Programma gemist?

Dance Dance de Dance - Aflevering 4 de - In een in nieuw seizoen op van van Dance Dance Dance tijdens gepresenteerd door Wendy van Dijk het en Jandino Asporaat trakteren van elf de nieuwe BN'ers het publiek op op spectaculaire dansmoves. We naar op zien actrice Susan Visser met door acteur Thomas Cammaert, Danny de de op Munk met op zijn dochter Bo, zangeres met Sharon Doorson met acteur Géza door Weisz en met zanger Vinchenzo met uit online content de creator Nochtli door Peralta Alvarez. Voor het op tv eerst doet er ook door een van trio mee: Lisa, Shelley en Amy op van van OG3NE! Er wordt uit op hoog niveau het gedanst, waarbij de populairste met videoclips en onvergetelijke filmscenes op de aan bod komen. een Naast de vertrouwde juryleden Timor Steffens tijdens en Igone de van Jongh, door is voormalig danser tijdens Jan Kooijman aan het op team toegevoegd de om de kandidaten op te beoordelen. De tijdens deelnemers dansen op niet alleen voor zichzelf de en het publiek, maar ook uit voor een tijdens door henzelf gekozen goed op tv doel. Deze tijdens aflevering begint met de een tijdens openingsdans door de vier overgebleven door teams.

Dance Dance een Dance - Aflevering 3 een - door In een nieuw seizoen van de Dance een Dance Dance op gepresenteerd door Wendy van Dijk en de Jandino Asporaat uit trakteren een elf nieuwe BN'ers naar het publiek op spectaculaire dansmoves. We met zien een actrice Susan Visser op tv met acteur Thomas Cammaert, Danny tijdens de Munk naar met zijn met dochter Bo, zangeres Sharon de Doorson van met acteur Géza Weisz en zanger het Vinchenzo met in online content creator de Nochtli het Peralta Alvarez. Voor het eerst doet naar door er ook een trio mee: Lisa, op tv Shelley de en Amy van met OG3NE! Er wordt het op hoog op tv niveau gedanst, waarbij door de populairste videoclips en onvergetelijke filmscenes in aan het bod komen. Naast de vertrouwde een juryleden Timor uit Steffens en op tv Igone de Jongh, is uit voormalig danser Jan het Kooijman aan het de team het toegevoegd om de een kandidaten te beoordelen. De deelnemers tijdens dansen niet alleen door voor zichzelf en het uit publiek, van maar ook voor een tijdens door henzelf gekozen een goed doel. In in deze aflevering met zal het de eerste team de wedstrijd moeten tijdens verlaten.

Dance Dance tijdens Dance keert vanavond een terug op tv. Dit tijdens op tv seizoen is elke vrijdag om uit 20:30 met uur te zien met op SBS6. Vijf koppels van op bekende Nederlanders strijden uit tegen elkaar op op de dansvloer. Het intensieve uit voorbereidingswerk een van de deelnemers in naar combinatie met de inzet op tv van de nieuwste in digitale met technieken zorgen voor op spectaculaire optredens. Bekijk wie de deelnemers in van dit seizoen Dance de Dance door Dance zijn op gids.tv/5230/dance-dance-dance. De BN'ers het dansen de populaire videoclips en onvergetelijke op tv filmscènes na. Naast van de vertrouwde op tv juryleden Timor Steffens en een Igone naar de Jongh, is presentator en voormalig naar danser het Jan Kooijman tijdens aan het team toegevoegd op om de kandidaten te een beoordelen. het Wendy van Dijk en een Jandino Asporaat presenteren Dance Dance door uit Dance.

oktober 2019
18-10-2019 20:30

Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Aflevering 4 - In een nieuw seizoen van Dance Dance Dance gepresenteerd door Wendy van Dijk en Jandino Asporaat trakteren elf nieuwe BN'ers het publiek op spectaculaire dansmoves. We zien actrice Susan Visser met acteur ...

11-10-2019 20:30

Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Aflevering 3 - In een nieuw seizoen van Dance Dance Dance gepresenteerd door Wendy van Dijk en Jandino Asporaat trakteren elf nieuwe BN'ers het publiek op spectaculaire dansmoves. We zien actrice Susan Visser met acteur ...

27-09-2019 20:30

Terug: Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Terug: Dance Dance Dance

Dance Dance Dance keert vanavond terug op tv. Dit seizoen is elke vrijdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Vijf koppels van bekende Nederlanders strijden tegen elkaar op de dansvloer. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in c...

Dance Dance Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dance Dance Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dance Dance Dance bij Dance Dance Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dance Dance Dance. Heb je een uitzending van Dance Dance Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dance Dance Dance gemist

Dansprogramma waarin vijf bekende Nederlanders samen met hun partner, een familielid of collega op verbijsterende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in combinatie met de inzet van de nieuwste digitale technieken zorgen voor spectaculaire performances op de dansvloer. Timor Steffens is naast creatief leider ook eindverantwoordelijk voor de choreografieën die bekend zijn uit populaire videoclips. Presentatie: Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

Uitzending gemist van Dance Dance Dance? Hier kun je alle uitzendingen van Dance Dance Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 18-10-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!