Programma gemist?

Tijdens de een finale strijden op de twee overgebleven op tv koppels om in de felbegeerde titel. Er komt naar een hoop emotie tijdens kijken bij de de show, door en ook jurylid met Igone houdt het tijdens niet droog. Welk koppel wint 'Dance door Dance Dance' 2018 in de en mag het het mooie bedrag van uit 100.000 euro schenken door aan het zelfgekozen goede naar doel?

De uit drie overgebleven koppels in moeten alles uit uit de kast halen in de van halve finale. Voor uit welk koppel zullen het alle trainingsuren op en de de spierpijn van afgelopen naar maanden hun vruchten het afwerpen? Wie verovert de een plekje in de naar finale?

De koppels worden op tot uit het uiterste gedreven, want in het naar draait om een plek in met de halve tijdens finale. In naar korte tijd zullen zij choreografieën de moeten aanleren een die nog moeilijker tijdens en uitdagender zijn in dan afgelopen weken. door Wie haalt er genoeg punten in om in de het halve finale het te mogen tijdens staan?

Helaas van moeten we met afscheid nemen van het tijdens eerste koppel. De spanning door stijgt, want het tijdens koppel dat aan het naar naar einde van de avond de op tv minste punten van heeft, zal de show moeten de verlaten. met Voor welk koppel de houdt het dansavontuur op een en wie met zien we tijdens volgende week terug?

De door koppels dansen op weer op de het bekendste videoclips, maar moeten naar het zonder met de steun van op tv hun partner doen. Iedereen danst namelijk in een tijdens solo. Urvin heeft het zwaar naar door zijn door rugblessure. Zal naar het hem desondanks lukken van om een zijn sexy dansmoves te het laten zien?

Vanavond start van het vierde seizoen uit van het in dansprogramma Dance door Dance Dance, waarin vijf koppels, naar bestaande uit bekende Nederlanders, tijdens het tegen de elkaar opnemen. De op tv deelnemers van Dance Dance Dance naar zijn dit uit jaar Holly Mae Brood naar & Soy een Kroon, Bridget Maasland op tv & Jelle de op Jong, het Patrick Martens & Marlayne Sahupala, naar Britt uit Scholte & Urvin Monte van en Miljuschka met Witzenhausen & London Loy. naar Het dansspektakel barst vanavond in weer los. door De koppels hebben maandenlang gezwoegd een door om de meest spectaculaire optredens neer met te een zetten. Weten ze een de jury te overtuigen van en door hoge punten te scoren? Dance de Dance op Dance wordt net als de afgelopen de jaren gepresenteerd door van door Chantal Janzen. Dit jaar neemt op Humberto Tan uit de plek de van Jandino in.

De twee in overgebleven koppels, op Zoey en Marnix door en Toprak en uit Stijn, strijden om de titel in en om 100.000 door euro voor de het goede tijdens doel dat zij tijdens zelf hebben een gekozen. Ook komen we door er in deze spectaculaire finale op tv achter of in Chantal van de belofte aan door Jandino waar gaat maken. Igone de Jongh, tijdens Dan uit Karaty en artistiek met leider Timor Steffens zijn in de vertrouwde jurygezichten. Drie maanden op tv lang het hebben tien BN’ers keihard van getraind in voor een spectaculair nieuw een seizoen van de ‘Dance Dance Dance’. Dit op jaar zagen we Miss tijdens Nederland uit 2016 Zoey Ivory uit en musicalster Marnix op Lenselink, GTST- bff’s Stijn Fransen & op tv Toprak Yalçiner, ‘The op tv Voice’-winnares in Maan & zanger Kaj van op der van Voort, zangeres Edsilia Rombley uit & de cabaretier Roué Verveer van en Shownieuws-collega’s Renate Gerschtanowitz uit & Koos van het Plateringen op van het podium van van ‘Dance Dance Dance’ om de hun strakste dancemoves te tijdens laten door zien.

De drie overgebleven naar koppels strijden naar om de felbegeerde finaleplek. uit Welk de koppel zal het maandenlange afzien de en het keiharde naar van trainen weten te verzilveren voor een uit plek in met de door finale?

Jurylid Timor raakt een geëmotioneerd door het een de van de optredens. De vier het overgebleven koppels naar halen alles uit de kast tijdens om op een plek in de halve op tv uit finale te bemachtigen.

Edsilia raakt geblesseerd een en is het het erop van of eronder voor uit een van de koppels. met Het koppel dat door onderaan eindigt, door zal als eerste de show in naar moeten verlaten.

De duo's uit dansen op uit wereldberoemde dance-acts. Ze hebben elkaar van de afgelopen week in weinig tijdens gezien, want iedereen danst op vanavond een tijdens solo. Wie zal de door jury overtuigen en krijgt met de hoogste het punten?

Drie de maanden lang hebben uit tien BN’ers met keihard getraind voor door een spectaculair nieuw seizoen op van ‘Dance Dance een Dance’. Het niveau is hoger op dan ooit. Hoe door hoog naar precies en met uit welke clips zij gaan van verrassen, op is te zien in het naar derde door seizoen, dat vanaf vanavond is te op zien bij het RTL op 4. Deze keer betreden Miss in Nederland 2016 Zoey Ivory van en musicalster het Marnix Lenselink, uit GTST- bff’s Stijn Fransen in & Toprak Yalçiner, ‘The Voice’-winnares de Maan in & zanger Kaj van door der met Voort, zangeres Edsilia Rombley & tijdens cabaretier door Roué Verveer en Shownieuws-collega’s Renate Gerschtanowitz naar in & Koos van Plateringen het spectaculaire met podium naar van ‘Dance Dance Dance’ van om hun strakste dancemoves in te laten zien. Ieder door koppel verdient met in hun uit inzet een geldbedrag in van 25.000 euro voor door een door hen het gekozen goed de doel. De winnaar schenkt op tv maar liefst 100.000 euro! Igone in de Jongh, op Dan Karaty het en artistiek een leider Timor Steffens zijn met de vertrouwde jurygezichten en op verheugen zich op het het dansgeweld. op De presentatie is de weer in handen van met Chantal Janzen en Jandino op tv met Asporaat.

februari 2019
29-09-2018 20:02

Afl. 6

Dance Dance Dance - Afl. 6

Tijdens de finale strijden de twee overgebleven koppels om de felbegeerde titel. Er komt een hoop emotie kijken bij de show, en ook jurylid Igone houdt het niet droog. Welk koppel wint 'Dance Dance Dance' 2018 en mag het mooie bedrag van 10...

22-09-2018 20:02

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

De drie overgebleven koppels moeten alles uit de kast halen in de halve finale. Voor welk koppel zullen alle trainingsuren en de spierpijn van afgelopen maanden hun vruchten afwerpen? Wie verovert een plekje in de finale?

15-09-2018 20:01

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

De koppels worden tot het uiterste gedreven, want het draait om een plek in de halve finale. In korte tijd zullen zij choreografieën moeten aanleren die nog moeilijker en uitdagender zijn dan afgelopen weken. Wie haalt er genoeg punten om i...

08-09-2018 20:03

Afl. 3

Dance Dance Dance - Afl. 3

Helaas moeten we afscheid nemen van het eerste koppel. De spanning stijgt, want het koppel dat aan het einde van de avond de minste punten heeft, zal de show moeten verlaten. Voor welk koppel houdt het dansavontuur op en wie zien we volgend...

01-09-2018 20:02

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

De koppels dansen weer op de bekendste videoclips, maar moeten het zonder de steun van hun partner doen. Iedereen danst namelijk een solo. Urvin heeft het zwaar door zijn rugblessure. Zal het hem desondanks lukken om zijn sexy dansmoves te ...

25-08-2018 20:01

Nieuw: Dance Dance Dance 2018

Dance Dance Dance - Nieuw: Dance Dance Dance 2018

Vanavond start het vierde seizoen van het dansprogramma Dance Dance Dance, waarin vijf koppels, bestaande uit bekende Nederlanders, het tegen elkaar opnemen. De deelnemers van Dance Dance Dance zijn dit jaar Holly Mae Brood & Soy Kroon, Br...

07-10-2017 20:01

Finale: Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Finale: Dance Dance Dance

De twee overgebleven koppels, Zoey en Marnix en Toprak en Stijn, strijden om de titel en om 100.000 euro voor het goede doel dat zij zelf hebben gekozen. Ook komen we er in deze spectaculaire finale achter of Chantal de belofte aan Jandino ...

30-09-2017 20:01

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

De drie overgebleven koppels strijden om de felbegeerde finaleplek. Welk koppel zal het maandenlange afzien en het keiharde trainen weten te verzilveren voor een plek in de finale?

23-09-2017 20:00

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

Jurylid Timor raakt geëmotioneerd door een van de optredens. De vier overgebleven koppels halen alles uit de kast om een plek in de halve finale te bemachtigen.

16-09-2017 20:01

Afl. 3

Dance Dance Dance - Afl. 3

Edsilia raakt geblesseerd en is het erop of eronder voor een van de koppels. Het koppel dat onderaan eindigt, zal als eerste de show moeten verlaten.

09-09-2017 20:01

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

De duo's dansen op wereldberoemde dance-acts. Ze hebben elkaar de afgelopen week weinig gezien, want iedereen danst vanavond een solo. Wie zal de jury overtuigen en krijgt de hoogste punten?

02-09-2017 20:01

Start: Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Start: Dance Dance Dance

Drie maanden lang hebben tien BN’ers keihard getraind voor een spectaculair nieuw seizoen van ‘Dance Dance Dance’. Het niveau is hoger dan ooit. Hoe hoog precies en met welke clips zij gaan verrassen, is te zien in het derde seizoen, dat va...

Dance Dance Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dance Dance Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dance Dance Dance bij Dance Dance Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dance Dance Dance. Heb je een uitzending van Dance Dance Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dance Dance Dance gemist

Dansprogramma waarin vijf bekende Nederlanders samen met hun partner, een familielid of collega op verbijsterende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in combinatie met de inzet van de nieuwste digitale technieken zorgen voor spectaculaire performances op de dansvloer. Timor Steffens is naast creatief leider ook eindverantwoordelijk voor de choreografieën die bekend zijn uit populaire videoclips. Presentatie: Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

Uitzending gemist van Dance Dance Dance? Hier kun je alle uitzendingen van Dance Dance Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 30-09-2018 om 17:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord