Programma gemist?

Wie tijdens zal er doorgaan naar naar de een grote finale? De op tv overgebleven koppels geven op het maximale, en soms het nog meer. een Iedereen moet zowel een duodans tijdens als tijdens een solodans doen. Alles wordt uit het de kast in gehaald om de jury door te op overtuigen. Aan tijdens het einde van de aflevering is een bekend welke laatste uit de twee duo's zich gaan klaarstomen een voor de de finale.

De op tv spanning tussen de koppels stijgt. de Wie de zijn er terug tijdens te zien in het de halve het finale van volgende week? in Voor het door eerst hebben de koppels slechts een op tv week naar om hun nieuwe dansen op tv in te naar studeren. Het het wordt lichamelijk steeds zwaarder. naar Een van naar de deelnemers verrekt een spier, net op op de het dag van het de optreden.

Ferry moet met aan zijn van spanningsboog werken en van krijgt daarbij hulp van met wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven. op Net op naar het moment dat Robin door van en Buddy een moeilijk nummer van moeten instuderen, uit bezwijkt Buddy bijna onder door de werkdruk en gaat van hij een paar de dagen met weg. Kees vertelt Annemarie tijdens steeds hoe ze uit moet dansen en op tv dat valt een niet altijd in het goede aarde. Er tijdens wordt veel van op tv Romy geëist op tv en dat is moeilijk om op te zien met voor moeder Antje. Jeroen met en Dany een hebben een romantisch nummer het samen.

Inge naar de Bruijn krijgt tijdens de naar van trainingen last van de een hartritmestoornis. Het uit drukke schema van uit Jeroen van der Boom uit is zo van slopend dat hij op een het punt door staat ermee te stoppen. Kees Tol op naar en Annemarie Keizer hebben veel op tv lol een samen. Romy en van Antje moeten sexy in dansen voor hun tijdens optreden, wat voor moeder en dochter door heel ongemakkelijk is. naar Buddy door moet aan krachttraining met doen.

Inge de door Bruijn en Ferry Doedens in hebben door hun dans geoefend, een maar vergeten met op slag al hun danspassen als de naar ze met de naar internationale topchoreograaf Galen Hooks aan het door het werk gaan. 'GTST'-acteurs Robin Martens door en Buddy Vedder gaan op tv er vol met tegenaan. Ze krijgen het uit zwaar naar tijdens de repetities. Jeroen van door van der Boom en zijn het vrouw Dany beginnen met het frisse moed, totdat Jeroen in last krijgt naar van zijn kuit. Kees de danst met de zijn beste vriendin naar Annemarie. het En Romy met haar moeder, Antje op naar Monteiro.

In op tv de finale spatten van Pip en Pim het van het scherm uit met het meeslepende met nummer 'Try' van Pink op en gooien Achmed naar en Fockeline hoge op ogen met 'The Final in Dance' uit de het film op tv 'Step Up van 4' . Welk duo gaat een na maanden afzien een en op tv trainen naar huis met die in 100.000 op tv euro voor het in zelf gekozen goede in doel?

In de naar halve finale op is de in concurrentie groter dan ooit. de Pip & Pim maken een zich op voor een het in spectaculair dansoptreden op het door nummer '4 Minutes' van Madonnna met en tijdens Justin Timberlake. Fockeline & Achmed het gooien hun met heupen volledig los tijdens op het 'Lambada' van Kaoma en 'Get On van The door Floor' van J.Lo. Julia & op Humberto op tv storten zich vol orvergave op een in 'Lose Control' van Missy tijdens Elliot.

De kandidaten een staan uit ook deze keer voor een pittige een uitdaging. Het duo uit Fockeline en Achmed op danst op met het nummer met 'My Love' van Justin op Timberlake. Pip en een Pim storten zich met op op het iconische nummer in 'Scream' van poplegendes Michael Jackson naar en Janet Jackson. van De gemoederen zijn het op tv het bij het duo tijdens Euvgenia en Jeroen gelukkig een weer bedaard. Zij maken zich uit in op voor de clip op 'Candyman' van Christina uit Aguilera.

In de uit tweede aflevering van op tv de danssensatie op tv 'Dance Dance op Dance' ligt de lat een opnieuw extreem hoog voor alle uit vijf naar koppels. Zaterdag is onder op andere te zien hoe een Fockeline de en Achmed losgaan op 'Beat de It' van Michael in Jackson, uit storten Sylvana en tijdens Regillio zich op in de hit 'Time het of my Life' op uit de kaskraker tijdens 'Dirty Dancing' en geven Pip naar en in Pim alles wat ze hebben tijdens tijdens het tijdens nummer 'Happy' van tijdens C2C.

Dansprogramma het waarin vijf bekende Nederlanders samen naar met de hun partner, een familielid of naar collega op uit verbijsterende wijze de tijdens sterren van de tijdens hemel dansen voor een van door goed doel.

februari 2020
01-10-2016 20:00

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

Wie zal er doorgaan naar de grote finale? De overgebleven koppels geven het maximale, en soms nog meer. Iedereen moet zowel een duodans als een solodans doen. Alles wordt uit de kast gehaald om de jury te overtuigen. Aan het einde van de af...

24-09-2016 20:01

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

De spanning tussen de koppels stijgt. Wie zijn er terug te zien in de halve finale van volgende week? Voor het eerst hebben de koppels slechts een week om hun nieuwe dansen in te studeren. Het wordt lichamelijk steeds zwaarder. Een van de d...

17-09-2016 20:03

Afl. 3

Dance Dance Dance - Afl. 3

Ferry moet aan zijn spanningsboog werken en krijgt daarbij hulp van wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven. Net op het moment dat Robin en Buddy een moeilijk nummer moeten instuderen, bezwijkt Buddy bijna onder de werkdruk en gaat hij een...

10-09-2016 20:02

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

Inge de Bruijn krijgt tijdens de trainingen last van een hartritmestoornis. Het drukke schema van Jeroen van der Boom is zo slopend dat hij op het punt staat ermee te stoppen. Kees Tol en Annemarie Keizer hebben veel lol samen. Romy en Antj...

03-09-2016 20:01

Afl. 1

Dance Dance Dance - Afl. 1

Inge de Bruijn en Ferry Doedens hebben hun dans geoefend, maar vergeten op slag al hun danspassen als ze met de internationale topchoreograaf Galen Hooks aan het werk gaan. 'GTST'-acteurs Robin Martens en Buddy Vedder gaan er vol tegenaan. ...

10-10-2015 20:09

Afl. 6

Dance Dance Dance - Afl. 6

In de finale spatten Pip en Pim van het scherm met het meeslepende nummer 'Try' van Pink en gooien Achmed en Fockeline hoge ogen met 'The Final Dance' uit de film 'Step Up 4' . Welk duo gaat na maanden afzien en trainen naar huis met die 10...

03-10-2015 20:07

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

In de halve finale is de concurrentie groter dan ooit. Pip & Pim maken zich op voor een spectaculair dansoptreden op het nummer '4 Minutes' van Madonnna en Justin Timberlake. Fockeline & Achmed gooien hun heupen volledig los op 'Lambada' va...

26-09-2015 20:09

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

De kandidaten staan ook deze keer voor een pittige uitdaging. Het duo Fockeline en Achmed danst op het nummer 'My Love' van Justin Timberlake. Pip en Pim storten zich op het iconische nummer 'Scream' van poplegendes Michael Jackson en Janet...

12-09-2015 20:09

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

In de tweede aflevering van de danssensatie 'Dance Dance Dance' ligt de lat opnieuw extreem hoog voor alle vijf koppels. Zaterdag is onder andere te zien hoe Fockeline en Achmed losgaan op 'Beat It' van Michael Jackson, storten Sylvana en R...

05-09-2015 20:10

Afl. 1

Dance Dance Dance - Afl. 1

Dansprogramma waarin vijf bekende Nederlanders samen met hun partner, een familielid of collega op verbijsterende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel.

Dance Dance Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dance Dance Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dance Dance Dance bij Dance Dance Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dance Dance Dance. Heb je een uitzending van Dance Dance Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dance Dance Dance gemist

Dansprogramma waarin vijf bekende Nederlanders samen met hun partner, een familielid of collega op verbijsterende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in combinatie met de inzet van de nieuwste digitale technieken zorgen voor spectaculaire performances op de dansvloer. Timor Steffens is naast creatief leider ook eindverantwoordelijk voor de choreografieën die bekend zijn uit populaire videoclips. Presentatie: Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

Uitzending gemist van Dance Dance Dance? Hier kun je alle uitzendingen van Dance Dance Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 01-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!