Programma gemist?

Carlo naar en Irene nemen door op feestelijke wijze afscheid. Dit naar doen zij in zeker niet alleen, maar van samen met de met top het 15 van een gasten die het de meest geweest zijn in de de afgelopen 15 door jaar. Zij tellen op gezamenlijk af naar uit het allerlaatste moment. Vanzelfsprekend uit wordt deze van uitzending muzikaal van omlijst: Gerard Joling is op op bijzondere uit wijze van de partij door en Glennis Grace brengt samen van met uit Jamai een afscheidsduet. Ook met Rudolph van uit Veen maakt nog één op keer zijn op opwachting in tijdens de keuken. Op de tribune een zitten mensen met die hebben bijgedragen in aan het succes van van de afgelopen een 15 jaar. naar Van mensen die een huwelijksaanzoek door deden of bovenop Frans op het Bauer vielen, tot de mensen die Take That mochten tijdens knuffelen of het de gehinnik van in een paard naar na konden doen.

De één na tijdens laatste een aflevering van 'Life 4 You' de staat compleet naar in het teken op van gasten die het van roer radicaal door omgooien. Rick Nieman heeft een op zijn allerlaatste werkdag bij het naar Half Acht Nieuw's achter met de rug door en de vertelt hierover. Ook zijn het 'RTL Nieuws'-collega de Jan de Hoop naar schuift aan. Karen, Kristel en op tv Josje komen kletsen door over de zoektocht door naar op tv hun drie vervangsters en zingen hun uit van afscheidssingle 'K3 Loves You'. Marijke Helwegen van een is een YouTube-sensatie en kan binnenkort met ook rappen aan tijdens uit haar CV toevoegen. in De mannen van Chef'Special van vertellen hoe ze Amerika met willen veroveren. Barbara met Straathof zingt op tv voor de laatste keer in het nieuws van tijdens deze met week.

Boswachter Arjan uit Postma komt op tv langs om alles op vertellen over in zijn nieuwe programma 'Wie Overleeft Nederland?'. de Tim Douwsma in en Vàjen van tijdens Bosch brengen de op klassieker 'Grease' weer tot naar leven in de in theaters. Robin Martens de schuift met aan en treedt natuurlijk door ook op. Paragnosten van Peter van met der Hurk en Tessa van op van Rossen laten zien hoe op je je huis een paranormale door voorjaarsschoonmaak kan geven. door Linda Wagenmakers zingt van met de serenade aan in het nieuws. Carlo en Irene schakelen naar live met de naar met openingsceremonie van het songfestival in naar Wenen.

Anniko een van Santen en Jaap naar Jongbloed onthullen uit wat volgens hen hét medicijn met is tegen Nederlandse tijdens criminaliteit. van Romy Monteiro treedt op met haar hoofdrol in 'The naar Bodyguard' met in de voetsporen van de het legendarisch het Whitney Houston. Danser Timor tijdens Steffens komt vertellen naar over naar een nieuw Nederlands project. met Nielson vertelt tijdens over zijn succes door en zingt zijn laatste single 'Ik uit Heb met Een Meisje door Thuis'.

De het afscheidsmaand van Life op tv 4 You gaat van op start met Albert de Verlinde, hij door vertelt onder andere naar over het komende theaterseizoen. uit Trijntje Oosterhuis vertelt of naar zij klaar is op tijdens voor het Eurovisie Songfestival een en zingt 'Walk Along'. een Gert Verhulst en zijn een dochter Marie zijn tijdens te gast, naar zij uit speelt in de een Studio 100 serie 'Ghost Rockers'. Roy van Donders showt zijn in nieuwe collectie. op tv Wolter Kroes en Billy uit Dans zingen op het duet van 'Hey Geen van Idee'.

Carlo van en Irene de ontvangen bekende en onbekende gasten uit tijdens binnen- tijdens en buitenland. Bovendien nemen zij in elke zondag naar de uit actualiteit door. Wat is tijdens er dit naar weekend gebeurd? En wat vinden hun van door gasten daarvan?

De een Australische deelnemer van het in Eurovisie Songfestival, in Guy Sebastian, is te gast. in Australië, waar een elk jaar miljoenen het mensen het op Songfestival kijken, mag dit een jaar voor één uit keer meedoen op tv aan het met Songfestival om het 60-jarige jubileum van het op tv het liedjesfestijn een extra feestelijk door tintje een te geven. Richard van van de Crommert schreef in 'Het Grote Songfestivalboek', waarin in hij uit de geschiedenis van op tv het Songfestival beschrijft. Hij vertelt van hierover. Eva Simons met treedt op met uit haar een nieuwe single 'Policeman'. Beau van Erven tijdens een Dorens vertelt over een met nieuw seizoen van 'T met Is Hier Fantastisch' het en de over zijn toekomstplannen. De een serenade aan het nieuws het wordt naar deze week gezongen een door Rob de een Nijs.

De tijdens Toppers zijn te gast. René op tv Froger, in Gerard Joling op tv en Jeroen van der Boom een praten over de met komende Toppers-concerten en op zingen hun nieuwe door single 'Wat Ben Je uit op Zonder Vrienden'. Tijl Beckand, van Ruben van der de Meer en Jamai in vertellen over door hun nieuwe plannen op en de start op tv van het hilarische programma 'Echt naar Waar?!'. Vader in en zoon Toni uit en Tony komen langs om een door te vertellen over hun nieuwe het realityserie bij RTL 4. naar De op tv serenade aan met het nieuws wordt gezongen door Barbara het op tv Straathof.

Nicolette Kluijver komt tijdens langs tijdens om te praten op over een nieuwe met reeks 'Adam zkt tijdens Eva' en zij heeft uit kandidaten meegenomen. Anna Drijver de en de Abbey Hoes vertellen in over de nieuwe Nederlandse dramaserie een 'Zwarte Tulp'. Rob het op Kamphues gaat op van zoek naar ideale partners voor door moeders. De op cast van 'The Sound of door Music' viert het met 50 jarig jubileum. op Thomas Berge uit en van Jill Helena gaan in naar duet. De serenade aan op het nieuws de wordt gezongen de door Barbara Straathof.

Hoe is het van om nét door niet met de van felbegeerde boer uit een het populaire naar programma 'Boer Zoekt Vrouw' naar tijdens huis te het gaan? De ervaringsdeskundigen komen naar uit erover vertellen. 'Familie Kruys' met is vanaf zondag 29 een maart te door zien. Acteurs Marcel Musters en de Frederik Brom van schuiven aan om te op vertellen over van de nieuwe serie. Gers op tv Pardoel zingt zijn van nieuwe single met 'Nooit de Meer Alleen'. Kokkin uit Sandra gaat aan de op tv slag met een van bijzonder paasdiner. De serenade aan uit het nieuws naar wordt uitgevoerd naar door Do.

Peter Jan Rens op met en Virginia ruilen in tijdens 'Jouw Vrouw Mijn Vouw de VIPS' van partner tijdens met Rob op tv Geus en zijn uit vriendin Suzanne. Zij komen hier tijdens uit alles over vertellen. Gerard op tv Ekdom vertelt over zijn opvallende het vertrek een bij 3FM. Roel van Velzen met de zingt zijn heerlijke lentesingle van 'Call it Luck'. Shirma Rouse met het maakt zich op door voor 'The Passion'. Anita Meyer zet van de studio op op tv stelten in met 'Why Tell Me Why'. met We met nemen afscheid van tijdens K3 in de serenade aan door het het nieuws.

O'G3NE op treedt op met hun op tv nieuwe uit single 'Cold'. Marly in van der Velden komt langs, de na haar met zwangerschapsverlof keerde ze deze week door terug op in 'GTST'. Chiel Harten komt door praten uit over zijn serie door 'Buitengewoon Chiel', een hysterische tijdens realityshow over luxe, de fashion, naar beauty, glitter & glamour. De de serenade aan het tijdens nieuws is een deze keer in het duet tussen David Dam en van Barbara op tv Straathof.

Carlo en Irene op ontvangen in bekende en onbekende gasten uit op binnen- en naar buitenland. Bovendien nemen het zij elke zondag de in actualiteit tijdens door. Wat is er het dit weekend op tv gebeurd? En wat vinden met hun naar gasten daarvan?

Gordon met is vanaf vrijdag door te zien met een nieuw een seizoen in 'Alles Mag Op Vrijdag' de en start door binnenkort ook weer naar met een nieuwe reeks naar 'Goor Draait Door'. met Hij vertelt hier door alles met over. Ook Jan Kooijman uit komt op bezoek, hij op vertelt meer op over zijn RTL 5-programma het 'Levenslang de Met Dwang'. Hij neemt met enkele kandidaten mee. Eddy Zoey met praat over uit eeuwige roem, Racoon van zingt hun single 'Brick het By van Brick' en Jill Helena van brengt deze week de een met serenade aan het met nieuws.

André Hazes de Jr. op en Danny de Munk zijn te naar gast. Zij praten met het onder andere over een 'Holland Zingt Hazes'. Verder komen op langs: tijdens Richard Groenendijk over zijn theatershow, met Fred van Leer een over uit 'Shopping Queens' en Tim Douwsma en uit zijn vriendin Marrit door over op tv hun dansplannen. De serenade van aan met het nieuws is van deze week in naar 'Oscar-style' en wordt gezongen tijdens door Barbara de Straathof.

november 2020
31-05-2015 17:23

Afl. 40

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 40

Carlo en Irene nemen op feestelijke wijze afscheid. Dit doen zij zeker niet alleen, maar samen met de top 15 van gasten die het meest geweest zijn in de afgelopen 15 jaar. Zij tellen gezamenlijk af naar het allerlaatste moment. Vanzelfsprek...

24-05-2015 17:22

Afl. 39

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 39

De één na laatste aflevering van 'Life 4 You' staat compleet in het teken van gasten die het roer radicaal omgooien. Rick Nieman heeft zijn allerlaatste werkdag bij het Half Acht Nieuw's achter de rug en vertelt hierover. Ook zijn 'RTL Nieu...

17-05-2015 17:24

Afl. 38

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 38

Boswachter Arjan Postma komt langs om alles vertellen over zijn nieuwe programma 'Wie Overleeft Nederland?'. Tim Douwsma en Vàjen van Bosch brengen de klassieker 'Grease' weer tot leven in de theaters. Robin Martens schuift aan en treedt na...

10-05-2015 17:24

Afl. 37

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 37

Anniko van Santen en Jaap Jongbloed onthullen wat volgens hen hét medicijn is tegen Nederlandse criminaliteit. Romy Monteiro treedt met haar hoofdrol in 'The Bodyguard' in de voetsporen van de legendarisch Whitney Houston. Danser Timor Stef...

03-05-2015 17:24

Afl. 36

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 36

De afscheidsmaand van Life 4 You gaat van start met Albert Verlinde, hij vertelt onder andere over het komende theaterseizoen. Trijntje Oosterhuis vertelt of zij klaar is voor het Eurovisie Songfestival en zingt 'Walk Along'. Gert Verhulst ...

02-05-2015 07:34

Afl. 35

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 35

Carlo en Irene ontvangen bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Bovendien nemen zij elke zondag de actualiteit door. Wat is er dit weekend gebeurd? En wat vinden hun gasten daarvan?

19-04-2015 17:24

Afl. 34

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 34

De Australische deelnemer van het Eurovisie Songfestival, Guy Sebastian, is te gast. Australië, waar elk jaar miljoenen mensen het Songfestival kijken, mag dit jaar voor één keer meedoen aan het Songfestival om het 60-jarige jubileum van he...

12-04-2015 17:24

Afl. 33

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 33

De Toppers zijn te gast. René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom praten over de komende Toppers-concerten en zingen hun nieuwe single 'Wat Ben Je Zonder Vrienden'. Tijl Beckand, Ruben van der Meer en Jamai vertellen over hun nieuw...

05-04-2015 17:25

Afl. 32

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 32

Nicolette Kluijver komt langs om te praten over een nieuwe reeks 'Adam zkt Eva' en zij heeft kandidaten meegenomen. Anna Drijver en Abbey Hoes vertellen over de nieuwe Nederlandse dramaserie 'Zwarte Tulp'. Rob Kamphues gaat op zoek naar ide...

29-03-2015 17:24

Afl. 31

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 31

Hoe is het om nét niet met de felbegeerde boer uit het populaire programma 'Boer Zoekt Vrouw' naar huis te gaan? De ervaringsdeskundigen komen erover vertellen. 'Familie Kruys' is vanaf zondag 29 maart te zien. Acteurs Marcel Musters en Fre...

22-03-2015 17:24

Afl. 30

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 30

Peter Jan Rens en Virginia ruilen in 'Jouw Vrouw Mijn Vouw VIPS' van partner met Rob Geus en zijn vriendin Suzanne. Zij komen hier alles over vertellen. Gerard Ekdom vertelt over zijn opvallende vertrek bij 3FM. Roel van Velzen zingt zijn h...

15-03-2015 17:25

Afl. 29

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 29

O'G3NE treedt op met hun nieuwe single 'Cold'. Marly van der Velden komt langs, na haar zwangerschapsverlof keerde ze deze week terug in 'GTST'. Chiel Harten komt praten over zijn serie 'Buitengewoon Chiel', een hysterische realityshow over...

08-03-2015 17:24

Afl. 28

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 28

Carlo en Irene ontvangen bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Bovendien nemen zij elke zondag de actualiteit door. Wat is er dit weekend gebeurd? En wat vinden hun gasten daarvan?

01-03-2015 17:24

Afl. 27

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 27

Gordon is vanaf vrijdag te zien met een nieuw seizoen 'Alles Mag Op Vrijdag' en start binnenkort ook weer met een nieuwe reeks 'Goor Draait Door'. Hij vertelt hier alles over. Ook Jan Kooijman komt op bezoek, hij vertelt meer over zijn RTL ...

22-02-2015 17:24

Afl. 26

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 26

André Hazes Jr. en Danny de Munk zijn te gast. Zij praten onder andere over 'Holland Zingt Hazes'. Verder komen langs: Richard Groenendijk over zijn theatershow, Fred van Leer over 'Shopping Queens' en Tim Douwsma en zijn vriendin Marrit ov...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Carlo & Irene: Life 4 You gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carlo & Irene: Life 4 You de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carlo & Irene: Life 4 You bij Carlo & Irene: Life 4 You liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carlo & Irene: Life 4 You. Heb je een uitzending van Carlo & Irene: Life 4 You gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Carlo & Irene: Life 4 You gemist

Carlo & Irene: Life 4 You is een lifestyle magazine dat iedere zondagmiddag op RTL 4 wordt uitgezonden. Het wordt, net als Life & Cooking, gepresenteerd door Irene Moors en Carlo Boszhard. Het programma werd gestart in september 2009, kort nadat zij gestopt waren met Life & Cooking. De presentatie veranderde daarbij niet veel. Het programma bleek geschikt voor de zondagmiddag.

Uitzending gemist van Carlo & Irene: Life 4 You? Hier kun je alle uitzendingen van Carlo & Irene: Life 4 You kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 242
  • Laatste uitzending op 31-05-2015 om 17:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!