Programma gemist?

Eindelijk breekt de naar dag van van de bruiloft naar aan. Nathalie en op JC zijn bloednerveus. Gaat de de familie op tv van Nathalie akkoord met de door bruidsschat en mag naar er getrouwd het worden of is door alles voor naar niets geweest?

De voorbereidingen met voor het huwelijk zijn met in volle gang. het Nathalie een gaat met mama Coco en de uit Evelien op pad om stof door voor in haar Afrikaanse trouwjurk te kopen. naar Gerard en Annie op gaan tijdens op pad voor in een huwelijkscadeautje en uit JC koopt spullen een voor de bruidsschat. Evelien heeft naar nog in een verrassing voor Nathalie in in petto: een vrijgezellenfeest in op een Moulin Rouge-stijl.

De Afrikaanse familie op van Nathalie naar bezoekt met de trouwlocatie. Nathalie gaat naar onder het mes: haar borsten in worden op verkleind. JC de is nog steeds bezig met het het tijdens bij elkaar sparen van de bruidsschat. op op tv Hij gaat aan de slag met als kok in het een Afrikaans van restaurant en als het barkeeper in de Jordaan. Uiteindelijk van naar slaagt hij erin door om het geld voor op tv de bruidsschat bij elkaar te tijdens krijgen. Nathalie en het JC gaan de op bezoek het bij Annie en Gerard om de tijdens hen te bedanken voor hun het medewerking.

JC uit is nog steeds druk bezig tijdens om het het geld voor met de bruidsschat bij elkaar tijdens te krijgen. Hij op gaat eerst aan de uit slag bij een op boer die naar antieke tijdens tractoren verzamelt en daarna van bij een kapsalon in door de een Bijlmer. Nathalie droomt met intussen verder over haar bruiloft. door Samen met met mama Coco en BFF op tv Evelien gaat ze in naar tijdens een bruidsmodezaak om met alvast wat inspiratie op van te doen voor een trouwjurk. tijdens Ze met voelt zich door een prinses, maar baalt door wel van haar grote op borsten. Annie en met Gerard maken zich uit op de voor de komst van de in Afrikaanse familie van van Nathalie. Ze het trekken samen met dochter Evelien naar alles uit de het kast om in het hun gasten zo naar goed een mogelijk naar op tv de zin te maken. in Wat vinden de Afrikanen op tv van de op trouwlocatie?

Annie met en Gerard twijfelen op tv nog steeds. een bruiloft een op het naar weiland brengt veel rompslomp met met zich mee. op Bovendien hebben de ze geen op idee wat ze van een Afrikaanse een de bruiloft moeten verwachten en hoeveel de gasten er zullen op komen. JC vindt een met tijdens baantje om geld te tijdens verdienen voor de bruidsschat. in Hij helpt uit buurman Jos, de op overbuurman en tevens beste van vriend het van Gerard, met het slopen uit van diens boerderij. Nathalie tijdens gaat op ook aan het werk. met het uit zichzelf! Ze wil afvallen het en schakelt in een dieetcoach in. Nathalie viert op tv feest op het haar Ladies Night, in waarbij ze naar tevens van de op tv gelegenheid gebruik maakt om BFF Evelien een als haar naar getuige voor het huwelijk naar te tijdens vragen.

Zangeres van Nathalie Makoma de en haar verloofde Jean-Claude tijdens willen graag trouwen volgens een Afrikaanse traditie, maar de daar van komt heel wat bij door kijken. Om met Nathalie met te met mogen trouwen eist op haar familie een op flinke bruidsschat van JC. Daarnaast op moet JC op een geldboete betalen, omdat hij uit en Nathalie op tv al voordat ze getrouwd uit uit zijn een kind hebben gekregen. naar Pas als de de familie door van Nathalie akkoord gaat op tv met de bruidsschat die JC door op de dag uit van op tv de bruiloft meebrengt, kan er uit van getrouwd worden. Zo niet, dan uit zijn van alle voorbereidingen voor niks van geweest.

februari 2020
06-10-2015 21:35

Afl. 6

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 6

Eindelijk breekt de dag van de bruiloft aan. Nathalie en JC zijn bloednerveus. Gaat de familie van Nathalie akkoord met de bruidsschat en mag er getrouwd worden of is alles voor niets geweest?

29-09-2015 21:31

Afl. 5

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 5

De voorbereidingen voor het huwelijk zijn in volle gang. Nathalie gaat met mama Coco en Evelien op pad om stof voor haar Afrikaanse trouwjurk te kopen. Gerard en Annie gaan op pad voor een huwelijkscadeautje en JC koopt spullen voor de brui...

22-09-2015 21:34

Afl. 4

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 4

De Afrikaanse familie van Nathalie bezoekt de trouwlocatie. Nathalie gaat onder het mes: haar borsten worden verkleind. JC is nog steeds bezig met het bij elkaar sparen van de bruidsschat. Hij gaat aan de slag als kok in een Afrikaans resta...

15-09-2015 21:33

Afl. 3

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 3

JC is nog steeds druk bezig om het geld voor de bruidsschat bij elkaar te krijgen. Hij gaat eerst aan de slag bij een boer die antieke tractoren verzamelt en daarna bij een kapsalon in de Bijlmer. Nathalie droomt intussen verder over haar b...

08-09-2015 21:35

Afl. 2

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 2

Annie en Gerard twijfelen nog steeds. een bruiloft op het weiland brengt veel rompslomp met zich mee. Bovendien hebben ze geen idee wat ze van een Afrikaanse bruiloft moeten verwachten en hoeveel gasten er zullen komen. JC vindt een baantje...

01-09-2015 21:34

Afl. 1

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 1

Zangeres Nathalie Makoma en haar verloofde Jean-Claude willen graag trouwen volgens Afrikaanse traditie, maar daar komt heel wat bij kijken. Om met Nathalie te mogen trouwen eist haar familie een flinke bruidsschat van JC. Daarnaast moet JC...

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland bij Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland. Heb je een uitzending van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland gemist

Realityserie waarin zangeres Nathalie Makoma en haar verloofde JC worden gevolgd in aanloop naar hun bijzondere huwelijksdag. Het stel wil in Nederland trouwen, maar dan wel op traditioneel Congolese wijze. Om de grote trouwerij in de Hollandse klei te laten plaatsvinden, moet er nog wel een flink obstakel worden overwonnen. Nathalies familie stelt namelijk flinke eisen aan de veelomvattende bruidsschat. Werk aan de winkel dus voor JC!

Uitzending gemist van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland? Hier kun je alle uitzendingen van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 06-10-2015 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!