Programma gemist?

Eindelijk door breekt de dag van de van tijdens bruiloft aan. Nathalie en JC zijn op naar bloednerveus. Gaat de familie van van Nathalie akkoord met door de bruidsschat en mag in er getrouwd worden naar de of is alles van voor niets geweest?

De de voorbereidingen voor het huwelijk zijn op tv in volle in gang. Nathalie gaat van met mama in Coco en in Evelien op pad om van stof voor haar Afrikaanse van trouwjurk te van kopen. Gerard en Annie tijdens gaan in op pad voor een een huwelijkscadeautje en het JC koopt spullen voor tijdens de bruidsschat. Evelien in heeft nog uit een verrassing voor met Nathalie in petto: een vrijgezellenfeest in een Moulin het Rouge-stijl.

De Afrikaanse tijdens familie van van Nathalie bezoekt de met trouwlocatie. Nathalie op tv gaat onder het mes: haar borsten naar worden verkleind. JC in is nog steeds op tv op bezig met het tijdens bij elkaar sparen van de bruidsschat. op Hij gaat met aan de de slag als kok in een de Afrikaans restaurant en tijdens als tijdens barkeeper in de Jordaan. Uiteindelijk het slaagt hij erin uit door om het geld het voor de bruidsschat bij op elkaar te krijgen. Nathalie de en JC gaan op op bezoek bij een Annie en Gerard om uit uit hen te bedanken voor hun van medewerking.

JC een is nog steeds druk bezig op om het geld in voor de uit bruidsschat op tv bij elkaar te krijgen. de Hij gaat met eerst aan de slag tijdens bij een boer die met antieke een tractoren verzamelt en een daarna bij een kapsalon in een de Bijlmer. Nathalie de droomt uit intussen verder over haar bruiloft. Samen door met mama Coco een het en BFF Evelien gaat ze uit naar een bruidsmodezaak om de alvast tijdens wat inspiratie in op te doen met voor een trouwjurk. Ze tijdens voelt zich een prinses, maar op op tv baalt wel van haar grote borsten. een tijdens Annie en Gerard maken zich op tijdens voor de met komst naar van de Afrikaanse in familie van Nathalie. Ze trekken op samen met dochter Evelien op op alles uit de kast met om het hun gasten door zo goed mogelijk naar het de zin het te maken. Wat vinden door de Afrikanen het van de tijdens trouwlocatie?

Annie en in Gerard twijfelen tijdens nog steeds. tijdens een bruiloft op het het weiland brengt veel rompslomp uit met zich mee. tijdens Bovendien hebben tijdens ze geen idee met wat ze van een door Afrikaanse bruiloft moeten verwachten naar op tv en hoeveel gasten er zullen komen. uit JC op tv vindt een het baantje om geld te verdienen voor tijdens de bruidsschat. de Hij helpt buurman Jos, naar in de overbuurman en tevens beste door vriend van Gerard, met met in het slopen van uit diens boerderij. Nathalie gaat ook het aan het het werk. met van zichzelf! Ze wil afvallen en op schakelt een de dieetcoach in. Nathalie viert door feest op op haar Ladies Night, waarbij de ze tevens van in de gelegenheid gebruik op maakt om BFF door Evelien een als haar getuige voor naar het huwelijk van te vragen.

Zangeres Nathalie Makoma het en tijdens haar verloofde Jean-Claude van willen graag trouwen volgens Afrikaanse door traditie, maar op tv daar komt heel wat de bij kijken. Om met met op tv Nathalie te mogen trouwen eist in haar op familie een flinke bruidsschat van van JC. op Daarnaast moet naar JC een geldboete betalen, omdat hij een en Nathalie al op voordat ze getrouwd naar zijn een door kind hebben gekregen. op Pas op als de familie naar van Nathalie akkoord gaat door met de bruidsschat die JC tijdens op de dag met van de uit bruiloft meebrengt, uit kan er getrouwd worden. Zo het niet, dan zijn een alle een voorbereidingen voor niks in geweest.

juli 2020
06-10-2015 21:35

Afl. 6

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 6

Eindelijk breekt de dag van de bruiloft aan. Nathalie en JC zijn bloednerveus. Gaat de familie van Nathalie akkoord met de bruidsschat en mag er getrouwd worden of is alles voor niets geweest?

29-09-2015 21:31

Afl. 5

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 5

De voorbereidingen voor het huwelijk zijn in volle gang. Nathalie gaat met mama Coco en Evelien op pad om stof voor haar Afrikaanse trouwjurk te kopen. Gerard en Annie gaan op pad voor een huwelijkscadeautje en JC koopt spullen voor de brui...

22-09-2015 21:34

Afl. 4

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 4

De Afrikaanse familie van Nathalie bezoekt de trouwlocatie. Nathalie gaat onder het mes: haar borsten worden verkleind. JC is nog steeds bezig met het bij elkaar sparen van de bruidsschat. Hij gaat aan de slag als kok in een Afrikaans resta...

15-09-2015 21:33

Afl. 3

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 3

JC is nog steeds druk bezig om het geld voor de bruidsschat bij elkaar te krijgen. Hij gaat eerst aan de slag bij een boer die antieke tractoren verzamelt en daarna bij een kapsalon in de Bijlmer. Nathalie droomt intussen verder over haar b...

08-09-2015 21:35

Afl. 2

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 2

Annie en Gerard twijfelen nog steeds. een bruiloft op het weiland brengt veel rompslomp met zich mee. Bovendien hebben ze geen idee wat ze van een Afrikaanse bruiloft moeten verwachten en hoeveel gasten er zullen komen. JC vindt een baantje...

01-09-2015 21:34

Afl. 1

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 1

Zangeres Nathalie Makoma en haar verloofde Jean-Claude willen graag trouwen volgens Afrikaanse traditie, maar daar komt heel wat bij kijken. Om met Nathalie te mogen trouwen eist haar familie een flinke bruidsschat van JC. Daarnaast moet JC...

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland bij Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland. Heb je een uitzending van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland gemist

Realityserie waarin zangeres Nathalie Makoma en haar verloofde JC worden gevolgd in aanloop naar hun bijzondere huwelijksdag. Het stel wil in Nederland trouwen, maar dan wel op traditioneel Congolese wijze. Om de grote trouwerij in de Hollandse klei te laten plaatsvinden, moet er nog wel een flink obstakel worden overwonnen. Nathalies familie stelt namelijk flinke eisen aan de veelomvattende bruidsschat. Werk aan de winkel dus voor JC!

Uitzending gemist van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland? Hier kun je alle uitzendingen van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 06-10-2015 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!