Programma gemist?

Spector van geeft aan zijn van advocaten, en later van aan Stella, naar toe dat hij betrokken door was bij de acht jaar van oude moord naar in Londen. in Maar wanneer Stella naar boven door probeert te halen door waarom Alvares met de in schuld op zich nam, wordt op Spector link. door Dit brengt verdeeldheid op tv in zijn verdediging, maar Healy tijdens tijdens is vastbesloten om door te tijdens zetten. op Ondanks dit wordt van Larson zich steeds meer bewust van van Spectors leugens tijdens en dit lijkt de met zaak tegen de tijdens meedogenloze moordenaar in voor naar eens en altijd tijdens te sluiten.

Larson door twijfelt aan de bruikbaarheid in van Spectors dagboek, door maar vermoedt tijdens toch dat zijn geheugenverlies door nep tijdens is. Healy probeert Stella in een tijdens uit kwaad daglicht te stellen tijdens door haar relatie naar met Burns naar te gebruiken. Maar wanneer tijdens Tom Anderson Alvarez een interviewt, komen er van feiten boven tafel over de een oude moord, waardoor het het Spector plots weer naar in de schijnwerpers staat. Alleen tijdens was een hij toen nog onder een andere in naam van bekend.

Stella beseft wat naar Spectors effect op met een haar leven en door dat van haar familie is. naar Ze moet haar van eigen droomdagboek door inleveren als bewijs en een is ervan overtuigd dat een Spectors invloed een nog steeds in ver reikt, ondanks zijn naar huidige het toestand. Spector wordt geconfronteerd een met video's en audiomateriaal door waarop hij door vertelt van door zijn gruweldaden, maar hij zegt zich door nog steeds uit niets te kunnen herinneren. met Rose door besluit Stella te naar voorzien van details het over haar relatie met de Spector.

Stella op is gechoqueerd als ze naar Spectors gedetailleerde dagboek op leest waarin in hij al zijn misdaden de uitvoerig uit uit de doeken doet. Maar het tegelijkertijd een weet ze dat dit sterk bewijsmateriaal door is. Zeker het nu hij de beweert dat hij zich de niets met meer kan herinneren van de met afgelopen zes uit jaar. Healy probeert te op tv voorkomen dat Spector naar terecht moet staan, maar naar een rechter beslist naar anders. Tot de de een rechtszaak moet Spector in een zwaarbewaakt, in uit psychiatrisch ziekenhuis verblijven. Ondertussen hoort een Stella dat door Spectors jeugd misschien wel iets op tv van te maken heeft met met zijn moordneigingen.

Gibson van en Burns in ontvangen aardig wat tijdens kritiek over hoe ze de Spector-zaak met hebben in aangepakt. Wanneer Pauls naam in de de media wordt naar in onthuld als de een verdachte van de moorden, krijgen zijn van vrouw op en familie te maken met naar de consequenties. Katie met met is laaiend over hoe Paul in de de media wordt naar neergezet en van besluit er iets aan het te doen. Intussen uit proberen zuster door Kiera door en het medische team om Spector een in leven te de houden. naar Maar zelfs al lukt het de om hem uit te redden, dan nog in een bestaat er twijfel van of hij wel in staat zal tijdens zijn om het in de beklaagdenbank plaats de te tijdens nemen. En hebben Gibson en door haar in team wel genoeg met bewijs?

Vanavond start door het van spannende derde seizoen van de met thrillerserie The het Fall, waarin van detective superintendant Stella de Gibson naar Noord-Ierland wordt gestuurd om een op tv verschillende moordzaken op tijdens te lossen. Silence and Suffering: Stella door Gibson is in er eindelijk in geslaagd een de op meedogenloze moordenaar Paul Spector te arresteren, uit met maar hij zal door eerst zijn kogelwonden moeten op tv overleven voordat hij de tijdens rechtszaal in de kan. Spector wordt op met spoed naar het door ziekenhuis in Belfast gebracht, op tv op waar chirurg Joe O'Donnell een en zuster Kiera Sheridan hun de uiterste best doen het op om hem in leven te op houden. Vanaf maandag 31 juli van wekelijks te in zien om 22.45 in uur op NPO met 2.

januari 2021
04-09-2017 22:55

Their Solitary Way

Detectives: The Fall - Their Solitary Way

Spector geeft aan zijn advocaten, en later aan Stella, toe dat hij betrokken was bij de acht jaar oude moord in Londen. Maar wanneer Stella naar boven probeert te halen waarom Alvares de schuld op zich nam, wordt Spector link. Dit brengt ve...

28-08-2017 22:45

Wounds of Deadly Hate

Detectives: The Fall - Wounds of Deadly Hate

Larson twijfelt aan de bruikbaarheid van Spectors dagboek, maar vermoedt toch dat zijn geheugenverlies nep is. Healy probeert Stella in een kwaad daglicht te stellen door haar relatie met Burns te gebruiken. Maar wanneer Tom Anderson Alvare...

21-08-2017 22:45

The Hell Within Him

Detectives: The Fall - The Hell Within Him

Stella beseft wat Spectors effect op haar leven en dat van haar familie is. Ze moet haar eigen droomdagboek inleveren als bewijs en is ervan overtuigd dat Spectors invloed nog steeds ver reikt, ondanks zijn huidige toestand. Spector wordt g...

14-08-2017 22:45

The Gates of Light

Detectives: The Fall - The Gates of Light

Stella is gechoqueerd als ze Spectors gedetailleerde dagboek leest waarin hij al zijn misdaden uitvoerig uit de doeken doet. Maar tegelijkertijd weet ze dat dit sterk bewijsmateriaal is. Zeker nu hij beweert dat hij zich niets meer kan heri...

07-08-2017 22:45

His Troubled Thoughts

Detectives: The Fall - His Troubled Thoughts

Gibson en Burns ontvangen aardig wat kritiek over hoe ze de Spector-zaak hebben aangepakt. Wanneer Pauls naam in de media wordt onthuld als de verdachte van de moorden, krijgen zijn vrouw en familie te maken met de consequenties. Katie is l...

31-07-2017 22:45

Start seizoen 3: The Fall

Detectives: The Fall - Start seizoen 3: The Fall

Vanavond start het spannende derde seizoen van de thrillerserie The Fall, waarin detective superintendant Stella Gibson naar Noord-Ierland wordt gestuurd om verschillende moordzaken op te lossen. Silence and Suffering: Stella Gibson is er ...

Detectives: The Fall gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: The Fall de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: The Fall bij Detectives: The Fall liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: The Fall. Heb je een uitzending van Detectives: The Fall gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: The Fall gemist

Uitzending gemist van Detectives: The Fall? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: The Fall, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Detectives: The Fall gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: The Fall? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: The Fall kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-09-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!