Programma gemist?

Carlo een en Irene nemen op het feestelijke wijze afscheid. met Dit doen zij zeker op tv niet alleen, maar in samen met de een top met 15 van gasten op tv die het meest geweest een zijn in de afgelopen door 15 de jaar. Zij tellen gezamenlijk het af naar op tv het allerlaatste moment. door Vanzelfsprekend wordt deze uitzending uit muzikaal omlijst: Gerard van Joling is op bijzondere tijdens wijze van de door partij tijdens en Glennis in Grace brengt samen het met Jamai een afscheidsduet. Ook door Rudolph van Veen in maakt naar nog één keer op zijn opwachting in de keuken. Op in de tribune door zitten mensen die hebben tijdens bijgedragen naar aan het succes van de door afgelopen 15 jaar. van Van mensen in die op tv een huwelijksaanzoek deden of op bovenop Frans Bauer vielen, tot door mensen het die Take That in mochten knuffelen of het gehinnik de van een paard de na konden door doen.

De een één na op laatste aflevering van 'Life 4 You' in de staat compleet in het teken van van gasten op tv die het roer radicaal omgooien. naar Rick Nieman heeft op tv zijn allerlaatste naar werkdag bij op het Half het Acht Nieuw's achter de het rug en vertelt hierover. Ook tijdens zijn 'RTL Nieuws'-collega met Jan de Hoop van schuift aan. tijdens Karen, Kristel uit en Josje komen kletsen over van van de zoektocht naar hun drie vervangsters een en zingen hun naar het afscheidssingle 'K3 Loves You'. Marijke Helwegen van is een in YouTube-sensatie op tv en kan binnenkort ook rappen door aan haar CV toevoegen. uit tijdens De mannen van naar Chef'Special vertellen hoe ze Amerika willen van veroveren. Barbara op Straathof zingt met voor de laatste in keer het nieuws door van deze op tv week.

Boswachter Arjan Postma door komt langs om tijdens alles vertellen tijdens over zijn door nieuwe programma door 'Wie Overleeft Nederland?'. op Tim Douwsma en van Vàjen van Bosch door brengen de klassieker naar 'Grease' weer tot leven in op de theaters. Robin met Martens met schuift aan en treedt natuurlijk ook het op. Paragnosten uit Peter van der op Hurk en Tessa tijdens van tijdens Rossen laten zien hoe je met je huis een paranormale op voorjaarsschoonmaak tijdens kan geven. Linda Wagenmakers de zingt de serenade uit aan van het nieuws. Carlo en Irene met schakelen live met op tv de een openingsceremonie van het songfestival in door Wenen.

Anniko van Santen op door en Jaap Jongbloed onthullen op wat volgens op tv hen hét medicijn is tegen Nederlandse in criminaliteit. het Romy Monteiro uit treedt met haar hoofdrol tijdens in 'The Bodyguard' op tv in de het voetsporen van de uit legendarisch Whitney Houston. Danser het Timor Steffens komt op vertellen over een nieuw door Nederlands het project. Nielson vertelt op over zijn succes van en zingt zijn laatste single 'Ik door Heb op Een Meisje in Thuis'.

De naar afscheidsmaand van Life 4 van You gaat van het start van met Albert Verlinde, hij vertelt onder op tv andere over het naar komende theaterseizoen. Trijntje de Oosterhuis vertelt of door zij klaar is van tijdens voor het Eurovisie Songfestival en zingt met 'Walk op tv Along'. Gert Verhulst een en zijn dochter Marie zijn het te gast, door zij speelt in de een op Studio 100 serie 'Ghost Rockers'. het Roy tijdens Donders showt zijn nieuwe collectie. Wolter in Kroes en tijdens Billy Dans een zingen het op tv duet 'Hey Geen de Idee'.

Carlo in en Irene in ontvangen bekende en onbekende gasten van uit binnen- een en buitenland. in Bovendien nemen zij elke met zondag de van actualiteit door. Wat met is er dit weekend gebeurd? En het wat in vinden hun gasten met daarvan?

De Australische deelnemer een van het Eurovisie met uit Songfestival, Guy Sebastian, op tv is te gast. met Australië, waar elk naar jaar miljoenen mensen het Songfestival van kijken, mag dit jaar de voor één naar keer meedoen van aan het de Songfestival om het in 60-jarige jubileum van het met liedjesfestijn een extra tijdens feestelijk tintje te de geven. Richard van de van Crommert tijdens schreef 'Het Grote het Songfestivalboek', waarin hij de naar geschiedenis van op tv het Songfestival beschrijft. Hij tijdens vertelt hierover. tijdens Eva Simons treedt op het met haar nieuwe single 'Policeman'. de Beau van met Erven Dorens op vertelt over een op nieuw seizoen naar van 'T Is Hier Fantastisch' naar en over op zijn toekomstplannen. De serenade aan een met het nieuws wordt deze door week gezongen door Rob de uit in Nijs.

De het Toppers zijn het te gast. René het Froger, Gerard Joling en Jeroen van met der naar Boom praten naar over de komende Toppers-concerten en zingen een tijdens hun nieuwe single 'Wat Ben naar Je Zonder Vrienden'. de Tijl in Beckand, Ruben van der Meer op tv en Jamai vertellen de over hun nieuwe plannen van en de start in van naar het hilarische programma 'Echt Waar?!'. op Vader en zoon uit Toni en van Tony komen langs om op de te vertellen over hun op tv nieuwe realityserie naar bij RTL 4. De serenade naar aan het het nieuws wordt gezongen door Barbara uit uit Straathof.

Nicolette de Kluijver komt langs een om te praten over van een nieuwe reeks 'Adam naar zkt tijdens Eva' en zij op tv heeft kandidaten meegenomen. met Anna Drijver en Abbey Hoes uit vertellen over met de door nieuwe Nederlandse dramaserie 'Zwarte Tulp'. Rob een Kamphues gaat op van zoek naar ideale een partners voor in moeders. de De cast van 'The Sound of op Music' in viert het 50 met jarig jubileum. van Thomas Berge en Jill Helena gaan met in duet. met De tijdens serenade aan het van nieuws wordt gezongen door Barbara op Straathof.

Hoe het is het om het nét niet met de felbegeerde naar in boer uit het populaire programma door 'Boer Zoekt op tv Vrouw' naar huis te in gaan? De op tv ervaringsdeskundigen komen erover van vertellen. 'Familie Kruys' tijdens is vanaf zondag 29 de maart te zien. met Acteurs Marcel met Musters en naar Frederik Brom schuiven aan een om te vertellen op tv over de nieuwe serie. Gers de door Pardoel zingt zijn op nieuwe single 'Nooit Meer Alleen'. Kokkin van op Sandra gaat aan de slag met uit een bijzonder paasdiner. op De met serenade aan het nieuws wordt een uitgevoerd door op tv Do.

Peter Jan naar Rens en het Virginia ruilen tijdens in 'Jouw Vrouw door Mijn Vouw VIPS' van partner met met Rob Geus en door met zijn vriendin Suzanne. Zij komen de hier alles over vertellen. op tv Gerard op tv Ekdom vertelt over zijn opvallende door vertrek bij naar 3FM. Roel van Velzen naar zingt een zijn heerlijke lentesingle 'Call it met Luck'. Shirma Rouse van maakt op zich op door voor 'The Passion'. met Anita Meyer zet de uit studio op op stelten met 'Why Tell Me het Why'. op We nemen afscheid van K3 in de de op serenade aan door het nieuws.

O'G3NE op tv treedt op met van hun nieuwe single 'Cold'. Marly uit van der door Velden komt langs, tijdens na haar zwangerschapsverlof keerde de ze deze week de terug van in 'GTST'. van Chiel Harten komt op praten over zijn serie 'Buitengewoon Chiel', op tv een hysterische realityshow naar over luxe, fashion, door beauty, een glitter & glamour. De naar serenade van aan het nieuws is van deze keer in duet uit tussen David Dam naar en Barbara de Straathof.

Carlo op en Irene op ontvangen bekende en onbekende gasten uit op tv binnen- en buitenland. op tv Bovendien nemen op zij elke zondag de het actualiteit door. uit Wat is er dit een op weekend gebeurd? En tijdens wat vinden hun gasten een daarvan?

Gordon met is vanaf vrijdag te zien op met een door nieuw seizoen door 'Alles Mag Op Vrijdag' door en in start binnenkort ook de weer met een nieuwe reeks in 'Goor Draait Door'. Hij door van vertelt hier alles uit over. Ook Jan Kooijman komt op de bezoek, op hij vertelt meer over op zijn RTL 5-programma op tv 'Levenslang Met van Dwang'. Hij neemt naar enkele kandidaten mee. Eddy Zoey op praat tijdens over eeuwige uit roem, Racoon zingt hun single met 'Brick By Brick' een en met Jill Helena brengt uit deze week de serenade van aan het in nieuws.

André Hazes Jr. uit en Danny de door Munk zijn in te gast. Zij praten uit onder tijdens andere over 'Holland Zingt Hazes'. de Verder tijdens komen langs: Richard van Groenendijk over door zijn theatershow, Fred op van Leer over naar 'Shopping Queens' en Tim naar Douwsma en zijn tijdens vriendin Marrit over hun tijdens dansplannen. van De serenade aan het nieuws het is deze week in tijdens 'Oscar-style' en wordt tijdens gezongen door uit Barbara naar Straathof.

december 2019
31-05-2015 17:23

Afl. 40

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 40

Carlo en Irene nemen op feestelijke wijze afscheid. Dit doen zij zeker niet alleen, maar samen met de top 15 van gasten die het meest geweest zijn in de afgelopen 15 jaar. Zij tellen gezamenlijk af naar het allerlaatste moment. Vanzelfsprek...

24-05-2015 17:22

Afl. 39

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 39

De één na laatste aflevering van 'Life 4 You' staat compleet in het teken van gasten die het roer radicaal omgooien. Rick Nieman heeft zijn allerlaatste werkdag bij het Half Acht Nieuw's achter de rug en vertelt hierover. Ook zijn 'RTL Nieu...

17-05-2015 17:24

Afl. 38

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 38

Boswachter Arjan Postma komt langs om alles vertellen over zijn nieuwe programma 'Wie Overleeft Nederland?'. Tim Douwsma en Vàjen van Bosch brengen de klassieker 'Grease' weer tot leven in de theaters. Robin Martens schuift aan en treedt na...

10-05-2015 17:24

Afl. 37

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 37

Anniko van Santen en Jaap Jongbloed onthullen wat volgens hen hét medicijn is tegen Nederlandse criminaliteit. Romy Monteiro treedt met haar hoofdrol in 'The Bodyguard' in de voetsporen van de legendarisch Whitney Houston. Danser Timor Stef...

03-05-2015 17:24

Afl. 36

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 36

De afscheidsmaand van Life 4 You gaat van start met Albert Verlinde, hij vertelt onder andere over het komende theaterseizoen. Trijntje Oosterhuis vertelt of zij klaar is voor het Eurovisie Songfestival en zingt 'Walk Along'. Gert Verhulst ...

02-05-2015 07:34

Afl. 35

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 35

Carlo en Irene ontvangen bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Bovendien nemen zij elke zondag de actualiteit door. Wat is er dit weekend gebeurd? En wat vinden hun gasten daarvan?

19-04-2015 17:24

Afl. 34

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 34

De Australische deelnemer van het Eurovisie Songfestival, Guy Sebastian, is te gast. Australië, waar elk jaar miljoenen mensen het Songfestival kijken, mag dit jaar voor één keer meedoen aan het Songfestival om het 60-jarige jubileum van he...

12-04-2015 17:24

Afl. 33

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 33

De Toppers zijn te gast. René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom praten over de komende Toppers-concerten en zingen hun nieuwe single 'Wat Ben Je Zonder Vrienden'. Tijl Beckand, Ruben van der Meer en Jamai vertellen over hun nieuw...

05-04-2015 17:25

Afl. 32

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 32

Nicolette Kluijver komt langs om te praten over een nieuwe reeks 'Adam zkt Eva' en zij heeft kandidaten meegenomen. Anna Drijver en Abbey Hoes vertellen over de nieuwe Nederlandse dramaserie 'Zwarte Tulp'. Rob Kamphues gaat op zoek naar ide...

29-03-2015 17:24

Afl. 31

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 31

Hoe is het om nét niet met de felbegeerde boer uit het populaire programma 'Boer Zoekt Vrouw' naar huis te gaan? De ervaringsdeskundigen komen erover vertellen. 'Familie Kruys' is vanaf zondag 29 maart te zien. Acteurs Marcel Musters en Fre...

22-03-2015 17:24

Afl. 30

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 30

Peter Jan Rens en Virginia ruilen in 'Jouw Vrouw Mijn Vouw VIPS' van partner met Rob Geus en zijn vriendin Suzanne. Zij komen hier alles over vertellen. Gerard Ekdom vertelt over zijn opvallende vertrek bij 3FM. Roel van Velzen zingt zijn h...

15-03-2015 17:25

Afl. 29

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 29

O'G3NE treedt op met hun nieuwe single 'Cold'. Marly van der Velden komt langs, na haar zwangerschapsverlof keerde ze deze week terug in 'GTST'. Chiel Harten komt praten over zijn serie 'Buitengewoon Chiel', een hysterische realityshow over...

08-03-2015 17:24

Afl. 28

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 28

Carlo en Irene ontvangen bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Bovendien nemen zij elke zondag de actualiteit door. Wat is er dit weekend gebeurd? En wat vinden hun gasten daarvan?

01-03-2015 17:24

Afl. 27

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 27

Gordon is vanaf vrijdag te zien met een nieuw seizoen 'Alles Mag Op Vrijdag' en start binnenkort ook weer met een nieuwe reeks 'Goor Draait Door'. Hij vertelt hier alles over. Ook Jan Kooijman komt op bezoek, hij vertelt meer over zijn RTL ...

22-02-2015 17:24

Afl. 26

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 26

André Hazes Jr. en Danny de Munk zijn te gast. Zij praten onder andere over 'Holland Zingt Hazes'. Verder komen langs: Richard Groenendijk over zijn theatershow, Fred van Leer over 'Shopping Queens' en Tim Douwsma en zijn vriendin Marrit ov...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Carlo & Irene: Life 4 You gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carlo & Irene: Life 4 You de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carlo & Irene: Life 4 You bij Carlo & Irene: Life 4 You liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carlo & Irene: Life 4 You. Heb je een uitzending van Carlo & Irene: Life 4 You gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Carlo & Irene: Life 4 You gemist

Carlo & Irene: Life 4 You is een lifestyle magazine dat iedere zondagmiddag op RTL 4 wordt uitgezonden. Het wordt, net als Life & Cooking, gepresenteerd door Irene Moors en Carlo Boszhard. Het programma werd gestart in september 2009, kort nadat zij gestopt waren met Life & Cooking. De presentatie veranderde daarbij niet veel. Het programma bleek geschikt voor de zondagmiddag.

Uitzending gemist van Carlo & Irene: Life 4 You? Hier kun je alle uitzendingen van Carlo & Irene: Life 4 You kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 242
  • Laatste uitzending op 31-05-2015 om 17:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!