Programma gemist?

Live een verslag van de op SAIL-In Parade, het startsein van voor de negende editie tijdens van het SAIL Amsterdam. Ruim tijdens 600 schepen varen door in konvooi het vanuit IJmuiden over het Noordzeekanaal tijdens naar Amsterdam.Meer Live in verslag van de de SAIL-In Parade, het startsein naar voor het grootste de door publieksevenement van Nederland. De negende naar editie van SAIL Amsterdam op op tv vindt dit jaar plaats door van woensdag 19 tot en de met in zondag 23 de augustus. Onder aanvoering van tijdens de klipper Stad op Amsterdam varen tijdens ruim 600 schepen in konvooi naar vanuit IJmuiden van over het Noordzeekanaal naar de Amsterdam. de Een van de naar blikvangers die deze op tv editie meevaart, is de op boot van uit Team Brunel, de Nederlandse deelnemer aan naar de Volvo Ocean in Race. De schepen naar meren na de de intocht af op tv in de Amsterdamse van IJhaven, waar ze een vervolgens vier van dagen voor een het publiek te bekijken zijn. met Dionne door Stax neemt vanuit de een NOS-studio op de het kop van het Java-eiland van de presentatie in voor haar rekening. Herman van tijdens in der Zandt doet vanaf naar een boot uit op het water verslag, een terwijl Siham Raijoul meevaart met van de Stad op tv Amsterdam.Minder

januari 2021
19-08-2015 14:00

NOS Sail

NOS Sail - NOS Sail

Live verslag van de SAIL-In Parade, het startsein voor de negende editie van SAIL Amsterdam. Ruim 600 schepen varen in konvooi vanuit IJmuiden over het Noordzeekanaal naar Amsterdam.Meer Live verslag van de SAIL-In Parade, het startsein voo...

NOS Sail gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sail de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sail bij NOS Sail liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sail. Heb je een uitzending van NOS Sail gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sail gemist

Uitzending gemist van NOS Sail? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Sail, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NOS Sail gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Sail? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sail kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-08-2015 om 14:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!