Programma gemist?

Wie een zal er doorgaan naar naar de grote de finale? De overgebleven koppels geven met het met maximale, en op tv soms nog meer. Iedereen moet zowel tijdens een een duodans als een solodans naar doen. Alles wordt uit op tv met de kast gehaald om de jury het in te overtuigen. Aan het einde van van de met aflevering is bekend welke laatste naar twee duo's zich de gaan klaarstomen voor door de op tv finale.

De in spanning tussen op de koppels stijgt. met Wie zijn er terug naar te zien in in de halve finale van door volgende week? Voor met het eerst hebben uit de koppels naar slechts een week om hun naar nieuwe dansen in in te de studeren. Het wordt lichamelijk steeds uit door zwaarder. Een van de van deelnemers verrekt met een spier, net uit op de dag van het uit optreden.

Ferry met moet aan zijn het spanningsboog werken met en krijgt daarbij hulp van wereldkampioen uit kickboksen Rico met Verhoeven. Net op de het moment dat Robin van met en Buddy een moeilijk op tv nummer moeten instuderen, tijdens bezwijkt Buddy een bijna onder de werkdruk door en gaat hij de een paar dagen weg. het Kees vertelt Annemarie van steeds hoe ze met moet dansen en dat op tv valt niet altijd door in goede aarde. op Er wordt veel een van Romy van geëist en dat is op moeilijk om een te zien naar voor moeder Antje. Jeroen tijdens en een Dany hebben een een romantisch nummer samen.

Inge de tijdens Bruijn krijgt tijdens de het trainingen last met van een hartritmestoornis. Het op tv drukke de schema van Jeroen van der uit Boom het is zo door slopend dat hij het op het punt staat ermee te van stoppen. Kees het Tol in en Annemarie Keizer hebben veel lol op tv samen. Romy een en uit Antje moeten sexy dansen voor hun van op optreden, wat voor moeder en tijdens dochter heel ongemakkelijk door is. op Buddy moet aan krachttraining op doen.

Inge de het Bruijn en naar Ferry Doedens hebben hun een dans geoefend, maar een vergeten op op slag al hun door danspassen als in ze met de internationale topchoreograaf Galen naar Hooks in aan het werk in gaan. 'GTST'-acteurs Robin de Martens en Buddy Vedder tijdens gaan de er vol tegenaan. Ze van krijgen het zwaar tijdens de uit met repetities. Jeroen van der Boom uit en zijn de vrouw Dany beginnen met de frisse moed, totdat op tv Jeroen last op krijgt van zijn kuit. met Kees danst met uit zijn beste vriendin het Annemarie. En Romy met naar haar van moeder, Antje door Monteiro.

In de finale uit spatten Pip met en op Pim van het scherm met het naar uit meeslepende nummer 'Try' een van Pink en gooien Achmed de en op Fockeline hoge ogen de met 'The Final Dance' uit uit de film 'Step naar Up 4' . Welk het duo gaat het na maanden afzien en de trainen naar naar huis met die op tv 100.000 euro op voor het zelf een gekozen goede naar doel?

In de de halve finale is het de met concurrentie groter dan ooit. Pip tijdens & het Pim maken zich op tv op voor een op tv spectaculair dansoptreden op in het nummer '4 Minutes' van de Madonnna en door Justin Timberlake. op Fockeline & Achmed gooien hun een heupen volledig in los op 'Lambada' van door Kaoma en de 'Get On The Floor' van het J.Lo. het Julia & Humberto storten zich met vol orvergave op door de 'Lose Control' van Missy de Elliot.

De een kandidaten staan ook in deze keer voor een pittige op tv uit uitdaging. Het duo Fockeline en uit Achmed op tv danst op het nummer 'My Love' met op van Justin Timberlake. Pip en uit Pim storten zich met op het iconische nummer met in 'Scream' van poplegendes op tv Michael Jackson en het Janet Jackson. De gemoederen door zijn het bij het de duo Euvgenia en op tv Jeroen het gelukkig weer bedaard. Zij maken zich van op tv op voor de clip van 'Candyman' van een Christina Aguilera.

In in de tweede uit aflevering van de danssensatie de 'Dance Dance met Dance' ligt de lat op opnieuw extreem hoog voor door alle een vijf koppels. Zaterdag is onder op tv andere te uit zien hoe Fockeline en Achmed een losgaan op met 'Beat It' van van Michael op tv Jackson, storten Sylvana door en Regillio zich op van de hit 'Time of my tijdens Life' uit uit de kaskraker 'Dirty op Dancing' en geven Pip van en de Pim alles wat met ze hebben tijdens het nummer naar 'Happy' een van C2C.

Dansprogramma waarin op tv vijf bekende Nederlanders samen door op tv met hun partner, een familielid een of collega op verbijsterende de van wijze de sterren van de met hemel dansen voor van een met goed doel.

juli 2020
01-10-2016 20:00

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

Wie zal er doorgaan naar de grote finale? De overgebleven koppels geven het maximale, en soms nog meer. Iedereen moet zowel een duodans als een solodans doen. Alles wordt uit de kast gehaald om de jury te overtuigen. Aan het einde van de af...

24-09-2016 20:01

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

De spanning tussen de koppels stijgt. Wie zijn er terug te zien in de halve finale van volgende week? Voor het eerst hebben de koppels slechts een week om hun nieuwe dansen in te studeren. Het wordt lichamelijk steeds zwaarder. Een van de d...

17-09-2016 20:03

Afl. 3

Dance Dance Dance - Afl. 3

Ferry moet aan zijn spanningsboog werken en krijgt daarbij hulp van wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven. Net op het moment dat Robin en Buddy een moeilijk nummer moeten instuderen, bezwijkt Buddy bijna onder de werkdruk en gaat hij een...

10-09-2016 20:02

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

Inge de Bruijn krijgt tijdens de trainingen last van een hartritmestoornis. Het drukke schema van Jeroen van der Boom is zo slopend dat hij op het punt staat ermee te stoppen. Kees Tol en Annemarie Keizer hebben veel lol samen. Romy en Antj...

03-09-2016 20:01

Afl. 1

Dance Dance Dance - Afl. 1

Inge de Bruijn en Ferry Doedens hebben hun dans geoefend, maar vergeten op slag al hun danspassen als ze met de internationale topchoreograaf Galen Hooks aan het werk gaan. 'GTST'-acteurs Robin Martens en Buddy Vedder gaan er vol tegenaan. ...

10-10-2015 20:09

Afl. 6

Dance Dance Dance - Afl. 6

In de finale spatten Pip en Pim van het scherm met het meeslepende nummer 'Try' van Pink en gooien Achmed en Fockeline hoge ogen met 'The Final Dance' uit de film 'Step Up 4' . Welk duo gaat na maanden afzien en trainen naar huis met die 10...

03-10-2015 20:07

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

In de halve finale is de concurrentie groter dan ooit. Pip & Pim maken zich op voor een spectaculair dansoptreden op het nummer '4 Minutes' van Madonnna en Justin Timberlake. Fockeline & Achmed gooien hun heupen volledig los op 'Lambada' va...

26-09-2015 20:09

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

De kandidaten staan ook deze keer voor een pittige uitdaging. Het duo Fockeline en Achmed danst op het nummer 'My Love' van Justin Timberlake. Pip en Pim storten zich op het iconische nummer 'Scream' van poplegendes Michael Jackson en Janet...

12-09-2015 20:09

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

In de tweede aflevering van de danssensatie 'Dance Dance Dance' ligt de lat opnieuw extreem hoog voor alle vijf koppels. Zaterdag is onder andere te zien hoe Fockeline en Achmed losgaan op 'Beat It' van Michael Jackson, storten Sylvana en R...

05-09-2015 20:10

Afl. 1

Dance Dance Dance - Afl. 1

Dansprogramma waarin vijf bekende Nederlanders samen met hun partner, een familielid of collega op verbijsterende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel.

Dance Dance Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dance Dance Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dance Dance Dance bij Dance Dance Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dance Dance Dance. Heb je een uitzending van Dance Dance Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dance Dance Dance gemist

Dansprogramma waarin vijf bekende Nederlanders samen met hun partner, een familielid of collega op verbijsterende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in combinatie met de inzet van de nieuwste digitale technieken zorgen voor spectaculaire performances op de dansvloer. Timor Steffens is naast creatief leider ook eindverantwoordelijk voor de choreografieën die bekend zijn uit populaire videoclips. Presentatie: Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

Uitzending gemist van Dance Dance Dance? Hier kun je alle uitzendingen van Dance Dance Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 01-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!