Programma gemist?

Seizoen 4 - een Aflevering 1 - op tv Culinair op tv magazine: Winston uit Post is iedere aflevering druk in van de weer door om met de mooiste producten uit ons de land naar te ontdekken. Ed Hoogendijk verwerkt naar deze ingrediënten vervolgens in van van een lekker, makkelijk en gezond op tv gerecht.

De op bak staat op een de Broekerveiling, de oudste doorvaargroenteveiling door ter wereld. in Truus en de Atie presenteren op al jarenlang vrijwillig het het West-Friese kostuum op in de veiling, daarom tijdens is het tijd deze twee van uit gezellige dames in met het zonnetje te zetten. Voor de het ingrediënten gaat een Winston Post deze week op tv langs bij Snack tijdens Connection, op tv waar hij uit ziet hoe noten op ambachtelijk worden verwerkt. naar Bij Bakkerij Smolders maakt met een eigen door appelbol.

Winston Post naar gaat uit verder met het van ontwikkelen van de op tv droge worst en op stelt de juiste receptuur samen. Daarnaast met volgt met hij het proces van kaas op tv maken, ziet hij op tv hoe peren door geteeld worden en de ontdekt hij hoe het vlees vervangen kan in worden door van vegetarische producten. Aan een tijdens bar geniet op hij van de heerlijke mezze: kleine naar gerechtjes uit de mediterrane tijdens keuken.

Winston op tv Post ziet waar eerlijk door vlees op vandaan komt. Verder volgt met hij het proces het van een aardappel tot van chips, ontdekt een hij welke de gerechten er gemaakt tijdens kunnen worden met oesterzwammen en met neemt hij een kijkje op tv in een de bakkerij. Ook begint naar Winston deze op tv week samen met de tijdens Worstmeesters van naar Huls aan het ontwikkelen van de naar eigen droge worst.

Winston met en Lisa een openen het nieuwe seizoen een in een cherrytomatenkas. van Terwijl Lisa een lekker gerecht op het aan het bereiden is, ontdekt Winston op tv het verhaal een achter door de Hollandse cherrytomaat. Van in zaadje tot plant op en van van plant tot klant: Winston naar komt echt van álles te weten!

Winston ontdekt in hoe op aubergines geteeld worden met en dat de aubergine een een gezond en veelzijdig naar product is, tijdens waarmee je eindeloos kunt variëren. tijdens Lisa met geeft handige bereidingstips en maakt in in een heerlijk mediterraans naar gerecht.

Deze in week staat in op tv het teken een van de Hollandse paprika. Lisa zet het een tijdens heerlijk gerecht door op tafel waar een bijna alle paprikasoorten in op tv voorkomen. Winston gaat uit ondertussen op onderzoek uit in naar een kas op tv waar paprika's duurzaam naar worden op geteeld.

Winston door en Lisa uit openen het nieuwe seizoen in een met uit cherrytomatenkas. Terwijl Lisa een lekker op tv gerecht van aan het bereiden is, uit ontdekt Winston uit het verhaal achter de door Hollandse cherrytomaat. Van zaadje in tot plant door en van van plant tot klant: tijdens Winston komt echt álles te op tv weten!

Het op tv is bijna Pasen. Daarom laat een chef-kok Ed door Hoogendijk alvast zien in hoe je een heerlijke het paasbrunch op de tafel zet. Voor de op tv naar ingrediënten van de paasbrunch uit gaat Winston Post langs bij met zalmrokerij een Sognefjord waar van de zalm wordt gerookt zoals door de de Vikingen dat vroeger deden. Verder bezoekt een een Winston een ei-ververij en tijdens haalt hij heerlijk naar zoete aardbeien bij een in oude bekende. met Ook zal de de Winstons Wereld Worst worden naar gelanceerd!

De aflevering uit staat in met het teken van naar vis. De bak van staat dan ook in uit het puntje op tv van Groningen bij de de enige garnalenafslag de van Nederland. Winston Post op gaat langs het bij een uit palingrokerij waar hij verse paling tijdens en gerookte op tv paling meeneemt voor tijdens Ed Hoogendijk. Met de naar verse paling zal uit Ed sous-videkoken en dit op presenteren op rustiek de brood. Verder het wordt er van gekookt met op tv kokkels en natuurlijk ook op met garnalen!

Ed door Hoogendijk en Winston Post staan in van met de bak in de het Oude Kerk van van het pittoreske Delft. door De stad een staat dit jaar in een het teken van met de tijdens kunstschilder Johannes Vermeer, daarom gaat een Winston langs bij een naar hotel waar ze van een echte in Vermeer van hebben hangen. Ook bezoekt hij een het bakker die uit zelfs Johannes Vermeer-gebakjes maakt. tijdens Het gerecht het van de week uit wordt deze keer gemaakt uit voor Ina. uit Zij organiseert vrijwillig het de evenement tijdens 'Uit eten met Ina', waarbij het zij alleenstaanden samenbrengt van om lekker uit te een eten.

Winston met Post gaat een langs bij Corien van Wolfs, die vleeskuikens houdt. Ook leert tijdens hij alles over door rabarber. Wat in is het verschil uit tussen rabarber in met een rode steel en een door rabarber met een groene naar steel? Daarnaast gaat Winston van verder met de productie op tv van tijdens zijn eigen droge worst tijdens bij de het Worstmeesters van Huls. van Chef Ed Hoogendijk bereidt op weer een een verrassend gerecht met alle ingrediënten door het die Winston voor tijdens hem heeft gehaald. Natuurlijk op tv wordt dit bereid voor een iemand die het verdient het om in van het zonnetje uit gezet te van worden.

De bak naar staat uit op de Broekerveiling, de het oudste doorvaargroenteveiling ter een wereld. Truus een en Atie presenteren al jarenlang tijdens vrijwillig het West-Friese kostuum op tv met op de veiling, door en daarom is een het tijd deze uit twee gezellige dames in het zonnetje naar door te zetten. Voor de ingrediënten door gaat Winston Post van deze week langs bij naar met Snack Connection, waar hij ziet uit hoe noten een ambachtelijk worden verwerkt, op en maakt hij een eigen uit appelbol bij de Bakkerij de Smolders.

Winston met Post gaat verder met op tv het ontwikkelen van naar de droge met worst en stelt de op juiste met receptuur samen. Daarnaast volgt op tv hij het proces van kaas uit maken, ziet naar hij hoe peren geteeld tijdens worden het en ontdekt hij hoe vlees naar vervangen kan tijdens worden door vegetarische producten. door op Aan een bar geniet hij van in heerlijke mezze: uit kleine gerechtjes de uit de mediterrane naar keuken.

Winston Post ziet een waar met eerlijk vlees vandaan uit komt. Verder in volgt hij het proces met van een aardappel tot chips, de ontdekt hij van welke met gerechten er gemaakt kunnen worden met op oesterzwammen en neemt naar hij een een kijkje in een tijdens bakkerij. Ook begint een Winston deze van week samen met de tijdens Worstmeesters van naar Huls aan het ontwikkelen van de eigen droge van worst.

april 2018
22-04-2018 17:27

Nederland Proeft

Nederland Proeft - Nederland Proeft

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Culinair magazine: Winston Post is iedere aflevering druk in de weer om de mooiste producten uit ons land te ontdekken. Ed Hoogendijk verwerkt deze ingrediënten vervolgens in een lekker, makkelijk en gezond gerech...

15-04-2018 17:29

Afl. 3

Nederland Proeft - Afl. 3

De bak staat op de Broekerveiling, de oudste doorvaargroenteveiling ter wereld. Truus en Atie presenteren al jarenlang vrijwillig het West-Friese kostuum op de veiling, daarom is het tijd deze twee gezellige dames in het zonnetje te zetten....

08-04-2018 17:29

Afl. 2

Nederland Proeft - Afl. 2

Winston Post gaat verder met het ontwikkelen van de droge worst en stelt de juiste receptuur samen. Daarnaast volgt hij het proces van kaas maken, ziet hij hoe peren geteeld worden en ontdekt hij hoe vlees vervangen kan worden door vegetari...

01-04-2018 17:28

Afl. 1

Nederland Proeft - Afl. 1

Winston Post ziet waar eerlijk vlees vandaan komt. Verder volgt hij het proces van een aardappel tot chips, ontdekt hij welke gerechten er gemaakt kunnen worden met oesterzwammen en neemt hij een kijkje in een bakkerij. Ook begint Winston d...

25-03-2018 17:29

Afl. 1

Nederland Proeft - Afl. 1

Winston en Lisa openen het nieuwe seizoen in een cherrytomatenkas. Terwijl Lisa een lekker gerecht aan het bereiden is, ontdekt Winston het verhaal achter de Hollandse cherrytomaat. Van zaadje tot plant en van plant tot klant: Winston komt ...

14-10-2017 15:20

Afl. 3

Nederland Proeft - Afl. 3

Winston ontdekt hoe aubergines geteeld worden en dat de aubergine een gezond en veelzijdig product is, waarmee je eindeloos kunt variëren. Lisa geeft handige bereidingstips en maakt een heerlijk mediterraans gerecht.

07-10-2017 15:22

Afl. 2

Nederland Proeft - Afl. 2

Deze week staat in het teken van de Hollandse paprika. Lisa zet een heerlijk gerecht op tafel waar bijna alle paprikasoorten in voorkomen. Winston gaat ondertussen op onderzoek uit in een kas waar paprika's duurzaam worden geteeld.

30-09-2017 15:22

Afl. 1

Nederland Proeft - Afl. 1

Winston en Lisa openen het nieuwe seizoen in een cherrytomatenkas. Terwijl Lisa een lekker gerecht aan het bereiden is, ontdekt Winston het verhaal achter de Hollandse cherrytomaat. Van zaadje tot plant en van plant tot klant: Winston komt ...

23-09-2017 15:23

Afl. 7

Nederland Proeft - Afl. 7

Het is bijna Pasen. Daarom laat chef-kok Ed Hoogendijk alvast zien hoe je een heerlijke paasbrunch op tafel zet. Voor de ingrediënten van de paasbrunch gaat Winston Post langs bij zalmrokerij Sognefjord waar de zalm wordt gerookt zoals de V...

16-09-2017 15:21

Afl. 6

Nederland Proeft - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van vis. De bak staat dan ook in het puntje van Groningen bij de enige garnalenafslag van Nederland. Winston Post gaat langs bij een palingrokerij waar hij verse paling en gerookte paling meeneemt voor Ed Ho...

09-09-2017 15:24

Afl. 5

Nederland Proeft - Afl. 5

Ed Hoogendijk en Winston Post staan met de bak in de Oude Kerk van het pittoreske Delft. De stad staat dit jaar in het teken van de kunstschilder Johannes Vermeer, daarom gaat Winston langs bij een hotel waar ze een echte Vermeer hebben han...

02-09-2017 15:22

Afl. 4

Nederland Proeft - Afl. 4

Winston Post gaat langs bij Corien Wolfs, die vleeskuikens houdt. Ook leert hij alles over rabarber. Wat is het verschil tussen rabarber met een rode steel en rabarber met een groene steel? Daarnaast gaat Winston verder met de productie van...

26-08-2017 15:31

Afl. 3

Nederland Proeft - Afl. 3

De bak staat op de Broekerveiling, de oudste doorvaargroenteveiling ter wereld. Truus en Atie presenteren al jarenlang vrijwillig het West-Friese kostuum op de veiling, en daarom is het tijd deze twee gezellige dames in het zonnetje te zett...

19-08-2017 15:23

Afl. 2

Nederland Proeft - Afl. 2

Winston Post gaat verder met het ontwikkelen van de droge worst en stelt de juiste receptuur samen. Daarnaast volgt hij het proces van kaas maken, ziet hij hoe peren geteeld worden en ontdekt hij hoe vlees vervangen kan worden door vegetari...

12-08-2017 15:29

Afl. 1

Nederland Proeft - Afl. 1

Winston Post ziet waar eerlijk vlees vandaan komt. Verder volgt hij het proces van een aardappel tot chips, ontdekt hij welke gerechten er gemaakt kunnen worden met oesterzwammen en neemt hij een kijkje in een bakkerij. Ook begint Winston d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Nederland Proeft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland Proeft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland Proeft bij Nederland Proeft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland Proeft. Heb je een uitzending van Nederland Proeft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland Proeft gemist

Culinair en cultureel programma waarin Winston Post en chef-kok Ed Hoogendijk onderzoeken wat een bepaalde provincie of streek karakteriseert op culinair en cultureel gebied.

Uitzending gemist van Nederland Proeft? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland Proeft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 22-04-2018 om 17:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord