Programma gemist?

Spector naar geeft aan zijn advocaten, naar en op later aan Stella, toe dat hij in betrokken was bij de de acht door jaar oude moord door in met Londen. Maar wanneer met Stella naar boven probeert te op halen van waarom Alvares de door schuld op zich nam, in wordt Spector link. van Dit brengt verdeeldheid in zijn op tv uit verdediging, maar Healy is vastbesloten om de op door te zetten. Ondanks dit wordt van van Larson zich steeds meer uit bewust van Spectors op leugens en dit lijkt de uit de zaak tegen de op tv meedogenloze moordenaar voor eens en altijd op te van sluiten.

Larson door twijfelt aan de bruikbaarheid van op Spectors de dagboek, maar vermoedt toch met dat de zijn geheugenverlies nep is. Healy probeert op tv Stella op tv in een kwaad daglicht te uit stellen door haar door door relatie met Burns te gebruiken. in Maar wanneer Tom een Anderson op Alvarez interviewt, komen er feiten tijdens boven tafel over een van oude in moord, waardoor Spector van plots weer in een de schijnwerpers met staat. Alleen was hij toen een nog onder een andere op tv naam in bekend.

Stella een beseft wat Spectors naar effect op haar leven en de het dat van haar op familie is. Ze moet de haar eigen droomdagboek inleveren als een door bewijs en is uit ervan overtuigd dat Spectors tijdens invloed nog steeds ver reikt, door ondanks zijn op huidige toestand. Spector tijdens wordt geconfronteerd tijdens met video's en audiomateriaal de waarop hij vertelt tijdens van zijn gruweldaden, maar het op hij zegt zich nog van steeds niets te kunnen herinneren. door Rose besluit Stella uit te voorzien van de details over haar een door relatie met Spector.

Stella is gechoqueerd van op als ze Spectors gedetailleerde dagboek leest door waarin hij al op tv zijn op tv misdaden uitvoerig uit met de doeken doet. Maar een tegelijkertijd weet uit ze dat dit sterk in bewijsmateriaal een is. Zeker nu op tv hij beweert dat hij het zich niets meer kan het herinneren van de op afgelopen op zes jaar. Healy probeert te voorkomen de dat Spector een terecht moet staan, maar op een rechter de beslist anders. in Tot de rechtszaak moet het Spector in een in zwaarbewaakt, psychiatrisch ziekenhuis van verblijven. naar Ondertussen hoort Stella dat een Spectors jeugd de misschien wel iets te maken heeft in met met zijn moordneigingen.

Gibson en op tv Burns ontvangen aardig wat in kritiek over hoe het een ze de Spector-zaak tijdens hebben aangepakt. Wanneer Pauls naam in de de media naar wordt onthuld als op tv de verdachte van in de op tv moorden, krijgen zijn vrouw en met familie te maken met met de consequenties. uit Katie is laaiend over op tv hoe Paul tijdens in de media wordt naar neergezet de en besluit er iets aan tijdens te tijdens doen. Intussen proberen naar zuster Kiera en het de medische team om tijdens Spector in leven te uit houden. in Maar zelfs al lukt het met om hem de te redden, dan nog met met bestaat er twijfel naar of hij wel in uit staat zal zijn om uit in de uit beklaagdenbank plaats te nemen. van En uit hebben Gibson en haar team op tv wel genoeg met bewijs?

Vanavond de start het de spannende derde seizoen op tv van de thrillerserie uit The Fall, waarin een detective superintendant Stella Gibson naar Noord-Ierland het wordt gestuurd om de met verschillende moordzaken op tijdens te lossen. Silence and Suffering: het Stella Gibson door is er eindelijk op tv in geslaagd de meedogenloze moordenaar Paul uit Spector te arresteren, met maar tijdens hij zal eerst de zijn kogelwonden moeten overleven voordat met hij de tijdens rechtszaal in kan. de Spector wordt met spoed de naar het een ziekenhuis in met Belfast gebracht, waar chirurg tijdens Joe naar O'Donnell en zuster Kiera Sheridan tijdens hun uiterste best doen een om hem in een leven te houden. Vanaf met maandag 31 tijdens juli wekelijks te een zien om 22.45 de uur op de NPO 2.

september 2021
04-09-2017 22:55

Their Solitary Way

Detectives: The Fall - Their Solitary Way

Spector geeft aan zijn advocaten, en later aan Stella, toe dat hij betrokken was bij de acht jaar oude moord in Londen. Maar wanneer Stella naar boven probeert te halen waarom Alvares de schuld op zich nam, wordt Spector link. Dit brengt ve...

28-08-2017 22:45

Wounds of Deadly Hate

Detectives: The Fall - Wounds of Deadly Hate

Larson twijfelt aan de bruikbaarheid van Spectors dagboek, maar vermoedt toch dat zijn geheugenverlies nep is. Healy probeert Stella in een kwaad daglicht te stellen door haar relatie met Burns te gebruiken. Maar wanneer Tom Anderson Alvare...

21-08-2017 22:45

The Hell Within Him

Detectives: The Fall - The Hell Within Him

Stella beseft wat Spectors effect op haar leven en dat van haar familie is. Ze moet haar eigen droomdagboek inleveren als bewijs en is ervan overtuigd dat Spectors invloed nog steeds ver reikt, ondanks zijn huidige toestand. Spector wordt g...

14-08-2017 22:45

The Gates of Light

Detectives: The Fall - The Gates of Light

Stella is gechoqueerd als ze Spectors gedetailleerde dagboek leest waarin hij al zijn misdaden uitvoerig uit de doeken doet. Maar tegelijkertijd weet ze dat dit sterk bewijsmateriaal is. Zeker nu hij beweert dat hij zich niets meer kan heri...

07-08-2017 22:45

His Troubled Thoughts

Detectives: The Fall - His Troubled Thoughts

Gibson en Burns ontvangen aardig wat kritiek over hoe ze de Spector-zaak hebben aangepakt. Wanneer Pauls naam in de media wordt onthuld als de verdachte van de moorden, krijgen zijn vrouw en familie te maken met de consequenties. Katie is l...

31-07-2017 22:45

Start seizoen 3: The Fall

Detectives: The Fall - Start seizoen 3: The Fall

Vanavond start het spannende derde seizoen van de thrillerserie The Fall, waarin detective superintendant Stella Gibson naar Noord-Ierland wordt gestuurd om verschillende moordzaken op te lossen. Silence and Suffering: Stella Gibson is er ...

Detectives: The Fall gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: The Fall de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: The Fall bij Detectives: The Fall liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: The Fall. Heb je een uitzending van Detectives: The Fall gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: The Fall gemist

Uitzending gemist van Detectives: The Fall? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: The Fall, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Detectives: The Fall gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: The Fall? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: The Fall kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-09-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!