Programma gemist?

Filmmaker en naar kunstrecensent Ben Lewis van deed onderzoek naar de in internationale kunstmarkt van en kwam tot intrigerende het uit conclusies.Meer In september 2008 met bracht een collectie naar hedendaagse kunst gemaakt op door Damien Hirst meer dan het 140 miljoen euro door tijdens op. De veiling met vormde het hoogtepunt naar én het dramatische einde van met een van tijdperk waarin de prijzen op de met op markt voor contemporaine kunst tot ongekende door hoogtes met stegen. Hoe met ontstond deze luchtbel? Filmmaker en tijdens kunstrecensent Ben het Lewis deed het onderzoek naar de internationale kunstmarkt op en kwam tot intrigerende een met conclusies.Minder

In tijdens 2008 bracht een een collectie hedendaagse kunst met gemaakt door Damien Hirst meer uit tijdens dan 140 miljoen euro op. naar Ben van Lewis deed onderzoek naar de internationale op door kunstmarkt en kwam tot intrigerende van conclusies.Meer In september de 2008 bracht de een collectie hedendaagse op tv kunst gemaakt door tijdens Damien Hirst meer tijdens dan 140 miljoen in euro op. De veiling met vormde het hoogtepunt én op een het dramatische einde van een tijdperk van waarin door de prijzen op de markt op tv voor contemporaine kunst op tv tot ongekende van hoogtes stegen. van Hoe ontstond deze luchtbel? Filmmaker door en kunstrecensent een Ben de Lewis deed onderzoek naar de in internationale kunstmarkt en kwam uit tot intrigerende met conclusies.Minder

oktober 2020
16-04-2016 10:25

Close Up: The Great Art Bubble

Close Up: The Great Art Bubble - Close Up: The Great Art Bubble

Filmmaker en kunstrecensent Ben Lewis deed onderzoek naar de internationale kunstmarkt en kwam tot intrigerende conclusies.Meer In september 2008 bracht een collectie hedendaagse kunst gemaakt door Damien Hirst meer dan 140 miljoen euro op....

28-08-2015 10:55

Close Up: The Great Art Bubble

Close Up: The Great Art Bubble - Close Up: The Great Art Bubble

In 2008 bracht een collectie hedendaagse kunst gemaakt door Damien Hirst meer dan 140 miljoen euro op. Ben Lewis deed onderzoek naar de internationale kunstmarkt en kwam tot intrigerende conclusies.Meer In september 2008 bracht een collecti...

Close Up: The Great Art Bubble gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: The Great Art Bubble de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: The Great Art Bubble bij Close Up: The Great Art Bubble liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: The Great Art Bubble. Heb je een uitzending van Close Up: The Great Art Bubble gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: The Great Art Bubble gemist

Uitzending gemist van Close Up: The Great Art Bubble? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: The Great Art Bubble, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Close Up: The Great Art Bubble gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: The Great Art Bubble? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: The Great Art Bubble kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 16-04-2016 om 10:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!