Programma gemist?

Het met seizoen wordt feestelijk door afgesloten op met water en brood. Oud brood een om precies op tv te zijn, want er wordt op tv op tv niets weggegooid en alles van uit de kast gehaald. naar Yvette maakt met een bread in and butter-puddingtaart XL. Ze op maakt hierbij in dankbaar gebruik van uit alle afdankertjes, want weggooien is het zó passé en improviseren het maakt het van koken op tv nog leuker.

Gepekelde uit steurharing of mild gezouten tijdens gekaakte maatjes, het groene haring, Hollandse nieuwe: naar haring is er in het alle tijdens soorten en maten. Hoe tijdens eten van we deze populaire consumptievis? naar Yvette verdiept naar zich in 'het zilver van de in zee' en maakt met naar zure haringsalade met aardappelkoekjes, op tv een gezouten panharing en de ze serveert pekelharing. de Rauw, met zout en zuur: allemaal haring, met maar dan in anders.

Zelfs in als er niets in in de een koelkast ligt, is tijdens er vaak nog genoeg in huis het voor een exclusief door diner: 'orecchiette con in cime di van rape'. Yvette op mengt de Hollandse door en Italiaanse eenvoud: tijdens aardappelen en pasta. met Met de raapstelen van een Wim daaraan door toegevoegd maakt Yvette een met stamppotje uit en met het op restant vult Gerardo op ravioli. Hasta la naar pasta!

Yvette geeft van een bloemrijke high tea. in met Bloemrijk, want bloemen op zijn niet alleen een bruikbaar vanwege hun kleuren en met geuren, maar zijn ook de heerlijk om mee in de te koken. Yvette maakt het een vlierpeer-focaccia en verdiept in zich in de bloemen uit uit de van kaasjeskruidfamilie. Geïnspireerd door hun op gelatineuze werking maakt uit Yvette het marshmallows met verveine-smaak in uit eigen een tuin.

De van Japanse duizendknoop groeit de met pan uit. Bestrijden is tijdens uit lastig, maar 'if you can't naar beat it, met eat it': deze hardnekkige woekeraar naar het is namelijk erg een lekker, supergezond, onbespoten op tv en gratis te in verkrijgen. Yvette maakt er ijs door van en gaat aan een de door slag met rabarber, ook met een de telg uit de duizendknoopfamilie. met Hiermee maakt ze een op tv chutney voor bij de een kaastaart. Zo tijdens komt het de hartige en zoete kant het van uit de duizendknoop aan een bod.

Er zijn veel een oer-Hollandse namen voor een de tuinboon. tijdens De jonge tijdens 'Boerenteen', 'Oude mans in duim' of 'Turkse boon' door kun je het met schil eten, maar het Yvette van gaat ze doppen en op sommige zelfs dubbeldoppen. Verder uit laat het zij zich inspireren en verrassen met door tuinboonrecepten uit op de Syrische in keuken en maakt een kleurrijke het maaltijdsalade van met deze met historische bonen uit haar eigen in moestuin.

Verantwoord kip van eten, is dat mogelijk? met het Yvette doet een experiment en maakt met zelf kunstkippenvlees, oftewel met seitan. Verder van gaat ze in aan de slag op met haantjes uit en maakt een ouderwetse, tijdens niet te uit versmaden coq au vin. Het door is dus naar nepkip en mannenvlees wat de naar pot in schaft.

Kapucijners, zoutvlees en het naar uien waren jarenlang vaste kost het voor de hongerige zeemannen aan boord. Met het wat tafelzuur en een een kapitein de erbij wordt dat een heus het Captain's met Dinner. Yvette maakt natuurlijk in haar eigen van variant op de beroemde kapiteinsmaaltijd: naar door met piccalilly, verse kapucijners uit van eigen tuin en uit een zelfgemaakte op tv gin-tonic.

In van de tweede aflevering van het in vijfde seizoen van op tv Koken met Van door Boven gaat Yvette met samen met Franse met chef Stéphane Reynaud het van aan de slag met restvlees. Yvette uit maakt frikandellen en in Stéphane een het terrine de een campagne. In Frankrijk ontmoet Yvette naar chef-kok en in kookboekenschrijver Stéphane Reynaud. Samen het gaan ze aan in de slag met restvlees, op door oftewel de incourante delen van het met het dier. Fransen eten namelijk niet alleen uit de hamlappen, met karbonades naar en biefstukken maar zijn op ook dol op naar de lever, de hersenen op tv en pens. Beiden bereiden van een populair in nationaal uit gerecht. Stéphane een traditionele naar 'terrine de met campagne' of boerenpaté en Yvette een in heuse frikandel op tv speciaal.

Yvette gaat op het op tv reis naar Frankrijk en laat zich naar onderweg de ouderwetse van gezelligheid smaken tijdens bij 'routiers', de van van oorsprong voor een vrachtwagenchauffeurs bedoelde restaurants in met persoonlijke service in en echt servies. tijdens In de de bedrijfskeuken van een op tv routier maakt een Yvette de favoriete chauffeurslunch klaar op tv en achterhaalt naar ze het geheim van een naar op tv frietje stoofvlees.

In in de tiende en laatste aflevering de van het vierde tijdens seizoen van Koken door met Van op tv Boven maakt Yvette boerenkool met met in worst op Ierse van wijze. Met de voedzame traditie met van op boerenkool leggen we van een goede basis voor op de koude, donkere naar wintermaanden. Yvette van maakt boerenkool met worst het in een Ierse variant: ‘colcannon uit and sausage’. De kool op tijdens haalt zij van door het land van groenteteler Wim en met een het vlees komt uit van akkervarkens uit met het bos bij met Valthermond.

Yvette maakt op borrelnootjes en bitterballen. Lekker in voor bij door de vrijmibo. Net het als de 'Van Boven op droogworst' met daarbij op tv een door goed glas wijn van eigen een door bodem.

Nederland is het van op tv grootste exportland van de ui. het Yvette maakt een uit Friese uiensoep in en een Franse uientaart, sippelsop in en op tv pissaladière.

Yvette plukt appels de van de op bomen in op tv haar straat om er naar cider van te maken. in Vervolgens het gaat ze aan de slag de met in gember, een van het de gezondste specerijen uit ter wereld, en maakt op een in zoete appel-gembertaart en op tv een hartige appel-gembercurry.

Yvette is in uit Ierland de waar zij een op het turf uit gerookte Connemara-lam bereidt, soda bread bakt met op open in vuur en een wildpluk-cocktail op naar samenstelt. Alles overgoten met herinneringen naar aan haar jeugd op tv op Ierse het bodem.

juni 2018
07-05-2018 20:25

Op water en brood

Koken met Van Boven - Op water en brood

Het seizoen wordt feestelijk afgesloten op water en brood. Oud brood om precies te zijn, want er wordt niets weggegooid en alles uit de kast gehaald. Yvette maakt een bread and butter-puddingtaart XL. Ze maakt hierbij dankbaar gebruik van a...

30-04-2018 20:25

Haring, maar dan anders

Koken met Van Boven - Haring, maar dan anders

Gepekelde steurharing of mild gezouten gekaakte maatjes, groene haring, Hollandse nieuwe: haring is er in alle soorten en maten. Hoe eten we deze populaire consumptievis? Yvette verdiept zich in 'het zilver van de zee' en maakt zure harings...

23-04-2018 20:25

Pasta met raapstelen

Koken met Van Boven - Pasta met raapstelen

Zelfs als er niets in de koelkast ligt, is er vaak nog genoeg in huis voor een exclusief diner: 'orecchiette con cime di rape'. Yvette mengt de Hollandse en Italiaanse eenvoud: aardappelen en pasta. Met de raapstelen van Wim daaraan toegevo...

16-04-2018 20:25

Koken met bloemen

Koken met Van Boven - Koken met bloemen

Yvette geeft een bloemrijke high tea. Bloemrijk, want bloemen zijn niet alleen bruikbaar vanwege hun kleuren en geuren, maar zijn ook heerlijk om mee te koken. Yvette maakt een vlierpeer-focaccia en verdiept zich in de bloemen uit de kaasje...

09-04-2018 20:25

'Vurukkelijke' woekeraars

Koken met Van Boven - 'Vurukkelijke' woekeraars

De Japanse duizendknoop groeit de pan uit. Bestrijden is lastig, maar 'if you can't beat it, eat it': deze hardnekkige woekeraar is namelijk erg lekker, supergezond, onbespoten en gratis te verkrijgen. Yvette maakt er ijs van en gaat aan de...

02-04-2018 20:30

Wereldgerechten met bonen uit de tuin

Koken met Van Boven - Wereldgerechten met bonen uit de tuin

Er zijn veel oer-Hollandse namen voor de tuinboon. De jonge 'Boerenteen', 'Oude mans duim' of 'Turkse boon' kun je met schil eten, maar Yvette gaat ze doppen en sommige zelfs dubbeldoppen. Verder laat zij zich inspireren en verrassen door t...

26-03-2018 20:30

Nepkip en mannenvlees

Koken met Van Boven - Nepkip en mannenvlees

Verantwoord kip eten, is dat mogelijk? Yvette doet een experiment en maakt zelf kunstkippenvlees, oftewel seitan. Verder gaat ze aan de slag met haantjes en maakt een ouderwetse, niet te versmaden coq au vin. Het is dus nepkip en mannenvlee...

19-03-2018 20:30

Captain's Dinner

Koken met Van Boven - Captain's Dinner

Kapucijners, zoutvlees en uien waren jarenlang vaste kost voor hongerige zeemannen aan boord. Met wat tafelzuur en een kapitein erbij wordt dat een heus Captain's Dinner. Yvette maakt natuurlijk haar eigen variant op de beroemde kapiteinsma...

12-03-2018 20:25

Koken met Van Boven: Frikandel van restvlees

Koken met Van Boven - Koken met Van Boven: Frikandel van restvlees

In de tweede aflevering van het vijfde seizoen van Koken met Van Boven gaat Yvette samen met Franse chef Stéphane Reynaud aan de slag met restvlees. Yvette maakt frikandellen en Stéphane een terrine de campagne. In Frankrijk ontmoet Yvette...

26-02-2018 20:30

Routiers

Koken met Van Boven - Routiers

Yvette gaat op reis naar Frankrijk en laat zich onderweg de ouderwetse gezelligheid smaken bij 'routiers', de van oorsprong voor vrachtwagenchauffeurs bedoelde restaurants met persoonlijke service en echt servies. In de bedrijfskeuken van e...

27-11-2017 20:25

Slot: Koken met Van Boven

Koken met Van Boven - Slot: Koken met Van Boven

In de tiende en laatste aflevering van het vierde seizoen van Koken met Van Boven maakt Yvette boerenkool met worst op Ierse wijze. Met de voedzame traditie van boerenkool leggen we een goede basis voor de koude, donkere wintermaanden. Yve...

06-11-2017 20:30

Borrelen bij Van Boven

Koken met Van Boven - Borrelen bij Van Boven

Yvette maakt borrelnootjes en bitterballen. Lekker voor bij de vrijmibo. Net als de 'Van Boven droogworst' met daarbij een goed glas wijn van eigen bodem.

23-10-2017 20:25

Ode aan de ui

Koken met Van Boven - Ode aan de ui

Nederland is het grootste exportland van de ui. Yvette maakt een Friese uiensoep en een Franse uientaart, sippelsop en pissaladière.

16-10-2017 20:30

Appel en gember

Koken met Van Boven - Appel en gember

Yvette plukt appels van de bomen in haar straat om er cider van te maken. Vervolgens gaat ze aan de slag met gember, een van de gezondste specerijen ter wereld, en maakt een zoete appel-gembertaart en een hartige appel-gembercurry.

09-10-2017 20:25

Lamb & soda bread

Koken met Van Boven - Lamb & soda bread

Yvette is in Ierland waar zij een op turf gerookte Connemara-lam bereidt, soda bread bakt op open vuur en een wildpluk-cocktail samenstelt. Alles overgoten met herinneringen aan haar jeugd op Ierse bodem.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Koken met Van Boven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koken met Van Boven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koken met Van Boven bij Koken met Van Boven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koken met Van Boven. Heb je een uitzending van Koken met Van Boven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koken met Van Boven gemist

Uitzending gemist van Koken met Van Boven? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Koken met Van Boven, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Koken met Van Boven gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Koken met Van Boven? Hier kun je alle uitzendingen van Koken met Van Boven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 83
  • Laatste uitzending op 07-05-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord