Programma gemist?

Teamcaptains Beau een van uit Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge tijdens krijgen tijdens dit keer versterking van Goedele de het Liekens en Tygo Gernandt. De naar twee teams gaan op tv de strijd met op elkaar aan om het de aflevering door te winnen.

Frank Lammers en van Richard Groenendijk nemen de plaats op tv naast teamcaptains Beau van Erven tijdens Dorens en Philippe op in Geubels. Onder leiding van Ruben naar Nicolai worden de leukste, van grappigste op en ontroerendste tv-fragmenten van de in afgelopen week een doorgenomen.

Teamcaptains Jeroen van in uit Koningsbrugge en Beau van Erven met Dorens krijgen versterking van het in Luuk Ikink en Roué Verveer. tijdens Wie heeft de meeste op tv kennis naar over de leukste, grappigste en op ontroerendste met tv-fragmenten?

Jon van in Eerd en van Merel Westrik storten zich samen door met de gedreven van teamcaptains Jeroen van op tv Koningsbrugge en een Beau van tijdens Erven Dorens op met alle leuke het en interessante tv-fragmenten van afgelopen op week.

Teamcaptains door Jeroen van Koningsbrugge een en Beau van op tv Erven Dorens testen samen op tv met JanJaap van door der Wal en uit Dirk Zeelenberg hun kennis de van op de leukste op tv tv-fragmenten van afgelopen op week.

Teamcaptains Kasper de van Kooten een en Beau van Erven Dorens in nemen tijdens samen met gasten Ferry Doedens de en Richard Groenendijk op tv de op leukste tv-fragmenten van op de afgelopen week onder van de loep. De naar twee teams op proberen de titel 'Beste in Kijker' in te veroveren door zoveel mogelijk een vragen over tv-momenten een juist te de beantwoorden.

Froukje het de Both en Ruben van in der Meer sluiten in dit keer aan van bij in de strijdende teamcaptains Beau met van de Erven Dorens en Tijl met Beckand.

Teamcaptains Beau van van een Erven Dorens en Jörgen op tv Raymann gaan samen met tijdens Georgina Verbaan met en Martijn uit Fischer de strijd naar aan om de een aflevering te winnen.

Loretta Schrijver en uit Jort Kelder nemen in plaats naast vaste van teamcaptains Beau van een Erven Dorens de en Jeroen van Koningsbrugge. in Presentator Ruben Nicolai het neemt de kijker met mee op tv langs de leukste, grappigste op tv en ontroerendste tv-fragmenten van tijdens de naar afgelopen week.

Gerard naar Ekdom en Roué Verveer nemen op tv plaats naast naar de van vaste teamcaptains Beau van door Erven en Jeroen van op tv Koningsbrugge. Ruben het Nicolai neemt de kijker weer tijdens het mee langs de leukste, in grappigste en ontroerendste tv-fragmenten op van op de afgelopen week.

Jan Kooijman en door uit Heleen van Royen nemen met plaats naast vaste teamcaptains Beau naar van Erven Dorens van en Jeroen het van tijdens Koningsbrugge. Presentator Ruben Nicolai neemt een de kijker van mee langs de naar leukste, grappigste op en ontroerendste tv-fragmenten van de met afgelopen van week.

Hilarische een panelshow waarin Ruben Nicolai op tv de kijker meeneemt tijdens langs de leukste, grappigste een en ontroerendste tv-fragmenten tijdens van op de afgelopen week. Twee teams een met BN'ers het strijden tegen op tv elkaar om de aflevering te op met winnen.

Hilarische uit panelshow waarin Ruben in Nicolai de naar kijker meeneemt langs de leukste, van grappigste en ontroerendste uit tv-fragmenten van de op tv afgelopen week. Twee teams een met BN'ers strijden tijdens tegen elkaar om het de aflevering naar te in winnen.

Hilarische op panelshow waarin Ruben in Nicolai de kijker meeneemt langs in de leukste, grappigste tijdens en ontroerendste tv-fragmenten tijdens van door de afgelopen week. Twee op tv teams met BN'ers op tv strijden tegen elkaar naar om de aflevering te het van winnen.

april 2020
21-03-2016 20:40

Afl. 8

Beste Kijkers - Afl. 8

Teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge krijgen dit keer versterking van Goedele Liekens en Tygo Gernandt. De twee teams gaan de strijd met elkaar aan om de aflevering te winnen.

14-03-2016 20:40

Afl. 7

Beste Kijkers - Afl. 7

Frank Lammers en Richard Groenendijk nemen plaats naast teamcaptains Beau van Erven Dorens en Philippe Geubels. Onder leiding van Ruben Nicolai worden de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week doorgenomen.

07-03-2016 20:38

Afl. 6

Beste Kijkers - Afl. 6

Teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens krijgen versterking van Luuk Ikink en Roué Verveer. Wie heeft de meeste kennis over de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten?

29-02-2016 20:37

Afl. 5

Beste Kijkers - Afl. 5

Jon van Eerd en Merel Westrik storten zich samen met de gedreven teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens op alle leuke en interessante tv-fragmenten van afgelopen week.

22-02-2016 20:41

Afl. 4

Beste Kijkers - Afl. 4

Teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens testen samen met JanJaap van der Wal en Dirk Zeelenberg hun kennis van de leukste tv-fragmenten van afgelopen week.

15-02-2016 20:40

Afl. 3

Beste Kijkers - Afl. 3

Teamcaptains Kasper van Kooten en Beau van Erven Dorens nemen samen met gasten Ferry Doedens en Richard Groenendijk de leukste tv-fragmenten van de afgelopen week onder de loep. De twee teams proberen de titel 'Beste Kijker' te veroveren do...

08-02-2016 21:28

Afl. 2

Beste Kijkers - Afl. 2

Froukje de Both en Ruben van der Meer sluiten dit keer aan bij de strijdende teamcaptains Beau van Erven Dorens en Tijl Beckand.

01-02-2016 21:31

Afl. 1

Beste Kijkers - Afl. 1

Teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jörgen Raymann gaan samen met Georgina Verbaan en Martijn Fischer de strijd aan om de aflevering te winnen.

07-10-2015 21:32

Afl. 6

Beste Kijkers - Afl. 6

Loretta Schrijver en Jort Kelder nemen plaats naast vaste teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge. Presentator Ruben Nicolai neemt de kijker mee langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgel...

30-09-2015 21:31

Afl. 5

Beste Kijkers - Afl. 5

Gerard Ekdom en Roué Verveer nemen plaats naast de vaste teamcaptains Beau van Erven en Jeroen van Koningsbrugge. Ruben Nicolai neemt de kijker weer mee langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week.

23-09-2015 21:31

Afl. 4

Beste Kijkers - Afl. 4

Jan Kooijman en Heleen van Royen nemen plaats naast vaste teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge. Presentator Ruben Nicolai neemt de kijker mee langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgel...

16-09-2015 21:29

Afl. 3

Beste Kijkers - Afl. 3

Hilarische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week. Twee teams met BN'ers strijden tegen elkaar om de aflevering te winnen.

09-09-2015 21:31

Afl. 2

Beste Kijkers - Afl. 2

Hilarische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week. Twee teams met BN'ers strijden tegen elkaar om de aflevering te winnen.

02-09-2015 21:31

Afl. 1

Beste Kijkers - Afl. 1

Hilarische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week. Twee teams met BN'ers strijden tegen elkaar om de aflevering te winnen.

Beste Kijkers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beste Kijkers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beste Kijkers bij Beste Kijkers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beste Kijkers. Heb je een uitzending van Beste Kijkers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beste Kijkers gemist

Hilarische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week. Twee teams met wekelijks wisselende bekende Nederlanders gaan onder leiding van captains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens de strijd met elkaar aan om de aflevering te winnen. Ze worden in vier spelrondes getest op hun kennis van de tv-fragmenten. Het doel is zoveel mogelijk punten te scoren en naar huis te gaan met de titel 'Beste Kijker'!

Uitzending gemist van Beste Kijkers? Hier kun je alle uitzendingen van Beste Kijkers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 22:46 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!