Programma gemist?

Het uit is bijna Pasen. Daarom de laat chef-kok tijdens Ed Hoogendijk met alvast zien hoe je met een heerlijke paasbrunch een op tafel zet. Voor op de ingrediënten van naar de paasbrunch gaat van Winston op langs bij zalmrokerij Sognefjord waar de tijdens zalm uit wordt gerookt van zoals de Vikingen dat op vroeger deden. Verder bezoekt Winston het een ei-ververij op en haalt hij heerlijk tijdens zoete in aardbeien bij een oude in bekende. uit Ook zal de Winstons Wereld op Worst worden op tv gelanceerd!

De aflevering staat met in het teken in van op tv vis. De bak staat uit dan ook in in het puntje van in Groningen bij op tv de enige garnalenafslag een van Nederland. Winston gaat langs uit bij een op palingrokerij op waar hij verse paling en de gerookte een paling meeneemt voor van Ed. Met de verse op tv paling zal van Ed sous-videkoken en dit presenteren op met rustiek brood. Ook uit wordt er in gekookt met kokkels tijdens en natuurlijk een garnalen!

Ed door en Winston staan met de van bak in de op tv het Oude Kerk van het pittoreske Delft. van met De stad staat op dit jaar in uit het teken van van de kunstschilder Johannes het Vermeer, daarom gaat op Winston langs bij van een hotel waar ze een een echte Vermeer hebben op hangen. Ook van bezoekt hij een door bakker die zelfs Johannes naar Vermeer-gebakjes in maakt. Het gerecht van de week door met wordt deze keer tijdens gemaakt voor Ina. Zij organiseert vrijwillig de naar het evenement 'Uit eten in met Ina', waar zij alleenstaanden de samenbrengt om lekker van te met eten.

Winston gaat door langs van bij Corien Wolfs die vleeskuikens houdt. met Ook een leert hij alles over rabarber. op tv in Wat is het verschil tussen rabarber van de met een rode op steel en rabarber met een groene een steel? een Verder gaat Winston verder met in de productie van de zijn op eigen droge worst in bij de Worstmeesters van een Huls. Chef met Ed bereidt deze keer weer naar tijdens een verrassend gerecht op tv met alle ingrediënten het die Winston voor met hem heeft gehaald. Natuurlijk wordt dit door gerecht in bereid voor iemand met die het in verdient om in het door zonnetje gezet te in worden.

Winston gaat verder de met uit het ontwikkelen van tijdens de droge het worst en hij stelt de juiste met receptuur tijdens samen. Daarnaast volgt het Winston het door proces van kaas met maken, ziet hij hoe uit peren geteeld worden tijdens en ontdekt op tv hij hoe vlees uit vervangen kan worden naar door vegetarische producten. Aan een bar een geniet hij de van heerlijke mezze, kleine van met gerechtjes uit de een mediterrane keuken.

Culinair een programma waarin een Winston Post een ontdekkingsreis maakt met door Nederland om de het mooiste in producten te verzamelen een voor chef-kok Ed Hoogendijk. door De door chef-kok bereidt met deze uit producten een heerlijk van gerecht.

Winston ziet de waar op tv eerlijk vlees vandaan komt. Verder volgt op hij het proces op van een aardappel het tijdens tot chips, ontdekt van hij welke gerechten met er gemaakt kunnen worden met met oesterzwammen en neemt hij met door een kijkje in een bakkerij. uit Ook begint op tv Winston deze week uit samen met de Worstmeesters tijdens van Huls aan het naar ontwikkelen het van eigen droge in worst.

Culinair tijdens en cultureel programma waarin Winston van Post op tv en chef-kok Ed Hoogendijk de onderzoeken wat een van bepaalde provincie of tijdens streek karakteriseert op culinair op en cultureel een gebied.

Culinair een en cultureel programma door waarin Winston Post en chef-kok door naar Ed Hoogendijk onderzoeken wat naar een bepaalde provincie een of streek karakteriseert op op culinair en cultureel een gebied.

Wat van is de link tussen uit Gelderland met en Noorwegen? Zalm! in In Noorwegen wordt de zalm naar gekweekt die in met Gelderland wordt gerookt. uit Winston ontdekt tijdens waarom de zalm op tv juist uit Noorwegen op komt. Ook bezoekt hij de tijdens ondergrondse de wijnkelders van de hoofdstad op Arnhem. Harderwijk in is dit keer de naar thuisbasis voor het de mobiele keuken van van chef-kok Ed van Hoogendijk.

Winston is in een Zuid-Holland, de naar provincie met uit een van de van grootste havens de ter wereld: Rotterdam. Naast het feit tijdens dat naar Rotterdam een belangrijke het stad is voor de op tv import uit en export van producten, is op het van ook een leuke tijdens stad voor de pleziervaart. het En laat er dan ook op nog eens heel op tv de veel te doen zijn op tv op culinair tijdens gebied!

Winston is in met Noord-Brabant, de van provincie waar op het telen van frambozen en het aardbeien vroeger naar een in typische aangelegenheid was. De het grond daar is een perfect voor het telen van op babyleafblaadjes. Ook komt met hij alles te een weten over het een typisch Brabantse een worstenbroodje. door Het gerecht van de week wordt uit door Ed met bereid in het het centrum van het altijd tijdens gezellige tijdens Breda.

augustus 2020
13-03-2016 17:32

Afl. 7

Nederland Proeft - Afl. 7

Het is bijna Pasen. Daarom laat chef-kok Ed Hoogendijk alvast zien hoe je een heerlijke paasbrunch op tafel zet. Voor de ingrediënten van de paasbrunch gaat Winston langs bij zalmrokerij Sognefjord waar de zalm wordt gerookt zoals de Viking...

06-03-2016 17:29

Afl. 6

Nederland Proeft - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van vis. De bak staat dan ook in het puntje van Groningen bij de enige garnalenafslag van Nederland. Winston gaat langs bij een palingrokerij waar hij verse paling en gerookte paling meeneemt voor Ed. Met de...

28-02-2016 17:29

Afl. 5

Nederland Proeft - Afl. 5

Ed en Winston staan met de bak in de Oude Kerk van het pittoreske Delft. De stad staat dit jaar in het teken van de kunstschilder Johannes Vermeer, daarom gaat Winston langs bij een hotel waar ze een echte Vermeer hebben hangen. Ook bezoekt...

21-02-2016 17:28

Afl. 4

Nederland Proeft - Afl. 4

Winston gaat langs bij Corien Wolfs die vleeskuikens houdt. Ook leert hij alles over rabarber. Wat is het verschil tussen rabarber met een rode steel en rabarber met een groene steel? Verder gaat Winston verder met de productie van zijn eig...

14-02-2016 17:29

Afl. 3

Nederland Proeft - Afl. 3

Winston gaat verder met het ontwikkelen van de droge worst en hij stelt de juiste receptuur samen. Daarnaast volgt Winston het proces van kaas maken, ziet hij hoe peren geteeld worden en ontdekt hij hoe vlees vervangen kan worden door veget...

07-02-2016 17:28

Afl. 2

Nederland Proeft - Afl. 2

Culinair programma waarin Winston Post een ontdekkingsreis maakt door Nederland om de mooiste producten te verzamelen voor chef-kok Ed Hoogendijk. De chef-kok bereidt met deze producten een heerlijk gerecht.

31-01-2016 17:28

Afl. 1

Nederland Proeft - Afl. 1

Winston ziet waar eerlijk vlees vandaan komt. Verder volgt hij het proces van een aardappel tot chips, ontdekt hij welke gerechten er gemaakt kunnen worden met oesterzwammen en neemt hij een kijkje in een bakkerij. Ook begint Winston deze w...

04-10-2015 15:27

Afl. 6

Nederland Proeft - Afl. 6

Culinair en cultureel programma waarin Winston Post en chef-kok Ed Hoogendijk onderzoeken wat een bepaalde provincie of streek karakteriseert op culinair en cultureel gebied.

27-09-2015 15:24

Afl. 5

Nederland Proeft - Afl. 5

Culinair en cultureel programma waarin Winston Post en chef-kok Ed Hoogendijk onderzoeken wat een bepaalde provincie of streek karakteriseert op culinair en cultureel gebied.

13-09-2015 15:25

Gelderland

Nederland Proeft - Gelderland

Wat is de link tussen Gelderland en Noorwegen? Zalm! In Noorwegen wordt de zalm gekweekt die in Gelderland wordt gerookt. Winston ontdekt waarom de zalm juist uit Noorwegen komt. Ook bezoekt hij de ondergrondse wijnkelders van de hoofdstad ...

06-09-2015 15:26

Zuid-Holland

Nederland Proeft - Zuid-Holland

Winston is in Zuid-Holland, de provincie met een van de grootste havens ter wereld: Rotterdam. Naast het feit dat Rotterdam een belangrijke stad is voor de import en export van producten, is het ook een leuke stad voor de pleziervaart. En l...

30-08-2015 15:27

Noord-Brabant

Nederland Proeft - Noord-Brabant

Winston is in Noord-Brabant, de provincie waar het telen van frambozen en aardbeien vroeger een typische aangelegenheid was. De grond daar is perfect voor het telen van babyleafblaadjes. Ook komt hij alles te weten over het typisch Brabants...

Nederland Proeft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland Proeft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland Proeft bij Nederland Proeft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland Proeft. Heb je een uitzending van Nederland Proeft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland Proeft gemist

Culinair en cultureel programma waarin Winston Post en chef-kok Ed Hoogendijk onderzoeken wat een bepaalde provincie of streek karakteriseert op culinair en cultureel gebied.

Uitzending gemist van Nederland Proeft? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland Proeft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 13:17 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!