Programma gemist?

Show 6 door - de In een nieuw seizoen in van Dance Dance de Dance gepresenteerd door het Wendy van met Dijk en Jandino door Asporaat trakteren elf nieuwe BN'ers op het publiek op tv op spectaculaire in dansmoves. We zien actrice Susan Visser naar met acteur naar Thomas Cammaert, de Danny de Munk van met zijn dochter Bo, zangeres op tv Sharon Doorson met op tv met acteur Géza Weisz naar en zanger Vinchenzo met de online content creator in Nochtli Peralta het Alvarez. Voor het eerst doet er op tv ook door een trio mee: Lisa, Shelley een uit en Amy van OG3NE! Er wordt uit met op hoog niveau gedanst, het waarbij de populairste uit videoclips en onvergetelijke tijdens filmscenes aan naar bod komen. Naast de vertrouwde juryleden het met Timor Steffens en met Igone de Jongh, is voormalig danser tijdens Jan Kooijman aan in het team toegevoegd tijdens naar om de kandidaten te een beoordelen. De deelnemers op dansen niet alleen voor van zichzelf en het uit publiek, in maar ook voor een een door henzelf gekozen goed met doel.

Show in 5 - het In een nieuw seizoen van door Dance Dance op Dance gepresenteerd door Wendy tijdens van Dijk en Jandino een Asporaat trakteren van elf nieuwe BN'ers door het met publiek op spectaculaire dansmoves. We naar zien actrice Susan Visser van van met acteur Thomas Cammaert, Danny de door Munk met de zijn dochter Bo, met zangeres naar Sharon Doorson met acteur Géza Weisz de en zanger een Vinchenzo uit met online content creator Nochtli Peralta de een Alvarez. Voor het de eerst doet er ook een door trio mee: de Lisa, Shelley van en Amy van OG3NE! door Er wordt op hoog van niveau gedanst, in waarbij de populairste videoclips de en onvergetelijke filmscenes aan op tv bod op komen. Naast de het vertrouwde juryleden Timor een Steffens en met Igone de Jongh, is voormalig op tv danser Jan een Kooijman aan tijdens het team toegevoegd om de naar kandidaten te beoordelen. De naar deelnemers met dansen niet alleen voor zichzelf een door en het publiek, maar ook voor op op een door henzelf in gekozen goed doel.

Dance Dance Dance naar - Aflevering op 4 - In een op tv nieuw seizoen van op tv van Dance Dance Dance gepresenteerd op tv door Wendy van door Dijk en Jandino in Asporaat trakteren met elf nieuwe BN'ers het publiek op de spectaculaire dansmoves. We door zien het actrice Susan Visser met tijdens acteur Thomas het Cammaert, Danny de Munk uit met met zijn dochter Bo, zangeres Sharon naar Doorson met acteur in Géza Weisz op tv en zanger Vinchenzo de met online content het creator Nochtli met Peralta Alvarez. Voor het eerst doet naar er ook op een trio mee: door Lisa, Shelley en naar Amy van OG3NE! in Er uit wordt op hoog niveau gedanst, van waarbij van de populairste videoclips en door onvergetelijke filmscenes de aan bod komen. Naast tijdens de vertrouwde juryleden van Timor Steffens en Igone door de Jongh, is in voormalig danser Jan tijdens Kooijman aan uit het team toegevoegd om de van kandidaten door te beoordelen. De deelnemers in dansen tijdens niet alleen voor zichzelf en tijdens het publiek, maar in ook voor op een door henzelf gekozen goed naar doel. Deze aflevering met op tv begint met een in openingsdans door de vier overgebleven van teams.

Dance Dance Dance op tv in - Aflevering 3 - In een van een nieuw seizoen van Dance Dance Dance de gepresenteerd door Wendy de van Dijk en de Jandino Asporaat trakteren van elf nieuwe BN'ers het op tv het publiek op spectaculaire naar dansmoves. We zien de actrice Susan de Visser met acteur Thomas uit Cammaert, Danny tijdens de Munk met zijn de dochter Bo, zangeres Sharon uit Doorson met acteur met Géza Weisz en zanger naar Vinchenzo met online op tv content creator Nochtli de Peralta Alvarez. het Voor het eerst doet in er ook een met uit trio mee: Lisa, van Shelley en Amy van de OG3NE! Er wordt op hoog het niveau gedanst, waarbij het tijdens de populairste videoclips en onvergetelijke filmscenes uit met aan bod komen. Naast op de vertrouwde juryleden Timor van Steffens de en Igone de Jongh, is voormalig een danser Jan Kooijman uit aan het met team toegevoegd tijdens om de kandidaten te een beoordelen. het De deelnemers dansen niet alleen voor met een zichzelf en het publiek, door maar ook op tv voor een door een henzelf gekozen goed doel. het In deze op aflevering zal het eerste in team de in wedstrijd moeten verlaten.

Dance Dance de Dance keert vanavond terug met op in tv. Dit seizoen is een elke vrijdag de om 20:30 het uur te zien van op SBS6. Vijf koppels van met bekende Nederlanders strijden tegen het elkaar de op de dansvloer. Het intensieve voorbereidingswerk naar van de op deelnemers tijdens in combinatie met de inzet in van in de nieuwste digitale op technieken zorgen voor spectaculaire het optredens. Bekijk wie de deelnemers van op tv op dit seizoen Dance Dance Dance zijn door op gids.tv/5230/dance-dance-dance. De BN'ers van dansen populaire een videoclips naar en onvergetelijke filmscènes na. tijdens Naast de door vertrouwde juryleden Timor Steffens naar en Igone de Jongh, is het presentator en voormalig op tijdens danser Jan Kooijman aan het met team met toegevoegd om de kandidaten te beoordelen. naar Wendy van door Dijk en Jandino Asporaat naar presenteren Dance een Dance naar Dance.

april 2021
01-11-2019 20:30

Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Dance Dance Dance

Show 6 - In een nieuw seizoen van Dance Dance Dance gepresenteerd door Wendy van Dijk en Jandino Asporaat trakteren elf nieuwe BN'ers het publiek op spectaculaire dansmoves. We zien actrice Susan Visser met acteur Thomas Cammaert, Danny de ...

25-10-2019 20:30

Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Dance Dance Dance

Show 5 - In een nieuw seizoen van Dance Dance Dance gepresenteerd door Wendy van Dijk en Jandino Asporaat trakteren elf nieuwe BN'ers het publiek op spectaculaire dansmoves. We zien actrice Susan Visser met acteur Thomas Cammaert, Danny de ...

18-10-2019 20:30

Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Aflevering 4 - In een nieuw seizoen van Dance Dance Dance gepresenteerd door Wendy van Dijk en Jandino Asporaat trakteren elf nieuwe BN'ers het publiek op spectaculaire dansmoves. We zien actrice Susan Visser met acteur ...

11-10-2019 20:30

Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Aflevering 3 - In een nieuw seizoen van Dance Dance Dance gepresenteerd door Wendy van Dijk en Jandino Asporaat trakteren elf nieuwe BN'ers het publiek op spectaculaire dansmoves. We zien actrice Susan Visser met acteur ...

27-09-2019 20:30

Terug: Dance Dance Dance

Dance Dance Dance - Terug: Dance Dance Dance

Dance Dance Dance keert vanavond terug op tv. Dit seizoen is elke vrijdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Vijf koppels van bekende Nederlanders strijden tegen elkaar op de dansvloer. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in c...

Dance Dance Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dance Dance Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dance Dance Dance bij Dance Dance Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dance Dance Dance. Heb je een uitzending van Dance Dance Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dance Dance Dance gemist

Dansprogramma waarin vijf bekende Nederlanders samen met hun partner, een familielid of collega op verbijsterende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in combinatie met de inzet van de nieuwste digitale technieken zorgen voor spectaculaire performances op de dansvloer. Timor Steffens is naast creatief leider ook eindverantwoordelijk voor de choreografieën die bekend zijn uit populaire videoclips. Presentatie: Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

Uitzending gemist van Dance Dance Dance? Hier kun je alle uitzendingen van Dance Dance Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 01-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!