Programma gemist?

Spector geeft tijdens aan van zijn advocaten, en het later aan Stella, toe dat hij met betrokken tijdens was bij de acht jaar een oude moord uit in Londen. tijdens Maar wanneer Stella een naar boven probeert te de halen waarom Alvares de op tv schuld op in zich uit nam, wordt Spector naar link. Dit brengt verdeeldheid in een zijn een verdediging, maar Healy de is vastbesloten om door te de zetten. Ondanks dit op wordt Larson zich steeds op tv meer bewust van op Spectors op tv leugens en uit dit lijkt de zaak tegen uit de naar meedogenloze moordenaar voor tijdens eens en altijd te een sluiten.

Larson twijfelt aan in door de bruikbaarheid van Spectors dagboek, op maar vermoedt naar toch dat zijn het geheugenverlies nep is. uit Healy probeert Stella in een van kwaad daglicht te op tv op tv stellen door haar relatie in met Burns te op tv gebruiken. Maar door wanneer Tom Anderson Alvarez interviewt, komen naar er feiten van boven tafel over een uit oude de moord, waardoor Spector in plots weer een in de schijnwerpers staat. met Alleen was hij toen tijdens nog op tv onder een andere naam naar bekend.

Stella het beseft wat Spectors effect op in haar leven en een dat op tv van haar familie is. tijdens Ze het moet haar eigen droomdagboek inleveren de als bewijs de en is ervan overtuigd met dat Spectors invloed naar nog steeds ver het reikt, ondanks zijn huidige een toestand. Spector op tv wordt tijdens geconfronteerd met video's en audiomateriaal waarop in hij vertelt met van zijn naar gruweldaden, maar hij zegt zich uit tijdens nog steeds niets te uit kunnen herinneren. uit Rose besluit Stella te voorzien van uit details over haar in tijdens relatie met Spector.

Stella van is gechoqueerd als ze tijdens Spectors gedetailleerde dagboek het leest naar waarin hij al zijn misdaden op tv uitvoerig uit de van doeken op tv doet. Maar tegelijkertijd weet ze in dat dit de sterk bewijsmateriaal is. Zeker nu in hij beweert dat een hij zich met niets meer op kan herinneren van een de afgelopen zes jaar. Healy tijdens probeert op te voorkomen uit dat Spector terecht moet uit staan, maar een rechter het beslist anders. Tot naar de de rechtszaak moet Spector in een zwaarbewaakt, met psychiatrisch ziekenhuis tijdens verblijven. Ondertussen hoort Stella tijdens dat Spectors met jeugd misschien wel met iets het te maken heeft met zijn het moordneigingen.

Gibson en van Burns ontvangen aardig op wat van kritiek over hoe van ze de Spector-zaak een hebben aangepakt. Wanneer Pauls naam het in op de media wordt onthuld met als de verdachte de van de moorden, krijgen zijn van vrouw en familie naar op te maken met de consequenties. een Katie is van laaiend over in hoe Paul in de media wordt op tv neergezet door en besluit er iets van aan met te doen. Intussen proberen zuster Kiera naar en het medische op tv team om Spector een door in leven te houden. het Maar zelfs al lukt van het om op hem te redden, in dan nog bestaat er van twijfel de of hij wel in van staat zal zijn om uit in de beklaagdenbank plaats een te tijdens nemen. En hebben Gibson en uit haar in team wel genoeg tijdens bewijs?

Vanavond een start het spannende derde seizoen op tv van de een thrillerserie de The Fall, waarin detective superintendant op tv Stella op tv Gibson naar Noord-Ierland wordt gestuurd tijdens om verschillende door moordzaken op op tv te lossen. Silence and uit Suffering: Stella Gibson is er op eindelijk in naar geslaagd de meedogenloze uit moordenaar Paul Spector te arresteren, op maar hij naar zal eerst zijn kogelwonden met moeten een overleven voordat op hij de rechtszaal naar in kan. Spector wordt met met spoed naar het ziekenhuis de in Belfast gebracht, met waar chirurg naar Joe O'Donnell en zuster naar een Kiera Sheridan hun door uiterste best doen om hem uit in in leven te houden. Vanaf maandag het 31 juli wekelijks te zien op tv om op tv 22.45 uur op NPO op 2.

mei 2020
04-09-2017 22:55

Their Solitary Way

Detectives: The Fall - Their Solitary Way

Spector geeft aan zijn advocaten, en later aan Stella, toe dat hij betrokken was bij de acht jaar oude moord in Londen. Maar wanneer Stella naar boven probeert te halen waarom Alvares de schuld op zich nam, wordt Spector link. Dit brengt ve...

28-08-2017 22:45

Wounds of Deadly Hate

Detectives: The Fall - Wounds of Deadly Hate

Larson twijfelt aan de bruikbaarheid van Spectors dagboek, maar vermoedt toch dat zijn geheugenverlies nep is. Healy probeert Stella in een kwaad daglicht te stellen door haar relatie met Burns te gebruiken. Maar wanneer Tom Anderson Alvare...

21-08-2017 22:45

The Hell Within Him

Detectives: The Fall - The Hell Within Him

Stella beseft wat Spectors effect op haar leven en dat van haar familie is. Ze moet haar eigen droomdagboek inleveren als bewijs en is ervan overtuigd dat Spectors invloed nog steeds ver reikt, ondanks zijn huidige toestand. Spector wordt g...

14-08-2017 22:45

The Gates of Light

Detectives: The Fall - The Gates of Light

Stella is gechoqueerd als ze Spectors gedetailleerde dagboek leest waarin hij al zijn misdaden uitvoerig uit de doeken doet. Maar tegelijkertijd weet ze dat dit sterk bewijsmateriaal is. Zeker nu hij beweert dat hij zich niets meer kan heri...

07-08-2017 22:45

His Troubled Thoughts

Detectives: The Fall - His Troubled Thoughts

Gibson en Burns ontvangen aardig wat kritiek over hoe ze de Spector-zaak hebben aangepakt. Wanneer Pauls naam in de media wordt onthuld als de verdachte van de moorden, krijgen zijn vrouw en familie te maken met de consequenties. Katie is l...

31-07-2017 22:45

Start seizoen 3: The Fall

Detectives: The Fall - Start seizoen 3: The Fall

Vanavond start het spannende derde seizoen van de thrillerserie The Fall, waarin detective superintendant Stella Gibson naar Noord-Ierland wordt gestuurd om verschillende moordzaken op te lossen. Silence and Suffering: Stella Gibson is er ...

Detectives: The Fall gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: The Fall de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: The Fall bij Detectives: The Fall liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: The Fall. Heb je een uitzending van Detectives: The Fall gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: The Fall gemist

Uitzending gemist van Detectives: The Fall? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: The Fall, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Detectives: The Fall gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: The Fall? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: The Fall kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-09-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!