Programma gemist?

Eindelijk breekt de een de dag van de tijdens bruiloft aan. Nathalie en JC uit zijn bloednerveus. Gaat de met van familie van Nathalie akkoord het met de in bruidsschat en mag er een getrouwd worden op tv of is alles een voor niets geweest?

De voorbereidingen voor op het door huwelijk zijn in volle door gang. Nathalie gaat met het mama Coco en van Evelien op op pad om stof voor in haar Afrikaanse trouwjurk met te kopen. door Gerard en Annie in gaan op tijdens pad voor een de huwelijkscadeautje en JC door koopt spullen de voor de bruidsschat. Evelien heeft met nog een verrassing de voor Nathalie in petto: tijdens een uit vrijgezellenfeest in Moulin in Rouge-stijl.

De het Afrikaanse familie van op tv Nathalie bezoekt de in trouwlocatie. Nathalie gaat onder van het mes: haar naar borsten worden verkleind. JC van is nog steeds naar naar bezig met het bij elkaar de sparen in van de bruidsschat. door Hij gaat aan de met slag als kok naar in een Afrikaans restaurant naar en als barkeeper in op tv de een Jordaan. Uiteindelijk in slaagt hij erin om de het geld de voor de bruidsschat door bij elkaar te krijgen. Nathalie en op tv JC gaan naar op bezoek de bij Annie de en Gerard om hen te uit bedanken voor hun op tv medewerking.

JC is nog op steeds druk bezig op tv om het tijdens geld het voor de bruidsschat bij elkaar te tijdens naar krijgen. Hij gaat eerst aan de de slag bij een op tv boer door die antieke tractoren van verzamelt en daarna in bij een kapsalon in de van Bijlmer. Nathalie droomt tijdens intussen verder van over haar tijdens bruiloft. Samen met de mama Coco en BFF Evelien tijdens gaat door ze naar een bruidsmodezaak een om alvast wat inspiratie in op te van doen voor van een trouwjurk. op tv Ze voelt zich een uit prinses, maar baalt wel een van uit haar grote borsten. van Annie en Gerard maken het zich op op tv voor de komst van de Afrikaanse de familie van Nathalie. van van Ze trekken samen met dochter Evelien van de alles uit de kast door om het van hun gasten zo goed mogelijk naar naar de zin te met maken. Wat een vinden de het Afrikanen van van de trouwlocatie?

Annie door en Gerard twijfelen nog van steeds. een bruiloft met op tijdens het weiland brengt de veel rompslomp met zich mee. naar Bovendien in hebben ze geen uit idee wat ze van een Afrikaanse uit bruiloft moeten verwachten door naar en hoeveel gasten er zullen met komen. naar JC vindt een in baantje om geld de te verdienen voor de bruidsschat. Hij door het helpt buurman Jos, de met overbuurman en het tevens beste vriend van met Gerard, met het de slopen van diens tijdens boerderij. Nathalie uit gaat ook aan het werk. de met uit zichzelf! Ze wil afvallen en schakelt het een door dieetcoach in. Nathalie viert in feest op haar tijdens Ladies Night, waarbij op ze tevens naar van de gelegenheid gebruik maakt met in om BFF Evelien als haar het getuige voor het huwelijk tijdens te het vragen.

Zangeres de Nathalie Makoma en haar verloofde een Jean-Claude willen het graag in trouwen volgens Afrikaanse traditie, maar daar naar komt heel een wat bij van kijken. Om met Nathalie met te mogen trouwen eist naar tijdens haar familie een van flinke bruidsschat van tijdens JC. Daarnaast moet JC een een geldboete in betalen, omdat hij en Nathalie van al voordat naar ze getrouwd zijn een op tv kind hebben van gekregen. Pas als met de familie van Nathalie tijdens akkoord het gaat met de bruidsschat die JC op op de uit dag van de het bruiloft meebrengt, kan er uit getrouwd worden. een Zo niet, dan zijn door alle voorbereidingen voor het niks tijdens geweest.

juni 2021
06-10-2015 21:35

Afl. 6

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 6

Eindelijk breekt de dag van de bruiloft aan. Nathalie en JC zijn bloednerveus. Gaat de familie van Nathalie akkoord met de bruidsschat en mag er getrouwd worden of is alles voor niets geweest?

29-09-2015 21:31

Afl. 5

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 5

De voorbereidingen voor het huwelijk zijn in volle gang. Nathalie gaat met mama Coco en Evelien op pad om stof voor haar Afrikaanse trouwjurk te kopen. Gerard en Annie gaan op pad voor een huwelijkscadeautje en JC koopt spullen voor de brui...

22-09-2015 21:34

Afl. 4

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 4

De Afrikaanse familie van Nathalie bezoekt de trouwlocatie. Nathalie gaat onder het mes: haar borsten worden verkleind. JC is nog steeds bezig met het bij elkaar sparen van de bruidsschat. Hij gaat aan de slag als kok in een Afrikaans resta...

15-09-2015 21:33

Afl. 3

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 3

JC is nog steeds druk bezig om het geld voor de bruidsschat bij elkaar te krijgen. Hij gaat eerst aan de slag bij een boer die antieke tractoren verzamelt en daarna bij een kapsalon in de Bijlmer. Nathalie droomt intussen verder over haar b...

08-09-2015 21:35

Afl. 2

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 2

Annie en Gerard twijfelen nog steeds. een bruiloft op het weiland brengt veel rompslomp met zich mee. Bovendien hebben ze geen idee wat ze van een Afrikaanse bruiloft moeten verwachten en hoeveel gasten er zullen komen. JC vindt een baantje...

01-09-2015 21:34

Afl. 1

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 1

Zangeres Nathalie Makoma en haar verloofde Jean-Claude willen graag trouwen volgens Afrikaanse traditie, maar daar komt heel wat bij kijken. Om met Nathalie te mogen trouwen eist haar familie een flinke bruidsschat van JC. Daarnaast moet JC...

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland bij Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland. Heb je een uitzending van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland gemist

Realityserie waarin zangeres Nathalie Makoma en haar verloofde JC worden gevolgd in aanloop naar hun bijzondere huwelijksdag. Het stel wil in Nederland trouwen, maar dan wel op traditioneel Congolese wijze. Om de grote trouwerij in de Hollandse klei te laten plaatsvinden, moet er nog wel een flink obstakel worden overwonnen. Nathalies familie stelt namelijk flinke eisen aan de veelomvattende bruidsschat. Werk aan de winkel dus voor JC!

Uitzending gemist van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland? Hier kun je alle uitzendingen van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 06-10-2015 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!