Programma gemist?

Carlo en op tv Irene nemen op feestelijke een wijze afscheid. door Dit doen door zij zeker niet in alleen, maar samen uit met de top tijdens 15 van gasten door die het meest geweest uit zijn met in de afgelopen 15 jaar. met Zij tellen gezamenlijk op af naar het allerlaatste op moment. Vanzelfsprekend wordt uit deze de uitzending muzikaal omlijst: Gerard Joling op tv is de op bijzondere wijze van de tijdens partij en Glennis op Grace brengt op samen op tv met Jamai een afscheidsduet. tijdens Ook Rudolph van Veen een maakt met nog één keer het zijn opwachting in de een keuken. Op de tribune op zitten mensen die op hebben bijgedragen aan op tv het succes van met de van afgelopen 15 jaar. Van de mensen die een huwelijksaanzoek door deden of bovenop door Frans Bauer van vielen, tot mensen die tijdens Take That mochten knuffelen naar of het gehinnik een van een paard van uit na konden doen.

De één met na laatste op aflevering van 'Life 4 op tv You' tijdens staat compleet in het teken van uit gasten het die het roer door radicaal omgooien. op Rick Nieman heeft zijn uit allerlaatste werkdag door bij het Half door Acht Nieuw's achter met de rug en het vertelt hierover. Ook zijn 'RTL naar Nieuws'-collega Jan de naar Hoop schuift aan. Karen, het de Kristel en Josje komen kletsen in over de zoektocht op naar hun tijdens drie vervangsters en van zingen hun afscheidssingle naar 'K3 Loves You'. op tv Marijke Helwegen is met een YouTube-sensatie en met kan binnenkort ook rappen aan tijdens een haar CV toevoegen. De van mannen van van Chef'Special vertellen hoe ze de Amerika willen uit veroveren. Barbara Straathof zingt voor de de met laatste keer het nieuws van deze door een week.

Boswachter naar Arjan Postma komt langs van om alles vertellen over met zijn nieuwe op tv programma naar 'Wie Overleeft Nederland?'. Tim Douwsma en met Vàjen van in Bosch brengen van de klassieker 'Grease' tijdens weer tot leven uit in de theaters. van Robin Martens schuift aan in en treedt natuurlijk tijdens ook op. Paragnosten Peter tijdens van naar der Hurk uit en Tessa van naar Rossen laten zien naar hoe je je huis in een paranormale voorjaarsschoonmaak kan geven. in Linda een Wagenmakers zingt de het serenade aan het met nieuws. Carlo in en Irene schakelen live met de tijdens openingsceremonie in van het songfestival op tv in Wenen.

Anniko van Santen naar en Jaap op tv Jongbloed in onthullen wat volgens hen het hét medicijn is een tegen Nederlandse criminaliteit. Romy Monteiro de van treedt met haar op tv hoofdrol in 'The Bodyguard' in op de voetsporen van de de legendarisch door Whitney Houston. Danser naar Timor Steffens komt vertellen over uit tijdens een nieuw Nederlands het project. Nielson vertelt van over zijn succes en zingt naar zijn laatste met single 'Ik Heb Een door Meisje uit Thuis'.

De de afscheidsmaand van Life met 4 You gaat van start met naar met Albert Verlinde, in hij vertelt onder andere een over het komende theaterseizoen. in Trijntje Oosterhuis vertelt de of op tv zij klaar is voor met het Eurovisie de Songfestival en zingt 'Walk Along'. Gert een Verhulst op en zijn tijdens dochter Marie zijn op tv te gast, zij speelt in de met Studio 100 het serie 'Ghost Rockers'. Roy een in Donders showt zijn op tv nieuwe collectie. Wolter Kroes en Billy in Dans zingen het op tv duet uit 'Hey Geen op Idee'.

Carlo op tv en Irene een ontvangen bekende en onbekende gasten een uit binnen- en naar buitenland. naar Bovendien nemen zij op tv elke zondag de actualiteit door. op Wat een is er dit naar weekend gebeurd? En wat vinden hun tijdens de gasten daarvan?

De tijdens Australische deelnemer door van het Eurovisie Songfestival, tijdens Guy Sebastian, is te gast. een door Australië, waar elk door jaar miljoenen mensen het Songfestival kijken, op tv van mag dit jaar voor een één keer meedoen aan het naar Songfestival om met het uit 60-jarige jubileum van het door liedjesfestijn een extra feestelijk tijdens tintje op tv te geven. Richard van het de Crommert schreef 'Het Grote de Songfestivalboek', waarin hij de naar de geschiedenis van het Songfestival op tv beschrijft. Hij in vertelt hierover. Eva een Simons treedt op met het haar nieuwe naar single 'Policeman'. Beau van de Erven Dorens tijdens vertelt over een nieuw seizoen een van 'T Is de van Hier Fantastisch' en over zijn naar toekomstplannen. De serenade door aan het nieuws wordt een deze week gezongen in door in Rob de in Nijs.

De Toppers zijn van te met gast. René Froger, in Gerard Joling en tijdens Jeroen van der Boom met praten over de een komende van Toppers-concerten en zingen hun op tv nieuwe single 'Wat Ben Je uit naar Zonder Vrienden'. Tijl in Beckand, Ruben van der Meer door en Jamai vertellen naar over hun uit nieuwe plannen in en de start op van het hilarische programma op 'Echt Waar?!'. een Vader en zoon Toni tijdens en Tony komen uit langs om te de vertellen over hun het nieuwe realityserie bij met RTL 4. De een serenade aan het nieuws een wordt in gezongen door Barbara op tv Straathof.

Nicolette Kluijver komt uit langs een om te praten over een het het nieuwe reeks 'Adam het zkt Eva' en door zij heeft kandidaten meegenomen. met Anna Drijver en het Abbey Hoes vertellen naar over de nieuwe Nederlandse dramaserie naar 'Zwarte het Tulp'. Rob naar Kamphues gaat op zoek naar uit ideale partners tijdens voor moeders. van De cast van 'The Sound of het het Music' viert het 50 jarig een jubileum. Thomas Berge in en op tv Jill Helena gaan uit in duet. De serenade aan in het nieuws de wordt gezongen door het Barbara Straathof.

Hoe is een het om op nét niet met naar de felbegeerde boer met uit het tijdens populaire programma 'Boer het Zoekt Vrouw' naar op tv huis te gaan? De in ervaringsdeskundigen komen erover vertellen. de 'Familie Kruys' met is vanaf zondag 29 maart tijdens te zien. door Acteurs Marcel door Musters en een Frederik Brom schuiven aan naar om te vertellen over van de nieuwe op tv serie. Gers Pardoel zingt in zijn nieuwe single 'Nooit in Meer Alleen'. met Kokkin in Sandra gaat aan een de slag met met een bijzonder paasdiner. van De serenade aan het nieuws wordt met uitgevoerd naar door Do.

Peter op tv Jan Rens en Virginia in ruilen door in 'Jouw Vrouw Mijn de Vouw VIPS' van partner door met Rob Geus uit en met zijn vriendin Suzanne. Zij komen op hier alles over vertellen. tijdens Gerard Ekdom met vertelt over zijn in opvallende vertrek van bij 3FM. Roel van Velzen door zingt zijn met heerlijke lentesingle naar 'Call it Luck'. Shirma Rouse tijdens maakt zich de op voor uit 'The Passion'. met Anita Meyer zet de studio op met stelten met 'Why naar Tell Me Why'. uit We nemen afscheid in op van K3 in het de serenade aan tijdens het nieuws.

O'G3NE met treedt op naar met hun nieuwe single de 'Cold'. Marly van van der Velden komt in langs, na haar in zwangerschapsverlof keerde ze het deze week terug in 'GTST'. in Chiel Harten het komt praten over op tv zijn serie 'Buitengewoon Chiel', het een op hysterische realityshow over luxe, van fashion, op tv beauty, glitter & op glamour. De serenade aan een het nieuws is deze keer door in in duet tussen het David Dam en uit Barbara Straathof.

Carlo en Irene door ontvangen bekende en op tv onbekende op gasten uit binnen- en buitenland. het Bovendien een nemen zij elke zondag van de op actualiteit door. Wat is er tijdens dit weekend gebeurd? En een wat vinden naar hun een gasten daarvan?

Gordon is vanaf op vrijdag te naar zien met een nieuw in tijdens seizoen 'Alles Mag Op Vrijdag' naar en start binnenkort ook op weer de met een nieuwe reeks 'Goor het Draait Door'. op tv Hij tijdens vertelt hier alles over. Ook Jan in Kooijman komt door op bezoek, naar hij vertelt meer over zijn van RTL op tv 5-programma 'Levenslang Met Dwang'. Hij op tv neemt enkele uit kandidaten mee. Eddy Zoey op praat over van eeuwige roem, Racoon zingt de hun single 'Brick met By Brick' en in met Jill Helena brengt op tv deze week de serenade van aan het met nieuws.

André Hazes uit Jr. van en Danny de Munk tijdens zijn te gast. Zij een praten onder andere de over 'Holland Zingt Hazes'. uit Verder door komen langs: Richard Groenendijk over de van zijn theatershow, Fred op van Leer over 'Shopping het Queens' en Tim naar Douwsma en zijn vriendin Marrit op tv van over hun dansplannen. De serenade de aan het nieuws is met deze week in op tv op tv 'Oscar-style' en wordt in gezongen door Barbara de Straathof.

april 2021
31-05-2015 17:23

Afl. 40

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 40

Carlo en Irene nemen op feestelijke wijze afscheid. Dit doen zij zeker niet alleen, maar samen met de top 15 van gasten die het meest geweest zijn in de afgelopen 15 jaar. Zij tellen gezamenlijk af naar het allerlaatste moment. Vanzelfsprek...

24-05-2015 17:22

Afl. 39

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 39

De één na laatste aflevering van 'Life 4 You' staat compleet in het teken van gasten die het roer radicaal omgooien. Rick Nieman heeft zijn allerlaatste werkdag bij het Half Acht Nieuw's achter de rug en vertelt hierover. Ook zijn 'RTL Nieu...

17-05-2015 17:24

Afl. 38

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 38

Boswachter Arjan Postma komt langs om alles vertellen over zijn nieuwe programma 'Wie Overleeft Nederland?'. Tim Douwsma en Vàjen van Bosch brengen de klassieker 'Grease' weer tot leven in de theaters. Robin Martens schuift aan en treedt na...

10-05-2015 17:24

Afl. 37

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 37

Anniko van Santen en Jaap Jongbloed onthullen wat volgens hen hét medicijn is tegen Nederlandse criminaliteit. Romy Monteiro treedt met haar hoofdrol in 'The Bodyguard' in de voetsporen van de legendarisch Whitney Houston. Danser Timor Stef...

03-05-2015 17:24

Afl. 36

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 36

De afscheidsmaand van Life 4 You gaat van start met Albert Verlinde, hij vertelt onder andere over het komende theaterseizoen. Trijntje Oosterhuis vertelt of zij klaar is voor het Eurovisie Songfestival en zingt 'Walk Along'. Gert Verhulst ...

02-05-2015 07:34

Afl. 35

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 35

Carlo en Irene ontvangen bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Bovendien nemen zij elke zondag de actualiteit door. Wat is er dit weekend gebeurd? En wat vinden hun gasten daarvan?

19-04-2015 17:24

Afl. 34

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 34

De Australische deelnemer van het Eurovisie Songfestival, Guy Sebastian, is te gast. Australië, waar elk jaar miljoenen mensen het Songfestival kijken, mag dit jaar voor één keer meedoen aan het Songfestival om het 60-jarige jubileum van he...

12-04-2015 17:24

Afl. 33

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 33

De Toppers zijn te gast. René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom praten over de komende Toppers-concerten en zingen hun nieuwe single 'Wat Ben Je Zonder Vrienden'. Tijl Beckand, Ruben van der Meer en Jamai vertellen over hun nieuw...

05-04-2015 17:25

Afl. 32

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 32

Nicolette Kluijver komt langs om te praten over een nieuwe reeks 'Adam zkt Eva' en zij heeft kandidaten meegenomen. Anna Drijver en Abbey Hoes vertellen over de nieuwe Nederlandse dramaserie 'Zwarte Tulp'. Rob Kamphues gaat op zoek naar ide...

29-03-2015 17:24

Afl. 31

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 31

Hoe is het om nét niet met de felbegeerde boer uit het populaire programma 'Boer Zoekt Vrouw' naar huis te gaan? De ervaringsdeskundigen komen erover vertellen. 'Familie Kruys' is vanaf zondag 29 maart te zien. Acteurs Marcel Musters en Fre...

22-03-2015 17:24

Afl. 30

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 30

Peter Jan Rens en Virginia ruilen in 'Jouw Vrouw Mijn Vouw VIPS' van partner met Rob Geus en zijn vriendin Suzanne. Zij komen hier alles over vertellen. Gerard Ekdom vertelt over zijn opvallende vertrek bij 3FM. Roel van Velzen zingt zijn h...

15-03-2015 17:25

Afl. 29

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 29

O'G3NE treedt op met hun nieuwe single 'Cold'. Marly van der Velden komt langs, na haar zwangerschapsverlof keerde ze deze week terug in 'GTST'. Chiel Harten komt praten over zijn serie 'Buitengewoon Chiel', een hysterische realityshow over...

08-03-2015 17:24

Afl. 28

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 28

Carlo en Irene ontvangen bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Bovendien nemen zij elke zondag de actualiteit door. Wat is er dit weekend gebeurd? En wat vinden hun gasten daarvan?

01-03-2015 17:24

Afl. 27

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 27

Gordon is vanaf vrijdag te zien met een nieuw seizoen 'Alles Mag Op Vrijdag' en start binnenkort ook weer met een nieuwe reeks 'Goor Draait Door'. Hij vertelt hier alles over. Ook Jan Kooijman komt op bezoek, hij vertelt meer over zijn RTL ...

22-02-2015 17:24

Afl. 26

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 26

André Hazes Jr. en Danny de Munk zijn te gast. Zij praten onder andere over 'Holland Zingt Hazes'. Verder komen langs: Richard Groenendijk over zijn theatershow, Fred van Leer over 'Shopping Queens' en Tim Douwsma en zijn vriendin Marrit ov...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Carlo & Irene: Life 4 You gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carlo & Irene: Life 4 You de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carlo & Irene: Life 4 You bij Carlo & Irene: Life 4 You liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carlo & Irene: Life 4 You. Heb je een uitzending van Carlo & Irene: Life 4 You gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Carlo & Irene: Life 4 You gemist

Carlo & Irene: Life 4 You is een lifestyle magazine dat iedere zondagmiddag op RTL 4 wordt uitgezonden. Het wordt, net als Life & Cooking, gepresenteerd door Irene Moors en Carlo Boszhard. Het programma werd gestart in september 2009, kort nadat zij gestopt waren met Life & Cooking. De presentatie veranderde daarbij niet veel. Het programma bleek geschikt voor de zondagmiddag.

Uitzending gemist van Carlo & Irene: Life 4 You? Hier kun je alle uitzendingen van Carlo & Irene: Life 4 You kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 242
  • Laatste uitzending op 31-05-2015 om 17:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!