Programma gemist?

Live verslag een van de SAIL-In Parade, uit het startsein voor naar de negende van editie van SAIL met Amsterdam. op Ruim 600 schepen varen in konvooi op tv vanuit IJmuiden over uit het een Noordzeekanaal naar Amsterdam.Meer de Live verslag van de SAIL-In een in Parade, het startsein het voor het grootste publieksevenement van Nederland. op tv de De negende editie van SAIL Amsterdam op tv vindt dit met jaar met plaats van woensdag 19 tot en in een met zondag 23 een augustus. Onder aanvoering van de klipper een Stad Amsterdam varen door ruim 600 schepen naar in tijdens konvooi vanuit IJmuiden over het van Noordzeekanaal naar Amsterdam. tijdens op tv Een van de blikvangers die op tv deze editie naar meevaart, is de boot van door Team Brunel, een de Nederlandse deelnemer op aan de de Volvo Ocean met Race. De schepen meren na door de intocht uit af in de Amsterdamse IJhaven, naar waar van ze vervolgens vier door dagen voor het publiek te op tv bekijken zijn. in Dionne Stax tijdens neemt vanuit de NOS-studio op op tv de kop tijdens van het in Java-eiland de presentatie voor haar door rekening. het Herman van met der Zandt doet naar vanaf een boot een op het water verslag, door terwijl Siham Raijoul een meevaart met de Stad de Amsterdam.Minder

september 2020
19-08-2015 14:00

NOS Sail

NOS Sail - NOS Sail

Live verslag van de SAIL-In Parade, het startsein voor de negende editie van SAIL Amsterdam. Ruim 600 schepen varen in konvooi vanuit IJmuiden over het Noordzeekanaal naar Amsterdam.Meer Live verslag van de SAIL-In Parade, het startsein voo...

NOS Sail gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sail de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sail bij NOS Sail liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sail. Heb je een uitzending van NOS Sail gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sail gemist

Uitzending gemist van NOS Sail? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Sail, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NOS Sail gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Sail? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sail kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-08-2015 om 14:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!