Programma gemist?

Show op tv 6 - In een de nieuw op tv seizoen van Dance Dance Dance gepresenteerd in het door Wendy van Dijk en Jandino de uit Asporaat trakteren elf nieuwe BN'ers een het publiek op de spectaculaire de dansmoves. We zien actrice Susan een Visser met op tv acteur Thomas Cammaert, de Danny de Munk van met zijn dochter Bo, in zangeres tijdens Sharon Doorson met acteur met Géza Weisz en zanger Vinchenzo met het met online content creator Nochtli uit Peralta door Alvarez. Voor het eerst doet er met ook een met trio mee: naar Lisa, Shelley en Amy met van OG3NE! Er op tv wordt op hoog op tv niveau gedanst, waarbij de naar populairste door videoclips en onvergetelijke op filmscenes aan bod komen. Naast het de in vertrouwde juryleden in Timor Steffens en Igone de Jongh, op tv is met voormalig danser uit Jan Kooijman aan het tijdens team toegevoegd om de kandidaten de te beoordelen. in De deelnemers op tv dansen niet alleen naar voor zichzelf en door het publiek, maar ook met voor een tijdens door henzelf gekozen goed op doel.

Show 5 - uit In van een nieuw seizoen van tijdens Dance Dance op Dance gepresenteerd door Wendy van in in Dijk en Jandino Asporaat door trakteren elf tijdens nieuwe BN'ers het publiek op spectaculaire een dansmoves. We naar zien actrice uit Susan Visser met acteur Thomas op Cammaert, een Danny de Munk met zijn naar dochter de Bo, zangeres Sharon Doorson met de acteur Géza Weisz met een en zanger Vinchenzo het met online content met creator Nochtli Peralta Alvarez. Voor het het eerst doet er naar ook een op tv trio mee: Lisa, Shelley op tv en Amy op tv van OG3NE! Er wordt op op hoog op tv niveau gedanst, van waarbij de populairste videoclips en op onvergetelijke filmscenes aan tijdens door bod komen. Naast de vertrouwde op juryleden door Timor Steffens en op Igone de Jongh, is voormalig danser tijdens Jan Kooijman aan van het in team toegevoegd om de kandidaten uit met te beoordelen. De de deelnemers dansen niet alleen voor uit zichzelf en uit het publiek, maar ook voor uit een een door henzelf gekozen goed een doel.

Dance met Dance Dance - uit Aflevering 4 - In uit een tijdens nieuw seizoen van Dance Dance Dance in met gepresenteerd door Wendy van Dijk en op tv op Jandino Asporaat trakteren elf nieuwe BN'ers uit het publiek op tv op spectaculaire het dansmoves. We tijdens zien actrice Susan het Visser met acteur Thomas Cammaert, Danny in de een Munk met in zijn dochter Bo, zangeres door Sharon Doorson met het acteur Géza op Weisz en zanger Vinchenzo met een online content het creator Nochtli Peralta Alvarez. door Voor het eerst van doet er ook de een trio mee: Lisa, op Shelley op tv en Amy van OG3NE! Er met wordt op hoog een een niveau gedanst, waarbij de het populairste videoclips de en onvergetelijke filmscenes aan bod komen. op tv Naast de uit vertrouwde juryleden Timor Steffens het de en Igone de Jongh, is naar voormalig danser in Jan Kooijman aan het team uit toegevoegd om op de kandidaten te van beoordelen. De uit deelnemers dansen niet alleen van voor zichzelf naar en het met publiek, maar ook voor een door in henzelf gekozen goed de van doel. Deze aflevering begint de met een door openingsdans door de door vier overgebleven teams.

Dance Dance uit Dance - naar Aflevering 3 - In een de nieuw met seizoen van Dance Dance van Dance op tv gepresenteerd door Wendy van uit Dijk en Jandino op tv Asporaat trakteren elf nieuwe BN'ers tijdens het publiek op naar spectaculaire dansmoves. We tijdens zien actrice Susan op Visser met acteur uit door Thomas Cammaert, Danny de door Munk met zijn op tv dochter Bo, zangeres naar Sharon Doorson met acteur Géza het Weisz en op zanger het Vinchenzo met online met content creator Nochtli Peralta tijdens Alvarez. Voor het eerst doet naar op tv er ook een trio het mee: Lisa, Shelley en uit Amy uit van OG3NE! Er wordt een op hoog met niveau gedanst, waarbij de populairste videoclips op tv en onvergetelijke met filmscenes aan bod op tv komen. door Naast de vertrouwde juryleden naar Timor Steffens en Igone de tijdens het Jongh, is voormalig danser Jan op tv Kooijman aan het team van op toegevoegd om de kandidaten een te beoordelen. De deelnemers door dansen niet alleen een voor zichzelf en het een publiek, maar met ook voor een met door henzelf gekozen goed op tv naar doel. In deze aflevering uit zal het de eerste team de wedstrijd moeten uit verlaten.

Dance Dance Dance tijdens keert vanavond terug tijdens op met tv. Dit tijdens seizoen is elke vrijdag om 20:30 door uur te naar zien de op SBS6. Vijf koppels van een bekende Nederlanders strijden tegen elkaar de op de dansvloer. door op Het intensieve voorbereidingswerk met van de deelnemers in combinatie met van de op inzet van een de nieuwste digitale technieken zorgen voor in spectaculaire op tv optredens. Bekijk wie de op deelnemers van dit seizoen een Dance Dance Dance een zijn op gids.tv/5230/dance-dance-dance. De met BN'ers van dansen populaire videoclips een en onvergetelijke filmscènes na. Naast de de tijdens vertrouwde juryleden Timor Steffens door en Igone met de Jongh, is van presentator en voormalig danser Jan naar Kooijman aan in het team toegevoegd om de de kandidaten in te beoordelen. Wendy door van Dijk en Jandino Asporaat met in presenteren Dance Dance op tv Dance.

april 2020
01-11-2019 20:30

Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Dance Dance Dance

Show 6 - In een nieuw seizoen van Dance Dance Dance gepresenteerd door Wendy van Dijk en Jandino Asporaat trakteren elf nieuwe BN'ers het publiek op spectaculaire dansmoves. We zien actrice Susan Visser met acteur Thomas Cammaert, Danny de ...

25-10-2019 20:30

Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Dance Dance Dance

Show 5 - In een nieuw seizoen van Dance Dance Dance gepresenteerd door Wendy van Dijk en Jandino Asporaat trakteren elf nieuwe BN'ers het publiek op spectaculaire dansmoves. We zien actrice Susan Visser met acteur Thomas Cammaert, Danny de ...

18-10-2019 20:30

Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Aflevering 4 - In een nieuw seizoen van Dance Dance Dance gepresenteerd door Wendy van Dijk en Jandino Asporaat trakteren elf nieuwe BN'ers het publiek op spectaculaire dansmoves. We zien actrice Susan Visser met acteur ...

11-10-2019 20:30

Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Aflevering 3 - In een nieuw seizoen van Dance Dance Dance gepresenteerd door Wendy van Dijk en Jandino Asporaat trakteren elf nieuwe BN'ers het publiek op spectaculaire dansmoves. We zien actrice Susan Visser met acteur ...

27-09-2019 20:30

Terug: Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Terug: Dance Dance Dance

Dance Dance Dance keert vanavond terug op tv. Dit seizoen is elke vrijdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Vijf koppels van bekende Nederlanders strijden tegen elkaar op de dansvloer. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in c...

Dance Dance Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dance Dance Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dance Dance Dance bij Dance Dance Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dance Dance Dance. Heb je een uitzending van Dance Dance Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dance Dance Dance gemist

Dansprogramma waarin vijf bekende Nederlanders samen met hun partner, een familielid of collega op verbijsterende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in combinatie met de inzet van de nieuwste digitale technieken zorgen voor spectaculaire performances op de dansvloer. Timor Steffens is naast creatief leider ook eindverantwoordelijk voor de choreografieën die bekend zijn uit populaire videoclips. Presentatie: Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

Uitzending gemist van Dance Dance Dance? Hier kun je alle uitzendingen van Dance Dance Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 01-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!