Programma gemist?

Tijdens op tv de finale strijden door de twee overgebleven koppels om het de felbegeerde van titel. het Er komt een hoop emotie kijken uit bij de de show, en ook een jurylid Igone houdt van het niet in droog. Welk door koppel wint 'Dance op Dance Dance' 2018 en naar mag het mooie naar bedrag van 100.000 euro schenken op tv aan een het zelfgekozen goede van doel?

De drie uit overgebleven koppels moeten alles op tv uit de kast het in halen in de halve finale. Voor op welk koppel zullen uit alle door trainingsuren en de spierpijn van het een afgelopen maanden hun vruchten afwerpen? het Wie verovert een plekje tijdens in het de finale?

De koppels uit worden tot het van uiterste gedreven, want de het draait van om een plek in de van halve finale. op In in korte tijd zullen zij naar choreografieën moeten aanleren tijdens die nog op tv moeilijker en uitdagender uit zijn dan afgelopen weken. Wie een haalt er genoeg uit punten om in de naar halve finale de te mogen op staan?

Helaas moeten we uit afscheid de nemen van het eerste met koppel. De spanning stijgt, door want het koppel uit in dat aan het tijdens einde van de avond door de minste de punten heeft, zal de show moeten naar verlaten. naar Voor welk koppel het houdt het dansavontuur op en op tv wie zien we de volgende week een terug?

De op koppels dansen op weer op de bekendste videoclips, maar in moeten het zonder naar op tv de steun van hun partner in doen. Iedereen uit danst namelijk een solo. Urvin door uit heeft het zwaar door zijn rugblessure. van de Zal het hem desondanks lukken de om zijn de sexy dansmoves te laten op tv zien?

Vanavond op tv start het vierde de seizoen van het dansprogramma Dance op tv Dance Dance, waarin van uit vijf koppels, bestaande uit naar bekende Nederlanders, het tegen het elkaar opnemen. De deelnemers van de Dance Dance op tv Dance de zijn dit jaar Holly de Mae Brood & Soy door Kroon, Bridget Maasland van & Jelle de op tv Jong, Patrick Martens & het Marlayne Sahupala, Britt uit van Scholte & Urvin Monte naar en Miljuschka Witzenhausen & de London Loy. de Het dansspektakel barst een vanavond weer het los. De koppels hebben maandenlang gezwoegd op tv om de meest een spectaculaire tijdens optredens neer te zetten. op Weten in ze de jury door te overtuigen en hoge punten tijdens te scoren? Dance Dance van Dance wordt op tv net door als de afgelopen in jaren gepresenteerd door tijdens Chantal Janzen. Dit jaar in neemt Humberto Tan de plek in met van Jandino in.

De twee naar overgebleven op koppels, Zoey en Marnix en Toprak van en met Stijn, strijden om de titel in en door om 100.000 euro voor op het goede doel dat het zij zelf hebben met gekozen. Ook uit komen met we er in deze uit spectaculaire finale achter of Chantal in de tijdens belofte aan Jandino waar gaat op met maken. Igone de Jongh, Dan Karaty en in artistiek uit leider Timor Steffens een zijn de op tv vertrouwde jurygezichten. Drie maanden lang hebben tien uit BN’ers uit keihard getraind voor de een spectaculair de nieuw seizoen van de ‘Dance Dance Dance’. een Dit jaar zagen we uit Miss Nederland op tv 2016 Zoey Ivory het en musicalster Marnix de Lenselink, GTST- bff’s Stijn een Fransen & Toprak met Yalçiner, ‘The het Voice’-winnares Maan & zanger in Kaj van naar der Voort, zangeres Edsilia een Rombley & door cabaretier Roué Verveer en op Shownieuws-collega’s Renate Gerschtanowitz & Koos tijdens van Plateringen op naar een het podium van ‘Dance Dance op Dance’ om tijdens hun strakste met dancemoves te laten op zien.

De drie de overgebleven koppels strijden een om tijdens de felbegeerde finaleplek. Welk koppel zal de het maandenlange afzien de en van het keiharde trainen weten te naar verzilveren voor een een plek in van de op finale?

Jurylid naar Timor raakt geëmotioneerd van door een van uit de optredens. De vier tijdens overgebleven in koppels halen alles op tv uit de kast om in een plek op tv in de halve finale te van bemachtigen.

Edsilia uit raakt geblesseerd en is het in erop of eronder op tv door voor een van de koppels. Het met koppel een dat onderaan op tv eindigt, zal als eerste een de show moeten van verlaten.

De duo's op dansen op wereldberoemde dance-acts. het Ze door hebben elkaar uit de afgelopen week weinig gezien, op tv want iedereen danst vanavond in een uit solo. Wie zal de op tv jury overtuigen en krijgt op de hoogste de punten?

Drie maanden lang een hebben tien met BN’ers keihard het getraind voor een spectaculair nieuw op tv seizoen van ‘Dance op Dance Dance’. door Het niveau is hoger een dan naar ooit. Hoe op hoog precies en met welke clips van zij de gaan verrassen, is op te zien in het op derde op tv seizoen, dat vanaf vanavond is het te door zien bij RTL naar 4. Deze keer betreden Miss Nederland in 2016 Zoey Ivory naar en musicalster Marnix door Lenselink, in GTST- bff’s Stijn een Fransen & Toprak Yalçiner, op tv ‘The Voice’-winnares Maan in & zanger Kaj van der in Voort, van zangeres Edsilia Rombley door & cabaretier op Roué Verveer en naar Shownieuws-collega’s Renate Gerschtanowitz & Koos van naar Plateringen het spectaculaire in podium van de ‘Dance Dance Dance’ om in hun strakste van dancemoves te op tv laten zien. Ieder naar koppel verdient met hun inzet een in geldbedrag van op 25.000 door euro voor een door hen gekozen naar op tv goed doel. De winnaar schenkt naar maar liefst 100.000 op tv euro! Igone de Jongh, tijdens Dan Karaty en het artistiek leider Timor door Steffens zijn de vertrouwde uit op jurygezichten en verheugen zich op op het dansgeweld. De door presentatie is weer in van uit handen van Chantal Janzen en Jandino met de Asporaat.

april 2021
29-09-2018 20:02

Afl. 6

Dance Dance Dance - Afl. 6

Tijdens de finale strijden de twee overgebleven koppels om de felbegeerde titel. Er komt een hoop emotie kijken bij de show, en ook jurylid Igone houdt het niet droog. Welk koppel wint 'Dance Dance Dance' 2018 en mag het mooie bedrag van 10...

22-09-2018 20:02

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

De drie overgebleven koppels moeten alles uit de kast halen in de halve finale. Voor welk koppel zullen alle trainingsuren en de spierpijn van afgelopen maanden hun vruchten afwerpen? Wie verovert een plekje in de finale?

15-09-2018 20:01

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

De koppels worden tot het uiterste gedreven, want het draait om een plek in de halve finale. In korte tijd zullen zij choreografieën moeten aanleren die nog moeilijker en uitdagender zijn dan afgelopen weken. Wie haalt er genoeg punten om i...

08-09-2018 20:03

Afl. 3

Dance Dance Dance - Afl. 3

Helaas moeten we afscheid nemen van het eerste koppel. De spanning stijgt, want het koppel dat aan het einde van de avond de minste punten heeft, zal de show moeten verlaten. Voor welk koppel houdt het dansavontuur op en wie zien we volgend...

01-09-2018 20:02

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

De koppels dansen weer op de bekendste videoclips, maar moeten het zonder de steun van hun partner doen. Iedereen danst namelijk een solo. Urvin heeft het zwaar door zijn rugblessure. Zal het hem desondanks lukken om zijn sexy dansmoves te ...

25-08-2018 20:01

Nieuw: Dance Dance Dance 2018

Dance Dance Dance - Nieuw: Dance Dance Dance 2018

Vanavond start het vierde seizoen van het dansprogramma Dance Dance Dance, waarin vijf koppels, bestaande uit bekende Nederlanders, het tegen elkaar opnemen. De deelnemers van Dance Dance Dance zijn dit jaar Holly Mae Brood & Soy Kroon, Br...

07-10-2017 20:01

Finale: Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Finale: Dance Dance Dance

De twee overgebleven koppels, Zoey en Marnix en Toprak en Stijn, strijden om de titel en om 100.000 euro voor het goede doel dat zij zelf hebben gekozen. Ook komen we er in deze spectaculaire finale achter of Chantal de belofte aan Jandino ...

30-09-2017 20:01

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

De drie overgebleven koppels strijden om de felbegeerde finaleplek. Welk koppel zal het maandenlange afzien en het keiharde trainen weten te verzilveren voor een plek in de finale?

23-09-2017 20:00

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

Jurylid Timor raakt geëmotioneerd door een van de optredens. De vier overgebleven koppels halen alles uit de kast om een plek in de halve finale te bemachtigen.

16-09-2017 20:01

Afl. 3

Dance Dance Dance - Afl. 3

Edsilia raakt geblesseerd en is het erop of eronder voor een van de koppels. Het koppel dat onderaan eindigt, zal als eerste de show moeten verlaten.

09-09-2017 20:01

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

De duo's dansen op wereldberoemde dance-acts. Ze hebben elkaar de afgelopen week weinig gezien, want iedereen danst vanavond een solo. Wie zal de jury overtuigen en krijgt de hoogste punten?

02-09-2017 20:01

Start: Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Start: Dance Dance Dance

Drie maanden lang hebben tien BN’ers keihard getraind voor een spectaculair nieuw seizoen van ‘Dance Dance Dance’. Het niveau is hoger dan ooit. Hoe hoog precies en met welke clips zij gaan verrassen, is te zien in het derde seizoen, dat va...

Dance Dance Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dance Dance Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dance Dance Dance bij Dance Dance Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dance Dance Dance. Heb je een uitzending van Dance Dance Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dance Dance Dance gemist

Dansprogramma waarin vijf bekende Nederlanders samen met hun partner, een familielid of collega op verbijsterende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in combinatie met de inzet van de nieuwste digitale technieken zorgen voor spectaculaire performances op de dansvloer. Timor Steffens is naast creatief leider ook eindverantwoordelijk voor de choreografieën die bekend zijn uit populaire videoclips. Presentatie: Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

Uitzending gemist van Dance Dance Dance? Hier kun je alle uitzendingen van Dance Dance Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 01-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!