Programma gemist?

De 42-jarige de Wendie en 37-jarige naar Ricardo zijn stapelgek op op tv in elkaar. Toch verbreken ze een keer van per een week de relatie, omdat Wendie met extreem door jaloers is. Rico uit mag niet alleen op op stap naar uit angst dat een hij ingepikt wordt naar door een jongere vrouw. Ook checkt van ze op tv zijn Facebook een en WhatsApp. Weet ze het niet waar de hij is of uit neemt hij zijn telefoon niet op op, uit dan stuurt ze haar zoon om van hem tijdens te zoeken. Rico wil een naar leugendetectortest doen tijdens in de hoop dat tijdens dit een Wendies jaloezie zal een verminderen. Wint de naar jaloezie het van de uit liefde?

De door 31-jarige Wendy en naar 32-jarige Rob wonen door net samen. Wendy een is zo de onzeker en extreem jaloers dat ze het naar elke dag explosieve ruzies naar hebben. Daarbij sneuvelt soms van het meubilair. Rob mag een met geen enkele tijdens andere vrouw praten. tijdens op tv Wendy is stapelgek op Rob, uit maar hij zit zo een in de naar wurggreep de van Wendy´s jaloezie dat hij zich met tijdens afvraagt of hij door zijn verhuisdozen weer moet met inpakken en snel van moet vertrekken. Kan de de relatie deze jaloezie overwinnen uit met naar hulp van Froukje in en haar team van met specialisten?

de 21-jarige naar Elif en 27-jarige van Uzeyir op tv hebben twee jaar een relatie. Elifs van jaloezie op is zo door extreem dat ze Uzeyir een álles heeft afgenomen. Hij mag de zijn op vrienden niet meer met zien, mag niet meer uit uit en met vrouwelijke tijdens met klanten praten op zijn een werk is uit tijdens den boze. Uzeyir is een door het gevangene in zijn eigen de huis. Elif appt hem de bovendien elke vijf minuten op tv om van te checken de wat hij doet en waar hij in is. De relatie het staat inmiddels op met springen. Froukje het gaat met haar team door op van specialisten met dit stel aan naar de op tv slag om een breuk te het van voorkomen.

Natascha (37) van en Richard (42) zijn uit 21 jaar uit samen. Natascha is naar het extreem jaloerse op gedrag van haar in man zo beu een dat tijdens ze op het punt staat hem in samen met hun in vier kinderen te op tv verlaten. Richard door checkt zijn vrouw de van hele dag van en controleert zelfs door de was. op tv Zal het in Froukje en haar team van uit specialisten het lukken de extreme het jaloezie aan banden het te leggen in deze tijdens relatie?

oktober 2019
23-09-2015 20:34

Afl. 4

Extreem Jaloers - Afl. 4

De 42-jarige Wendie en 37-jarige Ricardo zijn stapelgek op elkaar. Toch verbreken ze een keer per week de relatie, omdat Wendie extreem jaloers is. Rico mag niet alleen op stap uit angst dat hij ingepikt wordt door een jongere vrouw. Ook ch...

16-09-2015 20:32

Afl. 3

Extreem Jaloers - Afl. 3

De 31-jarige Wendy en 32-jarige Rob wonen net samen. Wendy is zo onzeker en extreem jaloers dat ze elke dag explosieve ruzies hebben. Daarbij sneuvelt soms het meubilair. Rob mag met geen enkele andere vrouw praten. Wendy is stapelgek op Ro...

09-09-2015 20:34

Afl. 2

Extreem Jaloers - Afl. 2

de 21-jarige Elif en 27-jarige Uzeyir hebben twee jaar een relatie. Elifs jaloezie is zo extreem dat ze Uzeyir álles heeft afgenomen. Hij mag zijn vrienden niet meer zien, mag niet meer uit en met vrouwelijke klanten praten op zijn werk is ...

02-09-2015 20:33

Afl. 1

Extreem Jaloers - Afl. 1

Natascha (37) en Richard (42) zijn 21 jaar samen. Natascha is het extreem jaloerse gedrag van haar man zo beu dat ze op het punt staat hem samen met hun vier kinderen te verlaten. Richard checkt zijn vrouw de hele dag en controleert zelfs d...

Extreem Jaloers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Extreem Jaloers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Extreem Jaloers bij Extreem Jaloers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Extreem Jaloers. Heb je een uitzending van Extreem Jaloers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Extreem Jaloers gemist

Programma waarin Froukje de Both koppels helpt bij wie de relatie ernstig lijdt onder jaloezie. Het continue wantrouwen van de ander of voortdurend controleren op vreemdgaan: het kan een bom vormen onder een relatie. In een laatste poging hun relatie te redden, gaan de geselecteerde stellen met Froukje én een team van specialisten, waaronder twee psychologen, aan de slag. Doel is om het groene monster uit hun leven te bannen of er in elk geval voor te zorgen dat de jaloezie niet meer de boventoon voert in hun relatie. Samen werken ze aan het herstel van vertrouwen, het afzweren van wantrouwen en de terugkeer van genegenheid, want dat onderdeel is vaak ook verloren gegaan in het proces.

Uitzending gemist van Extreem Jaloers? Hier kun je alle uitzendingen van Extreem Jaloers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 23-09-2015 om 20:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!