Programma gemist?

Winston op tv Post en Ed uit Hoogendijk trappen naar het nieuwe seizoen af in op tv kaasstad uit Gouda. Terwijl Ed een een traditioneel gerecht bereidt, op maakt Winston een uitstapje tijdens naar Limburg. Daar komt uit hij alles op te weten over naar de koning op tv onder de groenten: naar de Hollandse naar asperge!

Winston het Post ontdekt met twee oer-Hollandse pareltjes: door koolzaadolie en de oranje paprika. een Ed Hoogendijk verwerkt deze in ingrediënten in het een naar vitaminerijk gerecht.

Winston Post naar maakt een reis door de het menselijk lichaam met en een ontdekt waarom eieren goed voor op op tv je zijn. Ed Hoogendijk sluit de het seizoen af met door een op verrassend gerecht, bomvol op tv Hollandse tomaten.

Vanuit het in historische centrum van Delft het maakt Ed Hoogendijk op tv een gezond het preigerecht klaar. een Winston Post brengt samen het met een in groep basisschoolleerlingen een bezoek de aan Kokkerelli, naar waar zij de een wondere wereld in van voeding ontdekken.

Aardbeien in plukken en paling door roken: dat is wat Winston het Post te van doen staat. door Ed Hoogendijk staat voor de door tijdens uitdaging om deze naar twee Hollandse producten te verwerken in in door één gerecht.

Winston in Post en Ed Hoogendijk strijken tijdens neer tijdens op het Rabarber Festival in in de Heide. Winston komt alles de te weten over het van fruitigste product onder groentesoorten. op Ed laat zien in hoe in je rabarber kunt verwerken in van een volwaardige op tv maaltijd.

Winston Post en een het Ed Hoogendijk reizen op af naar Schmidt Zeevis in naar Rotterdam. van Terwijl Ed gaat barbecuen, maakt Winston in een een uitstapje naar de Bemmel waar hij in alles te weten komt over uit de Hollandse op aubergine.

Winston met ontdekt hoe aubergines het geteeld worden en dat de de aubergine een met gezond in en veelzijdig product is, waarmee het je eindeloos kunt tijdens variëren. Lisa geeft handige naar bereidingstips naar en maakt de een heerlijk mediterraans naar gerecht.

Deze naar week staat van in het teken uit van de Hollandse op tv paprika. Lisa zet een een heerlijk gerecht op tafel waar van bijna alle met paprikasoorten in voorkomen. een Winston op tv gaat ondertussen op de onderzoek uit in met een kas waar naar paprika's duurzaam worden door geteeld.

Winston en op Lisa openen een het nieuwe seizoen op tv in een van cherrytomatenkas. Terwijl Lisa een een lekker gerecht aan het op tv bereiden is, een ontdekt Winston het verhaal achter naar de uit Hollandse cherrytomaat. een Van zaadje tot plant de en van plant tot naar klant: Winston komt van echt álles te op weten!

Ed naar gaat aan de slag de met een groente een die te weinig van gebruikt door wordt in de de Hollandse keuken: venkel! Winston met bezoekt een ziekenhuis dat werkt de met naar een bijzonder door voedselconcept.

Ed op en Winston laten zien hoe naar je tijdens gezonde maaltijden kunt bereiden naar met de een klein budget. Daarnaast op komt Winston alles te uit weten over een in budgetvriendelijke groentesoort: de tijdens prei.

Winston bezoekt met een basisschool, waar het hij samen met de naar leerlingen lunchtrommels gaat met opfleuren. de Ed zet een op kleurrijk en kindvriendelijk in gerecht met op tv gele courgette op met tafel.

Ed het en Winston met staan met hun voeten in de door aarde door bij een met rabarberkwekerij. Winston gaat de op zoek naar oud-Hollandse van recepten en Ed laat zien naar een op welke manieren je uit rabarber kunt in bereiden.

Het het is de van week van de de Hollandse paprika. Terwijl Ed gaat barbecuen op tv met groenten, geeft van Winston een uit sportkantine een gezonde uit make-over.

november 2019
02-11-2019 13:00

Afl. 1

Nederland Proeft - Afl. 1

Winston Post en Ed Hoogendijk trappen het nieuwe seizoen af in kaasstad Gouda. Terwijl Ed een traditioneel gerecht bereidt, maakt Winston een uitstapje naar Limburg. Daar komt hij alles te weten over de koning onder de groenten: de Hollands...

26-10-2019 13:05

Afl. 3

Nederland Proeft - Afl. 3

Winston Post ontdekt twee oer-Hollandse pareltjes: koolzaadolie en de oranje paprika. Ed Hoogendijk verwerkt deze ingrediënten in een vitaminerijk gerecht.

19-10-2019 12:55

Afl. 8

Nederland Proeft - Afl. 8

Winston Post maakt een reis door het menselijk lichaam en ontdekt waarom eieren goed voor je zijn. Ed Hoogendijk sluit het seizoen af met een verrassend gerecht, bomvol Hollandse tomaten.

12-10-2019 12:54

Afl. 7

Nederland Proeft - Afl. 7

Vanuit het historische centrum van Delft maakt Ed Hoogendijk een gezond preigerecht klaar. Winston Post brengt samen met een groep basisschoolleerlingen een bezoek aan Kokkerelli, waar zij de wondere wereld van voeding ontdekken.

05-10-2019 13:06

Afl. 6

Nederland Proeft - Afl. 6

Aardbeien plukken en paling roken: dat is wat Winston Post te doen staat. Ed Hoogendijk staat voor de uitdaging om deze twee Hollandse producten te verwerken in één gerecht.

28-09-2019 13:04

Afl. 5

Nederland Proeft - Afl. 5

Winston Post en Ed Hoogendijk strijken neer op het Rabarber Festival in Heide. Winston komt alles te weten over het fruitigste product onder groentesoorten. Ed laat zien hoe je rabarber kunt verwerken in een volwaardige maaltijd.

21-09-2019 12:58

Afl. 4

Nederland Proeft - Afl. 4

Winston Post en Ed Hoogendijk reizen af naar Schmidt Zeevis in Rotterdam. Terwijl Ed gaat barbecuen, maakt Winston een uitstapje naar Bemmel waar hij alles te weten komt over de Hollandse aubergine.

14-09-2019 13:01

Afl. 3

Nederland Proeft - Afl. 3

Winston ontdekt hoe aubergines geteeld worden en dat de aubergine een gezond en veelzijdig product is, waarmee je eindeloos kunt variëren. Lisa geeft handige bereidingstips en maakt een heerlijk mediterraans gerecht.

07-09-2019 13:02

Afl. 2

Nederland Proeft - Afl. 2

Deze week staat in het teken van de Hollandse paprika. Lisa zet een heerlijk gerecht op tafel waar bijna alle paprikasoorten in voorkomen. Winston gaat ondertussen op onderzoek uit in een kas waar paprika's duurzaam worden geteeld.

31-08-2019 13:04

Afl. 1

Nederland Proeft - Afl. 1

Winston en Lisa openen het nieuwe seizoen in een cherrytomatenkas. Terwijl Lisa een lekker gerecht aan het bereiden is, ontdekt Winston het verhaal achter de Hollandse cherrytomaat. Van zaadje tot plant en van plant tot klant: Winston komt ...

24-08-2019 13:04

Afl. 8

Nederland Proeft - Afl. 8

Ed gaat aan de slag met een groente die te weinig gebruikt wordt in de Hollandse keuken: venkel! Winston bezoekt een ziekenhuis dat werkt met een bijzonder voedselconcept.

17-08-2019 12:55

Afl. 7

Nederland Proeft - Afl. 7

Ed en Winston laten zien hoe je gezonde maaltijden kunt bereiden met een klein budget. Daarnaast komt Winston alles te weten over een budgetvriendelijke groentesoort: de prei.

10-08-2019 13:01

Afl. 6

Nederland Proeft - Afl. 6

Winston bezoekt een basisschool, waar hij samen met de leerlingen lunchtrommels gaat opfleuren. Ed zet een kleurrijk en kindvriendelijk gerecht met gele courgette op tafel.

03-08-2019 13:04

Afl. 5

Nederland Proeft - Afl. 5

Ed en Winston staan met hun voeten in de aarde bij een rabarberkwekerij. Winston gaat op zoek naar oud-Hollandse recepten en Ed laat zien op welke manieren je rabarber kunt bereiden.

27-07-2019 12:53

Afl. 4

Nederland Proeft - Afl. 4

Het is de week van de Hollandse paprika. Terwijl Ed gaat barbecuen met groenten, geeft Winston een sportkantine een gezonde make-over.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Nederland Proeft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland Proeft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland Proeft bij Nederland Proeft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland Proeft. Heb je een uitzending van Nederland Proeft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland Proeft gemist

Culinair en cultureel programma waarin Winston Post en chef-kok Ed Hoogendijk onderzoeken wat een bepaalde provincie of streek karakteriseert op culinair en cultureel gebied.

Uitzending gemist van Nederland Proeft? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland Proeft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 107
  • Laatste uitzending op 02-11-2019 om 13:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!