Programma gemist?

Carlo en Irene tijdens nemen uit op feestelijke wijze afscheid. van Dit de doen zij zeker niet alleen, maar een samen met de een de top 15 van gasten in die het meest in geweest zijn in de een afgelopen 15 jaar. Zij uit tellen het gezamenlijk af naar het allerlaatste op tv moment. Vanzelfsprekend tijdens wordt deze op tv uitzending muzikaal omlijst: in Gerard Joling is het op bijzondere in wijze van de partij en een Glennis Grace uit brengt samen op met Jamai een afscheidsduet. Ook Rudolph naar van Veen het maakt nog één keer naar zijn opwachting door in de de keuken. Op de tribune zitten de van mensen die hebben bijgedragen aan het op succes de van de afgelopen 15 de jaar. Van mensen een die een huwelijksaanzoek door deden of bovenop van Frans Bauer vielen, tot tijdens op tv mensen die Take door That mochten knuffelen of het gehinnik op van een de paard na op konden doen.

De door één na een laatste aflevering van 'Life 4 van You' staat met compleet in het een teken van gasten naar die het roer tijdens radicaal omgooien. in Rick Nieman heeft zijn allerlaatste werkdag op in bij het Half het Acht Nieuw's achter de de rug en vertelt hierover. Ook naar door zijn 'RTL Nieuws'-collega Jan de Hoop naar schuift aan. Karen, met in Kristel en Josje komen met kletsen over de zoektocht naar uit een hun drie vervangsters met en zingen hun afscheidssingle 'K3 Loves het You'. Marijke met Helwegen is een YouTube-sensatie het door en kan binnenkort ook rappen aan met haar CV toevoegen. uit De mannen op tv van tijdens Chef'Special vertellen hoe ze Amerika de willen op veroveren. Barbara Straathof zingt tijdens voor de laatste het keer het nieuws van door deze door week.

Boswachter op Arjan Postma komt langs op tv om een alles vertellen over tijdens zijn nieuwe programma 'Wie Overleeft Nederland?'. van Tim Douwsma en in Vàjen van door Bosch brengen de op klassieker 'Grease' weer tot in door leven in de theaters. uit Robin Martens een schuift aan en treedt natuurlijk uit ook op. op Paragnosten Peter op tv van der Hurk en Tessa de van Rossen op tv laten zien hoe je op tv je een huis een paranormale voorjaarsschoonmaak kan geven. uit Linda Wagenmakers in zingt het de serenade aan uit het nieuws. Carlo en Irene schakelen op tv live met op de op tv openingsceremonie van het op tv songfestival in Wenen.

Anniko door van Santen en Jaap op Jongbloed onthullen wat volgens het hen hét medicijn naar de is tegen Nederlandse op tv criminaliteit. Romy Monteiro treedt met haar met hoofdrol in 'The door Bodyguard' in de door voetsporen van de een legendarisch uit Whitney Houston. op Danser Timor Steffens een komt vertellen over door een nieuw Nederlands door project. Nielson vertelt over zijn succes in en zingt zijn van laatste single naar 'Ik tijdens Heb Een Meisje naar Thuis'.

De door afscheidsmaand van Life 4 van You gaat van de start van met Albert Verlinde, hij vertelt met onder andere over het het komende een theaterseizoen. Trijntje Oosterhuis vertelt of een met zij klaar is op voor het Eurovisie Songfestival tijdens en zingt tijdens 'Walk Along'. Gert Verhulst en zijn tijdens dochter Marie zijn op tv te gast, zij uit speelt in op de op Studio 100 serie 'Ghost Rockers'. Roy het Donders op tv showt zijn nieuwe collectie. Wolter van Kroes van en Billy Dans zingen het een op tv duet 'Hey Geen door Idee'.

Carlo met en Irene ontvangen bekende en op tv onbekende naar gasten uit in binnen- en buitenland. Bovendien nemen zij in elke van zondag de actualiteit in door. Wat met is er dit weekend op tv gebeurd? En wat vinden hun naar het gasten daarvan?

De een Australische deelnemer van het tijdens Eurovisie Songfestival, Guy uit Sebastian, is een te gast. Australië, waar de elk tijdens jaar miljoenen mensen het tijdens Songfestival kijken, mag door dit jaar voor één keer naar meedoen aan het op Songfestival om het naar 60-jarige het jubileum van het in liedjesfestijn een extra feestelijk tintje in te geven. door Richard van een de Crommert schreef door 'Het Grote Songfestivalboek', waarin met hij naar de geschiedenis van het Songfestival beschrijft. met Hij vertelt uit hierover. Eva op Simons treedt op met op tv haar nieuwe single 'Policeman'. een Beau van een Erven Dorens vertelt de over een nieuw in seizoen van 'T door Is naar Hier Fantastisch' en uit over zijn toekomstplannen. van De serenade aan het uit nieuws wordt deze het week gezongen door Rob van de naar Nijs.

De het Toppers zijn te gast. het René naar Froger, Gerard Joling en Jeroen van in naar der Boom praten over een de komende Toppers-concerten en zingen naar uit hun nieuwe single naar 'Wat Ben Je op tv Zonder Vrienden'. Tijl op tv Beckand, Ruben van der Meer op tv en Jamai vertellen over op hun van nieuwe plannen en de start van van het een hilarische programma met 'Echt Waar?!'. Vader en tijdens zoon het Toni en Tony komen langs om de te op vertellen over hun nieuwe realityserie van op tv bij RTL 4. van De serenade aan het de nieuws wordt in gezongen door Barbara uit Straathof.

Nicolette een Kluijver komt langs om het te praten het over een nieuwe reeks 'Adam van op zkt Eva' en zij heeft tijdens kandidaten meegenomen. Anna Drijver met en uit Abbey Hoes vertellen over van de nieuwe Nederlandse dramaserie van 'Zwarte een Tulp'. Rob Kamphues gaat uit op zoek naar het ideale partners voor met moeders. tijdens De cast van tijdens 'The Sound of Music' door viert het 50 jarig jubileum. op tv Thomas de Berge en Jill Helena gaan van in tijdens duet. De tijdens serenade aan het het nieuws wordt gezongen door Barbara met Straathof.

Hoe is het naar om nét niet met met de felbegeerde een uit boer uit het populaire programma 'Boer op naar Zoekt Vrouw' naar huis te gaan? op De ervaringsdeskundigen komen een erover de vertellen. 'Familie Kruys' is naar vanaf zondag 29 het maart uit te zien. Acteurs Marcel Musters een en Frederik de Brom schuiven tijdens aan om te vertellen over de in nieuwe serie. Gers door Pardoel zingt een zijn nieuwe single 'Nooit op Meer Alleen'. op Kokkin Sandra gaat uit aan met de slag met een met bijzonder paasdiner. De de serenade aan het nieuws een wordt uitgevoerd door het Do.

Peter het Jan Rens naar en Virginia ruilen in 'Jouw van Vrouw Mijn van Vouw VIPS' van partner met een Rob Geus en in op tv zijn vriendin Suzanne. de Zij komen hier alles met over vertellen. Gerard Ekdom op tv vertelt op over zijn opvallende vertrek bij 3FM. van tijdens Roel van Velzen zingt zijn heerlijke een lentesingle op tv 'Call it Luck'. Shirma naar Rouse maakt zich op tijdens voor 'The naar Passion'. Anita in Meyer zet de studio de op op stelten met 'Why Tell Me Why'. de We naar nemen afscheid van in K3 in de serenade aan het het de nieuws.

O'G3NE door treedt op met door hun nieuwe single 'Cold'. Marly tijdens van op tv der Velden komt tijdens langs, na haar zwangerschapsverlof door keerde ze naar deze week een terug in 'GTST'. op Chiel Harten komt praten over tijdens zijn op serie 'Buitengewoon Chiel', een in hysterische realityshow over luxe, van fashion, beauty, glitter & van glamour. De een serenade aan het met nieuws is deze keer op tv in duet tussen de David Dam het en Barbara op Straathof.

Carlo door en Irene ontvangen bekende uit en onbekende van gasten uit door binnen- en buitenland. Bovendien nemen het zij elke op zondag de actualiteit door. met Wat is er dit door weekend gebeurd? op En wat in vinden hun gasten op daarvan?

Gordon is vanaf van vrijdag te zien uit met door een nieuw seizoen op tv 'Alles Mag tijdens Op Vrijdag' en start binnenkort ook van uit weer met een nieuwe een reeks 'Goor Draait Door'. in Hij vertelt hier met alles over. Ook Jan op in Kooijman komt op bezoek, hij uit vertelt door meer over zijn RTL door 5-programma 'Levenslang Met Dwang'. Hij in neemt enkele op kandidaten op mee. Eddy Zoey praat in over eeuwige roem, met Racoon zingt hun het single 'Brick By Brick' een en Jill Helena brengt door op deze week de serenade aan door het met nieuws.

André tijdens Hazes Jr. en met Danny de van Munk zijn te gast. Zij naar praten in onder andere over 'Holland Zingt met Hazes'. Verder komen langs: in Richard Groenendijk op tv over zijn theatershow, Fred op van het Leer over 'Shopping tijdens Queens' en van Tim Douwsma en van zijn vriendin Marrit door over hun dansplannen. De serenade aan het het de nieuws is deze week tijdens in 'Oscar-style' en wordt in in gezongen door Barbara de Straathof.

juli 2021
31-05-2015 17:23

Afl. 40

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 40

Carlo en Irene nemen op feestelijke wijze afscheid. Dit doen zij zeker niet alleen, maar samen met de top 15 van gasten die het meest geweest zijn in de afgelopen 15 jaar. Zij tellen gezamenlijk af naar het allerlaatste moment. Vanzelfsprek...

24-05-2015 17:22

Afl. 39

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 39

De één na laatste aflevering van 'Life 4 You' staat compleet in het teken van gasten die het roer radicaal omgooien. Rick Nieman heeft zijn allerlaatste werkdag bij het Half Acht Nieuw's achter de rug en vertelt hierover. Ook zijn 'RTL Nieu...

17-05-2015 17:24

Afl. 38

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 38

Boswachter Arjan Postma komt langs om alles vertellen over zijn nieuwe programma 'Wie Overleeft Nederland?'. Tim Douwsma en Vàjen van Bosch brengen de klassieker 'Grease' weer tot leven in de theaters. Robin Martens schuift aan en treedt na...

10-05-2015 17:24

Afl. 37

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 37

Anniko van Santen en Jaap Jongbloed onthullen wat volgens hen hét medicijn is tegen Nederlandse criminaliteit. Romy Monteiro treedt met haar hoofdrol in 'The Bodyguard' in de voetsporen van de legendarisch Whitney Houston. Danser Timor Stef...

03-05-2015 17:24

Afl. 36

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 36

De afscheidsmaand van Life 4 You gaat van start met Albert Verlinde, hij vertelt onder andere over het komende theaterseizoen. Trijntje Oosterhuis vertelt of zij klaar is voor het Eurovisie Songfestival en zingt 'Walk Along'. Gert Verhulst ...

02-05-2015 07:34

Afl. 35

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 35

Carlo en Irene ontvangen bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Bovendien nemen zij elke zondag de actualiteit door. Wat is er dit weekend gebeurd? En wat vinden hun gasten daarvan?

19-04-2015 17:24

Afl. 34

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 34

De Australische deelnemer van het Eurovisie Songfestival, Guy Sebastian, is te gast. Australië, waar elk jaar miljoenen mensen het Songfestival kijken, mag dit jaar voor één keer meedoen aan het Songfestival om het 60-jarige jubileum van he...

12-04-2015 17:24

Afl. 33

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 33

De Toppers zijn te gast. René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom praten over de komende Toppers-concerten en zingen hun nieuwe single 'Wat Ben Je Zonder Vrienden'. Tijl Beckand, Ruben van der Meer en Jamai vertellen over hun nieuw...

05-04-2015 17:25

Afl. 32

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 32

Nicolette Kluijver komt langs om te praten over een nieuwe reeks 'Adam zkt Eva' en zij heeft kandidaten meegenomen. Anna Drijver en Abbey Hoes vertellen over de nieuwe Nederlandse dramaserie 'Zwarte Tulp'. Rob Kamphues gaat op zoek naar ide...

29-03-2015 17:24

Afl. 31

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 31

Hoe is het om nét niet met de felbegeerde boer uit het populaire programma 'Boer Zoekt Vrouw' naar huis te gaan? De ervaringsdeskundigen komen erover vertellen. 'Familie Kruys' is vanaf zondag 29 maart te zien. Acteurs Marcel Musters en Fre...

22-03-2015 17:24

Afl. 30

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 30

Peter Jan Rens en Virginia ruilen in 'Jouw Vrouw Mijn Vouw VIPS' van partner met Rob Geus en zijn vriendin Suzanne. Zij komen hier alles over vertellen. Gerard Ekdom vertelt over zijn opvallende vertrek bij 3FM. Roel van Velzen zingt zijn h...

15-03-2015 17:25

Afl. 29

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 29

O'G3NE treedt op met hun nieuwe single 'Cold'. Marly van der Velden komt langs, na haar zwangerschapsverlof keerde ze deze week terug in 'GTST'. Chiel Harten komt praten over zijn serie 'Buitengewoon Chiel', een hysterische realityshow over...

08-03-2015 17:24

Afl. 28

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 28

Carlo en Irene ontvangen bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Bovendien nemen zij elke zondag de actualiteit door. Wat is er dit weekend gebeurd? En wat vinden hun gasten daarvan?

01-03-2015 17:24

Afl. 27

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 27

Gordon is vanaf vrijdag te zien met een nieuw seizoen 'Alles Mag Op Vrijdag' en start binnenkort ook weer met een nieuwe reeks 'Goor Draait Door'. Hij vertelt hier alles over. Ook Jan Kooijman komt op bezoek, hij vertelt meer over zijn RTL ...

22-02-2015 17:24

Afl. 26

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 26

André Hazes Jr. en Danny de Munk zijn te gast. Zij praten onder andere over 'Holland Zingt Hazes'. Verder komen langs: Richard Groenendijk over zijn theatershow, Fred van Leer over 'Shopping Queens' en Tim Douwsma en zijn vriendin Marrit ov...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Carlo & Irene: Life 4 You gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carlo & Irene: Life 4 You de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carlo & Irene: Life 4 You bij Carlo & Irene: Life 4 You liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carlo & Irene: Life 4 You. Heb je een uitzending van Carlo & Irene: Life 4 You gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Carlo & Irene: Life 4 You gemist

Carlo & Irene: Life 4 You is een lifestyle magazine dat iedere zondagmiddag op RTL 4 wordt uitgezonden. Het wordt, net als Life & Cooking, gepresenteerd door Irene Moors en Carlo Boszhard. Het programma werd gestart in september 2009, kort nadat zij gestopt waren met Life & Cooking. De presentatie veranderde daarbij niet veel. Het programma bleek geschikt voor de zondagmiddag.

Uitzending gemist van Carlo & Irene: Life 4 You? Hier kun je alle uitzendingen van Carlo & Irene: Life 4 You kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 242
  • Laatste uitzending op 31-05-2015 om 17:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!