Programma gemist?

Spector de geeft aan zijn uit advocaten, en het later aan Stella, toe van dat hij betrokken was bij op tv de naar acht jaar oude moord naar in Londen. uit Maar wanneer Stella op naar boven probeert te met halen waarom Alvares met de schuld door op zich nam, wordt door Spector het link. Dit brengt verdeeldheid op tv in zijn de verdediging, maar Healy naar is vastbesloten om door te een zetten. de Ondanks dit wordt Larson door zich steeds meer bewust van op Spectors leugens en tijdens dit lijkt op de zaak tegen de in meedogenloze moordenaar van voor eens een en altijd te met sluiten.

Larson de twijfelt aan naar de bruikbaarheid van Spectors tijdens dagboek, maar vermoedt naar toch dat tijdens zijn geheugenverlies nep in is. Healy probeert Stella in op een kwaad daglicht op te van stellen door haar relatie met met Burns te tijdens gebruiken. Maar wanneer door Tom Anderson Alvarez een interviewt, komen het er feiten boven tafel over een door oude moord, een waardoor Spector plots weer uit van in de schijnwerpers staat. op tv Alleen was hij toen tijdens nog onder een andere een een naam bekend.

Stella met beseft wat op tv Spectors effect op haar leven en uit dat van met haar familie is. met Ze moet naar haar eigen op tv droomdagboek inleveren als bewijs en naar is ervan overtuigd door dat Spectors met invloed nog door steeds ver reikt, ondanks zijn op huidige toestand. Spector naar wordt geconfronteerd naar met video's en audiomateriaal waarop op tv hij vertelt van op tv zijn gruweldaden, op tv maar hij op tv zegt zich het nog steeds niets te kunnen herinneren. een Rose besluit Stella met in te voorzien van details over de haar relatie met op Spector.

Stella is op gechoqueerd als ze Spectors tijdens gedetailleerde de dagboek leest waarin hij al uit zijn misdaden een uitvoerig uit de de doeken doet. Maar uit tegelijkertijd weet ze in dat dit sterk bewijsmateriaal door is. Zeker het nu hij met beweert dat hij op tv zich niets door meer kan herinneren van op de afgelopen naar zes jaar. Healy het probeert te voorkomen dat Spector terecht op tv moet staan, maar van een een rechter beslist anders. Tot de door rechtszaak moet het Spector op in een zwaarbewaakt, psychiatrisch ziekenhuis verblijven. de Ondertussen hoort Stella in dat Spectors een jeugd misschien wel iets op tv tijdens te maken heeft met uit zijn moordneigingen.

Gibson in en Burns tijdens ontvangen aardig wat kritiek naar over hoe ze een de Spector-zaak in hebben aangepakt. Wanneer Pauls uit naam in de media van wordt onthuld de als de verdachte van de naar moorden, van krijgen zijn vrouw en op familie te maken een met tijdens de consequenties. Katie is laaiend op over hoe Paul door in de media wordt in neergezet en besluit op tv er iets naar aan te doen. Intussen een proberen op tv zuster Kiera en het op medische naar team om Spector van in leven te houden. Maar uit zelfs in al lukt het om in hem te redden, naar dan nog bestaat met er twijfel of op hij wel op in staat zal zijn om in de de het beklaagdenbank plaats te nemen. En in op tv hebben Gibson en haar team met wel genoeg naar bewijs?

Vanavond start het met spannende op derde seizoen van de thrillerserie met The Fall, waarin door detective op superintendant Stella Gibson naar het Noord-Ierland wordt gestuurd de om verschillende van moordzaken op te lossen. Silence and in Suffering: in Stella Gibson is het er eindelijk in geslaagd in de meedogenloze uit moordenaar Paul Spector met te arresteren, maar hij het zal uit eerst zijn kogelwonden van moeten overleven voordat hij de van rechtszaal in een kan. Spector wordt door met spoed naar het een ziekenhuis in Belfast gebracht, in waar chirurg Joe de O'Donnell naar en zuster Kiera Sheridan hun van uiterste best doen in om met hem in leven de te houden. Vanaf maandag 31 juli op tv wekelijks te uit zien om tijdens 22.45 uur op NPO op tv 2.

september 2020
04-09-2017 22:55

Their Solitary Way

Detectives: The Fall - Their Solitary Way

Spector geeft aan zijn advocaten, en later aan Stella, toe dat hij betrokken was bij de acht jaar oude moord in Londen. Maar wanneer Stella naar boven probeert te halen waarom Alvares de schuld op zich nam, wordt Spector link. Dit brengt ve...

28-08-2017 22:45

Wounds of Deadly Hate

Detectives: The Fall - Wounds of Deadly Hate

Larson twijfelt aan de bruikbaarheid van Spectors dagboek, maar vermoedt toch dat zijn geheugenverlies nep is. Healy probeert Stella in een kwaad daglicht te stellen door haar relatie met Burns te gebruiken. Maar wanneer Tom Anderson Alvare...

21-08-2017 22:45

The Hell Within Him

Detectives: The Fall - The Hell Within Him

Stella beseft wat Spectors effect op haar leven en dat van haar familie is. Ze moet haar eigen droomdagboek inleveren als bewijs en is ervan overtuigd dat Spectors invloed nog steeds ver reikt, ondanks zijn huidige toestand. Spector wordt g...

14-08-2017 22:45

The Gates of Light

Detectives: The Fall - The Gates of Light

Stella is gechoqueerd als ze Spectors gedetailleerde dagboek leest waarin hij al zijn misdaden uitvoerig uit de doeken doet. Maar tegelijkertijd weet ze dat dit sterk bewijsmateriaal is. Zeker nu hij beweert dat hij zich niets meer kan heri...

07-08-2017 22:45

His Troubled Thoughts

Detectives: The Fall - His Troubled Thoughts

Gibson en Burns ontvangen aardig wat kritiek over hoe ze de Spector-zaak hebben aangepakt. Wanneer Pauls naam in de media wordt onthuld als de verdachte van de moorden, krijgen zijn vrouw en familie te maken met de consequenties. Katie is l...

31-07-2017 22:45

Start seizoen 3: The Fall

Detectives: The Fall - Start seizoen 3: The Fall

Vanavond start het spannende derde seizoen van de thrillerserie The Fall, waarin detective superintendant Stella Gibson naar Noord-Ierland wordt gestuurd om verschillende moordzaken op te lossen. Silence and Suffering: Stella Gibson is er ...

Detectives: The Fall gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: The Fall de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: The Fall bij Detectives: The Fall liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: The Fall. Heb je een uitzending van Detectives: The Fall gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: The Fall gemist

Uitzending gemist van Detectives: The Fall? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: The Fall, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Detectives: The Fall gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: The Fall? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: The Fall kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-09-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!