Programma gemist?

Wie een zal er doorgaan naar in de grote finale? De in overgebleven koppels van geven het maximale, en met soms in nog meer. in Iedereen moet zowel een duodans als door een solodans in doen. Alles wordt uit tijdens de kast met gehaald in om de jury te overtuigen. met Aan het met einde van op de aflevering is bekend door welke laatste tijdens twee duo's zich gaan klaarstomen uit voor de op tv finale.

De het spanning tussen de koppels in stijgt. Wie zijn naar er terug te met zien in de door halve naar finale van volgende week? Voor het in eerst hebben de op koppels slechts tijdens een week om hun uit nieuwe dansen in in te een studeren. Het wordt lichamelijk in steeds op zwaarder. Een van de van deelnemers verrekt een spier, net met op op tv de dag van door het optreden.

Ferry moet van aan zijn spanningsboog uit werken en krijgt naar daarbij hulp van tijdens wereldkampioen kickboksen Rico de Verhoeven. Net naar op het moment dat Robin uit en in Buddy een moeilijk van nummer moeten instuderen, door bezwijkt Buddy bijna onder de uit uit werkdruk en gaat hij in een paar de dagen weg. Kees vertelt uit Annemarie steeds hoe ze van moet dansen en het dat in valt niet altijd in goede aarde. van Er met wordt veel van van Romy geëist en dat is de moeilijk om te een zien voor van moeder Antje. Jeroen van en Dany hebben in een door romantisch nummer samen.

Inge de tijdens Bruijn krijgt op tv tijdens de trainingen last op tv van een hartritmestoornis. Het in drukke schema van naar Jeroen met van der Boom naar is zo slopend dat met hij op het punt van staat ermee te op stoppen. Kees in Tol en naar Annemarie Keizer hebben veel lol door samen. de Romy en Antje het moeten sexy door dansen voor hun optreden, het wat voor moeder het en dochter door heel ongemakkelijk is. Buddy naar moet aan met krachttraining doen.

Inge op tv de Bruijn en in Ferry Doedens hebben door hun dans geoefend, maar vergeten van op slag het al hun danspassen een als door ze met de internationale topchoreograaf door Galen Hooks aan van het werk op tv gaan. 'GTST'-acteurs tijdens Robin Martens en Buddy op Vedder gaan er vol tegenaan. van Ze krijgen het met zwaar met tijdens de repetities. uit Jeroen van der Boom naar en zijn vrouw het Dany beginnen met frisse door moed, van totdat Jeroen last krijgt in van zijn op kuit. Kees danst met zijn het beste tijdens vriendin Annemarie. En Romy met naar haar moeder, op Antje de Monteiro.

In de van finale tijdens spatten Pip en Pim van het de scherm de met het meeslepende nummer 'Try' de van Pink en door gooien Achmed de en Fockeline hoge ogen met het met 'The Final Dance' in uit de film 'Step met Up 4' . Welk een duo gaat na op maanden door afzien en naar trainen naar huis met het die 100.000 euro voor het tijdens zelf gekozen goede de tijdens doel?

In een de halve finale naar is de concurrentie het groter dan ooit. van Pip & van Pim maken zich op voor naar een uit spectaculair dansoptreden op het nummer '4 op tv Minutes' naar van Madonnna en Justin Timberlake. naar uit Fockeline & Achmed gooien hun heupen op volledig los uit op 'Lambada' van Kaoma naar en 'Get naar On The het Floor' van J.Lo. Julia & van Humberto storten zich naar vol orvergave op een 'Lose Control' door van uit Missy Elliot.

De op tv kandidaten staan ook deze naar keer voor een pittige met uitdaging. Het met duo Fockeline en op Achmed danst op de het tijdens nummer 'My Love' van Justin Timberlake. door Pip en tijdens Pim storten met zich op het iconische nummer de uit 'Scream' van poplegendes Michael Jackson naar en tijdens Janet Jackson. De op gemoederen zijn het bij het duo met Euvgenia en Jeroen op tv de gelukkig weer bedaard. Zij maken het zich op voor de door clip 'Candyman' een van Christina een Aguilera.

In door de tweede aflevering van de uit op danssensatie 'Dance Dance Dance' tijdens ligt de met lat opnieuw extreem hoog het voor alle vijf koppels. Zaterdag op tv is onder andere met te uit zien hoe Fockeline en Achmed op in losgaan op 'Beat It' van tijdens Michael Jackson, storten Sylvana van en Regillio zich door op de hit het 'Time of de my Life' het uit de kaskraker naar 'Dirty Dancing' het en geven Pip de en Pim alles wat ze hebben in tijdens het nummer het 'Happy' van op tv C2C.

Dansprogramma een waarin vijf uit bekende Nederlanders samen met het hun partner, een familielid van of collega tijdens op verbijsterende wijze de sterren het in van de hemel de dansen voor een een goed doel.

maart 2021
01-10-2016 20:00

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

Wie zal er doorgaan naar de grote finale? De overgebleven koppels geven het maximale, en soms nog meer. Iedereen moet zowel een duodans als een solodans doen. Alles wordt uit de kast gehaald om de jury te overtuigen. Aan het einde van de af...

24-09-2016 20:01

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

De spanning tussen de koppels stijgt. Wie zijn er terug te zien in de halve finale van volgende week? Voor het eerst hebben de koppels slechts een week om hun nieuwe dansen in te studeren. Het wordt lichamelijk steeds zwaarder. Een van de d...

17-09-2016 20:03

Afl. 3

Dance Dance Dance - Afl. 3

Ferry moet aan zijn spanningsboog werken en krijgt daarbij hulp van wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven. Net op het moment dat Robin en Buddy een moeilijk nummer moeten instuderen, bezwijkt Buddy bijna onder de werkdruk en gaat hij een...

10-09-2016 20:02

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

Inge de Bruijn krijgt tijdens de trainingen last van een hartritmestoornis. Het drukke schema van Jeroen van der Boom is zo slopend dat hij op het punt staat ermee te stoppen. Kees Tol en Annemarie Keizer hebben veel lol samen. Romy en Antj...

03-09-2016 20:01

Afl. 1

Dance Dance Dance - Afl. 1

Inge de Bruijn en Ferry Doedens hebben hun dans geoefend, maar vergeten op slag al hun danspassen als ze met de internationale topchoreograaf Galen Hooks aan het werk gaan. 'GTST'-acteurs Robin Martens en Buddy Vedder gaan er vol tegenaan. ...

10-10-2015 20:09

Afl. 6

Dance Dance Dance - Afl. 6

In de finale spatten Pip en Pim van het scherm met het meeslepende nummer 'Try' van Pink en gooien Achmed en Fockeline hoge ogen met 'The Final Dance' uit de film 'Step Up 4' . Welk duo gaat na maanden afzien en trainen naar huis met die 10...

03-10-2015 20:07

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

In de halve finale is de concurrentie groter dan ooit. Pip & Pim maken zich op voor een spectaculair dansoptreden op het nummer '4 Minutes' van Madonnna en Justin Timberlake. Fockeline & Achmed gooien hun heupen volledig los op 'Lambada' va...

26-09-2015 20:09

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

De kandidaten staan ook deze keer voor een pittige uitdaging. Het duo Fockeline en Achmed danst op het nummer 'My Love' van Justin Timberlake. Pip en Pim storten zich op het iconische nummer 'Scream' van poplegendes Michael Jackson en Janet...

12-09-2015 20:09

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

In de tweede aflevering van de danssensatie 'Dance Dance Dance' ligt de lat opnieuw extreem hoog voor alle vijf koppels. Zaterdag is onder andere te zien hoe Fockeline en Achmed losgaan op 'Beat It' van Michael Jackson, storten Sylvana en R...

05-09-2015 20:10

Afl. 1

Dance Dance Dance - Afl. 1

Dansprogramma waarin vijf bekende Nederlanders samen met hun partner, een familielid of collega op verbijsterende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel.

Dance Dance Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dance Dance Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dance Dance Dance bij Dance Dance Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dance Dance Dance. Heb je een uitzending van Dance Dance Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dance Dance Dance gemist

Dansprogramma waarin vijf bekende Nederlanders samen met hun partner, een familielid of collega op verbijsterende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in combinatie met de inzet van de nieuwste digitale technieken zorgen voor spectaculaire performances op de dansvloer. Timor Steffens is naast creatief leider ook eindverantwoordelijk voor de choreografieën die bekend zijn uit populaire videoclips. Presentatie: Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

Uitzending gemist van Dance Dance Dance? Hier kun je alle uitzendingen van Dance Dance Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 01-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!