Programma gemist?

Tijdens de finale door strijden in de twee overgebleven op koppels om de het felbegeerde titel. Er komt een het op hoop emotie kijken bij de show, uit en ook met jurylid in Igone houdt het door niet droog. Welk koppel wint het 'Dance Dance Dance' een 2018 en uit mag het tijdens mooie bedrag van 100.000 naar euro schenken aan met het zelfgekozen goede met doel?

De drie op tv overgebleven koppels moeten alles een uit de kast tijdens halen een in de halve finale. Voor de welk koppel met zullen alle trainingsuren en in de het spierpijn van afgelopen maanden op tv hun in vruchten afwerpen? Wie verovert een plekje tijdens in de op finale?

De koppels op tv worden een tot het uiterste gedreven, want het door tijdens draait om een van plek in de tijdens halve finale. In de korte tijd zullen zij van choreografieën moeten aanleren die in nog moeilijker de en uitdagender zijn dan tijdens afgelopen in weken. Wie haalt in er genoeg punten om in uit de halve finale van te mogen van staan?

Helaas moeten we tijdens afscheid nemen van een naar het eerste koppel. De spanning de stijgt, want het het koppel in dat aan het einde van de op avond de op minste punten heeft, het zal de show moeten in op tv verlaten. Voor welk koppel houdt het met dansavontuur op en met wie zien met we volgende week op terug?

De het koppels dansen weer op op de bekendste op tv videoclips, maar moeten het zonder een de steun van tijdens hun van partner doen. Iedereen danst door namelijk een solo. het Urvin op heeft het zwaar naar door zijn rugblessure. Zal het een hem het desondanks lukken om zijn sexy dansmoves naar te laten met zien?

Het van dansspektakel barst weer los. De in op koppels hebben maandenlang in gezwoegd om de meest spectaculaire met optredens neer met te zetten. Weten ze van de door jury te overtuigen en hoge de punten een te scoren?

De door twee overgebleven koppels strijden om de de titel en op om 100.000 euro op tv voor het door goede doel naar dat zij zelf een hebben gekozen. Ook een komen we er in deze van op tv spectaculaire finale achter of in Chantal de op tv belofte aan Jandino waar op tv gaat maken.

De drie op tv overgebleven koppels strijden op tv om de felbegeerde finaleplek. naar het Welk koppel zal het een maandenlange afzien van en het keiharde trainen het weten te verzilveren voor een een plek op tv in de op tv finale?

Jurylid Timor naar raakt met geëmotioneerd door een van de de optredens. De vier in overgebleven koppels met halen alles op tv uit de kast om een plek op tv in de halve een finale te op tv bemachtigen.

Edsilia raakt naar geblesseerd de en is het op erop of eronder voor tijdens een van tijdens de koppels. Het koppel dat op onderaan eindigt, zal in als eerste in de show moeten van verlaten.

De duo's op dansen op een wereldberoemde dance-acts. Ze hebben van elkaar de van afgelopen week weinig gezien, door want iedereen danst een vanavond een de solo. Wie zal de jury met overtuigen en krijgt op tv de een hoogste punten?

Dansprogramma het waarin vijf van koppels bestaande uit bekende Nederlanders van op met spraakmakende wijze de de sterren van de hemel dansen de voor een een goed doel.

De grote finale uit van het dansspektakel! door Wie wordt de op tv winnaar van 'Dance een Dance Dance' een 2016? het Wie mag er honderdduizend door euro schenken aan het zelfgekozen in goede naar doel? De de laatste twee koppels strijden op om de uit hoofdprijs. Ieder koppel zal twee duo's van in en twee solo's dansen. Alles, tijdens maar dan ook álles, door tijdens wordt uit de kast gehaald tijdens om indruk met te maken naar op de jury.

februari 2021
30-09-2018 17:57

Afl. 6

Dance Dance Dance - Afl. 6

Tijdens de finale strijden de twee overgebleven koppels om de felbegeerde titel. Er komt een hoop emotie kijken bij de show, en ook jurylid Igone houdt het niet droog. Welk koppel wint 'Dance Dance Dance' 2018 en mag het mooie bedrag van 10...

23-09-2018 17:54

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

De drie overgebleven koppels moeten alles uit de kast halen in de halve finale. Voor welk koppel zullen alle trainingsuren en de spierpijn van afgelopen maanden hun vruchten afwerpen? Wie verovert een plekje in de finale?

16-09-2018 17:55

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

De koppels worden tot het uiterste gedreven, want het draait om een plek in de halve finale. In korte tijd zullen zij choreografieën moeten aanleren die nog moeilijker en uitdagender zijn dan afgelopen weken. Wie haalt er genoeg punten om i...

09-09-2018 17:55

Afl. 3

Dance Dance Dance - Afl. 3

Helaas moeten we afscheid nemen van het eerste koppel. De spanning stijgt, want het koppel dat aan het einde van de avond de minste punten heeft, zal de show moeten verlaten. Voor welk koppel houdt het dansavontuur op en wie zien we volgend...

02-09-2018 17:57

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

De koppels dansen weer op de bekendste videoclips, maar moeten het zonder de steun van hun partner doen. Iedereen danst namelijk een solo. Urvin heeft het zwaar door zijn rugblessure. Zal het hem desondanks lukken om zijn sexy dansmoves te ...

26-08-2018 17:56

Afl. 1

Dance Dance Dance - Afl. 1

Het dansspektakel barst weer los. De koppels hebben maandenlang gezwoegd om de meest spectaculaire optredens neer te zetten. Weten ze de jury te overtuigen en hoge punten te scoren?

08-10-2017 18:02

Afl. 6

Dance Dance Dance - Afl. 6

De twee overgebleven koppels strijden om de titel en om 100.000 euro voor het goede doel dat zij zelf hebben gekozen. Ook komen we er in deze spectaculaire finale achter of Chantal de belofte aan Jandino waar gaat maken.

01-10-2017 18:00

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

De drie overgebleven koppels strijden om de felbegeerde finaleplek. Welk koppel zal het maandenlange afzien en het keiharde trainen weten te verzilveren voor een plek in de finale?

24-09-2017 18:00

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

Jurylid Timor raakt geëmotioneerd door een van de optredens. De vier overgebleven koppels halen alles uit de kast om een plek in de halve finale te bemachtigen.

17-09-2017 18:03

Afl. 3

Dance Dance Dance - Afl. 3

Edsilia raakt geblesseerd en is het erop of eronder voor een van de koppels. Het koppel dat onderaan eindigt, zal als eerste de show moeten verlaten.

10-09-2017 18:04

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

De duo's dansen op wereldberoemde dance-acts. Ze hebben elkaar de afgelopen week weinig gezien, want iedereen danst vanavond een solo. Wie zal de jury overtuigen en krijgt de hoogste punten?

03-09-2017 18:00

Afl. 1

Dance Dance Dance - Afl. 1

Dansprogramma waarin vijf koppels bestaande uit bekende Nederlanders op spraakmakende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel.

09-10-2016 17:59

Afl. 6

Dance Dance Dance - Afl. 6

De grote finale van het dansspektakel! Wie wordt de winnaar van 'Dance Dance Dance' 2016? Wie mag er honderdduizend euro schenken aan het zelfgekozen goede doel? De laatste twee koppels strijden om de hoofdprijs. Ieder koppel zal twee duo's...

Dance Dance Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dance Dance Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dance Dance Dance bij Dance Dance Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dance Dance Dance. Heb je een uitzending van Dance Dance Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dance Dance Dance gemist

Dansprogramma waarin vijf bekende Nederlanders samen met hun partner, een familielid of collega op verbijsterende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in combinatie met de inzet van de nieuwste digitale technieken zorgen voor spectaculaire performances op de dansvloer. Timor Steffens is naast creatief leider ook eindverantwoordelijk voor de choreografieën die bekend zijn uit populaire videoclips. Presentatie: Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

Uitzending gemist van Dance Dance Dance? Hier kun je alle uitzendingen van Dance Dance Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 01-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!