Programma gemist?

De de 42-jarige Wendie en een 37-jarige Ricardo zijn stapelgek het op elkaar. Toch het verbreken ze een een keer de per week de relatie, omdat door Wendie extreem jaloers is. in Rico mag niet op alleen op stap door uit angst door dat hij tijdens ingepikt wordt door een jongere op tv vrouw. Ook checkt een een ze zijn Facebook en een WhatsApp. Weet ze niet naar waar hij is of met neemt door hij zijn telefoon niet naar op, dan stuurt ze naar haar op zoon om hem te zoeken. de Rico wil een op leugendetectortest naar doen in de de hoop dat dit Wendies van jaloezie zal het verminderen. Wint de jaloezie het van van de van liefde?

De 31-jarige een Wendy en 32-jarige Rob in wonen een net samen. Wendy is zo met onzeker en extreem naar jaloers dat ze een elke op dag explosieve ruzies het hebben. Daarbij sneuvelt soms door het meubilair. Rob naar mag met het geen enkele andere vrouw het praten. Wendy is van stapelgek van op Rob, maar het hij zit zo de in de wurggreep met van Wendy´s jaloezie door dat hij zich afvraagt een of hij in zijn verhuisdozen weer moet tijdens inpakken en snel moet in vertrekken. Kan de relatie tijdens deze jaloezie overwinnen met met hulp van een Froukje en door haar team van met specialisten?

de 21-jarige in Elif en 27-jarige Uzeyir uit hebben twee van jaar een relatie. Elifs de jaloezie is een zo extreem dat ze van Uzeyir tijdens álles heeft afgenomen. Hij door mag zijn vrienden niet met naar meer zien, mag niet van meer uit en met vrouwelijke op tv klanten op tv praten op zijn werk is van uit de den boze. op tv Uzeyir is een in gevangene in zijn eigen een huis. Elif appt hem van bovendien een elke vijf minuten om het te checken wat tijdens hij doet en waar van hij een is. De relatie staat inmiddels in op springen. Froukje de gaat met haar op team van specialisten tijdens met een dit stel aan de slag om met een breuk te met op voorkomen.

Natascha in (37) en Richard naar (42) zijn 21 door jaar samen. naar Natascha is het extreem jaloerse gedrag tijdens van een haar man zo beu op dat ze op tijdens het punt staat op hem samen naar met hun uit vier kinderen te verlaten. Richard checkt op tv op tv zijn vrouw de hele dag en naar controleert zelfs de op met was. Zal het Froukje en op tv haar team van specialisten op tv lukken de het extreme jaloezie aan tijdens banden te uit leggen in in deze relatie?

april 2021
23-09-2015 20:34

Afl. 4

Extreem Jaloers - Afl. 4

De 42-jarige Wendie en 37-jarige Ricardo zijn stapelgek op elkaar. Toch verbreken ze een keer per week de relatie, omdat Wendie extreem jaloers is. Rico mag niet alleen op stap uit angst dat hij ingepikt wordt door een jongere vrouw. Ook ch...

16-09-2015 20:32

Afl. 3

Extreem Jaloers - Afl. 3

De 31-jarige Wendy en 32-jarige Rob wonen net samen. Wendy is zo onzeker en extreem jaloers dat ze elke dag explosieve ruzies hebben. Daarbij sneuvelt soms het meubilair. Rob mag met geen enkele andere vrouw praten. Wendy is stapelgek op Ro...

09-09-2015 20:34

Afl. 2

Extreem Jaloers - Afl. 2

de 21-jarige Elif en 27-jarige Uzeyir hebben twee jaar een relatie. Elifs jaloezie is zo extreem dat ze Uzeyir álles heeft afgenomen. Hij mag zijn vrienden niet meer zien, mag niet meer uit en met vrouwelijke klanten praten op zijn werk is ...

02-09-2015 20:33

Afl. 1

Extreem Jaloers - Afl. 1

Natascha (37) en Richard (42) zijn 21 jaar samen. Natascha is het extreem jaloerse gedrag van haar man zo beu dat ze op het punt staat hem samen met hun vier kinderen te verlaten. Richard checkt zijn vrouw de hele dag en controleert zelfs d...

Extreem Jaloers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Extreem Jaloers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Extreem Jaloers bij Extreem Jaloers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Extreem Jaloers. Heb je een uitzending van Extreem Jaloers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Extreem Jaloers gemist

Programma waarin Froukje de Both koppels helpt bij wie de relatie ernstig lijdt onder jaloezie. Het continue wantrouwen van de ander of voortdurend controleren op vreemdgaan: het kan een bom vormen onder een relatie. In een laatste poging hun relatie te redden, gaan de geselecteerde stellen met Froukje én een team van specialisten, waaronder twee psychologen, aan de slag. Doel is om het groene monster uit hun leven te bannen of er in elk geval voor te zorgen dat de jaloezie niet meer de boventoon voert in hun relatie. Samen werken ze aan het herstel van vertrouwen, het afzweren van wantrouwen en de terugkeer van genegenheid, want dat onderdeel is vaak ook verloren gegaan in het proces.

Uitzending gemist van Extreem Jaloers? Hier kun je alle uitzendingen van Extreem Jaloers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 23-09-2015 om 20:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!