Programma gemist?

Carlo en Irene tijdens nemen door op feestelijke wijze afscheid. van Dit doen zij de zeker de niet alleen, maar samen van met de top 15 van door gasten die tijdens het meest naar geweest zijn het in de afgelopen 15 jaar. Zij naar op tellen gezamenlijk af naar door het allerlaatste moment. Vanzelfsprekend het wordt deze uitzending van muzikaal omlijst: Gerard Joling door is de op bijzondere wijze van een de partij en Glennis een Grace naar brengt samen met Jamai in een afscheidsduet. op tv Ook Rudolph uit van Veen maakt nog één uit keer zijn opwachting uit in de keuken. op Op de tribune zitten van een mensen die hebben bijgedragen tijdens aan het succes van van de afgelopen van 15 jaar. Van mensen op die een uit huwelijksaanzoek deden of bovenop Frans door Bauer vielen, het tot mensen de die Take That mochten knuffelen tijdens of het gehinnik het van een op tv paard na uit konden doen.

De uit één na laatste door aflevering van 'Life de 4 You' staat compleet naar in het teken van met gasten die op het het roer radicaal omgooien. Rick tijdens Nieman heeft zijn allerlaatste werkdag op bij in het Half Acht de Nieuw's achter de rug en uit vertelt een hierover. Ook zijn 'RTL Nieuws'-collega in Jan de een Hoop schuift de aan. Karen, Kristel het en Josje door komen kletsen over een de zoektocht naar een hun drie vervangsters en van zingen hun afscheidssingle 'K3 de Loves You'. Marijke het Helwegen is een door YouTube-sensatie en kan binnenkort tijdens een ook rappen aan op haar CV toevoegen. De naar mannen van Chef'Special van vertellen hoe naar ze Amerika willen veroveren. Barbara Straathof tijdens zingt naar voor de laatste keer het het nieuws tijdens van deze een week.

Boswachter een Arjan Postma komt met langs om alles door vertellen over zijn nieuwe programma op 'Wie Overleeft op tv Nederland?'. Tim naar Douwsma en van Vàjen van Bosch brengen op de klassieker 'Grease' met weer tot leven in de op door theaters. Robin Martens schuift aan uit en treedt op natuurlijk ook op. Paragnosten naar Peter van der met Hurk en Tessa met van Rossen tijdens laten zien hoe een je je huis naar een paranormale voorjaarsschoonmaak kan geven. in Linda Wagenmakers door zingt een de serenade aan het nieuws. de Carlo in en Irene schakelen live met de de openingsceremonie uit van het songfestival in met Wenen.

Anniko van Santen van een en Jaap Jongbloed onthullen wat volgens het een hen hét medicijn is de tegen Nederlandse criminaliteit. Romy met Monteiro treedt met op tv haar hoofdrol in het 'The uit Bodyguard' in de voetsporen in van de legendarisch Whitney Houston. tijdens Danser Timor tijdens Steffens komt het vertellen over op een nieuw Nederlands project. Nielson vertelt de over zijn succes in en zingt zijn op tv tijdens laatste single 'Ik Heb Een Meisje uit met Thuis'.

De in afscheidsmaand van Life op tv 4 You een gaat van start met met Albert Verlinde, door hij vertelt onder andere over naar het komende in theaterseizoen. Trijntje met Oosterhuis vertelt of zij klaar de is op voor het Eurovisie Songfestival en zingt tijdens op tv 'Walk Along'. Gert Verhulst en zijn op dochter door Marie zijn te door gast, zij speelt in de van Studio van 100 serie 'Ghost Rockers'. Roy een Donders op showt zijn nieuwe collectie. op Wolter Kroes in en Billy Dans zingen het uit duet 'Hey naar Geen het Idee'.

Carlo en naar Irene ontvangen op tv bekende en onbekende gasten uit door binnen- en buitenland. op tv Bovendien nemen zij tijdens naar elke zondag de actualiteit door. Wat de is er op tv dit door weekend gebeurd? En wat vinden van hun gasten van daarvan?

De Australische een deelnemer van het de Eurovisie uit Songfestival, Guy Sebastian, is te op gast. Australië, waar elk op tv jaar naar miljoenen mensen het Songfestival kijken, van mag dit jaar een tijdens voor één keer meedoen aan op het Songfestival om het een 60-jarige uit jubileum van op tv het liedjesfestijn een extra feestelijk de tintje te geven. Richard naar van naar de Crommert schreef 'Het op Grote Songfestivalboek', waarin tijdens hij met de geschiedenis van het de Songfestival beschrijft. Hij naar vertelt hierover. van Eva Simons treedt op met naar haar de nieuwe single 'Policeman'. Beau uit van Erven Dorens vertelt de over tijdens een nieuw seizoen van 'T de Is Hier Fantastisch' uit en op over zijn toekomstplannen. De serenade van aan het naar nieuws wordt deze week gezongen op tv door Rob naar de een Nijs.

De Toppers met zijn te gast. de René een Froger, Gerard Joling en in Jeroen van der Boom praten in de over de komende Toppers-concerten in en zingen hun in nieuwe single 'Wat met Ben Je naar Zonder Vrienden'. Tijl Beckand, Ruben de van der Meer en tijdens Jamai vertellen naar over hun uit nieuwe plannen en de een start van op het hilarische programma 'Echt met Waar?!'. Vader naar en zoon Toni en het Tony komen langs om van te vertellen een over in hun nieuwe realityserie bij RTL 4. het met De serenade aan het nieuws wordt in op gezongen door Barbara uit Straathof.

Nicolette Kluijver het komt tijdens langs om te praten over naar een nieuwe reeks een 'Adam zkt Eva' naar en uit zij heeft kandidaten meegenomen. Anna Drijver tijdens en in Abbey Hoes vertellen over de de nieuwe op tv Nederlandse dramaserie 'Zwarte de Tulp'. Rob naar Kamphues gaat op zoek naar door ideale partners voor moeders. van De cast de van 'The Sound tijdens of Music' op viert het 50 jarig jubileum. een Thomas Berge en tijdens tijdens Jill Helena gaan in op tv duet. De serenade aan het op nieuws wordt een gezongen door Barbara een Straathof.

Hoe op tv is het om nét op niet met de felbegeerde in boer uit het op tijdens populaire programma 'Boer Zoekt Vrouw' van naar huis van te gaan? De ervaringsdeskundigen komen door erover vertellen. naar 'Familie Kruys' is vanaf de zondag naar 29 maart te met zien. Acteurs het Marcel Musters en in Frederik Brom schuiven aan om te een vertellen over de uit het nieuwe serie. Gers Pardoel zingt zijn van nieuwe single van 'Nooit Meer Alleen'. met Kokkin Sandra gaat aan op tv de met slag met tijdens een bijzonder paasdiner. De serenade tijdens aan het nieuws wordt van uitgevoerd door een Do.

Peter Jan Rens naar en Virginia van ruilen in 'Jouw in Vrouw Mijn Vouw de VIPS' door van partner met Rob uit Geus en zijn vriendin tijdens Suzanne. door Zij komen hier alles over op vertellen. Gerard Ekdom vertelt in over van zijn opvallende vertrek met bij 3FM. Roel met van Velzen tijdens zingt zijn heerlijke lentesingle door 'Call it tijdens Luck'. Shirma Rouse naar maakt zich op voor 'The het Passion'. Anita Meyer zet het op de studio op stelten met met 'Why een Tell Me Why'. We nemen door afscheid van K3 met in door de serenade aan tijdens het nieuws.

O'G3NE treedt naar op op met hun nieuwe single 'Cold'. uit Marly op tv van der Velden komt langs, tijdens na het haar zwangerschapsverlof keerde ze deze het week terug in naar 'GTST'. Chiel Harten door komt van praten over zijn serie 'Buitengewoon Chiel', door een hysterische realityshow in over luxe, de fashion, beauty, glitter in & glamour. naar De serenade uit aan het nieuws is deze tijdens keer in duet tijdens tussen David Dam naar en Barbara uit Straathof.

Carlo en de Irene ontvangen uit bekende en tijdens onbekende gasten uit binnen- en buitenland. op tv Bovendien nemen zij het elke een zondag de de actualiteit door. Wat is er op tv dit op tv weekend gebeurd? En wat vinden hun de gasten naar daarvan?

Gordon van is vanaf vrijdag van te zien met een nieuw op tv seizoen door 'Alles Mag Op Vrijdag' de en start binnenkort ook naar weer met een op tv nieuwe reeks 'Goor door Draait op tv Door'. Hij vertelt hier alles op tv door over. Ook Jan Kooijman op tv komt op bezoek, naar hij vertelt van meer over zijn tijdens RTL 5-programma 'Levenslang Met Dwang'. Hij met door neemt enkele kandidaten met mee. Eddy Zoey praat over in eeuwige roem, Racoon met zingt hun single 'Brick op tv in By Brick' en Jill Helena een brengt deze week de door van serenade aan het op nieuws.

André op Hazes Jr. en Danny de met door Munk zijn te gast. een Zij praten onder de andere over 'Holland Zingt op Hazes'. Verder komen tijdens langs: Richard in Groenendijk over op tv zijn theatershow, Fred van het Leer over van 'Shopping Queens' en Tim Douwsma met en op zijn vriendin Marrit over hun dansplannen. van De door serenade aan naar het nieuws is deze week in met 'Oscar-style' tijdens en wordt gezongen door Barbara van op tv Straathof.

januari 2018
31-05-2015 17:23

Afl. 40

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 40

Carlo en Irene nemen op feestelijke wijze afscheid. Dit doen zij zeker niet alleen, maar samen met de top 15 van gasten die het meest geweest zijn in de afgelopen 15 jaar. Zij tellen gezamenlijk af naar het allerlaatste moment. Vanzelfsprek...

24-05-2015 17:22

Afl. 39

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 39

De één na laatste aflevering van 'Life 4 You' staat compleet in het teken van gasten die het roer radicaal omgooien. Rick Nieman heeft zijn allerlaatste werkdag bij het Half Acht Nieuw's achter de rug en vertelt hierover. Ook zijn 'RTL Nieu...

17-05-2015 17:24

Afl. 38

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 38

Boswachter Arjan Postma komt langs om alles vertellen over zijn nieuwe programma 'Wie Overleeft Nederland?'. Tim Douwsma en Vàjen van Bosch brengen de klassieker 'Grease' weer tot leven in de theaters. Robin Martens schuift aan en treedt na...

10-05-2015 17:24

Afl. 37

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 37

Anniko van Santen en Jaap Jongbloed onthullen wat volgens hen hét medicijn is tegen Nederlandse criminaliteit. Romy Monteiro treedt met haar hoofdrol in 'The Bodyguard' in de voetsporen van de legendarisch Whitney Houston. Danser Timor Stef...

03-05-2015 17:24

Afl. 36

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 36

De afscheidsmaand van Life 4 You gaat van start met Albert Verlinde, hij vertelt onder andere over het komende theaterseizoen. Trijntje Oosterhuis vertelt of zij klaar is voor het Eurovisie Songfestival en zingt 'Walk Along'. Gert Verhulst ...

02-05-2015 07:34

Afl. 35

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 35

Carlo en Irene ontvangen bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Bovendien nemen zij elke zondag de actualiteit door. Wat is er dit weekend gebeurd? En wat vinden hun gasten daarvan?

19-04-2015 17:24

Afl. 34

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 34

De Australische deelnemer van het Eurovisie Songfestival, Guy Sebastian, is te gast. Australië, waar elk jaar miljoenen mensen het Songfestival kijken, mag dit jaar voor één keer meedoen aan het Songfestival om het 60-jarige jubileum van he...

12-04-2015 17:24

Afl. 33

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 33

De Toppers zijn te gast. René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom praten over de komende Toppers-concerten en zingen hun nieuwe single 'Wat Ben Je Zonder Vrienden'. Tijl Beckand, Ruben van der Meer en Jamai vertellen over hun nieuw...

05-04-2015 17:25

Afl. 32

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 32

Nicolette Kluijver komt langs om te praten over een nieuwe reeks 'Adam zkt Eva' en zij heeft kandidaten meegenomen. Anna Drijver en Abbey Hoes vertellen over de nieuwe Nederlandse dramaserie 'Zwarte Tulp'. Rob Kamphues gaat op zoek naar ide...

29-03-2015 17:24

Afl. 31

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 31

Hoe is het om nét niet met de felbegeerde boer uit het populaire programma 'Boer Zoekt Vrouw' naar huis te gaan? De ervaringsdeskundigen komen erover vertellen. 'Familie Kruys' is vanaf zondag 29 maart te zien. Acteurs Marcel Musters en Fre...

22-03-2015 17:24

Afl. 30

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 30

Peter Jan Rens en Virginia ruilen in 'Jouw Vrouw Mijn Vouw VIPS' van partner met Rob Geus en zijn vriendin Suzanne. Zij komen hier alles over vertellen. Gerard Ekdom vertelt over zijn opvallende vertrek bij 3FM. Roel van Velzen zingt zijn h...

15-03-2015 17:25

Afl. 29

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 29

O'G3NE treedt op met hun nieuwe single 'Cold'. Marly van der Velden komt langs, na haar zwangerschapsverlof keerde ze deze week terug in 'GTST'. Chiel Harten komt praten over zijn serie 'Buitengewoon Chiel', een hysterische realityshow over...

08-03-2015 17:24

Afl. 28

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 28

Carlo en Irene ontvangen bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Bovendien nemen zij elke zondag de actualiteit door. Wat is er dit weekend gebeurd? En wat vinden hun gasten daarvan?

01-03-2015 17:24

Afl. 27

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 27

Gordon is vanaf vrijdag te zien met een nieuw seizoen 'Alles Mag Op Vrijdag' en start binnenkort ook weer met een nieuwe reeks 'Goor Draait Door'. Hij vertelt hier alles over. Ook Jan Kooijman komt op bezoek, hij vertelt meer over zijn RTL ...

22-02-2015 17:24

Afl. 26

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 26

André Hazes Jr. en Danny de Munk zijn te gast. Zij praten onder andere over 'Holland Zingt Hazes'. Verder komen langs: Richard Groenendijk over zijn theatershow, Fred van Leer over 'Shopping Queens' en Tim Douwsma en zijn vriendin Marrit ov...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Carlo & Irene: Life 4 You gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carlo & Irene: Life 4 You de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carlo & Irene: Life 4 You bij Carlo & Irene: Life 4 You liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carlo & Irene: Life 4 You. Heb je een uitzending van Carlo & Irene: Life 4 You gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Carlo & Irene: Life 4 You gemist

Carlo & Irene: Life 4 You is een lifestyle magazine dat iedere zondagmiddag op RTL 4 wordt uitgezonden. Het wordt, net als Life & Cooking, gepresenteerd door Irene Moors en Carlo Boszhard. Het programma werd gestart in september 2009, kort nadat zij gestopt waren met Life & Cooking. De presentatie veranderde daarbij niet veel. Het programma bleek geschikt voor de zondagmiddag.

Uitzending gemist van Carlo & Irene: Life 4 You? Hier kun je alle uitzendingen van Carlo & Irene: Life 4 You kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 242
  • Laatste uitzending op 31-05-2015 om 17:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord