Programma gemist?

Teamcaptains Beau op tv van door Erven Dorens en door Jeroen van Koningsbrugge krijgen in dit keer versterking van Goedele met Liekens tijdens en Tygo uit Gernandt. De twee teams gaan de op strijd met een elkaar aan van om de aflevering door te winnen.

Frank op Lammers en naar Richard Groenendijk nemen de plaats naast teamcaptains Beau op van Erven Dorens en Philippe op tv Geubels. Onder leiding door van in Ruben Nicolai worden de de leukste, grappigste en ontroerendste uit tv-fragmenten van van de afgelopen naar week doorgenomen.

Teamcaptains Jeroen uit van op Koningsbrugge en Beau in van Erven Dorens krijgen uit versterking van op Luuk Ikink en Roué Verveer. Wie op heeft de meeste door met kennis over de leukste, grappigste en de ontroerendste op tv-fragmenten?

Jon op van Eerd op en Merel Westrik tijdens storten zich samen met de gedreven de teamcaptains het Jeroen van door Koningsbrugge en Beau in van Erven Dorens op alle in leuke en interessante door tv-fragmenten van afgelopen naar week.

Teamcaptains door Jeroen van Koningsbrugge en de Beau van Erven van Dorens testen een samen met op JanJaap van der Wal het en Dirk de Zeelenberg hun kennis van op de leukste tv-fragmenten de van afgelopen het week.

Teamcaptains naar Kasper van Kooten een en Beau van Erven tijdens Dorens een nemen samen met tijdens gasten Ferry Doedens en op tv Richard Groenendijk de op leukste tv-fragmenten van door de afgelopen week een onder de loep. De twee tijdens teams proberen in de titel 'Beste uit Kijker' met te veroveren door zoveel naar mogelijk vragen over met tv-momenten juist te door beantwoorden.

Froukje een de Both met en Ruben van der Meer sluiten op dit keer een aan bij de naar strijdende met teamcaptains Beau van Erven uit Dorens en Tijl de Beckand.

Teamcaptains in Beau van de Erven Dorens en Jörgen Raymann de gaan samen met Georgina op Verbaan en tijdens Martijn Fischer de de strijd aan met om de aflevering te tijdens winnen.

Loretta Schrijver en een Jort Kelder het nemen op plaats naast vaste in teamcaptains Beau van de Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge. uit in Presentator Ruben Nicolai neemt de uit kijker mee op langs de het leukste, grappigste en ontroerendste met tv-fragmenten van een de afgelopen week.

Gerard Ekdom en uit Roué Verveer nemen van plaats naast door de vaste door teamcaptains Beau van door Erven en op tv Jeroen van Koningsbrugge. Ruben Nicolai het neemt de kijker weer door mee langs de het leukste, grappigste en op tv uit ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen de week.

Jan van Kooijman en tijdens Heleen van Royen naar nemen plaats naast vaste teamcaptains in Beau op tv van Erven Dorens door en Jeroen van op Koningsbrugge. Presentator Ruben Nicolai van neemt de kijker mee de langs de leukste, grappigste een en ontroerendste tv-fragmenten een tijdens van de afgelopen in week.

Hilarische panelshow in waarin Ruben Nicolai naar de kijker meeneemt langs een de leukste, grappigste op uit en ontroerendste tv-fragmenten van op tv de afgelopen het week. Twee teams met BN'ers op strijden tegen op elkaar om de naar aflevering te met winnen.

Hilarische van panelshow waarin Ruben Nicolai een de kijker meeneemt langs in een de leukste, grappigste en ontroerendste uit tv-fragmenten van op tv de afgelopen week. op tv Twee teams met BN'ers met strijden tegen elkaar naar om de aflevering op tv te de winnen.

Hilarische van panelshow waarin Ruben Nicolai het de kijker meeneemt langs naar de leukste, grappigste op tv en ontroerendste tijdens tv-fragmenten door van de afgelopen week. Twee teams de met BN'ers in strijden tegen elkaar om van naar de aflevering te op tv winnen.

november 2019
21-03-2016 20:40

Afl. 8

Beste Kijkers - Afl. 8

Teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge krijgen dit keer versterking van Goedele Liekens en Tygo Gernandt. De twee teams gaan de strijd met elkaar aan om de aflevering te winnen.

14-03-2016 20:40

Afl. 7

Beste Kijkers - Afl. 7

Frank Lammers en Richard Groenendijk nemen plaats naast teamcaptains Beau van Erven Dorens en Philippe Geubels. Onder leiding van Ruben Nicolai worden de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week doorgenomen.

07-03-2016 20:38

Afl. 6

Beste Kijkers - Afl. 6

Teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens krijgen versterking van Luuk Ikink en Roué Verveer. Wie heeft de meeste kennis over de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten?

29-02-2016 20:37

Afl. 5

Beste Kijkers - Afl. 5

Jon van Eerd en Merel Westrik storten zich samen met de gedreven teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens op alle leuke en interessante tv-fragmenten van afgelopen week.

22-02-2016 20:41

Afl. 4

Beste Kijkers - Afl. 4

Teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens testen samen met JanJaap van der Wal en Dirk Zeelenberg hun kennis van de leukste tv-fragmenten van afgelopen week.

15-02-2016 20:40

Afl. 3

Beste Kijkers - Afl. 3

Teamcaptains Kasper van Kooten en Beau van Erven Dorens nemen samen met gasten Ferry Doedens en Richard Groenendijk de leukste tv-fragmenten van de afgelopen week onder de loep. De twee teams proberen de titel 'Beste Kijker' te veroveren do...

08-02-2016 21:28

Afl. 2

Beste Kijkers - Afl. 2

Froukje de Both en Ruben van der Meer sluiten dit keer aan bij de strijdende teamcaptains Beau van Erven Dorens en Tijl Beckand.

01-02-2016 21:31

Afl. 1

Beste Kijkers - Afl. 1

Teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jörgen Raymann gaan samen met Georgina Verbaan en Martijn Fischer de strijd aan om de aflevering te winnen.

07-10-2015 21:32

Afl. 6

Beste Kijkers - Afl. 6

Loretta Schrijver en Jort Kelder nemen plaats naast vaste teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge. Presentator Ruben Nicolai neemt de kijker mee langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgel...

30-09-2015 21:31

Afl. 5

Beste Kijkers - Afl. 5

Gerard Ekdom en Roué Verveer nemen plaats naast de vaste teamcaptains Beau van Erven en Jeroen van Koningsbrugge. Ruben Nicolai neemt de kijker weer mee langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week.

23-09-2015 21:31

Afl. 4

Beste Kijkers - Afl. 4

Jan Kooijman en Heleen van Royen nemen plaats naast vaste teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge. Presentator Ruben Nicolai neemt de kijker mee langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgel...

16-09-2015 21:29

Afl. 3

Beste Kijkers - Afl. 3

Hilarische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week. Twee teams met BN'ers strijden tegen elkaar om de aflevering te winnen.

09-09-2015 21:31

Afl. 2

Beste Kijkers - Afl. 2

Hilarische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week. Twee teams met BN'ers strijden tegen elkaar om de aflevering te winnen.

02-09-2015 21:31

Afl. 1

Beste Kijkers - Afl. 1

Hilarische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week. Twee teams met BN'ers strijden tegen elkaar om de aflevering te winnen.

Beste Kijkers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beste Kijkers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beste Kijkers bij Beste Kijkers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beste Kijkers. Heb je een uitzending van Beste Kijkers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beste Kijkers gemist

Hilarische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week. Twee teams met wekelijks wisselende bekende Nederlanders gaan onder leiding van captains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens de strijd met elkaar aan om de aflevering te winnen. Ze worden in vier spelrondes getest op hun kennis van de tv-fragmenten. Het doel is zoveel mogelijk punten te scoren en naar huis te gaan met de titel 'Beste Kijker'!

Uitzending gemist van Beste Kijkers? Hier kun je alle uitzendingen van Beste Kijkers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 31-08-2019 om 22:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!