Programma gemist?

In 2013 reist tijdens het het Koninklijk Concertgebouworkest de hele van wereld rond door om hun 125-jarig bestaan naar te vieren: vijftig concerten op tv gaf het het orkest maar liefst, verspreid het over zes de continenten.Meer In 2013 in reist met het Koninklijk Concertgebouworkest een de hele wereld rond om van hun 125-jarig bestaan te in vieren: naar vijftig concerten gaf het een orkest maar met liefst, verspreid over tijdens zes continenten. Regisseur Heddy in Honigmann landt naar met het orkest in Buenos naar een Aires, Soweto en Sint-Petersburg door en laat zien tijdens hoe de musici van uit het Concertgebouworkest naar de harten van mensen uit in andere op tv culturen veroveren.Minder

In op tv 2013 reist het Koninklijk op tv Concertgebouworkest de hele wereld met rond om hun door tijdens 125-jarig bestaan te vieren: het vijftig concerten op gaf het orkest maar liefst, verspreid naar over zes uit continenten.Meer In 2013 het reist de het Koninklijk Concertgebouworkest de hele wereld op tv rond om naar hun naar 125-jarig bestaan te op vieren: vijftig concerten met gaf het orkest naar maar liefst, verspreid over op zes continenten. Regisseur Heddy Honigmann in landt een met het orkest in Buenos de Aires, Soweto een en door Sint-Petersburg en laat zien hoe de op musici van het het Concertgebouworkest de een harten van mensen in een andere culturen op tv veroveren.Minder

juni 2020
01-01-2016 10:05

Close Up: Om de wereld in 50 concerten

Close Up: Om de wereld in 50 concerten - Close Up: Om de wereld in 50 concerten

In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de hele wereld rond om hun 125-jarig bestaan te vieren: vijftig concerten gaf het orkest maar liefst, verspreid over zes continenten.Meer In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de h...

21-08-2015 10:20

Close Up: Om de wereld in 50 concerten

Close Up: Om de wereld in 50 concerten - Close Up: Om de wereld in 50 concerten

In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de hele wereld rond om hun 125-jarig bestaan te vieren: vijftig concerten gaf het orkest maar liefst, verspreid over zes continenten.Meer In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de h...

Close Up: Om de wereld in 50 concerten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Om de wereld in 50 concerten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Om de wereld in 50 concerten bij Close Up: Om de wereld in 50 concerten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Om de wereld in 50 concerten. Heb je een uitzending van Close Up: Om de wereld in 50 concerten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Om de wereld in 50 concerten gemist

Uitzending gemist van Close Up: Om de wereld in 50 concerten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Om de wereld in 50 concerten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Close Up: Om de wereld in 50 concerten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Om de wereld in 50 concerten? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Om de wereld in 50 concerten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-01-2016 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!