Programma gemist?

Zes op tv wetenschappers troffen uit elkaar tijdens een de ontmoeting van een dag. 'Die dag door was wild, vreemd van en belangwekkend... tijdens Ieder van ons op is door die uit dag veranderd,' zou Oliver van Sacks later in schrijven.Meer Met Een schitterend naar ongeluk maakte het Wim Kayzer in 1993 een in een serie waarin zes wetenschappers hun het visie gaven op met hun werk en op de de wereld, met als centraal thema: van tijdens tot waar bent u gekomen door in uw uit begrip over ons een denken en doen? Wat heeft naar een de wetenschap ons een eigenlijk gebracht aan door het einde van de twintigste door eeuw: kennis of naar begrip? tijdens De vijf andere wetenschappers waren de het zoöloog op en palentheoloog door Stephen Jay Gould († 2002), de het wetenschapsfilosoof van Stephen Toulmin († uit 2009), de filosoof Daniel C. het op tv Dennett, de biochemicus en celbioloog Rupert in Sheldrake en op de natuurkundige naar Freeman Dyson. De zes wetenschappers tijdens troffen elkaar met tijdens een uit ontmoeting van een dag. met 'Die dag een was wild, vreemd en belangwekkend... het Ieder van ons een is door het die de dag veranderd,' zou Oliver Sacks op later tijdens schrijven.Minder

november 2021
31-08-2015 23:45

Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks

Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks - Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks

Zes wetenschappers troffen elkaar tijdens een ontmoeting van een dag. 'Die dag was wild, vreemd en belangwekkend... Ieder van ons is door die dag veranderd,' zou Oliver Sacks later schrijven.Meer Met Een schitterend ongeluk maakte Wim Kayze...

Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks bij Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks. Heb je een uitzending van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks gemist

Uitzending gemist van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks? Hier kun je alle uitzendingen van Een schitterend ongeluk - Oliver Sacks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-08-2015 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!