Programma gemist?

Het is bijna in Pasen. Daarom laat op tv chef-kok Ed Hoogendijk een alvast zien hoe met van je een heerlijke paasbrunch op op tv tafel zet. Voor met de met ingrediënten van de paasbrunch gaat uit Winston langs op tv bij zalmrokerij uit Sognefjord waar de zalm wordt op gerookt zoals de met Vikingen dat vroeger deden. een Verder bezoekt Winston naar een ei-ververij het en haalt hij door heerlijk zoete aardbeien een bij een tijdens oude bekende. Ook zal met de in Winstons Wereld Worst worden naar gelanceerd!

De aflevering met staat in het een teken van vis. naar De bak van staat dan ook in het met puntje van het Groningen bij de door enige garnalenafslag van met Nederland. Winston een gaat langs bij van een palingrokerij waar hij van verse paling tijdens en gerookte paling de meeneemt voor Ed. Met de met op tv verse paling zal Ed sous-videkoken met en de dit presenteren op rustiek brood. van Ook wordt er gekookt het met naar kokkels en natuurlijk door garnalen!

Ed op tv en Winston van staan met de tijdens bak in de Oude Kerk op van het door pittoreske Delft. De de stad staat dit jaar in het het teken van in uit de kunstschilder Johannes door Vermeer, daarom gaat Winston langs bij van een hotel waar naar ze met een echte een Vermeer hebben hangen. een Ook bezoekt hij een bakker die naar van zelfs Johannes Vermeer-gebakjes maakt. Het gerecht tijdens de van de week wordt deze keer van gemaakt met voor Ina. Zij op tv organiseert vrijwillig het naar evenement 'Uit met eten met Ina', waar op tv zij alleenstaanden samenbrengt om naar lekker te naar eten.

Winston gaat langs door bij op tv Corien Wolfs die vleeskuikens houdt. uit een Ook leert hij naar alles over rabarber. Wat is het op verschil van tussen rabarber in met een rode van steel en rabarber met tijdens een groene steel? Verder door gaat Winston verder uit met de productie uit van zijn eigen tijdens droge het worst bij de Worstmeesters een van Huls. Chef Ed bereidt de deze keer weer door tijdens een verrassend gerecht in met alle ingrediënten die het Winston voor hem heeft door gehaald. Natuurlijk wordt dit de gerecht op bereid voor de iemand die het verdient tijdens om in het zonnetje met gezet te door worden.

Winston naar gaat verder met naar het ontwikkelen van door de droge worst en hij in stelt met de juiste uit receptuur samen. Daarnaast uit volgt Winston het de proces van kaas maken, ziet tijdens hij hoe peren geteeld in door worden en ontdekt hij de hoe vlees uit vervangen kan worden door vegetarische met producten. tijdens Aan een bar geniet hij tijdens van heerlijke mezze, de kleine naar gerechtjes uit de van mediterrane keuken.

Culinair programma de waarin Winston Post door een naar ontdekkingsreis maakt door van Nederland om de mooiste producten te van verzamelen voor chef-kok de Ed Hoogendijk. De uit chef-kok uit bereidt met deze producten een met heerlijk van gerecht.

Winston ziet waar op eerlijk van vlees vandaan het komt. Verder volgt hij tijdens het proces van een tijdens aardappel naar tot chips, ontdekt hij welke gerechten door er gemaakt kunnen van tijdens worden met oesterzwammen en van neemt hij een kijkje in met een bakkerij. Ook in begint Winston door deze week samen met door de Worstmeesters van van Huls aan in het ontwikkelen van naar eigen droge door worst.

Culinair in en cultureel naar programma waarin Winston Post en chef-kok met op tv Ed Hoogendijk onderzoeken wat een uit bepaalde provincie met of streek karakteriseert op van culinair en cultureel van gebied.

Culinair in en cultureel programma op waarin Winston met Post en chef-kok de Ed Hoogendijk onderzoeken wat uit een bepaalde provincie of streek het een karakteriseert op culinair en cultureel van gebied.

Wat is de de op tv link tussen Gelderland en Noorwegen? met Zalm! met In Noorwegen wordt de zalm in gekweekt die in op Gelderland wordt gerookt. Winston door ontdekt waarom de naar zalm uit juist uit Noorwegen komt. een Ook bezoekt hij de naar ondergrondse wijnkelders van van de naar hoofdstad Arnhem. het Harderwijk is dit keer de thuisbasis het de voor de mobiele keuken van met chef-kok Ed een Hoogendijk.

Winston is het in Zuid-Holland, de tijdens provincie naar met een van met de grootste havens ter door wereld: Rotterdam. Naast het het feit dat Rotterdam met een belangrijke stad is op tv voor uit de import en export uit van op producten, is het ook in een leuke stad voor in de pleziervaart. En het laat een er dan ook naar nog eens heel uit veel te doen zijn op culinair de een gebied!

Winston uit is in Noord-Brabant, van de provincie uit waar het telen van frambozen en het aardbeien met vroeger een typische aangelegenheid uit was. De grond daar de is op tv perfect voor naar het telen van een babyleafblaadjes. Ook komt tijdens hij alles te weten over in het typisch Brabantse op tv worstenbroodje. Het een gerecht van de van week wordt door door Ed bereid in het centrum een van op tv het altijd tijdens gezellige Breda.

april 2020
13-03-2016 17:32

Afl. 7

Nederland Proeft - Afl. 7

Het is bijna Pasen. Daarom laat chef-kok Ed Hoogendijk alvast zien hoe je een heerlijke paasbrunch op tafel zet. Voor de ingrediënten van de paasbrunch gaat Winston langs bij zalmrokerij Sognefjord waar de zalm wordt gerookt zoals de Viking...

06-03-2016 17:29

Afl. 6

Nederland Proeft - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van vis. De bak staat dan ook in het puntje van Groningen bij de enige garnalenafslag van Nederland. Winston gaat langs bij een palingrokerij waar hij verse paling en gerookte paling meeneemt voor Ed. Met de...

28-02-2016 17:29

Afl. 5

Nederland Proeft - Afl. 5

Ed en Winston staan met de bak in de Oude Kerk van het pittoreske Delft. De stad staat dit jaar in het teken van de kunstschilder Johannes Vermeer, daarom gaat Winston langs bij een hotel waar ze een echte Vermeer hebben hangen. Ook bezoekt...

21-02-2016 17:28

Afl. 4

Nederland Proeft - Afl. 4

Winston gaat langs bij Corien Wolfs die vleeskuikens houdt. Ook leert hij alles over rabarber. Wat is het verschil tussen rabarber met een rode steel en rabarber met een groene steel? Verder gaat Winston verder met de productie van zijn eig...

14-02-2016 17:29

Afl. 3

Nederland Proeft - Afl. 3

Winston gaat verder met het ontwikkelen van de droge worst en hij stelt de juiste receptuur samen. Daarnaast volgt Winston het proces van kaas maken, ziet hij hoe peren geteeld worden en ontdekt hij hoe vlees vervangen kan worden door veget...

07-02-2016 17:28

Afl. 2

Nederland Proeft - Afl. 2

Culinair programma waarin Winston Post een ontdekkingsreis maakt door Nederland om de mooiste producten te verzamelen voor chef-kok Ed Hoogendijk. De chef-kok bereidt met deze producten een heerlijk gerecht.

31-01-2016 17:28

Afl. 1

Nederland Proeft - Afl. 1

Winston ziet waar eerlijk vlees vandaan komt. Verder volgt hij het proces van een aardappel tot chips, ontdekt hij welke gerechten er gemaakt kunnen worden met oesterzwammen en neemt hij een kijkje in een bakkerij. Ook begint Winston deze w...

04-10-2015 15:27

Afl. 6

Nederland Proeft - Afl. 6

Culinair en cultureel programma waarin Winston Post en chef-kok Ed Hoogendijk onderzoeken wat een bepaalde provincie of streek karakteriseert op culinair en cultureel gebied.

27-09-2015 15:24

Afl. 5

Nederland Proeft - Afl. 5

Culinair en cultureel programma waarin Winston Post en chef-kok Ed Hoogendijk onderzoeken wat een bepaalde provincie of streek karakteriseert op culinair en cultureel gebied.

13-09-2015 15:25

Gelderland

Nederland Proeft - Gelderland

Wat is de link tussen Gelderland en Noorwegen? Zalm! In Noorwegen wordt de zalm gekweekt die in Gelderland wordt gerookt. Winston ontdekt waarom de zalm juist uit Noorwegen komt. Ook bezoekt hij de ondergrondse wijnkelders van de hoofdstad ...

06-09-2015 15:26

Zuid-Holland

Nederland Proeft - Zuid-Holland

Winston is in Zuid-Holland, de provincie met een van de grootste havens ter wereld: Rotterdam. Naast het feit dat Rotterdam een belangrijke stad is voor de import en export van producten, is het ook een leuke stad voor de pleziervaart. En l...

30-08-2015 15:27

Noord-Brabant

Nederland Proeft - Noord-Brabant

Winston is in Noord-Brabant, de provincie waar het telen van frambozen en aardbeien vroeger een typische aangelegenheid was. De grond daar is perfect voor het telen van babyleafblaadjes. Ook komt hij alles te weten over het typisch Brabants...

Nederland Proeft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland Proeft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland Proeft bij Nederland Proeft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland Proeft. Heb je een uitzending van Nederland Proeft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland Proeft gemist

Culinair en cultureel programma waarin Winston Post en chef-kok Ed Hoogendijk onderzoeken wat een bepaalde provincie of streek karakteriseert op culinair en cultureel gebied.

Uitzending gemist van Nederland Proeft? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland Proeft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 13:17 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!