Programma gemist?

Winston uit Post en Ed Hoogendijk trappen naar het nieuwe seizoen uit af naar in kaasstad Gouda. Terwijl het Ed een traditioneel gerecht tijdens op tv bereidt, maakt Winston een het uitstapje naar Limburg. op Daar komt hij met alles te op tv weten over de koning onder door de groenten: de tijdens Hollandse het asperge!

Winston naar Post ontdekt een twee oer-Hollandse pareltjes: door koolzaadolie en de oranje van paprika. Ed Hoogendijk het verwerkt deze ingrediënten in een de vitaminerijk van gerecht.

Winston op tv Post maakt een op reis door het met menselijk lichaam en ontdekt op waarom eieren tijdens goed voor je zijn. Ed op tv Hoogendijk op tv sluit het seizoen een af met een naar verrassend gerecht, bomvol Hollandse van tomaten.

Vanuit op het historische centrum van Delft het maakt Ed Hoogendijk naar een naar gezond preigerecht klaar. tijdens Winston Post met brengt samen met een groep basisschoolleerlingen op tv een bezoek door aan Kokkerelli, waar zij de van de wondere wereld van tijdens voeding ontdekken.

Aardbeien door plukken en op paling roken: dat is wat in Winston Post met te doen naar staat. Ed Hoogendijk staat voor met de uitdaging de om deze twee Hollandse van producten te met verwerken in naar één gerecht.

Winston Post naar en naar Ed Hoogendijk strijken neer op tijdens het de Rabarber Festival in Heide. Winston een komt alles op te weten over het het fruitigste product onder een groentesoorten. Ed het laat zien hoe je op tv rabarber kunt verwerken de in van een volwaardige maaltijd.

Winston op tv Post en Ed Hoogendijk met reizen af naar Schmidt op Zeevis in in Rotterdam. Terwijl Ed gaat een barbecuen, maakt Winston naar een uitstapje naar met Bemmel waar hij het alles te naar weten komt over de de Hollandse door aubergine.

Winston van ontdekt hoe op aubergines geteeld worden en dat op de aubergine een gezond uit en veelzijdig product met is, naar waarmee je eindeloos door kunt variëren. Lisa geeft met handige bereidingstips de en maakt een heerlijk uit mediterraans van gerecht.

Deze week staat met in de het teken van de Hollandse de van paprika. Lisa zet een heerlijk gerecht in naar op tafel waar door bijna alle paprikasoorten in voorkomen. in Winston gaat een ondertussen op onderzoek op uit in een kas waar de de paprika's duurzaam worden een geteeld.

Winston door en Lisa in openen het nieuwe seizoen in een het cherrytomatenkas. Terwijl door Lisa een lekker van gerecht aan het bereiden op is, ontdekt Winston door het verhaal door achter de Hollandse een cherrytomaat. Van zaadje tot het plant en naar van plant tot klant: uit Winston komt echt door met álles te weten!

Ed een gaat aan in de slag met in een groente die tijdens te weinig gebruikt door wordt in de Hollandse keuken: venkel! door Winston op tv bezoekt een ziekenhuis dat het werkt met een bijzonder met naar voedselconcept.

Ed en op Winston laten zien hoe tijdens de je gezonde maaltijden kunt bereiden van met uit een klein budget. Daarnaast het komt Winston alles te met weten over met een budgetvriendelijke groentesoort: de door prei.

Winston bezoekt door een basisschool, waar hij door samen met de de leerlingen in lunchtrommels gaat opfleuren. Ed van zet een kleurrijk de en kindvriendelijk naar gerecht met gele courgette op uit op tafel.

Ed tijdens en Winston staan met hun door van voeten in de aarde in bij een door rabarberkwekerij. Winston gaat op zoek naar door oud-Hollandse met recepten en Ed van laat zien op de welke manieren in je rabarber kunt het bereiden.

Het van is de op week van de Hollandse paprika. Terwijl de Ed gaat de barbecuen met groenten, het geeft Winston een op tv sportkantine een gezonde in make-over.

december 2019
02-11-2019 13:00

Afl. 1

Nederland Proeft - Afl. 1

Winston Post en Ed Hoogendijk trappen het nieuwe seizoen af in kaasstad Gouda. Terwijl Ed een traditioneel gerecht bereidt, maakt Winston een uitstapje naar Limburg. Daar komt hij alles te weten over de koning onder de groenten: de Hollands...

26-10-2019 13:05

Afl. 3

Nederland Proeft - Afl. 3

Winston Post ontdekt twee oer-Hollandse pareltjes: koolzaadolie en de oranje paprika. Ed Hoogendijk verwerkt deze ingrediënten in een vitaminerijk gerecht.

19-10-2019 12:55

Afl. 8

Nederland Proeft - Afl. 8

Winston Post maakt een reis door het menselijk lichaam en ontdekt waarom eieren goed voor je zijn. Ed Hoogendijk sluit het seizoen af met een verrassend gerecht, bomvol Hollandse tomaten.

12-10-2019 12:54

Afl. 7

Nederland Proeft - Afl. 7

Vanuit het historische centrum van Delft maakt Ed Hoogendijk een gezond preigerecht klaar. Winston Post brengt samen met een groep basisschoolleerlingen een bezoek aan Kokkerelli, waar zij de wondere wereld van voeding ontdekken.

05-10-2019 13:06

Afl. 6

Nederland Proeft - Afl. 6

Aardbeien plukken en paling roken: dat is wat Winston Post te doen staat. Ed Hoogendijk staat voor de uitdaging om deze twee Hollandse producten te verwerken in één gerecht.

28-09-2019 13:04

Afl. 5

Nederland Proeft - Afl. 5

Winston Post en Ed Hoogendijk strijken neer op het Rabarber Festival in Heide. Winston komt alles te weten over het fruitigste product onder groentesoorten. Ed laat zien hoe je rabarber kunt verwerken in een volwaardige maaltijd.

21-09-2019 12:58

Afl. 4

Nederland Proeft - Afl. 4

Winston Post en Ed Hoogendijk reizen af naar Schmidt Zeevis in Rotterdam. Terwijl Ed gaat barbecuen, maakt Winston een uitstapje naar Bemmel waar hij alles te weten komt over de Hollandse aubergine.

14-09-2019 13:01

Afl. 3

Nederland Proeft - Afl. 3

Winston ontdekt hoe aubergines geteeld worden en dat de aubergine een gezond en veelzijdig product is, waarmee je eindeloos kunt variëren. Lisa geeft handige bereidingstips en maakt een heerlijk mediterraans gerecht.

07-09-2019 13:02

Afl. 2

Nederland Proeft - Afl. 2

Deze week staat in het teken van de Hollandse paprika. Lisa zet een heerlijk gerecht op tafel waar bijna alle paprikasoorten in voorkomen. Winston gaat ondertussen op onderzoek uit in een kas waar paprika's duurzaam worden geteeld.

31-08-2019 13:04

Afl. 1

Nederland Proeft - Afl. 1

Winston en Lisa openen het nieuwe seizoen in een cherrytomatenkas. Terwijl Lisa een lekker gerecht aan het bereiden is, ontdekt Winston het verhaal achter de Hollandse cherrytomaat. Van zaadje tot plant en van plant tot klant: Winston komt ...

24-08-2019 13:04

Afl. 8

Nederland Proeft - Afl. 8

Ed gaat aan de slag met een groente die te weinig gebruikt wordt in de Hollandse keuken: venkel! Winston bezoekt een ziekenhuis dat werkt met een bijzonder voedselconcept.

17-08-2019 12:55

Afl. 7

Nederland Proeft - Afl. 7

Ed en Winston laten zien hoe je gezonde maaltijden kunt bereiden met een klein budget. Daarnaast komt Winston alles te weten over een budgetvriendelijke groentesoort: de prei.

10-08-2019 13:01

Afl. 6

Nederland Proeft - Afl. 6

Winston bezoekt een basisschool, waar hij samen met de leerlingen lunchtrommels gaat opfleuren. Ed zet een kleurrijk en kindvriendelijk gerecht met gele courgette op tafel.

03-08-2019 13:04

Afl. 5

Nederland Proeft - Afl. 5

Ed en Winston staan met hun voeten in de aarde bij een rabarberkwekerij. Winston gaat op zoek naar oud-Hollandse recepten en Ed laat zien op welke manieren je rabarber kunt bereiden.

27-07-2019 12:53

Afl. 4

Nederland Proeft - Afl. 4

Het is de week van de Hollandse paprika. Terwijl Ed gaat barbecuen met groenten, geeft Winston een sportkantine een gezonde make-over.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Nederland Proeft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland Proeft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland Proeft bij Nederland Proeft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland Proeft. Heb je een uitzending van Nederland Proeft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland Proeft gemist

Culinair en cultureel programma waarin Winston Post en chef-kok Ed Hoogendijk onderzoeken wat een bepaalde provincie of streek karakteriseert op culinair en cultureel gebied.

Uitzending gemist van Nederland Proeft? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland Proeft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 107
  • Laatste uitzending op 02-11-2019 om 13:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!