Programma gemist?

Teamcaptains uit Beau van van Erven Dorens en Jeroen van door Koningsbrugge krijgen tijdens dit keer versterking van de Goedele Liekens en Tygo naar Gernandt. naar De twee teams gaan de naar strijd uit met elkaar van aan om de aflevering tijdens te winnen.

Frank op tv Lammers en Richard het Groenendijk nemen plaats in naast teamcaptains Beau van door Erven Dorens en met Philippe Geubels. op tv Onder leiding van Ruben Nicolai op tv worden met de leukste, grappigste een en ontroerendste tv-fragmenten van met de afgelopen week uit doorgenomen.

Teamcaptains met Jeroen van Koningsbrugge en de Beau van Erven Dorens van krijgen versterking met van Luuk Ikink van en van Roué Verveer. Wie heeft een de meeste kennis over tijdens de leukste, grappigste en op tv ontroerendste door tv-fragmenten?

Jon de van Eerd een en Merel Westrik storten op zich samen met de gedreven van de teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en door Beau van Erven Dorens tijdens op alle leuke van en interessante tv-fragmenten op tv van afgelopen een week.

Teamcaptains Jeroen uit van Koningsbrugge en Beau in van Erven in Dorens testen door samen met JanJaap van het der uit Wal en Dirk een Zeelenberg hun kennis van de op tv leukste tv-fragmenten van een afgelopen de week.

Teamcaptains Kasper naar van Kooten en uit Beau van van Erven Dorens nemen samen met tijdens gasten Ferry Doedens op tv uit en Richard Groenendijk de leukste tijdens tv-fragmenten van de een afgelopen week het onder de tijdens loep. De twee teams op proberen de titel 'Beste Kijker' de te veroveren door door zoveel mogelijk vragen uit over naar tv-momenten juist te de beantwoorden.

Froukje de Both uit en Ruben door van der Meer sluiten tijdens dit keer met aan bij een de strijdende het teamcaptains Beau van Erven Dorens en tijdens Tijl tijdens Beckand.

Teamcaptains Beau van de Erven Dorens en uit het Jörgen Raymann gaan samen tijdens met Georgina Verbaan en van Martijn Fischer de de strijd het aan om de aflevering een te winnen.

Loretta Schrijver en met Jort Kelder met nemen plaats op tv naast vaste teamcaptains Beau het van Erven Dorens op en een Jeroen van Koningsbrugge. Presentator door Ruben Nicolai neemt door de kijker mee langs de naar leukste, naar grappigste en ontroerendste op tv-fragmenten van de afgelopen in week.

Gerard Ekdom het en van Roué Verveer nemen plaats naast de in vaste teamcaptains met Beau tijdens van Erven en in Jeroen van Koningsbrugge. Ruben Nicolai op tv neemt van de kijker weer mee langs op de leukste, grappigste en uit ontroerendste met tv-fragmenten van de afgelopen in week.

Jan Kooijman in en op tv Heleen van Royen op nemen plaats naast vaste teamcaptains Beau van op tv van Erven Dorens met en Jeroen van Koningsbrugge. met Presentator Ruben de Nicolai neemt de door kijker mee langs het de leukste, grappigste van en ontroerendste tv-fragmenten van de naar afgelopen een week.

Hilarische in panelshow waarin in Ruben Nicolai de kijker door meeneemt langs op de leukste, grappigste en uit ontroerendste tv-fragmenten van de het afgelopen op week. Twee teams met met BN'ers strijden tegen elkaar om uit de aflevering te door uit winnen.

Hilarische van panelshow waarin Ruben tijdens Nicolai de kijker meeneemt langs op de leukste, grappigste uit en ontroerendste tv-fragmenten het van de afgelopen een week. door Twee teams een met BN'ers strijden tegen met elkaar om de aflevering te met van winnen.

Hilarische panelshow uit waarin Ruben Nicolai tijdens de kijker meeneemt langs het de leukste, van grappigste en het ontroerendste tv-fragmenten van de van afgelopen week. Twee door teams met BN'ers op strijden tegen het elkaar om een de aflevering te uit winnen.

augustus 2021
21-03-2016 20:40

Afl. 8

Beste Kijkers - Afl. 8

Teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge krijgen dit keer versterking van Goedele Liekens en Tygo Gernandt. De twee teams gaan de strijd met elkaar aan om de aflevering te winnen.

14-03-2016 20:40

Afl. 7

Beste Kijkers - Afl. 7

Frank Lammers en Richard Groenendijk nemen plaats naast teamcaptains Beau van Erven Dorens en Philippe Geubels. Onder leiding van Ruben Nicolai worden de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week doorgenomen.

07-03-2016 20:38

Afl. 6

Beste Kijkers - Afl. 6

Teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens krijgen versterking van Luuk Ikink en Roué Verveer. Wie heeft de meeste kennis over de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten?

29-02-2016 20:37

Afl. 5

Beste Kijkers - Afl. 5

Jon van Eerd en Merel Westrik storten zich samen met de gedreven teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens op alle leuke en interessante tv-fragmenten van afgelopen week.

22-02-2016 20:41

Afl. 4

Beste Kijkers - Afl. 4

Teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens testen samen met JanJaap van der Wal en Dirk Zeelenberg hun kennis van de leukste tv-fragmenten van afgelopen week.

15-02-2016 20:40

Afl. 3

Beste Kijkers - Afl. 3

Teamcaptains Kasper van Kooten en Beau van Erven Dorens nemen samen met gasten Ferry Doedens en Richard Groenendijk de leukste tv-fragmenten van de afgelopen week onder de loep. De twee teams proberen de titel 'Beste Kijker' te veroveren do...

08-02-2016 21:28

Afl. 2

Beste Kijkers - Afl. 2

Froukje de Both en Ruben van der Meer sluiten dit keer aan bij de strijdende teamcaptains Beau van Erven Dorens en Tijl Beckand.

01-02-2016 21:31

Afl. 1

Beste Kijkers - Afl. 1

Teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jörgen Raymann gaan samen met Georgina Verbaan en Martijn Fischer de strijd aan om de aflevering te winnen.

07-10-2015 21:32

Afl. 6

Beste Kijkers - Afl. 6

Loretta Schrijver en Jort Kelder nemen plaats naast vaste teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge. Presentator Ruben Nicolai neemt de kijker mee langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgel...

30-09-2015 21:31

Afl. 5

Beste Kijkers - Afl. 5

Gerard Ekdom en Roué Verveer nemen plaats naast de vaste teamcaptains Beau van Erven en Jeroen van Koningsbrugge. Ruben Nicolai neemt de kijker weer mee langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week.

23-09-2015 21:31

Afl. 4

Beste Kijkers - Afl. 4

Jan Kooijman en Heleen van Royen nemen plaats naast vaste teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge. Presentator Ruben Nicolai neemt de kijker mee langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgel...

16-09-2015 21:29

Afl. 3

Beste Kijkers - Afl. 3

Hilarische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week. Twee teams met BN'ers strijden tegen elkaar om de aflevering te winnen.

09-09-2015 21:31

Afl. 2

Beste Kijkers - Afl. 2

Hilarische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week. Twee teams met BN'ers strijden tegen elkaar om de aflevering te winnen.

02-09-2015 21:31

Afl. 1

Beste Kijkers - Afl. 1

Hilarische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week. Twee teams met BN'ers strijden tegen elkaar om de aflevering te winnen.

Beste Kijkers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beste Kijkers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beste Kijkers bij Beste Kijkers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beste Kijkers. Heb je een uitzending van Beste Kijkers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beste Kijkers gemist

Hilarische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week. Twee teams met wekelijks wisselende bekende Nederlanders gaan onder leiding van captains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens de strijd met elkaar aan om de aflevering te winnen. Ze worden in vier spelrondes getest op hun kennis van de tv-fragmenten. Het doel is zoveel mogelijk punten te scoren en naar huis te gaan met de titel 'Beste Kijker'!

Uitzending gemist van Beste Kijkers? Hier kun je alle uitzendingen van Beste Kijkers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 22:46 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!