Programma gemist?

Het in is bijna Pasen. Daarom een laat chef-kok op Ed Hoogendijk alvast zien hoe in je door een heerlijke paasbrunch in op tafel zet. Voor de tijdens ingrediënten van de de op tv paasbrunch gaat Winston langs tijdens bij zalmrokerij Sognefjord uit waar de het zalm wordt gerookt zoals in de Vikingen tijdens dat vroeger deden. Verder bezoekt Winston het een een ei-ververij en haalt uit hij heerlijk het zoete aardbeien bij een oude in bekende. door Ook zal de Winstons Wereld naar Worst worden in gelanceerd!

De met aflevering staat in in het teken van van vis. De met bak staat dan ook de in het puntje naar van Groningen bij de de enige garnalenafslag van met Nederland. de Winston gaat langs bij de een palingrokerij waar hij een verse paling en uit gerookte paling meeneemt de voor Ed. van Met de verse paling door zal Ed sous-videkoken en op tv dit op presenteren op rustiek in brood. Ook wordt er in gekookt met kokkels op en natuurlijk naar garnalen!

Ed en op tv Winston staan een met de door bak in de door Oude Kerk van het tijdens pittoreske Delft. De stad tijdens staat dit van jaar in het teken naar van het de kunstschilder Johannes Vermeer, door daarom gaat Winston langs in bij een hotel een waar ze het een echte Vermeer een hebben hangen. Ook bezoekt hij een een bakker die in zelfs Johannes Vermeer-gebakjes tijdens maakt. Het gerecht van van de naar week het wordt deze keer gemaakt voor met Ina. Zij organiseert vrijwillig naar het evenement 'Uit een tijdens eten met Ina', waar zij tijdens alleenstaanden naar samenbrengt om lekker te van eten.

Winston naar gaat langs bij Corien van Wolfs met die vleeskuikens houdt. Ook tijdens leert hij alles over rabarber. de op Wat is het met verschil tussen rabarber met een door rode steel en rabarber een een met een groene steel? tijdens Verder gaat Winston verder tijdens met naar de productie van zijn eigen uit droge worst bij de een van Worstmeesters van Huls. Chef tijdens Ed bereidt deze keer weer van een uit verrassend gerecht met alle naar ingrediënten een die Winston voor hem heeft door gehaald. Natuurlijk wordt naar dit gerecht bereid op voor een iemand die het verdient om in in het in zonnetje gezet te op tv worden.

Winston gaat uit verder met naar het ontwikkelen van de de droge worst en van hij stelt op tv de juiste receptuur samen. in Daarnaast volgt Winston tijdens het in proces van kaas maken, ziet in hij het hoe peren geteeld worden en ontdekt door hij op hoe vlees vervangen kan worden in door vegetarische producten. naar Aan van een bar geniet met hij van heerlijke het mezze, kleine gerechtjes uit in de mediterrane uit keuken.

Culinair programma door waarin Winston Post een een ontdekkingsreis maakt de door van Nederland om de mooiste producten te naar verzamelen voor chef-kok door Ed op Hoogendijk. De chef-kok bereidt met op deze producten een door heerlijk naar gerecht.

Winston ziet waar op tv eerlijk vlees naar vandaan komt. door Verder volgt tijdens hij het proces van een op tv aardappel tot tijdens chips, ontdekt hij door welke gerechten er gemaakt kunnen naar worden met een oesterzwammen het en neemt hij op een kijkje in een met bakkerij. Ook begint in Winston deze week door samen met de Worstmeesters met van Huls aan het naar ontwikkelen op van eigen droge het worst.

Culinair met en cultureel programma door waarin Winston Post en op chef-kok het Ed Hoogendijk onderzoeken wat een bepaalde van provincie op of streek van karakteriseert op culinair en cultureel met gebied.

Culinair met en cultureel programma waarin een Winston door Post en chef-kok uit Ed Hoogendijk onderzoeken wat een bepaalde de provincie of streek van karakteriseert op door culinair en in cultureel gebied.

Wat is de op link tussen op Gelderland en met Noorwegen? Zalm! In Noorwegen de wordt de zalm naar gekweekt die in op Gelderland wordt op tv gerookt. Winston ontdekt waarom uit de zalm juist uit van Noorwegen op tv komt. Ook van bezoekt hij de ondergrondse op wijnkelders van de hoofdstad Arnhem. door Harderwijk is met dit keer de de thuisbasis op tv voor de mobiele keuken van op chef-kok Ed in Hoogendijk.

Winston is uit in een Zuid-Holland, de provincie het met een van de grootste havens in ter tijdens wereld: Rotterdam. op Naast het feit uit dat Rotterdam een belangrijke door stad is op tv voor de import en export op tv van producten, is tijdens het ook naar een leuke stad een voor de op tv pleziervaart. En laat er dan ook met nog eens door heel veel te op doen zijn op op culinair naar gebied!

Winston is in met Noord-Brabant, door de provincie uit waar het telen van frambozen en in aardbeien de vroeger een typische door aangelegenheid was. De grond daar naar is perfect uit voor het telen van door babyleafblaadjes. een Ook komt op tv hij alles te weten over het de typisch door Brabantse worstenbroodje. Het gerecht van het uit de week wordt door Ed bereid naar in het centrum van van het op altijd gezellige in Breda.

maart 2021
13-03-2016 17:32

Afl. 7

Nederland Proeft - Afl. 7

Het is bijna Pasen. Daarom laat chef-kok Ed Hoogendijk alvast zien hoe je een heerlijke paasbrunch op tafel zet. Voor de ingrediënten van de paasbrunch gaat Winston langs bij zalmrokerij Sognefjord waar de zalm wordt gerookt zoals de Viking...

06-03-2016 17:29

Afl. 6

Nederland Proeft - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van vis. De bak staat dan ook in het puntje van Groningen bij de enige garnalenafslag van Nederland. Winston gaat langs bij een palingrokerij waar hij verse paling en gerookte paling meeneemt voor Ed. Met de...

28-02-2016 17:29

Afl. 5

Nederland Proeft - Afl. 5

Ed en Winston staan met de bak in de Oude Kerk van het pittoreske Delft. De stad staat dit jaar in het teken van de kunstschilder Johannes Vermeer, daarom gaat Winston langs bij een hotel waar ze een echte Vermeer hebben hangen. Ook bezoekt...

21-02-2016 17:28

Afl. 4

Nederland Proeft - Afl. 4

Winston gaat langs bij Corien Wolfs die vleeskuikens houdt. Ook leert hij alles over rabarber. Wat is het verschil tussen rabarber met een rode steel en rabarber met een groene steel? Verder gaat Winston verder met de productie van zijn eig...

14-02-2016 17:29

Afl. 3

Nederland Proeft - Afl. 3

Winston gaat verder met het ontwikkelen van de droge worst en hij stelt de juiste receptuur samen. Daarnaast volgt Winston het proces van kaas maken, ziet hij hoe peren geteeld worden en ontdekt hij hoe vlees vervangen kan worden door veget...

07-02-2016 17:28

Afl. 2

Nederland Proeft - Afl. 2

Culinair programma waarin Winston Post een ontdekkingsreis maakt door Nederland om de mooiste producten te verzamelen voor chef-kok Ed Hoogendijk. De chef-kok bereidt met deze producten een heerlijk gerecht.

31-01-2016 17:28

Afl. 1

Nederland Proeft - Afl. 1

Winston ziet waar eerlijk vlees vandaan komt. Verder volgt hij het proces van een aardappel tot chips, ontdekt hij welke gerechten er gemaakt kunnen worden met oesterzwammen en neemt hij een kijkje in een bakkerij. Ook begint Winston deze w...

04-10-2015 15:27

Afl. 6

Nederland Proeft - Afl. 6

Culinair en cultureel programma waarin Winston Post en chef-kok Ed Hoogendijk onderzoeken wat een bepaalde provincie of streek karakteriseert op culinair en cultureel gebied.

27-09-2015 15:24

Afl. 5

Nederland Proeft - Afl. 5

Culinair en cultureel programma waarin Winston Post en chef-kok Ed Hoogendijk onderzoeken wat een bepaalde provincie of streek karakteriseert op culinair en cultureel gebied.

13-09-2015 15:25

Gelderland

Nederland Proeft - Gelderland

Wat is de link tussen Gelderland en Noorwegen? Zalm! In Noorwegen wordt de zalm gekweekt die in Gelderland wordt gerookt. Winston ontdekt waarom de zalm juist uit Noorwegen komt. Ook bezoekt hij de ondergrondse wijnkelders van de hoofdstad ...

06-09-2015 15:26

Zuid-Holland

Nederland Proeft - Zuid-Holland

Winston is in Zuid-Holland, de provincie met een van de grootste havens ter wereld: Rotterdam. Naast het feit dat Rotterdam een belangrijke stad is voor de import en export van producten, is het ook een leuke stad voor de pleziervaart. En l...

30-08-2015 15:27

Noord-Brabant

Nederland Proeft - Noord-Brabant

Winston is in Noord-Brabant, de provincie waar het telen van frambozen en aardbeien vroeger een typische aangelegenheid was. De grond daar is perfect voor het telen van babyleafblaadjes. Ook komt hij alles te weten over het typisch Brabants...

Nederland Proeft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland Proeft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland Proeft bij Nederland Proeft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland Proeft. Heb je een uitzending van Nederland Proeft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland Proeft gemist

Culinair en cultureel programma waarin Winston Post en chef-kok Ed Hoogendijk onderzoeken wat een bepaalde provincie of streek karakteriseert op culinair en cultureel gebied.

Uitzending gemist van Nederland Proeft? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland Proeft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 13:17 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!