Programma gemist?

Zes wetenschappers uit troffen elkaar tijdens van een met ontmoeting van een dag. 'Die uit dag het was wild, vreemd het en belangwekkend... Ieder van naar ons is door door die dag veranderd,' zou Oliver naar de Sacks later schrijven.Meer uit Met Een schitterend naar ongeluk maakte Wim Kayzer in 1993 op het een serie waarin op zes wetenschappers hun visie gaven een op hun werk door en op tv de wereld, met als centraal thema: op tot waar tijdens bent u door gekomen in uw begrip over een ons het denken en doen? door Wat heeft van de wetenschap ons eigenlijk gebracht het aan een het einde van uit de twintigste eeuw: in kennis of begrip? De naar vijf andere de wetenschappers waren de naar zoöloog en palentheoloog Stephen door Jay Gould († 2002), de het wetenschapsfilosoof Stephen Toulmin op († 2009), de in filosoof door Daniel C. Dennett, de biochemicus een en celbioloog Rupert het Sheldrake en de de op tv natuurkundige Freeman Dyson. De van zes wetenschappers het troffen elkaar tijdens een ontmoeting van in een dag. 'Die met dag was door wild, vreemd en op tv belangwekkend... Ieder van uit ons is naar door die van dag veranderd,' zou Oliver van Sacks later door schrijven.Minder

mei 2021
31-08-2015 23:45

Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks

Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks - Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks

Zes wetenschappers troffen elkaar tijdens een ontmoeting van een dag. 'Die dag was wild, vreemd en belangwekkend... Ieder van ons is door die dag veranderd,' zou Oliver Sacks later schrijven.Meer Met Een schitterend ongeluk maakte Wim Kayze...

Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks bij Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks. Heb je een uitzending van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks gemist

Uitzending gemist van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks? Hier kun je alle uitzendingen van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-08-2015 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!