Programma gemist?

Filmmaker in en kunstrecensent Ben Lewis van deed onderzoek het naar de het internationale kunstmarkt en kwam tot intrigerende met conclusies.Meer In september naar tijdens 2008 bracht een collectie hedendaagse het kunst de gemaakt door Damien met Hirst meer dan 140 miljoen op tv euro op. De tijdens veiling vormde het hoogtepunt tijdens een én het dramatische einde uit van een tijdperk waarin op tv de prijzen op op tv de markt voor contemporaine met kunst tot ongekende door hoogtes stegen. door Hoe ontstond deze op tv luchtbel? Filmmaker naar en kunstrecensent Ben Lewis naar deed onderzoek naar met de internationale van kunstmarkt en kwam tot in intrigerende door conclusies.Minder

In 2008 de bracht een het collectie hedendaagse kunst gemaakt tijdens door op Damien Hirst meer uit dan 140 miljoen euro een op. Ben Lewis deed naar onderzoek naar de het internationale kunstmarkt en kwam met tot intrigerende op conclusies.Meer In september 2008 door bracht op tv een collectie hedendaagse kunst gemaakt van tijdens door Damien Hirst meer dan 140 op op tv miljoen euro op. De veiling vormde op de het hoogtepunt én het het dramatische einde van op een tijdperk tijdens waarin de prijzen op op tv de markt voor met contemporaine kunst tot ongekende uit hoogtes het stegen. Hoe ontstond de deze luchtbel? Filmmaker en kunstrecensent Ben op tv Lewis deed onderzoek met naar de internationale in kunstmarkt door en kwam het tot intrigerende conclusies.Minder

januari 2020
16-04-2016 10:25

Close Up: The Great Art Bubble

Close Up: The Great Art Bubble - Close Up: The Great Art Bubble

Filmmaker en kunstrecensent Ben Lewis deed onderzoek naar de internationale kunstmarkt en kwam tot intrigerende conclusies.Meer In september 2008 bracht een collectie hedendaagse kunst gemaakt door Damien Hirst meer dan 140 miljoen euro op....

28-08-2015 10:55

Close Up: The Great Art Bubble

Close Up: The Great Art Bubble - Close Up: The Great Art Bubble

In 2008 bracht een collectie hedendaagse kunst gemaakt door Damien Hirst meer dan 140 miljoen euro op. Ben Lewis deed onderzoek naar de internationale kunstmarkt en kwam tot intrigerende conclusies.Meer In september 2008 bracht een collecti...

Close Up: The Great Art Bubble gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: The Great Art Bubble de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: The Great Art Bubble bij Close Up: The Great Art Bubble liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: The Great Art Bubble. Heb je een uitzending van Close Up: The Great Art Bubble gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: The Great Art Bubble gemist

Uitzending gemist van Close Up: The Great Art Bubble? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: The Great Art Bubble, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Close Up: The Great Art Bubble gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: The Great Art Bubble? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: The Great Art Bubble kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 16-04-2016 om 10:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!