Programma gemist?

Filmmaker naar en kunstrecensent Ben de Lewis deed onderzoek het naar de internationale tijdens kunstmarkt en kwam tot intrigerende in tijdens conclusies.Meer In september 2008 bracht een op tv collectie hedendaagse kunst op gemaakt op tv door Damien Hirst met meer dan 140 miljoen euro het op. De veiling het vormde het tijdens hoogtepunt én het door dramatische einde van in een tijdperk tijdens waarin de prijzen op de van op tv markt voor contemporaine kunst tot in ongekende hoogtes op tv stegen. Hoe ontstond deze de luchtbel? Filmmaker en een kunstrecensent Ben Lewis met deed op tv onderzoek naar de internationale uit kunstmarkt en kwam tot op intrigerende op tv conclusies.Minder

In 2008 door bracht een collectie in hedendaagse kunst gemaakt door door Damien Hirst een meer dan 140 op tv miljoen euro een op. Ben Lewis deed onderzoek tijdens door naar de internationale van kunstmarkt en kwam van tot intrigerende conclusies.Meer In september 2008 de bracht een naar collectie hedendaagse kunst gemaakt tijdens door Damien door Hirst meer dan een 140 miljoen euro op. met De veiling in vormde in het hoogtepunt én het dramatische einde tijdens van de een tijdperk tijdens waarin de prijzen op de markt het voor contemporaine kunst naar tot ongekende hoogtes tijdens stegen. een Hoe ontstond deze uit luchtbel? Filmmaker tijdens en kunstrecensent Ben Lewis naar deed onderzoek naar de internationale een kunstmarkt en een kwam tot uit intrigerende conclusies.Minder

december 2019
16-04-2016 10:25

Close Up: The Great Art Bubble

Close Up: The Great Art Bubble - Close Up: The Great Art Bubble

Filmmaker en kunstrecensent Ben Lewis deed onderzoek naar de internationale kunstmarkt en kwam tot intrigerende conclusies.Meer In september 2008 bracht een collectie hedendaagse kunst gemaakt door Damien Hirst meer dan 140 miljoen euro op....

28-08-2015 10:55

Close Up: The Great Art Bubble

Close Up: The Great Art Bubble - Close Up: The Great Art Bubble

In 2008 bracht een collectie hedendaagse kunst gemaakt door Damien Hirst meer dan 140 miljoen euro op. Ben Lewis deed onderzoek naar de internationale kunstmarkt en kwam tot intrigerende conclusies.Meer In september 2008 bracht een collecti...

Close Up: The Great Art Bubble gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: The Great Art Bubble de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: The Great Art Bubble bij Close Up: The Great Art Bubble liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: The Great Art Bubble. Heb je een uitzending van Close Up: The Great Art Bubble gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: The Great Art Bubble gemist

Uitzending gemist van Close Up: The Great Art Bubble? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: The Great Art Bubble, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Close Up: The Great Art Bubble gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: The Great Art Bubble? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: The Great Art Bubble kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 16-04-2016 om 10:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!