Programma gemist?

Tijdens op tv de finale strijden op de twee overgebleven tijdens koppels om de felbegeerde uit titel. uit Er komt een hoop emotie door kijken uit bij de show, en het ook jurylid in Igone houdt het niet droog. het Welk koppel naar wint 'Dance Dance Dance' 2018 het en op tv mag het mooie van bedrag van 100.000 euro schenken in aan het de zelfgekozen goede tijdens doel?

De naar drie overgebleven koppels moeten alles door uit het de kast halen in door de halve finale. met Voor welk koppel van zullen alle door trainingsuren en de op tv spierpijn van afgelopen maanden hun tijdens vruchten van afwerpen? Wie verovert een plekje op in de naar finale?

De koppels worden in tot een het uiterste gedreven, want het met draait op tv om een een plek in de halve finale. In een korte tijd zullen op zij choreografieën moeten naar aanleren door die nog moeilijker en uitdagender naar zijn dan op tv afgelopen tijdens weken. Wie haalt er genoeg een punten om in van de uit halve finale te mogen op staan?

Helaas uit moeten we afscheid een nemen van het eerste koppel. op tv op tv De spanning stijgt, want op het koppel het dat aan het einde van de de avond door de minste punten heeft, met zal de show moeten tijdens verlaten. een Voor welk koppel houdt van het het dansavontuur op en door wie zien we volgende week naar terug?

De koppels dansen in weer op naar de in bekendste videoclips, maar moeten op het zonder de steun van naar hun partner doen. van de Iedereen danst namelijk een solo. Urvin naar heeft het het zwaar het door zijn rugblessure. Zal op het hem het desondanks lukken om op zijn sexy dansmoves te laten de zien?

Vanavond start het naar op vierde seizoen van het een dansprogramma Dance Dance van Dance, waarin vijf op koppels, bestaande uit bekende uit Nederlanders, het tegen een elkaar het opnemen. De deelnemers van naar Dance Dance Dance zijn in dit jaar Holly Mae op tv Brood & naar Soy Kroon, Bridget Maasland & de Jelle de in Jong, Patrick door Martens & Marlayne Sahupala, de Britt een Scholte & Urvin Monte van en Miljuschka Witzenhausen met & London Loy. Het door dansspektakel barst door vanavond weer los. De het koppels tijdens hebben maandenlang gezwoegd om de meest tijdens spectaculaire naar optredens neer met te zetten. Weten ze de op tv jury te op tv overtuigen en door hoge punten te scoren? Dance een Dance Dance uit wordt net als de afgelopen op tv jaren het gepresenteerd door Chantal tijdens Janzen. Dit jaar neemt in Humberto van Tan de plek van Jandino uit in.

De twee de overgebleven koppels, de Zoey en Marnix de en Toprak en met Stijn, strijden op om de titel een en om 100.000 euro voor het in goede doel dat door zij zelf hebben een gekozen. een Ook komen we tijdens er in deze spectaculaire op tv finale achter of Chantal met op tv de belofte aan Jandino waar gaat de maken. Igone de tijdens Jongh, Dan het Karaty en artistiek leider van Timor Steffens zijn een de vertrouwde door jurygezichten. Drie maanden op tv lang hebben tien BN’ers keihard getraind met voor een spectaculair op tv nieuw seizoen een van uit ‘Dance Dance Dance’. naar Dit jaar zagen we Miss het Nederland met 2016 Zoey Ivory en musicalster Marnix het Lenselink, GTST- in bff’s van Stijn Fransen & Toprak op tv Yalçiner, ‘The Voice’-winnares Maan & op tv zanger Kaj van de op der Voort, zangeres Edsilia Rombley & door cabaretier Roué Verveer uit een en Shownieuws-collega’s Renate in Gerschtanowitz & Koos van met Plateringen op het podium van tijdens ‘Dance Dance in Dance’ om hun strakste in dancemoves het te laten met zien.

De het drie overgebleven koppels een strijden om op tv de felbegeerde finaleplek. Welk koppel zal tijdens op tv het maandenlange afzien en het op tv keiharde trainen weten te op verzilveren voor een in plek de in de van finale?

Jurylid uit Timor raakt de geëmotioneerd door een van de optredens. met de De vier overgebleven koppels halen een alles uit de tijdens kast om een naar plek in de een halve finale te met bemachtigen.

Edsilia met raakt geblesseerd en op is het erop van of eronder voor een door van het de koppels. Het koppel een dat onderaan eindigt, met zal als de eerste de show moeten door verlaten.

De op duo's dansen op wereldberoemde door dance-acts. uit Ze hebben elkaar door de afgelopen week weinig gezien, want van op iedereen danst vanavond tijdens een solo. Wie zal de jury naar overtuigen en het krijgt de op hoogste punten?

Drie een maanden lang door hebben tien BN’ers de keihard getraind voor een op spectaculair nieuw seizoen van ‘Dance tijdens Dance Dance’. Het van niveau is hoger tijdens dan op ooit. Hoe op tv hoog precies en met welke clips tijdens zij gaan in verrassen, is te op tv zien in het derde op seizoen, dat vanaf het vanavond is naar te zien bij op tv RTL 4. Deze keer betreden uit Miss Nederland 2016 door Zoey Ivory en met musicalster het Marnix Lenselink, op GTST- bff’s Stijn de Fransen & Toprak Yalçiner, door ‘The Voice’-winnares Maan & in zanger Kaj van der tijdens met Voort, zangeres Edsilia Rombley & cabaretier met Roué Verveer en de door Shownieuws-collega’s Renate Gerschtanowitz door & Koos van van Plateringen het spectaculaire podium naar van ‘Dance de Dance Dance’ om op hun strakste dancemoves te laten een zien. Ieder koppel verdient een met op hun inzet een geldbedrag van 25.000 een euro voor in een door van hen gekozen goed door doel. De winnaar schenkt maar naar liefst het 100.000 euro! Igone op de Jongh, Dan Karaty van en artistiek leider uit Timor Steffens zijn de vertrouwde op jurygezichten en het verheugen zich op het naar dansgeweld. De de presentatie is weer in het handen van op tv Chantal Janzen en Jandino de op tv Asporaat.

december 2020
29-09-2018 20:02

Afl. 6

Dance Dance Dance - Afl. 6

Tijdens de finale strijden de twee overgebleven koppels om de felbegeerde titel. Er komt een hoop emotie kijken bij de show, en ook jurylid Igone houdt het niet droog. Welk koppel wint 'Dance Dance Dance' 2018 en mag het mooie bedrag van 10...

22-09-2018 20:02

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

De drie overgebleven koppels moeten alles uit de kast halen in de halve finale. Voor welk koppel zullen alle trainingsuren en de spierpijn van afgelopen maanden hun vruchten afwerpen? Wie verovert een plekje in de finale?

15-09-2018 20:01

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

De koppels worden tot het uiterste gedreven, want het draait om een plek in de halve finale. In korte tijd zullen zij choreografieën moeten aanleren die nog moeilijker en uitdagender zijn dan afgelopen weken. Wie haalt er genoeg punten om i...

08-09-2018 20:03

Afl. 3

Dance Dance Dance - Afl. 3

Helaas moeten we afscheid nemen van het eerste koppel. De spanning stijgt, want het koppel dat aan het einde van de avond de minste punten heeft, zal de show moeten verlaten. Voor welk koppel houdt het dansavontuur op en wie zien we volgend...

01-09-2018 20:02

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

De koppels dansen weer op de bekendste videoclips, maar moeten het zonder de steun van hun partner doen. Iedereen danst namelijk een solo. Urvin heeft het zwaar door zijn rugblessure. Zal het hem desondanks lukken om zijn sexy dansmoves te ...

25-08-2018 20:01

Nieuw: Dance Dance Dance 2018

Dance Dance Dance - Nieuw: Dance Dance Dance 2018

Vanavond start het vierde seizoen van het dansprogramma Dance Dance Dance, waarin vijf koppels, bestaande uit bekende Nederlanders, het tegen elkaar opnemen. De deelnemers van Dance Dance Dance zijn dit jaar Holly Mae Brood & Soy Kroon, Br...

07-10-2017 20:01

Finale: Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Finale: Dance Dance Dance

De twee overgebleven koppels, Zoey en Marnix en Toprak en Stijn, strijden om de titel en om 100.000 euro voor het goede doel dat zij zelf hebben gekozen. Ook komen we er in deze spectaculaire finale achter of Chantal de belofte aan Jandino ...

30-09-2017 20:01

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

De drie overgebleven koppels strijden om de felbegeerde finaleplek. Welk koppel zal het maandenlange afzien en het keiharde trainen weten te verzilveren voor een plek in de finale?

23-09-2017 20:00

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

Jurylid Timor raakt geëmotioneerd door een van de optredens. De vier overgebleven koppels halen alles uit de kast om een plek in de halve finale te bemachtigen.

16-09-2017 20:01

Afl. 3

Dance Dance Dance - Afl. 3

Edsilia raakt geblesseerd en is het erop of eronder voor een van de koppels. Het koppel dat onderaan eindigt, zal als eerste de show moeten verlaten.

09-09-2017 20:01

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

De duo's dansen op wereldberoemde dance-acts. Ze hebben elkaar de afgelopen week weinig gezien, want iedereen danst vanavond een solo. Wie zal de jury overtuigen en krijgt de hoogste punten?

02-09-2017 20:01

Start: Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Start: Dance Dance Dance

Drie maanden lang hebben tien BN’ers keihard getraind voor een spectaculair nieuw seizoen van ‘Dance Dance Dance’. Het niveau is hoger dan ooit. Hoe hoog precies en met welke clips zij gaan verrassen, is te zien in het derde seizoen, dat va...

Dance Dance Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dance Dance Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dance Dance Dance bij Dance Dance Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dance Dance Dance. Heb je een uitzending van Dance Dance Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dance Dance Dance gemist

Dansprogramma waarin vijf bekende Nederlanders samen met hun partner, een familielid of collega op verbijsterende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in combinatie met de inzet van de nieuwste digitale technieken zorgen voor spectaculaire performances op de dansvloer. Timor Steffens is naast creatief leider ook eindverantwoordelijk voor de choreografieën die bekend zijn uit populaire videoclips. Presentatie: Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

Uitzending gemist van Dance Dance Dance? Hier kun je alle uitzendingen van Dance Dance Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 01-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!