Programma gemist?

Wie de zal er uit doorgaan naar de met grote finale? De overgebleven koppels geven op tv het het maximale, en soms nog meer. tijdens Iedereen moet zowel een een duodans uit als van een solodans doen. Alles wordt het uit de kast gehaald tijdens om de een jury te overtuigen. Aan uit het einde van op tv de aflevering naar is bekend welke laatste op twee uit duo's zich tijdens gaan klaarstomen voor de het finale.

De het spanning tussen de koppels stijgt. door Wie zijn door er terug het te zien in de naar halve finale door van volgende in week? Voor het eerst hebben de de naar koppels slechts een van week om hun nieuwe dansen uit in de te studeren. Het wordt uit lichamelijk steeds door zwaarder. Een van op de deelnemers verrekt een van spier, net op op de dag van het van optreden.

Ferry een moet aan het zijn spanningsboog werken door en krijgt daarbij hulp door van wereldkampioen van kickboksen Rico Verhoeven. uit Net op het moment dat Robin van en naar Buddy een moeilijk de nummer moeten instuderen, bezwijkt op tv Buddy bijna naar onder de werkdruk van en gaat hij een de paar dagen weg. Kees uit vertelt Annemarie op tv steeds hoe uit ze moet dansen op tv en dat valt tijdens niet altijd in naar goede aarde. Er wordt veel de van Romy in geƫist en dat is het moeilijk om te uit zien uit voor moeder Antje. Jeroen door en Dany hebben een door romantisch in nummer samen.

Inge de van Bruijn krijgt uit tijdens de trainingen een last van een het hartritmestoornis. Het op tv drukke schema van Jeroen van een der in Boom is zo slopend dat hij uit op het uit punt staat ermee naar te stoppen. Kees Tol een en op tv Annemarie Keizer hebben veel lol met samen. Romy en door het Antje moeten sexy de dansen voor hun optreden, wat voor een moeder in en dochter heel op ongemakkelijk is. Buddy moet op tv aan op krachttraining doen.

Inge de het Bruijn tijdens en Ferry Doedens hebben hun naar dans uit geoefend, maar vergeten een op slag al hun een danspassen als in ze met de naar internationale topchoreograaf Galen Hooks aan het door werk tijdens gaan. 'GTST'-acteurs Robin in Martens en Buddy Vedder gaan op er uit vol tegenaan. van Ze krijgen het de zwaar tijdens de repetities. Jeroen een van der Boom tijdens en zijn vrouw een Dany beginnen met frisse een moed, totdat Jeroen uit last van krijgt van zijn kuit. van Kees danst met zijn door beste de vriendin Annemarie. door En Romy met haar moeder, Antje op tv in Monteiro.

In de door finale spatten Pip en op tv Pim van de het tijdens scherm met het meeslepende nummer 'Try' op tv uit van Pink en een gooien Achmed en uit Fockeline hoge ogen met 'The door Final Dance' uit de het film 'Step met Up 4' . Welk tijdens duo op tv gaat na uit maanden afzien en het trainen naar huis met die in 100.000 euro voor op tv het zelf op gekozen goede het doel?

In van de halve finale is de naar concurrentie groter dan een ooit. tijdens Pip & Pim maken door zich op op tv voor een spectaculair met dansoptreden op het het nummer '4 Minutes' op tv van Madonnna en op tv Justin Timberlake. Fockeline & Achmed tijdens op tv gooien hun heupen op volledig los op 'Lambada' een van Kaoma en 'Get On het The Floor' van tijdens J.Lo. Julia op & Humberto tijdens storten zich vol orvergave op op uit 'Lose Control' van Missy van Elliot.

De kandidaten in staan ook deze op keer voor van een pittige op uitdaging. Het duo Fockeline en Achmed door danst op op het nummer 'My Love' van van het Justin Timberlake. Pip en Pim door storten zich op met het iconische nummer op in 'Scream' van poplegendes Michael tijdens Jackson en op tv Janet Jackson. De gemoederen zijn het van bij het duo het Euvgenia het en Jeroen gelukkig weer met bedaard. met Zij maken zich tijdens op voor de clip uit 'Candyman' van de Christina Aguilera.

In de tweede met aflevering van de een danssensatie 'Dance Dance op tv tijdens Dance' ligt de van lat opnieuw extreem hoog voor op tv alle vijf koppels. Zaterdag uit is onder andere op de te zien hoe Fockeline het en Achmed losgaan op 'Beat tijdens It' van Michael van Jackson, de storten Sylvana en Regillio in zich op de hit met 'Time of in my Life' uit op tv de kaskraker 'Dirty Dancing' in en geven in Pip en Pim met alles wat ze hebben het tijdens het met nummer 'Happy' van op tv C2C.

Dansprogramma tijdens waarin vijf bekende Nederlanders naar samen met van hun partner, een familielid of tijdens collega op verbijsterende het wijze de met sterren van de op tv hemel dansen voor een het goed naar doel.

november 2021
01-10-2016 20:00

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

Wie zal er doorgaan naar de grote finale? De overgebleven koppels geven het maximale, en soms nog meer. Iedereen moet zowel een duodans als een solodans doen. Alles wordt uit de kast gehaald om de jury te overtuigen. Aan het einde van de af...

24-09-2016 20:01

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

De spanning tussen de koppels stijgt. Wie zijn er terug te zien in de halve finale van volgende week? Voor het eerst hebben de koppels slechts een week om hun nieuwe dansen in te studeren. Het wordt lichamelijk steeds zwaarder. Een van de d...

17-09-2016 20:03

Afl. 3

Dance Dance Dance - Afl. 3

Ferry moet aan zijn spanningsboog werken en krijgt daarbij hulp van wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven. Net op het moment dat Robin en Buddy een moeilijk nummer moeten instuderen, bezwijkt Buddy bijna onder de werkdruk en gaat hij een...

10-09-2016 20:02

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

Inge de Bruijn krijgt tijdens de trainingen last van een hartritmestoornis. Het drukke schema van Jeroen van der Boom is zo slopend dat hij op het punt staat ermee te stoppen. Kees Tol en Annemarie Keizer hebben veel lol samen. Romy en Antj...

03-09-2016 20:01

Afl. 1

Dance Dance Dance - Afl. 1

Inge de Bruijn en Ferry Doedens hebben hun dans geoefend, maar vergeten op slag al hun danspassen als ze met de internationale topchoreograaf Galen Hooks aan het werk gaan. 'GTST'-acteurs Robin Martens en Buddy Vedder gaan er vol tegenaan. ...

10-10-2015 20:09

Afl. 6

Dance Dance Dance - Afl. 6

In de finale spatten Pip en Pim van het scherm met het meeslepende nummer 'Try' van Pink en gooien Achmed en Fockeline hoge ogen met 'The Final Dance' uit de film 'Step Up 4' . Welk duo gaat na maanden afzien en trainen naar huis met die 10...

03-10-2015 20:07

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

In de halve finale is de concurrentie groter dan ooit. Pip & Pim maken zich op voor een spectaculair dansoptreden op het nummer '4 Minutes' van Madonnna en Justin Timberlake. Fockeline & Achmed gooien hun heupen volledig los op 'Lambada' va...

26-09-2015 20:09

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

De kandidaten staan ook deze keer voor een pittige uitdaging. Het duo Fockeline en Achmed danst op het nummer 'My Love' van Justin Timberlake. Pip en Pim storten zich op het iconische nummer 'Scream' van poplegendes Michael Jackson en Janet...

12-09-2015 20:09

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

In de tweede aflevering van de danssensatie 'Dance Dance Dance' ligt de lat opnieuw extreem hoog voor alle vijf koppels. Zaterdag is onder andere te zien hoe Fockeline en Achmed losgaan op 'Beat It' van Michael Jackson, storten Sylvana en R...

05-09-2015 20:10

Afl. 1

Dance Dance Dance - Afl. 1

Dansprogramma waarin vijf bekende Nederlanders samen met hun partner, een familielid of collega op verbijsterende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel.

Dance Dance Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dance Dance Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dance Dance Dance bij Dance Dance Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dance Dance Dance. Heb je een uitzending van Dance Dance Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dance Dance Dance gemist

Dansprogramma waarin vijf bekende Nederlanders samen met hun partner, een familielid of collega op verbijsterende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in combinatie met de inzet van de nieuwste digitale technieken zorgen voor spectaculaire performances op de dansvloer. Timor Steffens is naast creatief leider ook eindverantwoordelijk voor de choreografieƫn die bekend zijn uit populaire videoclips. Presentatie: Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

Uitzending gemist van Dance Dance Dance? Hier kun je alle uitzendingen van Dance Dance Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 01-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!