Programma gemist?

In 2013 met reist het Koninklijk in Concertgebouworkest de in hele wereld het rond om hun 125-jarig bestaan te een vieren: vijftig concerten het gaf het het orkest maar liefst, verspreid het op tv over zes continenten.Meer de In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest door de uit hele wereld van rond om hun 125-jarig bestaan te met vieren: vijftig concerten op gaf door het orkest maar het liefst, verspreid van over zes continenten. met Regisseur Heddy Honigmann landt met het door orkest door in Buenos Aires, het Soweto en Sint-Petersburg en laat door zien hoe op tv de musici van het de een Concertgebouworkest de harten van mensen in naar andere in culturen veroveren.Minder

In 2013 reist in op tv het Koninklijk Concertgebouworkest een de hele wereld rond om hun met 125-jarig een bestaan te vieren: van vijftig concerten gaf het orkest van maar liefst, door verspreid tijdens over zes continenten.Meer op tv In 2013 reist het met Koninklijk Concertgebouworkest een de hele wereld rond om naar hun 125-jarig bestaan in te vieren: vijftig concerten door gaf naar het orkest maar liefst, verspreid op de over zes continenten. Regisseur op tv Heddy Honigmann landt met van het van orkest in Buenos door Aires, Soweto en Sint-Petersburg en laat uit zien de hoe de de musici van het Concertgebouworkest op de harten van het mensen in andere culturen met veroveren.Minder

januari 2021
01-01-2016 10:05

Close Up: Om de wereld in 50 concerten

Close Up: Om de wereld in 50 concerten - Close Up: Om de wereld in 50 concerten

In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de hele wereld rond om hun 125-jarig bestaan te vieren: vijftig concerten gaf het orkest maar liefst, verspreid over zes continenten.Meer In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de h...

21-08-2015 10:20

Close Up: Om de wereld in 50 concerten

Close Up: Om de wereld in 50 concerten - Close Up: Om de wereld in 50 concerten

In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de hele wereld rond om hun 125-jarig bestaan te vieren: vijftig concerten gaf het orkest maar liefst, verspreid over zes continenten.Meer In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de h...

Close Up: Om de wereld in 50 concerten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Om de wereld in 50 concerten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Om de wereld in 50 concerten bij Close Up: Om de wereld in 50 concerten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Om de wereld in 50 concerten. Heb je een uitzending van Close Up: Om de wereld in 50 concerten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Om de wereld in 50 concerten gemist

Uitzending gemist van Close Up: Om de wereld in 50 concerten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Om de wereld in 50 concerten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Close Up: Om de wereld in 50 concerten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Om de wereld in 50 concerten? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Om de wereld in 50 concerten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-01-2016 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!