Programma gemist?

Tijdens in de finale strijden de tijdens twee overgebleven koppels om op de van felbegeerde titel. het Er komt een hoop emotie de kijken bij op de show, en ook met jurylid Igone uit houdt het naar niet droog. Welk koppel op wint 'Dance Dance op Dance' 2018 het en mag het mooie van bedrag van 100.000 euro op schenken aan met het zelfgekozen door goede doel?

De een drie overgebleven koppels moeten uit alles door uit de kast halen in het de halve uit finale. Voor welk koppel zullen een alle trainingsuren en met de van spierpijn van uit afgelopen maanden hun vruchten de afwerpen? Wie verovert een in plekje in de op tv finale?

De koppels door worden tot het het uiterste gedreven, want het tijdens draait om een uit plek in de van halve finale. tijdens In korte tijd zullen een op zij choreografieën moeten aanleren die nog het moeilijker en uitdagender in zijn met dan afgelopen weken. in Wie haalt er genoeg punten een van om in de halve finale te de mogen op staan?

Helaas moeten we een de afscheid nemen van het eerste koppel. naar De tijdens spanning stijgt, want met het koppel dat aan een het einde van van de avond de op minste naar punten heeft, zal op tv de show moeten verlaten. Voor in welk in koppel houdt het dansavontuur op en naar wie met zien we volgende week het terug?

De op koppels dansen weer tijdens op de bekendste videoclips, met maar moeten uit het zonder de door steun van hun de partner doen. Iedereen op danst namelijk door een solo. Urvin heeft op tv het zwaar het door zijn rugblessure. Zal een het hem desondanks lukken naar om zijn sexy dansmoves uit naar te laten zien?

Het dansspektakel op barst weer los. uit De met koppels hebben maandenlang in gezwoegd om de een meest spectaculaire optredens neer met te zetten. Weten ze van de jury te tijdens overtuigen en hoge punten in te een scoren?

De twee overgebleven uit koppels strijden om naar de titel en naar om 100.000 euro uit voor van het goede doel dat in zij zelf hebben in gekozen. Ook komen we een er de in deze spectaculaire van finale achter of Chantal het de belofte aan op tv Jandino waar gaat uit maken.

De uit drie overgebleven koppels strijden tijdens om de het felbegeerde finaleplek. door Welk koppel zal het maandenlange afzien van en van het keiharde trainen weten te door de verzilveren voor een plek in de in van finale?

Jurylid Timor raakt op geëmotioneerd op door een een van de optredens. door De vier overgebleven koppels halen tijdens alles naar uit de kast om een plek op in het de halve finale te van bemachtigen.

Edsilia raakt geblesseerd een en is op het erop of eronder een voor een op van de met koppels. Het koppel dat door onderaan eindigt, zal door als eerste de met show moeten uit verlaten.

De duo's dansen naar op wereldberoemde dance-acts. het Ze hebben tijdens elkaar de op tv afgelopen week weinig gezien, want op tijdens iedereen danst vanavond een solo. op Wie zal de door jury overtuigen en op krijgt de hoogste met punten?

Dansprogramma met waarin vijf koppels bestaande uit op tv uit bekende Nederlanders op spraakmakende wijze de een een sterren van de hemel het dansen voor een goed door doel.

De grote finale de van van het dansspektakel! Wie in wordt de winnaar van 'Dance op Dance Dance' 2016? uit Wie mag er op tv honderdduizend euro schenken uit aan het zelfgekozen de goede doel? De in laatste tijdens twee koppels strijden om de de hoofdprijs. Ieder tijdens koppel zal op tv twee duo's en twee naar solo's dansen. Alles, op maar van dan ook álles, het wordt uit de kast op gehaald om indruk naar te maken op de de jury.

juli 2020
30-09-2018 17:57

Afl. 6

Dance Dance Dance - Afl. 6

Tijdens de finale strijden de twee overgebleven koppels om de felbegeerde titel. Er komt een hoop emotie kijken bij de show, en ook jurylid Igone houdt het niet droog. Welk koppel wint 'Dance Dance Dance' 2018 en mag het mooie bedrag van 10...

23-09-2018 17:54

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

De drie overgebleven koppels moeten alles uit de kast halen in de halve finale. Voor welk koppel zullen alle trainingsuren en de spierpijn van afgelopen maanden hun vruchten afwerpen? Wie verovert een plekje in de finale?

16-09-2018 17:55

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

De koppels worden tot het uiterste gedreven, want het draait om een plek in de halve finale. In korte tijd zullen zij choreografieën moeten aanleren die nog moeilijker en uitdagender zijn dan afgelopen weken. Wie haalt er genoeg punten om i...

09-09-2018 17:55

Afl. 3

Dance Dance Dance - Afl. 3

Helaas moeten we afscheid nemen van het eerste koppel. De spanning stijgt, want het koppel dat aan het einde van de avond de minste punten heeft, zal de show moeten verlaten. Voor welk koppel houdt het dansavontuur op en wie zien we volgend...

02-09-2018 17:57

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

De koppels dansen weer op de bekendste videoclips, maar moeten het zonder de steun van hun partner doen. Iedereen danst namelijk een solo. Urvin heeft het zwaar door zijn rugblessure. Zal het hem desondanks lukken om zijn sexy dansmoves te ...

26-08-2018 17:56

Afl. 1

Dance Dance Dance - Afl. 1

Het dansspektakel barst weer los. De koppels hebben maandenlang gezwoegd om de meest spectaculaire optredens neer te zetten. Weten ze de jury te overtuigen en hoge punten te scoren?

08-10-2017 18:02

Afl. 6

Dance Dance Dance - Afl. 6

De twee overgebleven koppels strijden om de titel en om 100.000 euro voor het goede doel dat zij zelf hebben gekozen. Ook komen we er in deze spectaculaire finale achter of Chantal de belofte aan Jandino waar gaat maken.

01-10-2017 18:00

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

De drie overgebleven koppels strijden om de felbegeerde finaleplek. Welk koppel zal het maandenlange afzien en het keiharde trainen weten te verzilveren voor een plek in de finale?

24-09-2017 18:00

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

Jurylid Timor raakt geëmotioneerd door een van de optredens. De vier overgebleven koppels halen alles uit de kast om een plek in de halve finale te bemachtigen.

17-09-2017 18:03

Afl. 3

Dance Dance Dance - Afl. 3

Edsilia raakt geblesseerd en is het erop of eronder voor een van de koppels. Het koppel dat onderaan eindigt, zal als eerste de show moeten verlaten.

10-09-2017 18:04

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

De duo's dansen op wereldberoemde dance-acts. Ze hebben elkaar de afgelopen week weinig gezien, want iedereen danst vanavond een solo. Wie zal de jury overtuigen en krijgt de hoogste punten?

03-09-2017 18:00

Afl. 1

Dance Dance Dance - Afl. 1

Dansprogramma waarin vijf koppels bestaande uit bekende Nederlanders op spraakmakende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel.

09-10-2016 17:59

Afl. 6

Dance Dance Dance - Afl. 6

De grote finale van het dansspektakel! Wie wordt de winnaar van 'Dance Dance Dance' 2016? Wie mag er honderdduizend euro schenken aan het zelfgekozen goede doel? De laatste twee koppels strijden om de hoofdprijs. Ieder koppel zal twee duo's...

Dance Dance Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dance Dance Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dance Dance Dance bij Dance Dance Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dance Dance Dance. Heb je een uitzending van Dance Dance Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dance Dance Dance gemist

Dansprogramma waarin vijf bekende Nederlanders samen met hun partner, een familielid of collega op verbijsterende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in combinatie met de inzet van de nieuwste digitale technieken zorgen voor spectaculaire performances op de dansvloer. Timor Steffens is naast creatief leider ook eindverantwoordelijk voor de choreografieën die bekend zijn uit populaire videoclips. Presentatie: Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

Uitzending gemist van Dance Dance Dance? Hier kun je alle uitzendingen van Dance Dance Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 01-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!