Programma gemist?

Tijdens op tv de finale strijden uit de twee overgebleven koppels op om op de felbegeerde titel. van Er komt een op tv hoop emotie kijken bij naar de show, en ook jurylid naar Igone houdt uit het niet droog. Welk op van koppel wint 'Dance naar Dance Dance' 2018 op en mag het mooie bedrag van het 100.000 euro schenken een aan het in zelfgekozen goede op doel?

De naar drie overgebleven koppels een moeten alles uit uit de kast halen in met de halve finale. Voor op welk tijdens koppel zullen alle trainingsuren en door de spierpijn van in afgelopen met maanden hun vruchten afwerpen? uit Wie uit verovert een plekje in de op finale?

De koppels worden op tot het het uiterste gedreven, op want het draait om een door plek in de van halve het finale. In korte tijd zullen de met zij choreografieën moeten aanleren die nog uit van moeilijker en uitdagender zijn dan afgelopen uit weken. Wie haalt op er genoeg punten van naar om in de halve uit finale te mogen met staan?

Helaas het moeten we op tv afscheid nemen van het eerste koppel. door De spanning stijgt, door want het tijdens koppel dat aan het op einde van de tijdens avond tijdens de minste uit punten heeft, zal de show met moeten verlaten. Voor naar welk koppel een houdt het dansavontuur op de en wie zien we op tv naar volgende week terug?

De koppels het dansen door weer op de in bekendste videoclips, maar moeten met het zonder de steun een van hun van partner doen. in Iedereen danst namelijk een solo. Urvin naar heeft het zwaar uit door tijdens zijn rugblessure. Zal het van hem uit desondanks lukken om zijn sexy dansmoves naar te laten het zien?

Vanavond start het uit vierde seizoen in van het dansprogramma van Dance Dance Dance, waarin de vijf de koppels, bestaande uit het bekende Nederlanders, het tegen elkaar met door opnemen. De deelnemers van Dance op Dance Dance zijn uit dit jaar met Holly Mae Brood & naar Soy Kroon, Bridget tijdens Maasland & Jelle de Jong, een uit Patrick Martens & Marlayne Sahupala, op Britt Scholte op tv & Urvin Monte en Miljuschka tijdens Witzenhausen & van London Loy. Het dansspektakel op in barst vanavond weer door los. De koppels hebben door maandenlang gezwoegd om de met meest spectaculaire optredens neer op tv te zetten. door Weten ze de de jury te overtuigen en naar hoge op punten te scoren? Dance door Dance Dance wordt net de als van de afgelopen tijdens jaren gepresenteerd door Chantal de Janzen. Dit jaar neemt de Humberto Tan door de plek een van Jandino in.

De twee overgebleven in het koppels, Zoey en Marnix het en Toprak en Stijn, naar strijden op om de titel en om 100.000 in in euro voor het goede doel de dat zij zelf hebben tijdens van gekozen. Ook komen we er van in deze spectaculaire finale naar achter of de Chantal het de belofte aan Jandino waar op gaat maken. Igone de Jongh, tijdens Dan Karaty op en artistiek leider op Timor Steffens met zijn de vertrouwde de jurygezichten. Drie maanden een lang hebben tien BN’ers in keihard getraind met voor een spectaculair nieuw door seizoen van ‘Dance de Dance Dance’. Dit jaar zagen uit we naar Miss Nederland van 2016 Zoey Ivory en met musicalster Marnix Lenselink, GTST- met bff’s Stijn tijdens Fransen & Toprak de Yalçiner, ‘The een Voice’-winnares Maan & zanger Kaj van in met der Voort, zangeres Edsilia Rombley op & cabaretier Roué het Verveer en Shownieuws-collega’s Renate naar de Gerschtanowitz & Koos van Plateringen het op van het podium van ‘Dance Dance naar Dance’ om door hun strakste dancemoves met te laten de zien.

De de drie overgebleven koppels strijden door om de door felbegeerde finaleplek. Welk koppel de zal een het maandenlange afzien en het keiharde een trainen door weten te verzilveren voor een met plek een in de een finale?

Jurylid Timor raakt uit geëmotioneerd door een een van de optredens. een De van vier overgebleven koppels halen een alles uit de door kast om een de plek in van de halve finale te van bemachtigen.

Edsilia raakt een geblesseerd en de is het erop door of eronder voor een van van de door koppels. Het koppel dat onderaan op eindigt, zal als een eerste de uit show moeten door verlaten.

De duo's dansen het op op wereldberoemde dance-acts. uit Ze hebben elkaar de afgelopen week van weinig de gezien, want iedereen op danst vanavond een van solo. Wie zal de uit jury op tv overtuigen en krijgt de de hoogste punten?

Drie naar maanden lang hebben tien BN’ers op naar keihard getraind voor naar een spectaculair nieuw seizoen van ‘Dance door Dance op tv Dance’. Het niveau is hoger door met dan ooit. Hoe uit hoog precies en van met welke clips zij een gaan verrassen, is te door zien in het derde van seizoen, tijdens dat vanaf vanavond in is te zien bij in RTL 4. Deze keer een betreden een Miss Nederland 2016 Zoey Ivory en tijdens musicalster Marnix een Lenselink, op tv GTST- bff’s Stijn de Fransen & Toprak Yalçiner, ‘The Voice’-winnares op Maan een & zanger in Kaj van der uit Voort, zangeres Edsilia Rombley & een cabaretier Roué Verveer de en Shownieuws-collega’s Renate Gerschtanowitz met & Koos van de Plateringen het spectaculaire op tv het podium van ‘Dance Dance Dance’ tijdens om hun strakste op dancemoves naar te laten zien. Ieder koppel verdient op tv met hun met inzet een geldbedrag de van 25.000 euro voor de een naar door hen gekozen goed doel. De in op winnaar schenkt maar liefst 100.000 naar euro! Igone de Jongh, Dan in Karaty en de artistiek leider uit Timor Steffens in zijn de vertrouwde jurygezichten tijdens en verheugen zich van op het de dansgeweld. De presentatie op tv is weer in op handen van Chantal Janzen en met Jandino door Asporaat.

april 2021
29-09-2018 20:02

Afl. 6

Dance Dance Dance - Afl. 6

Tijdens de finale strijden de twee overgebleven koppels om de felbegeerde titel. Er komt een hoop emotie kijken bij de show, en ook jurylid Igone houdt het niet droog. Welk koppel wint 'Dance Dance Dance' 2018 en mag het mooie bedrag van 10...

22-09-2018 20:02

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

De drie overgebleven koppels moeten alles uit de kast halen in de halve finale. Voor welk koppel zullen alle trainingsuren en de spierpijn van afgelopen maanden hun vruchten afwerpen? Wie verovert een plekje in de finale?

15-09-2018 20:01

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

De koppels worden tot het uiterste gedreven, want het draait om een plek in de halve finale. In korte tijd zullen zij choreografieën moeten aanleren die nog moeilijker en uitdagender zijn dan afgelopen weken. Wie haalt er genoeg punten om i...

08-09-2018 20:03

Afl. 3

Dance Dance Dance - Afl. 3

Helaas moeten we afscheid nemen van het eerste koppel. De spanning stijgt, want het koppel dat aan het einde van de avond de minste punten heeft, zal de show moeten verlaten. Voor welk koppel houdt het dansavontuur op en wie zien we volgend...

01-09-2018 20:02

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

De koppels dansen weer op de bekendste videoclips, maar moeten het zonder de steun van hun partner doen. Iedereen danst namelijk een solo. Urvin heeft het zwaar door zijn rugblessure. Zal het hem desondanks lukken om zijn sexy dansmoves te ...

25-08-2018 20:01

Nieuw: Dance Dance Dance 2018

Dance Dance Dance - Nieuw: Dance Dance Dance 2018

Vanavond start het vierde seizoen van het dansprogramma Dance Dance Dance, waarin vijf koppels, bestaande uit bekende Nederlanders, het tegen elkaar opnemen. De deelnemers van Dance Dance Dance zijn dit jaar Holly Mae Brood & Soy Kroon, Br...

07-10-2017 20:01

Finale: Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Finale: Dance Dance Dance

De twee overgebleven koppels, Zoey en Marnix en Toprak en Stijn, strijden om de titel en om 100.000 euro voor het goede doel dat zij zelf hebben gekozen. Ook komen we er in deze spectaculaire finale achter of Chantal de belofte aan Jandino ...

30-09-2017 20:01

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

De drie overgebleven koppels strijden om de felbegeerde finaleplek. Welk koppel zal het maandenlange afzien en het keiharde trainen weten te verzilveren voor een plek in de finale?

23-09-2017 20:00

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

Jurylid Timor raakt geëmotioneerd door een van de optredens. De vier overgebleven koppels halen alles uit de kast om een plek in de halve finale te bemachtigen.

16-09-2017 20:01

Afl. 3

Dance Dance Dance - Afl. 3

Edsilia raakt geblesseerd en is het erop of eronder voor een van de koppels. Het koppel dat onderaan eindigt, zal als eerste de show moeten verlaten.

09-09-2017 20:01

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

De duo's dansen op wereldberoemde dance-acts. Ze hebben elkaar de afgelopen week weinig gezien, want iedereen danst vanavond een solo. Wie zal de jury overtuigen en krijgt de hoogste punten?

02-09-2017 20:01

Start: Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Start: Dance Dance Dance

Drie maanden lang hebben tien BN’ers keihard getraind voor een spectaculair nieuw seizoen van ‘Dance Dance Dance’. Het niveau is hoger dan ooit. Hoe hoog precies en met welke clips zij gaan verrassen, is te zien in het derde seizoen, dat va...

Dance Dance Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dance Dance Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dance Dance Dance bij Dance Dance Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dance Dance Dance. Heb je een uitzending van Dance Dance Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dance Dance Dance gemist

Dansprogramma waarin vijf bekende Nederlanders samen met hun partner, een familielid of collega op verbijsterende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in combinatie met de inzet van de nieuwste digitale technieken zorgen voor spectaculaire performances op de dansvloer. Timor Steffens is naast creatief leider ook eindverantwoordelijk voor de choreografieën die bekend zijn uit populaire videoclips. Presentatie: Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

Uitzending gemist van Dance Dance Dance? Hier kun je alle uitzendingen van Dance Dance Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 01-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!