Programma gemist?

Tijdens de finale door strijden uit de twee overgebleven koppels op tv om de felbegeerde in titel. op Er komt een hoop het emotie kijken bij de show, uit en ook op jurylid in Igone houdt het niet naar droog. Welk koppel op wint 'Dance Dance op Dance' 2018 en mag het uit uit mooie bedrag van uit 100.000 euro schenken aan op tv het zelfgekozen goede in doel?

De drie overgebleven het koppels moeten alles van uit de het kast de halen in de de halve finale. Voor op welk koppel zullen alle trainingsuren een en de spierpijn van in op tv afgelopen maanden hun vruchten een afwerpen? Wie verovert met een plekje in de het finale?

De koppels op tv worden tijdens tot het uiterste op tv gedreven, want het draait om een de plek in een de tijdens halve finale. In in korte tijd zullen zij choreografieën door moeten aanleren die op tv nog moeilijker en tijdens uitdagender met zijn dan afgelopen weken. Wie naar haalt er genoeg door punten om in de in halve finale door te mogen een staan?

Helaas tijdens moeten we afscheid op nemen van het eerste koppel. tijdens de De spanning stijgt, uit want het koppel van dat aan het einde de van de avond de van minste een punten heeft, zal de show moeten naar verlaten. Voor welk door koppel houdt het het dansavontuur op uit en wie zien uit we volgende op tv week terug?

De koppels op tv dansen een weer op de bekendste videoclips, maar het moeten het op zonder de met steun van in hun partner doen. de Iedereen danst namelijk een solo. door Urvin heeft het zwaar van op tv door zijn rugblessure. Zal het op tv hem desondanks lukken om de op zijn sexy dansmoves op te laten zien?

Het naar dansspektakel barst weer los. uit De op tv koppels hebben maandenlang gezwoegd om uit de meest spectaculaire optredens met neer tijdens te zetten. Weten door ze de op tv jury te overtuigen en hoge in punten te uit scoren?

De van twee overgebleven koppels strijden een om de titel een en in om 100.000 euro voor het met goede doel dat zij in tijdens zelf hebben gekozen. Ook komen we het er in deze door spectaculaire finale tijdens achter de of Chantal de belofte aan van Jandino waar de gaat maken.

De op tv drie overgebleven koppels strijden om op de naar felbegeerde finaleplek. Welk koppel van zal het maandenlange afzien door en het een keiharde met trainen weten te verzilveren voor op een plek in door de in finale?

Jurylid Timor raakt door geëmotioneerd uit door een van de in optredens. een De vier overgebleven koppels met halen alles uit de uit kast om een op tv plek in de de halve de finale te bemachtigen.

Edsilia raakt op tv geblesseerd en is in het op erop of eronder voor een van met een de koppels. Het naar koppel dat onderaan eindigt, zal een als eerste de show in moeten de verlaten.

De duo's de dansen op wereldberoemde de dance-acts. Ze hebben elkaar een de afgelopen op tv week weinig gezien, want in iedereen danst het vanavond een solo. Wie naar zal uit de jury met overtuigen en krijgt de hoogste met punten?

Dansprogramma waarin vijf met koppels bestaande op uit bekende Nederlanders op de van spraakmakende wijze de sterren van van de hemel een dansen voor een uit goed doel.

De de grote finale de van het dansspektakel! uit Wie wordt de winnaar van door 'Dance Dance op tv Dance' 2016? Wie de mag er honderdduizend euro uit schenken aan met het zelfgekozen goede uit doel? De tijdens laatste twee koppels strijden om de in hoofdprijs. Ieder naar koppel zal twee duo's in uit en twee solo's met dansen. Alles, maar dan ook in álles, wordt uit de uit kast gehaald om met indruk te een maken op de van jury.

februari 2020
30-09-2018 17:57

Afl. 6

Dance Dance Dance - Afl. 6

Tijdens de finale strijden de twee overgebleven koppels om de felbegeerde titel. Er komt een hoop emotie kijken bij de show, en ook jurylid Igone houdt het niet droog. Welk koppel wint 'Dance Dance Dance' 2018 en mag het mooie bedrag van 10...

23-09-2018 17:54

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

De drie overgebleven koppels moeten alles uit de kast halen in de halve finale. Voor welk koppel zullen alle trainingsuren en de spierpijn van afgelopen maanden hun vruchten afwerpen? Wie verovert een plekje in de finale?

16-09-2018 17:55

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

De koppels worden tot het uiterste gedreven, want het draait om een plek in de halve finale. In korte tijd zullen zij choreografieën moeten aanleren die nog moeilijker en uitdagender zijn dan afgelopen weken. Wie haalt er genoeg punten om i...

09-09-2018 17:55

Afl. 3

Dance Dance Dance - Afl. 3

Helaas moeten we afscheid nemen van het eerste koppel. De spanning stijgt, want het koppel dat aan het einde van de avond de minste punten heeft, zal de show moeten verlaten. Voor welk koppel houdt het dansavontuur op en wie zien we volgend...

02-09-2018 17:57

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

De koppels dansen weer op de bekendste videoclips, maar moeten het zonder de steun van hun partner doen. Iedereen danst namelijk een solo. Urvin heeft het zwaar door zijn rugblessure. Zal het hem desondanks lukken om zijn sexy dansmoves te ...

26-08-2018 17:56

Afl. 1

Dance Dance Dance - Afl. 1

Het dansspektakel barst weer los. De koppels hebben maandenlang gezwoegd om de meest spectaculaire optredens neer te zetten. Weten ze de jury te overtuigen en hoge punten te scoren?

08-10-2017 18:02

Afl. 6

Dance Dance Dance - Afl. 6

De twee overgebleven koppels strijden om de titel en om 100.000 euro voor het goede doel dat zij zelf hebben gekozen. Ook komen we er in deze spectaculaire finale achter of Chantal de belofte aan Jandino waar gaat maken.

01-10-2017 18:00

Afl. 5

Dance Dance Dance - Afl. 5

De drie overgebleven koppels strijden om de felbegeerde finaleplek. Welk koppel zal het maandenlange afzien en het keiharde trainen weten te verzilveren voor een plek in de finale?

24-09-2017 18:00

Afl. 4

Dance Dance Dance - Afl. 4

Jurylid Timor raakt geëmotioneerd door een van de optredens. De vier overgebleven koppels halen alles uit de kast om een plek in de halve finale te bemachtigen.

17-09-2017 18:03

Afl. 3

Dance Dance Dance - Afl. 3

Edsilia raakt geblesseerd en is het erop of eronder voor een van de koppels. Het koppel dat onderaan eindigt, zal als eerste de show moeten verlaten.

10-09-2017 18:04

Afl. 2

Dance Dance Dance - Afl. 2

De duo's dansen op wereldberoemde dance-acts. Ze hebben elkaar de afgelopen week weinig gezien, want iedereen danst vanavond een solo. Wie zal de jury overtuigen en krijgt de hoogste punten?

03-09-2017 18:00

Afl. 1

Dance Dance Dance - Afl. 1

Dansprogramma waarin vijf koppels bestaande uit bekende Nederlanders op spraakmakende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel.

09-10-2016 17:59

Afl. 6

Dance Dance Dance - Afl. 6

De grote finale van het dansspektakel! Wie wordt de winnaar van 'Dance Dance Dance' 2016? Wie mag er honderdduizend euro schenken aan het zelfgekozen goede doel? De laatste twee koppels strijden om de hoofdprijs. Ieder koppel zal twee duo's...

Dance Dance Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dance Dance Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dance Dance Dance bij Dance Dance Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dance Dance Dance. Heb je een uitzending van Dance Dance Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dance Dance Dance gemist

Dansprogramma waarin vijf bekende Nederlanders samen met hun partner, een familielid of collega op verbijsterende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in combinatie met de inzet van de nieuwste digitale technieken zorgen voor spectaculaire performances op de dansvloer. Timor Steffens is naast creatief leider ook eindverantwoordelijk voor de choreografieën die bekend zijn uit populaire videoclips. Presentatie: Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

Uitzending gemist van Dance Dance Dance? Hier kun je alle uitzendingen van Dance Dance Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 01-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!