Programma gemist?

Live verslag van een de SAIL-In naar Parade, op tv het startsein voor de van negende editie met van SAIL Amsterdam. van Ruim 600 schepen varen in konvooi het op tv vanuit IJmuiden over tijdens het Noordzeekanaal naar de Amsterdam.Meer Live verslag van van de SAIL-In Parade, het naar startsein voor het grootste op in publieksevenement van Nederland. De op tv negende editie van met SAIL Amsterdam vindt dit tijdens jaar plaats op tv van woensdag 19 tot de en met zondag naar 23 augustus. met Onder aanvoering van de klipper op tv Stad van Amsterdam varen ruim in 600 schepen in konvooi op vanuit het IJmuiden over het Noordzeekanaal van naar Amsterdam. Een op tv van de blikvangers die door deze editie meevaart, door is de boot van een Team Brunel, uit de Nederlandse deelnemer aan uit de het Volvo Ocean met Race. De schepen meren na de uit intocht in af in de Amsterdamse IJhaven, het op waar ze vervolgens vier in dagen voor het het publiek te bekijken zijn. Dionne uit Stax neemt door vanuit de van NOS-studio op van de kop van in het Java-eiland de presentatie voor op tv haar rekening. Herman op tv van der Zandt met doet op vanaf een boot in op het water verslag, terwijl Siham op tv uit Raijoul meevaart met de Stad het Amsterdam.Minder

april 2021
19-08-2015 14:00

NOS Sail

NOS Sail - NOS Sail

Live verslag van de SAIL-In Parade, het startsein voor de negende editie van SAIL Amsterdam. Ruim 600 schepen varen in konvooi vanuit IJmuiden over het Noordzeekanaal naar Amsterdam.Meer Live verslag van de SAIL-In Parade, het startsein voo...

NOS Sail gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sail de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sail bij NOS Sail liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sail. Heb je een uitzending van NOS Sail gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sail gemist

Uitzending gemist van NOS Sail? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Sail, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NOS Sail gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Sail? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sail kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-08-2015 om 14:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!