Programma gemist?

Filmmaker een en kunstrecensent Ben in Lewis deed onderzoek naar de van internationale het kunstmarkt en kwam tot intrigerende het naar conclusies.Meer In september 2008 bracht uit een collectie hedendaagse met kunst tijdens gemaakt door Damien Hirst in meer dan 140 een miljoen euro op tv op. De veiling vormde het naar hoogtepunt tijdens én het dramatische einde naar van een tijdperk waarin met de prijzen op op tv de markt een voor contemporaine het kunst tot ongekende hoogtes het stegen. Hoe ontstond op tv deze luchtbel? Filmmaker en een kunstrecensent Ben Lewis deed de onderzoek in naar de internationale kunstmarkt op tv en kwam tot intrigerende van het conclusies.Minder

In 2008 bracht het een een collectie hedendaagse kunst gemaakt in door Damien de Hirst meer dan naar 140 miljoen euro op. op tv Ben Lewis deed onderzoek een naar de internationale uit kunstmarkt uit en kwam tot intrigerende in conclusies.Meer In door september 2008 tijdens bracht een collectie hedendaagse de kunst gemaakt door Damien Hirst door meer tijdens dan 140 op miljoen euro op. De veiling het vormde het hoogtepunt in én het dramatische uit einde van een door tijdperk waarin door de prijzen het op de markt tijdens voor contemporaine kunst op tot ongekende hoogtes het stegen. Hoe ontstond door deze luchtbel? Filmmaker en het kunstrecensent Ben Lewis deed onderzoek op tv naar naar de internationale kunstmarkt en tijdens kwam tot een intrigerende conclusies.Minder

december 2021
16-04-2016 10:25

Close Up: The Great Art Bubble

Close Up: The Great Art Bubble - Close Up: The Great Art Bubble

Filmmaker en kunstrecensent Ben Lewis deed onderzoek naar de internationale kunstmarkt en kwam tot intrigerende conclusies.Meer In september 2008 bracht een collectie hedendaagse kunst gemaakt door Damien Hirst meer dan 140 miljoen euro op....

28-08-2015 10:55

Close Up: The Great Art Bubble

Close Up: The Great Art Bubble - Close Up: The Great Art Bubble

In 2008 bracht een collectie hedendaagse kunst gemaakt door Damien Hirst meer dan 140 miljoen euro op. Ben Lewis deed onderzoek naar de internationale kunstmarkt en kwam tot intrigerende conclusies.Meer In september 2008 bracht een collecti...

Close Up: The Great Art Bubble gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: The Great Art Bubble de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: The Great Art Bubble bij Close Up: The Great Art Bubble liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: The Great Art Bubble. Heb je een uitzending van Close Up: The Great Art Bubble gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: The Great Art Bubble gemist

Uitzending gemist van Close Up: The Great Art Bubble? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: The Great Art Bubble, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Close Up: The Great Art Bubble gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: The Great Art Bubble? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: The Great Art Bubble kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 16-04-2016 om 10:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!