Programma gemist?

Het is bijna een Pasen. Daarom in laat chef-kok in Ed Hoogendijk uit alvast zien hoe naar je een heerlijke van paasbrunch op tafel zet. Voor de uit ingrediënten op van de paasbrunch gaat tijdens Winston langs bij de zalmrokerij Sognefjord waar op de een zalm wordt gerookt zoals de Vikingen een dat van vroeger deden. Verder bezoekt Winston tijdens een ei-ververij en op tv haalt hij op tv heerlijk zoete aardbeien een bij op een oude bekende. Ook tijdens zal de Winstons de Wereld Worst worden met gelanceerd!

De de aflevering staat in het van teken van op vis. De bak staat dan naar ook in het een met puntje van Groningen bij de een enige garnalenafslag van Nederland. van Winston gaat van langs bij een van palingrokerij waar hij uit verse paling en op tv gerookte paling meeneemt voor met Ed. Met de van verse paling met zal op Ed sous-videkoken en het dit presenteren op rustiek brood. op tv Ook wordt er het gekookt uit met kokkels en natuurlijk naar garnalen!

Ed het en Winston staan met de met bak een in de Oude Kerk door van het pittoreske van Delft. De stad uit staat uit dit jaar in op het teken van in de kunstschilder Johannes Vermeer, op daarom gaat door Winston langs bij een hotel van waar ze op tv een echte met Vermeer hebben hangen. Ook bezoekt met hij een uit bakker die zelfs Johannes met Vermeer-gebakjes naar maakt. Het gerecht met van de week wordt met deze keer naar gemaakt voor Ina. Zij organiseert vrijwillig van het tijdens evenement 'Uit op tv eten met Ina', waar zij een alleenstaanden samenbrengt om in lekker te op tv eten.

Winston gaat met langs in bij Corien Wolfs die vleeskuikens houdt. van een Ook leert hij alles over op tv rabarber. Wat tijdens is het verschil tussen op rabarber naar met een rode steel tijdens en rabarber met een tijdens groene steel? uit Verder gaat Winston verder met in de productie van op zijn eigen droge op tv worst naar bij de Worstmeesters van Huls. het Chef Ed tijdens bereidt op tv deze keer weer tijdens een verrassend gerecht met alle ingrediënten een die Winston op tv voor uit hem heeft gehaald. Natuurlijk wordt van dit gerecht bereid voor met iemand tijdens die het verdient om in de het zonnetje gezet naar te op worden.

Winston een gaat verder van met het ontwikkelen van de tijdens droge op worst en hij stelt de de juiste receptuur samen. met Daarnaast volgt Winston op tv het proces van op tv kaas het maken, ziet hij hoe peren het geteeld worden en ontdekt in uit hij hoe vlees tijdens vervangen kan worden door vegetarische tijdens producten. Aan het een bar geniet op hij van heerlijke uit mezze, kleine gerechtjes op uit de mediterrane in keuken.

Culinair in programma waarin Winston Post tijdens een ontdekkingsreis maakt door op Nederland om het de mooiste een producten te verzamelen voor in chef-kok Ed Hoogendijk. De tijdens chef-kok uit bereidt met deze producten tijdens een heerlijk van gerecht.

Winston ziet van waar uit eerlijk vlees vandaan met komt. Verder volgt hij op tv het proces van een aardappel op tv tot chips, van ontdekt hij welke gerechten door er gemaakt kunnen de door worden met oesterzwammen en neemt met hij een het kijkje in in een bakkerij. Ook begint de Winston deze week samen uit met het de Worstmeesters van Huls aan het tijdens ontwikkelen van naar eigen met droge worst.

Culinair en een cultureel programma de waarin Winston Post naar en chef-kok Ed het Hoogendijk onderzoeken naar wat een bepaalde provincie of streek een van karakteriseert op culinair en van cultureel gebied.

Culinair in en cultureel programma waarin naar Winston een Post en chef-kok Ed Hoogendijk het onderzoeken wat een een bepaalde tijdens provincie of streek karakteriseert op op culinair en cultureel met gebied.

Wat de is de link tussen Gelderland naar en Noorwegen? met Zalm! In in Noorwegen wordt de zalm gekweekt met die in Gelderland op wordt gerookt. uit Winston ontdekt een waarom de tijdens zalm juist uit met Noorwegen komt. Ook bezoekt hij de met ondergrondse wijnkelders een van de hoofdstad op Arnhem. Harderwijk is tijdens dit tijdens keer de thuisbasis voor de mobiele de keuken uit van chef-kok met Ed Hoogendijk.

Winston is in op tv op Zuid-Holland, de provincie van met een van de tijdens grootste havens een ter wereld: Rotterdam. Naast het op tv feit dat Rotterdam in een van belangrijke stad is voor in de import en export van de producten, is het een in ook een leuke stad voor op tv de pleziervaart. En laat met het er dan ook nog eens heel op veel op te doen zijn op op tv culinair uit gebied!

Winston de is in Noord-Brabant, de de provincie waar het een telen van naar frambozen en aardbeien op vroeger een typische van aangelegenheid was. De grond met daar door is perfect voor het het telen van babyleafblaadjes. in Ook komt hij alles te het in weten over het met typisch Brabantse worstenbroodje. Het gerecht van op tv de tijdens week wordt door Ed een bereid in het centrum op van het een altijd gezellige in Breda.

maart 2019
13-03-2016 17:32

Afl. 7

Nederland Proeft - Afl. 7

Het is bijna Pasen. Daarom laat chef-kok Ed Hoogendijk alvast zien hoe je een heerlijke paasbrunch op tafel zet. Voor de ingrediënten van de paasbrunch gaat Winston langs bij zalmrokerij Sognefjord waar de zalm wordt gerookt zoals de Viking...

06-03-2016 17:29

Afl. 6

Nederland Proeft - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van vis. De bak staat dan ook in het puntje van Groningen bij de enige garnalenafslag van Nederland. Winston gaat langs bij een palingrokerij waar hij verse paling en gerookte paling meeneemt voor Ed. Met de...

28-02-2016 17:29

Afl. 5

Nederland Proeft - Afl. 5

Ed en Winston staan met de bak in de Oude Kerk van het pittoreske Delft. De stad staat dit jaar in het teken van de kunstschilder Johannes Vermeer, daarom gaat Winston langs bij een hotel waar ze een echte Vermeer hebben hangen. Ook bezoekt...

21-02-2016 17:28

Afl. 4

Nederland Proeft - Afl. 4

Winston gaat langs bij Corien Wolfs die vleeskuikens houdt. Ook leert hij alles over rabarber. Wat is het verschil tussen rabarber met een rode steel en rabarber met een groene steel? Verder gaat Winston verder met de productie van zijn eig...

14-02-2016 17:29

Afl. 3

Nederland Proeft - Afl. 3

Winston gaat verder met het ontwikkelen van de droge worst en hij stelt de juiste receptuur samen. Daarnaast volgt Winston het proces van kaas maken, ziet hij hoe peren geteeld worden en ontdekt hij hoe vlees vervangen kan worden door veget...

07-02-2016 17:28

Afl. 2

Nederland Proeft - Afl. 2

Culinair programma waarin Winston Post een ontdekkingsreis maakt door Nederland om de mooiste producten te verzamelen voor chef-kok Ed Hoogendijk. De chef-kok bereidt met deze producten een heerlijk gerecht.

31-01-2016 17:28

Afl. 1

Nederland Proeft - Afl. 1

Winston ziet waar eerlijk vlees vandaan komt. Verder volgt hij het proces van een aardappel tot chips, ontdekt hij welke gerechten er gemaakt kunnen worden met oesterzwammen en neemt hij een kijkje in een bakkerij. Ook begint Winston deze w...

04-10-2015 15:27

Afl. 6

Nederland Proeft - Afl. 6

Culinair en cultureel programma waarin Winston Post en chef-kok Ed Hoogendijk onderzoeken wat een bepaalde provincie of streek karakteriseert op culinair en cultureel gebied.

27-09-2015 15:24

Afl. 5

Nederland Proeft - Afl. 5

Culinair en cultureel programma waarin Winston Post en chef-kok Ed Hoogendijk onderzoeken wat een bepaalde provincie of streek karakteriseert op culinair en cultureel gebied.

13-09-2015 15:25

Gelderland

Nederland Proeft - Gelderland

Wat is de link tussen Gelderland en Noorwegen? Zalm! In Noorwegen wordt de zalm gekweekt die in Gelderland wordt gerookt. Winston ontdekt waarom de zalm juist uit Noorwegen komt. Ook bezoekt hij de ondergrondse wijnkelders van de hoofdstad ...

06-09-2015 15:26

Zuid-Holland

Nederland Proeft - Zuid-Holland

Winston is in Zuid-Holland, de provincie met een van de grootste havens ter wereld: Rotterdam. Naast het feit dat Rotterdam een belangrijke stad is voor de import en export van producten, is het ook een leuke stad voor de pleziervaart. En l...

30-08-2015 15:27

Noord-Brabant

Nederland Proeft - Noord-Brabant

Winston is in Noord-Brabant, de provincie waar het telen van frambozen en aardbeien vroeger een typische aangelegenheid was. De grond daar is perfect voor het telen van babyleafblaadjes. Ook komt hij alles te weten over het typisch Brabants...

Nederland Proeft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland Proeft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland Proeft bij Nederland Proeft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland Proeft. Heb je een uitzending van Nederland Proeft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland Proeft gemist

Culinair en cultureel programma waarin Winston Post en chef-kok Ed Hoogendijk onderzoeken wat een bepaalde provincie of streek karakteriseert op culinair en cultureel gebied.

Uitzending gemist van Nederland Proeft? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland Proeft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 09-02-2019 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord