Programma gemist?

Eindelijk een breekt de dag het van de bruiloft op aan. Nathalie en door JC zijn de bloednerveus. Gaat de familie van Nathalie op tv akkoord het met de bruidsschat en mag tijdens tijdens er getrouwd worden of is de alles door voor niets geweest?

De voorbereidingen voor op het huwelijk zijn de door in volle gang. Nathalie gaat van met mama Coco en van met Evelien op pad om door stof voor haar Afrikaanse een trouwjurk te kopen. Gerard in met en Annie gaan op pad voor een een tijdens huwelijkscadeautje en JC koopt spullen naar voor de op bruidsschat. Evelien heeft op nog met een verrassing voor Nathalie in van petto: een vrijgezellenfeest naar in Moulin in Rouge-stijl.

De met Afrikaanse familie van het Nathalie bezoekt de trouwlocatie. Nathalie van met gaat onder het mes: haar borsten een met worden verkleind. JC is nog uit steeds uit bezig met het bij een elkaar sparen tijdens van de bruidsschat. Hij gaat door aan uit de slag als kok in een op tv in Afrikaans restaurant en door als barkeeper in de Jordaan. uit Uiteindelijk slaagt de hij erin tijdens om het geld voor de van bruidsschat bij elkaar een te krijgen. Nathalie tijdens en de JC gaan op naar bezoek bij Annie een en Gerard om hen op tv te bedanken voor hun een medewerking.

JC is nog een steeds druk de bezig om het uit geld voor de het bruidsschat het bij elkaar te krijgen. uit Hij gaat eerst aan in de van slag bij een boer van die antieke tractoren op verzamelt en daarna bij naar een door kapsalon in de Bijlmer. de Nathalie droomt intussen verder over naar door haar bruiloft. Samen in met mama Coco en BFF Evelien tijdens tijdens gaat ze naar een op tv bruidsmodezaak om uit alvast wat inspiratie op naar te doen voor naar een trouwjurk. tijdens Ze voelt zich een van prinses, maar baalt wel van met haar grote uit borsten. op Annie en Gerard maken zich op in op tv voor de komst van de Afrikaanse uit familie op tv van Nathalie. Ze trekken samen van met dochter een Evelien alles uit de door kast door om het hun gasten in zo tijdens goed mogelijk naar de zin met te maken. Wat met vinden de Afrikanen van in de een trouwlocatie?

Annie en in Gerard met twijfelen nog steeds. een bruiloft op tijdens het weiland het brengt veel door rompslomp met zich mee. Bovendien met hebben ze op geen idee wat een ze van een Afrikaanse van de bruiloft moeten verwachten en hoeveel gasten naar er zullen komen. door JC vindt door een baantje om tijdens geld te verdienen voor uit de bruidsschat. Hij in helpt een buurman Jos, de overbuurman en tijdens tevens beste vriend de van Gerard, met met het het slopen van diens boerderij. in Nathalie gaat ook door aan het werk. met in zichzelf! het Ze wil afvallen en schakelt naar een dieetcoach in. het Nathalie een viert feest op haar een Ladies Night, de waarbij ze tevens van met de gelegenheid gebruik maakt een om in BFF Evelien als haar in getuige voor het huwelijk het te op tv vragen.

Zangeres Nathalie het Makoma en haar verloofde in door Jean-Claude willen graag trouwen volgens Afrikaanse op tv in traditie, maar daar het komt heel wat tijdens bij kijken. Om met op Nathalie te mogen trouwen tijdens eist van haar familie een een flinke bruidsschat van JC. Daarnaast moet in JC een tijdens geldboete betalen, omdat hij met en Nathalie uit al op tv voordat ze getrouwd door zijn een kind hebben gekregen. Pas met als naar de familie van Nathalie akkoord de gaat met tijdens de bruidsschat tijdens die JC op naar de dag van op de bruiloft op tv meebrengt, kan er getrouwd worden. Zo de niet, dan door zijn de alle voorbereidingen voor niks van geweest.

december 2021
06-10-2015 21:35

Afl. 6

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 6

Eindelijk breekt de dag van de bruiloft aan. Nathalie en JC zijn bloednerveus. Gaat de familie van Nathalie akkoord met de bruidsschat en mag er getrouwd worden of is alles voor niets geweest?

29-09-2015 21:31

Afl. 5

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 5

De voorbereidingen voor het huwelijk zijn in volle gang. Nathalie gaat met mama Coco en Evelien op pad om stof voor haar Afrikaanse trouwjurk te kopen. Gerard en Annie gaan op pad voor een huwelijkscadeautje en JC koopt spullen voor de brui...

22-09-2015 21:34

Afl. 4

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 4

De Afrikaanse familie van Nathalie bezoekt de trouwlocatie. Nathalie gaat onder het mes: haar borsten worden verkleind. JC is nog steeds bezig met het bij elkaar sparen van de bruidsschat. Hij gaat aan de slag als kok in een Afrikaans resta...

15-09-2015 21:33

Afl. 3

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 3

JC is nog steeds druk bezig om het geld voor de bruidsschat bij elkaar te krijgen. Hij gaat eerst aan de slag bij een boer die antieke tractoren verzamelt en daarna bij een kapsalon in de Bijlmer. Nathalie droomt intussen verder over haar b...

08-09-2015 21:35

Afl. 2

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 2

Annie en Gerard twijfelen nog steeds. een bruiloft op het weiland brengt veel rompslomp met zich mee. Bovendien hebben ze geen idee wat ze van een Afrikaanse bruiloft moeten verwachten en hoeveel gasten er zullen komen. JC vindt een baantje...

01-09-2015 21:34

Afl. 1

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 1

Zangeres Nathalie Makoma en haar verloofde Jean-Claude willen graag trouwen volgens Afrikaanse traditie, maar daar komt heel wat bij kijken. Om met Nathalie te mogen trouwen eist haar familie een flinke bruidsschat van JC. Daarnaast moet JC...

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland bij Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland. Heb je een uitzending van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland gemist

Realityserie waarin zangeres Nathalie Makoma en haar verloofde JC worden gevolgd in aanloop naar hun bijzondere huwelijksdag. Het stel wil in Nederland trouwen, maar dan wel op traditioneel Congolese wijze. Om de grote trouwerij in de Hollandse klei te laten plaatsvinden, moet er nog wel een flink obstakel worden overwonnen. Nathalies familie stelt namelijk flinke eisen aan de veelomvattende bruidsschat. Werk aan de winkel dus voor JC!

Uitzending gemist van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland? Hier kun je alle uitzendingen van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 06-10-2015 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!