Programma gemist?

Tijdens de finale een naar strijden de twee overgebleven koppels om uit het de felbegeerde titel. Er op komt een uit hoop emotie kijken bij tijdens de show, en naar ook jurylid Igone door houdt het door niet droog. Welk op tv koppel wint 'Dance Dance Dance' naar 2018 en mag tijdens het mooie bedrag van naar 100.000 euro de schenken aan het zelfgekozen in op tv goede doel?

De uit drie overgebleven koppels moeten alles uit in uit de kast uit halen in de halve finale. een Voor welk koppel van zullen het alle trainingsuren en de een spierpijn van afgelopen maanden hun met vruchten afwerpen? Wie van op tv verovert een plekje in tijdens de finale?

De koppels worden naar tot het uiterste tijdens op gedreven, want het draait om door een een plek in de op halve finale. In korte tijd zullen tijdens zij choreografieën moeten in aanleren van die nog moeilijker op tv en uitdagender zijn op dan afgelopen weken. naar Wie haalt er genoeg door punten om in van de naar halve finale te mogen op tv staan?

Helaas moeten op we afscheid nemen op van met het eerste koppel. op De spanning stijgt, want het koppel door dat aan het in einde de van de tijdens avond de minste punten heeft, op zal de show op moeten verlaten. Voor welk van naar koppel houdt het dansavontuur op en door een wie zien we volgende week naar terug?

De koppels dansen op weer op op tv de bekendste videoclips, maar van moeten het door zonder de steun van op tv hun in partner doen. Iedereen met danst namelijk een solo. Urvin een heeft het zwaar de door zijn rugblessure. met Zal het hem een desondanks door lukken om zijn tijdens sexy dansmoves te op laten zien?

Vanavond start uit het naar vierde seizoen van door het dansprogramma Dance Dance Dance, waarin tijdens tijdens vijf koppels, bestaande uit bekende het Nederlanders, het van tegen elkaar opnemen. De deelnemers van in Dance Dance Dance naar door zijn dit jaar in Holly Mae Brood & Soy Kroon, in op Bridget Maasland & Jelle de het Jong, Patrick Martens uit & Marlayne Sahupala, Britt tijdens op tv Scholte & Urvin Monte en op Miljuschka Witzenhausen naar & London Loy. van Het dansspektakel van barst vanavond weer los. uit De koppels hebben maandenlang in gezwoegd in om de meest spectaculaire met optredens neer te op zetten. Weten ze de jury het te met overtuigen en met hoge punten te scoren? Dance in Dance Dance wordt de net als de afgelopen van jaren op tv gepresenteerd door Chantal door Janzen. Dit jaar neemt Humberto een Tan de plek op een van Jandino in.

De twee overgebleven door koppels, naar Zoey en Marnix tijdens en Toprak en Stijn, een strijden om op tv de titel de en om 100.000 euro voor in het goede doel dat naar zij de zelf hebben gekozen. Ook komen van het we er in op tv deze spectaculaire finale achter of Chantal met de belofte aan van de Jandino waar gaat met maken. Igone de Jongh, Dan een Karaty en artistiek met leider Timor het Steffens zijn de door vertrouwde jurygezichten. Drie maanden lang door hebben tien BN’ers keihard getraind de voor het een spectaculair naar nieuw seizoen van ‘Dance Dance uit Dance’. Dit jaar zagen op tv we tijdens Miss Nederland naar 2016 Zoey Ivory met en musicalster Marnix in Lenselink, GTST- bff’s Stijn Fransen op tv & Toprak Yalçiner, ‘The de Voice’-winnares Maan & in zanger Kaj op tv van der een Voort, zangeres Edsilia naar Rombley & cabaretier Roué Verveer met en Shownieuws-collega’s Renate de van Gerschtanowitz & Koos op van Plateringen op het podium van op met ‘Dance Dance Dance’ om op hun strakste dancemoves te laten van op zien.

De drie overgebleven tijdens koppels op tv strijden om een de felbegeerde finaleplek. op tv Welk koppel zal de het maandenlange afzien met en het keiharde trainen weten te de verzilveren een voor een van plek in de naar finale?

Jurylid Timor raakt van geëmotioneerd door uit een een van de optredens. De vier overgebleven op tv de koppels halen alles uit uit de kast om een plek naar van in de halve finale het te bemachtigen.

Edsilia met raakt geblesseerd op tv en is het erop of de eronder voor een tijdens van de koppels. van Het koppel dat naar onderaan de eindigt, zal als eerste de show naar door moeten verlaten.

De door duo's dansen op wereldberoemde dance-acts. met Ze hebben elkaar een de naar afgelopen week weinig gezien, de want tijdens iedereen danst vanavond een solo. uit Wie zal naar de jury overtuigen en op tv krijgt de hoogste een punten?

Drie door maanden lang hebben tien de BN’ers keihard getraind het voor een uit spectaculair nieuw seizoen van in ‘Dance Dance naar Dance’. Het niveau is met hoger dan op tv ooit. Hoe op hoog precies en met welke op clips zij op tv gaan verrassen, is te het zien in het van derde seizoen, dat vanaf met een vanavond is te zien bij tijdens RTL 4. Deze keer tijdens betreden Miss Nederland het 2016 Zoey in Ivory en musicalster Marnix het Lenselink, GTST- de bff’s Stijn Fransen & de Toprak Yalçiner, ‘The de Voice’-winnares Maan & door zanger Kaj van met der Voort, zangeres tijdens Edsilia Rombley & van cabaretier Roué Verveer uit en Shownieuws-collega’s Renate Gerschtanowitz een & uit Koos van op tv Plateringen het spectaculaire podium van de ‘Dance Dance door Dance’ om een hun strakste dancemoves door te laten zien. Ieder koppel verdient van met hun inzet op een op tv geldbedrag van 25.000 uit euro voor een door naar hen gekozen goed de doel. De uit winnaar schenkt maar liefst 100.000 euro! Igone op de Jongh, de Dan op Karaty en artistiek tijdens leider Timor Steffens in zijn de vertrouwde jurygezichten en op verheugen zich op tijdens het dansgeweld. De de presentatie naar is weer in handen van Chantal door Janzen en Jandino met door Asporaat.

maart 2020
29-09-2018 20:02

Afl. 6

Dance Dance Dance - Afl. 6

Tijdens de finale strijden de twee overgebleven koppels om de felbegeerde titel. Er komt een hoop emotie kijken bij de show, en ook jurylid Igone houdt het niet droog. Welk koppel wint 'Dance Dance Dance' 2018 en mag het mooie bedrag van 10...

22-09-2018 20:02

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

De drie overgebleven koppels moeten alles uit de kast halen in de halve finale. Voor welk koppel zullen alle trainingsuren en de spierpijn van afgelopen maanden hun vruchten afwerpen? Wie verovert een plekje in de finale?

15-09-2018 20:01

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

De koppels worden tot het uiterste gedreven, want het draait om een plek in de halve finale. In korte tijd zullen zij choreografieën moeten aanleren die nog moeilijker en uitdagender zijn dan afgelopen weken. Wie haalt er genoeg punten om i...

08-09-2018 20:03

Afl. 3

Dance Dance Dance - Afl. 3

Helaas moeten we afscheid nemen van het eerste koppel. De spanning stijgt, want het koppel dat aan het einde van de avond de minste punten heeft, zal de show moeten verlaten. Voor welk koppel houdt het dansavontuur op en wie zien we volgend...

01-09-2018 20:02

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

De koppels dansen weer op de bekendste videoclips, maar moeten het zonder de steun van hun partner doen. Iedereen danst namelijk een solo. Urvin heeft het zwaar door zijn rugblessure. Zal het hem desondanks lukken om zijn sexy dansmoves te ...

25-08-2018 20:01

Nieuw: Dance Dance Dance 2018

Dance Dance Dance - Nieuw: Dance Dance Dance 2018

Vanavond start het vierde seizoen van het dansprogramma Dance Dance Dance, waarin vijf koppels, bestaande uit bekende Nederlanders, het tegen elkaar opnemen. De deelnemers van Dance Dance Dance zijn dit jaar Holly Mae Brood & Soy Kroon, Br...

07-10-2017 20:01

Finale: Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Finale: Dance Dance Dance

De twee overgebleven koppels, Zoey en Marnix en Toprak en Stijn, strijden om de titel en om 100.000 euro voor het goede doel dat zij zelf hebben gekozen. Ook komen we er in deze spectaculaire finale achter of Chantal de belofte aan Jandino ...

30-09-2017 20:01

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

De drie overgebleven koppels strijden om de felbegeerde finaleplek. Welk koppel zal het maandenlange afzien en het keiharde trainen weten te verzilveren voor een plek in de finale?

23-09-2017 20:00

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

Jurylid Timor raakt geëmotioneerd door een van de optredens. De vier overgebleven koppels halen alles uit de kast om een plek in de halve finale te bemachtigen.

16-09-2017 20:01

Afl. 3

Dance Dance Dance - Afl. 3

Edsilia raakt geblesseerd en is het erop of eronder voor een van de koppels. Het koppel dat onderaan eindigt, zal als eerste de show moeten verlaten.

09-09-2017 20:01

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

De duo's dansen op wereldberoemde dance-acts. Ze hebben elkaar de afgelopen week weinig gezien, want iedereen danst vanavond een solo. Wie zal de jury overtuigen en krijgt de hoogste punten?

02-09-2017 20:01

Start: Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Start: Dance Dance Dance

Drie maanden lang hebben tien BN’ers keihard getraind voor een spectaculair nieuw seizoen van ‘Dance Dance Dance’. Het niveau is hoger dan ooit. Hoe hoog precies en met welke clips zij gaan verrassen, is te zien in het derde seizoen, dat va...

Dance Dance Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dance Dance Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dance Dance Dance bij Dance Dance Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dance Dance Dance. Heb je een uitzending van Dance Dance Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dance Dance Dance gemist

Dansprogramma waarin vijf bekende Nederlanders samen met hun partner, een familielid of collega op verbijsterende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in combinatie met de inzet van de nieuwste digitale technieken zorgen voor spectaculaire performances op de dansvloer. Timor Steffens is naast creatief leider ook eindverantwoordelijk voor de choreografieën die bekend zijn uit populaire videoclips. Presentatie: Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

Uitzending gemist van Dance Dance Dance? Hier kun je alle uitzendingen van Dance Dance Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 01-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!