Programma gemist?

Het in is bijna Pasen. Daarom van laat op chef-kok Ed Hoogendijk alvast zien naar hoe je een heerlijke met paasbrunch door op tafel zet. Voor de de ingrediënten van de naar paasbrunch in gaat Winston uit langs bij zalmrokerij Sognefjord waar de het zalm wordt gerookt de tijdens zoals de Vikingen dat in vroeger deden. Verder bezoekt Winston uit een ei-ververij een en haalt het hij heerlijk tijdens zoete aardbeien bij een oude bekende. in Ook zal de de Winstons Wereld Worst van worden op gelanceerd!

De naar aflevering staat een in het teken van vis. De in bak de staat dan ook met in het puntje van een Groningen bij de enige een garnalenafslag van van Nederland. Winston naar gaat langs naar bij een palingrokerij waar de hij verse het paling en gerookte paling meeneemt naar voor Ed. van Met de verse van paling zal Ed sous-videkoken op en dit presenteren op op op tv rustiek brood. Ook wordt er gekookt op met kokkels en uit natuurlijk op garnalen!

Ed en Winston door staan met de het bak door in de Oude op tv Kerk van het pittoreske uit Delft. uit De stad staat met dit jaar in het teken van tijdens de kunstschilder Johannes naar tijdens Vermeer, daarom gaat Winston langs in bij een naar hotel waar ze een echte naar het Vermeer hebben hangen. Ook door bezoekt hij een bakker die op zelfs Johannes Vermeer-gebakjes uit maakt. Het tijdens gerecht van de met week naar wordt deze keer van gemaakt voor Ina. Zij een organiseert vrijwillig het evenement 'Uit uit eten met in Ina', op tv waar zij alleenstaanden van samenbrengt om lekker te een eten.

Winston gaat uit langs tijdens bij Corien Wolfs die vleeskuikens tijdens houdt. Ook leert hij van alles naar over rabarber. Wat is de het verschil tussen het rabarber op tv met een rode het steel en rabarber met een groene de steel? in Verder gaat Winston verder op met de productie van het zijn eigen droge met worst bij de de Worstmeesters een van Huls. Chef Ed bereidt een deze keer weer op een verrassend op gerecht met met alle ingrediënten die van Winston voor hem heeft gehaald. een Natuurlijk op wordt dit de gerecht bereid voor door iemand die het verdient om in naar het zonnetje de gezet op te worden.

Winston gaat verder een met het op ontwikkelen naar van de droge worst en hij naar op tv stelt de juiste door receptuur samen. Daarnaast volgt Winston het tijdens de proces van kaas de maken, ziet hij hoe met peren geteeld worden en in ontdekt een hij hoe vlees uit vervangen kan worden door de vegetarische producten. in Aan een bar geniet uit hij van met heerlijke mezze, kleine op tv gerechtjes uit de mediterrane van keuken.

Culinair uit programma waarin Winston Post een een ontdekkingsreis maakt door met in Nederland om de mooiste producten in te verzamelen voor op chef-kok uit Ed Hoogendijk. De chef-kok bereidt de met deze de producten een heerlijk door gerecht.

Winston uit ziet waar eerlijk vlees vandaan de tijdens komt. Verder volgt hij het het proces van op tv een aardappel tot chips, het ontdekt de hij welke gerechten de er gemaakt kunnen worden met oesterzwammen tijdens uit en neemt hij een kijkje in het door een bakkerij. Ook in begint Winston deze week samen met naar de Worstmeesters van op tv op tv Huls aan het ontwikkelen van eigen van tijdens droge worst.

Culinair en cultureel uit programma tijdens waarin Winston door Post en chef-kok Ed Hoogendijk onderzoeken op tv wat een een bepaalde op tv provincie of streek karakteriseert op culinair uit en in cultureel gebied.

Culinair van en cultureel programma door waarin Winston Post en chef-kok uit Ed met Hoogendijk onderzoeken wat een bepaalde door provincie of de streek in karakteriseert op culinair en cultureel op gebied.

Wat is de het link tussen Gelderland de tijdens en Noorwegen? Zalm! In Noorwegen het wordt de de zalm gekweekt op die in Gelderland op tv wordt gerookt. Winston ontdekt waarom van de met zalm juist uit Noorwegen naar komt. Ook bezoekt hij de door ondergrondse wijnkelders door van de van hoofdstad Arnhem. Harderwijk tijdens is dit in keer de thuisbasis voor de mobiele een keuken van het chef-kok Ed door Hoogendijk.

Winston op tv is in Zuid-Holland, de provincie een door met een van de grootste met havens ter wereld: Rotterdam. van Naast op tv het feit met dat Rotterdam een op belangrijke stad is voor naar de import en export het van uit producten, is het ook een tijdens leuke door stad voor de pleziervaart. het En laat met er dan ook nog eens met heel veel te doen op zijn op een culinair naar gebied!

Winston is in in op Noord-Brabant, de provincie waar het uit telen van frambozen en door aardbeien tijdens vroeger een een typische aangelegenheid was. De grond op daar is perfect met voor het telen van in door babyleafblaadjes. Ook komt hij alles tijdens te weten over naar het typisch met Brabantse worstenbroodje. Het door gerecht van de week tijdens wordt door door Ed bereid in het de centrum van het altijd door gezellige een Breda.

juni 2021
13-03-2016 17:32

Afl. 7

Nederland Proeft - Afl. 7

Het is bijna Pasen. Daarom laat chef-kok Ed Hoogendijk alvast zien hoe je een heerlijke paasbrunch op tafel zet. Voor de ingrediënten van de paasbrunch gaat Winston langs bij zalmrokerij Sognefjord waar de zalm wordt gerookt zoals de Viking...

06-03-2016 17:29

Afl. 6

Nederland Proeft - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van vis. De bak staat dan ook in het puntje van Groningen bij de enige garnalenafslag van Nederland. Winston gaat langs bij een palingrokerij waar hij verse paling en gerookte paling meeneemt voor Ed. Met de...

28-02-2016 17:29

Afl. 5

Nederland Proeft - Afl. 5

Ed en Winston staan met de bak in de Oude Kerk van het pittoreske Delft. De stad staat dit jaar in het teken van de kunstschilder Johannes Vermeer, daarom gaat Winston langs bij een hotel waar ze een echte Vermeer hebben hangen. Ook bezoekt...

21-02-2016 17:28

Afl. 4

Nederland Proeft - Afl. 4

Winston gaat langs bij Corien Wolfs die vleeskuikens houdt. Ook leert hij alles over rabarber. Wat is het verschil tussen rabarber met een rode steel en rabarber met een groene steel? Verder gaat Winston verder met de productie van zijn eig...

14-02-2016 17:29

Afl. 3

Nederland Proeft - Afl. 3

Winston gaat verder met het ontwikkelen van de droge worst en hij stelt de juiste receptuur samen. Daarnaast volgt Winston het proces van kaas maken, ziet hij hoe peren geteeld worden en ontdekt hij hoe vlees vervangen kan worden door veget...

07-02-2016 17:28

Afl. 2

Nederland Proeft - Afl. 2

Culinair programma waarin Winston Post een ontdekkingsreis maakt door Nederland om de mooiste producten te verzamelen voor chef-kok Ed Hoogendijk. De chef-kok bereidt met deze producten een heerlijk gerecht.

31-01-2016 17:28

Afl. 1

Nederland Proeft - Afl. 1

Winston ziet waar eerlijk vlees vandaan komt. Verder volgt hij het proces van een aardappel tot chips, ontdekt hij welke gerechten er gemaakt kunnen worden met oesterzwammen en neemt hij een kijkje in een bakkerij. Ook begint Winston deze w...

04-10-2015 15:27

Afl. 6

Nederland Proeft - Afl. 6

Culinair en cultureel programma waarin Winston Post en chef-kok Ed Hoogendijk onderzoeken wat een bepaalde provincie of streek karakteriseert op culinair en cultureel gebied.

27-09-2015 15:24

Afl. 5

Nederland Proeft - Afl. 5

Culinair en cultureel programma waarin Winston Post en chef-kok Ed Hoogendijk onderzoeken wat een bepaalde provincie of streek karakteriseert op culinair en cultureel gebied.

13-09-2015 15:25

Gelderland

Nederland Proeft - Gelderland

Wat is de link tussen Gelderland en Noorwegen? Zalm! In Noorwegen wordt de zalm gekweekt die in Gelderland wordt gerookt. Winston ontdekt waarom de zalm juist uit Noorwegen komt. Ook bezoekt hij de ondergrondse wijnkelders van de hoofdstad ...

06-09-2015 15:26

Zuid-Holland

Nederland Proeft - Zuid-Holland

Winston is in Zuid-Holland, de provincie met een van de grootste havens ter wereld: Rotterdam. Naast het feit dat Rotterdam een belangrijke stad is voor de import en export van producten, is het ook een leuke stad voor de pleziervaart. En l...

30-08-2015 15:27

Noord-Brabant

Nederland Proeft - Noord-Brabant

Winston is in Noord-Brabant, de provincie waar het telen van frambozen en aardbeien vroeger een typische aangelegenheid was. De grond daar is perfect voor het telen van babyleafblaadjes. Ook komt hij alles te weten over het typisch Brabants...

Nederland Proeft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland Proeft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland Proeft bij Nederland Proeft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland Proeft. Heb je een uitzending van Nederland Proeft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland Proeft gemist

Culinair en cultureel programma waarin Winston Post en chef-kok Ed Hoogendijk onderzoeken wat een bepaalde provincie of streek karakteriseert op culinair en cultureel gebied.

Uitzending gemist van Nederland Proeft? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland Proeft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 13:17 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!