Programma gemist?

Live in verslag van uit de SAIL-In Parade, op het startsein voor tijdens de negende editie van van SAIL Amsterdam. Ruim 600 van schepen varen in konvooi tijdens vanuit IJmuiden over door het Noordzeekanaal een naar Amsterdam.Meer Live verslag door op van de SAIL-In Parade, het van startsein voor het het grootste publieksevenement van tijdens Nederland. De negende uit editie van uit SAIL Amsterdam door vindt dit jaar op plaats van woensdag 19 een tot en met zondag 23 van augustus. naar Onder aanvoering van naar de klipper Stad Amsterdam varen door op ruim 600 schepen in konvooi vanuit met IJmuiden over naar het Noordzeekanaal tijdens naar Amsterdam. Een van op tv de blikvangers die naar deze op tv editie meevaart, is de boot de van Team Brunel, tijdens de Nederlandse een deelnemer aan de Volvo op Ocean Race. De schepen van meren na tijdens de in intocht af in de uit Amsterdamse IJhaven, met waar ze vervolgens vier dagen naar voor het publiek het te op tv bekijken zijn. Dionne op Stax neemt vanuit de NOS-studio naar op naar de kop van het Java-eiland op de presentatie door voor haar rekening. op tv Herman van der Zandt doet uit vanaf op tv een boot op het tijdens water verslag, op tv terwijl Siham Raijoul meevaart met het de van Stad Amsterdam.Minder

augustus 2021
19-08-2015 14:00

NOS Sail

NOS Sail - NOS Sail

Live verslag van de SAIL-In Parade, het startsein voor de negende editie van SAIL Amsterdam. Ruim 600 schepen varen in konvooi vanuit IJmuiden over het Noordzeekanaal naar Amsterdam.Meer Live verslag van de SAIL-In Parade, het startsein voo...

NOS Sail gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sail de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sail bij NOS Sail liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sail. Heb je een uitzending van NOS Sail gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sail gemist

Uitzending gemist van NOS Sail? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Sail, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NOS Sail gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Sail? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sail kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-08-2015 om 14:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!