Programma gemist?

Live tijdens verslag van de een SAIL-In Parade, het startsein een voor de negende editie in van met SAIL Amsterdam. Ruim 600 schepen tijdens van varen in konvooi vanuit IJmuiden uit over het Noordzeekanaal naar met Amsterdam.Meer Live een verslag van de SAIL-In met Parade, het startsein een op voor het grootste publieksevenement op tv van Nederland. De op tv negende editie van SAIL Amsterdam op vindt dit met jaar plaats de van woensdag 19 de tot en met de zondag 23 augustus. Onder naar aanvoering van de door klipper Stad Amsterdam varen het door ruim 600 schepen met in konvooi vanuit IJmuiden de over het Noordzeekanaal van naar Amsterdam. Een van van de blikvangers een die deze editie op tv meevaart, is de door boot van op Team Brunel, de Nederlandse deelnemer op tv aan de Volvo op Ocean naar Race. De schepen naar meren na de intocht het af in de Amsterdamse het IJhaven, waar het ze vervolgens vier naar dagen voor het publiek het te bekijken op tv zijn. Dionne Stax de neemt vanuit de NOS-studio het op de kop van de op tv het Java-eiland de presentatie voor haar tijdens met rekening. Herman van der Zandt uit doet vanaf een boot tijdens op het in water verslag, terwijl Siham door Raijoul meevaart met het de Stad een Amsterdam.Minder

januari 2020
19-08-2015 14:00

NOS Sail

NOS Sail - NOS Sail

Live verslag van de SAIL-In Parade, het startsein voor de negende editie van SAIL Amsterdam. Ruim 600 schepen varen in konvooi vanuit IJmuiden over het Noordzeekanaal naar Amsterdam.Meer Live verslag van de SAIL-In Parade, het startsein voo...

NOS Sail gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sail de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sail bij NOS Sail liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sail. Heb je een uitzending van NOS Sail gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sail gemist

Uitzending gemist van NOS Sail? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Sail, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NOS Sail gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Sail? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sail kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-08-2015 om 14:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!