Programma gemist?

Tijdens de finale een strijden de naar twee op tv overgebleven koppels om de felbegeerde titel. met Er komt in een hoop emotie kijken op bij de show, op tv en door ook jurylid Igone houdt op tv het niet droog. Welk tijdens koppel een wint 'Dance Dance Dance' met 2018 en van mag het mooie bedrag met van 100.000 naar euro schenken met aan het zelfgekozen op goede doel?

De op tv drie overgebleven in koppels moeten alles uit op de kast halen in de naar door halve finale. Voor welk door koppel zullen alle trainingsuren en door de spierpijn van uit afgelopen maanden van hun vruchten afwerpen? Wie in verovert een een plekje in de tijdens finale?

De koppels worden op tot een het uiterste gedreven, want op het draait om een op tv met plek in de halve van finale. In korte tijd tijdens zullen op tv zij choreografieën moeten aanleren die op tv nog moeilijker en naar uitdagender zijn dan afgelopen naar weken. Wie van haalt er genoeg van punten om een in de met halve finale te mogen van staan?

Helaas een moeten we in afscheid nemen van het eerste uit koppel. De in spanning stijgt, het want het koppel uit dat aan het einde van de van een avond de minste de punten heeft, zal de show moeten naar verlaten. Voor uit welk koppel tijdens houdt het dansavontuur op op en wie zien in we volgende op tv week terug?

De koppels dansen uit weer op de naar bekendste videoclips, tijdens maar door moeten het zonder de een steun van hun partner op tv doen. Iedereen de danst namelijk een solo. Urvin uit heeft het het zwaar door uit zijn rugblessure. Zal een het hem desondanks het lukken om van zijn sexy dansmoves te laten in zien?

Vanavond start van het vierde een seizoen van het dansprogramma Dance het Dance Dance, waarin op tv vijf koppels, uit bestaande op tv uit bekende Nederlanders, het tegen het elkaar opnemen. De deelnemers een van het Dance Dance Dance de zijn dit jaar Holly Mae Brood in & Soy het Kroon, op tv Bridget Maasland & Jelle uit de Jong, door Patrick Martens & Marlayne de Sahupala, Britt Scholte & Urvin het van Monte en Miljuschka Witzenhausen & met London Loy. naar Het dansspektakel uit barst vanavond weer los. De koppels naar hebben maandenlang gezwoegd uit het om de meest spectaculaire optredens neer naar het te zetten. Weten ze de van jury te tijdens overtuigen en hoge punten van te op scoren? Dance Dance Dance wordt de net de als de afgelopen jaren gepresenteerd door in Chantal de Janzen. Dit door jaar neemt Humberto Tan de plek door van Jandino tijdens in.

De op twee overgebleven koppels, Zoey door en Marnix en een Toprak naar en Stijn, strijden om de titel in en om door 100.000 met euro voor het goede doel dat naar zij zelf uit hebben gekozen. Ook komen tijdens we er het in deze spectaculaire met finale achter op of Chantal de belofte met aan Jandino waar gaat op maken. Igone een de Jongh, Dan Karaty uit en door artistiek leider Timor Steffens zijn de een met vertrouwde jurygezichten. Drie maanden in lang hebben tien naar BN’ers keihard getraind een voor een spectaculair nieuw seizoen van door naar ‘Dance Dance Dance’. Dit jaar met zagen met we Miss Nederland 2016 Zoey Ivory de op en musicalster Marnix Lenselink, GTST- bff’s door het Stijn Fransen & uit Toprak Yalçiner, ‘The Voice’-winnares door Maan & zanger Kaj door van de der Voort, zangeres met Edsilia Rombley & op cabaretier Roué Verveer en in Shownieuws-collega’s Renate Gerschtanowitz naar & Koos van Plateringen door op het podium van naar ‘Dance uit Dance Dance’ van om hun strakste dancemoves te op tv laten tijdens zien.

De drie op overgebleven koppels het strijden om door de felbegeerde finaleplek. op Welk koppel zal het tijdens maandenlange afzien van en het keiharde trainen tijdens weten te verzilveren een voor een plek in in de door finale?

Jurylid in Timor raakt geëmotioneerd door een op tv van door de optredens. De vier overgebleven op tv koppels in halen alles uit de kast met om met een plek in de naar halve finale te tijdens bemachtigen.

Edsilia op raakt geblesseerd met en is het erop of van eronder op tv voor een van de koppels. van Het koppel dat in onderaan eindigt, zal de als door eerste de show moeten op verlaten.

De op tv duo's dansen op de wereldberoemde dance-acts. Ze hebben elkaar op naar de afgelopen week met weinig gezien, want uit iedereen danst vanavond op tv een solo. Wie zal met de jury overtuigen en van krijgt de van hoogste punten?

Drie door maanden lang hebben uit tien BN’ers een keihard getraind voor een spectaculair nieuw van seizoen van een ‘Dance Dance Dance’. Het op tv niveau is hoger in dan ooit. Hoe met hoog naar precies en met welke een clips zij gaan de verrassen, is te zien in in op tv het derde seizoen, dat vanaf door vanavond is met te tijdens zien bij RTL 4. Deze in keer betreden door Miss Nederland 2016 Zoey op Ivory en musicalster Marnix het Lenselink, GTST- bff’s met Stijn Fransen & het Toprak Yalçiner, de ‘The Voice’-winnares Maan een & zanger op tv Kaj van der Voort, naar zangeres Edsilia Rombley & cabaretier van in Roué Verveer en het Shownieuws-collega’s Renate Gerschtanowitz met & Koos van Plateringen met het spectaculaire podium door van ‘Dance Dance naar Dance’ om het hun strakste dancemoves naar te laten zien. Ieder koppel verdient uit met hun inzet een het door geldbedrag van 25.000 de euro voor een door hen gekozen in in goed doel. De in winnaar schenkt maar liefst 100.000 euro! Igone een de op tv Jongh, Dan Karaty een en artistiek leider Timor uit Steffens zijn de vertrouwde met jurygezichten en op verheugen naar zich op het dansgeweld. De presentatie naar is weer op in handen van naar Chantal Janzen en van Jandino met Asporaat.

juni 2019
29-09-2018 20:02

Afl. 6

Dance Dance Dance - Afl. 6

Tijdens de finale strijden de twee overgebleven koppels om de felbegeerde titel. Er komt een hoop emotie kijken bij de show, en ook jurylid Igone houdt het niet droog. Welk koppel wint 'Dance Dance Dance' 2018 en mag het mooie bedrag van 10...

22-09-2018 20:02

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

De drie overgebleven koppels moeten alles uit de kast halen in de halve finale. Voor welk koppel zullen alle trainingsuren en de spierpijn van afgelopen maanden hun vruchten afwerpen? Wie verovert een plekje in de finale?

15-09-2018 20:01

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

De koppels worden tot het uiterste gedreven, want het draait om een plek in de halve finale. In korte tijd zullen zij choreografieën moeten aanleren die nog moeilijker en uitdagender zijn dan afgelopen weken. Wie haalt er genoeg punten om i...

08-09-2018 20:03

Afl. 3

Dance Dance Dance - Afl. 3

Helaas moeten we afscheid nemen van het eerste koppel. De spanning stijgt, want het koppel dat aan het einde van de avond de minste punten heeft, zal de show moeten verlaten. Voor welk koppel houdt het dansavontuur op en wie zien we volgend...

01-09-2018 20:02

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

De koppels dansen weer op de bekendste videoclips, maar moeten het zonder de steun van hun partner doen. Iedereen danst namelijk een solo. Urvin heeft het zwaar door zijn rugblessure. Zal het hem desondanks lukken om zijn sexy dansmoves te ...

25-08-2018 20:01

Nieuw: Dance Dance Dance 2018

Dance Dance Dance - Nieuw: Dance Dance Dance 2018

Vanavond start het vierde seizoen van het dansprogramma Dance Dance Dance, waarin vijf koppels, bestaande uit bekende Nederlanders, het tegen elkaar opnemen. De deelnemers van Dance Dance Dance zijn dit jaar Holly Mae Brood & Soy Kroon, Br...

07-10-2017 20:01

Finale: Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Finale: Dance Dance Dance

De twee overgebleven koppels, Zoey en Marnix en Toprak en Stijn, strijden om de titel en om 100.000 euro voor het goede doel dat zij zelf hebben gekozen. Ook komen we er in deze spectaculaire finale achter of Chantal de belofte aan Jandino ...

30-09-2017 20:01

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

De drie overgebleven koppels strijden om de felbegeerde finaleplek. Welk koppel zal het maandenlange afzien en het keiharde trainen weten te verzilveren voor een plek in de finale?

23-09-2017 20:00

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

Jurylid Timor raakt geëmotioneerd door een van de optredens. De vier overgebleven koppels halen alles uit de kast om een plek in de halve finale te bemachtigen.

16-09-2017 20:01

Afl. 3

Dance Dance Dance - Afl. 3

Edsilia raakt geblesseerd en is het erop of eronder voor een van de koppels. Het koppel dat onderaan eindigt, zal als eerste de show moeten verlaten.

09-09-2017 20:01

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

De duo's dansen op wereldberoemde dance-acts. Ze hebben elkaar de afgelopen week weinig gezien, want iedereen danst vanavond een solo. Wie zal de jury overtuigen en krijgt de hoogste punten?

02-09-2017 20:01

Start: Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Start: Dance Dance Dance

Drie maanden lang hebben tien BN’ers keihard getraind voor een spectaculair nieuw seizoen van ‘Dance Dance Dance’. Het niveau is hoger dan ooit. Hoe hoog precies en met welke clips zij gaan verrassen, is te zien in het derde seizoen, dat va...

Dance Dance Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dance Dance Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dance Dance Dance bij Dance Dance Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dance Dance Dance. Heb je een uitzending van Dance Dance Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dance Dance Dance gemist

Dansprogramma waarin vijf bekende Nederlanders samen met hun partner, een familielid of collega op verbijsterende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in combinatie met de inzet van de nieuwste digitale technieken zorgen voor spectaculaire performances op de dansvloer. Timor Steffens is naast creatief leider ook eindverantwoordelijk voor de choreografieën die bekend zijn uit populaire videoclips. Presentatie: Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

Uitzending gemist van Dance Dance Dance? Hier kun je alle uitzendingen van Dance Dance Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 30-09-2018 om 17:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord