Programma gemist?

Kick off van in het dansprogramma waarin het vijf bekende Nederlanders naar het samen met hun de eigen partner, familielid of collega van op verbijsterende wijze de naar sterren van tijdens de in hemel dansen voor het een goed doel.

juli 2021
03-09-2015 21:34

Afl. 1

Dance Dance Dance - The Kick Off - Afl. 1

Kick off van het dansprogramma waarin vijf bekende Nederlanders samen met hun eigen partner, familielid of collega op verbijsterende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel.

Dance Dance Dance - The Kick Off gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dance Dance Dance - The Kick Off de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dance Dance Dance - The Kick Off bij Dance Dance Dance - The Kick Off liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dance Dance Dance - The Kick Off. Heb je een uitzending van Dance Dance Dance - The Kick Off gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dance Dance Dance - The Kick Off gemist

Kick off van het dansprogramma waarin vijf bekende Nederlanders samen met hun eigen partner, familielid of collega op verbijsterende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel. De kijker leert alle deelnemers van dichtbij kennen in een periode van afzien en doorzetten, maar ziet ook hoe zij genieten van deze waardevolle tijd. De weg naar de grote studiovloer is lang en gaat met vallen en opstaan. Met tranen van onmacht, maar ook van geluk en overwinning gaan de koppels met sprongen vooruit. Ook krijgt de kijker de laatste voorbereidingen in de studio te zien, met een uniek kijkje achter de schermen.

Uitzending gemist van Dance Dance Dance - The Kick Off? Hier kun je alle uitzendingen van Dance Dance Dance - The Kick Off kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-09-2015 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!