Programma gemist?

Carlo en Irene een nemen op van feestelijke wijze afscheid. Dit uit doen zij zeker van uit niet alleen, maar samen met de in top 15 op tv van gasten van die het meest geweest zijn door in de op tv afgelopen op tv 15 jaar. Zij tellen gezamenlijk op af naar het op tv allerlaatste een moment. Vanzelfsprekend wordt uit deze uitzending muzikaal omlijst: Gerard Joling een is op bijzondere op wijze door van de partij op tv en Glennis met Grace brengt samen met Jamai een uit afscheidsduet. Ook een Rudolph van Veen maakt de nog één tijdens keer zijn opwachting in de de keuken. op Op op tv de tribune zitten mensen op die hebben het bijgedragen aan het succes van de de afgelopen 15 van jaar. Van naar mensen die een tijdens huwelijksaanzoek deden uit of bovenop Frans Bauer door vielen, tot de mensen die Take That mochten de knuffelen of van het gehinnik op tv van een paard na konden op doen.

De één na een een laatste aflevering van 'Life 4 You' van met staat compleet in door het teken van naar gasten die het roer radicaal omgooien. naar met Rick Nieman heeft zijn uit allerlaatste werkdag bij het tijdens Half Acht Nieuw's achter uit met de rug en vertelt hierover. Ook in zijn 'RTL uit Nieuws'-collega Jan op de Hoop op tv schuift aan. Karen, de Kristel en Josje op tv komen kletsen over het de zoektocht naar het hun drie vervangsters en zingen in hun afscheidssingle 'K3 een Loves You'. Marijke naar Helwegen is een YouTube-sensatie tijdens en op kan binnenkort ook rappen aan tijdens haar CV in toevoegen. De mannen van het Chef'Special tijdens vertellen hoe ze Amerika van willen veroveren. Barbara Straathof de op zingt voor de laatste keer met het op tv nieuws van deze de week.

Boswachter Arjan Postma op komt langs uit om alles vertellen over het zijn van nieuwe programma 'Wie Overleeft Nederland?'. uit Tim het Douwsma en Vàjen van in Bosch brengen de klassieker in 'Grease' weer tot het leven het in de theaters. Robin de Martens het schuift aan en op tv treedt natuurlijk ook op. Paragnosten op Peter van der Hurk in uit en Tessa van Rossen het laten zien hoe je je tijdens huis een op tv paranormale met voorjaarsschoonmaak kan geven. Linda Wagenmakers zingt met de met serenade aan het nieuws. Carlo van en Irene op tv schakelen live een met de openingsceremonie het van het naar songfestival in Wenen.

Anniko tijdens van Santen en van Jaap Jongbloed van onthullen wat volgens hen hét uit medicijn tijdens is tegen Nederlandse criminaliteit. tijdens Romy Monteiro treedt met de haar de hoofdrol in 'The Bodyguard' tijdens in de voetsporen van de op tv de legendarisch Whitney Houston. de Danser Timor Steffens komt vertellen over de een een nieuw Nederlands project. Nielson met vertelt een over zijn succes het en zingt zijn de laatste single 'Ik Heb Een een Meisje op Thuis'.

De in afscheidsmaand van Life het 4 You gaat van start het door met Albert Verlinde, hij met vertelt onder uit andere over het komende theaterseizoen. Trijntje op tv Oosterhuis vertelt of een zij klaar is het voor het met Eurovisie Songfestival en zingt van op tv 'Walk Along'. Gert Verhulst door en zijn in dochter Marie zijn te tijdens gast, zij speelt in de op Studio 100 de serie 'Ghost Rockers'. Roy op Donders showt tijdens zijn het nieuwe collectie. Wolter Kroes en de Billy met Dans zingen het duet 'Hey Geen in van Idee'.

Carlo en met Irene ontvangen de bekende en onbekende van gasten uit binnen- en het buitenland. Bovendien nemen zij tijdens elke zondag tijdens de actualiteit door. Wat uit is er een dit weekend gebeurd? naar En wat vinden hun een een gasten daarvan?

De op tv Australische deelnemer van het het Eurovisie Songfestival, Guy Sebastian, de is van te gast. Australië, waar elk in van jaar miljoenen mensen het het Songfestival kijken, een mag dit jaar voor van één keer uit meedoen aan het op Songfestival om het 60-jarige door jubileum van het liedjesfestijn een een op extra feestelijk tintje te naar geven. Richard door van de Crommert uit schreef 'Het Grote Songfestivalboek', waarin naar hij de geschiedenis op tv van het Songfestival beschrijft. door door Hij vertelt hierover. Eva Simons een treedt op met met haar nieuwe single in 'Policeman'. Beau een van Erven naar Dorens vertelt over een naar nieuw seizoen van op 'T Is Hier Fantastisch' de en over op zijn toekomstplannen. De op tv serenade aan het het nieuws wordt deze week met gezongen door Rob een de uit Nijs.

De uit Toppers zijn te gast. René op tv Froger, Gerard op tv Joling en uit Jeroen van der op Boom praten over de komende met Toppers-concerten door en zingen op tv hun nieuwe single 'Wat Ben van Je Zonder tijdens Vrienden'. Tijl in Beckand, Ruben van een der Meer en Jamai vertellen over een uit hun nieuwe plannen door en de start een van het hilarische programma tijdens 'Echt Waar?!'. tijdens Vader en zoon Toni en de Tony komen op tv langs om te vertellen op tv over hun nieuwe van realityserie bij RTL van 4. De door serenade aan door het nieuws wordt gezongen door door Barbara naar Straathof.

Nicolette Kluijver het komt langs om op te op praten over een uit nieuwe reeks 'Adam zkt door Eva' en zij heeft kandidaten uit meegenomen. Anna Drijver een en Abbey Hoes het vertellen over tijdens de nieuwe Nederlandse dramaserie op 'Zwarte Tulp'. naar Rob Kamphues uit gaat op zoek naar ideale met partners het voor moeders. De cast op tv van 'The Sound of tijdens Music' op viert het 50 jarig het jubileum. de Thomas Berge en Jill Helena met gaan tijdens in duet. De serenade een aan het nieuws wordt gezongen tijdens door in Barbara Straathof.

Hoe naar is het om nét niet tijdens met op tv de felbegeerde boer uit op tv het populaire programma op tv 'Boer de Zoekt Vrouw' naar huis te het gaan? De het ervaringsdeskundigen komen een erover vertellen. 'Familie Kruys' is in vanaf zondag 29 tijdens maart op tv te zien. Acteurs Marcel Musters door en Frederik op Brom schuiven aan de om te uit vertellen over de nieuwe in serie. Gers Pardoel uit zingt zijn de nieuwe single 'Nooit de Meer Alleen'. Kokkin Sandra gaat aan op tv de de slag met een met bijzonder paasdiner. De naar serenade aan het de nieuws wordt de uitgevoerd door Do.

Peter het Jan Rens en Virginia op ruilen in een 'Jouw Vrouw Mijn naar Vouw VIPS' van partner een met Rob Geus het en zijn vriendin Suzanne. de Zij komen op tv hier alles over het vertellen. Gerard Ekdom vertelt naar over in zijn opvallende door vertrek bij 3FM. Roel van van Velzen zingt zijn door heerlijke lentesingle door 'Call it Luck'. uit Shirma Rouse door maakt zich op voor 'The op Passion'. Anita Meyer zet uit de het studio op stelten met 'Why naar op tv Tell Me Why'. We nemen afscheid tijdens uit van K3 in de de serenade aan door het nieuws.

O'G3NE op tv treedt op met door hun nieuwe single door 'Cold'. Marly van op tv der Velden komt naar langs, na haar zwangerschapsverlof keerde uit ze in deze week terug in de 'GTST'. Chiel een Harten komt praten over zijn een het serie 'Buitengewoon Chiel', een hysterische realityshow in over op luxe, fashion, tijdens beauty, glitter & door glamour. De serenade aan het naar nieuws is deze uit keer in duet tijdens tussen David Dam naar en Barbara op Straathof.

Carlo en de Irene ontvangen bekende op en van onbekende gasten uit binnen- door en buitenland. Bovendien nemen zij uit met elke zondag de actualiteit door. Wat de door is er dit op tv weekend gebeurd? En wat op tv vinden hun gasten uit daarvan?

Gordon door is vanaf vrijdag te een zien met in een nieuw seizoen 'Alles Mag het Op Vrijdag' een en start met binnenkort ook weer met door een nieuwe reeks met 'Goor Draait Door'. het Hij vertelt hier op alles over. Ook Jan het Kooijman komt op op bezoek, een hij vertelt meer over zijn tijdens RTL 5-programma 'Levenslang een met Met Dwang'. Hij naar neemt enkele kandidaten mee. Eddy Zoey het met praat over eeuwige roem, op tv Racoon zingt hun door single 'Brick op By Brick' en Jill een Helena brengt deze op tv week de serenade tijdens aan het een nieuws.

André door Hazes Jr. op en Danny de Munk een zijn te gast. Zij op praten onder een andere over 'Holland een Zingt Hazes'. Verder komen door langs: een Richard Groenendijk over op tv zijn theatershow, Fred van Leer op over 'Shopping op tv Queens' en uit Tim Douwsma en zijn vriendin naar Marrit over met hun dansplannen. De uit serenade aan het op nieuws is deze week naar in 'Oscar-style' en wordt tijdens gezongen met door Barbara van Straathof.

juli 2017
31-05-2015 17:23

Afl. 40

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 40

Carlo en Irene nemen op feestelijke wijze afscheid. Dit doen zij zeker niet alleen, maar samen met de top 15 van gasten die het meest geweest zijn in de afgelopen 15 jaar. Zij tellen gezamenlijk af naar het allerlaatste moment. Vanzelfsprek...

24-05-2015 17:22

Afl. 39

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 39

De één na laatste aflevering van 'Life 4 You' staat compleet in het teken van gasten die het roer radicaal omgooien. Rick Nieman heeft zijn allerlaatste werkdag bij het Half Acht Nieuw's achter de rug en vertelt hierover. Ook zijn 'RTL Nieu...

17-05-2015 17:24

Afl. 38

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 38

Boswachter Arjan Postma komt langs om alles vertellen over zijn nieuwe programma 'Wie Overleeft Nederland?'. Tim Douwsma en Vàjen van Bosch brengen de klassieker 'Grease' weer tot leven in de theaters. Robin Martens schuift aan en treedt na...

10-05-2015 17:24

Afl. 37

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 37

Anniko van Santen en Jaap Jongbloed onthullen wat volgens hen hét medicijn is tegen Nederlandse criminaliteit. Romy Monteiro treedt met haar hoofdrol in 'The Bodyguard' in de voetsporen van de legendarisch Whitney Houston. Danser Timor Stef...

03-05-2015 17:24

Afl. 36

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 36

De afscheidsmaand van Life 4 You gaat van start met Albert Verlinde, hij vertelt onder andere over het komende theaterseizoen. Trijntje Oosterhuis vertelt of zij klaar is voor het Eurovisie Songfestival en zingt 'Walk Along'. Gert Verhulst ...

02-05-2015 07:34

Afl. 35

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 35

Carlo en Irene ontvangen bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Bovendien nemen zij elke zondag de actualiteit door. Wat is er dit weekend gebeurd? En wat vinden hun gasten daarvan?

19-04-2015 17:24

Afl. 34

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 34

De Australische deelnemer van het Eurovisie Songfestival, Guy Sebastian, is te gast. Australië, waar elk jaar miljoenen mensen het Songfestival kijken, mag dit jaar voor één keer meedoen aan het Songfestival om het 60-jarige jubileum van he...

12-04-2015 17:24

Afl. 33

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 33

De Toppers zijn te gast. René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom praten over de komende Toppers-concerten en zingen hun nieuwe single 'Wat Ben Je Zonder Vrienden'. Tijl Beckand, Ruben van der Meer en Jamai vertellen over hun nieuw...

05-04-2015 17:25

Afl. 32

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 32

Nicolette Kluijver komt langs om te praten over een nieuwe reeks 'Adam zkt Eva' en zij heeft kandidaten meegenomen. Anna Drijver en Abbey Hoes vertellen over de nieuwe Nederlandse dramaserie 'Zwarte Tulp'. Rob Kamphues gaat op zoek naar ide...

29-03-2015 17:24

Afl. 31

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 31

Hoe is het om nét niet met de felbegeerde boer uit het populaire programma 'Boer Zoekt Vrouw' naar huis te gaan? De ervaringsdeskundigen komen erover vertellen. 'Familie Kruys' is vanaf zondag 29 maart te zien. Acteurs Marcel Musters en Fre...

22-03-2015 17:24

Afl. 30

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 30

Peter Jan Rens en Virginia ruilen in 'Jouw Vrouw Mijn Vouw VIPS' van partner met Rob Geus en zijn vriendin Suzanne. Zij komen hier alles over vertellen. Gerard Ekdom vertelt over zijn opvallende vertrek bij 3FM. Roel van Velzen zingt zijn h...

15-03-2015 17:25

Afl. 29

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 29

O'G3NE treedt op met hun nieuwe single 'Cold'. Marly van der Velden komt langs, na haar zwangerschapsverlof keerde ze deze week terug in 'GTST'. Chiel Harten komt praten over zijn serie 'Buitengewoon Chiel', een hysterische realityshow over...

08-03-2015 17:24

Afl. 28

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 28

Carlo en Irene ontvangen bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Bovendien nemen zij elke zondag de actualiteit door. Wat is er dit weekend gebeurd? En wat vinden hun gasten daarvan?

01-03-2015 17:24

Afl. 27

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 27

Gordon is vanaf vrijdag te zien met een nieuw seizoen 'Alles Mag Op Vrijdag' en start binnenkort ook weer met een nieuwe reeks 'Goor Draait Door'. Hij vertelt hier alles over. Ook Jan Kooijman komt op bezoek, hij vertelt meer over zijn RTL ...

22-02-2015 17:24

Afl. 26

Carlo & Irene: Life 4 You - Afl. 26

André Hazes Jr. en Danny de Munk zijn te gast. Zij praten onder andere over 'Holland Zingt Hazes'. Verder komen langs: Richard Groenendijk over zijn theatershow, Fred van Leer over 'Shopping Queens' en Tim Douwsma en zijn vriendin Marrit ov...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Carlo & Irene: Life 4 You gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carlo & Irene: Life 4 You de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carlo & Irene: Life 4 You bij Carlo & Irene: Life 4 You liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carlo & Irene: Life 4 You. Heb je een uitzending van Carlo & Irene: Life 4 You gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Carlo & Irene: Life 4 You gemist

Carlo & Irene: Life 4 You is een lifestyle magazine dat iedere zondagmiddag op RTL 4 wordt uitgezonden. Het wordt, net als Life & Cooking, gepresenteerd door Irene Moors en Carlo Boszhard. Het programma werd gestart in september 2009, kort nadat zij gestopt waren met Life & Cooking. De presentatie veranderde daarbij niet veel. Het programma bleek geschikt voor de zondagmiddag.

Uitzending gemist van Carlo & Irene: Life 4 You? Hier kun je alle uitzendingen van Carlo & Irene: Life 4 You kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 242
  • Laatste uitzending op 31-05-2015 om 17:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord