Programma gemist?

Neske van Beks is internet-, uit smartphone-, en met het 2800+ Facebookvrienden vooral ook met Facebookverslaafd en in ontrafelt de grenzen van door haar tijdens online en offline leven. Wat levert tijdens een Facebook op? En wat neemt het van af?Meer Filmmaker, performancekunstenaar, in schrijver op en Facebookverslaafde Neske Beks leidt naar op tv een gelukkig, druk de leven, continu vergezeld door op haar smartphone waardoor ze 24/7 door toegang heeft tot naar internet, naar mail, Whatsapp en haar het 2800+ op Facebookvrienden. Haar eerste op tv kennismaking met Facebook weet ze nog het goed: liefde het op het eerste door gezicht in met het sociale het netwerk dat onbeperkte vriendschap tijdens en eindeloos delen belooft. Dit de alles past met perfect een in haar privéwereld; door een wereld die werk, theater, schrijven tijdens en de sociale leven bij door elkaar brengt. Totdat haar uit leven van de met een tijdens op de andere uit dag radicaal verandert door het een ongeluk. Als Neske zich naar probeert aan op te passen aan naar deze nieuwe realiteit, in beseft ze uit dat ze met met bijna iedereen met om haar heen het contact heeft in verloren een en in een zeepbel een heeft geleefd. de Wat is in eigenlijk de waarde van vriendschap, de zowel on- tijdens als offline? Ze ontrafelt de in een grenzen van haar in online en offline naar leven. Wat levert naar Facebook op? En wat neemt het met het af?Minder

september 2021
02-09-2015 13:55

2Doc: Beyond my walls

2Doc: Beyond My Walls - 2Doc: Beyond my walls

Neske Beks is internet-, smartphone-, en met 2800+ Facebookvrienden vooral ook Facebookverslaafd en ontrafelt de grenzen van haar online en offline leven. Wat levert Facebook op? En wat neemt het af?Meer Filmmaker, performancekunstenaar, sc...

2Doc: Beyond My Walls gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Beyond My Walls de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Beyond My Walls bij 2Doc: Beyond My Walls liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Beyond My Walls. Heb je een uitzending van 2Doc: Beyond My Walls gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Beyond My Walls gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Beyond My Walls? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Beyond My Walls, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Beyond My Walls gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Beyond My Walls? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Beyond My Walls kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-09-2015 om 13:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!