Programma gemist?

Het seizoen wordt uit feestelijk afgesloten naar op water en brood. met Oud uit brood om precies een te zijn, want er in wordt op niets weggegooid en alles uit de door kast gehaald. met Yvette maakt met een bread and butter-puddingtaart XL. van Ze maakt van hierbij de dankbaar gebruik van alle afdankertjes, want uit weggooien een is zó passé en improviseren op tv maakt het de koken nog tijdens leuker.

Gepekelde in steurharing of mild gezouten gekaakte op tv maatjes, groene haring, uit Hollandse van nieuwe: haring is er in in alle het soorten en maten. Hoe uit eten we deze met populaire consumptievis? tijdens Yvette verdiept zich op tv in 'het zilver van op tv de zee' en maakt tijdens zure de haringsalade met aardappelkoekjes, een een gezouten de panharing en ze uit serveert pekelharing. Rauw, naar zout en zuur: allemaal haring, uit maar dan van anders.

Zelfs als er van niets in het de de koelkast ligt, is er met vaak nog genoeg in huis op voor een op tv exclusief diner: 'orecchiette op con in cime di rape'. Yvette mengt de tijdens Hollandse tijdens en Italiaanse eenvoud: aardappelen en het pasta. Met van de naar raapstelen van Wim daaraan toegevoegd maakt van Yvette naar een stamppotje en met op het restant met vult Gerardo ravioli. Hasta la met naar pasta!

Yvette het geeft een tijdens bloemrijke high tea. tijdens Bloemrijk, want bloemen zijn niet alleen door bruikbaar op tv vanwege hun kleuren het en geuren, maar zijn ook uit heerlijk van om mee te koken. uit Yvette maakt van een vlierpeer-focaccia en verdiept naar zich in de op bloemen uit de een kaasjeskruidfamilie. Geïnspireerd op door hun gelatineuze werking op maakt het Yvette marshmallows met verveine-smaak uit eigen door op tv tuin.

De een Japanse duizendknoop groeit door de pan uit. op tv Bestrijden is het lastig, maar 'if you met can't beat naar it, eat it': deze hardnekkige met woekeraar is namelijk erg door tijdens lekker, supergezond, onbespoten een en gratis te verkrijgen. Yvette maakt door er ijs op van en op gaat aan de slag met op tv de rabarber, ook een het telg uit de duizendknoopfamilie. Hiermee maakt het een ze een chutney voor in bij een kaastaart. Zo komt het de hartige van en zoete kant met van de duizendknoop naar aan de bod.

Er op tv zijn veel in oer-Hollandse namen voor de tuinboon. De met jonge 'Boerenteen', 'Oude in mans duim' van of 'Turkse boon' door kun je met uit schil eten, maar Yvette een gaat ze in doppen en de sommige zelfs dubbeldoppen. Verder in laat zij op zich inspireren en verrassen naar door tuinboonrecepten op tv uit de Syrische keuken en met maakt tijdens een kleurrijke in maaltijdsalade met deze uit historische bonen uit haar eigen een moestuin.

Verantwoord naar kip eten, is dat mogelijk? op Yvette op doet een experiment en maakt tijdens zelf kunstkippenvlees, oftewel een van seitan. Verder gaat ze aan de de tijdens slag met haantjes en maakt een naar ouderwetse, op tv niet te versmaden coq au van vin. Het is een door dus nepkip en mannenvlees wat de de pot het schaft.

Kapucijners, zoutvlees met en uien door waren jarenlang het vaste kost voor hongerige uit zeemannen aan uit boord. Met wat tafelzuur en in een een kapitein erbij wordt een dat een heus Captain's naar Dinner. Yvette met maakt natuurlijk haar op eigen variant op de beroemde kapiteinsmaaltijd: in met piccalilly, verse van kapucijners van uit eigen tuin tijdens en een het zelfgemaakte gin-tonic.

In naar de tweede aflevering van het op vijfde van seizoen van op Koken met Van Boven gaat tijdens Yvette samen uit met Franse chef Stéphane door Reynaud de aan de slag uit met restvlees. Yvette maakt tijdens frikandellen en het Stéphane een terrine de tijdens campagne. In Frankrijk op ontmoet Yvette chef-kok en kookboekenschrijver Stéphane een Reynaud. Samen gaan de ze aan de een tijdens slag met restvlees, oftewel de incourante uit naar delen van het dier. Fransen eten op tv namelijk niet alleen met de hamlappen, karbonades een en het biefstukken maar zijn ook door dol op van de lever, de met hersenen en pens. Beiden bereiden naar door een populair nationaal gerecht. Stéphane op tv een traditionele 'terrine met de het campagne' of boerenpaté en Yvette een naar heuse in frikandel speciaal.

Yvette gaat de op reis naar Frankrijk tijdens en laat zich van onderweg op tv de ouderwetse op gezelligheid smaken bij 'routiers', de van van de oorsprong voor vrachtwagenchauffeurs bedoelde de restaurants met persoonlijke van service en echt servies. in In de de bedrijfskeuken van uit een routier maakt Yvette de naar favoriete chauffeurslunch klaar en een achterhaalt ze van het de geheim van een frietje met stoofvlees.

In de tiende tijdens en laatste op tv aflevering van tijdens het vierde in seizoen van Koken met Van Boven tijdens maakt Yvette in boerenkool met de worst op Ierse wijze. Met de op voedzame traditie van het boerenkool een leggen we een van goede basis voor van de koude, donkere wintermaanden. Yvette een maakt boerenkool met een worst in door een met Ierse variant: ‘colcannon and sausage’. De door kool op haalt zij van het op land van groenteteler Wim een en uit het vlees komt van op tv akkervarkens uit het de bos bij tijdens Valthermond.

Yvette in maakt borrelnootjes uit en bitterballen. Lekker een voor bij de uit vrijmibo. Net als de 'Van Boven met droogworst' met daarbij door een op goed glas naar wijn van eigen naar bodem.

Nederland de is het grootste met exportland van tijdens de ui. Yvette maakt een naar Friese uiensoep en met een uit Franse uientaart, sippelsop op en pissaladière.

Yvette de plukt appels van de een bomen in haar straat uit om er tijdens cider van te uit maken. Vervolgens gaat door ze aan de het slag met gember, een tijdens het van de gezondste specerijen een ter wereld, en in maakt een door zoete appel-gembertaart en een in hartige appel-gembercurry.

Yvette tijdens is in Ierland het waar zij een van op turf gerookte Connemara-lam bereidt, met soda bread de bakt op open vuur de en een het wildpluk-cocktail samenstelt. door Alles overgoten met herinneringen van aan haar door jeugd op Ierse van bodem.

oktober 2020
07-05-2018 20:25

Op water en brood

Koken met Van Boven - Op water en brood

Het seizoen wordt feestelijk afgesloten op water en brood. Oud brood om precies te zijn, want er wordt niets weggegooid en alles uit de kast gehaald. Yvette maakt een bread and butter-puddingtaart XL. Ze maakt hierbij dankbaar gebruik van a...

30-04-2018 20:25

Haring, maar dan anders

Koken met Van Boven - Haring, maar dan anders

Gepekelde steurharing of mild gezouten gekaakte maatjes, groene haring, Hollandse nieuwe: haring is er in alle soorten en maten. Hoe eten we deze populaire consumptievis? Yvette verdiept zich in 'het zilver van de zee' en maakt zure harings...

23-04-2018 20:25

Pasta met raapstelen

Koken met Van Boven - Pasta met raapstelen

Zelfs als er niets in de koelkast ligt, is er vaak nog genoeg in huis voor een exclusief diner: 'orecchiette con cime di rape'. Yvette mengt de Hollandse en Italiaanse eenvoud: aardappelen en pasta. Met de raapstelen van Wim daaraan toegevo...

16-04-2018 20:25

Koken met bloemen

Koken met Van Boven - Koken met bloemen

Yvette geeft een bloemrijke high tea. Bloemrijk, want bloemen zijn niet alleen bruikbaar vanwege hun kleuren en geuren, maar zijn ook heerlijk om mee te koken. Yvette maakt een vlierpeer-focaccia en verdiept zich in de bloemen uit de kaasje...

09-04-2018 20:25

'Vurukkelijke' woekeraars

Koken met Van Boven - 'Vurukkelijke' woekeraars

De Japanse duizendknoop groeit de pan uit. Bestrijden is lastig, maar 'if you can't beat it, eat it': deze hardnekkige woekeraar is namelijk erg lekker, supergezond, onbespoten en gratis te verkrijgen. Yvette maakt er ijs van en gaat aan de...

02-04-2018 20:30

Wereldgerechten met bonen uit de tuin

Koken met Van Boven - Wereldgerechten met bonen uit de tuin

Er zijn veel oer-Hollandse namen voor de tuinboon. De jonge 'Boerenteen', 'Oude mans duim' of 'Turkse boon' kun je met schil eten, maar Yvette gaat ze doppen en sommige zelfs dubbeldoppen. Verder laat zij zich inspireren en verrassen door t...

26-03-2018 20:30

Nepkip en mannenvlees

Koken met Van Boven - Nepkip en mannenvlees

Verantwoord kip eten, is dat mogelijk? Yvette doet een experiment en maakt zelf kunstkippenvlees, oftewel seitan. Verder gaat ze aan de slag met haantjes en maakt een ouderwetse, niet te versmaden coq au vin. Het is dus nepkip en mannenvlee...

19-03-2018 20:30

Captain's Dinner

Koken met Van Boven - Captain's Dinner

Kapucijners, zoutvlees en uien waren jarenlang vaste kost voor hongerige zeemannen aan boord. Met wat tafelzuur en een kapitein erbij wordt dat een heus Captain's Dinner. Yvette maakt natuurlijk haar eigen variant op de beroemde kapiteinsma...

12-03-2018 20:25

Koken met Van Boven: Frikandel van restvlees

Koken met Van Boven - Koken met Van Boven: Frikandel van restvlees

In de tweede aflevering van het vijfde seizoen van Koken met Van Boven gaat Yvette samen met Franse chef Stéphane Reynaud aan de slag met restvlees. Yvette maakt frikandellen en Stéphane een terrine de campagne. In Frankrijk ontmoet Yvette...

26-02-2018 20:30

Routiers

Koken met Van Boven - Routiers

Yvette gaat op reis naar Frankrijk en laat zich onderweg de ouderwetse gezelligheid smaken bij 'routiers', de van oorsprong voor vrachtwagenchauffeurs bedoelde restaurants met persoonlijke service en echt servies. In de bedrijfskeuken van e...

27-11-2017 20:25

Slot: Koken met Van Boven

Koken met Van Boven - Slot: Koken met Van Boven

In de tiende en laatste aflevering van het vierde seizoen van Koken met Van Boven maakt Yvette boerenkool met worst op Ierse wijze. Met de voedzame traditie van boerenkool leggen we een goede basis voor de koude, donkere wintermaanden. Yve...

06-11-2017 20:30

Borrelen bij Van Boven

Koken met Van Boven - Borrelen bij Van Boven

Yvette maakt borrelnootjes en bitterballen. Lekker voor bij de vrijmibo. Net als de 'Van Boven droogworst' met daarbij een goed glas wijn van eigen bodem.

23-10-2017 20:25

Ode aan de ui

Koken met Van Boven - Ode aan de ui

Nederland is het grootste exportland van de ui. Yvette maakt een Friese uiensoep en een Franse uientaart, sippelsop en pissaladière.

16-10-2017 20:30

Appel en gember

Koken met Van Boven - Appel en gember

Yvette plukt appels van de bomen in haar straat om er cider van te maken. Vervolgens gaat ze aan de slag met gember, een van de gezondste specerijen ter wereld, en maakt een zoete appel-gembertaart en een hartige appel-gembercurry.

09-10-2017 20:25

Lamb & soda bread

Koken met Van Boven - Lamb & soda bread

Yvette is in Ierland waar zij een op turf gerookte Connemara-lam bereidt, soda bread bakt op open vuur en een wildpluk-cocktail samenstelt. Alles overgoten met herinneringen aan haar jeugd op Ierse bodem.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Koken met Van Boven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koken met Van Boven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koken met Van Boven bij Koken met Van Boven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koken met Van Boven. Heb je een uitzending van Koken met Van Boven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koken met Van Boven gemist

Uitzending gemist van Koken met Van Boven? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Koken met Van Boven, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Koken met Van Boven gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Koken met Van Boven? Hier kun je alle uitzendingen van Koken met Van Boven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 83
  • Laatste uitzending op 07-05-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!