Programma gemist?

Neske naar Beks is internet-, smartphone-, en op de met 2800+ Facebookvrienden vooral door ook Facebookverslaafd en door ontrafelt de grenzen van haar op tv online en naar offline uit leven. Wat levert Facebook op? met En wat neemt het het af?Meer Filmmaker, performancekunstenaar, het naar schrijver en Facebookverslaafde Neske de Beks leidt een gelukkig, door druk leven, met continu vergezeld door uit haar smartphone met waardoor ze 24/7 toegang heeft het tot internet, mail, in Whatsapp het en haar 2800+ Facebookvrienden. Haar een eerste kennismaking de met Facebook weet ze nog van goed: op liefde op het eerste van gezicht met het sociale het door netwerk dat onbeperkte vriendschap en eindeloos uit delen belooft. het Dit alles past perfect door in de haar privéwereld; een wereld door die werk, het theater, schrijven met en sociale leven bij op elkaar brengt. Totdat haar uit leven van de een tijdens naar op de andere dag een radicaal verandert door het een ongeluk. Als Neske in zich probeert aan een te passen aan deze op tv op nieuwe realiteit, beseft op ze dat ze met tijdens bijna iedereen op om haar heen het contact in heeft verloren en op tv in een door zeepbel heeft geleefd. de Wat is eigenlijk de waarde op tv van naar vriendschap, zowel het on- als offline? Ze ontrafelt tijdens de grenzen een van haar online in en offline leven. Wat op tv levert Facebook op? door En wat neemt het tijdens op af?Minder

juni 2021
02-09-2015 13:55

2Doc: Beyond my walls

2Doc: Beyond My Walls - 2Doc: Beyond my walls

Neske Beks is internet-, smartphone-, en met 2800+ Facebookvrienden vooral ook Facebookverslaafd en ontrafelt de grenzen van haar online en offline leven. Wat levert Facebook op? En wat neemt het af?Meer Filmmaker, performancekunstenaar, sc...

2Doc: Beyond My Walls gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Beyond My Walls de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Beyond My Walls bij 2Doc: Beyond My Walls liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Beyond My Walls. Heb je een uitzending van 2Doc: Beyond My Walls gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Beyond My Walls gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Beyond My Walls? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Beyond My Walls, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Beyond My Walls gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Beyond My Walls? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Beyond My Walls kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-09-2015 om 13:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!