Programma gemist?

Vier door muzikanten zijn door in hun passie voor uit muziek en jarenlange samenwerking door met elkaar verbonden. Als door hun tijdens aartsvader Peter op tv wordt gediagnosticeerd met het Parkinson heeft dit een met grote impact op de groep.Meer naar op tv Filmdrama. Vier muzikanten zijn in door hun het passie voor muziek en jarenlange samenwerking het van met elkaar verbonden. Maar als hun op tv aartsvader Peter wordt een gediagnosticeerd uit met Parkinson heeft op tv dit een grote impact op van de groep. de Als hun 25-jarige op bestaan om de een hoek staat moeten de uit muzikanten door of een manier vinden een om van hun problemen te overwinnen en uit hun erfenis uit te behouden, of voor altijd met uit elkaar naar gaan.Minder

september 2020
22-08-2015 23:05

A late quartet

A late quartet - A late quartet

Vier muzikanten zijn door hun passie voor muziek en jarenlange samenwerking met elkaar verbonden. Als hun aartsvader Peter wordt gediagnosticeerd met Parkinson heeft dit een grote impact op de groep.Meer Filmdrama. Vier muzikanten zijn door...

A late quartet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A late quartet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A late quartet bij A late quartet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A late quartet. Heb je een uitzending van A late quartet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A late quartet gemist

Uitzending gemist van A late quartet? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van A late quartet, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van A late quartet gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van A late quartet? Hier kun je alle uitzendingen van A late quartet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-08-2015 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!