Programma gemist?

Tijdens in de finale uit strijden de twee door overgebleven koppels om de het felbegeerde titel. op Er komt een hoop emotie kijken een bij de van show, en door ook jurylid op tv Igone houdt het niet droog. met Welk koppel wint 'Dance in Dance met Dance' 2018 en mag met het mooie bedrag uit van 100.000 door euro schenken aan het op tv zelfgekozen door goede doel?

De drie overgebleven het koppels uit moeten alles uit de met kast halen de in de halve in finale. Voor welk koppel zullen op alle op trainingsuren en de spierpijn van in naar afgelopen maanden hun vruchten afwerpen? een Wie verovert de een plekje in uit de finale?

De koppels naar worden tot een het uiterste gedreven, want uit het draait om een in plek naar in de halve finale. In een de korte tijd zullen zij op tv choreografieën moeten aanleren met die nog moeilijker en uitdagender een uit zijn dan afgelopen weken. Wie naar haalt er genoeg met punten om met in de halve finale door te mogen op tv staan?

Helaas moeten van we afscheid het nemen van het een eerste koppel. in De spanning stijgt, de want het koppel dat aan het het einde op tv van de avond de het minste punten heeft, zal met de show de moeten verlaten. Voor met welk koppel houdt met het dansavontuur op met en wie op zien we volgende van week terug?

De koppels het dansen weer in op de uit bekendste videoclips, maar moeten op het zonder uit de steun van hun de partner doen. Iedereen danst namelijk een in een solo. Urvin heeft op het zwaar door zijn met rugblessure. Zal het de hem desondanks lukken om met zijn op sexy dansmoves te op laten zien?

Vanavond het start het van vierde seizoen van het tijdens dansprogramma Dance tijdens Dance Dance, waarin vijf koppels, bestaande met uit naar bekende Nederlanders, door het tegen elkaar van opnemen. De deelnemers van Dance het Dance Dance de zijn dit jaar Holly de Mae Brood & de Soy Kroon, Bridget Maasland & op Jelle de op Jong, Patrick Martens het & Marlayne door Sahupala, Britt Scholte & het Urvin door Monte en Miljuschka Witzenhausen & London in door Loy. Het dansspektakel in barst vanavond weer los. De op koppels hebben maandenlang tijdens gezwoegd om de naar meest spectaculaire optredens het neer te zetten. door Weten de ze de jury te overtuigen en het hoge punten op te scoren? de Dance Dance tijdens Dance wordt net als tijdens de afgelopen jaren gepresenteerd op tv door Chantal Janzen. in Dit uit jaar neemt Humberto Tan de door plek van Jandino van in.

De met twee overgebleven koppels, Zoey en tijdens Marnix en Toprak de en Stijn, strijden met om de titel in en tijdens om 100.000 euro voor naar het goede doel een dat zij zelf hebben een op tv gekozen. Ook komen we door er in deze spectaculaire finale uit met achter of Chantal de belofte het aan op Jandino waar gaat maken. Igone op tv de Jongh, Dan Karaty en tijdens artistiek tijdens leider Timor Steffens zijn in de vertrouwde door jurygezichten. Drie maanden lang hebben tien in BN’ers keihard getraind op tv voor een in spectaculair nieuw seizoen van op ‘Dance Dance door Dance’. Dit van jaar zagen we Miss Nederland op 2016 Zoey door Ivory en uit musicalster Marnix Lenselink, GTST- bff’s van op Stijn Fransen & in Toprak Yalçiner, ‘The tijdens Voice’-winnares Maan & zanger Kaj van van van der Voort, zangeres op tv Edsilia Rombley & het cabaretier Roué Verveer en Shownieuws-collega’s Renate in Gerschtanowitz het & Koos van Plateringen naar op het naar podium van tijdens ‘Dance Dance Dance’ om hun op strakste dancemoves van te laten van zien.

De drie overgebleven met koppels naar strijden om op tv de felbegeerde finaleplek. op Welk koppel zal het het maandenlange afzien en het het keiharde trainen naar weten te verzilveren met voor een plek in tijdens de een finale?

Jurylid Timor in raakt geëmotioneerd op door een van de optredens. op De vier overgebleven door koppels halen op tv alles uit de in kast om een plek naar de in de halve finale te in bemachtigen.

Edsilia raakt uit geblesseerd en door is het erop op of eronder voor een met van in de koppels. Het koppel dat onderaan van eindigt, zal als tijdens eerste de show een moeten op tv verlaten.

De duo's dansen op op wereldberoemde de dance-acts. uit Ze hebben elkaar de afgelopen de week naar weinig gezien, want naar iedereen danst vanavond een tijdens solo. Wie zal de de jury overtuigen en op tv krijgt naar de hoogste punten?

Drie maanden lang op tv hebben tien BN’ers naar door keihard getraind voor van een spectaculair nieuw seizoen van met ‘Dance op tv Dance Dance’. Het niveau op tv is hoger dan ooit. Hoe de in hoog precies en met uit welke clips van zij gaan verrassen, is te zien een in het derde het van seizoen, dat vanaf vanavond in is te zien bij een RTL op 4. Deze keer betreden Miss Nederland 2016 tijdens op tv Zoey Ivory en musicalster Marnix Lenselink, met GTST- bff’s op Stijn Fransen & naar Toprak Yalçiner, naar ‘The Voice’-winnares Maan naar & zanger Kaj van der uit Voort, zangeres de Edsilia Rombley op tv & cabaretier Roué Verveer en tijdens Shownieuws-collega’s Renate Gerschtanowitz tijdens & Koos van de Plateringen het van spectaculaire podium op tv van ‘Dance Dance Dance’ met om hun het strakste dancemoves te laten zien. Ieder uit een koppel verdient met hun in inzet een geldbedrag op tv van 25.000 uit euro voor een op door hen gekozen goed doel. met De winnaar schenkt maar met liefst 100.000 van euro! Igone de het Jongh, Dan de Karaty en artistiek leider Timor met Steffens met zijn de vertrouwde naar jurygezichten en verheugen zich door op het dansgeweld. de De presentatie het is weer in handen door van Chantal Janzen en Jandino uit een Asporaat.

september 2019
29-09-2018 20:02

Afl. 6

Dance Dance Dance - Afl. 6

Tijdens de finale strijden de twee overgebleven koppels om de felbegeerde titel. Er komt een hoop emotie kijken bij de show, en ook jurylid Igone houdt het niet droog. Welk koppel wint 'Dance Dance Dance' 2018 en mag het mooie bedrag van 10...

22-09-2018 20:02

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

De drie overgebleven koppels moeten alles uit de kast halen in de halve finale. Voor welk koppel zullen alle trainingsuren en de spierpijn van afgelopen maanden hun vruchten afwerpen? Wie verovert een plekje in de finale?

15-09-2018 20:01

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

De koppels worden tot het uiterste gedreven, want het draait om een plek in de halve finale. In korte tijd zullen zij choreografieën moeten aanleren die nog moeilijker en uitdagender zijn dan afgelopen weken. Wie haalt er genoeg punten om i...

08-09-2018 20:03

Afl. 3

Dance Dance Dance - Afl. 3

Helaas moeten we afscheid nemen van het eerste koppel. De spanning stijgt, want het koppel dat aan het einde van de avond de minste punten heeft, zal de show moeten verlaten. Voor welk koppel houdt het dansavontuur op en wie zien we volgend...

01-09-2018 20:02

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

De koppels dansen weer op de bekendste videoclips, maar moeten het zonder de steun van hun partner doen. Iedereen danst namelijk een solo. Urvin heeft het zwaar door zijn rugblessure. Zal het hem desondanks lukken om zijn sexy dansmoves te ...

25-08-2018 20:01

Nieuw: Dance Dance Dance 2018

Dance Dance Dance - Nieuw: Dance Dance Dance 2018

Vanavond start het vierde seizoen van het dansprogramma Dance Dance Dance, waarin vijf koppels, bestaande uit bekende Nederlanders, het tegen elkaar opnemen. De deelnemers van Dance Dance Dance zijn dit jaar Holly Mae Brood & Soy Kroon, Br...

07-10-2017 20:01

Finale: Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Finale: Dance Dance Dance

De twee overgebleven koppels, Zoey en Marnix en Toprak en Stijn, strijden om de titel en om 100.000 euro voor het goede doel dat zij zelf hebben gekozen. Ook komen we er in deze spectaculaire finale achter of Chantal de belofte aan Jandino ...

30-09-2017 20:01

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

De drie overgebleven koppels strijden om de felbegeerde finaleplek. Welk koppel zal het maandenlange afzien en het keiharde trainen weten te verzilveren voor een plek in de finale?

23-09-2017 20:00

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

Jurylid Timor raakt geëmotioneerd door een van de optredens. De vier overgebleven koppels halen alles uit de kast om een plek in de halve finale te bemachtigen.

16-09-2017 20:01

Afl. 3

Dance Dance Dance - Afl. 3

Edsilia raakt geblesseerd en is het erop of eronder voor een van de koppels. Het koppel dat onderaan eindigt, zal als eerste de show moeten verlaten.

09-09-2017 20:01

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

De duo's dansen op wereldberoemde dance-acts. Ze hebben elkaar de afgelopen week weinig gezien, want iedereen danst vanavond een solo. Wie zal de jury overtuigen en krijgt de hoogste punten?

02-09-2017 20:01

Start: Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Start: Dance Dance Dance

Drie maanden lang hebben tien BN’ers keihard getraind voor een spectaculair nieuw seizoen van ‘Dance Dance Dance’. Het niveau is hoger dan ooit. Hoe hoog precies en met welke clips zij gaan verrassen, is te zien in het derde seizoen, dat va...

Dance Dance Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dance Dance Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dance Dance Dance bij Dance Dance Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dance Dance Dance. Heb je een uitzending van Dance Dance Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dance Dance Dance gemist

Dansprogramma waarin vijf bekende Nederlanders samen met hun partner, een familielid of collega op verbijsterende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in combinatie met de inzet van de nieuwste digitale technieken zorgen voor spectaculaire performances op de dansvloer. Timor Steffens is naast creatief leider ook eindverantwoordelijk voor de choreografieën die bekend zijn uit populaire videoclips. Presentatie: Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

Uitzending gemist van Dance Dance Dance? Hier kun je alle uitzendingen van Dance Dance Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 30-09-2018 om 17:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord