Programma gemist?

De 42-jarige Wendie van de en 37-jarige Ricardo zijn naar stapelgek op elkaar. in Toch verbreken ze tijdens een keer per week de het tijdens relatie, omdat Wendie extreem uit jaloers is. de Rico mag niet alleen naar op stap uit angst dat op tv met hij ingepikt wordt door een in jongere vrouw. op Ook checkt uit ze zijn Facebook en WhatsApp. Weet een ze niet waar het hij is of op tv neemt hij in zijn telefoon niet de op, dan op tv stuurt ze de haar zoon om hem de te zoeken. Rico wil van een leugendetectortest de doen in de naar hoop dat dit Wendies jaloezie tijdens zal verminderen. op Wint de jaloezie een het van in de liefde?

De op tv 31-jarige Wendy en een 32-jarige Rob wonen net het samen. Wendy is met zo onzeker en tijdens extreem jaloers dat van ze elke op dag explosieve ruzies hebben. Daarbij de sneuvelt soms het tijdens op tv meubilair. Rob mag met geen in enkele andere vrouw op praten. Wendy is stapelgek met met op Rob, maar hij met zit zo tijdens in de wurggreep naar van Wendy´s jaloezie dat hij in zich afvraagt of hij in een zijn verhuisdozen weer moet inpakken en van snel moet het vertrekken. Kan de een relatie deze jaloezie overwinnen het een met hulp van Froukje het en haar team van in specialisten?

de 21-jarige uit Elif en 27-jarige Uzeyir van hebben twee met jaar een relatie. door Elifs jaloezie de is zo extreem dat ze tijdens op tv Uzeyir álles heeft afgenomen. Hij mag een zijn van vrienden niet meer met zien, mag niet meer uit in en met vrouwelijke met op klanten praten op zijn door werk is uit den boze. op tv Uzeyir is een op tv gevangene in in zijn eigen huis. Elif het appt hem bovendien het elke vijf minuten met om te checken naar wat hij tijdens doet het en waar hij is. door De relatie staat inmiddels de op springen. Froukje gaat de met haar in team van specialisten tijdens met dit stel op tv aan de slag om op met een breuk te in voorkomen.

Natascha op (37) en Richard (42) naar zijn 21 jaar samen. tijdens Natascha van is het door extreem jaloerse gedrag van haar man met zo beu het dat ze van op het punt staat hem met samen met hun een de vier kinderen te verlaten. Richard checkt in zijn vrouw tijdens de hele met dag en controleert zelfs op tv de was. Zal een het Froukje en haar van team op tv van specialisten lukken de extreme tijdens jaloezie tijdens aan banden van te leggen in deze op tv relatie?

juli 2021
23-09-2015 20:34

Afl. 4

Extreem Jaloers - Afl. 4

De 42-jarige Wendie en 37-jarige Ricardo zijn stapelgek op elkaar. Toch verbreken ze een keer per week de relatie, omdat Wendie extreem jaloers is. Rico mag niet alleen op stap uit angst dat hij ingepikt wordt door een jongere vrouw. Ook ch...

16-09-2015 20:32

Afl. 3

Extreem Jaloers - Afl. 3

De 31-jarige Wendy en 32-jarige Rob wonen net samen. Wendy is zo onzeker en extreem jaloers dat ze elke dag explosieve ruzies hebben. Daarbij sneuvelt soms het meubilair. Rob mag met geen enkele andere vrouw praten. Wendy is stapelgek op Ro...

09-09-2015 20:34

Afl. 2

Extreem Jaloers - Afl. 2

de 21-jarige Elif en 27-jarige Uzeyir hebben twee jaar een relatie. Elifs jaloezie is zo extreem dat ze Uzeyir álles heeft afgenomen. Hij mag zijn vrienden niet meer zien, mag niet meer uit en met vrouwelijke klanten praten op zijn werk is ...

02-09-2015 20:33

Afl. 1

Extreem Jaloers - Afl. 1

Natascha (37) en Richard (42) zijn 21 jaar samen. Natascha is het extreem jaloerse gedrag van haar man zo beu dat ze op het punt staat hem samen met hun vier kinderen te verlaten. Richard checkt zijn vrouw de hele dag en controleert zelfs d...

Extreem Jaloers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Extreem Jaloers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Extreem Jaloers bij Extreem Jaloers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Extreem Jaloers. Heb je een uitzending van Extreem Jaloers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Extreem Jaloers gemist

Programma waarin Froukje de Both koppels helpt bij wie de relatie ernstig lijdt onder jaloezie. Het continue wantrouwen van de ander of voortdurend controleren op vreemdgaan: het kan een bom vormen onder een relatie. In een laatste poging hun relatie te redden, gaan de geselecteerde stellen met Froukje én een team van specialisten, waaronder twee psychologen, aan de slag. Doel is om het groene monster uit hun leven te bannen of er in elk geval voor te zorgen dat de jaloezie niet meer de boventoon voert in hun relatie. Samen werken ze aan het herstel van vertrouwen, het afzweren van wantrouwen en de terugkeer van genegenheid, want dat onderdeel is vaak ook verloren gegaan in het proces.

Uitzending gemist van Extreem Jaloers? Hier kun je alle uitzendingen van Extreem Jaloers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 23-09-2015 om 20:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!