Programma gemist?

In van 2013 reist tijdens het Koninklijk Concertgebouworkest de de hele wereld door rond om hun 125-jarig in bestaan te vieren: vijftig naar concerten gaf op tv het orkest door maar liefst, verspreid over zes continenten.Meer het In 2013 reist het het Koninklijk van Concertgebouworkest de hele met wereld rond om op hun 125-jarig door bestaan te vieren: vijftig concerten van van gaf het orkest op maar liefst, verspreid over zes naar continenten. Regisseur Heddy Honigmann met landt met het een orkest tijdens in Buenos Aires, Soweto met en Sint-Petersburg en laat naar zien op hoe de musici van van het tijdens Concertgebouworkest de harten van het mensen in naar andere culturen veroveren.Minder

In tijdens 2013 reist op tv het Koninklijk Concertgebouworkest de in hele wereld uit rond om hun de 125-jarig bestaan te vieren: met vijftig concerten gaf het orkest het op tv maar liefst, verspreid over zes continenten.Meer door In 2013 reist door door het Koninklijk Concertgebouworkest de met hele wereld rond tijdens om hun op 125-jarig bestaan te vieren: vijftig concerten van gaf tijdens het orkest maar van liefst, verspreid over een zes continenten. Regisseur Heddy van Honigmann uit landt met het orkest een in Buenos Aires, een Soweto en Sint-Petersburg en op tv laat zien hoe een de musici van van het het Concertgebouworkest de harten van mensen tijdens in andere culturen naar veroveren.Minder

september 2020
01-01-2016 10:05

Close Up: Om de wereld in 50 concerten

Close Up: Om de wereld in 50 concerten - Close Up: Om de wereld in 50 concerten

In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de hele wereld rond om hun 125-jarig bestaan te vieren: vijftig concerten gaf het orkest maar liefst, verspreid over zes continenten.Meer In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de h...

21-08-2015 10:20

Close Up: Om de wereld in 50 concerten

Close Up: Om de wereld in 50 concerten - Close Up: Om de wereld in 50 concerten

In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de hele wereld rond om hun 125-jarig bestaan te vieren: vijftig concerten gaf het orkest maar liefst, verspreid over zes continenten.Meer In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de h...

Close Up: Om de wereld in 50 concerten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Om de wereld in 50 concerten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Om de wereld in 50 concerten bij Close Up: Om de wereld in 50 concerten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Om de wereld in 50 concerten. Heb je een uitzending van Close Up: Om de wereld in 50 concerten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Om de wereld in 50 concerten gemist

Uitzending gemist van Close Up: Om de wereld in 50 concerten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Om de wereld in 50 concerten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Close Up: Om de wereld in 50 concerten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Om de wereld in 50 concerten? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Om de wereld in 50 concerten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-01-2016 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!