Programma gemist?

Tijdens tijdens de finale een strijden de twee overgebleven op tv koppels om de felbegeerde op tv titel. Er komt een op hoop emotie kijken op met bij de show, uit en ook jurylid van Igone houdt het niet naar droog. Welk koppel wint uit 'Dance de Dance Dance' 2018 en op tv mag het mooie bedrag van op van 100.000 euro schenken op tv aan het zelfgekozen goede van doel?

De uit drie overgebleven koppels moeten alles op uit de kast naar halen in de de halve finale. met Voor welk koppel zullen door op alle trainingsuren en de van spierpijn van afgelopen naar maanden hun vruchten uit afwerpen? Wie verovert een plekje uit in de naar finale?

De koppels het worden tot het op uiterste gedreven, want het op tv draait naar om een plek in tijdens de halve finale. In het korte tijd zullen op tv zij choreografieën moeten naar aanleren die nog op tv moeilijker en uitdagender naar zijn in dan afgelopen weken. op tv Wie haalt er genoeg punten het om in een de halve finale van te van mogen staan?

Helaas in moeten we afscheid nemen op van van het eerste koppel. De spanning op tv stijgt, naar want het koppel dat door aan het einde tijdens van de met avond de minste punten heeft, tijdens zal door de show moeten verlaten. een Voor welk koppel naar houdt het dansavontuur op en het wie zien we uit volgende week door terug?

De koppels in dansen weer op de het bekendste videoclips, met maar moeten op het zonder de steun van het hun partner doen. de Iedereen op danst namelijk een solo. het Urvin heeft het op zwaar door zijn tijdens rugblessure. van Zal het hem desondanks lukken om naar op tv zijn sexy dansmoves te laten de zien?

Vanavond start het een vierde seizoen door van door het dansprogramma Dance Dance Dance, waarin tijdens vijf koppels, bestaande tijdens uit bekende met Nederlanders, het tegen tijdens elkaar opnemen. De deelnemers van het Dance op Dance Dance zijn dit van jaar Holly in Mae Brood & Soy Kroon, het Bridget van Maasland & Jelle uit de Jong, de Patrick Martens & Marlayne in Sahupala, Britt het Scholte & Urvin Monte en het Miljuschka Witzenhausen & uit London Loy. naar Het dansspektakel barst vanavond weer het los. De in koppels hebben op tv maandenlang gezwoegd om de met meest spectaculaire optredens het neer te de zetten. Weten ze de de jury door te overtuigen en hoge punten te van scoren? Dance Dance tijdens Dance wordt een net als de tijdens afgelopen jaren gepresenteerd tijdens door Chantal van Janzen. Dit jaar neemt door Humberto met Tan de plek van Jandino uit in.

De van twee overgebleven koppels, de Zoey en Marnix het en Toprak en Stijn, strijden tijdens om het de titel en om door 100.000 de euro voor het goede met doel dat zij zelf van hebben een gekozen. Ook komen we uit er in deze uit spectaculaire finale met achter of Chantal de belofte aan het op tv Jandino waar gaat maken. Igone de Jongh, van Dan Karaty en van artistiek leider een Timor Steffens naar zijn de vertrouwde jurygezichten. Drie maanden met lang door hebben tien BN’ers met keihard getraind voor een op tv spectaculair nieuw seizoen uit van de ‘Dance Dance Dance’. met Dit jaar zagen we Miss Nederland tijdens met 2016 Zoey Ivory met en musicalster Marnix Lenselink, naar GTST- bff’s Stijn Fransen van & met Toprak Yalçiner, ‘The Voice’-winnares Maan met & zanger Kaj van van der Voort, zangeres door Edsilia Rombley & de cabaretier Roué met Verveer en Shownieuws-collega’s Renate de Gerschtanowitz met & Koos van het Plateringen op het door podium van ‘Dance de Dance Dance’ om hun strakste met dancemoves te laten van met zien.

De drie op tv overgebleven koppels strijden om van de naar felbegeerde finaleplek. Welk koppel zal van van het maandenlange afzien en het keiharde uit trainen naar weten te verzilveren voor het een naar plek in de de finale?

Jurylid Timor raakt het geëmotioneerd door tijdens een van in de optredens. De vier door overgebleven koppels in halen alles uit de kast een om een van plek in de halve op op tv finale te bemachtigen.

Edsilia naar raakt geblesseerd en is het op tv erop of eronder uit voor een een van de koppels. Het op tv op tv koppel dat onderaan eindigt, zal als op eerste de de show van moeten verlaten.

De duo's de dansen op wereldberoemde dance-acts. met Ze hebben elkaar van de afgelopen op tv week weinig gezien, op tv want iedereen danst vanavond het in een solo. Wie door zal de jury overtuigen en krijgt een tijdens de hoogste punten?

Drie de maanden lang hebben het tien BN’ers keihard getraind in voor het een spectaculair nieuw seizoen van door ‘Dance uit Dance Dance’. Het niveau is hoger het dan naar ooit. Hoe hoog door precies en met welke clips op tv zij gaan verrassen, naar is te een zien met in het derde door seizoen, dat vanaf op vanavond is te in zien bij RTL 4. Deze keer op tv betreden Miss naar Nederland 2016 Zoey Ivory naar en musicalster Marnix Lenselink, op GTST- bff’s Stijn van op Fransen & Toprak Yalçiner, ‘The door Voice’-winnares Maan & door zanger Kaj door van der met Voort, zangeres Edsilia Rombley & door cabaretier Roué Verveer uit en Shownieuws-collega’s naar Renate Gerschtanowitz & Koos van de Plateringen het naar spectaculaire podium van van ‘Dance tijdens Dance Dance’ om tijdens hun strakste dancemoves uit te laten zien. Ieder in koppel verdient met hun inzet een de geldbedrag een van 25.000 euro op voor een door hen het gekozen goed doel. door De winnaar het schenkt maar liefst 100.000 naar euro! Igone de door Jongh, Dan Karaty en de artistiek uit leider Timor Steffens zijn de vertrouwde met door jurygezichten en verheugen zich op het in dansgeweld. De presentatie door is door weer in op tv handen van Chantal uit Janzen en Jandino tijdens Asporaat.

december 2019
29-09-2018 20:02

Afl. 6

Dance Dance Dance - Afl. 6

Tijdens de finale strijden de twee overgebleven koppels om de felbegeerde titel. Er komt een hoop emotie kijken bij de show, en ook jurylid Igone houdt het niet droog. Welk koppel wint 'Dance Dance Dance' 2018 en mag het mooie bedrag van 10...

22-09-2018 20:02

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

De drie overgebleven koppels moeten alles uit de kast halen in de halve finale. Voor welk koppel zullen alle trainingsuren en de spierpijn van afgelopen maanden hun vruchten afwerpen? Wie verovert een plekje in de finale?

15-09-2018 20:01

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

De koppels worden tot het uiterste gedreven, want het draait om een plek in de halve finale. In korte tijd zullen zij choreografieën moeten aanleren die nog moeilijker en uitdagender zijn dan afgelopen weken. Wie haalt er genoeg punten om i...

08-09-2018 20:03

Afl. 3

Dance Dance Dance - Afl. 3

Helaas moeten we afscheid nemen van het eerste koppel. De spanning stijgt, want het koppel dat aan het einde van de avond de minste punten heeft, zal de show moeten verlaten. Voor welk koppel houdt het dansavontuur op en wie zien we volgend...

01-09-2018 20:02

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

De koppels dansen weer op de bekendste videoclips, maar moeten het zonder de steun van hun partner doen. Iedereen danst namelijk een solo. Urvin heeft het zwaar door zijn rugblessure. Zal het hem desondanks lukken om zijn sexy dansmoves te ...

25-08-2018 20:01

Nieuw: Dance Dance Dance 2018

Dance Dance Dance - Nieuw: Dance Dance Dance 2018

Vanavond start het vierde seizoen van het dansprogramma Dance Dance Dance, waarin vijf koppels, bestaande uit bekende Nederlanders, het tegen elkaar opnemen. De deelnemers van Dance Dance Dance zijn dit jaar Holly Mae Brood & Soy Kroon, Br...

07-10-2017 20:01

Finale: Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Finale: Dance Dance Dance

De twee overgebleven koppels, Zoey en Marnix en Toprak en Stijn, strijden om de titel en om 100.000 euro voor het goede doel dat zij zelf hebben gekozen. Ook komen we er in deze spectaculaire finale achter of Chantal de belofte aan Jandino ...

30-09-2017 20:01

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

De drie overgebleven koppels strijden om de felbegeerde finaleplek. Welk koppel zal het maandenlange afzien en het keiharde trainen weten te verzilveren voor een plek in de finale?

23-09-2017 20:00

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

Jurylid Timor raakt geëmotioneerd door een van de optredens. De vier overgebleven koppels halen alles uit de kast om een plek in de halve finale te bemachtigen.

16-09-2017 20:01

Afl. 3

Dance Dance Dance - Afl. 3

Edsilia raakt geblesseerd en is het erop of eronder voor een van de koppels. Het koppel dat onderaan eindigt, zal als eerste de show moeten verlaten.

09-09-2017 20:01

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

De duo's dansen op wereldberoemde dance-acts. Ze hebben elkaar de afgelopen week weinig gezien, want iedereen danst vanavond een solo. Wie zal de jury overtuigen en krijgt de hoogste punten?

02-09-2017 20:01

Start: Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Start: Dance Dance Dance

Drie maanden lang hebben tien BN’ers keihard getraind voor een spectaculair nieuw seizoen van ‘Dance Dance Dance’. Het niveau is hoger dan ooit. Hoe hoog precies en met welke clips zij gaan verrassen, is te zien in het derde seizoen, dat va...

Dance Dance Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dance Dance Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dance Dance Dance bij Dance Dance Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dance Dance Dance. Heb je een uitzending van Dance Dance Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dance Dance Dance gemist

Dansprogramma waarin vijf bekende Nederlanders samen met hun partner, een familielid of collega op verbijsterende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in combinatie met de inzet van de nieuwste digitale technieken zorgen voor spectaculaire performances op de dansvloer. Timor Steffens is naast creatief leider ook eindverantwoordelijk voor de choreografieën die bekend zijn uit populaire videoclips. Presentatie: Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

Uitzending gemist van Dance Dance Dance? Hier kun je alle uitzendingen van Dance Dance Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 01-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!