Programma gemist?

Wie door zal er doorgaan naar de uit grote finale? op De van overgebleven koppels geven een het maximale, en soms nog meer. de Iedereen moet van zowel een duodans uit als in een solodans doen. Alles wordt uit de door de kast gehaald om de de jury te overtuigen. een Aan het einde van op tv op tv de aflevering is bekend op welke laatste twee duo's zich de gaan op klaarstomen voor de door finale.

De naar spanning tussen de koppels de stijgt. de Wie zijn er van terug te zien in de in halve met finale van volgende week? Voor de het eerst hebben de uit koppels op tv slechts een naar week om hun nieuwe dansen een in te studeren. tijdens Het wordt uit lichamelijk steeds met zwaarder. Een van de deelnemers op tv verrekt een spier, tijdens net uit op de dag van de het optreden.

Ferry het moet aan zijn spanningsboog werken naar en krijgt het daarbij hulp door van wereldkampioen kickboksen Rico door Verhoeven. Net op het op moment dat Robin op tv en tijdens Buddy een moeilijk nummer moeten door instuderen, bezwijkt Buddy met in bijna onder de werkdruk met en gaat hij een paar uit in dagen weg. Kees vertelt Annemarie steeds op hoe ze met moet dansen naar en dat valt niet altijd met in door goede aarde. op Er wordt veel van van Romy geëist en dat van is moeilijk om te de zien met voor moeder Antje. van Jeroen en Dany hebben een een romantisch nummer door samen.

Inge de op Bruijn in krijgt tijdens de trainingen van last van een hartritmestoornis. Het in drukke schema van de Jeroen van der een Boom is zo door slopend dat hij het op in het punt op tv staat ermee te stoppen. naar Kees Tol en Annemarie Keizer op tv door hebben veel lol samen. Romy door en Antje moeten sexy het dansen voor naar hun optreden, wat door voor moeder en dochter op tv heel uit ongemakkelijk is. Buddy moet uit aan krachttraining het doen.

Inge de Bruijn een op tv en Ferry Doedens van hebben hun dans geoefend, maar vergeten de op slag het al hun de danspassen als ze het met de internationale topchoreograaf naar Galen Hooks aan van het werk gaan. met 'GTST'-acteurs Robin Martens en een Buddy op Vedder gaan er in vol tegenaan. op tv Ze krijgen het van zwaar tijdens de repetities. Jeroen van de der Boom tijdens en zijn vrouw Dany een beginnen door met frisse moed, totdat Jeroen op tijdens last krijgt van zijn kuit. het Kees danst met zijn uit beste met vriendin Annemarie. uit En Romy met naar haar moeder, Antje op Monteiro.

In de finale tijdens spatten de Pip en door Pim van het scherm met het op meeslepende naar nummer 'Try' van het Pink en gooien Achmed een en naar Fockeline hoge ogen met 'The de Final Dance' uit de in film 'Step Up tijdens 4' . Welk uit in duo gaat na maanden afzien en tijdens trainen naar naar huis met die 100.000 op euro voor op het zelf gekozen goede van de doel?

In een de halve finale is de met concurrentie groter van dan ooit. Pip & in een Pim maken zich op voor een in spectaculair met dansoptreden op het nummer door '4 Minutes' naar van Madonnna en van Justin Timberlake. Fockeline & Achmed het gooien hun heupen de volledig los op tv op 'Lambada' van door Kaoma van en 'Get On The Floor' in van J.Lo. de Julia & Humberto storten van zich vol orvergave op naar 'Lose het Control' van Missy met Elliot.

De uit kandidaten staan ook in deze keer voor tijdens een pittige op uitdaging. Het duo een Fockeline en Achmed danst op het tijdens nummer in 'My Love' van de Justin Timberlake. Pip een en Pim storten het zich op in het iconische nummer 'Scream' van een poplegendes Michael uit Jackson en Janet Jackson. met De gemoederen zijn het het bij op het duo Euvgenia en uit Jeroen gelukkig weer bedaard. op Zij een maken zich op op voor de clip tijdens 'Candyman' van Christina in Aguilera.

In in de tweede aflevering van de het danssensatie naar 'Dance Dance Dance' ligt naar de lat opnieuw extreem naar door hoog voor alle tijdens vijf koppels. Zaterdag is in onder andere in te zien hoe door Fockeline en Achmed losgaan door op 'Beat It' van Michael met Jackson, storten op tv Sylvana en op tv Regillio zich op de van hit 'Time of van my Life' uit uit de kaskraker op tv 'Dirty Dancing' en geven Pip een en Pim op tv alles wat ze hebben op tv tijdens in het nummer 'Happy' in van C2C.

Dansprogramma op waarin vijf bekende Nederlanders samen het met hun partner, op tv een op tv familielid of collega naar op verbijsterende van wijze de sterren op van de hemel dansen door voor een goed met doel.

oktober 2019
01-10-2016 20:00

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

Wie zal er doorgaan naar de grote finale? De overgebleven koppels geven het maximale, en soms nog meer. Iedereen moet zowel een duodans als een solodans doen. Alles wordt uit de kast gehaald om de jury te overtuigen. Aan het einde van de af...

24-09-2016 20:01

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

De spanning tussen de koppels stijgt. Wie zijn er terug te zien in de halve finale van volgende week? Voor het eerst hebben de koppels slechts een week om hun nieuwe dansen in te studeren. Het wordt lichamelijk steeds zwaarder. Een van de d...

17-09-2016 20:03

Afl. 3

Dance Dance Dance - Afl. 3

Ferry moet aan zijn spanningsboog werken en krijgt daarbij hulp van wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven. Net op het moment dat Robin en Buddy een moeilijk nummer moeten instuderen, bezwijkt Buddy bijna onder de werkdruk en gaat hij een...

10-09-2016 20:02

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

Inge de Bruijn krijgt tijdens de trainingen last van een hartritmestoornis. Het drukke schema van Jeroen van der Boom is zo slopend dat hij op het punt staat ermee te stoppen. Kees Tol en Annemarie Keizer hebben veel lol samen. Romy en Antj...

03-09-2016 20:01

Afl. 1

Dance Dance Dance - Afl. 1

Inge de Bruijn en Ferry Doedens hebben hun dans geoefend, maar vergeten op slag al hun danspassen als ze met de internationale topchoreograaf Galen Hooks aan het werk gaan. 'GTST'-acteurs Robin Martens en Buddy Vedder gaan er vol tegenaan. ...

10-10-2015 20:09

Afl. 6

Dance Dance Dance - Afl. 6

In de finale spatten Pip en Pim van het scherm met het meeslepende nummer 'Try' van Pink en gooien Achmed en Fockeline hoge ogen met 'The Final Dance' uit de film 'Step Up 4' . Welk duo gaat na maanden afzien en trainen naar huis met die 10...

03-10-2015 20:07

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

In de halve finale is de concurrentie groter dan ooit. Pip & Pim maken zich op voor een spectaculair dansoptreden op het nummer '4 Minutes' van Madonnna en Justin Timberlake. Fockeline & Achmed gooien hun heupen volledig los op 'Lambada' va...

26-09-2015 20:09

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

De kandidaten staan ook deze keer voor een pittige uitdaging. Het duo Fockeline en Achmed danst op het nummer 'My Love' van Justin Timberlake. Pip en Pim storten zich op het iconische nummer 'Scream' van poplegendes Michael Jackson en Janet...

12-09-2015 20:09

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

In de tweede aflevering van de danssensatie 'Dance Dance Dance' ligt de lat opnieuw extreem hoog voor alle vijf koppels. Zaterdag is onder andere te zien hoe Fockeline en Achmed losgaan op 'Beat It' van Michael Jackson, storten Sylvana en R...

05-09-2015 20:10

Afl. 1

Dance Dance Dance - Afl. 1

Dansprogramma waarin vijf bekende Nederlanders samen met hun partner, een familielid of collega op verbijsterende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel.

Dance Dance Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dance Dance Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dance Dance Dance bij Dance Dance Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dance Dance Dance. Heb je een uitzending van Dance Dance Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dance Dance Dance gemist

Dansprogramma waarin vijf bekende Nederlanders samen met hun partner, een familielid of collega op verbijsterende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in combinatie met de inzet van de nieuwste digitale technieken zorgen voor spectaculaire performances op de dansvloer. Timor Steffens is naast creatief leider ook eindverantwoordelijk voor de choreografieën die bekend zijn uit populaire videoclips. Presentatie: Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

Uitzending gemist van Dance Dance Dance? Hier kun je alle uitzendingen van Dance Dance Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 18-10-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!