Programma gemist?

De van 42-jarige Wendie en 37-jarige de Ricardo het zijn stapelgek op elkaar. Toch verbreken met tijdens ze een keer per week de met relatie, omdat Wendie een extreem jaloers op is. Rico een mag niet alleen op met stap uit angst dat uit hij ingepikt wordt door door een jongere op tv vrouw. Ook checkt naar ze uit zijn Facebook en WhatsApp. Weet het ze in niet waar hij is of in neemt door hij zijn telefoon niet op, een dan naar stuurt ze haar zoon op tv om hem te zoeken. een Rico wil een naar leugendetectortest doen het in de hoop naar dat dit Wendies van jaloezie de zal verminderen. Wint de jaloezie in het van de met liefde?

De uit 31-jarige Wendy van en 32-jarige Rob wonen naar net samen. met Wendy is zo onzeker op tv en extreem in jaloers dat ze elke dag explosieve op met ruzies hebben. Daarbij sneuvelt het soms het meubilair. van Rob mag met het geen enkele andere vrouw de praten. Wendy is stapelgek de op tv op Rob, maar hij een zit zo in de wurggreep door van Wendy´s uit jaloezie dat op tv hij zich afvraagt of tijdens hij zijn verhuisdozen een weer moet inpakken naar en snel moet vertrekken. het Kan door de relatie deze jaloezie overwinnen van met uit hulp van Froukje van en haar team op van specialisten?

de een 21-jarige Elif en 27-jarige op Uzeyir het hebben twee jaar een relatie. een Elifs het jaloezie is zo extreem dat met ze naar Uzeyir álles heeft van afgenomen. Hij mag een zijn vrienden niet meer zien, op tv mag niet de meer uit en met vrouwelijke de het klanten praten op naar zijn werk is uit een den boze. tijdens Uzeyir is een gevangene in zijn naar naar eigen huis. Elif appt door hem bovendien elke vijf uit minuten door om te checken door wat hij doet en tijdens waar hij is. De op tv relatie tijdens staat inmiddels op springen. Froukje gaat tijdens met een haar team van specialisten met op tv dit stel aan het naar de slag om een breuk te naar het voorkomen.

Natascha van (37) en tijdens Richard (42) zijn 21 met jaar samen. Natascha is op het extreem jaloerse gedrag op van naar haar man in zo beu dat ze op het van punt staat hem naar samen met door hun vier tijdens kinderen te met verlaten. Richard checkt zijn vrouw de van hele door dag en controleert zelfs uit de was. Zal het het Froukje op tv en haar team door van specialisten lukken de in extreme jaloezie het aan banden van te leggen in deze van relatie?

november 2020
23-09-2015 20:34

Afl. 4

Extreem Jaloers - Afl. 4

De 42-jarige Wendie en 37-jarige Ricardo zijn stapelgek op elkaar. Toch verbreken ze een keer per week de relatie, omdat Wendie extreem jaloers is. Rico mag niet alleen op stap uit angst dat hij ingepikt wordt door een jongere vrouw. Ook ch...

16-09-2015 20:32

Afl. 3

Extreem Jaloers - Afl. 3

De 31-jarige Wendy en 32-jarige Rob wonen net samen. Wendy is zo onzeker en extreem jaloers dat ze elke dag explosieve ruzies hebben. Daarbij sneuvelt soms het meubilair. Rob mag met geen enkele andere vrouw praten. Wendy is stapelgek op Ro...

09-09-2015 20:34

Afl. 2

Extreem Jaloers - Afl. 2

de 21-jarige Elif en 27-jarige Uzeyir hebben twee jaar een relatie. Elifs jaloezie is zo extreem dat ze Uzeyir álles heeft afgenomen. Hij mag zijn vrienden niet meer zien, mag niet meer uit en met vrouwelijke klanten praten op zijn werk is ...

02-09-2015 20:33

Afl. 1

Extreem Jaloers - Afl. 1

Natascha (37) en Richard (42) zijn 21 jaar samen. Natascha is het extreem jaloerse gedrag van haar man zo beu dat ze op het punt staat hem samen met hun vier kinderen te verlaten. Richard checkt zijn vrouw de hele dag en controleert zelfs d...

Extreem Jaloers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Extreem Jaloers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Extreem Jaloers bij Extreem Jaloers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Extreem Jaloers. Heb je een uitzending van Extreem Jaloers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Extreem Jaloers gemist

Programma waarin Froukje de Both koppels helpt bij wie de relatie ernstig lijdt onder jaloezie. Het continue wantrouwen van de ander of voortdurend controleren op vreemdgaan: het kan een bom vormen onder een relatie. In een laatste poging hun relatie te redden, gaan de geselecteerde stellen met Froukje én een team van specialisten, waaronder twee psychologen, aan de slag. Doel is om het groene monster uit hun leven te bannen of er in elk geval voor te zorgen dat de jaloezie niet meer de boventoon voert in hun relatie. Samen werken ze aan het herstel van vertrouwen, het afzweren van wantrouwen en de terugkeer van genegenheid, want dat onderdeel is vaak ook verloren gegaan in het proces.

Uitzending gemist van Extreem Jaloers? Hier kun je alle uitzendingen van Extreem Jaloers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 23-09-2015 om 20:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!