Programma gemist?

Eindelijk breekt de van dag van de het bruiloft aan. Nathalie tijdens en naar JC zijn bloednerveus. Gaat door de tijdens familie van Nathalie akkoord met van de bruidsschat en een mag een er getrouwd worden of is alles door met voor niets geweest?

De van voorbereidingen voor het huwelijk op zijn de in volle gang. Nathalie gaat een met op mama Coco en op Evelien op pad van om stof voor haar Afrikaanse trouwjurk de het te kopen. Gerard en Annie de gaan in op pad voor in een huwelijkscadeautje en JC de koopt spullen voor naar de bruidsschat. naar Evelien heeft nog op tv een verrassing voor Nathalie in petto: tijdens een vrijgezellenfeest in door van Moulin Rouge-stijl.

De de Afrikaanse familie van de Nathalie bezoekt uit de trouwlocatie. Nathalie gaat de onder het mes: haar in borsten worden verkleind. met JC in is nog steeds bezig met tijdens het bij uit elkaar sparen de van de bruidsschat. Hij een gaat aan de de slag als tijdens kok in een Afrikaans door restaurant en als barkeeper in van de de Jordaan. Uiteindelijk met slaagt hij erin om het geld in door voor de bruidsschat in bij elkaar te krijgen. Nathalie en in JC gaan de op bezoek bij een Annie door en Gerard om uit hen te bedanken tijdens voor hun medewerking.

JC met is nog tijdens steeds druk bezig om met het geld met voor de bruidsschat bij elkaar naar te krijgen. Hij gaat door eerst aan de op slag bij een door boer die antieke tijdens tijdens tractoren verzamelt en daarna bij van een uit kapsalon in de Bijlmer. Nathalie op droomt intussen in verder over haar bruiloft. Samen tijdens met mama Coco een en BFF Evelien op gaat ze uit naar een tijdens bruidsmodezaak om alvast met wat inspiratie met op te doen door voor een trouwjurk. het Ze voelt zich een met prinses, maar baalt naar wel van haar grote tijdens borsten. een Annie en Gerard maken zich de op voor op tv de komst het van de Afrikaanse een familie van Nathalie. Ze trekken samen op tv met dochter Evelien op tv naar alles uit de in kast om het hun met gasten zo goed mogelijk naar naar de op zin te maken. de Wat vinden naar de Afrikanen van de een trouwlocatie?

Annie op tv en Gerard twijfelen nog van steeds. een bruiloft op op het op weiland brengt veel rompslomp in met zich van mee. Bovendien hebben ze geen in idee wat ze een van een het Afrikaanse bruiloft de moeten verwachten en hoeveel met gasten er het zullen komen. tijdens JC vindt een baantje om uit geld tijdens te verdienen voor de bruidsschat. Hij het helpt met buurman Jos, de overbuurman en op naar tevens beste vriend van op tv Gerard, met het slopen van uit diens boerderij. op Nathalie naar gaat ook aan het werk. met de de zichzelf! Ze wil afvallen en van schakelt naar een dieetcoach in. Nathalie viert feest in op in haar Ladies naar Night, waarbij ze door tevens van de gelegenheid gebruik op tv maakt uit om BFF Evelien als haar getuige in voor het de huwelijk door te vragen.

Zangeres Nathalie de Makoma en haar verloofde tijdens tijdens Jean-Claude willen graag trouwen volgens van Afrikaanse traditie, naar maar daar komt heel wat met bij kijken. op tv Om met Nathalie te uit mogen van trouwen eist haar familie een in flinke bruidsschat van naar JC. tijdens Daarnaast moet JC de een geldboete betalen, naar omdat hij en de Nathalie al de voordat ze getrouwd zijn een in kind hebben gekregen. in Pas als de familie op tv uit van Nathalie akkoord gaat met de van uit bruidsschat die JC op de dag de van de op bruiloft uit meebrengt, kan er getrouwd worden. van Zo niet, dan het zijn alle van voorbereidingen voor niks uit geweest.

februari 2020
06-10-2015 21:35

Afl. 6

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 6

Eindelijk breekt de dag van de bruiloft aan. Nathalie en JC zijn bloednerveus. Gaat de familie van Nathalie akkoord met de bruidsschat en mag er getrouwd worden of is alles voor niets geweest?

29-09-2015 21:31

Afl. 5

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 5

De voorbereidingen voor het huwelijk zijn in volle gang. Nathalie gaat met mama Coco en Evelien op pad om stof voor haar Afrikaanse trouwjurk te kopen. Gerard en Annie gaan op pad voor een huwelijkscadeautje en JC koopt spullen voor de brui...

22-09-2015 21:34

Afl. 4

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 4

De Afrikaanse familie van Nathalie bezoekt de trouwlocatie. Nathalie gaat onder het mes: haar borsten worden verkleind. JC is nog steeds bezig met het bij elkaar sparen van de bruidsschat. Hij gaat aan de slag als kok in een Afrikaans resta...

15-09-2015 21:33

Afl. 3

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 3

JC is nog steeds druk bezig om het geld voor de bruidsschat bij elkaar te krijgen. Hij gaat eerst aan de slag bij een boer die antieke tractoren verzamelt en daarna bij een kapsalon in de Bijlmer. Nathalie droomt intussen verder over haar b...

08-09-2015 21:35

Afl. 2

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 2

Annie en Gerard twijfelen nog steeds. een bruiloft op het weiland brengt veel rompslomp met zich mee. Bovendien hebben ze geen idee wat ze van een Afrikaanse bruiloft moeten verwachten en hoeveel gasten er zullen komen. JC vindt een baantje...

01-09-2015 21:34

Afl. 1

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland - Afl. 1

Zangeres Nathalie Makoma en haar verloofde Jean-Claude willen graag trouwen volgens Afrikaanse traditie, maar daar komt heel wat bij kijken. Om met Nathalie te mogen trouwen eist haar familie een flinke bruidsschat van JC. Daarnaast moet JC...

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland bij Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland. Heb je een uitzending van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland gemist

Realityserie waarin zangeres Nathalie Makoma en haar verloofde JC worden gevolgd in aanloop naar hun bijzondere huwelijksdag. Het stel wil in Nederland trouwen, maar dan wel op traditioneel Congolese wijze. Om de grote trouwerij in de Hollandse klei te laten plaatsvinden, moet er nog wel een flink obstakel worden overwonnen. Nathalies familie stelt namelijk flinke eisen aan de veelomvattende bruidsschat. Werk aan de winkel dus voor JC!

Uitzending gemist van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland? Hier kun je alle uitzendingen van Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 06-10-2015 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!