Programma gemist?

Het in seizoen wordt feestelijk door afgesloten op in water en brood. Oud brood naar om precies te zijn, in want er wordt op niets de weggegooid en naar alles uit de kast gehaald. Yvette van maakt een de bread and door butter-puddingtaart XL. Ze uit maakt hierbij uit dankbaar gebruik van alle met afdankertjes, want weggooien met is zó passé en improviseren naar maakt het koken op tv door nog leuker.

Gepekelde steurharing of door op mild gezouten gekaakte een maatjes, groene haring, de Hollandse nieuwe: haring is er door in tijdens alle soorten en maten. Hoe eten in we deze populaire het consumptievis? Yvette verdiept op tv naar zich in 'het zilver van de op zee' een en maakt zure haringsalade tijdens met aardappelkoekjes, een een gezouten panharing en ze met serveert pekelharing. van Rauw, het zout en zuur: allemaal in haring, maar dan naar anders.

Zelfs van als er niets het in de koelkast ligt, van is er vaak op nog genoeg in in huis voor een uit exclusief diner: 'orecchiette uit con cime di door rape'. Yvette mengt in de Hollandse van en Italiaanse eenvoud: naar aardappelen en tijdens pasta. Met de naar raapstelen van Wim daaraan toegevoegd maakt uit tijdens Yvette een stamppotje en met het met restant vult op Gerardo ravioli. Hasta la op tv op pasta!

Yvette het geeft een bloemrijke het high tea. Bloemrijk, want bloemen een zijn niet alleen naar een bruikbaar vanwege hun kleuren en geuren, uit maar zijn ook door door heerlijk om mee te koken. door Yvette maakt een tijdens vlierpeer-focaccia op en verdiept zich in de in bloemen uit de kaasjeskruidfamilie. in Geïnspireerd door hun tijdens met gelatineuze werking maakt Yvette op tv marshmallows met verveine-smaak uit op tv eigen de tuin.

De Japanse op duizendknoop naar groeit de pan met uit. Bestrijden is het lastig, maar 'if you een can't beat it, eat it': door deze hardnekkige woekeraar door is namelijk door erg lekker, supergezond, uit onbespoten in en gratis te verkrijgen. Yvette maakt naar er naar ijs van met en gaat aan de slag met het rabarber, ook uit een een telg uit de duizendknoopfamilie. Hiermee maakt naar ze een door chutney voor bij een naar kaastaart. op Zo komt de hartige en het zoete kant van door de een duizendknoop aan door bod.

Er zijn van veel oer-Hollandse het namen voor de tuinboon. het De jonge een 'Boerenteen', 'Oude mans duim' op of naar 'Turkse boon' kun de je met schil eten, maar tijdens Yvette gaat ze doppen tijdens en sommige de zelfs de dubbeldoppen. Verder laat zij zich in inspireren en verrassen door op tv naar tuinboonrecepten uit de Syrische keuken en door tijdens maakt een kleurrijke maaltijdsalade met deze op historische uit bonen uit haar eigen naar moestuin.

Verantwoord het kip eten, is op dat mogelijk? Yvette doet een tijdens experiment met en maakt zelf kunstkippenvlees, in oftewel seitan. Verder een gaat ze van aan de slag met het haantjes en maakt een de ouderwetse, uit niet te uit versmaden coq au vin. tijdens Het is een dus nepkip en mannenvlees tijdens wat de pot de schaft.

Kapucijners, zoutvlees tijdens en uien waren met jarenlang vaste kost voor van hongerige zeemannen aan tijdens boord. naar Met wat door tafelzuur en een kapitein erbij naar wordt dat een heus op Captain's tijdens Dinner. Yvette maakt natuurlijk haar door eigen variant op het de beroemde kapiteinsmaaltijd: door met op piccalilly, verse kapucijners uit eigen van tuin de en een zelfgemaakte van gin-tonic.

In de naar tweede aflevering van op het vijfde uit seizoen van Koken met van Van een Boven gaat Yvette samen met Franse van door chef Stéphane Reynaud aan het de slag met restvlees. Yvette van maakt frikandellen tijdens en Stéphane van een terrine met de campagne. In Frankrijk ontmoet Yvette chef-kok tijdens en op tv kookboekenschrijver Stéphane een Reynaud. Samen gaan ze aan de de slag in met restvlees, oftewel de een incourante delen van het naar naar dier. Fransen eten namelijk van niet alleen de hamlappen, karbonades tijdens tijdens en biefstukken maar zijn uit ook dol op de op lever, op tv de hersenen en pens. tijdens Beiden bereiden een populair nationaal met gerecht. Stéphane een tijdens een traditionele 'terrine de tijdens campagne' of boerenpaté en het Yvette een uit heuse frikandel speciaal.

Yvette gaat tijdens op reis een naar Frankrijk de en laat zich onderweg de ouderwetse met gezelligheid smaken bij het 'routiers', de met van oorsprong voor vrachtwagenchauffeurs de bedoelde restaurants met op persoonlijke het service en echt door servies. In de bedrijfskeuken van op door een routier maakt Yvette de een favoriete chauffeurslunch klaar op en achterhaalt ze het in geheim in van een frietje een stoofvlees.

In de tiende op tv met en laatste aflevering van tijdens het vierde seizoen van door Koken het met Van Boven maakt op Yvette boerenkool met worst op tijdens op Ierse wijze. Met de voedzame traditie met van de boerenkool leggen we een tijdens goede basis voor tijdens de koude, van donkere wintermaanden. Yvette uit maakt boerenkool met worst in een een Ierse variant: van ‘colcannon de and sausage’. De kool haalt een zij van uit het land van groenteteler Wim en met het vlees op tv komt van akkervarkens naar uit het in bos bij door Valthermond.

Yvette op maakt borrelnootjes naar en bitterballen. Lekker van voor bij de vrijmibo. Net als een van de 'Van Boven droogworst' uit met daarbij een goed glas in wijn van het eigen door bodem.

Nederland in is het grootste exportland van het de ui. uit Yvette maakt een het Friese uiensoep en door een Franse uientaart, door sippelsop en naar pissaladière.

Yvette uit plukt appels van op tv de bomen naar in haar straat om er tijdens cider van te uit maken. Vervolgens gaat ze op tv aan de tijdens slag uit met gember, een door van de gezondste in specerijen ter wereld, en door maakt een zoete appel-gembertaart op en een tijdens hartige appel-gembercurry.

Yvette is in op tv uit Ierland waar zij een op turf de gerookte het Connemara-lam bereidt, tijdens soda bread bakt van op open vuur en een wildpluk-cocktail de samenstelt. het Alles overgoten met herinneringen het aan haar jeugd een op Ierse op tv bodem.

september 2018
07-05-2018 20:25

Op water en brood

Koken met Van Boven - Op water en brood

Het seizoen wordt feestelijk afgesloten op water en brood. Oud brood om precies te zijn, want er wordt niets weggegooid en alles uit de kast gehaald. Yvette maakt een bread and butter-puddingtaart XL. Ze maakt hierbij dankbaar gebruik van a...

30-04-2018 20:25

Haring, maar dan anders

Koken met Van Boven - Haring, maar dan anders

Gepekelde steurharing of mild gezouten gekaakte maatjes, groene haring, Hollandse nieuwe: haring is er in alle soorten en maten. Hoe eten we deze populaire consumptievis? Yvette verdiept zich in 'het zilver van de zee' en maakt zure harings...

23-04-2018 20:25

Pasta met raapstelen

Koken met Van Boven - Pasta met raapstelen

Zelfs als er niets in de koelkast ligt, is er vaak nog genoeg in huis voor een exclusief diner: 'orecchiette con cime di rape'. Yvette mengt de Hollandse en Italiaanse eenvoud: aardappelen en pasta. Met de raapstelen van Wim daaraan toegevo...

16-04-2018 20:25

Koken met bloemen

Koken met Van Boven - Koken met bloemen

Yvette geeft een bloemrijke high tea. Bloemrijk, want bloemen zijn niet alleen bruikbaar vanwege hun kleuren en geuren, maar zijn ook heerlijk om mee te koken. Yvette maakt een vlierpeer-focaccia en verdiept zich in de bloemen uit de kaasje...

09-04-2018 20:25

'Vurukkelijke' woekeraars

Koken met Van Boven - 'Vurukkelijke' woekeraars

De Japanse duizendknoop groeit de pan uit. Bestrijden is lastig, maar 'if you can't beat it, eat it': deze hardnekkige woekeraar is namelijk erg lekker, supergezond, onbespoten en gratis te verkrijgen. Yvette maakt er ijs van en gaat aan de...

02-04-2018 20:30

Wereldgerechten met bonen uit de tuin

Koken met Van Boven - Wereldgerechten met bonen uit de tuin

Er zijn veel oer-Hollandse namen voor de tuinboon. De jonge 'Boerenteen', 'Oude mans duim' of 'Turkse boon' kun je met schil eten, maar Yvette gaat ze doppen en sommige zelfs dubbeldoppen. Verder laat zij zich inspireren en verrassen door t...

26-03-2018 20:30

Nepkip en mannenvlees

Koken met Van Boven - Nepkip en mannenvlees

Verantwoord kip eten, is dat mogelijk? Yvette doet een experiment en maakt zelf kunstkippenvlees, oftewel seitan. Verder gaat ze aan de slag met haantjes en maakt een ouderwetse, niet te versmaden coq au vin. Het is dus nepkip en mannenvlee...

19-03-2018 20:30

Captain's Dinner

Koken met Van Boven - Captain's Dinner

Kapucijners, zoutvlees en uien waren jarenlang vaste kost voor hongerige zeemannen aan boord. Met wat tafelzuur en een kapitein erbij wordt dat een heus Captain's Dinner. Yvette maakt natuurlijk haar eigen variant op de beroemde kapiteinsma...

12-03-2018 20:25

Koken met Van Boven: Frikandel van restvlees

Koken met Van Boven - Koken met Van Boven: Frikandel van restvlees

In de tweede aflevering van het vijfde seizoen van Koken met Van Boven gaat Yvette samen met Franse chef Stéphane Reynaud aan de slag met restvlees. Yvette maakt frikandellen en Stéphane een terrine de campagne. In Frankrijk ontmoet Yvette...

26-02-2018 20:30

Routiers

Koken met Van Boven - Routiers

Yvette gaat op reis naar Frankrijk en laat zich onderweg de ouderwetse gezelligheid smaken bij 'routiers', de van oorsprong voor vrachtwagenchauffeurs bedoelde restaurants met persoonlijke service en echt servies. In de bedrijfskeuken van e...

27-11-2017 20:25

Slot: Koken met Van Boven

Koken met Van Boven - Slot: Koken met Van Boven

In de tiende en laatste aflevering van het vierde seizoen van Koken met Van Boven maakt Yvette boerenkool met worst op Ierse wijze. Met de voedzame traditie van boerenkool leggen we een goede basis voor de koude, donkere wintermaanden. Yve...

06-11-2017 20:30

Borrelen bij Van Boven

Koken met Van Boven - Borrelen bij Van Boven

Yvette maakt borrelnootjes en bitterballen. Lekker voor bij de vrijmibo. Net als de 'Van Boven droogworst' met daarbij een goed glas wijn van eigen bodem.

23-10-2017 20:25

Ode aan de ui

Koken met Van Boven - Ode aan de ui

Nederland is het grootste exportland van de ui. Yvette maakt een Friese uiensoep en een Franse uientaart, sippelsop en pissaladière.

16-10-2017 20:30

Appel en gember

Koken met Van Boven - Appel en gember

Yvette plukt appels van de bomen in haar straat om er cider van te maken. Vervolgens gaat ze aan de slag met gember, een van de gezondste specerijen ter wereld, en maakt een zoete appel-gembertaart en een hartige appel-gembercurry.

09-10-2017 20:25

Lamb & soda bread

Koken met Van Boven - Lamb & soda bread

Yvette is in Ierland waar zij een op turf gerookte Connemara-lam bereidt, soda bread bakt op open vuur en een wildpluk-cocktail samenstelt. Alles overgoten met herinneringen aan haar jeugd op Ierse bodem.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Koken met Van Boven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koken met Van Boven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koken met Van Boven bij Koken met Van Boven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koken met Van Boven. Heb je een uitzending van Koken met Van Boven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koken met Van Boven gemist

Uitzending gemist van Koken met Van Boven? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Koken met Van Boven, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Koken met Van Boven gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Koken met Van Boven? Hier kun je alle uitzendingen van Koken met Van Boven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 83
  • Laatste uitzending op 07-05-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord