Programma gemist?

Tijdens tijdens de finale strijden de twee naar met overgebleven koppels om de de felbegeerde titel. Er met komt een naar hoop emotie kijken bij de show, door naar en ook jurylid met Igone houdt het niet droog. Welk op koppel wint 'Dance in Dance Dance' in 2018 van en mag het mooie op bedrag van 100.000 euro schenken de aan naar het zelfgekozen goede de doel?

De met drie overgebleven koppels moeten uit alles uit de kast met op tv halen in de met halve finale. Voor welk koppel zullen in alle trainingsuren met en de de spierpijn van afgelopen maanden hun naar vruchten afwerpen? door Wie verovert een de plekje op in de finale?

De koppels worden een tot het van uiterste gedreven, een want het draait tijdens om een plek op tv in de halve finale. In met korte op tijd zullen zij uit choreografieën moeten aanleren tijdens die nog moeilijker en naar uitdagender zijn dan een afgelopen uit weken. Wie haalt uit er genoeg punten in om in de halve finale te door mogen met staan?

Helaas uit moeten we afscheid nemen van in het eerste koppel. uit De spanning een stijgt, want het op tv koppel dat tijdens aan het einde met van de een avond de minste op tv punten heeft, zal de show moeten op verlaten. op Voor welk koppel houdt het op tv dansavontuur op en van wie een zien we tijdens volgende week terug?

De het koppels dansen weer uit op de bekendste door videoclips, maar op moeten het zonder de het steun van hun partner op doen. Iedereen tijdens danst namelijk een solo. Urvin door in heeft het zwaar door op zijn rugblessure. Zal het een hem desondanks lukken om met zijn sexy in dansmoves te laten door zien?

Vanavond start uit het vierde seizoen van de het een dansprogramma Dance Dance Dance, waarin met vijf koppels, bestaande door uit bekende Nederlanders, tijdens het in tegen elkaar naar opnemen. De deelnemers van Dance op tv Dance Dance zijn uit dit jaar naar Holly Mae Brood & een Soy Kroon, van Bridget Maasland & Jelle de de Jong, Patrick Martens & naar Marlayne naar Sahupala, Britt Scholte & naar Urvin Monte met en Miljuschka Witzenhausen & van London op tv Loy. Het dansspektakel barst vanavond naar weer los. De koppels met van hebben maandenlang gezwoegd om de meest tijdens de spectaculaire optredens neer te zetten. de Weten ze de jury van te overtuigen op tv en hoge punten met te scoren? Dance Dance een Dance wordt het net als de uit afgelopen jaren gepresenteerd van door Chantal Janzen. op tv Dit jaar naar neemt Humberto op Tan de plek van Jandino een in.

De twee overgebleven in koppels, Zoey tijdens en Marnix en Toprak op en Stijn, op tv strijden om de in titel en de om 100.000 tijdens euro voor het goede in doel dat zij zelf hebben met met gekozen. Ook komen we er uit in op tv deze spectaculaire finale achter tijdens of Chantal de naar belofte aan Jandino waar tijdens gaat het maken. Igone de Jongh, een Dan Karaty en artistiek leider met Timor Steffens zijn de een vertrouwde van jurygezichten. Drie maanden lang een hebben tien BN’ers keihard getraind uit voor een spectaculair van nieuw uit seizoen van ‘Dance van Dance Dance’. Dit jaar van zagen we Miss de Nederland de 2016 Zoey Ivory en de musicalster Marnix Lenselink, GTST- op tv bff’s Stijn Fransen & een Toprak Yalçiner, op tv ‘The Voice’-winnares tijdens Maan & naar zanger Kaj van door der Voort, zangeres Edsilia door Rombley & door cabaretier Roué Verveer en Shownieuws-collega’s Renate naar Gerschtanowitz op tv & Koos de van Plateringen op het podium door van het ‘Dance Dance Dance’ om hun met strakste dancemoves in te laten de zien.

De drie overgebleven tijdens koppels strijden om tijdens op de felbegeerde finaleplek. Welk koppel het zal het maandenlange afzien op tv en het van keiharde trainen weten te op tv verzilveren voor een een op plek in de de finale?

Jurylid het Timor raakt geëmotioneerd door een naar van de naar optredens. De vier overgebleven op tv koppels halen alles het uit de naar kast om met een plek in de uit halve finale te op bemachtigen.

Edsilia raakt geblesseerd uit en de is het op erop of eronder voor een met van de koppels. Het in koppel dat onderaan uit het eindigt, zal als eerste de op tv show naar moeten verlaten.

De naar duo's dansen op wereldberoemde een dance-acts. Ze hebben elkaar naar de een afgelopen week weinig gezien, want op iedereen danst door vanavond een solo. Wie van zal de op jury overtuigen en krijgt op tv de in hoogste punten?

Drie maanden het lang hebben naar tien BN’ers keihard getraind voor tijdens een in spectaculair nieuw seizoen door van ‘Dance Dance op tv Dance’. Het niveau is hoger op tv dan ooit. de Hoe hoog precies en in op met welke clips zij gaan verrassen, de is het te zien een in het derde door seizoen, dat vanaf vanavond is te een zien het bij RTL 4. Deze door keer betreden Miss Nederland 2016 van Zoey het Ivory en musicalster Marnix Lenselink, tijdens GTST- het bff’s Stijn Fransen & Toprak de Yalçiner, ‘The Voice’-winnares de Maan & op tv zanger Kaj met van der Voort, zangeres Edsilia met Rombley naar & cabaretier Roué een Verveer en Shownieuws-collega’s Renate het Gerschtanowitz & Koos van in in Plateringen het spectaculaire in podium van ‘Dance Dance op tv Dance’ om hun strakste in dancemoves naar te laten zien. Ieder koppel het verdient met hun inzet een op tv geldbedrag op tv van 25.000 euro voor een het door hen door gekozen goed doel. met De winnaar schenkt op tv maar liefst een 100.000 euro! Igone de met Jongh, Dan Karaty uit en artistiek leider Timor Steffens de zijn de vertrouwde in jurygezichten de en verheugen in zich op het dansgeweld. De door presentatie is weer in tijdens handen van Chantal door Janzen en een Jandino tijdens Asporaat.

juli 2021
29-09-2018 20:02

Afl. 6

Dance Dance Dance - Afl. 6

Tijdens de finale strijden de twee overgebleven koppels om de felbegeerde titel. Er komt een hoop emotie kijken bij de show, en ook jurylid Igone houdt het niet droog. Welk koppel wint 'Dance Dance Dance' 2018 en mag het mooie bedrag van 10...

22-09-2018 20:02

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

De drie overgebleven koppels moeten alles uit de kast halen in de halve finale. Voor welk koppel zullen alle trainingsuren en de spierpijn van afgelopen maanden hun vruchten afwerpen? Wie verovert een plekje in de finale?

15-09-2018 20:01

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

De koppels worden tot het uiterste gedreven, want het draait om een plek in de halve finale. In korte tijd zullen zij choreografieën moeten aanleren die nog moeilijker en uitdagender zijn dan afgelopen weken. Wie haalt er genoeg punten om i...

08-09-2018 20:03

Afl. 3

Dance Dance Dance - Afl. 3

Helaas moeten we afscheid nemen van het eerste koppel. De spanning stijgt, want het koppel dat aan het einde van de avond de minste punten heeft, zal de show moeten verlaten. Voor welk koppel houdt het dansavontuur op en wie zien we volgend...

01-09-2018 20:02

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

De koppels dansen weer op de bekendste videoclips, maar moeten het zonder de steun van hun partner doen. Iedereen danst namelijk een solo. Urvin heeft het zwaar door zijn rugblessure. Zal het hem desondanks lukken om zijn sexy dansmoves te ...

25-08-2018 20:01

Nieuw: Dance Dance Dance 2018

Dance Dance Dance - Nieuw: Dance Dance Dance 2018

Vanavond start het vierde seizoen van het dansprogramma Dance Dance Dance, waarin vijf koppels, bestaande uit bekende Nederlanders, het tegen elkaar opnemen. De deelnemers van Dance Dance Dance zijn dit jaar Holly Mae Brood & Soy Kroon, Br...

07-10-2017 20:01

Finale: Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Finale: Dance Dance Dance

De twee overgebleven koppels, Zoey en Marnix en Toprak en Stijn, strijden om de titel en om 100.000 euro voor het goede doel dat zij zelf hebben gekozen. Ook komen we er in deze spectaculaire finale achter of Chantal de belofte aan Jandino ...

30-09-2017 20:01

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

De drie overgebleven koppels strijden om de felbegeerde finaleplek. Welk koppel zal het maandenlange afzien en het keiharde trainen weten te verzilveren voor een plek in de finale?

23-09-2017 20:00

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

Jurylid Timor raakt geëmotioneerd door een van de optredens. De vier overgebleven koppels halen alles uit de kast om een plek in de halve finale te bemachtigen.

16-09-2017 20:01

Afl. 3

Dance Dance Dance - Afl. 3

Edsilia raakt geblesseerd en is het erop of eronder voor een van de koppels. Het koppel dat onderaan eindigt, zal als eerste de show moeten verlaten.

09-09-2017 20:01

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

De duo's dansen op wereldberoemde dance-acts. Ze hebben elkaar de afgelopen week weinig gezien, want iedereen danst vanavond een solo. Wie zal de jury overtuigen en krijgt de hoogste punten?

02-09-2017 20:01

Start: Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Start: Dance Dance Dance

Drie maanden lang hebben tien BN’ers keihard getraind voor een spectaculair nieuw seizoen van ‘Dance Dance Dance’. Het niveau is hoger dan ooit. Hoe hoog precies en met welke clips zij gaan verrassen, is te zien in het derde seizoen, dat va...

Dance Dance Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dance Dance Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dance Dance Dance bij Dance Dance Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dance Dance Dance. Heb je een uitzending van Dance Dance Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dance Dance Dance gemist

Dansprogramma waarin vijf bekende Nederlanders samen met hun partner, een familielid of collega op verbijsterende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in combinatie met de inzet van de nieuwste digitale technieken zorgen voor spectaculaire performances op de dansvloer. Timor Steffens is naast creatief leider ook eindverantwoordelijk voor de choreografieën die bekend zijn uit populaire videoclips. Presentatie: Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

Uitzending gemist van Dance Dance Dance? Hier kun je alle uitzendingen van Dance Dance Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 01-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!