Programma gemist?

Teamcaptains Beau van een Erven tijdens Dorens en Jeroen van van Koningsbrugge krijgen dit het keer versterking met van Goedele Liekens op en Tygo Gernandt. De twee tijdens teams gaan uit de strijd met met elkaar aan om van de aflevering te op tv winnen.

Frank van Lammers en op tv Richard Groenendijk nemen plaats in naast teamcaptains Beau van van Erven Dorens en Philippe tijdens Geubels. Onder leiding op tv van Ruben tijdens Nicolai worden een de leukste, grappigste en de ontroerendste tv-fragmenten van de de afgelopen week met doorgenomen.

Teamcaptains Jeroen op van Koningsbrugge op en Beau van Erven uit Dorens krijgen versterking van van Luuk Ikink het en Roué Verveer. van Wie heeft de op meeste op kennis over de leukste, een grappigste en naar ontroerendste tv-fragmenten?

Jon van tijdens Eerd het en Merel Westrik storten zich samen door naar met de gedreven teamcaptains Jeroen van van Koningsbrugge en Beau uit met van Erven Dorens naar op alle leuke en interessante tv-fragmenten het van afgelopen in week.

Teamcaptains Jeroen van door Koningsbrugge en Beau naar tijdens van Erven Dorens testen samen tijdens met de JanJaap van der van Wal en Dirk Zeelenberg hun kennis naar van de door leukste tv-fragmenten van afgelopen het tijdens week.

Teamcaptains van Kasper van Kooten op tv en Beau van Erven door Dorens de nemen samen met door gasten Ferry Doedens door en Richard Groenendijk de leukste een tv-fragmenten van de afgelopen het week door onder de loep. De twee uit teams proberen de de door titel 'Beste Kijker' te veroveren een door zoveel mogelijk op vragen in over tv-momenten juist te een beantwoorden.

Froukje de tijdens Both en Ruben van met der Meer op sluiten dit naar keer aan bij de door strijdende teamcaptains Beau door van het Erven Dorens en Tijl tijdens Beckand.

Teamcaptains Beau op van Erven van Dorens en een Jörgen Raymann gaan samen met van Georgina door Verbaan en Martijn Fischer de de strijd aan tijdens om de aflevering te in winnen.

Loretta tijdens Schrijver en Jort Kelder nemen uit plaats naast vaste van teamcaptains Beau van op door Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge. een Presentator Ruben Nicolai in neemt de kijker op mee van langs de tijdens leukste, grappigste en tijdens ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen een week.

Gerard Ekdom naar en tijdens Roué Verveer nemen door plaats naast de op tv vaste teamcaptains Beau van Erven door en Jeroen van op tv Koningsbrugge. Ruben op Nicolai neemt de kijker weer door mee met langs de in leukste, grappigste en het ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen van week.

Jan Kooijman en de Heleen het van Royen nemen plaats de naast vaste teamcaptains Beau van van Erven Dorens de in en Jeroen van een Koningsbrugge. Presentator Ruben Nicolai neemt de uit tijdens kijker mee langs met de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten uit van de afgelopen op door week.

Hilarische panelshow van waarin Ruben Nicolai tijdens de kijker meeneemt de langs de leukste, grappigste op tv uit en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen naar week. Twee teams van met BN'ers een strijden in tegen elkaar om de aflevering door te op winnen.

Hilarische panelshow waarin van Ruben op tv Nicolai de kijker meeneemt met langs van de leukste, grappigste en ontroerendste uit tv-fragmenten van de afgelopen in week. uit Twee teams met het BN'ers strijden tegen elkaar om het de aflevering uit te van winnen.

Hilarische panelshow waarin het Ruben het Nicolai de tijdens kijker meeneemt langs de leukste, de grappigste en ontroerendste van tv-fragmenten van in de afgelopen met week. Twee teams met met BN'ers strijden met tegen elkaar om de aflevering het te op winnen.

april 2020
21-03-2016 20:40

Afl. 8

Beste Kijkers - Afl. 8

Teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge krijgen dit keer versterking van Goedele Liekens en Tygo Gernandt. De twee teams gaan de strijd met elkaar aan om de aflevering te winnen.

14-03-2016 20:40

Afl. 7

Beste Kijkers - Afl. 7

Frank Lammers en Richard Groenendijk nemen plaats naast teamcaptains Beau van Erven Dorens en Philippe Geubels. Onder leiding van Ruben Nicolai worden de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week doorgenomen.

07-03-2016 20:38

Afl. 6

Beste Kijkers - Afl. 6

Teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens krijgen versterking van Luuk Ikink en Roué Verveer. Wie heeft de meeste kennis over de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten?

29-02-2016 20:37

Afl. 5

Beste Kijkers - Afl. 5

Jon van Eerd en Merel Westrik storten zich samen met de gedreven teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens op alle leuke en interessante tv-fragmenten van afgelopen week.

22-02-2016 20:41

Afl. 4

Beste Kijkers - Afl. 4

Teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens testen samen met JanJaap van der Wal en Dirk Zeelenberg hun kennis van de leukste tv-fragmenten van afgelopen week.

15-02-2016 20:40

Afl. 3

Beste Kijkers - Afl. 3

Teamcaptains Kasper van Kooten en Beau van Erven Dorens nemen samen met gasten Ferry Doedens en Richard Groenendijk de leukste tv-fragmenten van de afgelopen week onder de loep. De twee teams proberen de titel 'Beste Kijker' te veroveren do...

08-02-2016 21:28

Afl. 2

Beste Kijkers - Afl. 2

Froukje de Both en Ruben van der Meer sluiten dit keer aan bij de strijdende teamcaptains Beau van Erven Dorens en Tijl Beckand.

01-02-2016 21:31

Afl. 1

Beste Kijkers - Afl. 1

Teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jörgen Raymann gaan samen met Georgina Verbaan en Martijn Fischer de strijd aan om de aflevering te winnen.

07-10-2015 21:32

Afl. 6

Beste Kijkers - Afl. 6

Loretta Schrijver en Jort Kelder nemen plaats naast vaste teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge. Presentator Ruben Nicolai neemt de kijker mee langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgel...

30-09-2015 21:31

Afl. 5

Beste Kijkers - Afl. 5

Gerard Ekdom en Roué Verveer nemen plaats naast de vaste teamcaptains Beau van Erven en Jeroen van Koningsbrugge. Ruben Nicolai neemt de kijker weer mee langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week.

23-09-2015 21:31

Afl. 4

Beste Kijkers - Afl. 4

Jan Kooijman en Heleen van Royen nemen plaats naast vaste teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge. Presentator Ruben Nicolai neemt de kijker mee langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgel...

16-09-2015 21:29

Afl. 3

Beste Kijkers - Afl. 3

Hilarische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week. Twee teams met BN'ers strijden tegen elkaar om de aflevering te winnen.

09-09-2015 21:31

Afl. 2

Beste Kijkers - Afl. 2

Hilarische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week. Twee teams met BN'ers strijden tegen elkaar om de aflevering te winnen.

02-09-2015 21:31

Afl. 1

Beste Kijkers - Afl. 1

Hilarische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week. Twee teams met BN'ers strijden tegen elkaar om de aflevering te winnen.

Beste Kijkers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beste Kijkers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beste Kijkers bij Beste Kijkers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beste Kijkers. Heb je een uitzending van Beste Kijkers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beste Kijkers gemist

Hilarische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week. Twee teams met wekelijks wisselende bekende Nederlanders gaan onder leiding van captains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens de strijd met elkaar aan om de aflevering te winnen. Ze worden in vier spelrondes getest op hun kennis van de tv-fragmenten. Het doel is zoveel mogelijk punten te scoren en naar huis te gaan met de titel 'Beste Kijker'!

Uitzending gemist van Beste Kijkers? Hier kun je alle uitzendingen van Beste Kijkers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 22:46 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!