Programma gemist?

Teamcaptains Beau op van Erven Dorens en op tv Jeroen het van Koningsbrugge met krijgen dit keer versterking van van Goedele Liekens en Tygo tijdens Gernandt. in De twee een teams gaan de naar strijd met elkaar aan om op tv de de aflevering te winnen.

Frank Lammers en naar tijdens Richard Groenendijk nemen plaats naast de teamcaptains Beau van Erven het Dorens en Philippe op Geubels. Onder leiding met van tijdens Ruben Nicolai een worden de leukste, grappigste met en ontroerendste tv-fragmenten met van de afgelopen naar week doorgenomen.

Teamcaptains Jeroen op tv van een Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens van door krijgen versterking van Luuk Ikink en in naar Roué Verveer. Wie heeft tijdens de meeste kennis over op de uit leukste, grappigste en ontroerendste van tv-fragmenten?

Jon van van Eerd en door Merel Westrik storten zich op samen in met de gedreven het teamcaptains Jeroen van in Koningsbrugge en Beau met van Erven Dorens op alle van leuke en door interessante tv-fragmenten in van afgelopen week.

Teamcaptains Jeroen op tv van Koningsbrugge en Beau op van Erven Dorens een testen samen op met JanJaap van der de Wal en Dirk in Zeelenberg hun tijdens kennis van de met leukste het tv-fragmenten van afgelopen met week.

Teamcaptains Kasper van de Kooten en Beau de van Erven op tv Dorens een nemen samen met gasten Ferry tijdens Doedens naar en Richard Groenendijk door de leukste tv-fragmenten van op tv de afgelopen uit week onder de loep. De tijdens twee teams een proberen de titel 'Beste op tv Kijker' te veroveren door de zoveel de mogelijk vragen over naar tv-momenten juist te het beantwoorden.

Froukje de Both naar naar en Ruben van der het Meer sluiten dit tijdens keer aan bij het de strijdende teamcaptains Beau van op Erven van Dorens en Tijl tijdens Beckand.

Teamcaptains door Beau van Erven Dorens de en Jörgen Raymann gaan in samen met met Georgina met Verbaan en Martijn Fischer in de strijd op tv aan om de aflevering te naar winnen.

Loretta Schrijver tijdens en naar Jort Kelder nemen plaats door naast vaste teamcaptains Beau van van Erven Dorens en tijdens Jeroen het van Koningsbrugge. uit Presentator Ruben Nicolai neemt de een kijker mee langs de tijdens leukste, een grappigste en uit ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen een week.

Gerard van Ekdom en tijdens Roué Verveer nemen plaats naast de tijdens in vaste teamcaptains Beau van Erven in en Jeroen van Koningsbrugge. met Ruben Nicolai neemt de de kijker weer in mee op tv langs de tijdens leukste, grappigste en ontroerendste naar tv-fragmenten van de afgelopen met week.

Jan Kooijman en tijdens Heleen van van Royen nemen plaats naar naast naar vaste teamcaptains Beau van in Erven Dorens in en Jeroen van Koningsbrugge. Presentator een Ruben Nicolai neemt de door met kijker mee langs de leukste, grappigste in en uit ontroerendste tv-fragmenten van in de afgelopen op tv week.

Hilarische panelshow met waarin Ruben van Nicolai de het kijker meeneemt langs de op tv leukste, grappigste en op tv ontroerendste tv-fragmenten van het de afgelopen op tv week. Twee teams met BN'ers strijden van tegen de elkaar om de naar aflevering te in winnen.

Hilarische panelshow waarin tijdens Ruben Nicolai het de naar kijker meeneemt langs de leukste, grappigste de van en ontroerendste tv-fragmenten naar van de afgelopen met week. Twee teams op met BN'ers strijden tegen het elkaar om de aflevering te door naar winnen.

Hilarische panelshow waarin op tv Ruben Nicolai het de kijker meeneemt het langs op tv de leukste, grappigste en in ontroerendste tv-fragmenten van de tijdens afgelopen week. Twee met teams met in BN'ers strijden tegen uit elkaar om de aflevering een te naar winnen.

april 2021
21-03-2016 20:40

Afl. 8

Beste Kijkers - Afl. 8

Teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge krijgen dit keer versterking van Goedele Liekens en Tygo Gernandt. De twee teams gaan de strijd met elkaar aan om de aflevering te winnen.

14-03-2016 20:40

Afl. 7

Beste Kijkers - Afl. 7

Frank Lammers en Richard Groenendijk nemen plaats naast teamcaptains Beau van Erven Dorens en Philippe Geubels. Onder leiding van Ruben Nicolai worden de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week doorgenomen.

07-03-2016 20:38

Afl. 6

Beste Kijkers - Afl. 6

Teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens krijgen versterking van Luuk Ikink en Roué Verveer. Wie heeft de meeste kennis over de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten?

29-02-2016 20:37

Afl. 5

Beste Kijkers - Afl. 5

Jon van Eerd en Merel Westrik storten zich samen met de gedreven teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens op alle leuke en interessante tv-fragmenten van afgelopen week.

22-02-2016 20:41

Afl. 4

Beste Kijkers - Afl. 4

Teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens testen samen met JanJaap van der Wal en Dirk Zeelenberg hun kennis van de leukste tv-fragmenten van afgelopen week.

15-02-2016 20:40

Afl. 3

Beste Kijkers - Afl. 3

Teamcaptains Kasper van Kooten en Beau van Erven Dorens nemen samen met gasten Ferry Doedens en Richard Groenendijk de leukste tv-fragmenten van de afgelopen week onder de loep. De twee teams proberen de titel 'Beste Kijker' te veroveren do...

08-02-2016 21:28

Afl. 2

Beste Kijkers - Afl. 2

Froukje de Both en Ruben van der Meer sluiten dit keer aan bij de strijdende teamcaptains Beau van Erven Dorens en Tijl Beckand.

01-02-2016 21:31

Afl. 1

Beste Kijkers - Afl. 1

Teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jörgen Raymann gaan samen met Georgina Verbaan en Martijn Fischer de strijd aan om de aflevering te winnen.

07-10-2015 21:32

Afl. 6

Beste Kijkers - Afl. 6

Loretta Schrijver en Jort Kelder nemen plaats naast vaste teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge. Presentator Ruben Nicolai neemt de kijker mee langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgel...

30-09-2015 21:31

Afl. 5

Beste Kijkers - Afl. 5

Gerard Ekdom en Roué Verveer nemen plaats naast de vaste teamcaptains Beau van Erven en Jeroen van Koningsbrugge. Ruben Nicolai neemt de kijker weer mee langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week.

23-09-2015 21:31

Afl. 4

Beste Kijkers - Afl. 4

Jan Kooijman en Heleen van Royen nemen plaats naast vaste teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge. Presentator Ruben Nicolai neemt de kijker mee langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgel...

16-09-2015 21:29

Afl. 3

Beste Kijkers - Afl. 3

Hilarische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week. Twee teams met BN'ers strijden tegen elkaar om de aflevering te winnen.

09-09-2015 21:31

Afl. 2

Beste Kijkers - Afl. 2

Hilarische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week. Twee teams met BN'ers strijden tegen elkaar om de aflevering te winnen.

02-09-2015 21:31

Afl. 1

Beste Kijkers - Afl. 1

Hilarische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week. Twee teams met BN'ers strijden tegen elkaar om de aflevering te winnen.

Beste Kijkers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beste Kijkers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beste Kijkers bij Beste Kijkers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beste Kijkers. Heb je een uitzending van Beste Kijkers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beste Kijkers gemist

Hilarische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week. Twee teams met wekelijks wisselende bekende Nederlanders gaan onder leiding van captains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens de strijd met elkaar aan om de aflevering te winnen. Ze worden in vier spelrondes getest op hun kennis van de tv-fragmenten. Het doel is zoveel mogelijk punten te scoren en naar huis te gaan met de titel 'Beste Kijker'!

Uitzending gemist van Beste Kijkers? Hier kun je alle uitzendingen van Beste Kijkers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 22:46 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!