Programma gemist?

In van 2013 reist een het Koninklijk Concertgebouworkest de hele wereld het rond om hun op 125-jarig bestaan te de vieren: in vijftig concerten gaf het het orkest maar liefst, verspreid op het over zes continenten.Meer uit In 2013 reist het Koninklijk tijdens Concertgebouworkest de hele wereld op tv rond om in hun 125-jarig bestaan door te met vieren: vijftig concerten door gaf het orkest maar liefst, verspreid van door over zes continenten. Regisseur op Heddy Honigmann tijdens landt met het orkest op in Buenos Aires, Soweto en het in Sint-Petersburg en laat zien hoe de een musici van het naar Concertgebouworkest de harten met van mensen naar in andere culturen uit veroveren.Minder

In 2013 reist op het op tv Koninklijk Concertgebouworkest de de hele wereld uit rond om hun in 125-jarig bestaan te vieren: vijftig concerten het gaf het uit orkest maar in liefst, verspreid door over zes continenten.Meer In op tv 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest in met de hele wereld rond om naar hun 125-jarig bestaan te tijdens vieren: vijftig concerten de gaf naar het orkest maar liefst, verspreid de over op zes continenten. Regisseur Heddy Honigmann tijdens landt in met het op tv orkest in Buenos Aires, Soweto een en Sint-Petersburg en laat naar zien hoe de op tv musici naar van het Concertgebouworkest de harten op tv van mensen uit in andere culturen een veroveren.Minder

april 2020
01-01-2016 10:05

Close Up: Om de wereld in 50 concerten

Close Up: Om de wereld in 50 concerten - Close Up: Om de wereld in 50 concerten

In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de hele wereld rond om hun 125-jarig bestaan te vieren: vijftig concerten gaf het orkest maar liefst, verspreid over zes continenten.Meer In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de h...

21-08-2015 10:20

Close Up: Om de wereld in 50 concerten

Close Up: Om de wereld in 50 concerten - Close Up: Om de wereld in 50 concerten

In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de hele wereld rond om hun 125-jarig bestaan te vieren: vijftig concerten gaf het orkest maar liefst, verspreid over zes continenten.Meer In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de h...

Close Up: Om de wereld in 50 concerten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Om de wereld in 50 concerten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Om de wereld in 50 concerten bij Close Up: Om de wereld in 50 concerten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Om de wereld in 50 concerten. Heb je een uitzending van Close Up: Om de wereld in 50 concerten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Om de wereld in 50 concerten gemist

Uitzending gemist van Close Up: Om de wereld in 50 concerten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Om de wereld in 50 concerten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Close Up: Om de wereld in 50 concerten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Om de wereld in 50 concerten? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Om de wereld in 50 concerten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-01-2016 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!