Programma gemist?

Het met is bijna Pasen. Daarom het laat chef-kok Ed Hoogendijk het alvast met zien hoe een je een heerlijke paasbrunch tijdens op tafel zet. op tv Voor de van ingrediënten van de paasbrunch op tv gaat Winston langs tijdens bij zalmrokerij naar Sognefjord waar de op tv zalm wordt gerookt zoals de tijdens Vikingen dat vroeger op tv deden. Verder bezoekt met Winston een ei-ververij met en haalt hij met heerlijk tijdens zoete aardbeien bij uit een oude bekende. Ook zal op de Winstons in Wereld Worst het worden gelanceerd!

De op aflevering staat in met het teken van op tv vis. De bak staat dan de ook in het de puntje naar van Groningen een bij de enige garnalenafslag van tijdens Nederland. Winston gaat langs door bij een met palingrokerij waar van hij verse paling en met gerookte op tv paling meeneemt voor naar Ed. Met de verse het paling zal Ed de sous-videkoken en op dit presenteren op rustiek brood. Ook op tv wordt er gekookt met met kokkels de en van natuurlijk garnalen!

Ed de en Winston staan met de met bak in de door de Oude Kerk van het pittoreske op Delft. De stad staat de dit een jaar in het door teken van de kunstschilder Johannes naar Vermeer, naar daarom gaat Winston langs bij naar een hotel waar uit ze op een echte van Vermeer hebben hangen. Ook tijdens bezoekt hij een bakker die door zelfs Johannes een Vermeer-gebakjes uit maakt. Het gerecht uit van de week wordt een deze keer gemaakt voor Ina. met Zij organiseert op tv vrijwillig het uit evenement 'Uit eten met in Ina', het waar zij alleenstaanden samenbrengt om lekker uit te een eten.

Winston het gaat langs bij met Corien Wolfs die vleeskuikens in houdt. door Ook leert hij op alles over rabarber. de Wat is het verschil van tussen rabarber met een rode het steel en op tv rabarber met een groene het de steel? Verder gaat Winston verder met het de op tv productie van in zijn eigen droge met worst bij de Worstmeesters van op Huls. Chef van Ed bereidt deze keer de weer een verrassend naar gerecht met alle tijdens ingrediënten naar die Winston voor het hem heeft gehaald. Natuurlijk wordt dit op tv gerecht bereid de voor in iemand die het verdient om in op tv het zonnetje met gezet te van worden.

Winston gaat van verder met het ontwikkelen tijdens het van de droge worst en in hij uit stelt de juiste receptuur uit samen. Daarnaast volgt Winston naar het proces de van kaas maken, ziet van hij hoe het peren geteeld worden en ontdekt op tv hij een hoe vlees uit vervangen kan worden door vegetarische producten. in tijdens Aan een bar geniet hij van de heerlijke door mezze, kleine van gerechtjes uit de mediterrane op keuken.

Culinair programma waarin op tv Winston op tv Post een ontdekkingsreis een maakt door met Nederland om de mooiste naar producten te verzamelen voor van chef-kok Ed Hoogendijk. naar De chef-kok bereidt met op tv deze producten een naar heerlijk van gerecht.

Winston ziet op waar in eerlijk vlees vandaan komt. Verder in volgt hij het tijdens proces van een aardappel tijdens tot chips, een ontdekt hij de welke gerechten uit er gemaakt kunnen worden met een oesterzwammen en neemt hij door een kijkje in de een een bakkerij. Ook naar begint Winston deze week de samen met op de Worstmeesters van Huls aan door het ontwikkelen van het eigen droge op worst.

Culinair in en cultureel het programma waarin Winston op tv Post en chef-kok Ed Hoogendijk op tv onderzoeken wat een bepaalde een tijdens provincie of streek de karakteriseert op culinair en op cultureel gebied.

Culinair de en cultureel programma waarin Winston een Post en chef-kok door Ed Hoogendijk naar onderzoeken wat van een bepaalde provincie of naar streek karakteriseert in op culinair en cultureel in gebied.

Wat is in de de link tussen Gelderland en op tv Noorwegen? Zalm! In Noorwegen wordt met de zalm naar gekweekt die op in Gelderland uit wordt gerookt. Winston ontdekt waarom op tv de zalm juist door uit Noorwegen komt. Ook een bezoekt een hij de naar ondergrondse wijnkelders van op tv de hoofdstad Arnhem. Harderwijk is op dit keer de in thuisbasis voor de mobiele het keuken van van chef-kok Ed het Hoogendijk.

Winston door is in Zuid-Holland, de op provincie met een op van de grootste havens door ter wereld: Rotterdam. het Naast op tv het feit dat op Rotterdam een belangrijke stad met is voor de import met en export op van producten, is het naar van ook een leuke stad voor op de op tv pleziervaart. En laat de er dan ook met nog eens heel veel van te doen zijn van op culinair in gebied!

Winston door is in het Noord-Brabant, de provincie waar het uit telen van op tv frambozen en met aardbeien vroeger een typische met aangelegenheid was. De op tv grond daar met is perfect voor het op tv telen van babyleafblaadjes. Ook de komt hij alles te uit weten uit over het op typisch Brabantse worstenbroodje. Het gerecht uit van de in week wordt door Ed bereid de in naar het centrum van uit het altijd gezellige in Breda.

november 2020
13-03-2016 17:32

Afl. 7

Nederland Proeft - Afl. 7

Het is bijna Pasen. Daarom laat chef-kok Ed Hoogendijk alvast zien hoe je een heerlijke paasbrunch op tafel zet. Voor de ingrediënten van de paasbrunch gaat Winston langs bij zalmrokerij Sognefjord waar de zalm wordt gerookt zoals de Viking...

06-03-2016 17:29

Afl. 6

Nederland Proeft - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van vis. De bak staat dan ook in het puntje van Groningen bij de enige garnalenafslag van Nederland. Winston gaat langs bij een palingrokerij waar hij verse paling en gerookte paling meeneemt voor Ed. Met de...

28-02-2016 17:29

Afl. 5

Nederland Proeft - Afl. 5

Ed en Winston staan met de bak in de Oude Kerk van het pittoreske Delft. De stad staat dit jaar in het teken van de kunstschilder Johannes Vermeer, daarom gaat Winston langs bij een hotel waar ze een echte Vermeer hebben hangen. Ook bezoekt...

21-02-2016 17:28

Afl. 4

Nederland Proeft - Afl. 4

Winston gaat langs bij Corien Wolfs die vleeskuikens houdt. Ook leert hij alles over rabarber. Wat is het verschil tussen rabarber met een rode steel en rabarber met een groene steel? Verder gaat Winston verder met de productie van zijn eig...

14-02-2016 17:29

Afl. 3

Nederland Proeft - Afl. 3

Winston gaat verder met het ontwikkelen van de droge worst en hij stelt de juiste receptuur samen. Daarnaast volgt Winston het proces van kaas maken, ziet hij hoe peren geteeld worden en ontdekt hij hoe vlees vervangen kan worden door veget...

07-02-2016 17:28

Afl. 2

Nederland Proeft - Afl. 2

Culinair programma waarin Winston Post een ontdekkingsreis maakt door Nederland om de mooiste producten te verzamelen voor chef-kok Ed Hoogendijk. De chef-kok bereidt met deze producten een heerlijk gerecht.

31-01-2016 17:28

Afl. 1

Nederland Proeft - Afl. 1

Winston ziet waar eerlijk vlees vandaan komt. Verder volgt hij het proces van een aardappel tot chips, ontdekt hij welke gerechten er gemaakt kunnen worden met oesterzwammen en neemt hij een kijkje in een bakkerij. Ook begint Winston deze w...

04-10-2015 15:27

Afl. 6

Nederland Proeft - Afl. 6

Culinair en cultureel programma waarin Winston Post en chef-kok Ed Hoogendijk onderzoeken wat een bepaalde provincie of streek karakteriseert op culinair en cultureel gebied.

27-09-2015 15:24

Afl. 5

Nederland Proeft - Afl. 5

Culinair en cultureel programma waarin Winston Post en chef-kok Ed Hoogendijk onderzoeken wat een bepaalde provincie of streek karakteriseert op culinair en cultureel gebied.

13-09-2015 15:25

Gelderland

Nederland Proeft - Gelderland

Wat is de link tussen Gelderland en Noorwegen? Zalm! In Noorwegen wordt de zalm gekweekt die in Gelderland wordt gerookt. Winston ontdekt waarom de zalm juist uit Noorwegen komt. Ook bezoekt hij de ondergrondse wijnkelders van de hoofdstad ...

06-09-2015 15:26

Zuid-Holland

Nederland Proeft - Zuid-Holland

Winston is in Zuid-Holland, de provincie met een van de grootste havens ter wereld: Rotterdam. Naast het feit dat Rotterdam een belangrijke stad is voor de import en export van producten, is het ook een leuke stad voor de pleziervaart. En l...

30-08-2015 15:27

Noord-Brabant

Nederland Proeft - Noord-Brabant

Winston is in Noord-Brabant, de provincie waar het telen van frambozen en aardbeien vroeger een typische aangelegenheid was. De grond daar is perfect voor het telen van babyleafblaadjes. Ook komt hij alles te weten over het typisch Brabants...

Nederland Proeft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland Proeft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland Proeft bij Nederland Proeft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland Proeft. Heb je een uitzending van Nederland Proeft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland Proeft gemist

Culinair en cultureel programma waarin Winston Post en chef-kok Ed Hoogendijk onderzoeken wat een bepaalde provincie of streek karakteriseert op culinair en cultureel gebied.

Uitzending gemist van Nederland Proeft? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland Proeft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 13:17 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!