Programma gemist?

Filmmaker door en kunstrecensent van Ben Lewis deed onderzoek naar de op tv internationale met kunstmarkt en kwam in tot intrigerende conclusies.Meer In het september 2008 bracht een de op tv collectie hedendaagse kunst gemaakt door naar Damien Hirst naar meer dan 140 miljoen euro de uit op. De veiling vormde het hoogtepunt een én het dramatische de einde van een tijdens uit tijdperk waarin de op tv prijzen op de markt voor contemporaine naar door kunst tot ongekende hoogtes van stegen. Hoe ontstond deze met luchtbel? Filmmaker en met kunstrecensent op Ben Lewis deed een onderzoek naar de internationale kunstmarkt met en kwam tot van intrigerende het conclusies.Minder

In naar 2008 bracht een op tv collectie hedendaagse kunst gemaakt uit door Damien Hirst een meer dan naar 140 miljoen euro op. Ben op Lewis naar deed onderzoek naar door de internationale kunstmarkt en van kwam in tot intrigerende conclusies.Meer In naar september 2008 bracht een het collectie hedendaagse een kunst gemaakt door Damien op tv Hirst meer dan 140 het miljoen met euro op. De veiling vormde de het hoogtepunt op én het dramatische einde op van een tijdperk tijdens waarin de prijzen van op de uit markt voor contemporaine uit kunst tot op ongekende hoogtes stegen. Hoe een ontstond deze luchtbel? met Filmmaker tijdens en kunstrecensent Ben Lewis deed in onderzoek naar de met internationale kunstmarkt en kwam van tot intrigerende het conclusies.Minder

juni 2021
16-04-2016 10:25

Close Up: The Great Art Bubble

Close Up: The Great Art Bubble - Close Up: The Great Art Bubble

Filmmaker en kunstrecensent Ben Lewis deed onderzoek naar de internationale kunstmarkt en kwam tot intrigerende conclusies.Meer In september 2008 bracht een collectie hedendaagse kunst gemaakt door Damien Hirst meer dan 140 miljoen euro op....

28-08-2015 10:55

Close Up: The Great Art Bubble

Close Up: The Great Art Bubble - Close Up: The Great Art Bubble

In 2008 bracht een collectie hedendaagse kunst gemaakt door Damien Hirst meer dan 140 miljoen euro op. Ben Lewis deed onderzoek naar de internationale kunstmarkt en kwam tot intrigerende conclusies.Meer In september 2008 bracht een collecti...

Close Up: The Great Art Bubble gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: The Great Art Bubble de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: The Great Art Bubble bij Close Up: The Great Art Bubble liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: The Great Art Bubble. Heb je een uitzending van Close Up: The Great Art Bubble gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: The Great Art Bubble gemist

Uitzending gemist van Close Up: The Great Art Bubble? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: The Great Art Bubble, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Close Up: The Great Art Bubble gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: The Great Art Bubble? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: The Great Art Bubble kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 16-04-2016 om 10:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!