Programma gemist?

Het de is bijna tijdens Pasen. Daarom laat chef-kok Ed Hoogendijk de alvast zien hoe op je een heerlijke het paasbrunch op tafel in zet. Voor de op tv ingrediënten van een de paasbrunch gaat op Winston langs door bij zalmrokerij Sognefjord met waar de zalm wordt een gerookt zoals de van Vikingen dat een vroeger deden. Verder naar bezoekt Winston de een ei-ververij en haalt hij heerlijk naar zoete aardbeien bij een de een oude bekende. Ook zal de tijdens Winstons tijdens Wereld Worst worden op tv gelanceerd!

De aflevering in staat in het in teken van vis. De van van bak staat dan ook met in het puntje van met Groningen bij tijdens de enige garnalenafslag van Nederland. tijdens Winston gaat van langs bij een palingrokerij van naar waar hij verse paling de en gerookte paling meeneemt tijdens voor een Ed. Met de verse paling tijdens zal Ed sous-videkoken en uit dit het presenteren op van rustiek brood. Ook wordt van er gekookt een met kokkels en natuurlijk het garnalen!

Ed en in Winston staan met de de bak op in de Oude door Kerk van het pittoreske het Delft. het De stad staat dit jaar op in het teken van het de kunstschilder Johannes tijdens een Vermeer, daarom gaat Winston door langs bij het een hotel waar ze een echte in Vermeer hebben de hangen. Ook naar bezoekt hij een met bakker die zelfs Johannes Vermeer-gebakjes van maakt. Het op gerecht van een de week wordt van deze keer gemaakt voor tijdens Ina. Zij organiseert een vrijwillig het met evenement 'Uit naar eten met Ina', waar in zij alleenstaanden samenbrengt om lekker op tv te op tv eten.

Winston gaat langs van van bij Corien Wolfs op die vleeskuikens houdt. Ook een leert hij alles over rabarber. op tv Wat uit is het verschil uit tussen rabarber van met een rode steel en het rabarber met een groene het van steel? Verder gaat Winston verder in met de de productie van zijn eigen droge uit worst tijdens bij de Worstmeesters van van Huls. Chef op tv Ed bereidt deze keer weer de een verrassend tijdens gerecht op tv met alle ingrediënten een die Winston voor hem het heeft gehaald. Natuurlijk wordt een dit gerecht bereid voor een iemand die het naar verdient een om in het zonnetje gezet van te een worden.

Winston in gaat verder met het ontwikkelen door van in de droge worst en door hij op stelt de juiste receptuur met samen. Daarnaast volgt Winston uit het proces in van kaas maken, met ziet hij hoe peren van geteeld worden uit en ontdekt op hij hoe vlees vervangen op tv kan worden door vegetarische uit producten. Aan door een bar tijdens geniet hij van heerlijke mezze, door kleine op gerechtjes uit de mediterrane in keuken.

Culinair programma tijdens waarin Winston Post van een ontdekkingsreis maakt door in Nederland om de uit mooiste producten te op verzamelen voor chef-kok op Ed Hoogendijk. tijdens De chef-kok bereidt naar met deze producten uit een heerlijk met gerecht.

Winston ziet waar tijdens eerlijk vlees met vandaan komt. op Verder volgt hij het op tv proces tijdens van een aardappel tot chips, het ontdekt tijdens hij welke gerechten er op tv gemaakt kunnen worden met van oesterzwammen de en neemt hij een kijkje in op tv door een bakkerij. Ook begint de Winston deze week samen door met de Worstmeesters de van tijdens Huls aan het de ontwikkelen van eigen op droge worst.

Culinair op tv en cultureel programma waarin de Winston Post en chef-kok tijdens Ed Hoogendijk tijdens onderzoeken wat een tijdens bepaalde het provincie of streek karakteriseert uit op culinair in en cultureel gebied.

Culinair en met cultureel programma waarin Winston een Post en door chef-kok Ed op tv Hoogendijk onderzoeken op tv wat een bepaalde provincie van of streek karakteriseert op op culinair en cultureel in gebied.

Wat is een de link tussen Gelderland de en met Noorwegen? Zalm! In Noorwegen een wordt de zalm van gekweekt die in Gelderland tijdens wordt naar gerookt. Winston ontdekt in waarom de zalm op juist uit met Noorwegen komt. Ook bezoekt hij de de de ondergrondse wijnkelders van de hoofdstad Arnhem. in tijdens Harderwijk is dit keer de met thuisbasis voor op tv de mobiele keuken van het chef-kok Ed op tv Hoogendijk.

Winston is op in Zuid-Holland, de provincie in met een van een tijdens de grootste havens ter wereld: door Rotterdam. een Naast het feit dat Rotterdam naar een op tv belangrijke stad is voor de import op en export van van producten, is het met ook van een leuke naar stad voor de pleziervaart. En laat uit door er dan ook nog eens naar heel veel te doen naar zijn uit op culinair naar gebied!

Winston is in door Noord-Brabant, een de provincie waar het op tv telen van frambozen op en aardbeien vroeger een een typische in aangelegenheid was. De grond naar daar is van perfect voor het telen van in babyleafblaadjes. Ook komt van hij alles te van weten met over het typisch Brabantse het worstenbroodje. Het gerecht op tv van de week door wordt door Ed in bereid in het centrum door van het altijd het gezellige de Breda.

augustus 2019
13-03-2016 17:32

Afl. 7

Nederland Proeft - Afl. 7

Het is bijna Pasen. Daarom laat chef-kok Ed Hoogendijk alvast zien hoe je een heerlijke paasbrunch op tafel zet. Voor de ingrediënten van de paasbrunch gaat Winston langs bij zalmrokerij Sognefjord waar de zalm wordt gerookt zoals de Viking...

06-03-2016 17:29

Afl. 6

Nederland Proeft - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van vis. De bak staat dan ook in het puntje van Groningen bij de enige garnalenafslag van Nederland. Winston gaat langs bij een palingrokerij waar hij verse paling en gerookte paling meeneemt voor Ed. Met de...

28-02-2016 17:29

Afl. 5

Nederland Proeft - Afl. 5

Ed en Winston staan met de bak in de Oude Kerk van het pittoreske Delft. De stad staat dit jaar in het teken van de kunstschilder Johannes Vermeer, daarom gaat Winston langs bij een hotel waar ze een echte Vermeer hebben hangen. Ook bezoekt...

21-02-2016 17:28

Afl. 4

Nederland Proeft - Afl. 4

Winston gaat langs bij Corien Wolfs die vleeskuikens houdt. Ook leert hij alles over rabarber. Wat is het verschil tussen rabarber met een rode steel en rabarber met een groene steel? Verder gaat Winston verder met de productie van zijn eig...

14-02-2016 17:29

Afl. 3

Nederland Proeft - Afl. 3

Winston gaat verder met het ontwikkelen van de droge worst en hij stelt de juiste receptuur samen. Daarnaast volgt Winston het proces van kaas maken, ziet hij hoe peren geteeld worden en ontdekt hij hoe vlees vervangen kan worden door veget...

07-02-2016 17:28

Afl. 2

Nederland Proeft - Afl. 2

Culinair programma waarin Winston Post een ontdekkingsreis maakt door Nederland om de mooiste producten te verzamelen voor chef-kok Ed Hoogendijk. De chef-kok bereidt met deze producten een heerlijk gerecht.

31-01-2016 17:28

Afl. 1

Nederland Proeft - Afl. 1

Winston ziet waar eerlijk vlees vandaan komt. Verder volgt hij het proces van een aardappel tot chips, ontdekt hij welke gerechten er gemaakt kunnen worden met oesterzwammen en neemt hij een kijkje in een bakkerij. Ook begint Winston deze w...

04-10-2015 15:27

Afl. 6

Nederland Proeft - Afl. 6

Culinair en cultureel programma waarin Winston Post en chef-kok Ed Hoogendijk onderzoeken wat een bepaalde provincie of streek karakteriseert op culinair en cultureel gebied.

27-09-2015 15:24

Afl. 5

Nederland Proeft - Afl. 5

Culinair en cultureel programma waarin Winston Post en chef-kok Ed Hoogendijk onderzoeken wat een bepaalde provincie of streek karakteriseert op culinair en cultureel gebied.

13-09-2015 15:25

Gelderland

Nederland Proeft - Gelderland

Wat is de link tussen Gelderland en Noorwegen? Zalm! In Noorwegen wordt de zalm gekweekt die in Gelderland wordt gerookt. Winston ontdekt waarom de zalm juist uit Noorwegen komt. Ook bezoekt hij de ondergrondse wijnkelders van de hoofdstad ...

06-09-2015 15:26

Zuid-Holland

Nederland Proeft - Zuid-Holland

Winston is in Zuid-Holland, de provincie met een van de grootste havens ter wereld: Rotterdam. Naast het feit dat Rotterdam een belangrijke stad is voor de import en export van producten, is het ook een leuke stad voor de pleziervaart. En l...

30-08-2015 15:27

Noord-Brabant

Nederland Proeft - Noord-Brabant

Winston is in Noord-Brabant, de provincie waar het telen van frambozen en aardbeien vroeger een typische aangelegenheid was. De grond daar is perfect voor het telen van babyleafblaadjes. Ook komt hij alles te weten over het typisch Brabants...

Nederland Proeft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland Proeft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland Proeft bij Nederland Proeft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland Proeft. Heb je een uitzending van Nederland Proeft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland Proeft gemist

Culinair en cultureel programma waarin Winston Post en chef-kok Ed Hoogendijk onderzoeken wat een bepaalde provincie of streek karakteriseert op culinair en cultureel gebied.

Uitzending gemist van Nederland Proeft? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland Proeft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 17-08-2019 om 12:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord