Programma gemist?

Tijdens een de finale strijden op de twee overgebleven koppels om op de felbegeerde op tv titel. van Er komt een door hoop emotie kijken bij de show, van in en ook jurylid Igone tijdens houdt het niet droog. door Welk door koppel wint 'Dance Dance Dance' naar 2018 en mag het op mooie bedrag van met 100.000 in euro schenken aan de het zelfgekozen goede op tv doel?

De drie door overgebleven koppels moeten alles het de uit de kast in halen in de halve finale. Voor met welk op koppel zullen alle trainingsuren en de de tijdens spierpijn van afgelopen uit maanden hun vruchten afwerpen? door Wie het verovert een plekje in de in finale?

De een koppels worden tot het uiterste in gedreven, want het door het draait om een plek in tijdens de halve finale. naar In op tv korte tijd zullen zij choreografieën moeten op met aanleren die nog moeilijker de en uitdagender zijn dan naar afgelopen weken. Wie het haalt er genoeg punten met om op in de halve op finale te mogen uit staan?

Helaas moeten we de afscheid naar nemen van het een eerste koppel. De uit spanning stijgt, tijdens want het koppel dat op tv aan het einde van naar de avond op de minste punten heeft, in zal de show moeten een tijdens verlaten. Voor welk koppel houdt het het dansavontuur op op tv en van wie zien we volgende week een terug?

De uit koppels dansen een weer op de bekendste het videoclips, maar moeten het zonder met het de steun van hun partner tijdens doen. op Iedereen danst namelijk een op solo. Urvin tijdens heeft het zwaar door door zijn rugblessure. Zal het hem het de desondanks lukken om zijn sexy de dansmoves te laten met zien?

Vanavond van start het uit vierde seizoen van de het dansprogramma Dance Dance Dance, met waarin vijf koppels, met bestaande uit bekende Nederlanders, de uit het tegen elkaar op tv opnemen. De deelnemers van Dance Dance uit Dance zijn dit op jaar van Holly Mae Brood van & Soy Kroon, in Bridget Maasland & het Jelle de Jong, Patrick Martens & van Marlayne Sahupala, Britt op in Scholte & Urvin Monte en Miljuschka tijdens een Witzenhausen & London Loy. Het uit dansspektakel barst vanavond van weer los. door De koppels hebben maandenlang van gezwoegd om uit de meest spectaculaire optredens neer door te zetten. Weten naar ze de jury tijdens met te overtuigen en door hoge punten te scoren? Dance Dance de Dance wordt in net als uit de afgelopen jaren gepresenteerd door met Chantal op Janzen. Dit jaar neemt met Humberto een Tan de plek van Jandino door in.

De door twee overgebleven koppels, Zoey en in Marnix met en Toprak en van Stijn, strijden om de de titel en om in 100.000 door euro voor het goede doel dat naar zij uit zelf hebben gekozen. Ook komen door op tv we er in deze spectaculaire finale tijdens achter of in Chantal de belofte aan de Jandino uit waar gaat maken. Igone de Jongh, een Dan van Karaty en artistiek leider met Timor een Steffens zijn de op vertrouwde jurygezichten. Drie maanden lang met hebben tien op tv BN’ers keihard getraind voor een een spectaculair nieuw seizoen van in ‘Dance de Dance Dance’. met Dit jaar zagen tijdens we Miss Nederland de 2016 Zoey Ivory uit en musicalster Marnix Lenselink, het GTST- bff’s Stijn naar Fransen & Toprak uit Yalçiner, ‘The Voice’-winnares Maan naar & op zanger Kaj van der Voort, van zangeres Edsilia Rombley naar & cabaretier Roué Verveer een en Shownieuws-collega’s Renate op tv Gerschtanowitz & Koos op uit van Plateringen op het het podium van ‘Dance Dance Dance’ het om uit hun strakste dancemoves te tijdens laten met zien.

De in drie overgebleven in koppels strijden om de de felbegeerde finaleplek. met Welk koppel zal het naar maandenlange afzien de en het keiharde trainen weten te een verzilveren in voor een plek in de in door finale?

Jurylid Timor raakt uit geëmotioneerd door met een het van de optredens. De vier van overgebleven naar koppels halen alles uit de kast op tv op tv om een plek in de naar halve finale tijdens te bemachtigen.

Edsilia raakt van geblesseerd met en is het erop of eronder op tv voor een van uit de in koppels. Het koppel dat met onderaan eindigt, zal als naar eerste tijdens de show moeten de verlaten.

De uit duo's dansen op op wereldberoemde dance-acts. uit Ze hebben elkaar de afgelopen door week weinig van gezien, want iedereen tijdens danst vanavond een solo. Wie op op zal de jury overtuigen en op krijgt de met hoogste punten?

Drie maanden lang met uit hebben tien BN’ers keihard getraind met voor een spectaculair naar nieuw seizoen van tijdens ‘Dance Dance Dance’. op tv Het niveau is de hoger dan ooit. naar Hoe hoog op precies en met het welke clips tijdens zij gaan verrassen, is te zien door in het derde in seizoen, dat een vanaf vanavond tijdens is te zien bij RTL met 4. Deze keer betreden op tv Miss Nederland 2016 uit Zoey Ivory in en uit musicalster Marnix Lenselink, GTST- bff’s in Stijn Fransen & Toprak de op Yalçiner, ‘The Voice’-winnares Maan tijdens & zanger Kaj van uit der Voort, zangeres tijdens Edsilia door Rombley & cabaretier Roué Verveer en in Shownieuws-collega’s in Renate Gerschtanowitz & tijdens Koos van tijdens Plateringen het spectaculaire podium de van ‘Dance Dance Dance’ een om hun strakste op tv dancemoves naar te laten zien. Ieder de koppel verdient met hun inzet een in op tv geldbedrag van 25.000 op tv euro voor een het door hen gekozen goed doel. De op winnaar schenkt het maar liefst het 100.000 euro! Igone de Jongh, Dan de op tv Karaty en artistiek leider van Timor Steffens door zijn de vertrouwde jurygezichten en tijdens verheugen zich op op tv het dansgeweld. De presentatie door is weer in van handen door van Chantal Janzen en het Jandino op Asporaat.

december 2018
29-09-2018 20:02

Afl. 6

Dance Dance Dance - Afl. 6

Tijdens de finale strijden de twee overgebleven koppels om de felbegeerde titel. Er komt een hoop emotie kijken bij de show, en ook jurylid Igone houdt het niet droog. Welk koppel wint 'Dance Dance Dance' 2018 en mag het mooie bedrag van 10...

22-09-2018 20:02

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

De drie overgebleven koppels moeten alles uit de kast halen in de halve finale. Voor welk koppel zullen alle trainingsuren en de spierpijn van afgelopen maanden hun vruchten afwerpen? Wie verovert een plekje in de finale?

15-09-2018 20:01

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

De koppels worden tot het uiterste gedreven, want het draait om een plek in de halve finale. In korte tijd zullen zij choreografieën moeten aanleren die nog moeilijker en uitdagender zijn dan afgelopen weken. Wie haalt er genoeg punten om i...

08-09-2018 20:03

Afl. 3

Dance Dance Dance - Afl. 3

Helaas moeten we afscheid nemen van het eerste koppel. De spanning stijgt, want het koppel dat aan het einde van de avond de minste punten heeft, zal de show moeten verlaten. Voor welk koppel houdt het dansavontuur op en wie zien we volgend...

01-09-2018 20:02

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

De koppels dansen weer op de bekendste videoclips, maar moeten het zonder de steun van hun partner doen. Iedereen danst namelijk een solo. Urvin heeft het zwaar door zijn rugblessure. Zal het hem desondanks lukken om zijn sexy dansmoves te ...

25-08-2018 20:01

Nieuw: Dance Dance Dance 2018

Dance Dance Dance - Nieuw: Dance Dance Dance 2018

Vanavond start het vierde seizoen van het dansprogramma Dance Dance Dance, waarin vijf koppels, bestaande uit bekende Nederlanders, het tegen elkaar opnemen. De deelnemers van Dance Dance Dance zijn dit jaar Holly Mae Brood & Soy Kroon, Br...

07-10-2017 20:01

Finale: Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Finale: Dance Dance Dance

De twee overgebleven koppels, Zoey en Marnix en Toprak en Stijn, strijden om de titel en om 100.000 euro voor het goede doel dat zij zelf hebben gekozen. Ook komen we er in deze spectaculaire finale achter of Chantal de belofte aan Jandino ...

30-09-2017 20:01

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

De drie overgebleven koppels strijden om de felbegeerde finaleplek. Welk koppel zal het maandenlange afzien en het keiharde trainen weten te verzilveren voor een plek in de finale?

23-09-2017 20:00

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

Jurylid Timor raakt geëmotioneerd door een van de optredens. De vier overgebleven koppels halen alles uit de kast om een plek in de halve finale te bemachtigen.

16-09-2017 20:01

Afl. 3

Dance Dance Dance - Afl. 3

Edsilia raakt geblesseerd en is het erop of eronder voor een van de koppels. Het koppel dat onderaan eindigt, zal als eerste de show moeten verlaten.

09-09-2017 20:01

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

De duo's dansen op wereldberoemde dance-acts. Ze hebben elkaar de afgelopen week weinig gezien, want iedereen danst vanavond een solo. Wie zal de jury overtuigen en krijgt de hoogste punten?

02-09-2017 20:01

Start: Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Start: Dance Dance Dance

Drie maanden lang hebben tien BN’ers keihard getraind voor een spectaculair nieuw seizoen van ‘Dance Dance Dance’. Het niveau is hoger dan ooit. Hoe hoog precies en met welke clips zij gaan verrassen, is te zien in het derde seizoen, dat va...

Dance Dance Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dance Dance Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dance Dance Dance bij Dance Dance Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dance Dance Dance. Heb je een uitzending van Dance Dance Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dance Dance Dance gemist

Dansprogramma waarin vijf bekende Nederlanders samen met hun partner, een familielid of collega op verbijsterende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in combinatie met de inzet van de nieuwste digitale technieken zorgen voor spectaculaire performances op de dansvloer. Timor Steffens is naast creatief leider ook eindverantwoordelijk voor de choreografieën die bekend zijn uit populaire videoclips. Presentatie: Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

Uitzending gemist van Dance Dance Dance? Hier kun je alle uitzendingen van Dance Dance Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 30-09-2018 om 17:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord