Programma gemist?

Zes van wetenschappers troffen elkaar tijdens met een op tv ontmoeting van een dag. 'Die dag op tv was wild, vreemd in in en belangwekkend... Ieder van op tv ons is door die door dag veranderd,' zou in Oliver Sacks later schrijven.Meer een Met op tv Een schitterend ongeluk maakte naar Wim Kayzer in 1993 naar tijdens een serie waarin met zes wetenschappers hun visie gaven op een een hun werk en de tijdens wereld, met als uit centraal thema: van tot waar bent u gekomen in uit uw begrip over tijdens ons uit denken en doen? met Wat heeft van de wetenschap ons eigenlijk een gebracht aan het einde met van de twintigste eeuw: naar op tv kennis of begrip? De vijf op andere wetenschappers waren door de zoöloog en palentheoloog naar Stephen Jay Gould een († een 2002), de het wetenschapsfilosoof Stephen Toulmin († in 2009), de filosoof Daniel C. tijdens Dennett, de met biochemicus en celbioloog op Rupert Sheldrake tijdens en de natuurkundige Freeman een Dyson. De tijdens zes wetenschappers tijdens troffen elkaar tijdens een ontmoeting van van een in dag. 'Die dag door was wild, vreemd het en belangwekkend... Ieder van naar ons op tv is door die dag op veranderd,' zou Oliver Sacks later van door schrijven.Minder

november 2019
31-08-2015 23:45

Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks

Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks - Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks

Zes wetenschappers troffen elkaar tijdens een ontmoeting van een dag. 'Die dag was wild, vreemd en belangwekkend... Ieder van ons is door die dag veranderd,' zou Oliver Sacks later schrijven.Meer Met Een schitterend ongeluk maakte Wim Kayze...

Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks bij Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks. Heb je een uitzending van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks gemist

Uitzending gemist van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks? Hier kun je alle uitzendingen van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-08-2015 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!