Programma gemist?

De 42-jarige Wendie op en 37-jarige uit Ricardo zijn stapelgek op van elkaar. Toch naar verbreken ze op een keer per week uit de relatie, uit omdat Wendie extreem de jaloers is. Rico mag in niet alleen op stap tijdens uit angst dat tijdens hij ingepikt wordt naar van door een jongere vrouw. in Ook checkt ze zijn Facebook met en WhatsApp. naar Weet de ze niet waar hij de is of neemt door hij zijn telefoon niet op, met dan stuurt op tv ze uit haar zoon om hem op te zoeken. Rico wil de een leugendetectortest in doen in de hoop op tv dat dit Wendies jaloezie de de zal verminderen. Wint de uit jaloezie het van de op liefde?

De 31-jarige Wendy door en 32-jarige van Rob wonen het net samen. het Wendy is zo uit onzeker en extreem jaloers dat naar ze elke dag explosieve in ruzies hebben. Daarbij een sneuvelt van soms het op meubilair. Rob mag met naar geen enkele andere in vrouw praten. Wendy is stapelgek door op naar Rob, maar hij van zit zo in de op tv wurggreep door van Wendy´s jaloezie dat tijdens hij zich afvraagt of naar hij zijn verhuisdozen naar weer op moet inpakken en met snel moet vertrekken. Kan de relatie tijdens een deze jaloezie overwinnen het met hulp van het Froukje en haar door team van specialisten?

de de 21-jarige Elif de en 27-jarige Uzeyir hebben twee jaar een een relatie. naar Elifs jaloezie op is zo extreem dat ze naar Uzeyir met álles heeft afgenomen. Hij mag van zijn vrienden niet door meer zien, van mag uit niet meer uit en met vrouwelijke de uit klanten praten op zijn het werk is uit den boze. uit Uzeyir naar is een gevangene in zijn de eigen huis. een Elif appt door hem bovendien een elke vijf minuten om een te checken door wat hij doet en waar op tv hij is. De van relatie in staat inmiddels op springen. de Froukje gaat met met haar team van specialisten met met dit stel het aan de slag om op tv een breuk te door met voorkomen.

Natascha (37) van en op Richard (42) zijn 21 jaar in samen. door Natascha is het extreem jaloerse door gedrag op van haar man het zo beu dat ze een op het op punt staat hem samen met een hun vier de kinderen te verlaten. Richard checkt een zijn vrouw op tv de hele dag en naar controleert een zelfs de was. Zal het de Froukje en het haar tijdens team van specialisten lukken de extreme op tv jaloezie in aan banden te leggen tijdens in deze naar relatie?

november 2019
23-09-2015 20:34

Afl. 4

Extreem Jaloers - Afl. 4

De 42-jarige Wendie en 37-jarige Ricardo zijn stapelgek op elkaar. Toch verbreken ze een keer per week de relatie, omdat Wendie extreem jaloers is. Rico mag niet alleen op stap uit angst dat hij ingepikt wordt door een jongere vrouw. Ook ch...

16-09-2015 20:32

Afl. 3

Extreem Jaloers - Afl. 3

De 31-jarige Wendy en 32-jarige Rob wonen net samen. Wendy is zo onzeker en extreem jaloers dat ze elke dag explosieve ruzies hebben. Daarbij sneuvelt soms het meubilair. Rob mag met geen enkele andere vrouw praten. Wendy is stapelgek op Ro...

09-09-2015 20:34

Afl. 2

Extreem Jaloers - Afl. 2

de 21-jarige Elif en 27-jarige Uzeyir hebben twee jaar een relatie. Elifs jaloezie is zo extreem dat ze Uzeyir álles heeft afgenomen. Hij mag zijn vrienden niet meer zien, mag niet meer uit en met vrouwelijke klanten praten op zijn werk is ...

02-09-2015 20:33

Afl. 1

Extreem Jaloers - Afl. 1

Natascha (37) en Richard (42) zijn 21 jaar samen. Natascha is het extreem jaloerse gedrag van haar man zo beu dat ze op het punt staat hem samen met hun vier kinderen te verlaten. Richard checkt zijn vrouw de hele dag en controleert zelfs d...

Extreem Jaloers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Extreem Jaloers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Extreem Jaloers bij Extreem Jaloers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Extreem Jaloers. Heb je een uitzending van Extreem Jaloers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Extreem Jaloers gemist

Programma waarin Froukje de Both koppels helpt bij wie de relatie ernstig lijdt onder jaloezie. Het continue wantrouwen van de ander of voortdurend controleren op vreemdgaan: het kan een bom vormen onder een relatie. In een laatste poging hun relatie te redden, gaan de geselecteerde stellen met Froukje én een team van specialisten, waaronder twee psychologen, aan de slag. Doel is om het groene monster uit hun leven te bannen of er in elk geval voor te zorgen dat de jaloezie niet meer de boventoon voert in hun relatie. Samen werken ze aan het herstel van vertrouwen, het afzweren van wantrouwen en de terugkeer van genegenheid, want dat onderdeel is vaak ook verloren gegaan in het proces.

Uitzending gemist van Extreem Jaloers? Hier kun je alle uitzendingen van Extreem Jaloers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 23-09-2015 om 20:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!