Programma gemist?

Zes wetenschappers van troffen elkaar uit tijdens een ontmoeting van het een dag. 'Die het dag was met wild, vreemd op en belangwekkend... Ieder uit van ons is door die de dag veranderd,' zou Oliver uit Sacks later schrijven.Meer uit Met Een schitterend uit ongeluk maakte met Wim Kayzer in naar 1993 op tv een serie waarin zes het wetenschappers hun naar visie gaven op hun op tv werk en de wereld, met de als centraal thema: een in tot waar bent u gekomen door in uw begrip over tijdens ons denken de en doen? Wat naar heeft de tijdens wetenschap ons eigenlijk gebracht aan met het einde van van van de twintigste eeuw: kennis of begrip? naar het De vijf andere wetenschappers waren een de zoöloog op tv en palentheoloog Stephen Jay tijdens Gould († 2002), de de wetenschapsfilosoof Stephen op tv Toulmin († 2009), de het filosoof Daniel een C. Dennett, door de biochemicus en een celbioloog Rupert Sheldrake en de door natuurkundige op tv Freeman Dyson. De het zes wetenschappers in troffen elkaar tijdens tijdens een ontmoeting van een dag. 'Die door dag was wild, op tv vreemd en de belangwekkend... Ieder van op ons is door die op tv dag naar veranderd,' zou Oliver Sacks later het het schrijven.Minder

oktober 2021
31-08-2015 23:45

Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks

Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks - Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks

Zes wetenschappers troffen elkaar tijdens een ontmoeting van een dag. 'Die dag was wild, vreemd en belangwekkend... Ieder van ons is door die dag veranderd,' zou Oliver Sacks later schrijven.Meer Met Een schitterend ongeluk maakte Wim Kayze...

Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks bij Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks. Heb je een uitzending van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks gemist

Uitzending gemist van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks? Hier kun je alle uitzendingen van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-08-2015 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!