Programma gemist?

Filmmaker en kunstrecensent het Ben de Lewis deed onderzoek naar de naar internationale kunstmarkt tijdens en kwam de tot intrigerende naar conclusies.Meer In september 2008 in bracht een collectie hedendaagse naar kunst gemaakt op door Damien Hirst meer de dan een 140 miljoen euro op. op tv De veiling op tv vormde het hoogtepunt én van het dramatische einde op van een tijdperk waarin op de prijzen uit op de markt op voor contemporaine kunst tot ongekende een hoogtes stegen. een Hoe het ontstond deze luchtbel? Filmmaker op en kunstrecensent het Ben Lewis deed onderzoek naar op tv de met internationale kunstmarkt en kwam tijdens tot intrigerende door conclusies.Minder

In met 2008 bracht een collectie hedendaagse op tv kunst gemaakt door door tijdens Damien Hirst meer dan 140 miljoen op euro op. op tv Ben Lewis deed een onderzoek naar de de internationale kunstmarkt en kwam naar tot naar intrigerende conclusies.Meer In september van 2008 bracht een op collectie hedendaagse naar kunst gemaakt door Damien door Hirst meer dan tijdens 140 miljoen euro op. van De naar veiling vormde het hoogtepunt naar én tijdens het dramatische einde van een met tijdperk waarin de de prijzen op van de markt voor het contemporaine kunst uit tot ongekende hoogtes van stegen. Hoe ontstond deze door luchtbel? Filmmaker in en kunstrecensent Ben Lewis op tv deed onderzoek naar naar de internationale kunstmarkt tijdens en kwam tot op intrigerende conclusies.Minder

maart 2021
16-04-2016 10:25

Close Up: The Great Art Bubble

Close Up: The Great Art Bubble - Close Up: The Great Art Bubble

Filmmaker en kunstrecensent Ben Lewis deed onderzoek naar de internationale kunstmarkt en kwam tot intrigerende conclusies.Meer In september 2008 bracht een collectie hedendaagse kunst gemaakt door Damien Hirst meer dan 140 miljoen euro op....

28-08-2015 10:55

Close Up: The Great Art Bubble

Close Up: The Great Art Bubble - Close Up: The Great Art Bubble

In 2008 bracht een collectie hedendaagse kunst gemaakt door Damien Hirst meer dan 140 miljoen euro op. Ben Lewis deed onderzoek naar de internationale kunstmarkt en kwam tot intrigerende conclusies.Meer In september 2008 bracht een collecti...

Close Up: The Great Art Bubble gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: The Great Art Bubble de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: The Great Art Bubble bij Close Up: The Great Art Bubble liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: The Great Art Bubble. Heb je een uitzending van Close Up: The Great Art Bubble gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: The Great Art Bubble gemist

Uitzending gemist van Close Up: The Great Art Bubble? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: The Great Art Bubble, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Close Up: The Great Art Bubble gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: The Great Art Bubble? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: The Great Art Bubble kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 16-04-2016 om 10:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!