Programma gemist?

In met 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest naar de de hele wereld in rond om hun het 125-jarig bestaan te het vieren: vijftig concerten gaf het op tv orkest door maar liefst, verspreid over zes continenten.Meer naar tijdens In 2013 reist uit het Koninklijk Concertgebouworkest de hele wereld met rond om het hun 125-jarig bestaan te naar vieren: naar vijftig concerten gaf in het orkest maar met liefst, verspreid over in zes continenten. Regisseur op tv Heddy Honigmann landt tijdens met het orkest in Buenos uit Aires, Soweto in en Sint-Petersburg en van laat zien hoe de met musici in van het Concertgebouworkest de tijdens harten van mensen uit in andere culturen de veroveren.Minder

In 2013 reist in het Koninklijk door Concertgebouworkest de hele op tv wereld tijdens rond om hun 125-jarig naar bestaan te vieren: vijftig concerten op tv uit gaf het orkest maar door liefst, verspreid over zes het continenten.Meer In 2013 reist op tv het Koninklijk Concertgebouworkest met de hele wereld tijdens rond om hun naar 125-jarig bestaan van te op vieren: vijftig concerten een gaf het orkest maar liefst, verspreid op over zes continenten. tijdens Regisseur een Heddy Honigmann landt met het op tv orkest in op tv Buenos in Aires, Soweto en Sint-Petersburg uit en laat zien hoe in de musici van het op tv op Concertgebouworkest de harten tijdens van mensen in andere culturen op tv veroveren.Minder

mei 2021
01-01-2016 10:05

Close Up: Om de wereld in 50 concerten

Close Up: Om de wereld in 50 concerten - Close Up: Om de wereld in 50 concerten

In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de hele wereld rond om hun 125-jarig bestaan te vieren: vijftig concerten gaf het orkest maar liefst, verspreid over zes continenten.Meer In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de h...

21-08-2015 10:20

Close Up: Om de wereld in 50 concerten

Close Up: Om de wereld in 50 concerten - Close Up: Om de wereld in 50 concerten

In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de hele wereld rond om hun 125-jarig bestaan te vieren: vijftig concerten gaf het orkest maar liefst, verspreid over zes continenten.Meer In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de h...

Close Up: Om de wereld in 50 concerten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Om de wereld in 50 concerten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Om de wereld in 50 concerten bij Close Up: Om de wereld in 50 concerten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Om de wereld in 50 concerten. Heb je een uitzending van Close Up: Om de wereld in 50 concerten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Om de wereld in 50 concerten gemist

Uitzending gemist van Close Up: Om de wereld in 50 concerten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Om de wereld in 50 concerten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Close Up: Om de wereld in 50 concerten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Om de wereld in 50 concerten? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Om de wereld in 50 concerten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-01-2016 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!