Programma gemist?

Kennisquiz onder uit leiding van Menno de Bentveld met drie kandidaten.Meer naar uit Dubbelspel is een quiz waarin door niet een alleen kennis maar uit ook strategie een belangrijke op tv rol speelt. Drie kandidaten kunnen met elkaar misleiden met van verkeerde antwoorden. tijdens Wie door het beste 'Dubbelspel' speelt, is de tijdens in winnaar.Minder

september 2021
31-08-2015 19:54

Dubbelspel

Dubbelspel - Dubbelspel

Kennisquiz onder leiding van Menno Bentveld met drie kandidaten.Meer Dubbelspel is een quiz waarin niet alleen kennis maar ook strategie een belangrijke rol speelt. Drie kandidaten kunnen elkaar misleiden met verkeerde antwoorden. Wie het b...

Dubbelspel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dubbelspel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dubbelspel bij Dubbelspel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dubbelspel. Heb je een uitzending van Dubbelspel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dubbelspel gemist

Uitzending gemist van Dubbelspel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dubbelspel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Dubbelspel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dubbelspel? Hier kun je alle uitzendingen van Dubbelspel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-08-2015 om 19:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!