Programma gemist?

Vier muzikanten op zijn door hun van passie op voor muziek en jarenlange samenwerking met naar elkaar verbonden. Als op uit hun aartsvader Peter wordt gediagnosticeerd naar met het Parkinson heeft dit een grote impact op op tijdens de groep.Meer een Filmdrama. Vier muzikanten zijn op tv door hun op passie voor muziek tijdens en jarenlange samenwerking door met elkaar verbonden. Maar als hun van door aartsvader Peter wordt gediagnosticeerd een met Parkinson de heeft dit een grote impact het op op de groep. Als hun met 25-jarige bestaan om op de hoek staat moeten op tv de muzikanten of een door manier vinden in om hun problemen van te overwinnen en hun op tv erfenis te behouden, uit of voor altijd naar uit elkaar met gaan.Minder

oktober 2019
22-08-2015 23:05

A late quartet

A late quartet - A late quartet

Vier muzikanten zijn door hun passie voor muziek en jarenlange samenwerking met elkaar verbonden. Als hun aartsvader Peter wordt gediagnosticeerd met Parkinson heeft dit een grote impact op de groep.Meer Filmdrama. Vier muzikanten zijn door...

A late quartet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A late quartet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A late quartet bij A late quartet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A late quartet. Heb je een uitzending van A late quartet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A late quartet gemist

Uitzending gemist van A late quartet? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van A late quartet, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van A late quartet gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van A late quartet? Hier kun je alle uitzendingen van A late quartet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-08-2015 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!