Programma gemist?

Kapucijners, zoutvlees en tijdens uien tijdens waren jarenlang vaste kost naar voor hongerige zeemannen aan met boord. op tv Met wat tafelzuur en het een door kapitein erbij wordt door dat een heus Captain's Dinner. met Yvette van maakt natuurlijk haar op tv eigen variant op de door beroemde kapiteinsmaaltijd: met piccalilly, op verse kapucijners op uit eigen tuin en de een door zelfgemaakte gin-tonic.

In tijdens de tweede aflevering van in het vijfde seizoen van door een Koken met Van Boven gaat Yvette op samen met van Franse het chef Stéphane Reynaud aan de slag een met in restvlees. Yvette maakt frikandellen en op tijdens Stéphane een terrine de campagne. In Frankrijk door ontmoet Yvette chef-kok naar en kookboekenschrijver de Stéphane Reynaud. Samen met gaan ze uit aan de slag in met restvlees, oftewel van de incourante delen met van het dier. Fransen eten de namelijk niet alleen uit de hamlappen, karbonades op en biefstukken op tv maar zijn op tv ook dol op met de lever, de hersenen en door op pens. Beiden bereiden op een populair nationaal gerecht. op tv Stéphane een traditionele 'terrine de naar op tv campagne' of boerenpaté en door Yvette een heuse frikandel naar speciaal.

Yvette gaat op op tv de reis naar Frankrijk en laat zich tijdens onderweg met de ouderwetse gezelligheid smaken een bij 'routiers', de van in oorsprong voor het vrachtwagenchauffeurs bedoelde de restaurants met een persoonlijke service en echt uit servies. In de bedrijfskeuken naar van een routier naar maakt Yvette de favoriete een chauffeurslunch klaar van en achterhaalt op ze het geheim van door een frietje met stoofvlees.

In naar de tiende en laatste aflevering op tv in van het vierde seizoen tijdens van Koken naar met Van Boven een maakt Yvette boerenkool het met worst op het Ierse wijze. Met de voedzame een traditie van boerenkool leggen we naar een goede basis door voor van de koude, donkere wintermaanden. de Yvette maakt boerenkool met met worst in tijdens een Ierse met variant: ‘colcannon and sausage’. De op tv kool haalt zij van de in het land van groenteteler Wim van en het vlees op tv komt van akkervarkens de uit het bos bij naar op tv Valthermond.

Yvette maakt tijdens borrelnootjes en bitterballen. Lekker van voor bij de uit vrijmibo. Net als uit tijdens de 'Van Boven van droogworst' met daarbij door een goed glas wijn een van eigen het bodem.

Nederland is het een grootste exportland de van de naar ui. Yvette op maakt een Friese uiensoep en een met Franse uientaart, sippelsop de en op pissaladière.

Yvette plukt de appels op van de bomen in haar uit straat door om er cider van te maken. een Vervolgens gaat met ze aan de slag tijdens met gember, een een van de gezondste de tijdens specerijen ter wereld, en maakt een een zoete appel-gembertaart en door tijdens een hartige appel-gembercurry.

Yvette is door in Ierland van waar zij tijdens een op turf gerookte Connemara-lam het bereidt, soda bread door bakt op open de vuur en naar een wildpluk-cocktail samenstelt. Alles overgoten op tv met naar herinneringen aan naar haar jeugd op Ierse op tv bodem.

Yvette de gaat in Ierland op tv op pad met op tv een nieuwe generatie aardappeltelers door en met van een echte uit mosselman. Ze maakt een chowder een en een variant op uit fish van and chips, namelijk van mussels and chips, op met een door zilte mayonaise. Typisch van Iers.

Risotto naar is een geliefd Italiaans de familiegerecht. naar Voor een kijkje in de Italiaanse het keuken uit heeft Yvette een afspraak met met chef het Fabrizio, die groot tijdens is geworden met de naar risotto van zijn het moeder en grootmoeder. met Zelf een maakt Yvette een risotto uit met mais die door op tv de echte risottokenners wordt op tv getest. Die een mais poft ze door ook voor een heerlijk uit licht naar taartje.

Pittig in eten schijnt bij te tijdens dragen aan een naar spannend leven. met Van pepers uit de schooltuinen op maakt van Yvette een milde rode door saus. Let de tijdens Jong geeft uitleg over tijdens de scherpte van van pepers en naar maakt uit een onovertroffen salsa. Daarbij het bakt Yvette tortilla's met avocado door en tijdens bonen.

De tomaat het is er in naar vele op tv kleuren, vormen en smaken en op tv is de meestgegeten groente de een ter wereld. Eigenlijk is het een naar fruitsoort. met Yvette plukt in bij teler Wim tomaten in de verschillende vormen tijdens en maten. het Ze maakt er een op 1000-tomatensalade mee, met geitenricotta en het basilicumolie. Met de een resten maakt uit zij op een basis voor een saus, een in de soep en een Bloody het Mary.

Bijvangst, meevangst, van vergeten of ondergewaardeerde op vissoorten: het voor Yvette is dat allemaal van 'vis op tv van de dag'. In op plaats van een supermarktbezoek voor op uit graatloze kweekvis uit verre oorden, gaat in Yvette op tv de Noordzee op voor de in door vis die daar vrij rondzwemt. Zij een door laat zien hoe je vis moet uit fileren een en maakt naar er dan een potje het van. Een vispotje met venkel. door Yvette doet met een smaaktest met door kibbeling het van schar, wijting, griet, bot door en tong met daarbij van een remoulade op tv en in ravigote.

De uit Romeinen deden het al, voedsel op tv van met behulp van microben langer houdbaar het maken, de oftewel fermenteren. Het is vandaag de de dag de weer helemaal het hip. En dus het laat Yvette zich tijdens helpen door een microben, eencelligen, bacteriën, schimmels en gisten. van Met op Christian Wij fermenteert Yvette makrelen de in tot vissaus, 'garum' zoals de Romeinen door dat noemden. De tijdens garum gaat een over een op tv gebladerde spitskool. Kool is uit 'cool' en in daarom haalt Yvette naar bij teler Wim de ook palmkool, een van eeuwenoud gewas dat ze bereidt uit tijdens tot een rauwe salade met miso de en uit kikkererwten.

Vroeger de was alles beter... in van elk geval met de witlof. Door van de veredeling naar van groenten wordt naar de opbrengst hoger. maar gaat de door naar smaak vaak verloren. Yvette brengt een een bezoek een aan teler Wim met Bijma, die laat zien met hoe op de witlof veertig jaar geleden met werd door verbouwd. Yvette doet een op experiment met naar de wortel van uit de witlof, cichorei. Verder gaat van ze in met Piet Ruijter van vissen in het IJ en met vangt met een snoekbaars. Een exotische zoetwatervis op tv die het van goed doet uit in de wateren rond Amsterdam, de maar vreemd genoeg met nauwelijks gegeten in wordt.

maart 2018
19-03-2018 20:30

Captain's Dinner

Koken met Van Boven - Captain's Dinner

Kapucijners, zoutvlees en uien waren jarenlang vaste kost voor hongerige zeemannen aan boord. Met wat tafelzuur en een kapitein erbij wordt dat een heus Captain's Dinner. Yvette maakt natuurlijk haar eigen variant op de beroemde kapiteinsma...

12-03-2018 20:25

Koken met Van Boven: Frikandel van restvlees

Koken met Van Boven - Koken met Van Boven: Frikandel van restvlees

In de tweede aflevering van het vijfde seizoen van Koken met Van Boven gaat Yvette samen met Franse chef Stéphane Reynaud aan de slag met restvlees. Yvette maakt frikandellen en Stéphane een terrine de campagne. In Frankrijk ontmoet Yvette...

26-02-2018 20:30

Routiers

Koken met Van Boven - Routiers

Yvette gaat op reis naar Frankrijk en laat zich onderweg de ouderwetse gezelligheid smaken bij 'routiers', de van oorsprong voor vrachtwagenchauffeurs bedoelde restaurants met persoonlijke service en echt servies. In de bedrijfskeuken van e...

27-11-2017 20:25

Slot: Koken met Van Boven

Koken met Van Boven - Slot: Koken met Van Boven

In de tiende en laatste aflevering van het vierde seizoen van Koken met Van Boven maakt Yvette boerenkool met worst op Ierse wijze. Met de voedzame traditie van boerenkool leggen we een goede basis voor de koude, donkere wintermaanden. Yve...

06-11-2017 20:30

Borrelen bij Van Boven

Koken met Van Boven - Borrelen bij Van Boven

Yvette maakt borrelnootjes en bitterballen. Lekker voor bij de vrijmibo. Net als de 'Van Boven droogworst' met daarbij een goed glas wijn van eigen bodem.

23-10-2017 20:25

Ode aan de ui

Koken met Van Boven - Ode aan de ui

Nederland is het grootste exportland van de ui. Yvette maakt een Friese uiensoep en een Franse uientaart, sippelsop en pissaladière.

16-10-2017 20:30

Appel en gember

Koken met Van Boven - Appel en gember

Yvette plukt appels van de bomen in haar straat om er cider van te maken. Vervolgens gaat ze aan de slag met gember, een van de gezondste specerijen ter wereld, en maakt een zoete appel-gembertaart en een hartige appel-gembercurry.

09-10-2017 20:25

Lamb & soda bread

Koken met Van Boven - Lamb & soda bread

Yvette is in Ierland waar zij een op turf gerookte Connemara-lam bereidt, soda bread bakt op open vuur en een wildpluk-cocktail samenstelt. Alles overgoten met herinneringen aan haar jeugd op Ierse bodem.

02-10-2017 20:25

Mussels & chips

Koken met Van Boven - Mussels & chips

Yvette gaat in Ierland op pad met een nieuwe generatie aardappeltelers en met een echte mosselman. Ze maakt een chowder en een variant op fish and chips, namelijk mussels and chips, met een zilte mayonaise. Typisch Iers.

25-09-2017 20:25

Risotto en mais

Koken met Van Boven - Risotto en mais

Risotto is een geliefd Italiaans familiegerecht. Voor een kijkje in de Italiaanse keuken heeft Yvette een afspraak met chef Fabrizio, die groot is geworden met de risotto van zijn moeder en grootmoeder. Zelf maakt Yvette een risotto met mai...

18-09-2017 20:25

Tortilla's met salsa

Koken met Van Boven - Tortilla's met salsa

Pittig eten schijnt bij te dragen aan een spannend leven. Van pepers uit de schooltuinen maakt Yvette een milde rode saus. Let de Jong geeft uitleg over de scherpte van pepers en maakt een onovertroffen salsa. Daarbij bakt Yvette tortilla's...

11-09-2017 20:25

1000 tomaten

Koken met Van Boven - 1000 tomaten

De tomaat is er in vele kleuren, vormen en smaken en is de meestgegeten groente ter wereld. Eigenlijk is het een fruitsoort. Yvette plukt bij teler Wim tomaten in verschillende vormen en maten. Ze maakt er een 1000-tomatensalade mee, met ge...

04-09-2017 20:30

Vis uit de Noordzee

Koken met Van Boven - Vis uit de Noordzee

Bijvangst, meevangst, vergeten of ondergewaardeerde vissoorten: voor Yvette is dat allemaal 'vis van de dag'. In plaats van een supermarktbezoek voor graatloze kweekvis uit verre oorden, gaat Yvette de Noordzee op voor de vis die daar vrij ...

04-08-2017 19:55

Koken met microben

Koken met Van Boven - Koken met microben

De Romeinen deden het al, voedsel met behulp van microben langer houdbaar maken, oftewel fermenteren. Het is vandaag de dag weer helemaal hip. En dus laat Yvette zich helpen door microben, eencelligen, bacteriën, schimmels en gisten. Met Ch...

01-08-2017 19:50

Snoekbaars uit het Westelijk Havengebied

Koken met Van Boven - Snoekbaars uit het Westelijk Havengebied

Vroeger was alles beter... in elk geval de witlof. Door de veredeling van groenten wordt de opbrengst hoger. maar gaat de smaak vaak verloren. Yvette brengt een bezoek aan teler Wim Bijma, die laat zien hoe de witlof veertig jaar geleden we...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Koken met Van Boven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koken met Van Boven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koken met Van Boven bij Koken met Van Boven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koken met Van Boven. Heb je een uitzending van Koken met Van Boven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koken met Van Boven gemist

Uitzending gemist van Koken met Van Boven? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Koken met Van Boven, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Koken met Van Boven gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Koken met Van Boven? Hier kun je alle uitzendingen van Koken met Van Boven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 76
  • Laatste uitzending op 19-03-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord