Programma gemist?

Teamcaptains Beau van met op Erven Dorens en Jeroen van in Koningsbrugge krijgen dit keer op tv in versterking van Goedele Liekens tijdens en Tygo door Gernandt. De twee teams gaan de het strijd met uit elkaar aan het om de aflevering op te winnen.

Frank naar Lammers en Richard Groenendijk nemen op tv plaats naast op teamcaptains Beau door van Erven Dorens met en Philippe Geubels. Onder leiding tijdens van Ruben de Nicolai worden de op leukste, op tv grappigste en ontroerendste op tv tv-fragmenten van de afgelopen in week doorgenomen.

Teamcaptains Jeroen uit van Koningsbrugge en Beau tijdens van Erven Dorens naar krijgen versterking van door naar Luuk Ikink en Roué Verveer. Wie van heeft de meeste het kennis over de op tv door leukste, grappigste en ontroerendste de tv-fragmenten?

Jon van van Eerd van en Merel Westrik een storten zich samen door met de gedreven teamcaptains een Jeroen van Koningsbrugge en uit Beau van Erven met Dorens op alle leuke een en interessante in tv-fragmenten op van afgelopen week.

Teamcaptains Jeroen naar van Koningsbrugge en tijdens Beau van Erven op Dorens testen samen op met uit JanJaap van der Wal en Dirk uit Zeelenberg hun kennis een van de leukste door tv-fragmenten van van afgelopen het week.

Teamcaptains op Kasper van Kooten en Beau op tv van Erven naar Dorens nemen samen het met gasten Ferry Doedens het en de Richard Groenendijk de leukste tv-fragmenten door van van de afgelopen week onder naar de loep. De twee op tv in teams proberen de titel op 'Beste Kijker' te veroveren door het naar zoveel mogelijk vragen van over tv-momenten juist op te beantwoorden.

Froukje de tijdens Both en de Ruben van der Meer sluiten een dit keer in aan bij de strijdende tijdens teamcaptains Beau van het het Erven Dorens en Tijl de Beckand.

Teamcaptains Beau van van Erven de Dorens en naar Jörgen Raymann gaan samen met Georgina een Verbaan en uit Martijn Fischer de strijd met aan om de een aflevering te op tv winnen.

Loretta van Schrijver en tijdens Jort Kelder nemen door plaats naast vaste teamcaptains Beau tijdens van Erven tijdens Dorens en Jeroen van de Koningsbrugge. Presentator Ruben Nicolai naar neemt de kijker met mee langs het de leukste, grappigste en op op tv ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen de week.

Gerard Ekdom en uit in Roué Verveer nemen op plaats naast de van vaste teamcaptains Beau van Erven en tijdens Jeroen het van Koningsbrugge. Ruben Nicolai van neemt de kijker op tv weer mee langs uit de leukste, grappigste en uit ontroerendste door tv-fragmenten van de afgelopen de week.

Jan een Kooijman en het Heleen van Royen nemen plaats tijdens naast naar vaste teamcaptains Beau van Erven op tv Dorens en uit Jeroen van naar Koningsbrugge. Presentator Ruben Nicolai neemt de de kijker een mee langs de leukste, grappigste de en ontroerendste een tv-fragmenten van de afgelopen met de week.

Hilarische met panelshow waarin met Ruben Nicolai de kijker meeneemt op tv langs de leukste, grappigste door en van ontroerendste tv-fragmenten de van de afgelopen met week. Twee teams een met BN'ers strijden tegen elkaar een om de aflevering te met door winnen.

Hilarische in panelshow waarin naar Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs in de leukste, grappigste een op tv en ontroerendste tv-fragmenten in van de afgelopen uit week. Twee teams met met BN'ers strijden tegen een elkaar om met de aflevering te uit winnen.

Hilarische tijdens panelshow waarin Ruben Nicolai naar de kijker in meeneemt langs de leukste, uit grappigste en van ontroerendste tv-fragmenten van de naar afgelopen door week. Twee teams met tijdens BN'ers strijden tegen elkaar van om de aflevering te tijdens in winnen.

november 2020
21-03-2016 20:40

Afl. 8

Beste Kijkers - Afl. 8

Teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge krijgen dit keer versterking van Goedele Liekens en Tygo Gernandt. De twee teams gaan de strijd met elkaar aan om de aflevering te winnen.

14-03-2016 20:40

Afl. 7

Beste Kijkers - Afl. 7

Frank Lammers en Richard Groenendijk nemen plaats naast teamcaptains Beau van Erven Dorens en Philippe Geubels. Onder leiding van Ruben Nicolai worden de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week doorgenomen.

07-03-2016 20:38

Afl. 6

Beste Kijkers - Afl. 6

Teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens krijgen versterking van Luuk Ikink en Roué Verveer. Wie heeft de meeste kennis over de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten?

29-02-2016 20:37

Afl. 5

Beste Kijkers - Afl. 5

Jon van Eerd en Merel Westrik storten zich samen met de gedreven teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens op alle leuke en interessante tv-fragmenten van afgelopen week.

22-02-2016 20:41

Afl. 4

Beste Kijkers - Afl. 4

Teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens testen samen met JanJaap van der Wal en Dirk Zeelenberg hun kennis van de leukste tv-fragmenten van afgelopen week.

15-02-2016 20:40

Afl. 3

Beste Kijkers - Afl. 3

Teamcaptains Kasper van Kooten en Beau van Erven Dorens nemen samen met gasten Ferry Doedens en Richard Groenendijk de leukste tv-fragmenten van de afgelopen week onder de loep. De twee teams proberen de titel 'Beste Kijker' te veroveren do...

08-02-2016 21:28

Afl. 2

Beste Kijkers - Afl. 2

Froukje de Both en Ruben van der Meer sluiten dit keer aan bij de strijdende teamcaptains Beau van Erven Dorens en Tijl Beckand.

01-02-2016 21:31

Afl. 1

Beste Kijkers - Afl. 1

Teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jörgen Raymann gaan samen met Georgina Verbaan en Martijn Fischer de strijd aan om de aflevering te winnen.

07-10-2015 21:32

Afl. 6

Beste Kijkers - Afl. 6

Loretta Schrijver en Jort Kelder nemen plaats naast vaste teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge. Presentator Ruben Nicolai neemt de kijker mee langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgel...

30-09-2015 21:31

Afl. 5

Beste Kijkers - Afl. 5

Gerard Ekdom en Roué Verveer nemen plaats naast de vaste teamcaptains Beau van Erven en Jeroen van Koningsbrugge. Ruben Nicolai neemt de kijker weer mee langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week.

23-09-2015 21:31

Afl. 4

Beste Kijkers - Afl. 4

Jan Kooijman en Heleen van Royen nemen plaats naast vaste teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge. Presentator Ruben Nicolai neemt de kijker mee langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgel...

16-09-2015 21:29

Afl. 3

Beste Kijkers - Afl. 3

Hilarische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week. Twee teams met BN'ers strijden tegen elkaar om de aflevering te winnen.

09-09-2015 21:31

Afl. 2

Beste Kijkers - Afl. 2

Hilarische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week. Twee teams met BN'ers strijden tegen elkaar om de aflevering te winnen.

02-09-2015 21:31

Afl. 1

Beste Kijkers - Afl. 1

Hilarische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week. Twee teams met BN'ers strijden tegen elkaar om de aflevering te winnen.

Beste Kijkers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beste Kijkers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beste Kijkers bij Beste Kijkers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beste Kijkers. Heb je een uitzending van Beste Kijkers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beste Kijkers gemist

Hilarische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week. Twee teams met wekelijks wisselende bekende Nederlanders gaan onder leiding van captains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens de strijd met elkaar aan om de aflevering te winnen. Ze worden in vier spelrondes getest op hun kennis van de tv-fragmenten. Het doel is zoveel mogelijk punten te scoren en naar huis te gaan met de titel 'Beste Kijker'!

Uitzending gemist van Beste Kijkers? Hier kun je alle uitzendingen van Beste Kijkers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 22:46 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!