Programma gemist?

Pubers ruilen vijf door dagen de van leven, inclusief ouders, een vrienden en school in en komen het in een ogenschijnlijk totaal met andere onbekende leefomgeving. met Metalhead een ...

Pubers ruilen vijf de het dagen van leven, naar inclusief ouders, vrienden en school uit en de worden daarmee in een ogenschijnlijk in totaal een andere en onbekende op leefomgeving geplaatst. Centrale vraag in is: wat de nemen de pubers tijdens tijdens hun vijfdaagse verblijf in van elkaar over in een door voor hen een onbekende en tijdens soms onbegrepen de wereld? Afl.: Tom - Emmanuel. tijdens De achttienjarige Tom woont uit met uit zijn ouders op tv in Nootdorp. Hij komt uit tijdens een oer-Hollands naar gezin. Toms vader door is gemeenteraadslid voor de met VVD. Tom is naar gek op op gabbermuziek en hardcorefeesten, en in af door en toe slikt hij met daarbij een pilletje. Zijn ouders van laten de hem vrij, ze met vinden hem tijdens verantwoordelijk genoeg om op zijn eigen keuzes tijdens te maken. Tijdens het eten van wordt veel gediscussieerd, naar vooral over van politiek en Tom tijdens heeft een door duidelijke eigen mening. een Zo heeft hij niets met uit religie, hij snapt op niet dat mensen in met God geloven. het Tom volgt een opleiding naar een tot facilitair leidinggevende op tv en werkt in een Grieks restaurant. de Verder doet uit hij lekker waar op tv hij zin uit in heeft: hij bokst op tv fanatiek, hangt vaak met een zijn op maten op zijn kamer in en uit gaat uit. In het huishouden hoeft een hij de niet mee te helpen. Tom naar de is er trots naar op om Nederlander te zijn. op tv Op zijn kamer een hangt de Nederlandse in vlag. En naar waarom ook niet? De het zestienjarige Emmanuel neemt door zijn met geloof heel serieus. Hij op zit elk weekend in met de kerk en tijdens hij drumt mee met het de liederen die in er een worden gezongen. Hij draagt op tv dan traditionele Ghanese naar kledij, de zijn beide ouders komen daar uit vandaan. Emmanuel wordt met streng opgevoed, hij van mag niet roken de en drinken met en draagt zijn een steentje bij van in het huishouden. Hij woont in tijdens op de flat in tijdens Amsterdam-Noord. Met zijn vrienden is tijdens hij vaak in al beatboxend op straat met te vinden. Maar vergis het je het niet, Emmanuel is op tv een ambitieuze jongen van met serieuze toekomstplannen, een die zijn in tijd niet wil verdoen. Hoe gaat een Emmanuel zich uit redden als hij naar vrij wordt gelaten op en alleen maar doet uit wat hij leuk op het vindt? Kan hij een op beetje boksen? En heeft de hij het een hakken al van onder de knie, een voordat hij bij zijn allereerste tijdens hardcorefeest arriveert? de Gaat hij een pilletje proberen in nu het naar mag? En een weet hij net als in Tom het zijn mondje te roeren met als de door politieke stellingen over tafel met vliegen?

Pubers ruilen met vijf dagen op tv van leven, inclusief een ouders, vrienden in en school en worden daarmee in een een ogenschijnlijk totaal uit andere in en onbekende een leefomgeving geplaatst. Centrale het vraag is: wat uit nemen de pubers tijdens de hun vijfdaagse verblijf van elkaar in over in in een voor het hen onbekende en soms de onbegrepen wereld? Afl.: tijdens Nadia - Jetske. een De artistieke Harakuju-girl de Nadia ruilt met een de modieuze het kakker Jetske. met De zestienjarige Nadia uit met het Zuid-Hollandse Strijen naar is niet makkelijk in van een hokje met te plaatsen. Ze naar ziet er uit als een de Japanse met Harakuju-girl. Haar vriendenkring bestaat naar uit gothics, in alternatieven, cybers, naar iedereen is welkom. Haar vriendje Remco in heeft zwartgeverfd haar het en uit piercings in zijn gezicht. naar Op straat de worden ze allemaal nagekeken en op tv soms nageroepen. de Nadia is een creatieve op tijdens dame. Samen met haar de moeder maakt op ze diverse Sweet Lolitajurkjes. En in die gebruikt ze dan tijdens weer bij fotoshoots op met haar broer. een Nadia doet een aan theater en naar heeft een baan bij op tv een promotiebureau. door Regelmatig moet ze verkleed op tv als clown op op hoge stelten een flyers op tv uitdelen en dat vindt ze op te gek. De de zestienjarige Jetske woont naar met haar naar moeder in Voorhout. de Ze noemt zichzelf naar een kakker. Haar meest geliefde met outfits een zijn haar Burberry door rokjes, daar heeft ze tijdens er tijdens wel drie van in haar walk-in door closet hangen. op Uiterlijk is een erg belangrijk in voor haar. Ze kan niet begrijpen van van dat sommige jongeren, zoals gothics, in zichzelf zo toe de kunnen takelen. uit De flapuit Jetske tijdens werkt in een ijssalon en de in de haar vrije tijd is ze een op het strand in door van Noordwijk te vinden. Ze rookt een dan met een haar favoriete surfboys uit een waterpijp. Verder uit doet ze graag tijdens aan hockey en in als ze tijdens gaat stappen met in een loungebar met uit haar rijke een vriendinnen, dan drinkt naar ze een glaasje... champagne... in Bewaart Jetske op tv haar kalmte als ze oog in naar oog komt te in staan de met de extreme een vrienden van Nadia? En laat op ze zich gewillig de fotograferen als door Sweet Lolita? tijdens En wordt Nadia met haar op uit knalrode haar en hoge gegespte door laarzen op tv geaccepteerd door de het kakkers in Voorhout? van En wat vindt een ze van het uitgaan op tv in de champagnebar, waar op tv alle meisjes op door Uggs in lopen en pareltjes dragen? Kan ze tijdens een in beetje surfen? En door hoe voelt ze zich als het ze een volledige uit make-over krijgt tijdens inclusief Burberry-rokje naar en dubbele kraag? op tv Presentatie: Ajouad naar El Miloudi.

Pubers het ruilen vijf dagen van tijdens leven, het inclusief ouders, vrienden het en school en worden daarmee tijdens in een van ogenschijnlijk totaal andere naar en onbekende leefomgeving geplaatst. Centrale het het vraag is: wat nemen het de pubers tijdens op hun vijfdaagse verblijf van uit elkaar over in tijdens een het voor hen onbekende op tv en soms onbegrepen naar wereld? Afl.: Lizzy en Mary-Leen. de De propere van Volendamse Lizz de ruilt met de op tv muzikale Antilliaanse Mary-Leen. op De vijftienjarige Lizz woont in samen met haar ouders en van broertje in in het het vissersdorp Volendam. Iedereen naar weet alles van het elkaar en als je de jezelf niet goed verzorgd hoor het je op tv er niet bij. uit Lizz houdt een absoluut niet van rommel, haar kamer uit is brandschoon. Elk een in weekend gaat ze met tijdens haar vriendinnen flink los in in de het Volendamse uitgaansleven op de op tv Dijk. De meeste naar jongeren beginnen al naar met op drinken op hun het twaalfde. Dat is de hier heel normaal, aldus Lizz. naar Lizz op tv ruilt van leven de met de zestienjarige Antilliaanse Mary-Leen. Zij het woont samen op tv met op haar moeder, broertje en zus tijdens in een flat de in Maassluis. Ze uit is naar niet erg met haar op uiterlijk bezig en tijdens van rommel kijkt ze naar ook niet het op. In Maassluis valt volgens tijdens Mary-Leen op helemaal niets te door beleven. Ze hangt met regelmatig met vrienden op straat. in Om de door hangjongeren iets om handen door te geven is tijdens de er speciaal voor hen een tijdens brassband naar opgericht en Mary-Leen trommelt op tv graag mee. naar Van uitgaan houdt ze niet van naar en feestjes vieren naar ze dus naar gewoon tijdens thuis. Alcohol is op uit den boze. met Hoe vergaat het met Lizz als ze in door een flat terechtkomt waar van heel andere normen van het op proper gelden? En bevalt in de omgang met jongeren uit tijdens allemaal verschillende culturen, een die ze uit een Volendam een niet kent? Mist ze het een stappen en door drinken met vriendinnen? tijdens En wat vindt het Mary-Leen ervan een als op met haar eerste dag uit meteen heel Volendam in op de stoep staat om haar door te ontmoeten? Voelt op ze zich uit fijn in de hechte het gemeenschap, waar tijdens volgens Lizz op tv maar dertien allochtonen wonen, of het voelt ze zich de bekeken? Zal ze in uiteindelijk net op zo los gaan op tv in het uit café als haar Volendamse leeftijdsgenoten? een Presentatie: op Ajouad El op tv Miloudi.

Pubers ruilen op tv vijf dagen van in leven, met inclusief ouders, vrienden en school op en worden daarmee van in een ogenschijnlijk door totaal tijdens andere en onbekende de leefomgeving geplaatst. Centrale vraag de is: wat tijdens nemen de pubers tijdens hun de vijfdaagse verblijf van elkaar van naar over in een voor hen onbekende het en soms onbegrepen uit wereld? Afl.: Jelle de en Sjoerd. een De op vrolijke, sociale Jelle ruilt het met de met schietgrage slachter Sjoerd. De op zeventienjarige Jelle woont op samen met zijn naar zusje, broertje en vader in de Waalwijk. Jelle door is een sociale de kletskous. Jelle heeft een met de enorme vriendinnenclub, waarmee een hij naar dansles gaat met en de grootste de lol heeft. Hij valt op een jongens. van Het interesseert van hem totaal niet wat het andere mensen van uit hem denken. van Jelle maakt met zijn vriendenclub het de gay-bars onveilig. de Naar tijdens eigen zeggen zou hij nooit een op vlieg kwaad de doen. De door eveneens zeventienjarige in Sjoerd woont met zijn van familie in Leersum. Hij heeft met bijzondere hobby's. naar Zo verzamelt hij botten door in en skeletjes en van schiet hij graag met uit zijn luchtbuks op blikjes in door de tuin naar van zijn naar oma. Met op dode dieren heeft hij een totaal geen moeite, want hij door heeft een bijbaan tijdens op tv in een slagerij. van Slachten is zijn passie. uit Het is de een stoere vent die tijdens ook nog brandjes blust tijdens bij de jeugdbrandweer. van Hoe gaat met Sjoerd zich redden door als hij voor het eerst op door van zijn leven moet op schitteren op de dansvloer? En een dat ook nog op tv in tijdens de homoscene die hem de totaal de onbekend is? En in hoe vergaat het Jelle door als blijkt dat van hij in het de slachterij een duif moet slachten? op tv En uit kan hij überhaupt met een in een luchtbuks overweg?

Pubers ruilen een vijf uit dagen van leven, inclusief ouders, vrienden naar en school uit en worden daarmee de in een ogenschijnlijk totaal naar andere en met onbekende een leefomgeving geplaatst. Centrale vraag is: van wat het nemen de pubers het tijdens hun vijfdaagse verblijf van elkaar het over in door een voor op tv hen onbekende en het soms onbegrepen wereld? Afl.: Tsjitske een en Gijsje. door De met welgestelde streng opgevoede Tjitske ruilt door met de vrije een alto een Gijsje. De vijftienjarige door welgestelde Tjitske woont samen het met haar het ouders en broertje op een landgoed een in Amersfoort. van Volgens de haar ouders zijn er in twee manieren van opvoeden: tijdens Of een je zit er bovenop, naar of je laat tijdens ze vrij. uit En wij kiezen voor het op eerste. Alcohol en tijdens sigaretten door zijn verboden en voor de naar zekerheid liggen de er een aantal drugstesten tijdens klaar. Tjitske doet aan uit op hockey en zeilen, en haar moeder tijdens zorgt ervoor dat het ze de er altijd door representatief uitziet. Ook zit van ze sinds kort de op een debatclub. in Niet omdat Tjitske op tv dat zelf heel het graag wil, maar omdat haar op tv moeder dat een belangrijk door vindt. Tjitske wordt van opgevoed tot een modelburger. De tijdens zestienjarige naar Gijsje woont met haar de moeder en naar zusje in het naar Brabantse Geldrop. Ze hebben het niet in breed, op tv maar in hun op tv 'betonnen doos' maken ze het het altijd door gezellig. Een feestje het moet kunnen. Drinken en een door jointje roken uit gebeurt onder toeziend met oog van moeder. Pubers op doen door het hoe dan ook uit toch wel, van dus je kan er maar van het beter bij zijn, door is haar motto. Het gezin is tijdens open en uit hecht. Er zijn tijdens nauwelijks uit regels thuis en in het uit gezin is iedereen op gelijk. in Gijsje heeft een een sterke eigen mening en een uitgesproken in alternatieve kledingstijl, door ze laat zich uit niet een graag in een hokje naar drukken. Hoe zal naar het Gijsje bevallen in het op tv prachtige, grote tijdens landhuis met zwembad als tijdens blijkt dat ze van haar korset op niet op tv aan mag naar school? En van hoe voelt tijdens ze zich op het een alcoholvrije feestje van in de tuin waar Tjitskes in ouders alles bepalen? op tv Houdt zij het naar vol uit zonder sigaretten op tv of gaat ze op ruildag door één tijdens al in de fout? een Tjitske verruilt haar hockeyclub naar voor 'ruige uit beuken' tijdens het optreden op tv van een van punkband.

Pubers in ruilen vijf dagen van leven, op tv in inclusief ouders, vrienden op en school en worden daarmee in van een ogenschijnlijk totaal door andere tijdens en onbekende leefomgeving geplaatst. Centrale een met vraag is: wat nemen de in pubers tijdens hun vijfdaagse met verblijf van uit elkaar over in een op tv voor hen onbekende door en soms op onbegrepen uit wereld? Afl.: Shirley door en Jade. De fanatieke Feyenoord-fan met Shirley ruilt met uit de Joodse Jade uit in Amstelveen. De van zestienjarige Shirley woont met de haar op familie in door Noord-Brabantse Putte. De de liefde voor Feyenoord is naar haar met van de paplepel ingegoten. Het een hele huis naar is ingericht met Feyenoord memorabilia en de haar broertje Brian-Feyenoord de is zelfs naar uit de de club vernoemd! Shirley mist geen het door enkele thuiswedstrijd van haar team en in ze heeft op een bloedhekel aan Ajax met het en de Jodenstad op tv Amsterdam. Toen ze eens door met schoolreisje naar Amsterdam zou met gaan, heeft uit haar vader haar afgemeld naar vanwege 'geloofsovertuigingen'. Ze het naar wordt nog liever dood gevonden, de dan van dat ze naar in '020' of 'Jeruzalem' zou gaan. uit Shirley's vader Wilson tijdens zegt op dat Joden door zijn voordeur naar het met binnen mogen en via de achterdeur de meteen weer op tv naar buiten moeten... op tv De de Joodse Jade is veertien jaar en naar woont in van Amstelveen de samen met haar moeder. tijdens Hoewel ze niet zwaar gelovig van zijn, op gaat ze wel naar tijdens een met Joodse school. Jade zit uit op een uit Joodse tennis vereniging en van heeft allemaal Joodse vriendinnen. Ze een is een een slimme, naar welbespraakte dame die met van haar ouders geen bijbaantje het hoeft te hebben om uit een geld te verdienen, 'concentreren naar op school is belangrijker'. Hoe tijdens gaat de door bijdehante Jade zich redden van in met de anti-joodse sentimenten bij de met Rotterdams familie? op tv Hoe gaat het een haar af als in enige Amsterdamse in tijdens een Feyenoord in wedstrijd in de een Kuip? Wordt ze opgenomen van door de supporters op tv of blijft met ze 'de op tv vijand'?

Pubers ruilen vijf in op tv dagen van leven, inclusief ouders, vrienden met en een school en worden daarmee in de de een ogenschijnlijk totaal andere en in onbekende op leefomgeving geplaatst. Centrale vraag is: de wat in nemen de pubers tijdens het hun vijfdaagse verblijf van het elkaar de over in een uit voor hen onbekende het en soms onbegrepen wereld? de Afl.: Dennis en Erwin. met Zwaar een opgemaakte 'Emo' Dennis ruilt met de door nuchtere boer Erwin. op De zeventienjarige 'Emo' het het Dennis woont samen het met zijn moeder tijdens en zusje in Emmeloord. Dennis op tv is vooral met van zijn uiterlijk met bezig. Naast zijn skinny jeans door en zijn zwart uit geverfd met haar heeft Dennis ook een het tongpiercing en twee op tv piercings door op tv zijn lip. Niemand mag op aan een het kapsel komen wat het zijn een hele gezicht bedekt. Zijn vrienden in zien er net op zo uit bijzonder uit. Dennis is van vaak weg tijdens van huis en gaat altijd zijn op tv eigen op gang. Shockeren naar met zijn piercings met en extreme kapsels vindt hij in 'geweldig om te naar doen!' De op tv zeventienjarige Erwin werkt elke op tv dag hard mee op uit uit de boerderij van zijn ouders. tijdens Zoals van een echte boer betaamt loopt op tv hij op klompen, gaat op tv hij op door de een trekker naar zijn landbouwopleiding. Erwin op drinkt veel bier in naar de enige tijdens plaatselijke door kroeg. Elke zaterdag is hij in samen met het zijn broer misdienaar het in de kerk. op tv Kan Dennis het harde werken het op tijdens de boerderij aan? het En wordt hij met door zijn een extreme uiterlijk geaccepteerd de als misdienaar? En hoe een houdt Erwin zich staande in tussen al van die jongeren van met extreem uiterlijk? Mist hij het op tv buitenleven of de gaat hij de volledig op in de emo-scène in (inclusief eyeliner met en skinny uit jeans)?

Pubers ruilen vijf in dagen van leven, de uit inclusief ouders, vrienden en school het en worden daarmee in door uit een ogenschijnlijk totaal andere en onbekende van leefomgeving geplaatst. met Centrale uit vraag is: wat nemen de pubers het de tijdens hun vijfdaagse verblijf van van elkaar over in een op tv voor hen onbekende uit en met soms onbegrepen naar wereld? Afl.: Afra en Antje. Surinaamse van goedlachse door Afra ruilt met door Groningse Antje, die niks met in allochtonen te op tv maken door wil hebben. De vijftienjarige Antje naar woont een met haar familie op het platteland tijdens de in Lutjegast. Haar hobby's zijn op paardrijden en op tv majorette. In het het dorp valt weinig naar te beleven voor haar. door Ze hangt het wat met de vriendinnen op het schoolplein en rookt in de in hele dag door naar zware shag. In het kleine de dorp zijn volgens door uit Antje geen allochtonen door en ze wil dat graag zo in houden. Naar op eigen zeggen heeft ze door helemaal door niets met buitenlanders. De zestienjarige het Afra woont samen tijdens met met haar moeder, zus en stiefvader het in Broek de op Langedijk. in Ze is van Surinaamse afkomst. op tv Afra volgt een tijdens dansopleiding op aan het ROC. Samen met met haar klasgenoten op is het het een zeer multiculti gezelschap. in Met zus Nikita houdt met Afra naar graag beauty-avondjes in de salon naar van door haar tante. Nikita leert van voor op schoonheidsspecialiste en ze verwent haar op tv zusje op Afra vaak met een met lekkere schoonheidsbehandeling. Afra uit heeft helemaal op niets met dieren en al helemaal in niets van met paarden. Hoe houdt Afra het met zich staande als ze op uit het schoolplein wordt op geconfronteerd met het anti-allochtoon door sentiment van uit Antjes op tv vriendinnen? En hoe naar voelt ze zich tussen weilanden vol een paarden? En trekt tijdens ze tussen de door blonde plattelanders een tijdens majorettepakje aan? En de hoe reageert Antje in als ze het de familie van op Afra ontmoet? Durft tijdens ze haar het bewondering voor Geert Wilders uit op tv te spreken de of houdt op tv ze die voor de zich? En wat op gebeurt er de wanneer ze geconfronteerd wordt met de door multiculturele naar omgeving van Afra? Zingt en van een danst ze vrolijk mee tijdens of is de schok op tv te groot? op Presentatie: Ajouad El de Miloudi.

Pubers op ruilen vijf dagen door van leven, inclusief ouders, door vrienden een en school en worden daarmee in de een ogenschijnlijk uit totaal andere en op onbekende op tv leefomgeving geplaatst. Centrale vraag is: wat met nemen de tijdens pubers tijdens hun door vijfdaagse verblijf van door elkaar over naar in een op voor hen onbekende en op soms onbegrepen wereld? Presentatie: Ajouad tijdens El door Miloudi.

Pubers ruilen vijf door dagen van leven, van inclusief tijdens ouders, vrienden en van school en worden daarmee met in een ogenschijnlijk totaal door andere en naar onbekende leefomgeving geplaatst. Centrale door vraag is: in wat van nemen de pubers tijdens hun met vijfdaagse een verblijf van elkaar over naar in een voor op tv hen onbekende op tv en soms onbegrepen wereld? naar Afl.: Lilian en uit Naadya. Gedreven paardenmeisje Lilian ruilt in met losbandige hippie het een Naadya. Het leven van van de zeventienjarige naar Lilian staat in het teken van een paarden, paarden van en de nog eens paarden. Lilian doet van de opleiding Paardenhouderij. de Samen met haar ouders, van een drie broers en een zusje in woont met Lilian in een groot vrijstaand huis de op het het platteland in een Groningen. Daar is genoeg ruimte het voor een de minimanege. Lilian tijdens traint daar met vier jonge pony's tot volwaardige in dressuurkampioenen. uit Ze is heel gedreven en streeft op tv ernaar de op beste in met de paarden- en uit ponysport te worden. de Samen met haar tijdens moeder reist door zij wedstrijden af van en ze heeft zelfs met trainingen gegeven in de met Verenigde Staten. uit Ze is zo tijdens druk met haar met pony's bezig, op tv dat ze weinig het tijd heeft voor vriendinnen van en al op helemaal niet voor vriendjes. naar Lilian gaat uit bijna nooit uit, drinkt bijna nooit met en het aan roken begint ze een niet, want daar is op ze tijdens veel te het sportief voor. Lilian op tv ruilt van leven met de tijdens losbandige hippie door Naadya die tijdens op slechts een half van uur rijden met bij haar vandaan woont. naar De biologische door vader van Naadya komt uit Irak, het de maar de nieuwe man uit van haar met moeder is haar officiële een vader geworden. door Ze wonen met z'n drieën door in het Groningse dorpje uit Vlagtwedde. Naadya op heeft eigenlijk de niets met het leven met in een dorp. Liever op tv gaat ze uit naar tijdens de grote stad om daar los in uit te gaan op Goa-feesten. Ze is van een de echte hippie. Dat op tv zie je terug in op haar door hobby's: mediteren en yoga. een Naadya heeft ADHD, maar wil een het geen medicijnen slikken. Ze een heeft haar eigen door medicijn: ze rookt iedere van dag een tijdens jointje om rustig het te worden. Haar ouders hebben tijdens daar met geen problemen uit mee, ze mag op tv op haar kleurrijke zolderkamertje gewoon blowen. in naar Presentatie: Ajouad El een Miloudi.

Pubers door ruilen vijf dagen van leven, een inclusief met ouders, vrienden het en school en worden een daarmee in naar een ogenschijnlijk totaal andere met en onbekende leefomgeving geplaatst. uit Centrale vraag is: wat de nemen de van pubers uit tijdens hun vijfdaagse verblijf van op tv elkaar over naar in een voor door hen onbekende met en soms onbegrepen wereld? Afl.: Danny de en Jeroen. uit De zestienjarige tijdens Danny heeft zijn een ouders nooit op ontmoet. Hij is als baby achtergelaten. door Danny heeft tijdens daardoor in verschillende pleeggezinnen de en pleeghuizen gewoond. op Sinds in kort woont een hij bij een familie in het tijdens Limburgse op Stramproy en hier voelt hij op zich helemaal door op met zijn gemak. Danny steekt veel naar tijd in in zijn grote passie breakdancen. het Hij moet flink op trainen, want het zijn team doet mee op aan de wereldkampioenschappen. Danny de heeft een hechte van vriendengroep waar hij in vaak leuke naar dingen mee doet. in Het dorpse leven in een Stramproy een is eigenlijk niets voor uit Danny; van 'doe mij de de stad maar'. Zijn grote droom is het om later bij in het Korps Mariniers van naar te gaan. Danny ruilt naar met de uit achttienjarige Jeroen uit van het dorpje Woudenberg, waar hij een samen met het zijn ouders en op tv zus woont. een Jeroen komt uit van een warm nest. Met zijn zus het in Marieke bespreekt hij alles met en ze doen vaak leuke in de dingen samen. Jeroen is een nieuwsgierige naar door jongen, hij wil altijd alles door weten. Vroeger met noemden zijn op ouders hem al tijdens Inspector Gadget. Jeroen wil later uit dan in ook bij de politie gaan in werken. Het leven van in Jeroen speelt door zich vooral af in op tv het dorp een Woudenberg: hier voetbalt met hij, gaat hij tijdens naar de kroeg met van vrienden en zijn tijdens hele familie op woont met er. Een keer per week op gaat uit hij naar zijn opa en oma naar om klusjes te tijdens op doen. Presentatie: Ajouad El van Miloudi.

Pubers ruilen vijf van dagen uit van leven, inclusief het ouders, vrienden en in school en worden daarmee van in van een ogenschijnlijk totaal andere naar en onbekende leefomgeving tijdens geplaatst. Centrale naar vraag is: wat door nemen de pubers tijdens door hun vijfdaagse verblijf van elkaar van over met in een voor hen onbekende een en soms onbegrepen tijdens met wereld? Afl.: Celine tijdens en Tessa. Onbezorgde scootergirl Celine van ruilt met milieubewuste Tessa. een tijdens Celine is zestien jaar oud, woont op tijdens in een prachtige in villa op een bomenlaantje in uit het een kunstenaarsdorp Bergen. Haar een ouders zijn hardwerkende ondernemers een en zijn op tv daardoor vaak van huis. Celine houdt een van mooie spulletjes, naar koopt een regelmatig veel de kleding met vriendinnen en op kan geen dag zonder van haar Vespa. met Om al op tv die mooie spulletjes te bekostigen, werkt in Celine hard; ze uit heeft maar liefst naar drie bijbaantjes. in Toch zorgt ze in dat ze tijdens genoeg tijd de over houdt voor haar grote passie uit paardrijden. Celine leeft in volgens op het motto lang leve de de lol. Celine een ruilt van leven met een de zeventienjarige met Tessa de uit Rijswijk. Tessa komt uit de een de hecht gezin waar met veel gediscussieerd wordt, voornamelijk een over het van milieu. Haar vader is namelijk universitair in door docent over dit onderwerp. van Tessa vindt bijbaantjes eigenlijk zonde van tijdens van de tijd. De tijd die van ze na naar school over tijdens heeft, gebruikt ze liever om met zichzelf te ontwikkelen. naar in Ze zit op zangles, danst de al van heel lang en gaat het graag met naar haar zus of met vriendinnen naar in het museum. met Culturele ontwikkeling en in bewust leven staan bij op haar centraal. een De fijnstof die in van brommers in afkomt, is voor in Tessa een reden om zelf uit nooit een van brommer te kopen. naar Tessa van zit in het op tv laatste jaar van het op tv VWO, daarna wil ze tijdens naar de het universiteit. Presentatie: in Ajouad El Miloudi.

Pubers ruilen het vijf dagen van tijdens leven, inclusief ouders, vrienden door en school en op tv worden daarmee in in een ogenschijnlijk totaal naar andere en onbekende in leefomgeving geplaatst. het Centrale vraag de is: wat nemen door de pubers met tijdens hun vijfdaagse verblijf van elkaar op over op tv in een het voor hen onbekende door en soms onbegrepen wereld? een Afl.: Maria en naar Alex. Gelovige door Maria ruilt met punker door Alex. De het zeventienjarige Maria woont op met haar familie met in het Overijsselse stadje Hardenberg. tijdens Maria heeft vijf de broers door en vijf zussen. Het door geloof staat door centraal in huis, de familie met is christelijk gereformeerd vrijgemaakt. de Maria en haar op familie een gaan iedere zondag twee tijdens keer naar de de kerk. Verder een leven ze in huis volgens naar hun 'eigen Tien de Geboden', regel 1: op tv God is de in in baas in huis. Maria zit eigenlijk op uit nooit stil, ze een is sportief en muzikaal. Ze van doet aan hockey, op tv badminton en tijdens geeft turntraining. Ook speelt ze het op dwarsfluit en piano. in Met zoveel broertjes en zusjes door is naar het thuis iedere naar dag een drukte van belang. En een de deur in staat ook op nog voor naar iedereen open. Maria de ruilt met de vijftienjarige van Alex. Zij naar woont samen met haar moeder de in het centrum de van Groningen. het Alex is een echte punker. het door Ze heeft een in hanenkam, piercings in haar in gezicht en in houdt van stoere kleding. Alex gaat met het met liefst iedere dag met de haar 'punkvrienden' lekker chillen met in de de kroeg. Je kunt met er poolen en tijdens de de rokersruimte is groter op dan de niet-rokersruimte. Dat op tv komt goed uit, want Alex in is op een stevige roker. op tv Haar ouders zijn de gescheiden. Moeder Linda op is haar beste vriendin, ze de gaan iedere maand door samen naar een naar rockconcert. Presentatie: naar Ajouad van El Miloudi.

Pubers van ruilen vijf dagen een van leven, inclusief ouders, de vrienden tijdens en school en worden daarmee van in door een ogenschijnlijk totaal tijdens andere en onbekende leefomgeving geplaatst. Centrale op tv vraag is: wat de nemen het de pubers tijdens hun vijfdaagse naar verblijf van elkaar de over in naar een voor uit hen onbekende op tv en soms onbegrepen wereld? Afl.: het Loek en op Luuk. Stoere Westlander Loek ruilt een met extravagante Luuk. het Loek komt uit het het Westland, is op tv met bijna zestien jaar en leidt naar een tijdens onbezorgd bestaan. Hij houdt op van karpervissen, werkt bij van de het bakker en is smoorverliefd op zijn door vriendinnetje. Hij op tv ruilt met de zestienjarige op Luuk van uit Doetinchem. Luuk houdt van op tv musical, stijldansen en het op tv is dol op van shoppen met zijn talloze vriendinnen. door Luuk valt van op jongens, naar maar hij heeft op dit op tv moment tijdens geen vriendje. Loek is geboren op tv en getogen in in het Westland, een gebied op naar dat bekend is tijdens van de kassen. Hij van is er geboren en het hij gaat er van nooit meer een weg. Samen met zijn macho-vrienden het gaat hij op het liefst chillen uit op tijdens het schoolpleintje om de hoek. Loek tijdens komt uit de een nuchter nest. Doordat het hij is op tv opgegroeid met op tv drie oudere broers weet hij het goed voor zichzelf tijdens op uit te komen. een In Poeldijk en omstreken van is volgens Loek iedereen door hetero: het door woord homo op gebruiken we alleen als een scheldwoord. Luuk woont samen tijdens met een zijn jongere broertje naar en zijn ouders in het het Achterhoekse plaatsje Doetinchem. Hij een is bijna klaar op de met de havo en met hij kan niet met wachten om daarna naar de een met theater- of kunstacademie te gaan. Luuk de het heeft bijna alleen maar vriendinnen, een heel veel op tv vriendinnen zelfs. Met de tijdens meiden van houdt hij beauty-avondjes het en gaat hij in regelmatig shoppen in de het stad. Luuk is niet een zo lang geleden uit het op tv de kast gekomen. In een zijn omgeving wordt zijn tijdens geaardheid volledig geaccepteerd. Presentatie: van uit Ajouad El Miloudi.

augustus 2017
05-11-2015 19:55

Puberruil XL

Puberruil XL - Puberruil XL

Pubers ruilen vijf dagen van leven, inclusief ouders, vrienden en school en komen in een ogenschijnlijk totaal andere onbekende leefomgeving. Metalhead ...

30-11-2010 21:20

Tom - Emmanuel

Puberruil XL - Tom - Emmanuel

Pubers ruilen vijf dagen van leven, inclusief ouders, vrienden en school en worden daarmee in een ogenschijnlijk totaal andere en onbekende leefomgeving geplaatst. Centrale vraag is: wat nemen de pubers tijdens hun vijfdaagse verblijf van e...

16-11-2010 21:20

Nadia - Jetske

Puberruil XL - Nadia - Jetske

Pubers ruilen vijf dagen van leven, inclusief ouders, vrienden en school en worden daarmee in een ogenschijnlijk totaal andere en onbekende leefomgeving geplaatst. Centrale vraag is: wat nemen de pubers tijdens hun vijfdaagse verblijf van e...

09-11-2010 21:20

Lizzy en Mary-Leen

Puberruil XL - Lizzy en Mary-Leen

Pubers ruilen vijf dagen van leven, inclusief ouders, vrienden en school en worden daarmee in een ogenschijnlijk totaal andere en onbekende leefomgeving geplaatst. Centrale vraag is: wat nemen de pubers tijdens hun vijfdaagse verblijf van e...

26-10-2010 21:20

Jelle en Sjoerd

Puberruil XL - Jelle en Sjoerd

Pubers ruilen vijf dagen van leven, inclusief ouders, vrienden en school en worden daarmee in een ogenschijnlijk totaal andere en onbekende leefomgeving geplaatst. Centrale vraag is: wat nemen de pubers tijdens hun vijfdaagse verblijf van e...

12-10-2010 21:20

Tsjitske en Gijsje

Puberruil XL - Tsjitske en Gijsje

Pubers ruilen vijf dagen van leven, inclusief ouders, vrienden en school en worden daarmee in een ogenschijnlijk totaal andere en onbekende leefomgeving geplaatst. Centrale vraag is: wat nemen de pubers tijdens hun vijfdaagse verblijf van e...

05-10-2010 21:15

Shirley en Jade

Puberruil XL - Shirley en Jade

Pubers ruilen vijf dagen van leven, inclusief ouders, vrienden en school en worden daarmee in een ogenschijnlijk totaal andere en onbekende leefomgeving geplaatst. Centrale vraag is: wat nemen de pubers tijdens hun vijfdaagse verblijf van e...

21-09-2010 21:15

Dennis en Erwin

Puberruil XL - Dennis en Erwin

Pubers ruilen vijf dagen van leven, inclusief ouders, vrienden en school en worden daarmee in een ogenschijnlijk totaal andere en onbekende leefomgeving geplaatst. Centrale vraag is: wat nemen de pubers tijdens hun vijfdaagse verblijf van e...

07-09-2010 21:15

Afra en Antje

Puberruil XL - Afra en Antje

Pubers ruilen vijf dagen van leven, inclusief ouders, vrienden en school en worden daarmee in een ogenschijnlijk totaal andere en onbekende leefomgeving geplaatst. Centrale vraag is: wat nemen de pubers tijdens hun vijfdaagse verblijf van e...

21-05-2010 18:55

Aflevering 45

Puberruil XL - Aflevering 45

Pubers ruilen vijf dagen van leven, inclusief ouders, vrienden en school en worden daarmee in een ogenschijnlijk totaal andere en onbekende leefomgeving geplaatst. Centrale vraag is: wat nemen de pubers tijdens hun vijfdaagse verblijf van e...

17-11-2009 21:05

Lilian en Naadya

Puberruil XL - Lilian en Naadya

Pubers ruilen vijf dagen van leven, inclusief ouders, vrienden en school en worden daarmee in een ogenschijnlijk totaal andere en onbekende leefomgeving geplaatst. Centrale vraag is: wat nemen de pubers tijdens hun vijfdaagse verblijf van e...

10-11-2009 21:05

Danny en Jeroen

Puberruil XL - Danny en Jeroen

Pubers ruilen vijf dagen van leven, inclusief ouders, vrienden en school en worden daarmee in een ogenschijnlijk totaal andere en onbekende leefomgeving geplaatst. Centrale vraag is: wat nemen de pubers tijdens hun vijfdaagse verblijf van e...

27-10-2009 21:05

Celine en Tessa

Puberruil XL - Celine en Tessa

Pubers ruilen vijf dagen van leven, inclusief ouders, vrienden en school en worden daarmee in een ogenschijnlijk totaal andere en onbekende leefomgeving geplaatst. Centrale vraag is: wat nemen de pubers tijdens hun vijfdaagse verblijf van e...

13-10-2009 21:10

Maria en Alex

Puberruil XL - Maria en Alex

Pubers ruilen vijf dagen van leven, inclusief ouders, vrienden en school en worden daarmee in een ogenschijnlijk totaal andere en onbekende leefomgeving geplaatst. Centrale vraag is: wat nemen de pubers tijdens hun vijfdaagse verblijf van e...

06-10-2009 21:10

Loek en Luuk

Puberruil XL - Loek en Luuk

Pubers ruilen vijf dagen van leven, inclusief ouders, vrienden en school en worden daarmee in een ogenschijnlijk totaal andere en onbekende leefomgeving geplaatst. Centrale vraag is: wat nemen de pubers tijdens hun vijfdaagse verblijf van e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Puberruil XL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Puberruil XL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Puberruil XL bij Puberruil XL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Puberruil XL. Heb je een uitzending van Puberruil XL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Puberruil XL gemist

Docusoap waarin pubers een week lang in een huis van een andere familie leven. Grote vraag is hoe pubers reageren opeen totaal andere leefomgeving. Hoe reageren ze op de nieuwe ouders? De nieuwe vrienden? En de regels van het huis?

Uitzending gemist van Puberruil XL? Hier kun je alle uitzendingen van Puberruil XL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 05-11-2015 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord