Programma gemist?

Carlo en Irene het nemen op de feestelijke wijze afscheid. Dit uit doen tijdens zij zeker niet alleen, de maar samen het met de top 15 van een gasten die tijdens het meest geweest op tv zijn in met de afgelopen 15 op tv jaar. Zij tellen van gezamenlijk af naar het op tv allerlaatste moment. Vanzelfsprekend uit wordt deze op tv uitzending muzikaal omlijst: op Gerard Joling is op bijzondere met wijze van van de uit partij en Glennis het Grace brengt samen met op tv Jamai een afscheidsduet. Ook naar Rudolph van Veen maakt tijdens nog één het keer zijn opwachting het in de keuken. Op op tv de tribune uit zitten mensen die op tv hebben op bijgedragen aan het succes van de met afgelopen 15 naar jaar. Van mensen op die een huwelijksaanzoek naar deden of bovenop op tv Frans Bauer vielen, tot de mensen uit die Take door That mochten knuffelen of het gehinnik in naar van een paard na konden op tv doen.

De op één na het laatste aflevering van 'Life 4 uit You' staat het compleet in het teken van naar gasten van die het roer radicaal door omgooien. uit Rick Nieman heeft zijn allerlaatste werkdag met in bij het Half in Acht Nieuw's achter de in rug en vertelt hierover. van Ook met zijn 'RTL Nieuws'-collega Jan de het Hoop schuift het aan. Karen, Kristel het en Josje komen tijdens kletsen over de zoektocht naar uit hun drie vervangsters naar uit en zingen hun op afscheidssingle 'K3 Loves You'. Marijke Helwegen naar is op een YouTube-sensatie en kan binnenkort van tijdens ook rappen aan haar CV toevoegen. het uit De mannen van Chef'Special vertellen op hoe op ze Amerika willen veroveren. Barbara Straathof van zingt uit voor de laatste keer het met op tv nieuws van deze het week.

Boswachter Arjan een Postma komt op langs om alles het vertellen over zijn nieuwe programma met een 'Wie Overleeft Nederland?'. Tim Douwsma en tijdens Vàjen uit van Bosch brengen tijdens de klassieker 'Grease' weer tot met met leven in de op theaters. Robin Martens schuift aan een en treedt natuurlijk ook de op. tijdens Paragnosten Peter in van der Hurk een en Tessa van de Rossen laten zien hoe je een je huis op een paranormale de voorjaarsschoonmaak kan geven. Linda door Wagenmakers zingt de serenade uit aan het nieuws. het Carlo en met Irene schakelen live in met de door openingsceremonie van het tijdens songfestival in Wenen.

Anniko van van Santen en Jaap uit Jongbloed een onthullen wat volgens hen hét met medicijn is tegen door Nederlandse criminaliteit. Romy Monteiro tijdens treedt tijdens met haar hoofdrol in uit 'The het Bodyguard' in de voetsporen van de op tv een legendarisch Whitney Houston. Danser op tv Timor Steffens op tv komt vertellen over een nieuw Nederlands de project. Nielson uit vertelt over op tv zijn succes en zingt een zijn laatste in single 'Ik Heb op Een Meisje in Thuis'.

De afscheidsmaand naar van Life met 4 You gaat op van start met Albert door Verlinde, hij op tv vertelt onder andere het over het komende theaterseizoen. op tv Trijntje Oosterhuis vertelt of een zij klaar is op tv door voor het Eurovisie Songfestival en zingt in een 'Walk Along'. Gert de Verhulst en zijn dochter Marie op zijn op tv te gast, zij het speelt in de tijdens Studio 100 serie 'Ghost het Rockers'. Roy Donders showt zijn uit nieuwe collectie. Wolter tijdens Kroes en Billy van Dans zingen het naar duet 'Hey met Geen uit Idee'.

Carlo en met Irene ontvangen met bekende en onbekende door gasten uit binnen- en buitenland. tijdens Bovendien nemen door zij elke van zondag de door actualiteit door. Wat is uit er dit in weekend gebeurd? En wat in vinden hun gasten naar daarvan?

De Australische deelnemer het van het in Eurovisie Songfestival, Guy Sebastian, een uit is te gast. Australië, waar elk van jaar miljoenen een mensen het Songfestival het kijken, mag in dit jaar voor één met keer meedoen een aan het Songfestival om het uit 60-jarige in jubileum van het liedjesfestijn van een extra feestelijk tintje een van te geven. Richard van de Crommert een op tv schreef 'Het Grote Songfestivalboek', in waarin hij de geschiedenis van van het Songfestival beschrijft. tijdens Hij vertelt hierover. met uit Eva Simons treedt van op met haar met nieuwe single 'Policeman'. Beau van Erven het Dorens vertelt over naar een nieuw van seizoen van 'T Is naar Hier Fantastisch' het en over zijn toekomstplannen. het De serenade aan de het van nieuws wordt deze week gezongen op tv door Rob met de tijdens Nijs.

De uit Toppers zijn te gast. René op tv Froger, Gerard uit Joling door en Jeroen van het der Boom praten over de de komende Toppers-concerten en zingen door hun nieuwe een single 'Wat Ben naar Je Zonder naar Vrienden'. Tijl Beckand, Ruben door van der Meer uit en Jamai vertellen naar over in hun nieuwe plannen en de start van van het het hilarische programma het 'Echt Waar?!'. naar Vader en zoon Toni op en Tony tijdens komen langs om te vertellen over de hun nieuwe met realityserie bij met RTL 4. De serenade naar aan door het nieuws wordt gezongen op door Barbara een Straathof.

Nicolette Kluijver komt een langs om te met praten over een op nieuwe reeks 'Adam in zkt Eva' en de zij heeft kandidaten van meegenomen. Anna Drijver tijdens uit en Abbey Hoes vertellen over de met nieuwe in Nederlandse dramaserie 'Zwarte op tv Tulp'. Rob Kamphues uit gaat op zoek tijdens naar ideale partners voor moeders. een naar De cast van 'The de Sound of Music' viert met het op tv 50 jarig jubileum. van Thomas Berge en Jill Helena uit gaan in duet. De uit het serenade aan het het nieuws wordt gezongen de door Barbara Straathof.

Hoe uit is het om nét niet van met de felbegeerde het boer het uit het populaire tijdens programma 'Boer van Zoekt Vrouw' naar in huis te gaan? van De ervaringsdeskundigen komen naar erover vertellen. 'Familie Kruys' is vanaf op tv zondag 29 door maart van te zien. Acteurs door Marcel Musters en Frederik Brom in schuiven aan om van te vertellen over de met nieuwe met serie. Gers Pardoel zingt zijn met nieuwe single het 'Nooit Meer Alleen'. in Kokkin Sandra een gaat aan de slag op tv met naar een bijzonder paasdiner. een De serenade aan op tv het nieuws wordt uitgevoerd door met Do.

Peter naar Jan Rens en Virginia van ruilen in door 'Jouw Vrouw Mijn Vouw VIPS' in van tijdens partner met op tv Rob Geus en zijn vriendin Suzanne. op Zij op komen hier alles naar over vertellen. Gerard Ekdom vertelt van over de zijn opvallende vertrek de bij 3FM. Roel van Velzen op zingt zijn heerlijke in lentesingle 'Call it op tv Luck'. Shirma Rouse tijdens maakt zich op in voor uit 'The Passion'. Anita Meyer zet door de studio op het naar stelten met 'Why Tell Me een Why'. We tijdens nemen afscheid van K3 van in de serenade aan het het met nieuws.

O'G3NE treedt op met met hun naar nieuwe single 'Cold'. in Marly van der Velden van komt langs, op na haar een zwangerschapsverlof keerde ze deze week door terug in het 'GTST'. Chiel Harten komt in praten in over zijn door serie 'Buitengewoon Chiel', in een hysterische realityshow over luxe, fashion, door beauty, glitter uit & glamour. De tijdens serenade op aan het nieuws is het deze keer in in duet tussen David Dam door en tijdens Barbara Straathof.

Carlo en het Irene ontvangen bekende op en onbekende gasten uit uit door binnen- en buitenland. Bovendien tijdens nemen zij elke zondag uit de een actualiteit door. Wat is er het dit weekend naar gebeurd? En wat vinden hun naar gasten van daarvan?

Gordon de is vanaf vrijdag te een zien met met een nieuw seizoen 'Alles een Mag met Op Vrijdag' en start tijdens binnenkort ook in weer met een nieuwe reeks een 'Goor tijdens Draait Door'. Hij vertelt op hier alles over. Ook met Jan Kooijman komt op met bezoek, hij vertelt een in meer over zijn RTL op tv 5-programma 'Levenslang Met Dwang'. Hij op neemt enkele naar kandidaten mee. Eddy Zoey op tv praat over uit eeuwige een roem, Racoon zingt hun in single 'Brick By Brick' op tv en Jill Helena brengt van uit deze week de serenade tijdens aan het het nieuws.

André tijdens Hazes Jr. van en Danny de Munk op zijn te gast. Zij praten de op onder andere over 'Holland Zingt Hazes'. naar Verder komen langs: van Richard Groenendijk over naar op tv zijn theatershow, Fred tijdens van Leer over 'Shopping de Queens' en naar Tim Douwsma en op zijn vriendin Marrit over hun dansplannen. op naar De serenade aan het het nieuws is het deze week in 'Oscar-style' het en wordt gezongen door Barbara het de Straathof.

september 2018
31-05-2015 17:23

Afl. 40

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 40

Carlo en Irene nemen op feestelijke wijze afscheid. Dit doen zij zeker niet alleen, maar samen met de top 15 van gasten die het meest geweest zijn in de afgelopen 15 jaar. Zij tellen gezamenlijk af naar het allerlaatste moment. Vanzelfsprek...

24-05-2015 17:22

Afl. 39

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 39

De één na laatste aflevering van 'Life 4 You' staat compleet in het teken van gasten die het roer radicaal omgooien. Rick Nieman heeft zijn allerlaatste werkdag bij het Half Acht Nieuw's achter de rug en vertelt hierover. Ook zijn 'RTL Nieu...

17-05-2015 17:24

Afl. 38

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 38

Boswachter Arjan Postma komt langs om alles vertellen over zijn nieuwe programma 'Wie Overleeft Nederland?'. Tim Douwsma en Vàjen van Bosch brengen de klassieker 'Grease' weer tot leven in de theaters. Robin Martens schuift aan en treedt na...

10-05-2015 17:24

Afl. 37

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 37

Anniko van Santen en Jaap Jongbloed onthullen wat volgens hen hét medicijn is tegen Nederlandse criminaliteit. Romy Monteiro treedt met haar hoofdrol in 'The Bodyguard' in de voetsporen van de legendarisch Whitney Houston. Danser Timor Stef...

03-05-2015 17:24

Afl. 36

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 36

De afscheidsmaand van Life 4 You gaat van start met Albert Verlinde, hij vertelt onder andere over het komende theaterseizoen. Trijntje Oosterhuis vertelt of zij klaar is voor het Eurovisie Songfestival en zingt 'Walk Along'. Gert Verhulst ...

02-05-2015 07:34

Afl. 35

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 35

Carlo en Irene ontvangen bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Bovendien nemen zij elke zondag de actualiteit door. Wat is er dit weekend gebeurd? En wat vinden hun gasten daarvan?

19-04-2015 17:24

Afl. 34

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 34

De Australische deelnemer van het Eurovisie Songfestival, Guy Sebastian, is te gast. Australië, waar elk jaar miljoenen mensen het Songfestival kijken, mag dit jaar voor één keer meedoen aan het Songfestival om het 60-jarige jubileum van he...

12-04-2015 17:24

Afl. 33

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 33

De Toppers zijn te gast. René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom praten over de komende Toppers-concerten en zingen hun nieuwe single 'Wat Ben Je Zonder Vrienden'. Tijl Beckand, Ruben van der Meer en Jamai vertellen over hun nieuw...

05-04-2015 17:25

Afl. 32

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 32

Nicolette Kluijver komt langs om te praten over een nieuwe reeks 'Adam zkt Eva' en zij heeft kandidaten meegenomen. Anna Drijver en Abbey Hoes vertellen over de nieuwe Nederlandse dramaserie 'Zwarte Tulp'. Rob Kamphues gaat op zoek naar ide...

29-03-2015 17:24

Afl. 31

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 31

Hoe is het om nét niet met de felbegeerde boer uit het populaire programma 'Boer Zoekt Vrouw' naar huis te gaan? De ervaringsdeskundigen komen erover vertellen. 'Familie Kruys' is vanaf zondag 29 maart te zien. Acteurs Marcel Musters en Fre...

22-03-2015 17:24

Afl. 30

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 30

Peter Jan Rens en Virginia ruilen in 'Jouw Vrouw Mijn Vouw VIPS' van partner met Rob Geus en zijn vriendin Suzanne. Zij komen hier alles over vertellen. Gerard Ekdom vertelt over zijn opvallende vertrek bij 3FM. Roel van Velzen zingt zijn h...

15-03-2015 17:25

Afl. 29

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 29

O'G3NE treedt op met hun nieuwe single 'Cold'. Marly van der Velden komt langs, na haar zwangerschapsverlof keerde ze deze week terug in 'GTST'. Chiel Harten komt praten over zijn serie 'Buitengewoon Chiel', een hysterische realityshow over...

08-03-2015 17:24

Afl. 28

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 28

Carlo en Irene ontvangen bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Bovendien nemen zij elke zondag de actualiteit door. Wat is er dit weekend gebeurd? En wat vinden hun gasten daarvan?

01-03-2015 17:24

Afl. 27

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 27

Gordon is vanaf vrijdag te zien met een nieuw seizoen 'Alles Mag Op Vrijdag' en start binnenkort ook weer met een nieuwe reeks 'Goor Draait Door'. Hij vertelt hier alles over. Ook Jan Kooijman komt op bezoek, hij vertelt meer over zijn RTL ...

22-02-2015 17:24

Afl. 26

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 26

André Hazes Jr. en Danny de Munk zijn te gast. Zij praten onder andere over 'Holland Zingt Hazes'. Verder komen langs: Richard Groenendijk over zijn theatershow, Fred van Leer over 'Shopping Queens' en Tim Douwsma en zijn vriendin Marrit ov...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Carlo & Irene: Life 4 You gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carlo & Irene: Life 4 You de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carlo & Irene: Life 4 You bij Carlo & Irene: Life 4 You liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carlo & Irene: Life 4 You. Heb je een uitzending van Carlo & Irene: Life 4 You gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Carlo & Irene: Life 4 You gemist

Carlo & Irene: Life 4 You is een lifestyle magazine dat iedere zondagmiddag op RTL 4 wordt uitgezonden. Het wordt, net als Life & Cooking, gepresenteerd door Irene Moors en Carlo Boszhard. Het programma werd gestart in september 2009, kort nadat zij gestopt waren met Life & Cooking. De presentatie veranderde daarbij niet veel. Het programma bleek geschikt voor de zondagmiddag.

Uitzending gemist van Carlo & Irene: Life 4 You? Hier kun je alle uitzendingen van Carlo & Irene: Life 4 You kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 242
  • Laatste uitzending op 31-05-2015 om 17:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord