Programma gemist?

De naar 42-jarige Wendie en 37-jarige in Ricardo zijn met stapelgek op de elkaar. Toch verbreken ze een keer uit een per week de relatie, omdat naar Wendie extreem van jaloers is. Rico de mag niet de alleen op stap uit van angst dat hij ingepikt wordt door in door een jongere vrouw. door Ook checkt ze zijn Facebook tijdens en WhatsApp. in Weet ze niet met waar hij is van of een neemt hij zijn door telefoon niet op, dan stuurt ze in haar zoon door om uit hem te zoeken. Rico wil in een uit leugendetectortest doen in de hoop dat op tv dit Wendies uit jaloezie zal verminderen. Wint op de jaloezie op het van van de liefde?

De 31-jarige Wendy een door en 32-jarige Rob wonen de net samen. naar Wendy is zo onzeker door en extreem jaloers dat ze door in elke dag explosieve ruzies hebben. het Daarbij tijdens sneuvelt soms het meubilair. Rob mag uit met door geen enkele andere vrouw praten. op tv Wendy op tv is stapelgek uit op Rob, maar naar hij zit zo tijdens in de wurggreep van van Wendy´s jaloezie op tv dat hij zich afvraagt of hij door zijn verhuisdozen naar weer moet inpakken het en snel in moet vertrekken. Kan de relatie op deze het jaloezie overwinnen met tijdens hulp van uit Froukje en haar van team van specialisten?

de 21-jarige in Elif en 27-jarige Uzeyir het hebben twee het jaar door een relatie. Elifs jaloezie is op zo extreem dat het ze Uzeyir álles heeft de afgenomen. Hij in mag zijn vrienden niet op tv meer zien, mag op niet meer uit een en met uit vrouwelijke klanten met praten op zijn werk is op uit den het boze. Uzeyir op is een gevangene het in zijn op eigen huis. Elif appt het hem bovendien elke vijf in minuten om te checken van wat de hij doet en waar hij de een is. De relatie een staat inmiddels op springen. uit Froukje gaat met met haar team van in specialisten met dit stel aan een de slag door om een tijdens breuk te de voorkomen.

Natascha (37) en een Richard (42) zijn met 21 op tv jaar samen. Natascha op tv is het extreem jaloerse in gedrag van haar op tv man zo op beu dat ze naar op het punt met staat hem samen met de hun de vier kinderen te in verlaten. Richard checkt van zijn vrouw de hele door dag en controleert zelfs de in in was. Zal het Froukje en haar in team tijdens van specialisten lukken de extreme van met jaloezie aan banden door te leggen in deze het relatie?

april 2020
23-09-2015 20:34

Afl. 4

Extreem Jaloers - Afl. 4

De 42-jarige Wendie en 37-jarige Ricardo zijn stapelgek op elkaar. Toch verbreken ze een keer per week de relatie, omdat Wendie extreem jaloers is. Rico mag niet alleen op stap uit angst dat hij ingepikt wordt door een jongere vrouw. Ook ch...

16-09-2015 20:32

Afl. 3

Extreem Jaloers - Afl. 3

De 31-jarige Wendy en 32-jarige Rob wonen net samen. Wendy is zo onzeker en extreem jaloers dat ze elke dag explosieve ruzies hebben. Daarbij sneuvelt soms het meubilair. Rob mag met geen enkele andere vrouw praten. Wendy is stapelgek op Ro...

09-09-2015 20:34

Afl. 2

Extreem Jaloers - Afl. 2

de 21-jarige Elif en 27-jarige Uzeyir hebben twee jaar een relatie. Elifs jaloezie is zo extreem dat ze Uzeyir álles heeft afgenomen. Hij mag zijn vrienden niet meer zien, mag niet meer uit en met vrouwelijke klanten praten op zijn werk is ...

02-09-2015 20:33

Afl. 1

Extreem Jaloers - Afl. 1

Natascha (37) en Richard (42) zijn 21 jaar samen. Natascha is het extreem jaloerse gedrag van haar man zo beu dat ze op het punt staat hem samen met hun vier kinderen te verlaten. Richard checkt zijn vrouw de hele dag en controleert zelfs d...

Extreem Jaloers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Extreem Jaloers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Extreem Jaloers bij Extreem Jaloers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Extreem Jaloers. Heb je een uitzending van Extreem Jaloers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Extreem Jaloers gemist

Programma waarin Froukje de Both koppels helpt bij wie de relatie ernstig lijdt onder jaloezie. Het continue wantrouwen van de ander of voortdurend controleren op vreemdgaan: het kan een bom vormen onder een relatie. In een laatste poging hun relatie te redden, gaan de geselecteerde stellen met Froukje én een team van specialisten, waaronder twee psychologen, aan de slag. Doel is om het groene monster uit hun leven te bannen of er in elk geval voor te zorgen dat de jaloezie niet meer de boventoon voert in hun relatie. Samen werken ze aan het herstel van vertrouwen, het afzweren van wantrouwen en de terugkeer van genegenheid, want dat onderdeel is vaak ook verloren gegaan in het proces.

Uitzending gemist van Extreem Jaloers? Hier kun je alle uitzendingen van Extreem Jaloers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 23-09-2015 om 20:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!