Programma gemist?

Eindelijk van breekt de met dag van de bruiloft in aan. Nathalie en met JC zijn bloednerveus. Gaat de op familie het van Nathalie akkoord met op de bruidsschat en mag de er getrouwd op worden naar of is alles voor niets uit geweest?

De voorbereidingen voor een het in huwelijk zijn in volle tijdens gang. Nathalie gaat van met mama Coco en naar Evelien op tv op pad om door stof voor haar Afrikaanse uit trouwjurk te kopen. Gerard uit en Annie met gaan op pad voor naar een huwelijkscadeautje en op op tv JC koopt spullen de voor de bruidsschat. een Evelien heeft nog een van verrassing voor tijdens Nathalie in petto: een vrijgezellenfeest in door Moulin het Rouge-stijl.

De met Afrikaanse familie in van Nathalie bezoekt naar de trouwlocatie. Nathalie door gaat onder het mes: een haar borsten op worden verkleind. JC de is nog steeds bezig het met het bij elkaar in sparen van de de bruidsschat. Hij gaat aan uit de naar slag als met kok in een Afrikaans restaurant en door als op barkeeper in de een Jordaan. Uiteindelijk slaagt in hij erin om in het geld voor in de bruidsschat een bij elkaar te krijgen. Nathalie een en JC op gaan op bezoek uit bij Annie en tijdens Gerard om hen te tijdens bedanken een voor hun medewerking.

JC is van nog steeds druk bezig op om het op geld voor de door bruidsschat met bij elkaar te tijdens krijgen. Hij gaat eerst aan de een slag bij een door tijdens boer die antieke tractoren verzamelt en door daarna bij een op van kapsalon in de op tv Bijlmer. Nathalie droomt intussen verder over het door haar bruiloft. Samen met van mama Coco en een BFF Evelien gaat ze naar een een bruidsmodezaak op om alvast uit wat inspiratie op naar te doen voor een naar trouwjurk. Ze voelt de zich een prinses, maar het baalt het wel van haar de grote borsten. uit Annie en Gerard maken zich op naar voor uit de komst van de Afrikaanse een familie door van Nathalie. Ze naar trekken samen met uit dochter Evelien alles uit tijdens de kast om een het hun gasten zo het goed mogelijk uit naar de tijdens zin te maken. tijdens Wat vinden uit de Afrikanen van de van trouwlocatie?

Annie het en Gerard twijfelen nog van steeds. tijdens een bruiloft op het de weiland brengt in veel rompslomp met op tv zich mee. Bovendien hebben ze geen in idee op wat ze op tv van een Afrikaanse bruiloft moeten tijdens verwachten en uit hoeveel gasten er de zullen komen. JC vindt een met door baantje om geld te verdienen voor uit de bruidsschat. Hij de van helpt buurman Jos, de het overbuurman en tevens beste vriend door van Gerard, met door het het slopen van diens boerderij. Nathalie met gaat met ook aan op het werk. met het zichzelf! Ze wil afvallen en met schakelt een dieetcoach de in. Nathalie viert van feest een op haar Ladies Night, waarbij ze de tevens met van de met gelegenheid gebruik maakt naar om BFF Evelien de als haar getuige voor uit het huwelijk te uit vragen.

Zangeres Nathalie door Makoma en haar verloofde tijdens Jean-Claude willen naar graag trouwen volgens in Afrikaanse traditie, maar daar het komt heel een wat tijdens bij kijken. Om met Nathalie te naar mogen de trouwen eist haar op tv familie een flinke bruidsschat van op tv JC. Daarnaast moet tijdens JC een geldboete van betalen, omdat op tv hij en op Nathalie al voordat ze getrouwd op het zijn een kind hebben gekregen. Pas in als de door familie van in Nathalie akkoord gaat met tijdens de bruidsschat op tv die JC op de de dag van op tv de bruiloft tijdens meebrengt, kan er de getrouwd worden. Zo niet, dan zijn met alle het voorbereidingen voor het niks geweest.

maart 2021
06-10-2015 21:35

Afl. 6

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 6

Eindelijk breekt de dag van de bruiloft aan. Nathalie en JC zijn bloednerveus. Gaat de familie van Nathalie akkoord met de bruidsschat en mag er getrouwd worden of is alles voor niets geweest?

29-09-2015 21:31

Afl. 5

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 5

De voorbereidingen voor het huwelijk zijn in volle gang. Nathalie gaat met mama Coco en Evelien op pad om stof voor haar Afrikaanse trouwjurk te kopen. Gerard en Annie gaan op pad voor een huwelijkscadeautje en JC koopt spullen voor de brui...

22-09-2015 21:34

Afl. 4

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 4

De Afrikaanse familie van Nathalie bezoekt de trouwlocatie. Nathalie gaat onder het mes: haar borsten worden verkleind. JC is nog steeds bezig met het bij elkaar sparen van de bruidsschat. Hij gaat aan de slag als kok in een Afrikaans resta...

15-09-2015 21:33

Afl. 3

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 3

JC is nog steeds druk bezig om het geld voor de bruidsschat bij elkaar te krijgen. Hij gaat eerst aan de slag bij een boer die antieke tractoren verzamelt en daarna bij een kapsalon in de Bijlmer. Nathalie droomt intussen verder over haar b...

08-09-2015 21:35

Afl. 2

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 2

Annie en Gerard twijfelen nog steeds. een bruiloft op het weiland brengt veel rompslomp met zich mee. Bovendien hebben ze geen idee wat ze van een Afrikaanse bruiloft moeten verwachten en hoeveel gasten er zullen komen. JC vindt een baantje...

01-09-2015 21:34

Afl. 1

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 1

Zangeres Nathalie Makoma en haar verloofde Jean-Claude willen graag trouwen volgens Afrikaanse traditie, maar daar komt heel wat bij kijken. Om met Nathalie te mogen trouwen eist haar familie een flinke bruidsschat van JC. Daarnaast moet JC...

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland bij Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland. Heb je een uitzending van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland gemist

Realityserie waarin zangeres Nathalie Makoma en haar verloofde JC worden gevolgd in aanloop naar hun bijzondere huwelijksdag. Het stel wil in Nederland trouwen, maar dan wel op traditioneel Congolese wijze. Om de grote trouwerij in de Hollandse klei te laten plaatsvinden, moet er nog wel een flink obstakel worden overwonnen. Nathalies familie stelt namelijk flinke eisen aan de veelomvattende bruidsschat. Werk aan de winkel dus voor JC!

Uitzending gemist van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland? Hier kun je alle uitzendingen van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 06-10-2015 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!