Programma gemist?

In op tv 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest op tv de hele op tv wereld naar rond om hun 125-jarig op bestaan te vieren: op tv vijftig concerten gaf het orkest met een maar liefst, verspreid over uit zes continenten.Meer In 2013 reist uit het Koninklijk de Concertgebouworkest de hele van wereld rond om naar hun 125-jarig door bestaan te vieren: vijftig uit concerten gaf op tv het orkest maar liefst, een verspreid over van zes continenten. door Regisseur Heddy Honigmann de landt met het orkest door in Buenos Aires, Soweto en tijdens Sint-Petersburg uit en laat zien in hoe de musici van van het uit Concertgebouworkest de harten van uit mensen in andere culturen op veroveren.Minder

In van 2013 reist het Koninklijk met Concertgebouworkest de hele naar wereld rond om hun op 125-jarig bestaan te op tv vieren: vijftig door concerten gaf het orkest naar maar een liefst, verspreid over zes de continenten.Meer In 2013 reist tijdens in het Koninklijk Concertgebouworkest de hele door wereld rond uit om hun in 125-jarig bestaan te vieren: door vijftig concerten gaf van het orkest maar liefst, het verspreid over zes continenten. uit Regisseur Heddy in Honigmann landt met het in orkest in Buenos het Aires, Soweto in en Sint-Petersburg en het laat zien hoe door de musici door van het Concertgebouworkest de harten van van naar mensen in tijdens andere culturen veroveren.Minder

oktober 2021
01-01-2016 10:05

Close Up: Om de wereld in 50 concerten

Close Up: Om de wereld in 50 concerten - Close Up: Om de wereld in 50 concerten

In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de hele wereld rond om hun 125-jarig bestaan te vieren: vijftig concerten gaf het orkest maar liefst, verspreid over zes continenten.Meer In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de h...

21-08-2015 10:20

Close Up: Om de wereld in 50 concerten

Close Up: Om de wereld in 50 concerten - Close Up: Om de wereld in 50 concerten

In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de hele wereld rond om hun 125-jarig bestaan te vieren: vijftig concerten gaf het orkest maar liefst, verspreid over zes continenten.Meer In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de h...

Close Up: Om de wereld in 50 concerten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Om de wereld in 50 concerten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Om de wereld in 50 concerten bij Close Up: Om de wereld in 50 concerten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Om de wereld in 50 concerten. Heb je een uitzending van Close Up: Om de wereld in 50 concerten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Om de wereld in 50 concerten gemist

Uitzending gemist van Close Up: Om de wereld in 50 concerten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Om de wereld in 50 concerten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Close Up: Om de wereld in 50 concerten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Om de wereld in 50 concerten? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Om de wereld in 50 concerten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-01-2016 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!