Programma gemist?

Neske Beks op tv is door internet-, smartphone-, en met op tv 2800+ Facebookvrienden vooral uit ook Facebookverslaafd naar en ontrafelt de grenzen van haar uit online en offline naar tijdens leven. Wat levert Facebook op? een En wat neemt met het af?Meer Filmmaker, performancekunstenaar, uit door schrijver en Facebookverslaafde Neske Beks in leidt een gelukkig, druk tijdens leven, continu uit vergezeld door uit haar smartphone waardoor ze een 24/7 toegang heeft tot een internet, mail, Whatsapp van en haar met 2800+ Facebookvrienden. Haar eerste naar kennismaking de met Facebook weet ze tijdens nog goed: liefde op tijdens het eerste het gezicht met met het sociale netwerk dat onbeperkte van vriendschap en uit eindeloos delen belooft. Dit de naar alles past perfect in haar privéwereld; naar met een wereld die werk, theater, in schrijven en de sociale leven bij elkaar brengt. op tv Totdat naar haar leven van de een een van op de andere dag een radicaal verandert door met een ongeluk. Als Neske in zich probeert het aan te passen aan deze met in nieuwe realiteit, beseft ze dat ze van met met bijna iedereen om uit haar heen het een contact heeft verloren en door in een zeepbel tijdens heeft geleefd. in Wat is van eigenlijk de waarde van met vriendschap, zowel on- als offline? door Ze door ontrafelt de grenzen een van haar online op tv en offline leven. Wat levert uit Facebook het op? En wat neemt het in een af?Minder

januari 2021
02-09-2015 13:55

2Doc: Beyond my walls

2Doc: Beyond My Walls - 2Doc: Beyond my walls

Neske Beks is internet-, smartphone-, en met 2800+ Facebookvrienden vooral ook Facebookverslaafd en ontrafelt de grenzen van haar online en offline leven. Wat levert Facebook op? En wat neemt het af?Meer Filmmaker, performancekunstenaar, sc...

2Doc: Beyond My Walls gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Beyond My Walls de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Beyond My Walls bij 2Doc: Beyond My Walls liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Beyond My Walls. Heb je een uitzending van 2Doc: Beyond My Walls gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Beyond My Walls gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Beyond My Walls? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Beyond My Walls, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Beyond My Walls gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Beyond My Walls? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Beyond My Walls kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-09-2015 om 13:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!