Programma gemist?

Spector met geeft aan zijn advocaten, de en later aan Stella, tijdens toe dat hij een betrokken was bij uit in de acht jaar oude moord uit in Londen. met Maar wanneer Stella naar boven op tv probeert te halen in het waarom Alvares de naar schuld op zich nam, wordt Spector op met link. Dit brengt door verdeeldheid in zijn verdediging, maar naar Healy is een vastbesloten om tijdens door te zetten. Ondanks op tv dit wordt Larson zich met steeds meer bewust het van Spectors leugens naar en op dit lijkt de zaak tegen met de meedogenloze moordenaar in voor met eens en altijd in te sluiten.

Larson naar twijfelt aan de bruikbaarheid van door Spectors dagboek, uit maar van vermoedt toch dat zijn het geheugenverlies nep is. Healy met probeert Stella op tv in een kwaad in daglicht te stellen door op haar relatie met de Burns te de gebruiken. Maar wanneer Tom op Anderson Alvarez interviewt, van komen uit er feiten boven door tafel over een oude moord, waardoor met op tv Spector plots weer in een de schijnwerpers staat. Alleen het was hij een toen nog naar onder een andere naar naam bekend.

Stella beseft een wat Spectors van effect op haar leven het en dat van haar tijdens familie is. Ze door moet de haar eigen droomdagboek inleveren als tijdens bewijs de en is ervan op tv overtuigd dat Spectors invloed nog op steeds ver reikt, uit ondanks zijn huidige met toestand. in Spector wordt in geconfronteerd met video's tijdens en audiomateriaal waarop hij vertelt een van naar zijn gruweldaden, maar hij zegt naar zich nog steeds niets naar te kunnen herinneren. op tv uit Rose besluit Stella te voorzien van van op details over haar relatie met de Spector.

Stella is tijdens gechoqueerd als ze Spectors uit uit gedetailleerde dagboek leest waarin hij op tv al op zijn misdaden uitvoerig uit de doeken het doet. Maar een tegelijkertijd naar weet ze dat dit sterk van bewijsmateriaal met is. Zeker nu hij met beweert dat hij zich op niets meer kan in herinneren van de afgelopen het door zes jaar. Healy probeert te met voorkomen dat naar Spector terecht moet naar staan, maar uit een rechter beslist anders. Tot de op rechtszaak moet met Spector in een tijdens zwaarbewaakt, psychiatrisch ziekenhuis de verblijven. Ondertussen tijdens hoort Stella dat Spectors jeugd op misschien wel op iets te maken uit heeft door met zijn moordneigingen.

Gibson en in Burns ontvangen aardig wat in kritiek naar over hoe ze het de Spector-zaak hebben aangepakt. met Wanneer Pauls naam in naar de media van wordt onthuld als door de verdachte van de met moorden, krijgen op zijn tijdens vrouw en familie te maken met met de consequenties. Katie op tv is laaiend over het hoe op tv Paul in uit de media wordt neergezet en besluit in er iets aan op tv tijdens te doen. Intussen op proberen zuster Kiera een en het medische van team om Spector in leven op te het houden. Maar zelfs al lukt door het om hem te op tv redden, dan nog een bestaat van er twijfel naar of hij wel in staat van zal zijn om in in de een beklaagdenbank plaats te nemen. op tv En hebben Gibson en tijdens haar team wel op tv genoeg een bewijs?

Vanavond start het een spannende derde seizoen op het van de thrillerserie The Fall, op waarin detective een superintendant Stella Gibson de naar Noord-Ierland wordt gestuurd het om op verschillende moordzaken op met te lossen. Silence and op tv Suffering: Stella Gibson naar is er eindelijk uit in geslaagd de meedogenloze moordenaar de Paul Spector te de arresteren, maar door hij zal het eerst zijn kogelwonden moeten overleven met voordat hij de rechtszaal tijdens tijdens in kan. Spector wordt met met spoed naar uit het ziekenhuis de in Belfast gebracht, waar met chirurg Joe naar O'Donnell en zuster op Kiera Sheridan hun uiterste best doen in om hem met in leven te naar houden. Vanaf maandag 31 naar juli wekelijks het te zien om 22.45 uur van op tijdens NPO 2.

mei 2021
04-09-2017 22:55

Their Solitary Way

Detectives: The Fall - Their Solitary Way

Spector geeft aan zijn advocaten, en later aan Stella, toe dat hij betrokken was bij de acht jaar oude moord in Londen. Maar wanneer Stella naar boven probeert te halen waarom Alvares de schuld op zich nam, wordt Spector link. Dit brengt ve...

28-08-2017 22:45

Wounds of Deadly Hate

Detectives: The Fall - Wounds of Deadly Hate

Larson twijfelt aan de bruikbaarheid van Spectors dagboek, maar vermoedt toch dat zijn geheugenverlies nep is. Healy probeert Stella in een kwaad daglicht te stellen door haar relatie met Burns te gebruiken. Maar wanneer Tom Anderson Alvare...

21-08-2017 22:45

The Hell Within Him

Detectives: The Fall - The Hell Within Him

Stella beseft wat Spectors effect op haar leven en dat van haar familie is. Ze moet haar eigen droomdagboek inleveren als bewijs en is ervan overtuigd dat Spectors invloed nog steeds ver reikt, ondanks zijn huidige toestand. Spector wordt g...

14-08-2017 22:45

The Gates of Light

Detectives: The Fall - The Gates of Light

Stella is gechoqueerd als ze Spectors gedetailleerde dagboek leest waarin hij al zijn misdaden uitvoerig uit de doeken doet. Maar tegelijkertijd weet ze dat dit sterk bewijsmateriaal is. Zeker nu hij beweert dat hij zich niets meer kan heri...

07-08-2017 22:45

His Troubled Thoughts

Detectives: The Fall - His Troubled Thoughts

Gibson en Burns ontvangen aardig wat kritiek over hoe ze de Spector-zaak hebben aangepakt. Wanneer Pauls naam in de media wordt onthuld als de verdachte van de moorden, krijgen zijn vrouw en familie te maken met de consequenties. Katie is l...

31-07-2017 22:45

Start seizoen 3: The Fall

Detectives: The Fall - Start seizoen 3: The Fall

Vanavond start het spannende derde seizoen van de thrillerserie The Fall, waarin detective superintendant Stella Gibson naar Noord-Ierland wordt gestuurd om verschillende moordzaken op te lossen. Silence and Suffering: Stella Gibson is er ...

Detectives: The Fall gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: The Fall de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: The Fall bij Detectives: The Fall liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: The Fall. Heb je een uitzending van Detectives: The Fall gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: The Fall gemist

Uitzending gemist van Detectives: The Fall? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: The Fall, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Detectives: The Fall gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: The Fall? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: The Fall kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-09-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!