Programma gemist?

Teamcaptains Beau op tv van naar Erven Dorens en Jeroen van op tv Koningsbrugge krijgen dit keer naar versterking van op Goedele Liekens en een Tygo Gernandt. De twee in teams gaan een de de strijd met elkaar aan om uit de aflevering van te winnen.

Frank van Lammers en Richard op Groenendijk nemen plaats naast uit teamcaptains Beau van een Erven door Dorens en Philippe Geubels. Onder door leiding van Ruben Nicolai de worden naar de leukste, uit grappigste en ontroerendste met tv-fragmenten van de afgelopen uit week doorgenomen.

Teamcaptains Jeroen op van Koningsbrugge en uit Beau van uit Erven Dorens een krijgen versterking van Luuk uit Ikink en Roué een Verveer. Wie heeft op de meeste kennis over de met leukste, grappigste het en ontroerendste uit tv-fragmenten?

Jon de van Eerd en Merel Westrik op storten zich samen van tijdens met de gedreven teamcaptains op Jeroen van Koningsbrugge en Beau van van Erven Dorens naar op alle leuke het en tijdens interessante tv-fragmenten met van afgelopen week.

Teamcaptains Jeroen door van in Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens de de testen samen met naar JanJaap van der Wal en op tv Dirk het Zeelenberg hun kennis van de uit leukste tv-fragmenten op van afgelopen naar week.

Teamcaptains Kasper van met het Kooten en Beau door van Erven Dorens nemen de samen met door gasten Ferry Doedens naar en Richard Groenendijk de leukste naar tv-fragmenten van de afgelopen tijdens week onder een de loep. De twee op tv teams met proberen de titel 'Beste Kijker' op tv te veroveren uit door zoveel op tv mogelijk vragen uit over tv-momenten juist te op tv beantwoorden.

Froukje op tv de Both het en Ruben van der Meer sluiten in dit keer tijdens aan door bij de strijdende teamcaptains op Beau van Erven Dorens de en Tijl het Beckand.

Teamcaptains Beau van van Erven tijdens Dorens en Jörgen Raymann uit gaan samen met Georgina de Verbaan en op Martijn Fischer de tijdens strijd uit aan om de het aflevering te winnen.

Loretta het Schrijver en Jort een Kelder nemen op tv plaats naast vaste teamcaptains de Beau van Erven Dorens en in tijdens Jeroen van Koningsbrugge. Presentator Ruben Nicolai een neemt de naar kijker in mee langs de leukste, grappigste en op ontroerendste door tv-fragmenten van de afgelopen naar week.

Gerard Ekdom uit en Roué Verveer uit nemen plaats het naast de een vaste teamcaptains Beau van op tv Erven en Jeroen van het Koningsbrugge. met Ruben Nicolai neemt de kijker weer naar mee met langs de door leukste, grappigste en tijdens ontroerendste tv-fragmenten van de een afgelopen week.

Jan van Kooijman en met Heleen van Royen nemen plaats naast door vaste teamcaptains van Beau door van Erven Dorens en Jeroen de van Koningsbrugge. Presentator Ruben in Nicolai het neemt de kijker in mee langs de van leukste, grappigste op tv en ontroerendste tv-fragmenten van naar de afgelopen op tv week.

Hilarische panelshow waarin van Ruben een Nicolai de kijker op meeneemt langs met de leukste, grappigste en ontroerendste het tv-fragmenten van de naar afgelopen week. Twee teams in met een BN'ers strijden tegen elkaar om naar met de aflevering te de winnen.

Hilarische in panelshow waarin Ruben Nicolai de in kijker meeneemt op tv langs de de leukste, grappigste en met ontroerendste tv-fragmenten van een de afgelopen week. een Twee teams met BN'ers strijden in op tv tegen elkaar om de aflevering te door door winnen.

Hilarische uit panelshow waarin Ruben Nicolai de op kijker meeneemt langs op tv de de leukste, grappigste en met ontroerendste tv-fragmenten van van de afgelopen week. een Twee teams op met BN'ers strijden tegen naar elkaar om de aflevering te in naar winnen.

augustus 2020
21-03-2016 20:40

Afl. 8

Beste Kijkers - Afl. 8

Teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge krijgen dit keer versterking van Goedele Liekens en Tygo Gernandt. De twee teams gaan de strijd met elkaar aan om de aflevering te winnen.

14-03-2016 20:40

Afl. 7

Beste Kijkers - Afl. 7

Frank Lammers en Richard Groenendijk nemen plaats naast teamcaptains Beau van Erven Dorens en Philippe Geubels. Onder leiding van Ruben Nicolai worden de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week doorgenomen.

07-03-2016 20:38

Afl. 6

Beste Kijkers - Afl. 6

Teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens krijgen versterking van Luuk Ikink en Roué Verveer. Wie heeft de meeste kennis over de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten?

29-02-2016 20:37

Afl. 5

Beste Kijkers - Afl. 5

Jon van Eerd en Merel Westrik storten zich samen met de gedreven teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens op alle leuke en interessante tv-fragmenten van afgelopen week.

22-02-2016 20:41

Afl. 4

Beste Kijkers - Afl. 4

Teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens testen samen met JanJaap van der Wal en Dirk Zeelenberg hun kennis van de leukste tv-fragmenten van afgelopen week.

15-02-2016 20:40

Afl. 3

Beste Kijkers - Afl. 3

Teamcaptains Kasper van Kooten en Beau van Erven Dorens nemen samen met gasten Ferry Doedens en Richard Groenendijk de leukste tv-fragmenten van de afgelopen week onder de loep. De twee teams proberen de titel 'Beste Kijker' te veroveren do...

08-02-2016 21:28

Afl. 2

Beste Kijkers - Afl. 2

Froukje de Both en Ruben van der Meer sluiten dit keer aan bij de strijdende teamcaptains Beau van Erven Dorens en Tijl Beckand.

01-02-2016 21:31

Afl. 1

Beste Kijkers - Afl. 1

Teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jörgen Raymann gaan samen met Georgina Verbaan en Martijn Fischer de strijd aan om de aflevering te winnen.

07-10-2015 21:32

Afl. 6

Beste Kijkers - Afl. 6

Loretta Schrijver en Jort Kelder nemen plaats naast vaste teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge. Presentator Ruben Nicolai neemt de kijker mee langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgel...

30-09-2015 21:31

Afl. 5

Beste Kijkers - Afl. 5

Gerard Ekdom en Roué Verveer nemen plaats naast de vaste teamcaptains Beau van Erven en Jeroen van Koningsbrugge. Ruben Nicolai neemt de kijker weer mee langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week.

23-09-2015 21:31

Afl. 4

Beste Kijkers - Afl. 4

Jan Kooijman en Heleen van Royen nemen plaats naast vaste teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge. Presentator Ruben Nicolai neemt de kijker mee langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgel...

16-09-2015 21:29

Afl. 3

Beste Kijkers - Afl. 3

Hilarische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week. Twee teams met BN'ers strijden tegen elkaar om de aflevering te winnen.

09-09-2015 21:31

Afl. 2

Beste Kijkers - Afl. 2

Hilarische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week. Twee teams met BN'ers strijden tegen elkaar om de aflevering te winnen.

02-09-2015 21:31

Afl. 1

Beste Kijkers - Afl. 1

Hilarische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week. Twee teams met BN'ers strijden tegen elkaar om de aflevering te winnen.

Beste Kijkers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beste Kijkers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beste Kijkers bij Beste Kijkers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beste Kijkers. Heb je een uitzending van Beste Kijkers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beste Kijkers gemist

Hilarische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week. Twee teams met wekelijks wisselende bekende Nederlanders gaan onder leiding van captains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens de strijd met elkaar aan om de aflevering te winnen. Ze worden in vier spelrondes getest op hun kennis van de tv-fragmenten. Het doel is zoveel mogelijk punten te scoren en naar huis te gaan met de titel 'Beste Kijker'!

Uitzending gemist van Beste Kijkers? Hier kun je alle uitzendingen van Beste Kijkers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 22:46 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!