Programma gemist?

In naar 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest in de hele met wereld rond om hun naar 125-jarig bestaan te door vieren: tijdens vijftig concerten gaf het orkest een maar liefst, verspreid van over zes uit continenten.Meer In 2013 reist tijdens het Koninklijk Concertgebouworkest uit uit de hele wereld het rond om hun 125-jarig bestaan te naar op tv vieren: vijftig concerten gaf het orkest de op tv maar liefst, verspreid over zes continenten. van van Regisseur Heddy Honigmann landt met in het orkest in Buenos de Aires, uit Soweto en Sint-Petersburg en uit laat in zien hoe de musici van naar het Concertgebouworkest de harten door door van mensen in in andere culturen veroveren.Minder

In van 2013 reist in het Koninklijk Concertgebouworkest de tijdens hele wereld rond om door hun 125-jarig bestaan te tijdens vieren: vijftig concerten naar gaf door het orkest maar met liefst, verspreid over zes in continenten.Meer In op 2013 reist het Koninklijk met Concertgebouworkest de hele op wereld rond om hun de op tv 125-jarig bestaan te vieren: vijftig concerten het gaf de het orkest maar liefst, van verspreid over zes continenten. de met Regisseur Heddy Honigmann landt op tv met het orkest op tv in Buenos Aires, Soweto en door Sint-Petersburg en op laat zien hoe de tijdens musici van het tijdens Concertgebouworkest de van harten van het mensen in andere culturen door veroveren.Minder

november 2019
01-01-2016 10:05

Close Up: Om de wereld in 50 concerten

Close Up: Om de wereld in 50 concerten - Close Up: Om de wereld in 50 concerten

In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de hele wereld rond om hun 125-jarig bestaan te vieren: vijftig concerten gaf het orkest maar liefst, verspreid over zes continenten.Meer In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de h...

21-08-2015 10:20

Close Up: Om de wereld in 50 concerten

Close Up: Om de wereld in 50 concerten - Close Up: Om de wereld in 50 concerten

In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de hele wereld rond om hun 125-jarig bestaan te vieren: vijftig concerten gaf het orkest maar liefst, verspreid over zes continenten.Meer In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de h...

Close Up: Om de wereld in 50 concerten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Om de wereld in 50 concerten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Om de wereld in 50 concerten bij Close Up: Om de wereld in 50 concerten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Om de wereld in 50 concerten. Heb je een uitzending van Close Up: Om de wereld in 50 concerten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Om de wereld in 50 concerten gemist

Uitzending gemist van Close Up: Om de wereld in 50 concerten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Om de wereld in 50 concerten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Close Up: Om de wereld in 50 concerten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Om de wereld in 50 concerten? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Om de wereld in 50 concerten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-01-2016 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!