Programma gemist?

Filmmaker en uit kunstrecensent Ben uit Lewis deed onderzoek op naar de internationale kunstmarkt in en kwam tot intrigerende het conclusies.Meer In september de 2008 bracht een een collectie het hedendaagse kunst gemaakt tijdens door Damien Hirst meer dan op tv 140 op tv miljoen euro op. een De veiling vormde het in hoogtepunt én het dramatische met een einde van een tijdperk waarin in de op prijzen op de markt de voor contemporaine kunst tot in ongekende op hoogtes stegen. Hoe ontstond met deze luchtbel? Filmmaker en kunstrecensent van Ben Lewis de deed onderzoek naar op de internationale het kunstmarkt en op tv kwam tot intrigerende in conclusies.Minder

In op 2008 bracht een een collectie hedendaagse kunst gemaakt door van Damien Hirst meer door dan 140 miljoen door euro op. Ben tijdens Lewis deed een onderzoek in naar de internationale kunstmarkt en kwam op een tot intrigerende conclusies.Meer In september het 2008 bracht een collectie met tijdens hedendaagse kunst gemaakt door Damien Hirst een het meer dan 140 miljoen op tv euro op. De van veiling vormde een het hoogtepunt én het dramatische einde op tv van een tijdperk de de waarin de prijzen tijdens op de markt voor contemporaine kunst naar uit tot ongekende hoogtes stegen. Hoe ontstond in deze luchtbel? Filmmaker uit naar en kunstrecensent Ben Lewis deed onderzoek in naar de het internationale uit kunstmarkt en kwam tot intrigerende op conclusies.Minder

juli 2020
16-04-2016 10:25

Close Up: The Great Art Bubble

Close Up: The Great Art Bubble - Close Up: The Great Art Bubble

Filmmaker en kunstrecensent Ben Lewis deed onderzoek naar de internationale kunstmarkt en kwam tot intrigerende conclusies.Meer In september 2008 bracht een collectie hedendaagse kunst gemaakt door Damien Hirst meer dan 140 miljoen euro op....

28-08-2015 10:55

Close Up: The Great Art Bubble

Close Up: The Great Art Bubble - Close Up: The Great Art Bubble

In 2008 bracht een collectie hedendaagse kunst gemaakt door Damien Hirst meer dan 140 miljoen euro op. Ben Lewis deed onderzoek naar de internationale kunstmarkt en kwam tot intrigerende conclusies.Meer In september 2008 bracht een collecti...

Close Up: The Great Art Bubble gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: The Great Art Bubble de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: The Great Art Bubble bij Close Up: The Great Art Bubble liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: The Great Art Bubble. Heb je een uitzending van Close Up: The Great Art Bubble gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: The Great Art Bubble gemist

Uitzending gemist van Close Up: The Great Art Bubble? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: The Great Art Bubble, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Close Up: The Great Art Bubble gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: The Great Art Bubble? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: The Great Art Bubble kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 16-04-2016 om 10:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!