Programma gemist?

Show een 6 - In een in nieuw seizoen van Dance naar Dance Dance gepresenteerd van door Wendy het van Dijk en Jandino de Asporaat tijdens trakteren elf nieuwe van BN'ers het tijdens publiek op spectaculaire door dansmoves. We zien actrice Susan in Visser met acteur Thomas van Cammaert, Danny de het Munk met de zijn dochter uit Bo, zangeres uit Sharon Doorson met acteur Géza Weisz op tv en zanger Vinchenzo in met online content op creator Nochtli met Peralta Alvarez. Voor door het eerst in doet er ook de een trio mee: Lisa, uit Shelley en het Amy van OG3NE! Er op wordt op met hoog niveau uit gedanst, waarbij de een populairste videoclips en onvergetelijke filmscenes een aan bod komen. Naast tijdens de vertrouwde op tv juryleden een Timor Steffens en de Igone de Jongh, is een voormalig danser Jan met Kooijman aan het team toegevoegd een met om de kandidaten te uit beoordelen. De deelnemers door dansen niet door alleen voor zichzelf en het tijdens publiek, maar ook de voor tijdens een door henzelf gekozen goed van doel.

Show 5 - van In een in nieuw seizoen van Dance van Dance op Dance gepresenteerd de door Wendy van Dijk en uit Jandino Asporaat uit trakteren elf nieuwe BN'ers het het uit publiek op spectaculaire dansmoves. We zien een uit actrice Susan Visser uit met acteur Thomas naar Cammaert, Danny de Munk met de zijn dochter het Bo, zangeres de Sharon Doorson met de acteur Géza Weisz en zanger in Vinchenzo met door online content creator Nochtli tijdens Peralta Alvarez. Voor op tv het eerst doet er tijdens naar ook een trio mee: in Lisa, Shelley en Amy op van OG3NE! van Er wordt op het hoog niveau gedanst, waarbij de tijdens populairste videoclips door en op tv onvergetelijke filmscenes aan bod met komen. Naast de een vertrouwde juryleden in Timor Steffens en Igone met de Jongh, door is voormalig danser het Jan Kooijman aan het van team toegevoegd om de kandidaten op tv te uit beoordelen. De deelnemers dansen tijdens niet alleen een voor zichzelf naar en het publiek, maar met ook voor een uit door henzelf gekozen goed van doel.

Dance van Dance Dance - uit Aflevering 4 - In een tijdens het nieuw seizoen van met Dance Dance Dance gepresenteerd door de Wendy van uit Dijk en door Jandino Asporaat trakteren elf nieuwe in BN'ers het publiek op een van spectaculaire dansmoves. We naar zien actrice Susan Visser uit met acteur Thomas naar Cammaert, Danny de van Munk met een zijn dochter Bo, zangeres Sharon Doorson tijdens met acteur Géza op tv van Weisz en zanger Vinchenzo met online met content in creator Nochtli Peralta Alvarez. Voor een tijdens het eerst doet er ook tijdens een trio met mee: Lisa, Shelley en Amy uit van OG3NE! de Er wordt de op hoog niveau naar gedanst, waarbij de door populairste videoclips en onvergetelijke een filmscenes aan bod van komen. Naast de een vertrouwde tijdens juryleden Timor Steffens en door Igone de met Jongh, is voormalig danser Jan Kooijman een aan het team een toegevoegd tijdens om de kandidaten te de beoordelen. De deelnemers dansen op tv niet alleen het voor zichzelf en het met publiek, door maar ook voor een door uit tijdens henzelf gekozen goed doel. Deze aflevering op begint met een de uit openingsdans door de vier overgebleven het teams.

Dance Dance Dance tijdens - Aflevering uit 3 - de In een nieuw naar seizoen van Dance Dance het Dance gepresenteerd met door Wendy van tijdens Dijk en Jandino Asporaat trakteren in elf nieuwe BN'ers het het publiek op van spectaculaire dansmoves. op We zien actrice Susan in Visser met van acteur uit Thomas Cammaert, Danny de door Munk met zijn dochter met Bo, op zangeres Sharon Doorson het met acteur Géza Weisz en op zanger Vinchenzo uit met online op tv content creator Nochtli Peralta het Alvarez. Voor naar het eerst doet er ook een het trio in mee: Lisa, Shelley en naar Amy in van OG3NE! Er wordt op de hoog op tv niveau gedanst, waarbij op de populairste videoclips en onvergetelijke filmscenes de aan bod komen. tijdens de Naast de vertrouwde juryleden Timor met Steffens en tijdens Igone de naar Jongh, is voormalig danser Jan Kooijman het aan van het team toegevoegd om de het kandidaten te van beoordelen. De deelnemers dansen een niet alleen een voor zichzelf en tijdens het publiek, de maar ook voor in een door henzelf in gekozen goed uit doel. In deze aflevering tijdens zal het eerste van team de wedstrijd moeten van verlaten.

Dance tijdens Dance Dance op keert vanavond terug naar op tv. Dit seizoen de is elke vrijdag van om 20:30 uur te tijdens zien op van SBS6. Vijf koppels van naar bekende Nederlanders strijden tegen in elkaar naar op de dansvloer. Het intensieve voorbereidingswerk van van naar de deelnemers op in combinatie met de inzet met van de tijdens nieuwste digitale technieken zorgen het voor op tv spectaculaire optredens. Bekijk wie de deelnemers van met dit seizoen Dance op Dance Dance zijn met op tijdens gids.tv/5230/dance-dance-dance. De BN'ers dansen naar populaire videoclips en van onvergetelijke filmscènes na. Naast de het vertrouwde op tv juryleden Timor Steffens en op Igone de Jongh, in is presentator en van voormalig danser Jan Kooijman een naar aan het team van toegevoegd om de kandidaten op te beoordelen. tijdens Wendy van Dijk een en Jandino Asporaat presenteren op Dance Dance door Dance.

april 2021
01-11-2019 20:30

Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Dance Dance Dance

Show 6 - In een nieuw seizoen van Dance Dance Dance gepresenteerd door Wendy van Dijk en Jandino Asporaat trakteren elf nieuwe BN'ers het publiek op spectaculaire dansmoves. We zien actrice Susan Visser met acteur Thomas Cammaert, Danny de ...

25-10-2019 20:30

Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Dance Dance Dance

Show 5 - In een nieuw seizoen van Dance Dance Dance gepresenteerd door Wendy van Dijk en Jandino Asporaat trakteren elf nieuwe BN'ers het publiek op spectaculaire dansmoves. We zien actrice Susan Visser met acteur Thomas Cammaert, Danny de ...

18-10-2019 20:30

Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Aflevering 4 - In een nieuw seizoen van Dance Dance Dance gepresenteerd door Wendy van Dijk en Jandino Asporaat trakteren elf nieuwe BN'ers het publiek op spectaculaire dansmoves. We zien actrice Susan Visser met acteur ...

11-10-2019 20:30

Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Aflevering 3 - In een nieuw seizoen van Dance Dance Dance gepresenteerd door Wendy van Dijk en Jandino Asporaat trakteren elf nieuwe BN'ers het publiek op spectaculaire dansmoves. We zien actrice Susan Visser met acteur ...

27-09-2019 20:30

Terug: Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Terug: Dance Dance Dance

Dance Dance Dance keert vanavond terug op tv. Dit seizoen is elke vrijdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Vijf koppels van bekende Nederlanders strijden tegen elkaar op de dansvloer. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in c...

Dance Dance Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dance Dance Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dance Dance Dance bij Dance Dance Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dance Dance Dance. Heb je een uitzending van Dance Dance Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dance Dance Dance gemist

Dansprogramma waarin vijf bekende Nederlanders samen met hun partner, een familielid of collega op verbijsterende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in combinatie met de inzet van de nieuwste digitale technieken zorgen voor spectaculaire performances op de dansvloer. Timor Steffens is naast creatief leider ook eindverantwoordelijk voor de choreografieën die bekend zijn uit populaire videoclips. Presentatie: Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

Uitzending gemist van Dance Dance Dance? Hier kun je alle uitzendingen van Dance Dance Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 01-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!