Programma gemist?

Neske door Beks is internet-, smartphone-, en door met op 2800+ Facebookvrienden vooral de ook Facebookverslaafd en ontrafelt de het grenzen van haar op online en op tv offline leven. Wat uit levert de Facebook op? En wat neemt op tv het door af?Meer Filmmaker, performancekunstenaar, schrijver en de Facebookverslaafde Neske Beks leidt uit een gelukkig, door druk leven, continu tijdens vergezeld door haar op tv smartphone waardoor ze door 24/7 toegang heeft op tv tot internet, mail, tijdens Whatsapp en haar op 2800+ tijdens Facebookvrienden. Haar eerste kennismaking het met Facebook uit weet ze nog goed: liefde door op het eerste gezicht op met het op sociale uit netwerk dat onbeperkte vriendschap en eindeloos in delen door belooft. Dit alles past perfect een in haar door privéwereld; een de wereld die werk, tijdens theater, schrijven en sociale leven de bij elkaar brengt. in Totdat in haar leven uit van de een op de de andere dag radicaal de verandert door een op ongeluk. Als een Neske zich probeert de aan te passen aan deze naar nieuwe realiteit, van beseft het ze dat ze met bijna iedereen in om haar naar heen de het contact heeft verloren en in de een zeepbel in heeft geleefd. Wat is uit eigenlijk op de waarde van vriendschap, zowel tijdens on- tijdens als offline? uit Ze ontrafelt de grenzen van haar met online en het offline leven. uit Wat levert Facebook op? op tv En uit wat neemt het van af?Minder

november 2019
02-09-2015 13:55

2Doc: Beyond my walls

2Doc: Beyond My Walls - 2Doc: Beyond my walls

Neske Beks is internet-, smartphone-, en met 2800+ Facebookvrienden vooral ook Facebookverslaafd en ontrafelt de grenzen van haar online en offline leven. Wat levert Facebook op? En wat neemt het af?Meer Filmmaker, performancekunstenaar, sc...

2Doc: Beyond My Walls gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Beyond My Walls de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Beyond My Walls bij 2Doc: Beyond My Walls liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Beyond My Walls. Heb je een uitzending van 2Doc: Beyond My Walls gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Beyond My Walls gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Beyond My Walls? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Beyond My Walls, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Beyond My Walls gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Beyond My Walls? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Beyond My Walls kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-09-2015 om 13:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!