Programma gemist?

Het seizoen een wordt feestelijk een afgesloten op in water en brood. Oud brood om in precies met te zijn, want op tv er wordt niets weggegooid in en het alles uit de van kast gehaald. Yvette naar maakt een bread uit and butter-puddingtaart XL. Ze maakt hierbij de dankbaar gebruik van het alle op tv afdankertjes, want weggooien is zó naar passé in en improviseren maakt het het koken op tv nog leuker.

Gepekelde steurharing of het mild gezouten gekaakte naar maatjes, op tv groene haring, Hollandse nieuwe: haring met is er door in alle soorten en het op maten. Hoe eten uit we deze populaire consumptievis? tijdens Yvette verdiept zich de in 'het zilver van de de zee' en maakt een zure een haringsalade met aardappelkoekjes, een door gezouten panharing en ze tijdens serveert pekelharing. Rauw, het zout en van zuur: allemaal haring, uit maar dan op anders.

Zelfs als een er niets van in de koelkast ligt, is het op er vaak nog genoeg in in huis voor een exclusief van diner: 'orecchiette con de cime di naar rape'. uit Yvette mengt de Hollandse van en Italiaanse met eenvoud: aardappelen en pasta. Met door de raapstelen van uit Wim het daaraan toegevoegd maakt Yvette een stamppotje een en met het op tv restant vult Gerardo de door ravioli. Hasta la van pasta!

Yvette geeft naar een bloemrijke high het tea. Bloemrijk, want bloemen in zijn niet van alleen uit bruikbaar vanwege hun kleuren en op geuren, de maar zijn ook heerlijk om tijdens mee in te koken. Yvette tijdens maakt een vlierpeer-focaccia en op tv verdiept zich in de bloemen tijdens uit de kaasjeskruidfamilie. in door Geïnspireerd door hun gelatineuze door werking maakt Yvette marshmallows met door van verveine-smaak uit eigen uit tuin.

De Japanse duizendknoop door groeit de pan met uit. Bestrijden is tijdens lastig, maar 'if tijdens you met can't beat van it, eat it': deze hardnekkige woekeraar een op tv is namelijk erg lekker, supergezond, onbespoten de en gratis in te het verkrijgen. Yvette maakt er de ijs van en gaat naar aan de een slag met met rabarber, ook een uit telg uit de van duizendknoopfamilie. Hiermee maakt ze een chutney op tv voor bij op tv een kaastaart. Zo komt op de hartige een en zoete uit kant van de van duizendknoop aan een bod.

Er zijn in veel oer-Hollandse uit namen voor de een tuinboon. De jonge van 'Boerenteen', 'Oude uit mans duim' of uit 'Turkse boon' kun je met door schil eten, op tv maar Yvette gaat een ze doppen en sommige met zelfs dubbeldoppen. Verder laat het de zij zich inspireren en verrassen op tv door tuinboonrecepten uit in de Syrische keuken op en het maakt een kleurrijke maaltijdsalade op met deze historische bonen op tv uit haar eigen in moestuin.

Verantwoord kip door eten, is dat het mogelijk? met Yvette doet een experiment en naar maakt zelf kunstkippenvlees, door oftewel seitan. naar Verder gaat ze aan op tv de slag met naar haantjes van en maakt een ouderwetse, door niet te in versmaden coq au vin. Het is een dus nepkip in en mannenvlees wat naar de naar pot schaft.

Kapucijners, zoutvlees met en uien waren in jarenlang vaste de kost voor hongerige zeemannen op tv aan boord. Met wat op tv tafelzuur en een het kapitein erbij uit wordt dat met een heus Captain's Dinner. in Yvette maakt op natuurlijk haar eigen variant in op de het beroemde kapiteinsmaaltijd: met piccalilly, verse op kapucijners uit eigen uit tuin en een naar zelfgemaakte van gin-tonic.

In een de tweede aflevering van het het vijfde de seizoen van Koken door met Van Boven gaat van Yvette de samen met Franse chef Stéphane Reynaud tijdens aan het de slag uit met restvlees. Yvette maakt frikandellen en naar Stéphane door een terrine de naar campagne. In Frankrijk ontmoet Yvette chef-kok met en kookboekenschrijver Stéphane tijdens Reynaud. Samen in gaan ze aan op tv de slag met op restvlees, het oftewel de incourante delen van het op de dier. Fransen eten namelijk niet met alleen de de hamlappen, karbonades en biefstukken maar van zijn ook dol op tv op de lever, van de hersenen tijdens en pens. Beiden bereiden door een in populair nationaal gerecht. naar Stéphane een traditionele door 'terrine de campagne' op of boerenpaté en de Yvette een heuse met frikandel speciaal.

Yvette in gaat op reis naar Frankrijk het en met laat zich onderweg de ouderwetse op tv gezelligheid een smaken bij door 'routiers', de van oorsprong voor vrachtwagenchauffeurs tijdens bedoelde op restaurants met van persoonlijke service en op echt servies. In de bedrijfskeuken op tv van een op routier maakt Yvette de op favoriete chauffeurslunch op klaar en achterhaalt met ze het naar geheim van een frietje de stoofvlees.

In de tiende door en de laatste aflevering van op tv het vierde seizoen op tv van Koken met Van de Boven uit maakt Yvette boerenkool op tv met worst op in Ierse wijze. Met de voedzame in traditie van boerenkool leggen op tv we een goede basis de een voor de koude, donkere wintermaanden. Yvette uit op tv maakt boerenkool met worst in een op Ierse variant: ‘colcannon op tv and sausage’. De door kool haalt op zij van het land op van groenteteler Wim en met het vlees uit komt van tijdens akkervarkens uit het van bos bij op tv Valthermond.

Yvette in maakt borrelnootjes en het bitterballen. Lekker uit voor bij de vrijmibo. Net als van de 'Van Boven door droogworst' met daarbij met een goed naar glas op wijn van eigen het bodem.

Nederland op is het grootste exportland van met op de ui. Yvette maakt een Friese op tv uiensoep en een uit Franse tijdens uientaart, sippelsop en tijdens pissaladière.

Yvette plukt appels de van de bomen in het in haar straat het om er cider het van te maken. Vervolgens gaat ze op aan de een slag met gember, een door van de gezondste tijdens specerijen ter wereld, op en maakt een met zoete appel-gembertaart in en door een hartige appel-gembercurry.

Yvette door is in Ierland in waar zij uit een op turf gerookte het Connemara-lam bereidt, soda bread met bakt uit op open vuur de en een wildpluk-cocktail samenstelt. Alles overgoten uit met herinneringen aan naar door haar jeugd op Ierse in bodem.

december 2018
07-05-2018 20:25

Op water en brood

Koken met Van Boven - Op water en brood

Het seizoen wordt feestelijk afgesloten op water en brood. Oud brood om precies te zijn, want er wordt niets weggegooid en alles uit de kast gehaald. Yvette maakt een bread and butter-puddingtaart XL. Ze maakt hierbij dankbaar gebruik van a...

30-04-2018 20:25

Haring, maar dan anders

Koken met Van Boven - Haring, maar dan anders

Gepekelde steurharing of mild gezouten gekaakte maatjes, groene haring, Hollandse nieuwe: haring is er in alle soorten en maten. Hoe eten we deze populaire consumptievis? Yvette verdiept zich in 'het zilver van de zee' en maakt zure harings...

23-04-2018 20:25

Pasta met raapstelen

Koken met Van Boven - Pasta met raapstelen

Zelfs als er niets in de koelkast ligt, is er vaak nog genoeg in huis voor een exclusief diner: 'orecchiette con cime di rape'. Yvette mengt de Hollandse en Italiaanse eenvoud: aardappelen en pasta. Met de raapstelen van Wim daaraan toegevo...

16-04-2018 20:25

Koken met bloemen

Koken met Van Boven - Koken met bloemen

Yvette geeft een bloemrijke high tea. Bloemrijk, want bloemen zijn niet alleen bruikbaar vanwege hun kleuren en geuren, maar zijn ook heerlijk om mee te koken. Yvette maakt een vlierpeer-focaccia en verdiept zich in de bloemen uit de kaasje...

09-04-2018 20:25

'Vurukkelijke' woekeraars

Koken met Van Boven - 'Vurukkelijke' woekeraars

De Japanse duizendknoop groeit de pan uit. Bestrijden is lastig, maar 'if you can't beat it, eat it': deze hardnekkige woekeraar is namelijk erg lekker, supergezond, onbespoten en gratis te verkrijgen. Yvette maakt er ijs van en gaat aan de...

02-04-2018 20:30

Wereldgerechten met bonen uit de tuin

Koken met Van Boven - Wereldgerechten met bonen uit de tuin

Er zijn veel oer-Hollandse namen voor de tuinboon. De jonge 'Boerenteen', 'Oude mans duim' of 'Turkse boon' kun je met schil eten, maar Yvette gaat ze doppen en sommige zelfs dubbeldoppen. Verder laat zij zich inspireren en verrassen door t...

26-03-2018 20:30

Nepkip en mannenvlees

Koken met Van Boven - Nepkip en mannenvlees

Verantwoord kip eten, is dat mogelijk? Yvette doet een experiment en maakt zelf kunstkippenvlees, oftewel seitan. Verder gaat ze aan de slag met haantjes en maakt een ouderwetse, niet te versmaden coq au vin. Het is dus nepkip en mannenvlee...

19-03-2018 20:30

Captain's Dinner

Koken met Van Boven - Captain's Dinner

Kapucijners, zoutvlees en uien waren jarenlang vaste kost voor hongerige zeemannen aan boord. Met wat tafelzuur en een kapitein erbij wordt dat een heus Captain's Dinner. Yvette maakt natuurlijk haar eigen variant op de beroemde kapiteinsma...

12-03-2018 20:25

Koken met Van Boven: Frikandel van restvlees

Koken met Van Boven - Koken met Van Boven: Frikandel van restvlees

In de tweede aflevering van het vijfde seizoen van Koken met Van Boven gaat Yvette samen met Franse chef Stéphane Reynaud aan de slag met restvlees. Yvette maakt frikandellen en Stéphane een terrine de campagne. In Frankrijk ontmoet Yvette...

26-02-2018 20:30

Routiers

Koken met Van Boven - Routiers

Yvette gaat op reis naar Frankrijk en laat zich onderweg de ouderwetse gezelligheid smaken bij 'routiers', de van oorsprong voor vrachtwagenchauffeurs bedoelde restaurants met persoonlijke service en echt servies. In de bedrijfskeuken van e...

27-11-2017 20:25

Slot: Koken met Van Boven

Koken met Van Boven - Slot: Koken met Van Boven

In de tiende en laatste aflevering van het vierde seizoen van Koken met Van Boven maakt Yvette boerenkool met worst op Ierse wijze. Met de voedzame traditie van boerenkool leggen we een goede basis voor de koude, donkere wintermaanden. Yve...

06-11-2017 20:30

Borrelen bij Van Boven

Koken met Van Boven - Borrelen bij Van Boven

Yvette maakt borrelnootjes en bitterballen. Lekker voor bij de vrijmibo. Net als de 'Van Boven droogworst' met daarbij een goed glas wijn van eigen bodem.

23-10-2017 20:25

Ode aan de ui

Koken met Van Boven - Ode aan de ui

Nederland is het grootste exportland van de ui. Yvette maakt een Friese uiensoep en een Franse uientaart, sippelsop en pissaladière.

16-10-2017 20:30

Appel en gember

Koken met Van Boven - Appel en gember

Yvette plukt appels van de bomen in haar straat om er cider van te maken. Vervolgens gaat ze aan de slag met gember, een van de gezondste specerijen ter wereld, en maakt een zoete appel-gembertaart en een hartige appel-gembercurry.

09-10-2017 20:25

Lamb & soda bread

Koken met Van Boven - Lamb & soda bread

Yvette is in Ierland waar zij een op turf gerookte Connemara-lam bereidt, soda bread bakt op open vuur en een wildpluk-cocktail samenstelt. Alles overgoten met herinneringen aan haar jeugd op Ierse bodem.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Koken met Van Boven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koken met Van Boven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koken met Van Boven bij Koken met Van Boven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koken met Van Boven. Heb je een uitzending van Koken met Van Boven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koken met Van Boven gemist

Uitzending gemist van Koken met Van Boven? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Koken met Van Boven, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Koken met Van Boven gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Koken met Van Boven? Hier kun je alle uitzendingen van Koken met Van Boven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 83
  • Laatste uitzending op 07-05-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord