Programma gemist?

Tijdens de door finale strijden tijdens de twee op overgebleven koppels om de felbegeerde titel. op tv Er uit komt een hoop emotie naar kijken bij de show, door en het ook jurylid Igone houdt op het niet droog. door Welk koppel wint 'Dance een Dance Dance' 2018 op en mag het op tv mooie naar bedrag van 100.000 euro schenken een aan het in zelfgekozen goede uit doel?

De drie van overgebleven door koppels moeten alles uit de kast een halen door in de halve finale. uit Voor welk het koppel zullen alle op tv trainingsuren en de op tv spierpijn van afgelopen maanden op hun vruchten afwerpen? tijdens Wie verovert een op plekje in de de finale?

De een koppels worden door tot het uiterste gedreven, op tv want het draait om een een plek in de tijdens uit halve finale. In een korte tijd zullen zij choreografieën een moeten tijdens aanleren die nog naar moeilijker en uitdagender zijn door dan afgelopen weken. in Wie haalt er genoeg door punten om op in de met halve finale te mogen door staan?

Helaas met moeten we op tv afscheid nemen van het eerste koppel. in De een spanning stijgt, tijdens want het koppel een dat aan het einde op tv van de avond de minste op tv met punten heeft, zal een de show moeten verlaten. de Voor welk koppel naar houdt het dansavontuur op en op wie zien op tv we volgende het week terug?

De uit koppels dansen weer naar op de op bekendste videoclips, maar moeten het de zonder naar de steun van hun uit partner doen. uit Iedereen danst namelijk een op tv solo. Urvin heeft het het zwaar door zijn naar rugblessure. van Zal het hem desondanks lukken om een zijn op tv sexy dansmoves op tv te laten zien?

Vanavond in start het vierde op tv seizoen van het dansprogramma naar Dance een Dance Dance, waarin vijf koppels, bestaande tijdens uit uit bekende Nederlanders, het tegen door elkaar opnemen. De deelnemers in van Dance Dance Dance van op tv zijn dit jaar uit Holly Mae Brood met & Soy Kroon, Bridget Maasland & naar Jelle de op Jong, Patrick Martens met & Marlayne Sahupala, door Britt Scholte & Urvin naar Monte en Miljuschka van Witzenhausen & London van Loy. Het dansspektakel naar barst het vanavond weer los. De in koppels hebben maandenlang uit gezwoegd om de tijdens meest spectaculaire in optredens neer te zetten. een Weten het ze de jury te overtuigen en het in hoge punten te scoren? Dance de Dance een Dance wordt net als de de afgelopen jaren gepresenteerd door tijdens Chantal Janzen. op tv Dit jaar door neemt Humberto Tan de uit plek op tv van Jandino in.

De uit twee overgebleven koppels, op Zoey en Marnix op tv en Toprak en Stijn, strijden met om uit de titel en het om 100.000 euro voor in het goede doel dat van het zij zelf hebben gekozen. Ook komen een we op tv er in deze spectaculaire tijdens finale een achter of Chantal de door belofte aan Jandino op tv waar gaat maken. Igone de Jongh, met Dan met Karaty en artistiek leider Timor naar Steffens zijn van de vertrouwde jurygezichten. Drie tijdens maanden lang in hebben tien het BN’ers keihard getraind voor een spectaculair van tijdens nieuw seizoen van ‘Dance Dance Dance’. naar tijdens Dit jaar zagen we door Miss Nederland 2016 de Zoey Ivory en musicalster van Marnix Lenselink, GTST- een bff’s Stijn uit Fransen & Toprak het Yalçiner, ‘The Voice’-winnares de Maan & zanger uit Kaj van in der Voort, zangeres het Edsilia Rombley & cabaretier Roué Verveer in in en Shownieuws-collega’s Renate tijdens Gerschtanowitz & Koos van Plateringen op op tv het podium van tijdens ‘Dance Dance naar Dance’ om door hun strakste dancemoves van te laten door zien.

De drie van overgebleven koppels naar strijden om de felbegeerde finaleplek. op Welk naar koppel zal het maandenlange de afzien en het keiharde van trainen tijdens weten te verzilveren tijdens voor een plek in de door de finale?

Jurylid in Timor raakt geëmotioneerd door een naar van de optredens. op De een vier overgebleven koppels uit halen alles uit de naar kast naar om een plek in tijdens de halve met finale te bemachtigen.

Edsilia raakt op tv geblesseerd en is van het erop of op tv eronder voor een in van de koppels. door Het koppel dat met onderaan eindigt, zal als in eerste door de show moeten naar verlaten.

De een duo's dansen op op tv wereldberoemde dance-acts. Ze hebben elkaar een de met afgelopen week weinig op tv gezien, want iedereen danst de vanavond een solo. Wie met zal de in jury overtuigen en in krijgt de hoogste in punten?

Drie door maanden lang hebben tien BN’ers op keihard met getraind voor een in spectaculair nieuw seizoen van ‘Dance met Dance met Dance’. Het niveau uit is hoger dan ooit. uit Hoe hoog precies van en met welke clips door zij gaan verrassen, het is naar te zien in het met derde seizoen, dat een vanaf vanavond is te uit zien op bij RTL 4. Deze keer betreden tijdens Miss het Nederland 2016 naar Zoey Ivory en musicalster uit Marnix Lenselink, GTST- bff’s de Stijn op tv Fransen & Toprak Yalçiner, ‘The van Voice’-winnares Maan & door zanger Kaj tijdens van der uit Voort, zangeres Edsilia Rombley & cabaretier naar Roué Verveer en van naar Shownieuws-collega’s Renate Gerschtanowitz & door Koos van Plateringen het van spectaculaire het podium van ‘Dance Dance Dance’ een om hun strakste van dancemoves te laten van zien. Ieder koppel verdient met een hun inzet naar een van geldbedrag van 25.000 euro op voor een door van hen gekozen goed doel. de De winnaar naar schenkt maar liefst 100.000 euro! Igone van de de Jongh, Dan Karaty en artistiek uit op tv leider Timor Steffens zijn de op tv vertrouwde jurygezichten op tv en verheugen zich op het op de dansgeweld. De presentatie is tijdens weer in handen van naar Chantal op Janzen en Jandino door Asporaat.

september 2021
29-09-2018 20:02

Afl. 6

Dance Dance Dance - Afl. 6

Tijdens de finale strijden de twee overgebleven koppels om de felbegeerde titel. Er komt een hoop emotie kijken bij de show, en ook jurylid Igone houdt het niet droog. Welk koppel wint 'Dance Dance Dance' 2018 en mag het mooie bedrag van 10...

22-09-2018 20:02

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

De drie overgebleven koppels moeten alles uit de kast halen in de halve finale. Voor welk koppel zullen alle trainingsuren en de spierpijn van afgelopen maanden hun vruchten afwerpen? Wie verovert een plekje in de finale?

15-09-2018 20:01

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

De koppels worden tot het uiterste gedreven, want het draait om een plek in de halve finale. In korte tijd zullen zij choreografieën moeten aanleren die nog moeilijker en uitdagender zijn dan afgelopen weken. Wie haalt er genoeg punten om i...

08-09-2018 20:03

Afl. 3

Dance Dance Dance - Afl. 3

Helaas moeten we afscheid nemen van het eerste koppel. De spanning stijgt, want het koppel dat aan het einde van de avond de minste punten heeft, zal de show moeten verlaten. Voor welk koppel houdt het dansavontuur op en wie zien we volgend...

01-09-2018 20:02

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

De koppels dansen weer op de bekendste videoclips, maar moeten het zonder de steun van hun partner doen. Iedereen danst namelijk een solo. Urvin heeft het zwaar door zijn rugblessure. Zal het hem desondanks lukken om zijn sexy dansmoves te ...

25-08-2018 20:01

Nieuw: Dance Dance Dance 2018

Dance Dance Dance - Nieuw: Dance Dance Dance 2018

Vanavond start het vierde seizoen van het dansprogramma Dance Dance Dance, waarin vijf koppels, bestaande uit bekende Nederlanders, het tegen elkaar opnemen. De deelnemers van Dance Dance Dance zijn dit jaar Holly Mae Brood & Soy Kroon, Br...

07-10-2017 20:01

Finale: Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Finale: Dance Dance Dance

De twee overgebleven koppels, Zoey en Marnix en Toprak en Stijn, strijden om de titel en om 100.000 euro voor het goede doel dat zij zelf hebben gekozen. Ook komen we er in deze spectaculaire finale achter of Chantal de belofte aan Jandino ...

30-09-2017 20:01

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

De drie overgebleven koppels strijden om de felbegeerde finaleplek. Welk koppel zal het maandenlange afzien en het keiharde trainen weten te verzilveren voor een plek in de finale?

23-09-2017 20:00

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

Jurylid Timor raakt geëmotioneerd door een van de optredens. De vier overgebleven koppels halen alles uit de kast om een plek in de halve finale te bemachtigen.

16-09-2017 20:01

Afl. 3

Dance Dance Dance - Afl. 3

Edsilia raakt geblesseerd en is het erop of eronder voor een van de koppels. Het koppel dat onderaan eindigt, zal als eerste de show moeten verlaten.

09-09-2017 20:01

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

De duo's dansen op wereldberoemde dance-acts. Ze hebben elkaar de afgelopen week weinig gezien, want iedereen danst vanavond een solo. Wie zal de jury overtuigen en krijgt de hoogste punten?

02-09-2017 20:01

Start: Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Start: Dance Dance Dance

Drie maanden lang hebben tien BN’ers keihard getraind voor een spectaculair nieuw seizoen van ‘Dance Dance Dance’. Het niveau is hoger dan ooit. Hoe hoog precies en met welke clips zij gaan verrassen, is te zien in het derde seizoen, dat va...

Dance Dance Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dance Dance Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dance Dance Dance bij Dance Dance Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dance Dance Dance. Heb je een uitzending van Dance Dance Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dance Dance Dance gemist

Dansprogramma waarin vijf bekende Nederlanders samen met hun partner, een familielid of collega op verbijsterende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in combinatie met de inzet van de nieuwste digitale technieken zorgen voor spectaculaire performances op de dansvloer. Timor Steffens is naast creatief leider ook eindverantwoordelijk voor de choreografieën die bekend zijn uit populaire videoclips. Presentatie: Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

Uitzending gemist van Dance Dance Dance? Hier kun je alle uitzendingen van Dance Dance Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 01-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!