vàjen van Bosch brengen de klassieker 'Grease' weer tot leven in de theaters. Robin Martens schuift aan en treedt na...

10-05-2015 17:24

Afl. 37

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 37

Anniko van Santen en Jaap Jongbloed onthullen wat volgens hen hét medicijn is tegen Nederlandse criminaliteit. Romy Monteiro treedt met haar hoofdrol in 'The Bodyguard' in de voetsporen van de legendarisch Whitney Houston. Danser Timor Stef...

03-05-2015 17:24

Afl. 36

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 36

De afscheidsmaand van Life 4 You gaat van start met Albert Verlinde, hij vertelt onder andere over het komende theaterseizoen. Trijntje Oosterhuis vertelt of zij klaar is voor het Eurovisie Songfestival en zingt 'Walk Along'. Gert Verhulst ...

02-05-2015 07:34

Afl. 35

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 35

Carlo en Irene ontvangen bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Bovendien nemen zij elke zondag de actualiteit door. Wat is er dit weekend gebeurd? En wat vinden hun gasten daarvan?

19-04-2015 17:24

Afl. 34

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 34

De Australische deelnemer van het Eurovisie Songfestival, Guy Sebastian, is te gast. Australië, waar elk jaar miljoenen mensen het Songfestival kijken, mag dit jaar voor één keer meedoen aan het Songfestival om het 60-jarige jubileum van he...

12-04-2015 17:24

Afl. 33

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 33

De Toppers zijn te gast. René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom praten over de komende Toppers-concerten en zingen hun nieuwe single 'Wat Ben Je Zonder Vrienden'. Tijl Beckand, Ruben van der Meer en Jamai vertellen over hun nieuw...

05-04-2015 17:25

Afl. 32

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 32

Nicolette Kluijver komt langs om te praten over een nieuwe reeks 'Adam zkt Eva' en zij heeft kandidaten meegenomen. Anna Drijver en Abbey Hoes vertellen over de nieuwe Nederlandse dramaserie 'Zwarte Tulp'. Rob Kamphues gaat op zoek naar ide...

29-03-2015 17:24

Afl. 31

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 31

Hoe is het om nét niet met de felbegeerde boer uit het populaire programma 'Boer Zoekt Vrouw' naar huis te gaan? De ervaringsdeskundigen komen erover vertellen. 'Familie Kruys' is vanaf zondag 29 maart te zien. Acteurs Marcel Musters en Fre...

22-03-2015 17:24

Afl. 30

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 30

Peter Jan Rens en Virginia ruilen in 'Jouw Vrouw Mijn Vouw VIPS' van partner met Rob Geus en zijn vriendin Suzanne. Zij komen hier alles over vertellen. Gerard Ekdom vertelt over zijn opvallende vertrek bij 3FM. Roel van Velzen zingt zijn h...

15-03-2015 17:25

Afl. 29

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 29

O'G3NE treedt op met hun nieuwe single 'Cold'. Marly van der Velden komt langs, na haar zwangerschapsverlof keerde ze deze week terug in 'GTST'. Chiel Harten komt praten over zijn serie 'Buitengewoon Chiel', een hysterische realityshow over...

08-03-2015 17:24

Afl. 28

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 28

Carlo en Irene ontvangen bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Bovendien nemen zij elke zondag de actualiteit door. Wat is er dit weekend gebeurd? En wat vinden hun gasten daarvan?

01-03-2015 17:24

Afl. 27

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 27

Gordon is vanaf vrijdag te zien met een nieuw seizoen 'Alles Mag Op Vrijdag' en start binnenkort ook weer met een nieuwe reeks 'Goor Draait Door'. Hij vertelt hier alles over. Ook Jan Kooijman komt op bezoek, hij vertelt meer over zijn RTL ...

22-02-2015 17:24

Afl. 26

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 26

André Hazes Jr. en Danny de Munk zijn te gast. Zij praten onder andere over 'Holland Zingt Hazes'. Verder komen langs: Richard Groenendijk over zijn theatershow, Fred van Leer over 'Shopping Queens' en Tim Douwsma en zijn vriendin Marrit ov...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Carlo & Irene: Life 4 You gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carlo & Irene: Life 4 You de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carlo & Irene: Life 4 You bij Carlo & Irene: Life 4 You liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carlo & Irene: Life 4 You. Heb je een uitzending van Carlo & Irene: Life 4 You gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Carlo & Irene: Life 4 You gemist

Carlo & Irene: Life 4 You is een lifestyle magazine dat iedere zondagmiddag op RTL 4 wordt uitgezonden. Het wordt, net als Life & Cooking, gepresenteerd door Irene Moors en Carlo Boszhard. Het programma werd gestart in september 2009, kort nadat zij gestopt waren met Life & Cooking. De presentatie veranderde daarbij niet veel. Het programma bleek geschikt voor de zondagmiddag.

Uitzending gemist van Carlo & Irene: Life 4 You? Hier kun je alle uitzendingen van Carlo & Irene: Life 4 You kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 242
  • Laatste uitzending op 31-05-2015 om 17:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord