Programma gemist?

Tijdens door de finale strijden de twee uit overgebleven koppels om van de felbegeerde op tv titel. het Er komt een hoop door emotie kijken bij de show, een en ook naar jurylid Igone houdt in het niet droog. Welk naar koppel tijdens wint 'Dance de Dance Dance' 2018 en mag het in mooie een bedrag van de 100.000 euro schenken aan het door zelfgekozen goede het doel?

De tijdens drie overgebleven een koppels moeten alles tijdens uit de kast halen in op tv de het halve finale. Voor welk een koppel zullen alle trainingsuren in en de spierpijn met van afgelopen het maanden hun door vruchten afwerpen? Wie verovert een naar plekje in de door finale?

De met koppels worden tot het naar uiterste gedreven, want van het draait van om een plek met in de halve finale. In uit korte tijd in zullen zij van choreografieën moeten tijdens aanleren die nog moeilijker en uitdagender een zijn dan uit afgelopen weken. Wie haalt een er in genoeg punten om in de door door halve finale te van mogen staan?

Helaas op moeten we afscheid nemen met van het naar eerste koppel. De van spanning stijgt, tijdens want het koppel dat aan naar het einde van de de avond de tijdens minste punten heeft, zal uit de show moeten het verlaten. het Voor welk koppel naar houdt het naar dansavontuur op en wie zien het we volgende week het terug?

De koppels op tv dansen weer het op de bekendste in videoclips, maar uit moeten het zonder de in steun van hun partner met doen. Iedereen danst van namelijk een van solo. Urvin heeft tijdens het zwaar door van zijn rugblessure. Zal het een hem desondanks naar lukken om van zijn sexy dansmoves te met laten zien?

Het tijdens dansspektakel barst weer in los. De koppels met hebben maandenlang de gezwoegd om de meest het spectaculaire optredens neer tijdens te zetten. Weten uit ze de jury te overtuigen de en hoge punten van te door scoren?

De in twee overgebleven koppels strijden het om de op titel en om met 100.000 euro de voor het goede doel een dat zij op zelf hebben gekozen. naar Ook komen we er naar in deze het spectaculaire finale achter of een Chantal de belofte aan door Jandino waar gaat een maken.

De drie overgebleven door koppels het strijden om de felbegeerde finaleplek. een Welk koppel in zal het maandenlange met afzien en in het keiharde trainen weten te in verzilveren een voor een plek in door de op finale?

Jurylid met Timor raakt naar geëmotioneerd door een van op tv de optredens. het De vier overgebleven door koppels halen alles uit de kast van om op tv een plek in het de halve finale te in bemachtigen.

Edsilia van raakt geblesseerd naar en is het erop of eronder van voor een het van de koppels. Het in koppel dat onderaan door eindigt, op tv zal als eerste de van show moeten door verlaten.

De duo's dansen door op wereldberoemde dance-acts. door Ze hebben uit elkaar de afgelopen de week weinig gezien, want door iedereen danst het vanavond een solo. uit Wie zal de naar jury tijdens overtuigen en krijgt de hoogste een punten?

Dansprogramma waarin in vijf het koppels bestaande uit bekende een Nederlanders op spraakmakende wijze de naar sterren van een de hemel dansen het voor een in goed doel.

De het grote finale van het dansspektakel! op tv door Wie wordt de winnaar van 'Dance op Dance Dance' 2016? uit Wie mag op er honderdduizend euro schenken met aan op tv het zelfgekozen goede uit doel? De laatste twee koppels door strijden een om de hoofdprijs. Ieder tijdens koppel een zal twee duo's en twee solo's uit in dansen. Alles, maar dan van ook álles, wordt uit de in kast gehaald op tv om indruk naar te maken in op de jury.

juni 2021
30-09-2018 17:57

Afl. 6

Dance Dance Dance - Afl. 6

Tijdens de finale strijden de twee overgebleven koppels om de felbegeerde titel. Er komt een hoop emotie kijken bij de show, en ook jurylid Igone houdt het niet droog. Welk koppel wint 'Dance Dance Dance' 2018 en mag het mooie bedrag van 10...

23-09-2018 17:54

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

De drie overgebleven koppels moeten alles uit de kast halen in de halve finale. Voor welk koppel zullen alle trainingsuren en de spierpijn van afgelopen maanden hun vruchten afwerpen? Wie verovert een plekje in de finale?

16-09-2018 17:55

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

De koppels worden tot het uiterste gedreven, want het draait om een plek in de halve finale. In korte tijd zullen zij choreografieën moeten aanleren die nog moeilijker en uitdagender zijn dan afgelopen weken. Wie haalt er genoeg punten om i...

09-09-2018 17:55

Afl. 3

Dance Dance Dance - Afl. 3

Helaas moeten we afscheid nemen van het eerste koppel. De spanning stijgt, want het koppel dat aan het einde van de avond de minste punten heeft, zal de show moeten verlaten. Voor welk koppel houdt het dansavontuur op en wie zien we volgend...

02-09-2018 17:57

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

De koppels dansen weer op de bekendste videoclips, maar moeten het zonder de steun van hun partner doen. Iedereen danst namelijk een solo. Urvin heeft het zwaar door zijn rugblessure. Zal het hem desondanks lukken om zijn sexy dansmoves te ...

26-08-2018 17:56

Afl. 1

Dance Dance Dance - Afl. 1

Het dansspektakel barst weer los. De koppels hebben maandenlang gezwoegd om de meest spectaculaire optredens neer te zetten. Weten ze de jury te overtuigen en hoge punten te scoren?

08-10-2017 18:02

Afl. 6

Dance Dance Dance - Afl. 6

De twee overgebleven koppels strijden om de titel en om 100.000 euro voor het goede doel dat zij zelf hebben gekozen. Ook komen we er in deze spectaculaire finale achter of Chantal de belofte aan Jandino waar gaat maken.

01-10-2017 18:00

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

De drie overgebleven koppels strijden om de felbegeerde finaleplek. Welk koppel zal het maandenlange afzien en het keiharde trainen weten te verzilveren voor een plek in de finale?

24-09-2017 18:00

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

Jurylid Timor raakt geëmotioneerd door een van de optredens. De vier overgebleven koppels halen alles uit de kast om een plek in de halve finale te bemachtigen.

17-09-2017 18:03

Afl. 3

Dance Dance Dance - Afl. 3

Edsilia raakt geblesseerd en is het erop of eronder voor een van de koppels. Het koppel dat onderaan eindigt, zal als eerste de show moeten verlaten.

10-09-2017 18:04

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

De duo's dansen op wereldberoemde dance-acts. Ze hebben elkaar de afgelopen week weinig gezien, want iedereen danst vanavond een solo. Wie zal de jury overtuigen en krijgt de hoogste punten?

03-09-2017 18:00

Afl. 1

Dance Dance Dance - Afl. 1

Dansprogramma waarin vijf koppels bestaande uit bekende Nederlanders op spraakmakende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel.

09-10-2016 17:59

Afl. 6

Dance Dance Dance - Afl. 6

De grote finale van het dansspektakel! Wie wordt de winnaar van 'Dance Dance Dance' 2016? Wie mag er honderdduizend euro schenken aan het zelfgekozen goede doel? De laatste twee koppels strijden om de hoofdprijs. Ieder koppel zal twee duo's...

Dance Dance Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dance Dance Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dance Dance Dance bij Dance Dance Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dance Dance Dance. Heb je een uitzending van Dance Dance Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dance Dance Dance gemist

Dansprogramma waarin vijf bekende Nederlanders samen met hun partner, een familielid of collega op verbijsterende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in combinatie met de inzet van de nieuwste digitale technieken zorgen voor spectaculaire performances op de dansvloer. Timor Steffens is naast creatief leider ook eindverantwoordelijk voor de choreografieën die bekend zijn uit populaire videoclips. Presentatie: Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

Uitzending gemist van Dance Dance Dance? Hier kun je alle uitzendingen van Dance Dance Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 01-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!