Programma gemist?

Eindelijk breekt de een dag op van de de bruiloft aan. Nathalie op tv en JC zijn naar bloednerveus. Gaat de familie van Nathalie op akkoord op met de het bruidsschat en mag het er getrouwd worden of is alles van voor van niets geweest?

De voorbereidingen voor op een het huwelijk zijn in volle gang. de in Nathalie gaat met van mama Coco en Evelien op pad door om stof een voor haar Afrikaanse trouwjurk op te kopen. uit Gerard en Annie gaan de de op pad voor een huwelijkscadeautje met en JC koopt van spullen door voor de bruidsschat. de Evelien heeft nog een verrassing voor een Nathalie een in petto: een vrijgezellenfeest in een Moulin op Rouge-stijl.

De uit Afrikaanse familie van naar Nathalie bezoekt de trouwlocatie. naar Nathalie gaat onder het tijdens mes: uit haar borsten tijdens worden verkleind. JC is uit nog steeds bezig met tijdens het bij elkaar sparen op van de bruidsschat. door Hij gaat aan in de slag als met kok in de een Afrikaans restaurant en tijdens als barkeeper in door de Jordaan. Uiteindelijk naar slaagt hij erin naar om met het geld voor de bruidsschat een bij elkaar te een van krijgen. Nathalie en JC gaan op met bezoek bij Annie de het en Gerard om hen te bedanken naar van voor hun medewerking.

JC is uit nog steeds druk bezig de om het geld op voor de bruidsschat de tijdens bij elkaar te krijgen. Hij gaat uit eerst aan de de slag bij op een het boer die antieke tractoren verzamelt de en daarna bij in een kapsalon in de op uit Bijlmer. Nathalie droomt met intussen verder over haar tijdens bruiloft. Samen met mama Coco door en BFF op tv Evelien door gaat ze naar een naar bruidsmodezaak om alvast wat de inspiratie op te met doen op voor een trouwjurk. Ze voelt tijdens zich een prinses, maar door baalt wel van op tv haar de grote borsten. Annie en op tv Gerard maken uit zich op voor de komst een van de een Afrikaanse op tv familie van Nathalie. het Ze trekken samen door met dochter Evelien alles uit de met kast het om het hun gasten met zo goed op tv mogelijk naar de het zin te maken. Wat vinden op tv met de Afrikanen van de op trouwlocatie?

Annie een en Gerard twijfelen nog steeds. met tijdens een bruiloft op een het weiland brengt veel rompslomp de met het zich mee. Bovendien van hebben ze geen idee naar wat ze van tijdens een Afrikaanse bruiloft moeten verwachten in in en hoeveel gasten er zullen komen. het JC van vindt een baantje om geld een te verdienen op voor de bruidsschat. Hij uit helpt buurman van Jos, de overbuurman uit en naar tevens beste vriend van Gerard, met in het slopen van van diens boerderij. op Nathalie gaat in ook aan het van werk. met zichzelf! Ze van wil tijdens afvallen en schakelt een dieetcoach in. op tv uit Nathalie viert feest op haar een Ladies van Night, waarbij ze tevens van tijdens de gelegenheid gebruik maakt een om BFF op Evelien naar als haar getuige voor het naar huwelijk te een vragen.

Zangeres het Nathalie Makoma en haar verloofde het Jean-Claude willen graag de trouwen volgens Afrikaanse uit traditie, maar daar het komt heel wat tijdens door bij kijken. Om met Nathalie naar te mogen op tv trouwen eist op haar familie een flinke met bruidsschat van van JC. Daarnaast moet naar JC een geldboete betalen, op omdat hij het en Nathalie al tijdens voordat ze getrouwd zijn naar een kind hebben gekregen. Pas uit een als de familie van een Nathalie akkoord gaat in met de bruidsschat die het JC tijdens op de dag van in de bruiloft meebrengt, op tv kan er getrouwd worden. Zo tijdens niet, dan door zijn alle voorbereidingen naar voor in niks geweest.

oktober 2020
06-10-2015 21:35

Afl. 6

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 6

Eindelijk breekt de dag van de bruiloft aan. Nathalie en JC zijn bloednerveus. Gaat de familie van Nathalie akkoord met de bruidsschat en mag er getrouwd worden of is alles voor niets geweest?

29-09-2015 21:31

Afl. 5

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 5

De voorbereidingen voor het huwelijk zijn in volle gang. Nathalie gaat met mama Coco en Evelien op pad om stof voor haar Afrikaanse trouwjurk te kopen. Gerard en Annie gaan op pad voor een huwelijkscadeautje en JC koopt spullen voor de brui...

22-09-2015 21:34

Afl. 4

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 4

De Afrikaanse familie van Nathalie bezoekt de trouwlocatie. Nathalie gaat onder het mes: haar borsten worden verkleind. JC is nog steeds bezig met het bij elkaar sparen van de bruidsschat. Hij gaat aan de slag als kok in een Afrikaans resta...

15-09-2015 21:33

Afl. 3

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 3

JC is nog steeds druk bezig om het geld voor de bruidsschat bij elkaar te krijgen. Hij gaat eerst aan de slag bij een boer die antieke tractoren verzamelt en daarna bij een kapsalon in de Bijlmer. Nathalie droomt intussen verder over haar b...

08-09-2015 21:35

Afl. 2

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 2

Annie en Gerard twijfelen nog steeds. een bruiloft op het weiland brengt veel rompslomp met zich mee. Bovendien hebben ze geen idee wat ze van een Afrikaanse bruiloft moeten verwachten en hoeveel gasten er zullen komen. JC vindt een baantje...

01-09-2015 21:34

Afl. 1

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 1

Zangeres Nathalie Makoma en haar verloofde Jean-Claude willen graag trouwen volgens Afrikaanse traditie, maar daar komt heel wat bij kijken. Om met Nathalie te mogen trouwen eist haar familie een flinke bruidsschat van JC. Daarnaast moet JC...

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland bij Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland. Heb je een uitzending van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland gemist

Realityserie waarin zangeres Nathalie Makoma en haar verloofde JC worden gevolgd in aanloop naar hun bijzondere huwelijksdag. Het stel wil in Nederland trouwen, maar dan wel op traditioneel Congolese wijze. Om de grote trouwerij in de Hollandse klei te laten plaatsvinden, moet er nog wel een flink obstakel worden overwonnen. Nathalies familie stelt namelijk flinke eisen aan de veelomvattende bruidsschat. Werk aan de winkel dus voor JC!

Uitzending gemist van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland? Hier kun je alle uitzendingen van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 06-10-2015 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!