Programma gemist?

Carlo van en Irene nemen op feestelijke door wijze afscheid. het Dit doen zij zeker van op tv niet alleen, maar samen met de van top 15 van van in gasten die het meest in geweest zijn in het de afgelopen 15 jaar. op Zij tijdens tellen gezamenlijk af een naar het allerlaatste moment. Vanzelfsprekend wordt met deze uitzending muzikaal op tv omlijst: Gerard Joling naar is op tv op bijzondere wijze tijdens van de partij en in Glennis Grace naar brengt samen op met Jamai een afscheidsduet. van Ook Rudolph van Veen maakt op nog één door keer zijn opwachting in naar van de keuken. Op de tribune uit zitten mensen die hebben in bijgedragen uit aan het van succes van de afgelopen van 15 jaar. door Van mensen die een huwelijksaanzoek naar deden of bovenop Frans een uit Bauer vielen, tot mensen op die Take That mochten knuffelen op tv of het tijdens gehinnik van een paard naar met na konden doen.

De één naar na laatste aflevering van met van 'Life 4 You' staat door compleet in op het teken van gasten die naar het met roer radicaal omgooien. Rick Nieman naar heeft zijn naar allerlaatste werkdag tijdens bij het Half Acht Nieuw's een achter tijdens de rug en een vertelt hierover. Ook zijn door 'RTL Nieuws'-collega Jan van de Hoop op tv schuift aan. Karen, Kristel en uit Josje komen kletsen door over de zoektocht naar met hun van drie vervangsters en zingen op tv hun met afscheidssingle 'K3 Loves You'. door Marijke Helwegen met is een YouTube-sensatie en kan binnenkort de ook rappen naar aan haar op CV toevoegen. De mannen uit van Chef'Special in vertellen hoe door ze Amerika willen veroveren. van Barbara Straathof zingt voor de uit laatste keer door het op tv nieuws van deze van week.

Boswachter Arjan Postma de komt langs om de naar alles vertellen over zijn nieuwe naar programma 'Wie naar Overleeft Nederland?'. Tim Douwsma door en Vàjen een van Bosch door brengen de klassieker naar 'Grease' weer tot naar leven in de theaters. op Robin Martens schuift aan en door treedt natuurlijk ook in van op. Paragnosten Peter van door der Hurk en Tessa van het Rossen tijdens laten zien hoe je door je huis uit een paranormale het voorjaarsschoonmaak kan geven. de Linda Wagenmakers zingt de serenade aan door het het nieuws. Carlo en Irene schakelen uit live met tijdens de naar openingsceremonie van het songfestival in tijdens Wenen.

Anniko in van Santen en naar Jaap Jongbloed onthullen wat volgens door hen in hét medicijn op is tegen Nederlandse de criminaliteit. Romy Monteiro tijdens treedt met haar hoofdrol in 'The het Bodyguard' in de de op tv voetsporen van de legendarisch Whitney door Houston. met Danser Timor Steffens komt vertellen over uit een een nieuw Nederlands project. Nielson vertelt tijdens over zijn succes een en uit zingt zijn laatste single een 'Ik in Heb Een Meisje op Thuis'.

De afscheidsmaand tijdens van Life 4 uit You gaat met van start met tijdens Albert Verlinde, hij op vertelt onder andere over op tv het komende met theaterseizoen. Trijntje Oosterhuis van vertelt of zij klaar is de voor met het Eurovisie Songfestival en zingt door 'Walk Along'. Gert van Verhulst en zijn op dochter Marie zijn een in te gast, zij speelt in de tijdens Studio 100 een serie 'Ghost Rockers'. in Roy door Donders showt zijn uit nieuwe collectie. Wolter uit Kroes en Billy tijdens Dans zingen het duet 'Hey Geen door door Idee'.

Carlo en Irene op ontvangen bekende in en onbekende met gasten uit binnen- en van buitenland. Bovendien nemen zij het met elke zondag de actualiteit door. op Wat met is er dit weekend gebeurd? En van wat vinden in hun een gasten daarvan?

De het Australische deelnemer van op het Eurovisie Songfestival, Guy Sebastian, in is te door gast. Australië, in waar elk jaar op miljoenen mensen het Songfestival de kijken, mag dit jaar met voor één een keer meedoen een aan het door Songfestival om het 60-jarige met jubileum van het liedjesfestijn op een extra feestelijk tintje op tv te in geven. Richard van de Crommert op schreef 'Het Grote op Songfestivalboek', waarin hij naar de op tv geschiedenis van het Songfestival beschrijft. naar Hij met vertelt hierover. op Eva Simons treedt op met haar door nieuwe single 'Policeman'. de Beau van Erven op tv Dorens tijdens vertelt over tijdens een nieuw seizoen het van 'T Is de Hier Fantastisch' en over de zijn toekomstplannen. De serenade op aan het uit nieuws wordt tijdens deze week gezongen door Rob de een in Nijs.

De het Toppers zijn met te gast. René een Froger, Gerard Joling en naar Jeroen van naar der Boom praten over op tv de komende Toppers-concerten een en zingen uit hun nieuwe single op tv 'Wat Ben Je de Zonder Vrienden'. Tijl door Beckand, Ruben van der de Meer en Jamai vertellen een over hun nieuwe plannen door en door de start van op tv het hilarische programma in 'Echt Waar?!'. Vader naar en zoon Toni en de Tony komen langs het om uit te vertellen over hun een nieuwe realityserie bij RTL 4. naar de De serenade aan het op nieuws wordt gezongen door Barbara uit tijdens Straathof.

Nicolette Kluijver komt het langs om door te tijdens praten over een tijdens nieuwe reeks 'Adam zkt het Eva' en zij op heeft kandidaten meegenomen. Anna op Drijver en met Abbey Hoes vertellen over de van uit nieuwe Nederlandse dramaserie 'Zwarte met Tulp'. Rob Kamphues gaat de op zoek naar tijdens ideale partners voor een moeders. De op tv cast van 'The Sound van of Music' viert het naar 50 jarig jubileum. door Thomas het Berge en met Jill Helena gaan in duet. in De serenade aan een het nieuws wordt gezongen het door uit Barbara Straathof.

Hoe van is het om van nét niet met de de felbegeerde boer uit het van populaire programma tijdens 'Boer Zoekt Vrouw' door naar uit huis te gaan? De ervaringsdeskundigen komen door van erover vertellen. 'Familie Kruys' is vanaf naar zondag 29 maart in te op tv zien. Acteurs Marcel Musters het en Frederik Brom schuiven in aan om te op vertellen van over de met nieuwe serie. Gers een Pardoel zingt zijn nieuwe single het 'Nooit Meer het Alleen'. Kokkin Sandra gaat de aan de slag met een het een bijzonder paasdiner. De serenade aan in het nieuws wordt in uitgevoerd op door Do.

Peter een Jan Rens en van Virginia ruilen een in 'Jouw Vrouw Mijn met Vouw VIPS' van partner op met op tv Rob Geus en zijn uit vriendin Suzanne. Zij komen hier een in alles over vertellen. Gerard Ekdom vertelt door over in zijn opvallende vertrek het bij 3FM. Roel naar van Velzen zingt zijn heerlijke met lentesingle met 'Call it van Luck'. Shirma Rouse maakt het zich op voor 'The van Passion'. Anita een Meyer zet de studio in op stelten met 'Why op tv Tell Me tijdens Why'. tijdens We nemen afscheid van K3 in het de serenade op tv aan het door nieuws.

O'G3NE de treedt op met hun een nieuwe single 'Cold'. Marly uit met van der Velden komt met langs, na in haar zwangerschapsverlof keerde de ze deze week terug in 'GTST'. een van Chiel Harten komt praten door over zijn in serie 'Buitengewoon Chiel', een uit hysterische realityshow over naar luxe, fashion, beauty, glitter de & door glamour. De serenade aan een het nieuws is met deze keer in met duet tussen David Dam en de Barbara naar Straathof.

Carlo op tv en Irene ontvangen bekende en met onbekende gasten door uit binnen- en van buitenland. Bovendien nemen naar zij naar elke zondag de actualiteit door. Wat door is er dit het naar weekend gebeurd? En wat in vinden hun op tv gasten daarvan?

Gordon op is vanaf vrijdag te door zien in met een nieuw een seizoen 'Alles Mag Op Vrijdag' en uit start binnenkort het ook weer met op een nieuwe reeks 'Goor de Draait Door'. op tv Hij vertelt in hier alles over. Ook Jan door Kooijman komt op op bezoek, hij vertelt naar de meer over zijn RTL tijdens 5-programma 'Levenslang door Met Dwang'. Hij van neemt enkele kandidaten mee. Eddy Zoey een praat op tv over eeuwige roem, tijdens Racoon zingt de hun single 'Brick By Brick' en een Jill op Helena brengt deze op tv week de serenade van aan het van nieuws.

André Hazes in Jr. en tijdens Danny de Munk zijn te op tv gast. Zij praten op tv onder andere van over 'Holland Zingt op Hazes'. Verder komen langs: op Richard Groenendijk naar over zijn theatershow, Fred op tv van tijdens Leer over 'Shopping Queens' met en Tim een Douwsma en het zijn vriendin Marrit over hun de dansplannen. De naar serenade aan het met nieuws is op deze week in 'Oscar-style' en wordt uit gezongen door Barbara op in Straathof.

juni 2019
31-05-2015 17:23

Afl. 40

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 40

Carlo en Irene nemen op feestelijke wijze afscheid. Dit doen zij zeker niet alleen, maar samen met de top 15 van gasten die het meest geweest zijn in de afgelopen 15 jaar. Zij tellen gezamenlijk af naar het allerlaatste moment. Vanzelfsprek...

24-05-2015 17:22

Afl. 39

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 39

De één na laatste aflevering van 'Life 4 You' staat compleet in het teken van gasten die het roer radicaal omgooien. Rick Nieman heeft zijn allerlaatste werkdag bij het Half Acht Nieuw's achter de rug en vertelt hierover. Ook zijn 'RTL Nieu...

17-05-2015 17:24

Afl. 38

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 38

Boswachter Arjan Postma komt langs om alles vertellen over zijn nieuwe programma 'Wie Overleeft Nederland?'. Tim Douwsma en Vàjen van Bosch brengen de klassieker 'Grease' weer tot leven in de theaters. Robin Martens schuift aan en treedt na...

10-05-2015 17:24

Afl. 37

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 37

Anniko van Santen en Jaap Jongbloed onthullen wat volgens hen hét medicijn is tegen Nederlandse criminaliteit. Romy Monteiro treedt met haar hoofdrol in 'The Bodyguard' in de voetsporen van de legendarisch Whitney Houston. Danser Timor Stef...

03-05-2015 17:24

Afl. 36

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 36

De afscheidsmaand van Life 4 You gaat van start met Albert Verlinde, hij vertelt onder andere over het komende theaterseizoen. Trijntje Oosterhuis vertelt of zij klaar is voor het Eurovisie Songfestival en zingt 'Walk Along'. Gert Verhulst ...

02-05-2015 07:34

Afl. 35

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 35

Carlo en Irene ontvangen bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Bovendien nemen zij elke zondag de actualiteit door. Wat is er dit weekend gebeurd? En wat vinden hun gasten daarvan?

19-04-2015 17:24

Afl. 34

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 34

De Australische deelnemer van het Eurovisie Songfestival, Guy Sebastian, is te gast. Australië, waar elk jaar miljoenen mensen het Songfestival kijken, mag dit jaar voor één keer meedoen aan het Songfestival om het 60-jarige jubileum van he...

12-04-2015 17:24

Afl. 33

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 33

De Toppers zijn te gast. René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom praten over de komende Toppers-concerten en zingen hun nieuwe single 'Wat Ben Je Zonder Vrienden'. Tijl Beckand, Ruben van der Meer en Jamai vertellen over hun nieuw...

05-04-2015 17:25

Afl. 32

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 32

Nicolette Kluijver komt langs om te praten over een nieuwe reeks 'Adam zkt Eva' en zij heeft kandidaten meegenomen. Anna Drijver en Abbey Hoes vertellen over de nieuwe Nederlandse dramaserie 'Zwarte Tulp'. Rob Kamphues gaat op zoek naar ide...

29-03-2015 17:24

Afl. 31

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 31

Hoe is het om nét niet met de felbegeerde boer uit het populaire programma 'Boer Zoekt Vrouw' naar huis te gaan? De ervaringsdeskundigen komen erover vertellen. 'Familie Kruys' is vanaf zondag 29 maart te zien. Acteurs Marcel Musters en Fre...

22-03-2015 17:24

Afl. 30

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 30

Peter Jan Rens en Virginia ruilen in 'Jouw Vrouw Mijn Vouw VIPS' van partner met Rob Geus en zijn vriendin Suzanne. Zij komen hier alles over vertellen. Gerard Ekdom vertelt over zijn opvallende vertrek bij 3FM. Roel van Velzen zingt zijn h...

15-03-2015 17:25

Afl. 29

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 29

O'G3NE treedt op met hun nieuwe single 'Cold'. Marly van der Velden komt langs, na haar zwangerschapsverlof keerde ze deze week terug in 'GTST'. Chiel Harten komt praten over zijn serie 'Buitengewoon Chiel', een hysterische realityshow over...

08-03-2015 17:24

Afl. 28

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 28

Carlo en Irene ontvangen bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Bovendien nemen zij elke zondag de actualiteit door. Wat is er dit weekend gebeurd? En wat vinden hun gasten daarvan?

01-03-2015 17:24

Afl. 27

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 27

Gordon is vanaf vrijdag te zien met een nieuw seizoen 'Alles Mag Op Vrijdag' en start binnenkort ook weer met een nieuwe reeks 'Goor Draait Door'. Hij vertelt hier alles over. Ook Jan Kooijman komt op bezoek, hij vertelt meer over zijn RTL ...

22-02-2015 17:24

Afl. 26

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 26

André Hazes Jr. en Danny de Munk zijn te gast. Zij praten onder andere over 'Holland Zingt Hazes'. Verder komen langs: Richard Groenendijk over zijn theatershow, Fred van Leer over 'Shopping Queens' en Tim Douwsma en zijn vriendin Marrit ov...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Carlo & Irene: Life 4 You gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carlo & Irene: Life 4 You de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carlo & Irene: Life 4 You bij Carlo & Irene: Life 4 You liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carlo & Irene: Life 4 You. Heb je een uitzending van Carlo & Irene: Life 4 You gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Carlo & Irene: Life 4 You gemist

Carlo & Irene: Life 4 You is een lifestyle magazine dat iedere zondagmiddag op RTL 4 wordt uitgezonden. Het wordt, net als Life & Cooking, gepresenteerd door Irene Moors en Carlo Boszhard. Het programma werd gestart in september 2009, kort nadat zij gestopt waren met Life & Cooking. De presentatie veranderde daarbij niet veel. Het programma bleek geschikt voor de zondagmiddag.

Uitzending gemist van Carlo & Irene: Life 4 You? Hier kun je alle uitzendingen van Carlo & Irene: Life 4 You kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 242
  • Laatste uitzending op 31-05-2015 om 17:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord