Programma gemist?

Zes naar wetenschappers troffen elkaar tijdens een op ontmoeting van een in dag. door 'Die dag was door wild, vreemd en belangwekkend... op tv Ieder van het ons is door het die dag veranderd,' zou Oliver op uit Sacks later schrijven.Meer Met Een schitterend tijdens ongeluk maakte door Wim Kayzer in op 1993 een serie waarin op tv zes wetenschappers hun op visie gaven op door de hun werk en de wereld, met tijdens als uit centraal thema: tot tijdens waar bent u van gekomen in uw begrip met over ons van denken en doen? Wat naar heeft de wetenschap een ons eigenlijk gebracht aan tijdens het einde van een de twintigste van eeuw: kennis in of begrip? De vijf een andere wetenschappers waren de op tv zoöloog en met palentheoloog Stephen Jay door Gould († 2002), tijdens de wetenschapsfilosoof Stephen van Toulmin († 2009), de tijdens de filosoof Daniel C. Dennett, de biochemicus tijdens en in celbioloog Rupert Sheldrake en de in natuurkundige Freeman op Dyson. De zes op wetenschappers troffen elkaar tijdens een een naar ontmoeting van een dag. uit 'Die dag was van wild, tijdens vreemd en belangwekkend... Ieder het van ons is door door die dag met veranderd,' zou Oliver Sacks later in de schrijven.Minder

juni 2020
31-08-2015 23:45

Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks

Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks - Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks

Zes wetenschappers troffen elkaar tijdens een ontmoeting van een dag. 'Die dag was wild, vreemd en belangwekkend... Ieder van ons is door die dag veranderd,' zou Oliver Sacks later schrijven.Meer Met Een schitterend ongeluk maakte Wim Kayze...

Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks bij Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks. Heb je een uitzending van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks gemist

Uitzending gemist van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks? Hier kun je alle uitzendingen van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-08-2015 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!