Programma gemist?

Show 6 - met In een nieuw door seizoen naar van Dance uit Dance Dance gepresenteerd door door Wendy van Dijk en uit Jandino Asporaat trakteren elf tijdens van nieuwe BN'ers het publiek de op spectaculaire dansmoves. uit We zien actrice met Susan Visser met acteur het Thomas in Cammaert, Danny de Munk met naar zijn dochter van Bo, zangeres door Sharon Doorson met acteur met Géza Weisz op tv en zanger Vinchenzo met online van content creator Nochtli met Peralta Alvarez. Voor het met van eerst doet er tijdens ook een trio mee: Lisa, Shelley van en Amy door van OG3NE! met Er wordt de op hoog niveau gedanst, waarbij de tijdens populairste videoclips en op tv het onvergetelijke filmscenes aan bod door komen. Naast de vertrouwde juryleden tijdens door Timor Steffens en Igone het de Jongh, is voormalig met danser het Jan Kooijman aan het op team toegevoegd om op tv de kandidaten te naar beoordelen. De de deelnemers dansen niet alleen voor de zichzelf door en het publiek, maar ook voor met een met door henzelf gekozen goed de doel.

Show 5 tijdens - In naar een nieuw een seizoen van Dance Dance in Dance gepresenteerd door Wendy van op tv Dijk en uit Jandino Asporaat door trakteren elf nieuwe BN'ers het op publiek door op spectaculaire dansmoves. We naar zien actrice Susan Visser tijdens met op tv acteur Thomas Cammaert, Danny met de Munk met naar zijn dochter Bo, tijdens zangeres Sharon in Doorson met acteur tijdens Géza Weisz en in zanger Vinchenzo met online op content creator uit Nochtli Peralta Alvarez. Voor uit het eerst op doet er ook naar een trio de mee: Lisa, Shelley het en Amy van OG3NE! tijdens Er wordt op hoog een niveau tijdens gedanst, waarbij de populairste videoclips en in onvergetelijke filmscenes aan op het bod komen. Naast de vertrouwde juryleden met op tv Timor Steffens en door Igone de Jongh, is voormalig het danser Jan met Kooijman aan het team toegevoegd op om de op tv kandidaten te beoordelen. De een deelnemers dansen op tv niet alleen voor van zichzelf en op tv het publiek, maar ook uit voor een door henzelf uit gekozen tijdens goed doel.

Dance Dance Dance op - Aflevering 4 uit - In met een nieuw seizoen van op Dance Dance naar Dance gepresenteerd door in Wendy van in Dijk en Jandino op Asporaat trakteren elf nieuwe op tv BN'ers het publiek op in spectaculaire dansmoves. op tv We zien actrice op tv Susan met Visser met acteur Thomas Cammaert, Danny van de het Munk met zijn door dochter Bo, zangeres Sharon de Doorson met acteur Géza op tv Weisz en zanger in door Vinchenzo met online tijdens content creator Nochtli Peralta naar Alvarez. Voor het de eerst doet de er ook een op trio mee: Lisa, Shelley en uit Amy van OG3NE! van Er wordt op het hoog van niveau gedanst, waarbij de populairste videoclips naar en onvergetelijke filmscenes op tv aan tijdens bod komen. Naast de vertrouwde naar juryleden tijdens Timor Steffens en in Igone de Jongh, op tv is voormalig danser Jan Kooijman van op aan het team toegevoegd naar om de kandidaten te beoordelen. door De het deelnemers dansen de niet alleen voor zichzelf en de het publiek, maar het ook voor een door op henzelf gekozen goed de op doel. Deze aflevering begint met een tijdens openingsdans door de naar op tv vier overgebleven teams.

Dance Dance op tv Dance uit - Aflevering 3 - In op een een nieuw seizoen van Dance het Dance Dance door gepresenteerd door Wendy van Dijk tijdens en Jandino de Asporaat trakteren elf naar nieuwe BN'ers het publiek op naar van spectaculaire dansmoves. We zien actrice naar Susan een Visser met acteur Thomas Cammaert, tijdens Danny de Munk in met zijn door dochter Bo, de zangeres Sharon Doorson met tijdens acteur Géza Weisz de en zanger Vinchenzo met online van op content creator Nochtli Peralta Alvarez. door Voor in het eerst doet naar er ook een trio mee: de Lisa, Shelley op en Amy naar van OG3NE! Er wordt met op hoog uit niveau gedanst, waarbij de populairste videoclips de en onvergetelijke filmscenes een aan een bod komen. Naast met de vertrouwde juryleden Timor Steffens door de en Igone de Jongh, tijdens is voormalig danser Jan door Kooijman aan naar het team toegevoegd tijdens om de met kandidaten te beoordelen. De deelnemers dansen met niet alleen voor met zichzelf en de het publiek, maar ook op voor een met door henzelf de gekozen goed doel. In een deze aflevering door zal het eerste de team de de wedstrijd moeten verlaten.

Dance op Dance Dance keert vanavond terug uit uit op tv. Dit seizoen is tijdens elke vrijdag om 20:30 de uur te zien uit op op tv SBS6. Vijf koppels van tijdens bekende Nederlanders strijden tegen elkaar naar op de op tv dansvloer. Het intensieve voorbereidingswerk de tijdens van de deelnemers in combinatie het met de inzet een van de nieuwste digitale tijdens technieken zorgen voor uit uit spectaculaire optredens. Bekijk wie de op deelnemers van de dit seizoen Dance op Dance Dance zijn tijdens op gids.tv/5230/dance-dance-dance. De BN'ers dansen populaire videoclips door en onvergetelijke filmscènes op tv na. Naast de met naar vertrouwde juryleden Timor Steffens een en Igone de Jongh, is van presentator tijdens en voormalig met danser Jan Kooijman aan het het team toegevoegd om in de op tv kandidaten te beoordelen. Wendy van door Dijk en Jandino Asporaat een presenteren Dance op Dance met Dance.

augustus 2021
01-11-2019 20:30

Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Dance Dance Dance

Show 6 - In een nieuw seizoen van Dance Dance Dance gepresenteerd door Wendy van Dijk en Jandino Asporaat trakteren elf nieuwe BN'ers het publiek op spectaculaire dansmoves. We zien actrice Susan Visser met acteur Thomas Cammaert, Danny de ...

25-10-2019 20:30

Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Dance Dance Dance

Show 5 - In een nieuw seizoen van Dance Dance Dance gepresenteerd door Wendy van Dijk en Jandino Asporaat trakteren elf nieuwe BN'ers het publiek op spectaculaire dansmoves. We zien actrice Susan Visser met acteur Thomas Cammaert, Danny de ...

18-10-2019 20:30

Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Aflevering 4 - In een nieuw seizoen van Dance Dance Dance gepresenteerd door Wendy van Dijk en Jandino Asporaat trakteren elf nieuwe BN'ers het publiek op spectaculaire dansmoves. We zien actrice Susan Visser met acteur ...

11-10-2019 20:30

Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Aflevering 3 - In een nieuw seizoen van Dance Dance Dance gepresenteerd door Wendy van Dijk en Jandino Asporaat trakteren elf nieuwe BN'ers het publiek op spectaculaire dansmoves. We zien actrice Susan Visser met acteur ...

27-09-2019 20:30

Terug: Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Terug: Dance Dance Dance

Dance Dance Dance keert vanavond terug op tv. Dit seizoen is elke vrijdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Vijf koppels van bekende Nederlanders strijden tegen elkaar op de dansvloer. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in c...

Dance Dance Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dance Dance Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dance Dance Dance bij Dance Dance Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dance Dance Dance. Heb je een uitzending van Dance Dance Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dance Dance Dance gemist

Dansprogramma waarin vijf bekende Nederlanders samen met hun partner, een familielid of collega op verbijsterende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in combinatie met de inzet van de nieuwste digitale technieken zorgen voor spectaculaire performances op de dansvloer. Timor Steffens is naast creatief leider ook eindverantwoordelijk voor de choreografieën die bekend zijn uit populaire videoclips. Presentatie: Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

Uitzending gemist van Dance Dance Dance? Hier kun je alle uitzendingen van Dance Dance Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 01-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!