Programma gemist?

In het 2013 reist het met Koninklijk Concertgebouworkest de hele wereld met rond om hun met 125-jarig bestaan te het de vieren: vijftig concerten in gaf het orkest door maar liefst, verspreid over zes van continenten.Meer in In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest naar de naar hele wereld rond om hun uit 125-jarig bestaan te uit vieren: vijftig concerten de gaf het van orkest maar liefst, uit verspreid over zes van continenten. Regisseur Heddy Honigmann tijdens landt met op tv het orkest in in Buenos op Aires, Soweto en Sint-Petersburg en de laat zien hoe op de musici van het een Concertgebouworkest de harten van van mensen in de andere culturen de veroveren.Minder

In 2013 van reist het Koninklijk Concertgebouworkest op tv de hele wereld op tijdens rond om hun 125-jarig bestaan op tv te vieren: vijftig door concerten gaf van het orkest maar het liefst, verspreid uit over zes continenten.Meer In 2013 reist in op het Koninklijk Concertgebouworkest naar de hele wereld het rond om hun 125-jarig op tv bestaan te vieren: vijftig concerten naar gaf het tijdens orkest door maar liefst, verspreid over op tv zes continenten. door Regisseur Heddy Honigmann door landt met het orkest naar in Buenos het Aires, Soweto en Sint-Petersburg en op laat zien hoe de door musici van het van het Concertgebouworkest de harten van de mensen in andere culturen de veroveren.Minder

september 2021
01-01-2016 10:05

Close Up: Om de wereld in 50 concerten

Close Up: Om de wereld in 50 concerten - Close Up: Om de wereld in 50 concerten

In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de hele wereld rond om hun 125-jarig bestaan te vieren: vijftig concerten gaf het orkest maar liefst, verspreid over zes continenten.Meer In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de h...

21-08-2015 10:20

Close Up: Om de wereld in 50 concerten

Close Up: Om de wereld in 50 concerten - Close Up: Om de wereld in 50 concerten

In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de hele wereld rond om hun 125-jarig bestaan te vieren: vijftig concerten gaf het orkest maar liefst, verspreid over zes continenten.Meer In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de h...

Close Up: Om de wereld in 50 concerten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Om de wereld in 50 concerten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Om de wereld in 50 concerten bij Close Up: Om de wereld in 50 concerten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Om de wereld in 50 concerten. Heb je een uitzending van Close Up: Om de wereld in 50 concerten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Om de wereld in 50 concerten gemist

Uitzending gemist van Close Up: Om de wereld in 50 concerten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Om de wereld in 50 concerten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Close Up: Om de wereld in 50 concerten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Om de wereld in 50 concerten? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Om de wereld in 50 concerten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-01-2016 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!