Programma gemist?

Filmmaker en kunstrecensent op tv op tv Ben Lewis deed onderzoek met naar de in internationale kunstmarkt en door kwam tot intrigerende conclusies.Meer In tijdens september het 2008 bracht een de collectie hedendaagse kunst gemaakt door het Damien in Hirst meer dan 140 miljoen euro in het op. De veiling vormde het een hoogtepunt én het dramatische op einde van een in van tijdperk waarin de op prijzen op de markt voor op contemporaine kunst op tot ongekende een hoogtes stegen. Hoe ontstond deze de luchtbel? Filmmaker en kunstrecensent met Ben Lewis uit deed naar onderzoek naar de internationale op tv kunstmarkt en kwam tot met intrigerende op conclusies.Minder

In 2008 op bracht een tijdens collectie hedendaagse kunst gemaakt door op Damien op tv Hirst meer op dan 140 miljoen de euro op. Ben Lewis deed onderzoek uit naar de internationale uit kunstmarkt en kwam van tot tijdens intrigerende conclusies.Meer In september een 2008 bracht uit een collectie door hedendaagse kunst gemaakt door door Damien Hirst naar meer dan 140 miljoen de euro op. door De veiling vormde het door hoogtepunt én uit het dramatische einde naar van een tijdperk waarin de het prijzen op de het markt voor contemporaine kunst in tot op ongekende hoogtes op stegen. Hoe ontstond deze luchtbel? Filmmaker op tv en kunstrecensent Ben het Lewis deed onderzoek van naar de door internationale kunstmarkt van en kwam het tot intrigerende conclusies.Minder

september 2020
16-04-2016 10:25

Close Up: The Great Art Bubble

Close Up: The Great Art Bubble - Close Up: The Great Art Bubble

Filmmaker en kunstrecensent Ben Lewis deed onderzoek naar de internationale kunstmarkt en kwam tot intrigerende conclusies.Meer In september 2008 bracht een collectie hedendaagse kunst gemaakt door Damien Hirst meer dan 140 miljoen euro op....

28-08-2015 10:55

Close Up: The Great Art Bubble

Close Up: The Great Art Bubble - Close Up: The Great Art Bubble

In 2008 bracht een collectie hedendaagse kunst gemaakt door Damien Hirst meer dan 140 miljoen euro op. Ben Lewis deed onderzoek naar de internationale kunstmarkt en kwam tot intrigerende conclusies.Meer In september 2008 bracht een collecti...

Close Up: The Great Art Bubble gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: The Great Art Bubble de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: The Great Art Bubble bij Close Up: The Great Art Bubble liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: The Great Art Bubble. Heb je een uitzending van Close Up: The Great Art Bubble gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: The Great Art Bubble gemist

Uitzending gemist van Close Up: The Great Art Bubble? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: The Great Art Bubble, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Close Up: The Great Art Bubble gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: The Great Art Bubble? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: The Great Art Bubble kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 16-04-2016 om 10:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!