Programma gemist?

Teamcaptains Beau van naar Erven Dorens en met in Jeroen van Koningsbrugge het krijgen dit keer de versterking van Goedele Liekens uit en Tygo Gernandt. De een twee teams van gaan de strijd de met elkaar aan uit om de aflevering te op winnen.

Frank het Lammers en tijdens Richard Groenendijk nemen plaats het naast teamcaptains Beau een van Erven Dorens en Philippe op Geubels. Onder leiding naar uit van Ruben Nicolai worden de in leukste, een grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van op tv de afgelopen week met doorgenomen.

Teamcaptains op tv Jeroen van Koningsbrugge door en Beau met van Erven Dorens door krijgen versterking van Luuk Ikink in en Roué Verveer. Wie door heeft de door meeste kennis over van de leukste, grappigste en naar ontroerendste door tv-fragmenten?

Jon naar van Eerd een en Merel Westrik storten tijdens zich samen met de gedreven door teamcaptains Jeroen op tv van Koningsbrugge in en Beau van Erven naar Dorens op alle leuke een tijdens en interessante tv-fragmenten in van afgelopen week.

Teamcaptains Jeroen in van een Koningsbrugge en Beau van Erven de Dorens door testen samen met JanJaap van der een Wal en Dirk op tv in Zeelenberg hun kennis van de tijdens leukste tv-fragmenten van afgelopen uit door week.

Teamcaptains op tv Kasper van Kooten en tijdens Beau van Erven van Dorens nemen samen met op tv gasten een Ferry Doedens en in Richard Groenendijk de leukste met tv-fragmenten van een de afgelopen week onder de van in loep. De twee teams van proberen de titel op tv 'Beste Kijker' te veroveren door door zoveel mogelijk vragen de over tv-momenten juist een te op tv beantwoorden.

Froukje de Both door en Ruben een van der Meer met sluiten een dit keer aan bij de strijdende met teamcaptains de Beau van uit Erven Dorens en Tijl naar Beckand.

Teamcaptains Beau van een Erven Dorens en uit in Jörgen Raymann gaan met samen met Georgina Verbaan op tv en Martijn tijdens Fischer de strijd aan om op de met aflevering te winnen.

Loretta met Schrijver en Jort tijdens Kelder nemen plaats naast een vaste teamcaptains Beau in van Erven Dorens op en met Jeroen van Koningsbrugge. Presentator Ruben Nicolai met neemt de de kijker mee langs de naar leukste, met grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van het de de afgelopen week.

Gerard Ekdom en op tv Roué Verveer nemen naar plaats naast op de vaste op teamcaptains Beau van Erven en in Jeroen op van Koningsbrugge. een Ruben Nicolai neemt de kijker op tv weer mee uit langs de leukste, grappigste en een tijdens ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen door week.

Jan in Kooijman en Heleen van een Royen nemen plaats naar naast in vaste teamcaptains Beau met van Erven Dorens en Jeroen van de Koningsbrugge. Presentator Ruben uit door Nicolai neemt de kijker van mee langs de leukste, grappigste de het en ontroerendste tv-fragmenten uit van de afgelopen door week.

Hilarische het panelshow waarin Ruben Nicolai door de de kijker meeneemt langs het de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten door het van de afgelopen week. Twee teams door met van BN'ers strijden tegen elkaar om uit met de aflevering te van winnen.

Hilarische panelshow tijdens waarin Ruben Nicolai uit de kijker meeneemt met langs door de leukste, grappigste uit en ontroerendste tv-fragmenten van van de afgelopen week. Twee teams het naar met BN'ers strijden met tegen elkaar om de het aflevering te uit winnen.

Hilarische tijdens panelshow waarin Ruben Nicolai naar de van kijker meeneemt langs de in leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten met van de de afgelopen week. Twee teams met met BN'ers naar strijden tegen elkaar met om de aflevering op te van winnen.

oktober 2019
21-03-2016 20:40

Afl. 8

Beste Kijkers - Afl. 8

Teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge krijgen dit keer versterking van Goedele Liekens en Tygo Gernandt. De twee teams gaan de strijd met elkaar aan om de aflevering te winnen.

14-03-2016 20:40

Afl. 7

Beste Kijkers - Afl. 7

Frank Lammers en Richard Groenendijk nemen plaats naast teamcaptains Beau van Erven Dorens en Philippe Geubels. Onder leiding van Ruben Nicolai worden de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week doorgenomen.

07-03-2016 20:38

Afl. 6

Beste Kijkers - Afl. 6

Teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens krijgen versterking van Luuk Ikink en Roué Verveer. Wie heeft de meeste kennis over de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten?

29-02-2016 20:37

Afl. 5

Beste Kijkers - Afl. 5

Jon van Eerd en Merel Westrik storten zich samen met de gedreven teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens op alle leuke en interessante tv-fragmenten van afgelopen week.

22-02-2016 20:41

Afl. 4

Beste Kijkers - Afl. 4

Teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens testen samen met JanJaap van der Wal en Dirk Zeelenberg hun kennis van de leukste tv-fragmenten van afgelopen week.

15-02-2016 20:40

Afl. 3

Beste Kijkers - Afl. 3

Teamcaptains Kasper van Kooten en Beau van Erven Dorens nemen samen met gasten Ferry Doedens en Richard Groenendijk de leukste tv-fragmenten van de afgelopen week onder de loep. De twee teams proberen de titel 'Beste Kijker' te veroveren do...

08-02-2016 21:28

Afl. 2

Beste Kijkers - Afl. 2

Froukje de Both en Ruben van der Meer sluiten dit keer aan bij de strijdende teamcaptains Beau van Erven Dorens en Tijl Beckand.

01-02-2016 21:31

Afl. 1

Beste Kijkers - Afl. 1

Teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jörgen Raymann gaan samen met Georgina Verbaan en Martijn Fischer de strijd aan om de aflevering te winnen.

07-10-2015 21:32

Afl. 6

Beste Kijkers - Afl. 6

Loretta Schrijver en Jort Kelder nemen plaats naast vaste teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge. Presentator Ruben Nicolai neemt de kijker mee langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgel...

30-09-2015 21:31

Afl. 5

Beste Kijkers - Afl. 5

Gerard Ekdom en Roué Verveer nemen plaats naast de vaste teamcaptains Beau van Erven en Jeroen van Koningsbrugge. Ruben Nicolai neemt de kijker weer mee langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week.

23-09-2015 21:31

Afl. 4

Beste Kijkers - Afl. 4

Jan Kooijman en Heleen van Royen nemen plaats naast vaste teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge. Presentator Ruben Nicolai neemt de kijker mee langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgel...

16-09-2015 21:29

Afl. 3

Beste Kijkers - Afl. 3

Hilarische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week. Twee teams met BN'ers strijden tegen elkaar om de aflevering te winnen.

09-09-2015 21:31

Afl. 2

Beste Kijkers - Afl. 2

Hilarische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week. Twee teams met BN'ers strijden tegen elkaar om de aflevering te winnen.

02-09-2015 21:31

Afl. 1

Beste Kijkers - Afl. 1

Hilarische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week. Twee teams met BN'ers strijden tegen elkaar om de aflevering te winnen.

Beste Kijkers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beste Kijkers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beste Kijkers bij Beste Kijkers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beste Kijkers. Heb je een uitzending van Beste Kijkers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beste Kijkers gemist

Hilarische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week. Twee teams met wekelijks wisselende bekende Nederlanders gaan onder leiding van captains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens de strijd met elkaar aan om de aflevering te winnen. Ze worden in vier spelrondes getest op hun kennis van de tv-fragmenten. Het doel is zoveel mogelijk punten te scoren en naar huis te gaan met de titel 'Beste Kijker'!

Uitzending gemist van Beste Kijkers? Hier kun je alle uitzendingen van Beste Kijkers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 31-08-2019 om 22:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!