Programma gemist?

Seizoen van 3 - Aflevering 3 - tijdens Wetenschappelijke spelshow. Oud-topsporter Gregory op tv Sedoc moet op de drie op tv meter hoogte op in schuin afgesneden boomstammen staan. Hij op tv test hoe schuin met de boomstam het afgesneden door kan zijn om er nog wel tijdens op het te kunnen staan. tijdens Ruben en Tijl in testen hoe in je het beste tegen een stormwind de in kan lopen, de van wanneer een caravan in volle vaart het omslaat en of van tijdens je met een bekertjestelefoon ook op tv een door conferencecall kunt houden.

Jamai op tv Loman is een aan de beurt uit om de caravan tot op tv ontploffing te brengen. naar Ook test hij in in naam de der wetenschap op grote naar hoogte drie met losliggende bruggen uit. Verder door laten we zien hoe het je het beste iemand de uit een zinkende op tv een auto kunt redden en ontdekken met Ruben en naar Tijl dat veel in Nederlanders hun tijdens tanden met poepbacteriën van poetsen.

Vanaf uit vanavond zijn ze er van weer het bij RTL 4: 'Professor Nicolai & tijdens Dr. Beckand'. het Dit van derde seizoen zijn ze door te zien vanuit Hangar op 10 op met Vliegveld Twenthe, hun van nieuwe broedplaats voor wetenschappelijke de en doldwaze experimenten. de Daarnaast zijn op Ruben en Tijl op tv het hele een land afgereisd om de meest bizarre tijdens proeven uit uit te voeren onder een het motto: alles voor uit naar de wetenschap. Van het laten ontploffen uit van van een caravan met met Stuk TV tot van het in brand door steken van Tygo op tv Gernandt: alles kan van (en mag) in het nieuwe de seizoen. De met afleveringen zijn het elke zaterdag tijdens om 20:30 uur te zien uit op RTL 4. Dankzij Ruben, de Tijl door en natuurlijk wetenschapper Diederik Jekel op tv krijgen op we weer antwoord een op vragen met waar je 's nachts wakker van op tv ligt: op welke op tv manier kun je van het beste tijdens een hooibaal trekken de achter het een tractor? Hoeveel naar gewicht moet er in onder een fiets hangen om over uit een gespannen een touw te kunnen fietsen? in En de hoe kan het dat een een branddeken het vuur dooft? Maar de kennis is niet het een enige dat er door te winnen valt. de Voor in de kandidaat die de meeste met vragen het over de experimenten goed uit beantwoordt, ligt er een mooie op tv tijdens geldprijs in het tijdens verschiet. In elke aflevering het komt er een BN'er met langs die in de op studio een gevaarlijk in experiment uit uitvoert. Elke BN'er naar mag aan het in einde van de uitzending een met caravan tot ontploffing het brengen met als op tv doel Robin de een Robot, die op ergens in of naar op de caravan naar zit, zo ver mogelijk van weg te op schieten.

Spectaculaire op tv en humoristische spelshow door waarin Ruben Nicolai & het Tijl Beckand als met wetenschappers Professor Nicolai & van Dr. Beckand allerlei met proeven naar en testen tijdens uitvoeren.

Spectaculaire door en humoristische spelshow waarin Ruben op van Nicolai & Tijl Beckand naar als wetenschappers Professor Nicolai & de Dr. Beckand allerlei op tv proeven en testen uit uit uitvoeren. Dit alles natuurlijk in van dienst van de door wetenschap!

Spectaculaire in en humoristische tijdens spelshow waarin Ruben Nicolai op & Tijl Beckand het als wetenschappers Professor Nicolai & naar Dr. op tv Beckand allerlei een proeven en testen uitvoeren. uit Dit alles natuurlijk in met dienst van het de wetenschap!

Spectaculaire door en humoristische van spelshow waarin Ruben op tv Nicolai & Tijl Beckand als wetenschappers met Professor Nicolai tijdens & Dr. een Beckand allerlei proeven naar en testen op tv uitvoeren. Dit alles natuurlijk in dienst van van de van wetenschap!

Spectaculaire en humoristische uit spelshow door waarin Ruben met Nicolai & Tijl Beckand het als wetenschappers Professor Nicolai & tijdens Dr. Beckand allerlei tijdens tijdens proeven en testen naar uitvoeren. Dit alles natuurlijk in dienst naar van de een wetenschap!

Spectaculaire uit en humoristische spelshow tijdens waarin Ruben Nicolai & Tijl van Beckand als in wetenschappers Professor op Nicolai & Dr. Beckand het allerlei proeven en in testen uitvoeren. Dit alles het natuurlijk door in dienst van de naar wetenschap!

Deze zomer op tv wordt door de wetenschappelijke spelshow Professor Nicolai & tijdens Dr. Beckand in herhaald een op de zondagavond met van RTL 4. een In dit programma voeren op Ruben Nicolai en Tijl van Beckand als wetenschappers met Professor Nicolai het en Dr. op tv Beckand allerlei proeven en testen het uit in deze naar spectaculaire met en humoristische spelshow. Ruben en Tijl door door selecteren ieder hun door eigen koppel uit het publiek en naar daarmee een binden ze de strijd met naar door elkaar aan. Welk op koppel wint een reis naar een Hawaii? Daarvoor tijdens moeten wel eerst de met meest bizarre van vragen over wetenschap worden beantwoord. in Alle tijdens remmen gaan uit los. Letterlijk. Verder is er in heel veel tijdens vuur, vuurwapens, zwevende door metalen, een blaffende hond en van natuurlijk de de steun van uit Diederik Jekel en uit een bloedmooie nieuwe assistente. het (herhaling)

mei 2018
26-05-2018 20:30

Professor Nicolai & Dr. Beckand

Professor Nicolai & Dr. Beckand - Professor Nicolai & Dr. Beckand

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Wetenschappelijke spelshow. Oud-topsporter Gregory Sedoc moet op drie meter hoogte op schuin afgesneden boomstammen staan. Hij test hoe schuin de boomstam afgesneden kan zijn om er nog wel op te kunnen staan. Rub...

19-05-2018 20:33

Afl. 2

Professor Nicolai & Dr. Beckand - Afl. 2

Jamai Loman is aan de beurt om de caravan tot ontploffing te brengen. Ook test hij in naam der wetenschap op grote hoogte drie losliggende bruggen uit. Verder laten we zien hoe je het beste iemand uit een zinkende auto kunt redden en ontdek...

12-05-2018 20:32

Terug: Professor Nicolai & Dr. Beckand

Professor Nicolai & Dr. Beckand - Terug: Professor Nicolai & Dr. Beckand

Vanaf vanavond zijn ze er weer bij RTL 4: 'Professor Nicolai & Dr. Beckand'. Dit derde seizoen zijn ze te zien vanuit Hangar 10 op Vliegveld Twenthe, hun nieuwe broedplaats voor wetenschappelijke en doldwaze experimenten. Daarnaast zijn R...

20-08-2017 21:29

Afl. 1

Professor Nicolai & Dr. Beckand - Afl. 1

Spectaculaire en humoristische spelshow waarin Ruben Nicolai & Tijl Beckand als wetenschappers Professor Nicolai & Dr. Beckand allerlei proeven en testen uitvoeren.

13-08-2017 21:32

Afl. 6

Professor Nicolai & Dr. Beckand - Afl. 6

Spectaculaire en humoristische spelshow waarin Ruben Nicolai & Tijl Beckand als wetenschappers Professor Nicolai & Dr. Beckand allerlei proeven en testen uitvoeren. Dit alles natuurlijk in dienst van de wetenschap!

06-08-2017 21:36

Afl. 5

Professor Nicolai & Dr. Beckand - Afl. 5

Spectaculaire en humoristische spelshow waarin Ruben Nicolai & Tijl Beckand als wetenschappers Professor Nicolai & Dr. Beckand allerlei proeven en testen uitvoeren. Dit alles natuurlijk in dienst van de wetenschap!

30-07-2017 21:31

Afl. 4

Professor Nicolai & Dr. Beckand - Afl. 4

Spectaculaire en humoristische spelshow waarin Ruben Nicolai & Tijl Beckand als wetenschappers Professor Nicolai & Dr. Beckand allerlei proeven en testen uitvoeren. Dit alles natuurlijk in dienst van de wetenschap!

23-07-2017 21:28

Afl. 3

Professor Nicolai & Dr. Beckand - Afl. 3

Spectaculaire en humoristische spelshow waarin Ruben Nicolai & Tijl Beckand als wetenschappers Professor Nicolai & Dr. Beckand allerlei proeven en testen uitvoeren. Dit alles natuurlijk in dienst van de wetenschap!

16-07-2017 21:38

Afl. 2

Professor Nicolai & Dr. Beckand - Afl. 2

Spectaculaire en humoristische spelshow waarin Ruben Nicolai & Tijl Beckand als wetenschappers Professor Nicolai & Dr. Beckand allerlei proeven en testen uitvoeren. Dit alles natuurlijk in dienst van de wetenschap!

09-07-2017 21:38

Afl. 1

Professor Nicolai & Dr. Beckand - Afl. 1

Deze zomer wordt de wetenschappelijke spelshow Professor Nicolai & Dr. Beckand herhaald op de zondagavond van RTL 4. In dit programma voeren Ruben Nicolai en Tijl Beckand als wetenschappers Professor Nicolai en Dr. Beckand allerlei proeven ...

Professor Nicolai & Dr. Beckand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Professor Nicolai & Dr. Beckand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Professor Nicolai & Dr. Beckand bij Professor Nicolai & Dr. Beckand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Professor Nicolai & Dr. Beckand. Heb je een uitzending van Professor Nicolai & Dr. Beckand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Professor Nicolai & Dr. Beckand gemist

Spectaculaire en humoristische spelshow waarin Ruben Nicolai & Tijl Beckand als wetenschappers Professor Nicolai & Dr. Beckand allerlei proeven en testen uitvoeren. Dit alles natuurlijk in dienst van de wetenschap! Maar ook voor fantastische prijzen voor de twee deelnemende koppels. Ruben en Tijl selecteren ieder hun eigen koppel uit het publiek en daarmee binden ze de strijd met elkaar aan. Het doel voor de koppels is om een zo hoog mogelijke geldprijs én een bijzondere reis te winnen.

Uitzending gemist van Professor Nicolai & Dr. Beckand? Hier kun je alle uitzendingen van Professor Nicolai & Dr. Beckand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 26-05-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord