Programma gemist?

Show het 6 - In een op nieuw seizoen van Dance van Dance Dance door gepresenteerd op door Wendy van Dijk en Jandino uit Asporaat trakteren elf tijdens op tv nieuwe BN'ers het publiek tijdens op spectaculaire uit dansmoves. We zien actrice uit Susan Visser uit met acteur Thomas het Cammaert, Danny de Munk met zijn op tv tijdens dochter Bo, zangeres op Sharon Doorson met acteur Géza op tv Weisz de en zanger Vinchenzo met online door content creator op tv Nochtli Peralta Alvarez. Voor met het eerst op doet er ook een trio uit mee: Lisa, Shelley uit en Amy van het door OG3NE! Er wordt op hoog op niveau gedanst, waarbij door de populairste videoclips en de van onvergetelijke filmscenes aan bod komen. Naast met de met vertrouwde juryleden Timor Steffens in en Igone de op tv Jongh, is van voormalig danser Jan Kooijman een aan het met team toegevoegd om de van kandidaten te beoordelen. in De deelnemers dansen niet tijdens alleen naar voor zichzelf en een het publiek, maar ook voor de een door henzelf de gekozen goed de doel.

Show door 5 - uit In een nieuw seizoen van tijdens Dance Dance Dance tijdens gepresenteerd door Wendy uit van uit Dijk en Jandino een Asporaat trakteren elf nieuwe in BN'ers het publiek op spectaculaire door dansmoves. We zien de actrice Susan van Visser in met acteur Thomas Cammaert, op Danny de van Munk met zijn dochter naar Bo, zangeres Sharon Doorson met de tijdens acteur Géza Weisz en op zanger Vinchenzo met op tv online content creator Nochtli Peralta met met Alvarez. Voor het uit eerst doet er de ook een trio mee: in Lisa, Shelley en Amy van op tv OG3NE! met Er wordt op uit hoog niveau gedanst, waarbij tijdens de populairste videoclips en het op tv onvergetelijke filmscenes aan naar bod komen. Naast de vertrouwde tijdens juryleden Timor in Steffens en Igone de Jongh, in is voormalig danser in Jan Kooijman in aan het team toegevoegd met om de het kandidaten te uit beoordelen. De deelnemers dansen uit niet alleen voor zichzelf in en het publiek, de maar ook voor van met een door henzelf gekozen goed met doel.

Dance Dance het Dance - Aflevering 4 het - In een een nieuw seizoen naar van Dance uit Dance Dance gepresenteerd op door Wendy van op Dijk en in Jandino Asporaat trakteren elf een nieuwe BN'ers het publiek uit op op tv spectaculaire dansmoves. We naar zien actrice Susan Visser de met acteur Thomas op tv Cammaert, Danny de Munk op met uit zijn dochter Bo, zangeres van Sharon Doorson met in acteur Géza Weisz op tv en zanger Vinchenzo met het online content op tv creator Nochtli Peralta Alvarez. Voor op tv het eerst doet tijdens er ook een op tv trio van mee: Lisa, de Shelley en Amy van OG3NE! het Er wordt naar op hoog niveau gedanst, door waarbij de populairste in videoclips van en onvergetelijke filmscenes aan bod komen. van Naast de in vertrouwde juryleden Timor het Steffens en Igone de door Jongh, is voormalig een tijdens danser Jan Kooijman aan een het team tijdens toegevoegd om de kandidaten te beoordelen. het De deelnemers dansen op op tv niet alleen voor op tv zichzelf en het met publiek, maar ook voor een door tijdens henzelf van gekozen goed doel. Deze de aflevering begint de met een openingsdans met door de vier in overgebleven teams.

Dance in Dance Dance - Aflevering 3 van - In een in nieuw seizoen van de tijdens Dance Dance Dance tijdens gepresenteerd door Wendy van Dijk en een Jandino Asporaat trakteren op tv elf uit nieuwe BN'ers het publiek op de spectaculaire dansmoves. We van zien op actrice Susan met Visser met acteur Thomas Cammaert, tijdens Danny de Munk met naar zijn dochter tijdens Bo, zangeres Sharon naar Doorson door met acteur Géza de Weisz en zanger Vinchenzo met op online content creator uit Nochtli naar Peralta Alvarez. Voor het eerst doet op tv in er ook een op trio mee: Lisa, Shelley en uit Amy een van OG3NE! Er wordt op hoog tijdens niveau gedanst, waarbij tijdens de van populairste videoclips en onvergetelijke filmscenes door aan een bod komen. Naast de vertrouwde op tv juryleden een Timor Steffens en op Igone de Jongh, is voormalig op tv danser uit Jan Kooijman aan het de team toegevoegd van om de kandidaten te met beoordelen. in De deelnemers dansen niet alleen uit voor zichzelf op en het publiek, met maar ook het voor een door op tv henzelf gekozen goed door doel. In deze aflevering zal de het eerste team op tv de wedstrijd op tv moeten verlaten.

Dance Dance Dance de keert de vanavond terug op naar tv. Dit seizoen is het elke het vrijdag om 20:30 uur tijdens te zien op tijdens SBS6. Vijf koppels van bekende van Nederlanders strijden een tegen elkaar op de van dansvloer. Het een intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers het in met combinatie met de inzet in van de nieuwste digitale tijdens met technieken zorgen voor met spectaculaire optredens. Bekijk wie het de deelnemers van dit seizoen met Dance Dance Dance zijn tijdens op gids.tv/5230/dance-dance-dance. De op tv BN'ers dansen populaire videoclips met en onvergetelijke filmscènes het na. in Naast de vertrouwde het juryleden Timor Steffens en Igone door een de Jongh, is presentator en op tv voormalig danser op Jan Kooijman aan het naar team door toegevoegd om de kandidaten een te beoordelen. Wendy van Dijk een en Jandino een Asporaat presenteren Dance Dance in in Dance.

november 2020
01-11-2019 20:30

Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Dance Dance Dance

Show 6 - In een nieuw seizoen van Dance Dance Dance gepresenteerd door Wendy van Dijk en Jandino Asporaat trakteren elf nieuwe BN'ers het publiek op spectaculaire dansmoves. We zien actrice Susan Visser met acteur Thomas Cammaert, Danny de ...

25-10-2019 20:30

Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Dance Dance Dance

Show 5 - In een nieuw seizoen van Dance Dance Dance gepresenteerd door Wendy van Dijk en Jandino Asporaat trakteren elf nieuwe BN'ers het publiek op spectaculaire dansmoves. We zien actrice Susan Visser met acteur Thomas Cammaert, Danny de ...

18-10-2019 20:30

Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Aflevering 4 - In een nieuw seizoen van Dance Dance Dance gepresenteerd door Wendy van Dijk en Jandino Asporaat trakteren elf nieuwe BN'ers het publiek op spectaculaire dansmoves. We zien actrice Susan Visser met acteur ...

11-10-2019 20:30

Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Aflevering 3 - In een nieuw seizoen van Dance Dance Dance gepresenteerd door Wendy van Dijk en Jandino Asporaat trakteren elf nieuwe BN'ers het publiek op spectaculaire dansmoves. We zien actrice Susan Visser met acteur ...

27-09-2019 20:30

Terug: Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Terug: Dance Dance Dance

Dance Dance Dance keert vanavond terug op tv. Dit seizoen is elke vrijdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Vijf koppels van bekende Nederlanders strijden tegen elkaar op de dansvloer. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in c...

Dance Dance Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dance Dance Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dance Dance Dance bij Dance Dance Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dance Dance Dance. Heb je een uitzending van Dance Dance Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dance Dance Dance gemist

Dansprogramma waarin vijf bekende Nederlanders samen met hun partner, een familielid of collega op verbijsterende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in combinatie met de inzet van de nieuwste digitale technieken zorgen voor spectaculaire performances op de dansvloer. Timor Steffens is naast creatief leider ook eindverantwoordelijk voor de choreografieën die bekend zijn uit populaire videoclips. Presentatie: Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

Uitzending gemist van Dance Dance Dance? Hier kun je alle uitzendingen van Dance Dance Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 01-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!