Programma gemist?

Het tijdens seizoen wordt feestelijk afgesloten het op water en een brood. door Oud brood om precies te zijn, een want er wordt uit niets weggegooid het en tijdens alles uit de op kast gehaald. Yvette maakt een bread met and het butter-puddingtaart XL. Ze maakt hierbij van dankbaar een gebruik van door alle afdankertjes, want weggooien is zó een het passé en improviseren maakt het koken op naar nog leuker.

Gepekelde tijdens steurharing of op tv mild gezouten gekaakte in maatjes, groene haring, Hollandse nieuwe: haring een is er met in alle soorten en uit op maten. Hoe eten we deze een populaire consumptievis? door Yvette verdiept zich uit in 'het zilver van de in op zee' en maakt zure haringsalade naar met aardappelkoekjes, een op tv gezouten tijdens panharing en ze serveert pekelharing. Rauw, de op tv zout en zuur: allemaal haring, met maar op tv dan anders.

Zelfs het als er niets in op tv de koelkast in ligt, is de er vaak nog genoeg tijdens in huis uit voor een exclusief diner: 'orecchiette con op in cime di rape'. Yvette mengt de met Hollandse van en Italiaanse van eenvoud: aardappelen en uit pasta. Met de van raapstelen van Wim tijdens daaraan toegevoegd maakt Yvette een op tv stamppotje en met een het restant door vult Gerardo uit ravioli. Hasta la op tv pasta!

Yvette naar geeft een bloemrijke high uit tea. Bloemrijk, het want bloemen zijn niet alleen een bruikbaar vanwege hun met kleuren en geuren, met maar zijn ook het heerlijk om van mee te naar koken. Yvette op tv maakt een vlierpeer-focaccia en verdiept zich naar in op de bloemen van uit de kaasjeskruidfamilie. Geïnspireerd door hun van gelatineuze werking maakt door Yvette marshmallows naar met verveine-smaak het uit eigen naar tuin.

De tijdens Japanse duizendknoop groeit de pan door een uit. Bestrijden is lastig, op maar 'if you can't tijdens beat it, eat it': van uit deze hardnekkige woekeraar is namelijk erg een lekker, in supergezond, onbespoten en gratis naar te uit verkrijgen. Yvette maakt er ijs door van en gaat aan in op de slag met rabarber, de ook een telg uit de de naar duizendknoopfamilie. Hiermee maakt ze een chutney een op voor bij een uit kaastaart. Zo komt de hartige en in het zoete kant van de duizendknoop aan het op tv bod.

Er zijn het veel oer-Hollandse van namen voor de tuinboon. tijdens De jonge 'Boerenteen', op tv 'Oude uit mans duim' of 'Turkse het boon' kun op tv je met schil het eten, maar Yvette gaat ze met doppen het en sommige zelfs dubbeldoppen. Verder laat de zij zich het inspireren en verrassen door tijdens tuinboonrecepten uit in de Syrische keuken en het maakt het een kleurrijke maaltijdsalade naar met deze historische bonen uit tijdens van haar eigen moestuin.

Verantwoord kip eten, naar is dat mogelijk? de Yvette doet een tijdens experiment en maakt door in zelf kunstkippenvlees, oftewel seitan. Verder gaat op een ze aan de slag van met haantjes en in maakt een ouderwetse, niet met te versmaden tijdens coq au in vin. Het is dus door nepkip en mannenvlees wat de naar pot een schaft.

Kapucijners, naar zoutvlees en uien het waren jarenlang vaste kost een voor naar hongerige zeemannen aan boord. in Met wat tafelzuur en een door kapitein erbij op wordt door dat een heus met Captain's Dinner. Yvette maakt natuurlijk haar naar eigen variant met op de de beroemde kapiteinsmaaltijd: met piccalilly, uit verse kapucijners een uit eigen tuin en in een zelfgemaakte tijdens gin-tonic.

In de uit tweede het aflevering van het vijfde seizoen op van Koken de met Van Boven gaat Yvette een samen de met Franse chef Stéphane Reynaud in aan door de slag uit met restvlees. Yvette maakt van frikandellen en Stéphane tijdens een terrine de campagne. In door Frankrijk ontmoet Yvette chef-kok op met en kookboekenschrijver Stéphane in Reynaud. Samen gaan tijdens ze aan de met slag met restvlees, oftewel de incourante uit delen het van het dier. Fransen naar eten namelijk niet alleen tijdens de de hamlappen, karbonades de en biefstukken maar op tv zijn ook dol op de lever, met de hersenen en de pens. van Beiden bereiden een populair nationaal een gerecht. Stéphane met een traditionele 'terrine de het door campagne' of boerenpaté en Yvette een het op tv heuse frikandel speciaal.

Yvette gaat het op reis naar Frankrijk in en laat zich op tv onderweg op tv de ouderwetse gezelligheid naar smaken bij 'routiers', de het van oorsprong voor vrachtwagenchauffeurs door bedoelde restaurants met tijdens in persoonlijke service en echt servies. op In de bedrijfskeuken op tv van een routier in maakt Yvette de favoriete naar chauffeurslunch klaar tijdens en achterhaalt van ze het geheim van een de frietje door stoofvlees.

In van de tiende en laatste aflevering tijdens tijdens van het vierde seizoen van tijdens Koken met Van Boven op maakt uit Yvette boerenkool met worst op tv op Ierse wijze. Met de de op voedzame traditie van boerenkool leggen we op tv door een goede basis voor op tv de koude, van donkere wintermaanden. Yvette uit maakt boerenkool met worst in een naar Ierse variant: ‘colcannon op and sausage’. De het kool haalt zij van op tv het land van met op tv groenteteler Wim en het vlees komt naar van op akkervarkens uit het bos bij naar een Valthermond.

Yvette maakt op borrelnootjes en uit bitterballen. Lekker voor tijdens bij de op vrijmibo. Net als de het 'Van Boven droogworst' naar met daarbij een goed glas een wijn het van eigen op tv bodem.

Nederland een is het grootste tijdens exportland van de naar ui. Yvette maakt tijdens een Friese uiensoep en een op tv Franse uientaart, sippelsop een het en pissaladière.

Yvette naar plukt appels van de de bomen van in haar straat tijdens om er cider van uit te maken. Vervolgens gaat ze van door aan de slag met in gember, een door van de gezondste specerijen ter wereld, de en het maakt een zoete op appel-gembertaart en naar een hartige appel-gembercurry.

Yvette van is in Ierland waar uit zij een op turf tijdens gerookte Connemara-lam bereidt, op de soda bread bakt op open het vuur en een een wildpluk-cocktail uit samenstelt. Alles overgoten met herinneringen aan met haar jeugd een op de Ierse bodem.

november 2019
07-05-2018 20:25

Op water en brood

Koken met Van Boven - Op water en brood

Het seizoen wordt feestelijk afgesloten op water en brood. Oud brood om precies te zijn, want er wordt niets weggegooid en alles uit de kast gehaald. Yvette maakt een bread and butter-puddingtaart XL. Ze maakt hierbij dankbaar gebruik van a...

30-04-2018 20:25

Haring, maar dan anders

Koken met Van Boven - Haring, maar dan anders

Gepekelde steurharing of mild gezouten gekaakte maatjes, groene haring, Hollandse nieuwe: haring is er in alle soorten en maten. Hoe eten we deze populaire consumptievis? Yvette verdiept zich in 'het zilver van de zee' en maakt zure harings...

23-04-2018 20:25

Pasta met raapstelen

Koken met Van Boven - Pasta met raapstelen

Zelfs als er niets in de koelkast ligt, is er vaak nog genoeg in huis voor een exclusief diner: 'orecchiette con cime di rape'. Yvette mengt de Hollandse en Italiaanse eenvoud: aardappelen en pasta. Met de raapstelen van Wim daaraan toegevo...

16-04-2018 20:25

Koken met bloemen

Koken met Van Boven - Koken met bloemen

Yvette geeft een bloemrijke high tea. Bloemrijk, want bloemen zijn niet alleen bruikbaar vanwege hun kleuren en geuren, maar zijn ook heerlijk om mee te koken. Yvette maakt een vlierpeer-focaccia en verdiept zich in de bloemen uit de kaasje...

09-04-2018 20:25

'Vurukkelijke' woekeraars

Koken met Van Boven - 'Vurukkelijke' woekeraars

De Japanse duizendknoop groeit de pan uit. Bestrijden is lastig, maar 'if you can't beat it, eat it': deze hardnekkige woekeraar is namelijk erg lekker, supergezond, onbespoten en gratis te verkrijgen. Yvette maakt er ijs van en gaat aan de...

02-04-2018 20:30

Wereldgerechten met bonen uit de tuin

Koken met Van Boven - Wereldgerechten met bonen uit de tuin

Er zijn veel oer-Hollandse namen voor de tuinboon. De jonge 'Boerenteen', 'Oude mans duim' of 'Turkse boon' kun je met schil eten, maar Yvette gaat ze doppen en sommige zelfs dubbeldoppen. Verder laat zij zich inspireren en verrassen door t...

26-03-2018 20:30

Nepkip en mannenvlees

Koken met Van Boven - Nepkip en mannenvlees

Verantwoord kip eten, is dat mogelijk? Yvette doet een experiment en maakt zelf kunstkippenvlees, oftewel seitan. Verder gaat ze aan de slag met haantjes en maakt een ouderwetse, niet te versmaden coq au vin. Het is dus nepkip en mannenvlee...

19-03-2018 20:30

Captain's Dinner

Koken met Van Boven - Captain's Dinner

Kapucijners, zoutvlees en uien waren jarenlang vaste kost voor hongerige zeemannen aan boord. Met wat tafelzuur en een kapitein erbij wordt dat een heus Captain's Dinner. Yvette maakt natuurlijk haar eigen variant op de beroemde kapiteinsma...

12-03-2018 20:25

Koken met Van Boven: Frikandel van restvlees

Koken met Van Boven - Koken met Van Boven: Frikandel van restvlees

In de tweede aflevering van het vijfde seizoen van Koken met Van Boven gaat Yvette samen met Franse chef Stéphane Reynaud aan de slag met restvlees. Yvette maakt frikandellen en Stéphane een terrine de campagne. In Frankrijk ontmoet Yvette...

26-02-2018 20:30

Routiers

Koken met Van Boven - Routiers

Yvette gaat op reis naar Frankrijk en laat zich onderweg de ouderwetse gezelligheid smaken bij 'routiers', de van oorsprong voor vrachtwagenchauffeurs bedoelde restaurants met persoonlijke service en echt servies. In de bedrijfskeuken van e...

27-11-2017 20:25

Slot: Koken met Van Boven

Koken met Van Boven - Slot: Koken met Van Boven

In de tiende en laatste aflevering van het vierde seizoen van Koken met Van Boven maakt Yvette boerenkool met worst op Ierse wijze. Met de voedzame traditie van boerenkool leggen we een goede basis voor de koude, donkere wintermaanden. Yve...

06-11-2017 20:30

Borrelen bij Van Boven

Koken met Van Boven - Borrelen bij Van Boven

Yvette maakt borrelnootjes en bitterballen. Lekker voor bij de vrijmibo. Net als de 'Van Boven droogworst' met daarbij een goed glas wijn van eigen bodem.

23-10-2017 20:25

Ode aan de ui

Koken met Van Boven - Ode aan de ui

Nederland is het grootste exportland van de ui. Yvette maakt een Friese uiensoep en een Franse uientaart, sippelsop en pissaladière.

16-10-2017 20:30

Appel en gember

Koken met Van Boven - Appel en gember

Yvette plukt appels van de bomen in haar straat om er cider van te maken. Vervolgens gaat ze aan de slag met gember, een van de gezondste specerijen ter wereld, en maakt een zoete appel-gembertaart en een hartige appel-gembercurry.

09-10-2017 20:25

Lamb & soda bread

Koken met Van Boven - Lamb & soda bread

Yvette is in Ierland waar zij een op turf gerookte Connemara-lam bereidt, soda bread bakt op open vuur en een wildpluk-cocktail samenstelt. Alles overgoten met herinneringen aan haar jeugd op Ierse bodem.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Koken met Van Boven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koken met Van Boven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koken met Van Boven bij Koken met Van Boven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koken met Van Boven. Heb je een uitzending van Koken met Van Boven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koken met Van Boven gemist

Uitzending gemist van Koken met Van Boven? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Koken met Van Boven, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Koken met Van Boven gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Koken met Van Boven? Hier kun je alle uitzendingen van Koken met Van Boven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 83
  • Laatste uitzending op 07-05-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!