Programma gemist?

Het is op tv bijna naar Pasen. Daarom laat chef-kok Ed Hoogendijk uit alvast uit zien hoe door je een heerlijke paasbrunch in op tafel van zet. Voor de ingrediënten van van de paasbrunch het gaat Winston langs bij zalmrokerij uit Sognefjord door waar de zalm wordt gerookt de zoals de Vikingen het dat vroeger het deden. Verder in bezoekt Winston een ei-ververij de en haalt hij heerlijk het zoete aardbeien op tv bij het een oude bekende. Ook zal de naar Winstons Wereld op tv Worst de worden gelanceerd!

De aflevering staat de in het in teken van vis. De op naar bak staat dan ook de in het puntje met van Groningen bij de enige op tv op garnalenafslag van Nederland. Winston gaat langs de op tv bij een palingrokerij waar hij met verse paling en op tv gerookte paling met meeneemt voor in Ed. Met de verse door paling zal Ed sous-videkoken en door dit door presenteren op rustiek op tv brood. Ook wordt op tv er gekookt met kokkels naar en van natuurlijk garnalen!

Ed en door Winston staan met van de bak in van de naar Oude Kerk van het pittoreske op tv Delft. De stad staat door dit uit jaar in het teken op tv van de uit kunstschilder Johannes Vermeer, daarom in gaat Winston op tv langs bij op een hotel waar ze in een echte tijdens Vermeer hebben hangen. op Ook bezoekt hij een bakker op tv die uit zelfs Johannes Vermeer-gebakjes maakt. Het gerecht op tv van de het week wordt deze keer uit gemaakt voor Ina. de Zij op organiseert vrijwillig het uit evenement 'Uit eten met Ina', uit waar zij op alleenstaanden in samenbrengt om lekker met te eten.

Winston op tv gaat langs bij Corien Wolfs uit in die vleeskuikens houdt. Ook de leert hij alles over rabarber. het Wat een is het verschil tussen uit rabarber in met een rode steel en naar rabarber met een met groene steel? Verder gaat naar Winston verder uit met de productie van van zijn de eigen droge worst bij op de Worstmeesters van van Huls. in Chef Ed bereidt deze keer weer de een met verrassend gerecht met alle van ingrediënten die Winston voor op door hem heeft gehaald. op tv Natuurlijk wordt dit gerecht uit bereid voor in iemand die het uit verdient om in in het zonnetje gezet te tijdens worden.

Winston met gaat verder door met het ontwikkelen van de het droge met worst en hij stelt de de juiste receptuur samen. Daarnaast uit volgt Winston het het proces door van kaas maken, ziet hij het hoe peren door geteeld worden door en ontdekt hij hoe vlees het vervangen kan worden op tv door vegetarische door producten. in Aan een bar geniet hij tijdens van heerlijke de mezze, kleine gerechtjes uit de een op mediterrane keuken.

Culinair op programma waarin Winston in Post een ontdekkingsreis maakt met door op Nederland om de de mooiste producten te verzamelen voor op chef-kok Ed Hoogendijk. een De chef-kok bereidt uit met deze de producten een heerlijk een gerecht.

Winston op ziet waar eerlijk op vlees vandaan komt. Verder volgt door hij in het proces van tijdens een aardappel tot chips, naar ontdekt de hij welke gerechten het er gemaakt kunnen worden op met oesterzwammen van en neemt hij met een kijkje in een bakkerij. de Ook door begint Winston deze week op samen met de Worstmeesters van in Huls aan op tv het ontwikkelen van eigen door droge het worst.

Culinair en cultureel op programma waarin met Winston uit Post en chef-kok de Ed Hoogendijk onderzoeken wat het een bepaalde provincie door of streek karakteriseert op culinair van en naar cultureel gebied.

Culinair op tv en cultureel van programma waarin Winston Post met en chef-kok in Ed Hoogendijk onderzoeken wat een het bepaalde provincie of streek door karakteriseert op door culinair en cultureel van gebied.

Wat is tijdens de link de tussen Gelderland en het Noorwegen? Zalm! In naar Noorwegen wordt uit de zalm gekweekt die in Gelderland het wordt gerookt. uit Winston ontdekt door waarom de zalm juist uit uit het Noorwegen komt. Ook bezoekt hij de de ondergrondse wijnkelders van met de op tv hoofdstad Arnhem. Harderwijk is een dit keer de van thuisbasis uit voor de mobiele keuken van door chef-kok Ed op tv Hoogendijk.

Winston een is in Zuid-Holland, de provincie het met een van door de op tv grootste havens op ter wereld: Rotterdam. Naast het feit tijdens dat Rotterdam op een belangrijke van stad is voor naar de import en export naar van producten, is het de op tv ook een leuke de stad voor de pleziervaart. En de laat er dan ook een nog eens heel door veel te doen van zijn met op culinair het gebied!

Winston is in het Noord-Brabant, de op tv provincie waar naar het telen van op tv frambozen en aardbeien vroeger van een naar typische aangelegenheid was. tijdens De grond daar is perfect op voor in het telen van babyleafblaadjes. Ook komt op hij alles te in weten naar over het typisch uit Brabantse worstenbroodje. Het gerecht van de uit de week wordt door Ed bereid van de in het centrum van het op tv altijd gezellige naar Breda.

oktober 2021
13-03-2016 17:32

Afl. 7

Nederland Proeft - Afl. 7

Het is bijna Pasen. Daarom laat chef-kok Ed Hoogendijk alvast zien hoe je een heerlijke paasbrunch op tafel zet. Voor de ingrediënten van de paasbrunch gaat Winston langs bij zalmrokerij Sognefjord waar de zalm wordt gerookt zoals de Viking...

06-03-2016 17:29

Afl. 6

Nederland Proeft - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van vis. De bak staat dan ook in het puntje van Groningen bij de enige garnalenafslag van Nederland. Winston gaat langs bij een palingrokerij waar hij verse paling en gerookte paling meeneemt voor Ed. Met de...

28-02-2016 17:29

Afl. 5

Nederland Proeft - Afl. 5

Ed en Winston staan met de bak in de Oude Kerk van het pittoreske Delft. De stad staat dit jaar in het teken van de kunstschilder Johannes Vermeer, daarom gaat Winston langs bij een hotel waar ze een echte Vermeer hebben hangen. Ook bezoekt...

21-02-2016 17:28

Afl. 4

Nederland Proeft - Afl. 4

Winston gaat langs bij Corien Wolfs die vleeskuikens houdt. Ook leert hij alles over rabarber. Wat is het verschil tussen rabarber met een rode steel en rabarber met een groene steel? Verder gaat Winston verder met de productie van zijn eig...

14-02-2016 17:29

Afl. 3

Nederland Proeft - Afl. 3

Winston gaat verder met het ontwikkelen van de droge worst en hij stelt de juiste receptuur samen. Daarnaast volgt Winston het proces van kaas maken, ziet hij hoe peren geteeld worden en ontdekt hij hoe vlees vervangen kan worden door veget...

07-02-2016 17:28

Afl. 2

Nederland Proeft - Afl. 2

Culinair programma waarin Winston Post een ontdekkingsreis maakt door Nederland om de mooiste producten te verzamelen voor chef-kok Ed Hoogendijk. De chef-kok bereidt met deze producten een heerlijk gerecht.

31-01-2016 17:28

Afl. 1

Nederland Proeft - Afl. 1

Winston ziet waar eerlijk vlees vandaan komt. Verder volgt hij het proces van een aardappel tot chips, ontdekt hij welke gerechten er gemaakt kunnen worden met oesterzwammen en neemt hij een kijkje in een bakkerij. Ook begint Winston deze w...

04-10-2015 15:27

Afl. 6

Nederland Proeft - Afl. 6

Culinair en cultureel programma waarin Winston Post en chef-kok Ed Hoogendijk onderzoeken wat een bepaalde provincie of streek karakteriseert op culinair en cultureel gebied.

27-09-2015 15:24

Afl. 5

Nederland Proeft - Afl. 5

Culinair en cultureel programma waarin Winston Post en chef-kok Ed Hoogendijk onderzoeken wat een bepaalde provincie of streek karakteriseert op culinair en cultureel gebied.

13-09-2015 15:25

Gelderland

Nederland Proeft - Gelderland

Wat is de link tussen Gelderland en Noorwegen? Zalm! In Noorwegen wordt de zalm gekweekt die in Gelderland wordt gerookt. Winston ontdekt waarom de zalm juist uit Noorwegen komt. Ook bezoekt hij de ondergrondse wijnkelders van de hoofdstad ...

06-09-2015 15:26

Zuid-Holland

Nederland Proeft - Zuid-Holland

Winston is in Zuid-Holland, de provincie met een van de grootste havens ter wereld: Rotterdam. Naast het feit dat Rotterdam een belangrijke stad is voor de import en export van producten, is het ook een leuke stad voor de pleziervaart. En l...

30-08-2015 15:27

Noord-Brabant

Nederland Proeft - Noord-Brabant

Winston is in Noord-Brabant, de provincie waar het telen van frambozen en aardbeien vroeger een typische aangelegenheid was. De grond daar is perfect voor het telen van babyleafblaadjes. Ook komt hij alles te weten over het typisch Brabants...

Nederland Proeft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland Proeft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland Proeft bij Nederland Proeft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland Proeft. Heb je een uitzending van Nederland Proeft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland Proeft gemist

Culinair en cultureel programma waarin Winston Post en chef-kok Ed Hoogendijk onderzoeken wat een bepaalde provincie of streek karakteriseert op culinair en cultureel gebied.

Uitzending gemist van Nederland Proeft? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland Proeft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 13:17 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!