Programma gemist?

Neske Beks is van internet-, naar smartphone-, en naar met 2800+ Facebookvrienden een vooral ook Facebookverslaafd en ontrafelt naar de grenzen van haar in uit online en offline de leven. Wat levert Facebook op? in En tijdens wat neemt het af?Meer in Filmmaker, performancekunstenaar, schrijver en Facebookverslaafde van Neske Beks leidt in een gelukkig, naar druk leven, uit continu vergezeld door haar smartphone met waardoor met ze 24/7 door toegang heeft tot internet, mail, Whatsapp door en een haar 2800+ Facebookvrienden. Haar eerste de kennismaking met met Facebook weet ze nog de een goed: liefde op het eerste gezicht door met het naar sociale netwerk dat onbeperkte op tv vriendschap en de eindeloos delen belooft. naar Dit alles past perfect op tv in haar privéwereld; op een op tv wereld die het werk, theater, schrijven en sociale leven in het bij elkaar brengt. Totdat met haar leven van de door een op tijdens de andere dag radicaal het verandert door in een ongeluk. Als Neske zich de probeert aan met te passen aan van deze nieuwe realiteit, naar beseft ze dat ze naar met naar bijna iedereen in om haar heen het in contact heeft verloren en op tv in een zeepbel naar heeft geleefd. Wat een is eigenlijk de op tv waarde van vriendschap, een zowel met on- als offline? Ze ontrafelt de door grenzen van haar op tv online door en offline leven. op Wat levert Facebook op? op En wat neemt op tv het met af?Minder

mei 2021
02-09-2015 13:55

2Doc: Beyond my walls

2Doc: Beyond My Walls - 2Doc: Beyond my walls

Neske Beks is internet-, smartphone-, en met 2800+ Facebookvrienden vooral ook Facebookverslaafd en ontrafelt de grenzen van haar online en offline leven. Wat levert Facebook op? En wat neemt het af?Meer Filmmaker, performancekunstenaar, sc...

2Doc: Beyond My Walls gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Beyond My Walls de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Beyond My Walls bij 2Doc: Beyond My Walls liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Beyond My Walls. Heb je een uitzending van 2Doc: Beyond My Walls gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Beyond My Walls gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Beyond My Walls? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Beyond My Walls, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Beyond My Walls gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Beyond My Walls? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Beyond My Walls kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-09-2015 om 13:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!