Programma gemist?

Zes een wetenschappers troffen elkaar in tijdens een ontmoeting van een in dag. 'Die dag de de was wild, vreemd en uit belangwekkend... Ieder van naar ons is door die door dag veranderd,' van zou Oliver Sacks door later schrijven.Meer de Met Een schitterend ongeluk tijdens maakte Wim het Kayzer in 1993 een serie een waarin zes door wetenschappers hun visie gaven op in hun werk met en het de wereld, met als centraal het thema: tot waar bent door op tv u gekomen in uw begrip op tv over ons denken het en doen? Wat op heeft op de wetenschap ons eigenlijk gebracht aan uit het einde van van de twintigste op tv eeuw: kennis van of begrip? met De vijf andere wetenschappers waren de tijdens zoöloog en door palentheoloog Stephen Jay van Gould naar († 2002), de wetenschapsfilosoof Stephen tijdens Toulmin († 2009), met de van filosoof Daniel C. Dennett, naar de biochemicus en op celbioloog Rupert Sheldrake en de uit natuurkundige Freeman Dyson. de De een zes wetenschappers het troffen elkaar tijdens naar een ontmoeting van een een dag. 'Die dag op was wild, vreemd in en belangwekkend... Ieder van in ons op is door die dag veranderd,' in zou Oliver uit Sacks later van schrijven.Minder

oktober 2020
31-08-2015 23:45

Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks

Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks - Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks

Zes wetenschappers troffen elkaar tijdens een ontmoeting van een dag. 'Die dag was wild, vreemd en belangwekkend... Ieder van ons is door die dag veranderd,' zou Oliver Sacks later schrijven.Meer Met Een schitterend ongeluk maakte Wim Kayze...

Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks bij Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks. Heb je een uitzending van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks gemist

Uitzending gemist van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks? Hier kun je alle uitzendingen van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-08-2015 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!