Programma gemist?

Het het is bijna Pasen. op Daarom laat van chef-kok Ed Hoogendijk van alvast zien hoe je tijdens een heerlijke paasbrunch uit op tafel zet. Voor in de op ingrediënten van de paasbrunch gaat Winston tijdens langs de bij zalmrokerij Sognefjord op waar de zalm wordt het gerookt zoals de op tv Vikingen dat vroeger van deden. Verder het bezoekt Winston een een ei-ververij en haalt met hij heerlijk zoete in aardbeien bij een oude bekende. een Ook zal een de Winstons Wereld Worst naar worden de gelanceerd!

De met aflevering staat uit in het teken van vis. De het bak staat met dan ook in met het puntje van Groningen van een bij de enige garnalenafslag van Nederland. tijdens het Winston gaat langs bij een met palingrokerij waar hij verse tijdens paling en het gerookte paling meeneemt een voor Ed. tijdens Met de verse door paling zal Ed sous-videkoken het en dit op presenteren op rustiek brood. de Ook wordt er gekookt uit met op tv kokkels en natuurlijk het garnalen!

Ed en op Winston op tv staan met de van bak in de Oude de Kerk van het pittoreske naar Delft. De naar stad staat dit jaar het in het teken een van de kunstschilder een Johannes Vermeer, naar daarom gaat Winston langs in bij een hotel het waar ze het een echte een Vermeer hebben hangen. Ook bezoekt hij op tv een bakker op tv die zelfs Johannes op tv Vermeer-gebakjes maakt. Het gerecht de van de op week wordt deze keer door gemaakt voor Ina. een Zij organiseert vrijwillig op het naar evenement 'Uit eten op tv met Ina', waar zij op tv alleenstaanden samenbrengt de om lekker te tijdens eten.

Winston gaat het langs bij met Corien Wolfs een die vleeskuikens houdt. Ook leert hij uit door alles over rabarber. uit Wat is het verschil tussen uit rabarber in met een rode steel en rabarber een op met een groene steel? Verder de gaat Winston op verder met de productie de van zijn eigen door droge uit worst bij de Worstmeesters van Huls. in Chef op Ed bereidt deze keer in weer met een verrassend gerecht met alle ingrediënten door die Winston voor de hem heeft tijdens gehaald. met Natuurlijk wordt dit in gerecht bereid voor iemand die door het in verdient om in het zonnetje gezet het te het worden.

Winston de gaat verder met het naar ontwikkelen een van de droge tijdens worst en hij in stelt de juiste receptuur samen. de Daarnaast van volgt Winston het een proces van kaas maken, ziet hij op tv hoe peren geteeld naar worden en ontdekt naar hij hoe vlees naar vervangen kan op worden door op vegetarische producten. Aan op tv een bar geniet door hij van heerlijke mezze, tijdens kleine gerechtjes naar uit de door mediterrane keuken.

Culinair de programma waarin Winston Post door een ontdekkingsreis maakt op door Nederland om uit de mooiste naar producten te verzamelen voor chef-kok tijdens Ed Hoogendijk. uit De chef-kok bereidt een met door deze producten een heerlijk van gerecht.

Winston ziet waar het op tv eerlijk vlees vandaan komt. het Verder volgt met hij het proces van een aardappel met tot chips, ontdekt door hij welke het gerechten er gemaakt met kunnen worden met uit oesterzwammen en neemt hij naar een kijkje uit in een bakkerij. Ook uit begint Winston deze door week samen met een de van Worstmeesters van met Huls aan het naar ontwikkelen van eigen droge op tv worst.

Culinair uit en cultureel programma waarin in Winston Post en chef-kok door Ed op tv Hoogendijk onderzoeken wat een bepaalde naar provincie door of streek door karakteriseert op culinair uit en cultureel gebied.

Culinair en het cultureel programma waarin Winston de de Post en chef-kok Ed op tv Hoogendijk onderzoeken wat door een bepaalde provincie in of streek karakteriseert op culinair naar en cultureel van gebied.

Wat in is de link tussen door Gelderland en Noorwegen? tijdens Zalm! In Noorwegen wordt in de zalm het gekweekt die tijdens in Gelderland wordt gerookt. Winston de ontdekt waarom van de door zalm juist uit Noorwegen komt. de Ook bezoekt hij op tv de ondergrondse tijdens wijnkelders van de de hoofdstad Arnhem. Harderwijk is dit op tv tijdens keer de thuisbasis voor de mobiele tijdens keuken van chef-kok op tv op tv Ed Hoogendijk.

Winston door is in Zuid-Holland, een de provincie met een op tv van de grootste van havens ter wereld: met Rotterdam. de Naast het feit dat een Rotterdam een belangrijke stad het is voor de uit import en export het van producten, is het de ook een leuke in stad een voor de pleziervaart. En tijdens laat er dan de ook de nog eens heel veel te de doen zijn van op culinair door gebied!

Winston naar is in Noord-Brabant, in de provincie naar waar het telen van op tv frambozen en aardbeien vroeger tijdens een typische aangelegenheid de was. De grond op daar met is perfect voor het telen van met op babyleafblaadjes. Ook komt in hij alles te weten op over het van typisch Brabantse worstenbroodje. uit Het gerecht van tijdens de week wordt door Ed bereid door in het centrum een van het altijd door gezellige op tv Breda.

november 2019
13-03-2016 17:32

Afl. 7

Nederland Proeft - Afl. 7

Het is bijna Pasen. Daarom laat chef-kok Ed Hoogendijk alvast zien hoe je een heerlijke paasbrunch op tafel zet. Voor de ingrediënten van de paasbrunch gaat Winston langs bij zalmrokerij Sognefjord waar de zalm wordt gerookt zoals de Viking...

06-03-2016 17:29

Afl. 6

Nederland Proeft - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van vis. De bak staat dan ook in het puntje van Groningen bij de enige garnalenafslag van Nederland. Winston gaat langs bij een palingrokerij waar hij verse paling en gerookte paling meeneemt voor Ed. Met de...

28-02-2016 17:29

Afl. 5

Nederland Proeft - Afl. 5

Ed en Winston staan met de bak in de Oude Kerk van het pittoreske Delft. De stad staat dit jaar in het teken van de kunstschilder Johannes Vermeer, daarom gaat Winston langs bij een hotel waar ze een echte Vermeer hebben hangen. Ook bezoekt...

21-02-2016 17:28

Afl. 4

Nederland Proeft - Afl. 4

Winston gaat langs bij Corien Wolfs die vleeskuikens houdt. Ook leert hij alles over rabarber. Wat is het verschil tussen rabarber met een rode steel en rabarber met een groene steel? Verder gaat Winston verder met de productie van zijn eig...

14-02-2016 17:29

Afl. 3

Nederland Proeft - Afl. 3

Winston gaat verder met het ontwikkelen van de droge worst en hij stelt de juiste receptuur samen. Daarnaast volgt Winston het proces van kaas maken, ziet hij hoe peren geteeld worden en ontdekt hij hoe vlees vervangen kan worden door veget...

07-02-2016 17:28

Afl. 2

Nederland Proeft - Afl. 2

Culinair programma waarin Winston Post een ontdekkingsreis maakt door Nederland om de mooiste producten te verzamelen voor chef-kok Ed Hoogendijk. De chef-kok bereidt met deze producten een heerlijk gerecht.

31-01-2016 17:28

Afl. 1

Nederland Proeft - Afl. 1

Winston ziet waar eerlijk vlees vandaan komt. Verder volgt hij het proces van een aardappel tot chips, ontdekt hij welke gerechten er gemaakt kunnen worden met oesterzwammen en neemt hij een kijkje in een bakkerij. Ook begint Winston deze w...

04-10-2015 15:27

Afl. 6

Nederland Proeft - Afl. 6

Culinair en cultureel programma waarin Winston Post en chef-kok Ed Hoogendijk onderzoeken wat een bepaalde provincie of streek karakteriseert op culinair en cultureel gebied.

27-09-2015 15:24

Afl. 5

Nederland Proeft - Afl. 5

Culinair en cultureel programma waarin Winston Post en chef-kok Ed Hoogendijk onderzoeken wat een bepaalde provincie of streek karakteriseert op culinair en cultureel gebied.

13-09-2015 15:25

Gelderland

Nederland Proeft - Gelderland

Wat is de link tussen Gelderland en Noorwegen? Zalm! In Noorwegen wordt de zalm gekweekt die in Gelderland wordt gerookt. Winston ontdekt waarom de zalm juist uit Noorwegen komt. Ook bezoekt hij de ondergrondse wijnkelders van de hoofdstad ...

06-09-2015 15:26

Zuid-Holland

Nederland Proeft - Zuid-Holland

Winston is in Zuid-Holland, de provincie met een van de grootste havens ter wereld: Rotterdam. Naast het feit dat Rotterdam een belangrijke stad is voor de import en export van producten, is het ook een leuke stad voor de pleziervaart. En l...

30-08-2015 15:27

Noord-Brabant

Nederland Proeft - Noord-Brabant

Winston is in Noord-Brabant, de provincie waar het telen van frambozen en aardbeien vroeger een typische aangelegenheid was. De grond daar is perfect voor het telen van babyleafblaadjes. Ook komt hij alles te weten over het typisch Brabants...

Nederland Proeft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland Proeft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland Proeft bij Nederland Proeft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland Proeft. Heb je een uitzending van Nederland Proeft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland Proeft gemist

Culinair en cultureel programma waarin Winston Post en chef-kok Ed Hoogendijk onderzoeken wat een bepaalde provincie of streek karakteriseert op culinair en cultureel gebied.

Uitzending gemist van Nederland Proeft? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland Proeft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 02-11-2019 om 13:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!