Programma gemist?

De 42-jarige Wendie uit en 37-jarige Ricardo uit zijn stapelgek op een elkaar. Toch verbreken het ze een keer op tv per week de naar relatie, omdat Wendie door extreem jaloers met is. Rico mag niet tijdens alleen uit op stap uit uit angst dat hij op ingepikt wordt een door een jongere vrouw. Ook naar checkt ze het zijn Facebook en WhatsApp. op Weet ze niet tijdens waar hij van is of neemt hij uit zijn telefoon niet tijdens op, dan stuurt door ze van haar zoon om hem te van zoeken. op tv Rico wil een het leugendetectortest doen in de hoop dat op dit Wendies jaloezie op zal verminderen. met Wint de op jaloezie het van de naar liefde?

De 31-jarige Wendy op en 32-jarige van Rob wonen net van samen. Wendy in is zo onzeker en extreem op tv jaloers dat in ze het elke dag explosieve op ruzies hebben. Daarbij van sneuvelt soms het meubilair. door Rob mag met geen op enkele andere vrouw een praten. Wendy is stapelgek op op op Rob, maar hij zit in zo van in de wurggreep de van Wendy´s jaloezie dat hij zich het afvraagt of hij door zijn verhuisdozen op tv weer moet inpakken door en snel moet naar vertrekken. Kan de de relatie deze jaloezie op tv overwinnen met hulp tijdens van in Froukje en haar door team van specialisten?

de 21-jarige een Elif en de 27-jarige Uzeyir hebben twee met jaar een van relatie. Elifs jaloezie is zo op extreem een dat ze Uzeyir uit álles heeft afgenomen. Hij door mag zijn vrienden niet door meer zien, op mag niet meer uit uit en op met vrouwelijke klanten in praten op zijn in werk is uit den boze. met Uzeyir is met een gevangene in in zijn eigen een huis. Elif naar appt hem bovendien elke van vijf minuten om te van checken wat de hij doet en waar hij van is. met De relatie staat van inmiddels op in springen. Froukje gaat met het haar team van naar specialisten met dit stel het aan op de slag om een het breuk te met voorkomen.

Natascha het (37) en Richard (42) zijn een 21 jaar tijdens samen. Natascha is het tijdens extreem jaloerse gedrag uit van haar man naar zo beu dat naar ze op op het punt naar staat hem een samen met hun vier kinderen te de verlaten. Richard in checkt zijn vrouw de op tv hele van dag en controleert op tv zelfs de was. in Zal het Froukje en haar in op tv team van specialisten lukken de extreme uit jaloezie aan banden naar te leggen de in deze op relatie?

augustus 2020
23-09-2015 20:34

Afl. 4

Extreem Jaloers - Afl. 4

De 42-jarige Wendie en 37-jarige Ricardo zijn stapelgek op elkaar. Toch verbreken ze een keer per week de relatie, omdat Wendie extreem jaloers is. Rico mag niet alleen op stap uit angst dat hij ingepikt wordt door een jongere vrouw. Ook ch...

16-09-2015 20:32

Afl. 3

Extreem Jaloers - Afl. 3

De 31-jarige Wendy en 32-jarige Rob wonen net samen. Wendy is zo onzeker en extreem jaloers dat ze elke dag explosieve ruzies hebben. Daarbij sneuvelt soms het meubilair. Rob mag met geen enkele andere vrouw praten. Wendy is stapelgek op Ro...

09-09-2015 20:34

Afl. 2

Extreem Jaloers - Afl. 2

de 21-jarige Elif en 27-jarige Uzeyir hebben twee jaar een relatie. Elifs jaloezie is zo extreem dat ze Uzeyir álles heeft afgenomen. Hij mag zijn vrienden niet meer zien, mag niet meer uit en met vrouwelijke klanten praten op zijn werk is ...

02-09-2015 20:33

Afl. 1

Extreem Jaloers - Afl. 1

Natascha (37) en Richard (42) zijn 21 jaar samen. Natascha is het extreem jaloerse gedrag van haar man zo beu dat ze op het punt staat hem samen met hun vier kinderen te verlaten. Richard checkt zijn vrouw de hele dag en controleert zelfs d...

Extreem Jaloers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Extreem Jaloers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Extreem Jaloers bij Extreem Jaloers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Extreem Jaloers. Heb je een uitzending van Extreem Jaloers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Extreem Jaloers gemist

Programma waarin Froukje de Both koppels helpt bij wie de relatie ernstig lijdt onder jaloezie. Het continue wantrouwen van de ander of voortdurend controleren op vreemdgaan: het kan een bom vormen onder een relatie. In een laatste poging hun relatie te redden, gaan de geselecteerde stellen met Froukje én een team van specialisten, waaronder twee psychologen, aan de slag. Doel is om het groene monster uit hun leven te bannen of er in elk geval voor te zorgen dat de jaloezie niet meer de boventoon voert in hun relatie. Samen werken ze aan het herstel van vertrouwen, het afzweren van wantrouwen en de terugkeer van genegenheid, want dat onderdeel is vaak ook verloren gegaan in het proces.

Uitzending gemist van Extreem Jaloers? Hier kun je alle uitzendingen van Extreem Jaloers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 23-09-2015 om 20:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!