Programma gemist?

Neske Beks door is internet-, smartphone-, op tv en met 2800+ met Facebookvrienden vooral ook Facebookverslaafd uit en ontrafelt de in grenzen uit van haar online en offline een leven. Wat van levert Facebook op? En tijdens van wat neemt het tijdens af?Meer Filmmaker, performancekunstenaar, schrijver en Facebookverslaafde op tv Neske een Beks leidt een gelukkig, druk naar tijdens leven, continu vergezeld met door haar smartphone waardoor een ze 24/7 toegang heeft naar tot internet, mail, Whatsapp in door en haar 2800+ tijdens Facebookvrienden. Haar eerste kennismaking naar met Facebook weet ze tijdens nog goed: uit liefde op het uit eerste gezicht een met het sociale op tv netwerk dat onbeperkte vriendschap uit en eindeloos de delen belooft. Dit alles past perfect het in haar op privéwereld; een wereld met die werk, theater, schrijven tijdens met en sociale leven bij van elkaar brengt. op tv Totdat haar leven van met de een een op de andere dag met radicaal verandert door tijdens een ongeluk. Als op tv Neske zich een probeert aan te in passen aan deze een nieuwe realiteit, beseft ze met dat ze met bijna door iedereen tijdens om haar heen het contact heeft van verloren en in uit door een zeepbel heeft geleefd. op Wat is eigenlijk de naar waarde van naar vriendschap, zowel on- als van offline? Ze ontrafelt de de grenzen van haar tijdens online en offline op tv van leven. Wat levert Facebook uit op? En wat neemt het in in af?Minder

mei 2020
02-09-2015 13:55

2Doc: Beyond my walls

2Doc: Beyond My Walls - 2Doc: Beyond my walls

Neske Beks is internet-, smartphone-, en met 2800+ Facebookvrienden vooral ook Facebookverslaafd en ontrafelt de grenzen van haar online en offline leven. Wat levert Facebook op? En wat neemt het af?Meer Filmmaker, performancekunstenaar, sc...

2Doc: Beyond My Walls gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Beyond My Walls de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Beyond My Walls bij 2Doc: Beyond My Walls liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Beyond My Walls. Heb je een uitzending van 2Doc: Beyond My Walls gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Beyond My Walls gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Beyond My Walls? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Beyond My Walls, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Beyond My Walls gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Beyond My Walls? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Beyond My Walls kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-09-2015 om 13:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!