Programma gemist?

Neske Beks is op internet-, smartphone-, en naar met van 2800+ Facebookvrienden tijdens vooral ook Facebookverslaafd en naar ontrafelt de grenzen van van haar online tijdens en offline leven. Wat levert van Facebook op? op En wat neemt tijdens het af?Meer door Filmmaker, performancekunstenaar, een schrijver en Facebookverslaafde Neske Beks leidt tijdens in een gelukkig, druk leven, het continu vergezeld door door haar smartphone waardoor ze op tv 24/7 op toegang heeft tot internet, mail, Whatsapp op en met haar 2800+ Facebookvrienden. Haar eerste met kennismaking met Facebook in weet ze nog van goed: liefde op naar het op tv eerste gezicht uit met het sociale door netwerk dat onbeperkte vriendschap en eindeloos met het delen belooft. Dit alles past een perfect een in haar privéwereld; een wereld op tv die werk, theater, van schrijven en naar sociale leven een bij elkaar brengt. Totdat haar leven uit door van de een op uit de andere dag door radicaal verandert door een op ongeluk. Als naar Neske zich probeert aan te het passen met aan deze nieuwe realiteit, beseft uit ze dat ze het met op bijna iedereen om op haar heen het op tv contact heeft verloren de en in een een zeepbel heeft op tv geleefd. Wat is eigenlijk van de waarde van vriendschap, zowel in on- als op offline? Ze op ontrafelt de met grenzen van haar een online en offline leven. Wat van levert Facebook op? met En wat neemt tijdens het in af?Minder

september 2020
02-09-2015 13:55

2Doc: Beyond my walls

2Doc: Beyond My Walls - 2Doc: Beyond my walls

Neske Beks is internet-, smartphone-, en met 2800+ Facebookvrienden vooral ook Facebookverslaafd en ontrafelt de grenzen van haar online en offline leven. Wat levert Facebook op? En wat neemt het af?Meer Filmmaker, performancekunstenaar, sc...

2Doc: Beyond My Walls gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Beyond My Walls de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Beyond My Walls bij 2Doc: Beyond My Walls liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Beyond My Walls. Heb je een uitzending van 2Doc: Beyond My Walls gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Beyond My Walls gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Beyond My Walls? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Beyond My Walls, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Beyond My Walls gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Beyond My Walls? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Beyond My Walls kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-09-2015 om 13:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!