Programma gemist?

De Peperbollen ontdekken in dat in naar het Hamburgse kerstmuseum het de door originele bladmuziek van naar het lied Stille de Nacht is vervangen door een naar vervalsing.

Een op tv benzinedief gebruikt de het kentekenplaten van een Imke en Kriss om te met tanken zonder te van betalen. met Tayo en Femi lopen met van huis in weg.

De op tv Peperbollen komen in op tv actie wanneer ze van ontdekken dat met een wetenschapster illegaal met honden kloont.

De op tv Peperbollen ontmaskeren twee op bedriegers die goedgelovige slachtoffers de veel uit geld laten betalen door voor een 'nieuw leven' op de tijdens planeet een Athena.

De viskraam van door Sven het wordt vernield, vermoedelijk door van een stel met hooligans. Kira gaat op uit eigen houtje door achter hen op tv aan.

De Peperbollen proberen in een de diefstal van een een partij levensgevaarlijk chloorgas uit het het een plaatselijke zwembad op uit te lossen.

Martin op wordt gechanteerd tijdens met een filmpje dat in scene op met is gezet. Hij wordt geschorst en met lijkt aan het tijdens kortste eind te naar de trekken, maar dan komen de van Peperbollen een in actie.

Tayo op tv en Femi vinden een zieke een oude met vrouw op straat, die de niet meer weet waar in ze woont. Ze het naar nemen haar mee naar het de hoofdkwartier. De met Peperbollen proberen te achterhalen uit wie op tv de mysterieuze vrouw de is.

De twaalfjarige de Koreaanse pianist Kim met Soo-Ri komt naar de Hamburg om een concert in te geven met en tijdens Nena zoekt hem de op bij de repetities. Als Kim op wordt ontvoerd op tv laat Nena uit zien dat ze een echte de Peperbol met is.

De nieuwe Peperbollen de worden voorgesteld. op tv Ze moeten gelijk door aan de met slag als ze een een criminele bende op uit het de spoor komen.

De Peperbollen komen uit erachter op dat er op tv vanuit Hamburg jonge paling voor enorme door bedragen naar Azië tijdens wordt gesmokkeld op tv en gaan op onderzoek op tv van uit.

Er uit komt een nieuwe leerlinge door in uit de klas van de Peperbollen, met Julia. Zij heeft een naar kanaal de op YouTube waarop ze uit haar natuurzuivere, allergievrije de cosmetica aanprijst. de Maar als Lisa met na gebruik de van haar mascara een heftige het allergische reactie krijgt, blijkt naar dat het de gaat een om pure chemische in troep uit China.

Sam door houdt zijn eerste tijdens expositie in het op tv café. Een belangrijke galeriehouder uit het New York tijdens heeft belangstelling in voor zijn het werk. Maar als hij de tijdens volgende dag komt kijken, met zijn alle schilderijen uit van verdwenen...

Joaquin door is zijn geheugen verloren en naar een en bij hem thuis in van de villa op tv is het een grote puinhoop. uit met De Peperbollen onderzoeken wat in er gebeurd een is.

Een nieuw in meisje in de in klas van bij Mia en op Benny blijkt een groot geheim met door zich met mee te de dragen. Wanneer ze dreigt te worden het afgeperst, schieten de in Peperbollen te tijdens hulp.

oktober 2019
29-03-2019 15:40

Stille nacht

Peperbollen - Stille nacht

De Peperbollen ontdekken dat in het Hamburgse kerstmuseum de originele bladmuziek van het lied Stille Nacht is vervangen door een vervalsing.

28-03-2019 15:35

Tankstop

Peperbollen - Tankstop

Een benzinedief gebruikt de kentekenplaten van Imke en Kriss om te tanken zonder te betalen. Tayo en Femi lopen van huis weg.

26-03-2019 15:35

Twee maal Willie

Peperbollen - Twee maal Willie

De Peperbollen komen in actie wanneer ze ontdekken dat een wetenschapster illegaal honden kloont.

25-03-2019 15:40

Aliens

Peperbollen - Aliens

De Peperbollen ontmaskeren twee bedriegers die goedgelovige slachtoffers veel geld laten betalen voor een 'nieuw leven' op de planeet Athena.

22-03-2019 15:30

Viskoppen

Peperbollen - Viskoppen

De viskraam van Sven wordt vernield, vermoedelijk door een stel hooligans. Kira gaat op eigen houtje achter hen aan.

21-03-2019 15:30

Zwembadhelden

Peperbollen - Zwembadhelden

De Peperbollen proberen de diefstal van een partij levensgevaarlijk chloorgas uit het plaatselijke zwembad op te lossen.

19-03-2019 15:35

Diploma tot elke prijs

Peperbollen - Diploma tot elke prijs

Martin wordt gechanteerd met een filmpje dat in scene is gezet. Hij wordt geschorst en lijkt aan het kortste eind te trekken, maar dan komen de Peperbollen in actie.

18-03-2019 15:35

De oude vrouw

Peperbollen - De oude vrouw

Tayo en Femi vinden een zieke oude vrouw op straat, die niet meer weet waar ze woont. Ze nemen haar mee naar het hoofdkwartier. De Peperbollen proberen te achterhalen wie de mysterieuze vrouw is.

15-03-2019 15:30

Het wonderkind

Peperbollen - Het wonderkind

De twaalfjarige Koreaanse pianist Kim Soo-Ri komt naar Hamburg om een concert te geven en Nena zoekt hem op bij de repetities. Als Kim wordt ontvoerd laat Nena zien dat ze een echte Peperbol is.

14-03-2019 15:40

Het bendelid

Peperbollen - Het bendelid

De nieuwe Peperbollen worden voorgesteld. Ze moeten gelijk aan de slag als ze een criminele bende op het spoor komen.

12-03-2019 15:40

De glasaalmaffia

Peperbollen - De glasaalmaffia

De Peperbollen komen erachter dat er vanuit Hamburg jonge paling voor enorme bedragen naar Azië wordt gesmokkeld en gaan op onderzoek uit.

11-03-2019 15:40

Natuurlijk Julia

Peperbollen - Natuurlijk Julia

Er komt een nieuwe leerlinge in de klas van de Peperbollen, Julia. Zij heeft een kanaal op YouTube waarop ze haar natuurzuivere, allergievrije cosmetica aanprijst. Maar als Lisa na gebruik van haar mascara een heftige allergische reactie kr...

08-03-2019 15:35

Voor de kunst

Peperbollen - Voor de kunst

Sam houdt zijn eerste expositie in het café. Een belangrijke galeriehouder uit New York heeft belangstelling voor zijn werk. Maar als hij de volgende dag komt kijken, zijn alle schilderijen verdwenen...

29-03-2018 15:15

Alles op z'n kop

Peperbollen - Alles op z'n kop

Joaquin is zijn geheugen verloren en en bij hem thuis in de villa is het een grote puinhoop. De Peperbollen onderzoeken wat er gebeurd is.

27-03-2018 15:15

Omdat ik een meisje ben

Peperbollen - Omdat ik een meisje ben

Een nieuw meisje in de klas bij Mia en Benny blijkt een groot geheim met zich mee te dragen. Wanneer ze dreigt te worden afgeperst, schieten de Peperbollen te hulp.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Peperbollen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Peperbollen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Peperbollen bij Peperbollen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Peperbollen. Heb je een uitzending van Peperbollen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Peperbollen gemist

Uitzending gemist van Peperbollen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Peperbollen, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Peperbollen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Peperbollen? Hier kun je alle uitzendingen van Peperbollen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 114
  • Laatste uitzending op 29-03-2019 om 15:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!