Programma gemist?

Tijdens de finale uit strijden naar de twee overgebleven koppels de om de felbegeerde de titel. van Er komt een hoop tijdens emotie kijken bij de de show, en ook jurylid van de Igone houdt het niet droog. op Welk koppel wint 'Dance met Dance op Dance' 2018 en mag tijdens het mooie het bedrag van 100.000 euro schenken op tv aan het van zelfgekozen goede tijdens doel?

De in drie overgebleven koppels van moeten alles de uit de kast met halen in de naar halve finale. Voor welk in koppel zullen alle de trainingsuren en de tijdens spierpijn van afgelopen met maanden hun vruchten op afwerpen? Wie verovert een een plekje naar in de finale?

De de koppels worden tot het in uiterste gedreven, want het door draait om op een van plek in de halve finale. tijdens In korte tijd zullen naar zij choreografieën op moeten aanleren die het nog moeilijker en in uitdagender tijdens zijn dan afgelopen uit weken. Wie haalt er in genoeg punten om in de naar halve tijdens finale te mogen een staan?

Helaas moeten we in door afscheid nemen van het in eerste koppel. De spanning naar stijgt, want het koppel op dat aan het van door einde van de avond de tijdens minste punten tijdens heeft, zal de show een moeten uit verlaten. Voor welk koppel de houdt het dansavontuur op het en op tv wie zien we op tv volgende week terug?

De van koppels dansen weer op de tijdens bekendste videoclips, maar de moeten het zonder met de uit steun van hun op partner doen. Iedereen naar danst namelijk een solo. tijdens Urvin naar heeft het zwaar in door zijn rugblessure. Zal het tijdens hem desondanks lukken om een zijn sexy een dansmoves te laten op zien?

Het dansspektakel de barst weer los. De op koppels in hebben maandenlang gezwoegd om op de van meest spectaculaire optredens neer te van zetten. Weten ze naar de van jury te overtuigen en het hoge punten het te scoren?

De twee overgebleven het koppels strijden om het de op tv titel en om 100.000 euro uit voor het goede een doel dat naar zij van zelf hebben gekozen. Ook komen we tijdens er in deze een spectaculaire van finale achter of de Chantal de belofte aan Jandino op waar gaat door maken.

De tijdens drie overgebleven koppels met strijden om van de felbegeerde finaleplek. Welk koppel uit zal het een maandenlange afzien op tv en het keiharde trainen weten naar te door verzilveren voor een in plek in de op tv finale?

Jurylid tijdens Timor raakt geëmotioneerd door van een van de de optredens. De vier van overgebleven koppels op tv halen alles uit de kast uit om de een plek in de door halve finale te naar bemachtigen.

Edsilia raakt geblesseerd op naar en is het erop of op eronder uit voor een van naar de koppels. Het koppel dat een onderaan eindigt, zal door als eerste de show het moeten het verlaten.

De naar duo's dansen op wereldberoemde tijdens dance-acts. Ze hebben het elkaar de naar afgelopen week weinig gezien, met want uit iedereen danst vanavond een door solo. Wie zal de jury met op overtuigen en krijgt de hoogste uit punten?

Dansprogramma op waarin vijf koppels een bestaande uit bekende een Nederlanders op het spraakmakende wijze de sterren van op de naar hemel dansen voor een goed door doel.

De van grote finale naar van het dansspektakel! Wie op tv wordt de winnaar van op 'Dance met Dance Dance' 2016? naar Wie mag er het honderdduizend euro schenken aan met het zelfgekozen goede doel? De naar naar laatste twee koppels strijden om de tijdens hoofdprijs. het Ieder koppel zal twee door duo's het en twee solo's dansen. Alles, maar het dan ook het álles, wordt naar uit de kast gehaald om op indruk te maken op tv op een de jury.

oktober 2021
30-09-2018 17:57

Afl. 6

Dance Dance Dance - Afl. 6

Tijdens de finale strijden de twee overgebleven koppels om de felbegeerde titel. Er komt een hoop emotie kijken bij de show, en ook jurylid Igone houdt het niet droog. Welk koppel wint 'Dance Dance Dance' 2018 en mag het mooie bedrag van 10...

23-09-2018 17:54

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

De drie overgebleven koppels moeten alles uit de kast halen in de halve finale. Voor welk koppel zullen alle trainingsuren en de spierpijn van afgelopen maanden hun vruchten afwerpen? Wie verovert een plekje in de finale?

16-09-2018 17:55

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

De koppels worden tot het uiterste gedreven, want het draait om een plek in de halve finale. In korte tijd zullen zij choreografieën moeten aanleren die nog moeilijker en uitdagender zijn dan afgelopen weken. Wie haalt er genoeg punten om i...

09-09-2018 17:55

Afl. 3

Dance Dance Dance - Afl. 3

Helaas moeten we afscheid nemen van het eerste koppel. De spanning stijgt, want het koppel dat aan het einde van de avond de minste punten heeft, zal de show moeten verlaten. Voor welk koppel houdt het dansavontuur op en wie zien we volgend...

02-09-2018 17:57

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

De koppels dansen weer op de bekendste videoclips, maar moeten het zonder de steun van hun partner doen. Iedereen danst namelijk een solo. Urvin heeft het zwaar door zijn rugblessure. Zal het hem desondanks lukken om zijn sexy dansmoves te ...

26-08-2018 17:56

Afl. 1

Dance Dance Dance - Afl. 1

Het dansspektakel barst weer los. De koppels hebben maandenlang gezwoegd om de meest spectaculaire optredens neer te zetten. Weten ze de jury te overtuigen en hoge punten te scoren?

08-10-2017 18:02

Afl. 6

Dance Dance Dance - Afl. 6

De twee overgebleven koppels strijden om de titel en om 100.000 euro voor het goede doel dat zij zelf hebben gekozen. Ook komen we er in deze spectaculaire finale achter of Chantal de belofte aan Jandino waar gaat maken.

01-10-2017 18:00

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

De drie overgebleven koppels strijden om de felbegeerde finaleplek. Welk koppel zal het maandenlange afzien en het keiharde trainen weten te verzilveren voor een plek in de finale?

24-09-2017 18:00

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

Jurylid Timor raakt geëmotioneerd door een van de optredens. De vier overgebleven koppels halen alles uit de kast om een plek in de halve finale te bemachtigen.

17-09-2017 18:03

Afl. 3

Dance Dance Dance - Afl. 3

Edsilia raakt geblesseerd en is het erop of eronder voor een van de koppels. Het koppel dat onderaan eindigt, zal als eerste de show moeten verlaten.

10-09-2017 18:04

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

De duo's dansen op wereldberoemde dance-acts. Ze hebben elkaar de afgelopen week weinig gezien, want iedereen danst vanavond een solo. Wie zal de jury overtuigen en krijgt de hoogste punten?

03-09-2017 18:00

Afl. 1

Dance Dance Dance - Afl. 1

Dansprogramma waarin vijf koppels bestaande uit bekende Nederlanders op spraakmakende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel.

09-10-2016 17:59

Afl. 6

Dance Dance Dance - Afl. 6

De grote finale van het dansspektakel! Wie wordt de winnaar van 'Dance Dance Dance' 2016? Wie mag er honderdduizend euro schenken aan het zelfgekozen goede doel? De laatste twee koppels strijden om de hoofdprijs. Ieder koppel zal twee duo's...

Dance Dance Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dance Dance Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dance Dance Dance bij Dance Dance Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dance Dance Dance. Heb je een uitzending van Dance Dance Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dance Dance Dance gemist

Dansprogramma waarin vijf bekende Nederlanders samen met hun partner, een familielid of collega op verbijsterende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in combinatie met de inzet van de nieuwste digitale technieken zorgen voor spectaculaire performances op de dansvloer. Timor Steffens is naast creatief leider ook eindverantwoordelijk voor de choreografieën die bekend zijn uit populaire videoclips. Presentatie: Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

Uitzending gemist van Dance Dance Dance? Hier kun je alle uitzendingen van Dance Dance Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 01-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!