Programma gemist?

In 2013 tijdens reist het Koninklijk van Concertgebouworkest de van hele wereld rond tijdens om hun 125-jarig bestaan met te op vieren: vijftig concerten gaf het door orkest maar met liefst, verspreid over zes continenten.Meer uit In 2013 reist de met het Koninklijk Concertgebouworkest de een hele wereld rond om hun de 125-jarig bestaan te naar vieren: vijftig de concerten gaf met het orkest uit maar liefst, verspreid over zes continenten. door met Regisseur Heddy Honigmann landt met het een orkest op tv in Buenos het Aires, Soweto en door Sint-Petersburg en laat zien op tv hoe de musici van het de Concertgebouworkest de harten tijdens van mensen in door andere culturen het veroveren.Minder

In van 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest in de hele wereld met rond om de hun naar 125-jarig bestaan te vieren: vijftig op concerten gaf het orkest op tv maar door liefst, verspreid op over zes continenten.Meer op tv In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest het in de hele wereld uit rond om hun in 125-jarig bestaan te vieren: vijftig de concerten gaf het het orkest maar de liefst, verspreid over zes continenten. van Regisseur op Heddy Honigmann landt met het door orkest in Buenos met Aires, in Soweto en Sint-Petersburg en laat van zien de hoe de op musici van het Concertgebouworkest in de harten van mensen in in andere culturen het veroveren.Minder

december 2019
01-01-2016 10:05

Close Up: Om de wereld in 50 concerten

Close Up: Om de wereld in 50 concerten - Close Up: Om de wereld in 50 concerten

In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de hele wereld rond om hun 125-jarig bestaan te vieren: vijftig concerten gaf het orkest maar liefst, verspreid over zes continenten.Meer In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de h...

21-08-2015 10:20

Close Up: Om de wereld in 50 concerten

Close Up: Om de wereld in 50 concerten - Close Up: Om de wereld in 50 concerten

In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de hele wereld rond om hun 125-jarig bestaan te vieren: vijftig concerten gaf het orkest maar liefst, verspreid over zes continenten.Meer In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de h...

Close Up: Om de wereld in 50 concerten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Om de wereld in 50 concerten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Om de wereld in 50 concerten bij Close Up: Om de wereld in 50 concerten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Om de wereld in 50 concerten. Heb je een uitzending van Close Up: Om de wereld in 50 concerten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Om de wereld in 50 concerten gemist

Uitzending gemist van Close Up: Om de wereld in 50 concerten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Om de wereld in 50 concerten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Close Up: Om de wereld in 50 concerten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Om de wereld in 50 concerten? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Om de wereld in 50 concerten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-01-2016 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!