Programma gemist?

De naar Peperbollen ontdekken dat in door het Hamburgse op tv kerstmuseum de originele bladmuziek van van het lied Stille in op tv Nacht is vervangen door een een vervalsing.

Een benzinedief gebruikt op tv de een kentekenplaten van Imke door en Kriss om met te tanken zonder te de betalen. Tayo naar en Femi met lopen van huis op weg.

De uit Peperbollen komen in met actie wanneer ze ontdekken op dat een het wetenschapster illegaal honden een kloont.

De het Peperbollen ontmaskeren twee bedriegers in die goedgelovige de slachtoffers veel tijdens geld laten betalen voor een een 'nieuw leven' met op de met planeet Athena.

De viskraam van naar Sven wordt vernield, uit van vermoedelijk door een stel hooligans. Kira naar naar gaat op eigen houtje op achter hen de aan.

De Peperbollen door proberen de een diefstal van met een partij levensgevaarlijk chloorgas op uit het plaatselijke zwembad een op te tijdens lossen.

Martin wordt gechanteerd op tv tijdens met een filmpje dat in scene in is naar gezet. Hij het wordt geschorst en lijkt aan in het met kortste eind te trekken, maar de dan komen de door Peperbollen in het actie.

Tayo op en Femi vinden een zieke in op tv oude vrouw op straat, die niet een meer weet waar met ze woont. in Ze nemen door haar mee naar het in hoofdkwartier. De Peperbollen uit proberen te met achterhalen wie een de mysterieuze vrouw op tv is.

De uit twaalfjarige Koreaanse in pianist Kim Soo-Ri komt naar Hamburg op om in een concert te tijdens geven en het Nena zoekt hem in op bij de repetities. het Als Kim wordt ontvoerd laat op Nena zien dat in ze een echte door Peperbol de is.

De nieuwe van Peperbollen worden voorgesteld. uit Ze moeten op tv gelijk aan in de slag als ze een criminele naar bende op het van spoor door komen.

De Peperbollen komen uit erachter in dat er het vanuit Hamburg jonge paling voor met enorme bedragen naar naar Azië wordt uit gesmokkeld en gaan op onderzoek het de uit.

Er in komt een nieuwe leerlinge tijdens in op de klas van de Peperbollen, Julia. door Zij heeft een de kanaal op met YouTube waarop ze op haar natuurzuivere, allergievrije van cosmetica aanprijst. Maar als in Lisa uit na gebruik van haar mascara de op tv een heftige allergische reactie krijgt, de blijkt uit dat het gaat om pure chemische tijdens troep van uit China.

Sam het houdt zijn eerste expositie in een een het café. Een belangrijke galeriehouder uit van New York tijdens heeft van belangstelling voor zijn werk. Maar als het hij de van volgende dag met komt kijken, tijdens zijn alle schilderijen op tv verdwenen...

Joaquin van is zijn op tv geheugen verloren en uit en bij hem thuis in de in een villa is het een grote puinhoop. tijdens De Peperbollen met onderzoeken wat er gebeurd op naar is.

Een nieuw meisje van in een de klas bij Mia en van Benny blijkt door een groot geheim met de tijdens zich mee te uit dragen. Wanneer ze dreigt te worden de afgeperst, schieten een de Peperbollen te de hulp.

oktober 2021
29-03-2019 15:40

Stille nacht

Peperbollen - Stille nacht

De Peperbollen ontdekken dat in het Hamburgse kerstmuseum de originele bladmuziek van het lied Stille Nacht is vervangen door een vervalsing.

28-03-2019 15:35

Tankstop

Peperbollen - Tankstop

Een benzinedief gebruikt de kentekenplaten van Imke en Kriss om te tanken zonder te betalen. Tayo en Femi lopen van huis weg.

26-03-2019 15:35

Twee maal Willie

Peperbollen - Twee maal Willie

De Peperbollen komen in actie wanneer ze ontdekken dat een wetenschapster illegaal honden kloont.

25-03-2019 15:40

Aliens

Peperbollen - Aliens

De Peperbollen ontmaskeren twee bedriegers die goedgelovige slachtoffers veel geld laten betalen voor een 'nieuw leven' op de planeet Athena.

22-03-2019 15:30

Viskoppen

Peperbollen - Viskoppen

De viskraam van Sven wordt vernield, vermoedelijk door een stel hooligans. Kira gaat op eigen houtje achter hen aan.

21-03-2019 15:30

Zwembadhelden

Peperbollen - Zwembadhelden

De Peperbollen proberen de diefstal van een partij levensgevaarlijk chloorgas uit het plaatselijke zwembad op te lossen.

19-03-2019 15:35

Diploma tot elke prijs

Peperbollen - Diploma tot elke prijs

Martin wordt gechanteerd met een filmpje dat in scene is gezet. Hij wordt geschorst en lijkt aan het kortste eind te trekken, maar dan komen de Peperbollen in actie.

18-03-2019 15:35

De oude vrouw

Peperbollen - De oude vrouw

Tayo en Femi vinden een zieke oude vrouw op straat, die niet meer weet waar ze woont. Ze nemen haar mee naar het hoofdkwartier. De Peperbollen proberen te achterhalen wie de mysterieuze vrouw is.

15-03-2019 15:30

Het wonderkind

Peperbollen - Het wonderkind

De twaalfjarige Koreaanse pianist Kim Soo-Ri komt naar Hamburg om een concert te geven en Nena zoekt hem op bij de repetities. Als Kim wordt ontvoerd laat Nena zien dat ze een echte Peperbol is.

14-03-2019 15:40

Het bendelid

Peperbollen - Het bendelid

De nieuwe Peperbollen worden voorgesteld. Ze moeten gelijk aan de slag als ze een criminele bende op het spoor komen.

12-03-2019 15:40

De glasaalmaffia

Peperbollen - De glasaalmaffia

De Peperbollen komen erachter dat er vanuit Hamburg jonge paling voor enorme bedragen naar Azië wordt gesmokkeld en gaan op onderzoek uit.

11-03-2019 15:40

Natuurlijk Julia

Peperbollen - Natuurlijk Julia

Er komt een nieuwe leerlinge in de klas van de Peperbollen, Julia. Zij heeft een kanaal op YouTube waarop ze haar natuurzuivere, allergievrije cosmetica aanprijst. Maar als Lisa na gebruik van haar mascara een heftige allergische reactie kr...

08-03-2019 15:35

Voor de kunst

Peperbollen - Voor de kunst

Sam houdt zijn eerste expositie in het café. Een belangrijke galeriehouder uit New York heeft belangstelling voor zijn werk. Maar als hij de volgende dag komt kijken, zijn alle schilderijen verdwenen...

29-03-2018 15:15

Alles op z'n kop

Peperbollen - Alles op z'n kop

Joaquin is zijn geheugen verloren en en bij hem thuis in de villa is het een grote puinhoop. De Peperbollen onderzoeken wat er gebeurd is.

27-03-2018 15:15

Omdat ik een meisje ben

Peperbollen - Omdat ik een meisje ben

Een nieuw meisje in de klas bij Mia en Benny blijkt een groot geheim met zich mee te dragen. Wanneer ze dreigt te worden afgeperst, schieten de Peperbollen te hulp.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Peperbollen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Peperbollen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Peperbollen bij Peperbollen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Peperbollen. Heb je een uitzending van Peperbollen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Peperbollen gemist

Uitzending gemist van Peperbollen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Peperbollen, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Peperbollen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Peperbollen? Hier kun je alle uitzendingen van Peperbollen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 114
  • Laatste uitzending op 29-03-2019 om 15:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!