Programma gemist?

Zes wetenschappers troffen tijdens een elkaar tijdens een het ontmoeting van een dag. 'Die dag met was wild, vreemd in tijdens en belangwekkend... Ieder tijdens van ons is een door die dag veranderd,' zou een Oliver Sacks later schrijven.Meer tijdens Met Een schitterend van ongeluk in maakte Wim een Kayzer in 1993 een serie de waarin uit zes wetenschappers hun een visie gaven op hun werk van en de wereld, met tijdens als centraal in thema: tot op tv waar bent u met gekomen in uw begrip over het ons denken en met tijdens doen? Wat heeft de wetenschap ons tijdens eigenlijk gebracht aan het het einde van op de twintigste eeuw: het kennis of begrip? van met De vijf andere wetenschappers waren tijdens de een zoöloog en palentheoloog Stephen Jay het Gould († van 2002), de wetenschapsfilosoof tijdens Stephen Toulmin de († 2009), de tijdens filosoof Daniel C. naar Dennett, de biochemicus en door celbioloog Rupert Sheldrake en op tv de natuurkundige Freeman door Dyson. de De zes wetenschappers troffen in elkaar tijdens een ontmoeting met van een tijdens dag. 'Die de dag was wild, vreemd en op tv belangwekkend... Ieder van ons uit is naar door die naar dag veranderd,' zou het Oliver Sacks later naar schrijven.Minder

januari 2021
31-08-2015 23:45

Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks

Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks - Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks

Zes wetenschappers troffen elkaar tijdens een ontmoeting van een dag. 'Die dag was wild, vreemd en belangwekkend... Ieder van ons is door die dag veranderd,' zou Oliver Sacks later schrijven.Meer Met Een schitterend ongeluk maakte Wim Kayze...

Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks bij Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks. Heb je een uitzending van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks gemist

Uitzending gemist van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks? Hier kun je alle uitzendingen van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-08-2015 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!