Programma gemist?

Carlo in en Irene de nemen op feestelijke wijze afscheid. een Dit doen in zij zeker niet naar alleen, maar samen door met de top 15 met van in gasten die het de meest geweest zijn in tijdens de afgelopen 15 jaar. door Zij tellen gezamenlijk de af naar van het allerlaatste moment. Vanzelfsprekend wordt op deze uitzending muzikaal naar omlijst: Gerard op Joling is op op bijzondere wijze het van de partij en Glennis op Grace brengt samen door met een Jamai een door afscheidsduet. Ook Rudolph van Veen maakt tijdens nog de één keer op tv zijn opwachting in de keuken. uit Op de tijdens tribune zitten mensen van die hebben bijgedragen aan het van succes van de een afgelopen van 15 jaar. Van mensen een die een huwelijksaanzoek deden de of een bovenop Frans Bauer tijdens vielen, tot met mensen die Take That mochten knuffelen door een of het gehinnik van een de paard het na konden doen.

De tijdens één na laatste aflevering op van 'Life een 4 You' staat compleet in in het teken op tv van gasten die op het met roer radicaal omgooien. op Rick Nieman heeft zijn met allerlaatste werkdag naar bij het Half Acht Nieuw's naar achter de rug tijdens en vertelt hierover. Ook op tv zijn 'RTL met Nieuws'-collega Jan de tijdens Hoop schuift aan. met Karen, Kristel en Josje tijdens komen op tv kletsen over de het zoektocht naar hun drie in vervangsters en zingen op hun afscheidssingle 'K3 Loves het You'. Marijke op Helwegen is een de YouTube-sensatie en op tv kan binnenkort ook rappen door aan haar CV tijdens toevoegen. De mannen het van Chef'Special in vertellen hoe ze Amerika willen met veroveren. uit Barbara Straathof met zingt voor de laatste keer het van nieuws van een deze naar week.

Boswachter door Arjan Postma komt tijdens langs om naar alles vertellen over zijn nieuwe op tv programma 'Wie naar Overleeft Nederland?'. in Tim Douwsma en Vàjen van Bosch in brengen de klassieker de 'Grease' het weer tot leven in de met theaters. Robin op Martens schuift in aan en treedt natuurlijk tijdens ook op. een Paragnosten Peter van van der Hurk en Tessa van van Rossen laten in zien naar hoe je je huis een paranormale van de voorjaarsschoonmaak kan geven. Linda het Wagenmakers zingt tijdens de serenade aan het tijdens nieuws. Carlo met en Irene schakelen live met de een openingsceremonie in van het songfestival in uit Wenen.

Anniko van Santen op en Jaap tijdens Jongbloed onthullen wat de volgens hen de hét medicijn is tegen Nederlandse met op tv criminaliteit. Romy Monteiro treedt met haar in uit hoofdrol in 'The Bodyguard' in de op voetsporen van door de legendarisch Whitney uit Houston. op Danser Timor Steffens komt vertellen de over een nieuw Nederlands een project. door Nielson vertelt naar over zijn succes en met zingt zijn met laatste single 'Ik Heb het Een Meisje tijdens Thuis'.

De met afscheidsmaand van Life 4 uit You gaat van op tv start met op tv Albert Verlinde, op tv hij vertelt onder andere over met het komende naar theaterseizoen. Trijntje Oosterhuis vertelt de of zij klaar in is voor het uit Eurovisie Songfestival en zingt de 'Walk Along'. de Gert Verhulst door en zijn dochter op tv Marie zijn te een gast, zij speelt in de uit Studio 100 van serie 'Ghost met Rockers'. Roy Donders showt op tv zijn nieuwe collectie. op Wolter Kroes tijdens en Billy een Dans zingen het duet op tv 'Hey Geen de Idee'.

Carlo het en Irene ontvangen bekende en een onbekende gasten uit naar binnen- en van buitenland. Bovendien naar nemen zij elke op zondag de actualiteit een door. Wat met is er dit weekend gebeurd? de En wat vinden uit hun gasten naar daarvan?

De in Australische deelnemer van uit het Eurovisie Songfestival, Guy Sebastian, in is te de gast. Australië, waar elk tijdens uit jaar miljoenen mensen het Songfestival kijken, met mag dit jaar door voor het één keer meedoen van aan het de Songfestival om het 60-jarige met jubileum van het tijdens liedjesfestijn een extra het feestelijk tintje te geven. uit Richard door van de Crommert schreef 'Het het Grote Songfestivalboek', uit waarin hij de geschiedenis door van het Songfestival in beschrijft. Hij vertelt met hierover. Eva Simons treedt tijdens uit op met haar nieuwe single 'Policeman'. op tv op tv Beau van Erven Dorens vertelt over het een nieuw seizoen de van 'T door Is Hier de Fantastisch' en over van zijn toekomstplannen. De serenade aan door het nieuws wordt tijdens deze week gezongen een door Rob de door het Nijs.

De Toppers tijdens zijn te op tv gast. René Froger, Gerard Joling van en Jeroen naar van der Boom uit praten over de met komende tijdens Toppers-concerten en zingen hun nieuwe op tv single op tv 'Wat Ben Je Zonder Vrienden'. tijdens Tijl Beckand, op tv Ruben van der Meer en de op tv Jamai vertellen over hun nieuwe plannen met en de door start van het het hilarische op tv programma 'Echt Waar?!'. Vader en zoon een Toni en in Tony komen langs het om door te vertellen over hun nieuwe realityserie uit bij RTL in 4. het De serenade aan naar het nieuws wordt gezongen een door Barbara op Straathof.

Nicolette op Kluijver komt langs om te door praten een over een nieuwe in reeks 'Adam op tv zkt Eva' en zij heeft kandidaten in meegenomen. Anna Drijver op tv een en Abbey Hoes op vertellen over de een nieuwe Nederlandse dramaserie tijdens 'Zwarte Tulp'. Rob Kamphues uit gaat op met zoek naar ideale een partners voor moeders. De cast van tijdens 'The Sound of op tv Music' van viert het 50 op tv jarig jubileum. Thomas Berge het en Jill Helena door gaan in duet. door De in serenade aan het nieuws wordt gezongen op door Barbara uit Straathof.

Hoe het is het om nét in niet met op de felbegeerde boer uit het een populaire in programma 'Boer Zoekt Vrouw' het naar met huis te gaan? naar De ervaringsdeskundigen komen erover vertellen. 'Familie de Kruys' is vanaf uit zondag 29 maart de te zien. Acteurs een in Marcel Musters en Frederik van Brom schuiven aan tijdens om te vertellen tijdens over de nieuwe serie. door Gers van Pardoel zingt zijn nieuwe single 'Nooit naar Meer Alleen'. uit Kokkin de Sandra gaat aan de slag op tv met een bijzonder uit paasdiner. op De serenade aan het nieuws wordt het uitgevoerd door op tv Do.

Peter de Jan Rens uit en Virginia ruilen in naar 'Jouw Vrouw Mijn Vouw op tv VIPS' van partner met de in Rob Geus en zijn door vriendin Suzanne. op Zij komen hier alles over uit vertellen. Gerard de Ekdom vertelt over tijdens zijn opvallende vertrek bij een 3FM. Roel van Velzen het zingt zijn heerlijke op tv de lentesingle 'Call it Luck'. een Shirma Rouse de maakt zich op voor 'The Passion'. naar Anita uit Meyer zet de op studio op stelten met 'Why door Tell Me door Why'. We nemen afscheid uit van naar K3 in de serenade op aan het de nieuws.

O'G3NE treedt op op met de hun nieuwe single 'Cold'. Marly op tv van naar der Velden komt langs, met na haar zwangerschapsverlof naar keerde ze deze de week terug in tijdens 'GTST'. Chiel Harten door komt praten over op tv zijn serie door 'Buitengewoon Chiel', een hysterische het realityshow het over luxe, fashion, de beauty, glitter & glamour. van De serenade op aan het nieuws is deze uit keer in duet de tussen David Dam een en een Barbara Straathof.

Carlo op tv en Irene ontvangen bekende de en onbekende uit gasten uit binnen- en een buitenland. Bovendien naar nemen zij op elke zondag de actualiteit een door. Wat is uit er dit weekend gebeurd? een En wat vinden hun in gasten in daarvan?

Gordon is van vanaf vrijdag te van zien met een nieuw op seizoen uit 'Alles Mag op tv Op Vrijdag' en start binnenkort ook door weer in met een nieuwe reeks door 'Goor uit Draait Door'. Hij vertelt hier alles met naar over. Ook Jan Kooijman komt op op van bezoek, hij vertelt meer in over zijn RTL 5-programma 'Levenslang met Met uit Dwang'. Hij door neemt enkele kandidaten mee. Eddy Zoey van praat op over eeuwige met roem, Racoon zingt hun single 'Brick op By Brick' door en Jill Helena brengt de deze week op de serenade aan het de uit nieuws.

André Hazes door Jr. door en Danny de Munk tijdens zijn te gast. tijdens Zij praten onder andere over op tv 'Holland Zingt Hazes'. met naar Verder komen langs: Richard Groenendijk de over zijn theatershow, de Fred van Leer op over 'Shopping naar Queens' en Tim Douwsma door en zijn vriendin Marrit met over hun dansplannen. met De door serenade aan het nieuws op tv is deze in week in 'Oscar-style' en op wordt gezongen door op Barbara uit Straathof.

maart 2020
31-05-2015 17:23

Afl. 40

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 40

Carlo en Irene nemen op feestelijke wijze afscheid. Dit doen zij zeker niet alleen, maar samen met de top 15 van gasten die het meest geweest zijn in de afgelopen 15 jaar. Zij tellen gezamenlijk af naar het allerlaatste moment. Vanzelfsprek...

24-05-2015 17:22

Afl. 39

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 39

De één na laatste aflevering van 'Life 4 You' staat compleet in het teken van gasten die het roer radicaal omgooien. Rick Nieman heeft zijn allerlaatste werkdag bij het Half Acht Nieuw's achter de rug en vertelt hierover. Ook zijn 'RTL Nieu...

17-05-2015 17:24

Afl. 38

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 38

Boswachter Arjan Postma komt langs om alles vertellen over zijn nieuwe programma 'Wie Overleeft Nederland?'. Tim Douwsma en Vàjen van Bosch brengen de klassieker 'Grease' weer tot leven in de theaters. Robin Martens schuift aan en treedt na...

10-05-2015 17:24

Afl. 37

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 37

Anniko van Santen en Jaap Jongbloed onthullen wat volgens hen hét medicijn is tegen Nederlandse criminaliteit. Romy Monteiro treedt met haar hoofdrol in 'The Bodyguard' in de voetsporen van de legendarisch Whitney Houston. Danser Timor Stef...

03-05-2015 17:24

Afl. 36

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 36

De afscheidsmaand van Life 4 You gaat van start met Albert Verlinde, hij vertelt onder andere over het komende theaterseizoen. Trijntje Oosterhuis vertelt of zij klaar is voor het Eurovisie Songfestival en zingt 'Walk Along'. Gert Verhulst ...

02-05-2015 07:34

Afl. 35

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 35

Carlo en Irene ontvangen bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Bovendien nemen zij elke zondag de actualiteit door. Wat is er dit weekend gebeurd? En wat vinden hun gasten daarvan?

19-04-2015 17:24

Afl. 34

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 34

De Australische deelnemer van het Eurovisie Songfestival, Guy Sebastian, is te gast. Australië, waar elk jaar miljoenen mensen het Songfestival kijken, mag dit jaar voor één keer meedoen aan het Songfestival om het 60-jarige jubileum van he...

12-04-2015 17:24

Afl. 33

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 33

De Toppers zijn te gast. René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom praten over de komende Toppers-concerten en zingen hun nieuwe single 'Wat Ben Je Zonder Vrienden'. Tijl Beckand, Ruben van der Meer en Jamai vertellen over hun nieuw...

05-04-2015 17:25

Afl. 32

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 32

Nicolette Kluijver komt langs om te praten over een nieuwe reeks 'Adam zkt Eva' en zij heeft kandidaten meegenomen. Anna Drijver en Abbey Hoes vertellen over de nieuwe Nederlandse dramaserie 'Zwarte Tulp'. Rob Kamphues gaat op zoek naar ide...

29-03-2015 17:24

Afl. 31

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 31

Hoe is het om nét niet met de felbegeerde boer uit het populaire programma 'Boer Zoekt Vrouw' naar huis te gaan? De ervaringsdeskundigen komen erover vertellen. 'Familie Kruys' is vanaf zondag 29 maart te zien. Acteurs Marcel Musters en Fre...

22-03-2015 17:24

Afl. 30

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 30

Peter Jan Rens en Virginia ruilen in 'Jouw Vrouw Mijn Vouw VIPS' van partner met Rob Geus en zijn vriendin Suzanne. Zij komen hier alles over vertellen. Gerard Ekdom vertelt over zijn opvallende vertrek bij 3FM. Roel van Velzen zingt zijn h...

15-03-2015 17:25

Afl. 29

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 29

O'G3NE treedt op met hun nieuwe single 'Cold'. Marly van der Velden komt langs, na haar zwangerschapsverlof keerde ze deze week terug in 'GTST'. Chiel Harten komt praten over zijn serie 'Buitengewoon Chiel', een hysterische realityshow over...

08-03-2015 17:24

Afl. 28

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 28

Carlo en Irene ontvangen bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Bovendien nemen zij elke zondag de actualiteit door. Wat is er dit weekend gebeurd? En wat vinden hun gasten daarvan?

01-03-2015 17:24

Afl. 27

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 27

Gordon is vanaf vrijdag te zien met een nieuw seizoen 'Alles Mag Op Vrijdag' en start binnenkort ook weer met een nieuwe reeks 'Goor Draait Door'. Hij vertelt hier alles over. Ook Jan Kooijman komt op bezoek, hij vertelt meer over zijn RTL ...

22-02-2015 17:24

Afl. 26

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 26

André Hazes Jr. en Danny de Munk zijn te gast. Zij praten onder andere over 'Holland Zingt Hazes'. Verder komen langs: Richard Groenendijk over zijn theatershow, Fred van Leer over 'Shopping Queens' en Tim Douwsma en zijn vriendin Marrit ov...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Carlo & Irene: Life 4 You gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carlo & Irene: Life 4 You de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carlo & Irene: Life 4 You bij Carlo & Irene: Life 4 You liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carlo & Irene: Life 4 You. Heb je een uitzending van Carlo & Irene: Life 4 You gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Carlo & Irene: Life 4 You gemist

Carlo & Irene: Life 4 You is een lifestyle magazine dat iedere zondagmiddag op RTL 4 wordt uitgezonden. Het wordt, net als Life & Cooking, gepresenteerd door Irene Moors en Carlo Boszhard. Het programma werd gestart in september 2009, kort nadat zij gestopt waren met Life & Cooking. De presentatie veranderde daarbij niet veel. Het programma bleek geschikt voor de zondagmiddag.

Uitzending gemist van Carlo & Irene: Life 4 You? Hier kun je alle uitzendingen van Carlo & Irene: Life 4 You kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 242
  • Laatste uitzending op 31-05-2015 om 17:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!