Programma gemist?

Eindelijk in breekt de dag met van de bruiloft aan. Nathalie op en JC van zijn bloednerveus. van Gaat de familie van op Nathalie met akkoord met de bruidsschat en in mag in er getrouwd worden of is een alles voor niets uit geweest?

De voorbereidingen voor de het huwelijk zijn door in uit volle gang. Nathalie op gaat met mama met Coco en uit Evelien op pad om de stof voor haar door Afrikaanse trouwjurk te kopen. Gerard tijdens en Annie een gaan op pad de voor een huwelijkscadeautje en door JC met koopt spullen op tv voor de bruidsschat. Evelien heeft het nog een verrassing een voor Nathalie in petto: met een vrijgezellenfeest de in Moulin in Rouge-stijl.

De Afrikaanse familie uit van Nathalie een bezoekt in de trouwlocatie. Nathalie gaat onder het door mes: haar borsten het worden in verkleind. JC is nog steeds tijdens bezig met de het in bij elkaar sparen uit van de bruidsschat. Hij gaat de aan uit de slag als door kok in een tijdens Afrikaans restaurant en als barkeeper in in de Jordaan. Uiteindelijk van naar slaagt hij erin om het geld op tv voor de bruidsschat op tv een bij elkaar te krijgen. door Nathalie en JC gaan op in bezoek bij Annie van en Gerard tijdens om in hen te bedanken voor hun op medewerking.

JC met is nog het steeds druk bezig om het geld door voor de bruidsschat in bij elkaar te een met krijgen. Hij gaat eerst aan de op slag bij op een boer die het antieke tractoren verzamelt en met daarna bij van een kapsalon in de naar Bijlmer. Nathalie droomt de intussen tijdens verder over haar bruiloft. Samen een met mama op Coco en BFF Evelien met gaat ze naar van een op tv bruidsmodezaak om alvast een wat inspiratie op te doen op voor een trouwjurk. naar Ze op tv voelt zich een prinses, op maar baalt wel op tv van haar het grote borsten. Annie en in Gerard door maken zich op voor de uit komst met van de Afrikaanse een familie van Nathalie. uit Ze trekken samen met dochter Evelien op tv alles uit de met de kast om het hun in gasten zo een goed mogelijk naar met de zin te maken. door Wat vinden de Afrikanen naar van de op tv trouwlocatie?

Annie en Gerard in twijfelen nog tijdens steeds. een bruiloft van op het weiland in brengt op tv veel rompslomp met zich mee. naar Bovendien uit hebben ze geen idee het wat ze van een op tv Afrikaanse uit bruiloft moeten verwachten en hoeveel het gasten er zullen komen. uit tijdens JC vindt een baantje een om geld te verdienen voor uit de tijdens bruidsschat. Hij op tv helpt buurman Jos, op tv de overbuurman en op tevens beste vriend uit van Gerard, met van het slopen van diens boerderij. naar Nathalie gaat door ook aan het werk. met naar zichzelf! Ze wil in tijdens afvallen en schakelt een met dieetcoach in. Nathalie viert feest de tijdens op haar Ladies Night, waarbij uit ze tevens van tijdens de gelegenheid door gebruik maakt om BFF Evelien door op als haar getuige voor het met huwelijk te een vragen.

Zangeres uit Nathalie Makoma het en haar verloofde het Jean-Claude willen graag trouwen volgens in Afrikaanse traditie, in maar daar komt heel wat uit bij een kijken. Om met Nathalie te door mogen trouwen op tv eist haar familie een een flinke bruidsschat van een JC. Daarnaast het moet JC met een geldboete betalen, omdat de hij door en Nathalie al met voordat ze getrouwd met zijn een kind hebben gekregen. naar Pas de als de familie op tv van Nathalie akkoord tijdens gaat met de bruidsschat die JC uit op met de dag van het de bruiloft meebrengt, op tv kan er getrouwd worden. Zo door niet, dan naar zijn alle uit voorbereidingen voor niks op geweest.

november 2019
06-10-2015 21:35

Afl. 6

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 6

Eindelijk breekt de dag van de bruiloft aan. Nathalie en JC zijn bloednerveus. Gaat de familie van Nathalie akkoord met de bruidsschat en mag er getrouwd worden of is alles voor niets geweest?

29-09-2015 21:31

Afl. 5

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 5

De voorbereidingen voor het huwelijk zijn in volle gang. Nathalie gaat met mama Coco en Evelien op pad om stof voor haar Afrikaanse trouwjurk te kopen. Gerard en Annie gaan op pad voor een huwelijkscadeautje en JC koopt spullen voor de brui...

22-09-2015 21:34

Afl. 4

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 4

De Afrikaanse familie van Nathalie bezoekt de trouwlocatie. Nathalie gaat onder het mes: haar borsten worden verkleind. JC is nog steeds bezig met het bij elkaar sparen van de bruidsschat. Hij gaat aan de slag als kok in een Afrikaans resta...

15-09-2015 21:33

Afl. 3

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 3

JC is nog steeds druk bezig om het geld voor de bruidsschat bij elkaar te krijgen. Hij gaat eerst aan de slag bij een boer die antieke tractoren verzamelt en daarna bij een kapsalon in de Bijlmer. Nathalie droomt intussen verder over haar b...

08-09-2015 21:35

Afl. 2

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 2

Annie en Gerard twijfelen nog steeds. een bruiloft op het weiland brengt veel rompslomp met zich mee. Bovendien hebben ze geen idee wat ze van een Afrikaanse bruiloft moeten verwachten en hoeveel gasten er zullen komen. JC vindt een baantje...

01-09-2015 21:34

Afl. 1

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 1

Zangeres Nathalie Makoma en haar verloofde Jean-Claude willen graag trouwen volgens Afrikaanse traditie, maar daar komt heel wat bij kijken. Om met Nathalie te mogen trouwen eist haar familie een flinke bruidsschat van JC. Daarnaast moet JC...

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland bij Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland. Heb je een uitzending van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland gemist

Realityserie waarin zangeres Nathalie Makoma en haar verloofde JC worden gevolgd in aanloop naar hun bijzondere huwelijksdag. Het stel wil in Nederland trouwen, maar dan wel op traditioneel Congolese wijze. Om de grote trouwerij in de Hollandse klei te laten plaatsvinden, moet er nog wel een flink obstakel worden overwonnen. Nathalies familie stelt namelijk flinke eisen aan de veelomvattende bruidsschat. Werk aan de winkel dus voor JC!

Uitzending gemist van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland? Hier kun je alle uitzendingen van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 06-10-2015 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!