Programma gemist?

Tijdens uit de finale strijden de twee door overgebleven van koppels om de de felbegeerde titel. een Er komt een het hoop emotie kijken bij de show, naar en door ook jurylid Igone tijdens houdt het niet droog. van Welk koppel wint 'Dance naar Dance Dance' 2018 het en mag naar het mooie bedrag van tijdens 100.000 euro schenken door aan het zelfgekozen met goede naar doel?

De drie overgebleven tijdens met koppels moeten alles uit de kast op tv naar halen in de halve een finale. Voor welk door koppel zullen alle trainingsuren op tv en de spierpijn van tijdens afgelopen maanden naar hun vruchten afwerpen? uit Wie verovert de een plekje tijdens in de finale?

De koppels in worden met tot het uiterste gedreven, want het uit draait op tv om een plek in de het in halve finale. In korte met tijd zullen zij choreografieën moeten tijdens aanleren op die nog in moeilijker en uitdagender zijn dan afgelopen van naar weken. Wie haalt er de genoeg punten om in het de tijdens halve finale te tijdens mogen staan?

Helaas van moeten we afscheid nemen van een het het eerste koppel. de De spanning stijgt, want het koppel de dat aan het op tv een einde van de avond de een minste punten heeft, zal met de naar show moeten verlaten. op Voor welk koppel houdt het naar tijdens dansavontuur op en wie zien in we volgende op tv week terug?

De koppels van dansen weer met op de door bekendste videoclips, maar moeten het van zonder de steun van het hun partner op tv doen. Iedereen danst in namelijk een een solo. Urvin heeft het met zwaar door zijn een rugblessure. Zal het in hem desondanks lukken in om zijn van sexy dansmoves te laten naar zien?

Het door dansspektakel barst weer los. in De koppels hebben maandenlang met gezwoegd om tijdens de tijdens meest spectaculaire optredens van neer te zetten. Weten ze de het jury te uit overtuigen door en hoge punten een te scoren?

De twee overgebleven op tijdens koppels strijden om de naar titel en om 100.000 in euro naar voor het goede doel dat zij met zelf hebben het gekozen. het Ook komen we er op tv in deze spectaculaire finale achter het of Chantal de een belofte aan Jandino van waar gaat het maken.

De uit drie overgebleven van koppels strijden om de felbegeerde tijdens finaleplek. Welk koppel zal een het maandenlange op tv afzien en het het keiharde trainen weten door te door verzilveren voor een plek in de een tijdens finale?

Jurylid tijdens Timor raakt geëmotioneerd tijdens door een van de optredens. naar De vier overgebleven met koppels halen in alles uit met de kast om een plek door in de in halve op finale te bemachtigen.

Edsilia een raakt geblesseerd en is het in met erop of eronder uit voor een van de koppels. Het op op tv koppel dat onderaan tijdens eindigt, zal als eerste het de show moeten naar verlaten.

De duo's dansen een tijdens op wereldberoemde dance-acts. Ze van hebben elkaar de afgelopen het week de weinig gezien, want iedereen het danst vanavond uit een solo. Wie een zal de jury overtuigen en uit krijgt de een hoogste punten?

Dansprogramma door waarin vijf met koppels bestaande uit bekende Nederlanders op de spraakmakende uit wijze de naar sterren van de tijdens hemel dansen voor een goed het doel.

De in grote finale van het in dansspektakel! Wie wordt op tv de het winnaar van 'Dance Dance Dance' op 2016? op Wie mag er honderdduizend euro schenken van op aan het zelfgekozen uit goede doel? De laatste twee koppels tijdens strijden om de met hoofdprijs. Ieder op koppel zal twee duo's op tv en de twee solo's dansen. van Alles, maar dan ook naar álles, door wordt uit de kast gehaald om op indruk te maken het op tv op de jury.

oktober 2020
30-09-2018 17:57

Afl. 6

Dance Dance Dance - Afl. 6

Tijdens de finale strijden de twee overgebleven koppels om de felbegeerde titel. Er komt een hoop emotie kijken bij de show, en ook jurylid Igone houdt het niet droog. Welk koppel wint 'Dance Dance Dance' 2018 en mag het mooie bedrag van 10...

23-09-2018 17:54

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

De drie overgebleven koppels moeten alles uit de kast halen in de halve finale. Voor welk koppel zullen alle trainingsuren en de spierpijn van afgelopen maanden hun vruchten afwerpen? Wie verovert een plekje in de finale?

16-09-2018 17:55

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

De koppels worden tot het uiterste gedreven, want het draait om een plek in de halve finale. In korte tijd zullen zij choreografieën moeten aanleren die nog moeilijker en uitdagender zijn dan afgelopen weken. Wie haalt er genoeg punten om i...

09-09-2018 17:55

Afl. 3

Dance Dance Dance - Afl. 3

Helaas moeten we afscheid nemen van het eerste koppel. De spanning stijgt, want het koppel dat aan het einde van de avond de minste punten heeft, zal de show moeten verlaten. Voor welk koppel houdt het dansavontuur op en wie zien we volgend...

02-09-2018 17:57

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

De koppels dansen weer op de bekendste videoclips, maar moeten het zonder de steun van hun partner doen. Iedereen danst namelijk een solo. Urvin heeft het zwaar door zijn rugblessure. Zal het hem desondanks lukken om zijn sexy dansmoves te ...

26-08-2018 17:56

Afl. 1

Dance Dance Dance - Afl. 1

Het dansspektakel barst weer los. De koppels hebben maandenlang gezwoegd om de meest spectaculaire optredens neer te zetten. Weten ze de jury te overtuigen en hoge punten te scoren?

08-10-2017 18:02

Afl. 6

Dance Dance Dance - Afl. 6

De twee overgebleven koppels strijden om de titel en om 100.000 euro voor het goede doel dat zij zelf hebben gekozen. Ook komen we er in deze spectaculaire finale achter of Chantal de belofte aan Jandino waar gaat maken.

01-10-2017 18:00

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

De drie overgebleven koppels strijden om de felbegeerde finaleplek. Welk koppel zal het maandenlange afzien en het keiharde trainen weten te verzilveren voor een plek in de finale?

24-09-2017 18:00

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

Jurylid Timor raakt geëmotioneerd door een van de optredens. De vier overgebleven koppels halen alles uit de kast om een plek in de halve finale te bemachtigen.

17-09-2017 18:03

Afl. 3

Dance Dance Dance - Afl. 3

Edsilia raakt geblesseerd en is het erop of eronder voor een van de koppels. Het koppel dat onderaan eindigt, zal als eerste de show moeten verlaten.

10-09-2017 18:04

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

De duo's dansen op wereldberoemde dance-acts. Ze hebben elkaar de afgelopen week weinig gezien, want iedereen danst vanavond een solo. Wie zal de jury overtuigen en krijgt de hoogste punten?

03-09-2017 18:00

Afl. 1

Dance Dance Dance - Afl. 1

Dansprogramma waarin vijf koppels bestaande uit bekende Nederlanders op spraakmakende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel.

09-10-2016 17:59

Afl. 6

Dance Dance Dance - Afl. 6

De grote finale van het dansspektakel! Wie wordt de winnaar van 'Dance Dance Dance' 2016? Wie mag er honderdduizend euro schenken aan het zelfgekozen goede doel? De laatste twee koppels strijden om de hoofdprijs. Ieder koppel zal twee duo's...

Dance Dance Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dance Dance Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dance Dance Dance bij Dance Dance Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dance Dance Dance. Heb je een uitzending van Dance Dance Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dance Dance Dance gemist

Dansprogramma waarin vijf bekende Nederlanders samen met hun partner, een familielid of collega op verbijsterende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in combinatie met de inzet van de nieuwste digitale technieken zorgen voor spectaculaire performances op de dansvloer. Timor Steffens is naast creatief leider ook eindverantwoordelijk voor de choreografieën die bekend zijn uit populaire videoclips. Presentatie: Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

Uitzending gemist van Dance Dance Dance? Hier kun je alle uitzendingen van Dance Dance Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 01-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!