Programma gemist?

Tijdens de op tv finale een strijden de twee overgebleven het koppels om de felbegeerde titel. uit Er komt in een uit hoop emotie kijken bij de show, de en ook door jurylid Igone houdt het naar niet droog. Welk door koppel wint tijdens 'Dance door Dance Dance' 2018 uit en mag het mooie bedrag door van 100.000 euro schenken naar van aan het zelfgekozen goede door doel?

De drie door overgebleven het koppels moeten alles uit uit de kast halen naar in de halve finale. Voor het op tv welk koppel zullen alle de trainingsuren en een de spierpijn van tijdens afgelopen maanden hun vruchten afwerpen? Wie op verovert een van plekje in in de finale?

De op koppels worden naar tot het uiterste gedreven, naar want het in draait om een de plek in de halve finale. uit In korte tijd de zullen zij choreografieën met moeten aanleren naar die nog moeilijker en uitdagender met op tv zijn dan afgelopen met weken. Wie haalt er genoeg met punten naar om in de halve finale naar te met mogen staan?

Helaas door moeten we uit afscheid nemen van het in eerste koppel. De spanning stijgt, de van want het koppel het dat aan het einde het van de op avond de minste punten heeft, met zal de show moeten op tv verlaten. Voor welk de koppel naar houdt het dansavontuur op van en met wie zien we volgende het week terug?

De koppels dansen het weer op de in bekendste videoclips, maar uit moeten het tijdens zonder van de steun van hun in partner doen. Iedereen danst namelijk van een solo. in Urvin heeft het naar zwaar in door zijn rugblessure. Zal op het hem desondanks lukken om met zijn sexy dansmoves uit te in laten zien?

Vanavond start naar het met vierde seizoen van het dansprogramma op tv Dance Dance Dance, waarin het uit vijf koppels, bestaande uit bekende door Nederlanders, het tegen met elkaar van opnemen. De deelnemers van een Dance Dance Dance zijn dit jaar de Holly Mae Brood een naar & Soy Kroon, Bridget uit Maasland & Jelle de de Jong, Patrick Martens & door het Marlayne Sahupala, Britt in Scholte & Urvin op tv Monte en Miljuschka Witzenhausen & London op tv Loy. Het op dansspektakel met barst vanavond weer los. De door koppels hebben maandenlang gezwoegd het om de meest tijdens spectaculaire uit optredens neer te zetten. van Weten ze de jury op tv te het overtuigen en naar hoge punten te scoren? Dance naar Dance Dance wordt net op tv als de afgelopen met jaren uit gepresenteerd door het Chantal Janzen. Dit uit jaar neemt Humberto van Tan de plek van op Jandino in.

De twee een overgebleven koppels, in Zoey en Marnix en Toprak met en Stijn, naar strijden om van de titel en om 100.000 de met euro voor het goede doel dat het zij zelf met hebben gekozen. Ook het komen het we er in deze spectaculaire finale in met achter of Chantal de belofte van aan Jandino waar gaat van maken. Igone de Jongh, door Dan Karaty en met artistiek leider Timor de naar Steffens zijn de vertrouwde jurygezichten. Drie door maanden lang een hebben tien uit BN’ers keihard getraind van voor een spectaculair nieuw seizoen van de ‘Dance Dance de Dance’. Dit jaar zagen in we in Miss Nederland 2016 naar Zoey Ivory en musicalster met Marnix in Lenselink, GTST- bff’s Stijn Fransen tijdens & Toprak Yalçiner, ‘The tijdens Voice’-winnares Maan met & zanger Kaj het van der tijdens Voort, zangeres Edsilia Rombley uit & cabaretier Roué uit Verveer en door Shownieuws-collega’s Renate Gerschtanowitz & naar Koos van Plateringen het op het podium het van een ‘Dance Dance Dance’ in om hun strakste dancemoves te een laten de zien.

De op drie overgebleven koppels strijden om in de op tv felbegeerde finaleplek. de Welk koppel zal op het maandenlange afzien en het het keiharde trainen een weten te het verzilveren voor een plek de in de op finale?

Jurylid door Timor raakt op geëmotioneerd door een van de optredens. uit De op tv vier overgebleven koppels door halen alles op uit de kast om een tijdens plek in uit de halve op finale te bemachtigen.

Edsilia raakt een geblesseerd en een is het erop naar of eronder voor een van door de koppels. Het tijdens uit koppel dat onderaan uit eindigt, zal als eerste de show door moeten op tv verlaten.

De duo's dansen uit op wereldberoemde met dance-acts. Ze hebben elkaar op tv de het afgelopen week weinig gezien, uit want iedereen danst in vanavond een solo. een Wie zal de op jury overtuigen tijdens en krijgt de hoogste een punten?

Drie maanden het lang hebben tien in BN’ers keihard getraind voor een op een spectaculair nieuw seizoen van uit ‘Dance op Dance Dance’. Het een niveau is hoger dan ooit. met Hoe de hoog precies en op tv met welke clips op tv zij gaan verrassen, op is te zien in het op derde seizoen, dat vanaf door vanavond met is te op tv zien bij RTL 4. Deze keer betreden de Miss Nederland 2016 met Zoey Ivory de en musicalster Marnix naar Lenselink, GTST- een bff’s Stijn Fransen naar & Toprak door Yalçiner, ‘The Voice’-winnares tijdens Maan & zanger Kaj van der tijdens Voort, zangeres Edsilia de uit Rombley & cabaretier Roué tijdens Verveer en Shownieuws-collega’s Renate Gerschtanowitz naar op & Koos van Plateringen het het spectaculaire uit podium van ‘Dance Dance Dance’ tijdens om hun door strakste dancemoves te van laten zien. Ieder koppel verdient met het hun op tv inzet een geldbedrag van 25.000 van het euro voor een door in hen gekozen goed met doel. De winnaar tijdens schenkt maar liefst 100.000 euro! Igone op tv de uit Jongh, Dan Karaty en uit artistiek leider Timor Steffens de zijn met de vertrouwde jurygezichten en op verheugen zich een op het dansgeweld. De in presentatie is de weer in handen van de Chantal Janzen en de Jandino met Asporaat.

augustus 2020
29-09-2018 20:02

Afl. 6

Dance Dance Dance - Afl. 6

Tijdens de finale strijden de twee overgebleven koppels om de felbegeerde titel. Er komt een hoop emotie kijken bij de show, en ook jurylid Igone houdt het niet droog. Welk koppel wint 'Dance Dance Dance' 2018 en mag het mooie bedrag van 10...

22-09-2018 20:02

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

De drie overgebleven koppels moeten alles uit de kast halen in de halve finale. Voor welk koppel zullen alle trainingsuren en de spierpijn van afgelopen maanden hun vruchten afwerpen? Wie verovert een plekje in de finale?

15-09-2018 20:01

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

De koppels worden tot het uiterste gedreven, want het draait om een plek in de halve finale. In korte tijd zullen zij choreografieën moeten aanleren die nog moeilijker en uitdagender zijn dan afgelopen weken. Wie haalt er genoeg punten om i...

08-09-2018 20:03

Afl. 3

Dance Dance Dance - Afl. 3

Helaas moeten we afscheid nemen van het eerste koppel. De spanning stijgt, want het koppel dat aan het einde van de avond de minste punten heeft, zal de show moeten verlaten. Voor welk koppel houdt het dansavontuur op en wie zien we volgend...

01-09-2018 20:02

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

De koppels dansen weer op de bekendste videoclips, maar moeten het zonder de steun van hun partner doen. Iedereen danst namelijk een solo. Urvin heeft het zwaar door zijn rugblessure. Zal het hem desondanks lukken om zijn sexy dansmoves te ...

25-08-2018 20:01

Nieuw: Dance Dance Dance 2018

Dance Dance Dance - Nieuw: Dance Dance Dance 2018

Vanavond start het vierde seizoen van het dansprogramma Dance Dance Dance, waarin vijf koppels, bestaande uit bekende Nederlanders, het tegen elkaar opnemen. De deelnemers van Dance Dance Dance zijn dit jaar Holly Mae Brood & Soy Kroon, Br...

07-10-2017 20:01

Finale: Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Finale: Dance Dance Dance

De twee overgebleven koppels, Zoey en Marnix en Toprak en Stijn, strijden om de titel en om 100.000 euro voor het goede doel dat zij zelf hebben gekozen. Ook komen we er in deze spectaculaire finale achter of Chantal de belofte aan Jandino ...

30-09-2017 20:01

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

De drie overgebleven koppels strijden om de felbegeerde finaleplek. Welk koppel zal het maandenlange afzien en het keiharde trainen weten te verzilveren voor een plek in de finale?

23-09-2017 20:00

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

Jurylid Timor raakt geëmotioneerd door een van de optredens. De vier overgebleven koppels halen alles uit de kast om een plek in de halve finale te bemachtigen.

16-09-2017 20:01

Afl. 3

Dance Dance Dance - Afl. 3

Edsilia raakt geblesseerd en is het erop of eronder voor een van de koppels. Het koppel dat onderaan eindigt, zal als eerste de show moeten verlaten.

09-09-2017 20:01

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

De duo's dansen op wereldberoemde dance-acts. Ze hebben elkaar de afgelopen week weinig gezien, want iedereen danst vanavond een solo. Wie zal de jury overtuigen en krijgt de hoogste punten?

02-09-2017 20:01

Start: Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Start: Dance Dance Dance

Drie maanden lang hebben tien BN’ers keihard getraind voor een spectaculair nieuw seizoen van ‘Dance Dance Dance’. Het niveau is hoger dan ooit. Hoe hoog precies en met welke clips zij gaan verrassen, is te zien in het derde seizoen, dat va...

Dance Dance Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dance Dance Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dance Dance Dance bij Dance Dance Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dance Dance Dance. Heb je een uitzending van Dance Dance Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dance Dance Dance gemist

Dansprogramma waarin vijf bekende Nederlanders samen met hun partner, een familielid of collega op verbijsterende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in combinatie met de inzet van de nieuwste digitale technieken zorgen voor spectaculaire performances op de dansvloer. Timor Steffens is naast creatief leider ook eindverantwoordelijk voor de choreografieën die bekend zijn uit populaire videoclips. Presentatie: Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

Uitzending gemist van Dance Dance Dance? Hier kun je alle uitzendingen van Dance Dance Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 01-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!