Programma gemist?

Teamcaptains Beau van een uit Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge door krijgen tijdens dit keer in versterking van Goedele Liekens en met Tygo een Gernandt. De twee op tv teams gaan de strijd met elkaar een aan om de op tv aflevering op tv te winnen.

Frank Lammers en op tv Richard Groenendijk nemen door het plaats naast teamcaptains in Beau van Erven naar Dorens en Philippe Geubels. Onder leiding de van Ruben op Nicolai worden in de leukste, grappigste en het ontroerendste tv-fragmenten van de naar afgelopen week op tv doorgenomen.

Teamcaptains naar Jeroen van Koningsbrugge en tijdens Beau van op tv Erven Dorens krijgen versterking de van Luuk naar Ikink en Roué het Verveer. Wie heeft het de meeste kennis door over de leukste, grappigste en op tv ontroerendste door tv-fragmenten?

Jon van de Eerd en Merel een Westrik storten zich tijdens samen met de gedreven de teamcaptains door Jeroen van Koningsbrugge en Beau het naar van Erven Dorens in op alle leuke en met interessante tv-fragmenten van van afgelopen week.

Teamcaptains Jeroen door van een Koningsbrugge en Beau van Erven het Dorens testen het samen met JanJaap van van der in Wal en Dirk met Zeelenberg hun kennis naar van de leukste uit tv-fragmenten van afgelopen een week.

Teamcaptains Kasper naar van in Kooten en Beau van Erven de Dorens nemen samen van met gasten van Ferry Doedens en een Richard Groenendijk op de leukste tv-fragmenten van een de afgelopen week onder het de loep. uit De twee teams in proberen de titel 'Beste Kijker' tijdens te veroveren door een zoveel op tv mogelijk vragen over tv-momenten uit juist te in beantwoorden.

Froukje de Both op tv het en Ruben van de der Meer sluiten dit keer met aan bij de het strijdende in teamcaptains Beau van Erven Dorens naar en Tijl op Beckand.

Teamcaptains een Beau van Erven Dorens een en Jörgen Raymann op gaan samen met van Georgina Verbaan en Martijn van Fischer de strijd in aan om de de aflevering te met winnen.

Loretta Schrijver van en Jort op Kelder nemen plaats naast naar vaste teamcaptains in Beau van Erven Dorens uit en Jeroen van Koningsbrugge. door Presentator uit Ruben Nicolai neemt de in kijker mee langs door de in leukste, grappigste en ontroerendste in tv-fragmenten van de afgelopen van week.

Gerard tijdens Ekdom en Roué Verveer met nemen plaats naast de van van vaste teamcaptains Beau van Erven en de Jeroen van uit Koningsbrugge. Ruben Nicolai neemt door de in kijker weer mee langs het de leukste, grappigste het en ontroerendste tv-fragmenten in van de op afgelopen week.

Jan een Kooijman en uit Heleen van Royen naar nemen plaats naast vaste teamcaptains van Beau met van Erven Dorens en van Jeroen van Koningsbrugge. Presentator de Ruben Nicolai neemt naar de naar kijker mee langs de leukste, grappigste op tv en tijdens ontroerendste tv-fragmenten van de de afgelopen tijdens week.

Hilarische in panelshow waarin Ruben Nicolai de van het kijker meeneemt langs de op tv leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van van de afgelopen naar week. Twee teams een met op tv BN'ers strijden tegen elkaar met om de aflevering te de met winnen.

Hilarische in panelshow waarin door Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs met de leukste, uit grappigste en ontroerendste naar tv-fragmenten van naar de afgelopen week. Twee op tv teams met van BN'ers strijden met tegen elkaar om de tijdens aflevering te in winnen.

Hilarische op tv panelshow waarin Ruben Nicolai de op in kijker meeneemt langs de leukste, grappigste een uit en ontroerendste tv-fragmenten van van de afgelopen week. Twee op teams met tijdens BN'ers strijden tegen elkaar om uit tijdens de aflevering te de winnen.

januari 2020
21-03-2016 20:40

Afl. 8

Beste Kijkers - Afl. 8

Teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge krijgen dit keer versterking van Goedele Liekens en Tygo Gernandt. De twee teams gaan de strijd met elkaar aan om de aflevering te winnen.

14-03-2016 20:40

Afl. 7

Beste Kijkers - Afl. 7

Frank Lammers en Richard Groenendijk nemen plaats naast teamcaptains Beau van Erven Dorens en Philippe Geubels. Onder leiding van Ruben Nicolai worden de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week doorgenomen.

07-03-2016 20:38

Afl. 6

Beste Kijkers - Afl. 6

Teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens krijgen versterking van Luuk Ikink en Roué Verveer. Wie heeft de meeste kennis over de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten?

29-02-2016 20:37

Afl. 5

Beste Kijkers - Afl. 5

Jon van Eerd en Merel Westrik storten zich samen met de gedreven teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens op alle leuke en interessante tv-fragmenten van afgelopen week.

22-02-2016 20:41

Afl. 4

Beste Kijkers - Afl. 4

Teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens testen samen met JanJaap van der Wal en Dirk Zeelenberg hun kennis van de leukste tv-fragmenten van afgelopen week.

15-02-2016 20:40

Afl. 3

Beste Kijkers - Afl. 3

Teamcaptains Kasper van Kooten en Beau van Erven Dorens nemen samen met gasten Ferry Doedens en Richard Groenendijk de leukste tv-fragmenten van de afgelopen week onder de loep. De twee teams proberen de titel 'Beste Kijker' te veroveren do...

08-02-2016 21:28

Afl. 2

Beste Kijkers - Afl. 2

Froukje de Both en Ruben van der Meer sluiten dit keer aan bij de strijdende teamcaptains Beau van Erven Dorens en Tijl Beckand.

01-02-2016 21:31

Afl. 1

Beste Kijkers - Afl. 1

Teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jörgen Raymann gaan samen met Georgina Verbaan en Martijn Fischer de strijd aan om de aflevering te winnen.

07-10-2015 21:32

Afl. 6

Beste Kijkers - Afl. 6

Loretta Schrijver en Jort Kelder nemen plaats naast vaste teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge. Presentator Ruben Nicolai neemt de kijker mee langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgel...

30-09-2015 21:31

Afl. 5

Beste Kijkers - Afl. 5

Gerard Ekdom en Roué Verveer nemen plaats naast de vaste teamcaptains Beau van Erven en Jeroen van Koningsbrugge. Ruben Nicolai neemt de kijker weer mee langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week.

23-09-2015 21:31

Afl. 4

Beste Kijkers - Afl. 4

Jan Kooijman en Heleen van Royen nemen plaats naast vaste teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge. Presentator Ruben Nicolai neemt de kijker mee langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgel...

16-09-2015 21:29

Afl. 3

Beste Kijkers - Afl. 3

Hilarische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week. Twee teams met BN'ers strijden tegen elkaar om de aflevering te winnen.

09-09-2015 21:31

Afl. 2

Beste Kijkers - Afl. 2

Hilarische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week. Twee teams met BN'ers strijden tegen elkaar om de aflevering te winnen.

02-09-2015 21:31

Afl. 1

Beste Kijkers - Afl. 1

Hilarische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week. Twee teams met BN'ers strijden tegen elkaar om de aflevering te winnen.

Beste Kijkers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beste Kijkers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beste Kijkers bij Beste Kijkers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beste Kijkers. Heb je een uitzending van Beste Kijkers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beste Kijkers gemist

Hilarische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week. Twee teams met wekelijks wisselende bekende Nederlanders gaan onder leiding van captains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens de strijd met elkaar aan om de aflevering te winnen. Ze worden in vier spelrondes getest op hun kennis van de tv-fragmenten. Het doel is zoveel mogelijk punten te scoren en naar huis te gaan met de titel 'Beste Kijker'!

Uitzending gemist van Beste Kijkers? Hier kun je alle uitzendingen van Beste Kijkers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 31-08-2019 om 22:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!