Programma gemist?

Wie zal met er doorgaan naar naar de grote op finale? De overgebleven het koppels geven tijdens het maximale, en van soms nog meer. Iedereen moet zowel uit een tijdens duodans als van een solodans doen. Alles wordt uit van met de kast gehaald om de jury de te overtuigen. het Aan het einde van tijdens in de aflevering is door bekend welke laatste twee met duo's zich op gaan klaarstomen voor de een finale.

De door spanning tussen de met koppels stijgt. Wie zijn er in terug te op tv zien de in de halve finale van in volgende de week? Voor het door eerst hebben de koppels slechts naar een week om de hun nieuwe dansen in in te studeren. uit Het wordt lichamelijk steeds in zwaarder. Een naar van de deelnemers op verrekt met een spier, net een op de dag van tijdens het optreden.

Ferry moet naar aan zijn het spanningsboog werken en van krijgt daarbij hulp met van wereldkampioen door kickboksen Rico Verhoeven. Net tijdens op het moment door dat Robin en Buddy van een moeilijk nummer moeten tijdens instuderen, bezwijkt door Buddy bijna van onder de op tv werkdruk en gaat een hij een paar uit dagen weg. Kees vertelt Annemarie de steeds een hoe ze moet dansen op en dat valt niet een altijd in goede op tv aarde. Er wordt een veel van uit Romy geëist en dat het is moeilijk om te tijdens zien voor van moeder Antje. Jeroen met en Dany hebben een een op tv romantisch nummer samen.

Inge de in Bruijn krijgt een tijdens de trainingen last van het een hartritmestoornis. van Het drukke schema tijdens van op Jeroen van der Boom naar is zo slopend dat de hij op het op punt staat ermee op te op stoppen. Kees Tol en Annemarie Keizer een hebben veel lol op samen. de Romy en Antje moeten van sexy dansen voor hun van optreden, wat een voor moeder het en dochter heel een ongemakkelijk is. Buddy moet op tv aan krachttraining in doen.

Inge uit de Bruijn en het Ferry Doedens hebben op tv hun dans geoefend, maar tijdens vergeten op slag een al hun danspassen als in door ze met de internationale topchoreograaf Galen uit Hooks aan het het een werk gaan. 'GTST'-acteurs de Robin Martens en Buddy Vedder gaan de er vol tegenaan. in Ze krijgen het door zwaar tijdens de op tv repetities. Jeroen de van der van Boom en naar zijn vrouw Dany een beginnen met frisse moed, totdat van Jeroen last de krijgt van zijn met kuit. Kees met danst met zijn uit beste vriendin Annemarie. uit En Romy met haar moeder, met Antje de Monteiro.

In de finale het spatten Pip en van tijdens Pim van het op tv scherm met het meeslepende een nummer 'Try' uit van Pink en gooien Achmed in en Fockeline met hoge ogen met op 'The Final Dance' van uit de film 'Step Up met op tv 4' . Welk tijdens duo gaat na maanden afzien en de met trainen naar huis naar met die 100.000 euro voor tijdens het zelf gekozen een goede op tv doel?

In de op halve tijdens finale is de concurrentie groter dan uit ooit. Pip & in Pim tijdens maken zich op voor een van spectaculair dansoptreden op door op tv het nummer '4 Minutes' van tijdens Madonnna met en Justin Timberlake. Fockeline & Achmed een gooien tijdens hun heupen naar volledig los op 'Lambada' van de Kaoma en 'Get On de The Floor' van uit J.Lo. Julia tijdens & door Humberto storten zich vol met orvergave op 'Lose op tv Control' van tijdens Missy Elliot.

De kandidaten naar staan ook deze op keer uit voor een pittige uitdaging. op tv Het duo Fockeline en Achmed tijdens danst tijdens op het nummer op tv 'My Love' het van Justin Timberlake. Pip en Pim op tv storten uit zich op het het iconische nummer 'Scream' van poplegendes uit Michael Jackson op tv en Janet door Jackson. De gemoederen zijn het uit bij door het duo Euvgenia van en Jeroen gelukkig het weer bedaard. Zij maken zich een op voor de in clip 'Candyman' in van Christina in Aguilera.

In de de tweede aflevering op van de danssensatie 'Dance Dance naar uit Dance' ligt de lat opnieuw de extreem hoog met voor alle vijf koppels. naar Zaterdag naar is onder andere te tijdens zien hoe Fockeline en Achmed met losgaan tijdens op 'Beat It' tijdens van Michael Jackson, door storten Sylvana en Regillio zich uit van op de hit 'Time of my een Life' uit de met kaskraker 'Dirty de Dancing' naar en geven Pip en Pim naar alles wat een ze hebben tijdens in het nummer 'Happy' van op C2C.

Dansprogramma de waarin vijf bekende Nederlanders samen het het met hun partner, een familielid of tijdens collega uit op verbijsterende wijze de sterren tijdens naar van de hemel dansen door voor een goed op tv doel.

oktober 2020
01-10-2016 20:00

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

Wie zal er doorgaan naar de grote finale? De overgebleven koppels geven het maximale, en soms nog meer. Iedereen moet zowel een duodans als een solodans doen. Alles wordt uit de kast gehaald om de jury te overtuigen. Aan het einde van de af...

24-09-2016 20:01

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

De spanning tussen de koppels stijgt. Wie zijn er terug te zien in de halve finale van volgende week? Voor het eerst hebben de koppels slechts een week om hun nieuwe dansen in te studeren. Het wordt lichamelijk steeds zwaarder. Een van de d...

17-09-2016 20:03

Afl. 3

Dance Dance Dance - Afl. 3

Ferry moet aan zijn spanningsboog werken en krijgt daarbij hulp van wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven. Net op het moment dat Robin en Buddy een moeilijk nummer moeten instuderen, bezwijkt Buddy bijna onder de werkdruk en gaat hij een...

10-09-2016 20:02

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

Inge de Bruijn krijgt tijdens de trainingen last van een hartritmestoornis. Het drukke schema van Jeroen van der Boom is zo slopend dat hij op het punt staat ermee te stoppen. Kees Tol en Annemarie Keizer hebben veel lol samen. Romy en Antj...

03-09-2016 20:01

Afl. 1

Dance Dance Dance - Afl. 1

Inge de Bruijn en Ferry Doedens hebben hun dans geoefend, maar vergeten op slag al hun danspassen als ze met de internationale topchoreograaf Galen Hooks aan het werk gaan. 'GTST'-acteurs Robin Martens en Buddy Vedder gaan er vol tegenaan. ...

10-10-2015 20:09

Afl. 6

Dance Dance Dance - Afl. 6

In de finale spatten Pip en Pim van het scherm met het meeslepende nummer 'Try' van Pink en gooien Achmed en Fockeline hoge ogen met 'The Final Dance' uit de film 'Step Up 4' . Welk duo gaat na maanden afzien en trainen naar huis met die 10...

03-10-2015 20:07

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

In de halve finale is de concurrentie groter dan ooit. Pip & Pim maken zich op voor een spectaculair dansoptreden op het nummer '4 Minutes' van Madonnna en Justin Timberlake. Fockeline & Achmed gooien hun heupen volledig los op 'Lambada' va...

26-09-2015 20:09

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

De kandidaten staan ook deze keer voor een pittige uitdaging. Het duo Fockeline en Achmed danst op het nummer 'My Love' van Justin Timberlake. Pip en Pim storten zich op het iconische nummer 'Scream' van poplegendes Michael Jackson en Janet...

12-09-2015 20:09

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

In de tweede aflevering van de danssensatie 'Dance Dance Dance' ligt de lat opnieuw extreem hoog voor alle vijf koppels. Zaterdag is onder andere te zien hoe Fockeline en Achmed losgaan op 'Beat It' van Michael Jackson, storten Sylvana en R...

05-09-2015 20:10

Afl. 1

Dance Dance Dance - Afl. 1

Dansprogramma waarin vijf bekende Nederlanders samen met hun partner, een familielid of collega op verbijsterende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel.

Dance Dance Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dance Dance Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dance Dance Dance bij Dance Dance Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dance Dance Dance. Heb je een uitzending van Dance Dance Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dance Dance Dance gemist

Dansprogramma waarin vijf bekende Nederlanders samen met hun partner, een familielid of collega op verbijsterende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in combinatie met de inzet van de nieuwste digitale technieken zorgen voor spectaculaire performances op de dansvloer. Timor Steffens is naast creatief leider ook eindverantwoordelijk voor de choreografieën die bekend zijn uit populaire videoclips. Presentatie: Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

Uitzending gemist van Dance Dance Dance? Hier kun je alle uitzendingen van Dance Dance Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 01-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!