Programma gemist?

Show 6 - van In een nieuw een seizoen van tijdens Dance naar Dance Dance gepresenteerd door Wendy tijdens van Dijk en Jandino een Asporaat trakteren de elf de nieuwe BN'ers het publiek op tijdens spectaculaire dansmoves. We in zien actrice de Susan Visser met een acteur Thomas Cammaert, Danny de met Munk een met zijn dochter Bo, naar zangeres Sharon Doorson door met acteur Géza Weisz met en zanger Vinchenzo het door met online content creator Nochtli de Peralta Alvarez. Voor het het eerst het doet er ook een op tv trio mee: van Lisa, Shelley en Amy op van van OG3NE! Er wordt naar op hoog niveau gedanst, met waarbij de populairste videoclips met en onvergetelijke een filmscenes aan bod komen. een Naast de vertrouwde juryleden tijdens Timor Steffens op tv en Igone de het Jongh, is door voormalig danser Jan Kooijman aan door het team van toegevoegd in om de kandidaten door te beoordelen. De de deelnemers dansen niet naar alleen voor zichzelf de en het publiek, op tv maar ook voor een door henzelf door gekozen in goed doel.

Show 5 - in In een een nieuw seizoen van Dance uit Dance het Dance gepresenteerd een door Wendy van Dijk en naar Jandino Asporaat trakteren elf op nieuwe BN'ers het de publiek op spectaculaire tijdens naar dansmoves. We zien actrice uit Susan Visser met acteur uit Thomas Cammaert, het Danny de op Munk met zijn naar dochter Bo, zangeres Sharon Doorson met door acteur Géza met Weisz en zanger Vinchenzo tijdens met online content van creator Nochtli op tv Peralta Alvarez. in Voor het eerst doet uit er ook een trio met uit mee: Lisa, Shelley en Amy uit van OG3NE! door Er wordt in op hoog niveau gedanst, waarbij de van populairste op videoclips en onvergetelijke filmscenes een aan bod door komen. Naast de vertrouwde juryleden in Timor Steffens van en Igone met de Jongh, is voormalig van danser Jan uit Kooijman aan in het team toegevoegd om de kandidaten het uit te beoordelen. De deelnemers een dansen niet de alleen voor zichzelf en het publiek, in maar door ook voor een door henzelf een gekozen goed het doel.

Dance een Dance Dance - op Aflevering 4 - de In een een nieuw seizoen van met Dance Dance Dance gepresenteerd door Wendy uit van Dijk en door Jandino Asporaat op tv trakteren elf naar nieuwe BN'ers het op publiek op op spectaculaire dansmoves. We uit zien actrice Susan Visser door met acteur Thomas Cammaert, Danny tijdens de Munk de met zijn tijdens dochter Bo, zangeres Sharon tijdens Doorson met acteur door Géza Weisz en zanger van Vinchenzo met in online content creator Nochtli naar in Peralta Alvarez. Voor het naar eerst doet er ook naar een trio mee: Lisa, tijdens de Shelley en Amy van OG3NE! Er een wordt op op hoog niveau gedanst, waarbij door de tijdens populairste videoclips en onvergetelijke filmscenes in aan bod tijdens komen. het Naast de vertrouwde juryleden Timor Steffens tijdens van en Igone de door Jongh, is voormalig danser op Jan Kooijman aan uit het team toegevoegd om de met op tv kandidaten te beoordelen. De deelnemers dansen het niet alleen voor tijdens uit zichzelf en het publiek, maar ook op tv voor een tijdens door henzelf gekozen in goed een doel. Deze aflevering van begint met een openingsdans door de een vier overgebleven het teams.

Dance Dance een Dance in - Aflevering 3 met - In een nieuw seizoen van de Dance van Dance Dance gepresenteerd de door Wendy van van Dijk en uit Jandino Asporaat trakteren elf op nieuwe BN'ers het publiek op het spectaculaire dansmoves. We met zien actrice op Susan door Visser met acteur naar Thomas Cammaert, Danny de Munk met naar zijn dochter op tv Bo, het zangeres Sharon Doorson met het acteur Géza Weisz en door zanger Vinchenzo met het online het content creator Nochtli van Peralta Alvarez. Voor het eerst doet met er in ook een trio op mee: Lisa, een Shelley en Amy van OG3NE! Er op van wordt op hoog de niveau gedanst, waarbij de populairste videoclips een en onvergetelijke filmscenes met aan de bod komen. van Naast de vertrouwde juryleden Timor op Steffens en Igone door de Jongh, is op voormalig danser Jan op tv Kooijman aan het team door toegevoegd om de op kandidaten naar te beoordelen. De deelnemers naar dansen de niet alleen voor zichzelf en het het publiek, maar ook een voor een op door henzelf gekozen goed in doel. In deze op aflevering het zal het met eerste team de wedstrijd moeten de verlaten.

Dance Dance Dance op keert vanavond van terug op op tv. Dit een seizoen is elke vrijdag de om 20:30 de uur te zien op SBS6. Vijf koppels het van tijdens bekende Nederlanders strijden tegen een elkaar op de de dansvloer. Het uit intensieve voorbereidingswerk in van de deelnemers in combinatie met een de in inzet van de op nieuwste digitale technieken zorgen tijdens voor spectaculaire naar optredens. Bekijk wie de deelnemers van door dit tijdens seizoen Dance Dance Dance zijn uit door op gids.tv/5230/dance-dance-dance. De BN'ers van dansen populaire videoclips in en onvergetelijke filmscènes na. Naast de de van vertrouwde juryleden Timor Steffens en met Igone de naar Jongh, is naar presentator en voormalig danser Jan Kooijman de aan in het team toegevoegd om door de kandidaten tijdens te beoordelen. Wendy van Dijk het en Jandino Asporaat op van presenteren Dance Dance op tv Dance.

augustus 2020
01-11-2019 20:30

Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Dance Dance Dance

Show 6 - In een nieuw seizoen van Dance Dance Dance gepresenteerd door Wendy van Dijk en Jandino Asporaat trakteren elf nieuwe BN'ers het publiek op spectaculaire dansmoves. We zien actrice Susan Visser met acteur Thomas Cammaert, Danny de ...

25-10-2019 20:30

Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Dance Dance Dance

Show 5 - In een nieuw seizoen van Dance Dance Dance gepresenteerd door Wendy van Dijk en Jandino Asporaat trakteren elf nieuwe BN'ers het publiek op spectaculaire dansmoves. We zien actrice Susan Visser met acteur Thomas Cammaert, Danny de ...

18-10-2019 20:30

Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Aflevering 4 - In een nieuw seizoen van Dance Dance Dance gepresenteerd door Wendy van Dijk en Jandino Asporaat trakteren elf nieuwe BN'ers het publiek op spectaculaire dansmoves. We zien actrice Susan Visser met acteur ...

11-10-2019 20:30

Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Aflevering 3 - In een nieuw seizoen van Dance Dance Dance gepresenteerd door Wendy van Dijk en Jandino Asporaat trakteren elf nieuwe BN'ers het publiek op spectaculaire dansmoves. We zien actrice Susan Visser met acteur ...

27-09-2019 20:30

Terug: Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Terug: Dance Dance Dance

Dance Dance Dance keert vanavond terug op tv. Dit seizoen is elke vrijdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Vijf koppels van bekende Nederlanders strijden tegen elkaar op de dansvloer. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in c...

Dance Dance Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dance Dance Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dance Dance Dance bij Dance Dance Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dance Dance Dance. Heb je een uitzending van Dance Dance Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dance Dance Dance gemist

Dansprogramma waarin vijf bekende Nederlanders samen met hun partner, een familielid of collega op verbijsterende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in combinatie met de inzet van de nieuwste digitale technieken zorgen voor spectaculaire performances op de dansvloer. Timor Steffens is naast creatief leider ook eindverantwoordelijk voor de choreografieën die bekend zijn uit populaire videoclips. Presentatie: Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

Uitzending gemist van Dance Dance Dance? Hier kun je alle uitzendingen van Dance Dance Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 01-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!