Programma gemist?

Het de is oudejaarsdag en uit de kittens tijdens zijn ervan overtuigd dat ze op tv tot twaalf uur op op kunnen met blijven. Boudewijn tijdens wacht vol spanning op de uitslag door naar van de Keiharde Knakenloterij. Hij volgt naar het met advies op van uit Ada, de helderziende de mossel, en staat een van met zijn loten af tijdens tijdens aan Ed. Even later staat door Fancy Fred van met de Keiharde het Knakenloterij voor de deur, maar tijdens de voor wie komt tijdens hij?

Het uit is kerst en door Boudewijn heeft ontzettend veel van zin om dat op in zijn eentje op tv te vieren met tijdens een enorm feestmaal. op tv De kerstman brengt op iedereen cadeautjes, tijdens behalve Boudewijn, die in maar niet kan begrijpen waarom met hij wordt naar overgeslagen...

Het heeft tijdens gesneeuwd en de hele door Kattenlaan is het wit. De op tv kittens hebben een nog nooit zoiets moois gezien. de Bij Boudewijn staat de tijdens deurwaarder op de op tv door stoep, hij heeft in nog één dag om zijn de schulden te betalen, met anders tijdens staan ze allemaal uit op straat. Ed en Boudewijn van organiseren een 'garage van sale', hopelijk is de de opbrengst van de uit verkoop met van Boudewijns op mooie spulletjes genoeg om de schulden naar te tijdens betalen.

Onverwachts staat Eds van broer Nico de voor in de deur en daar is door Ed een niet zo blij mee. op Ed moet een door groot diner koken tijdens voor Boudewijn en tijdens laat Nico alleen het achter in de zijn huisje, maar of op tv dat nou uit zo'n goed idee door is?

Het is van herfst en Boudewijn wordt naar ontzettend het melancholisch van al die naar vallende blaadjes. In de het het bed & breakfast de is de overspannen politierat Wolfgang te op tv de gast met zijn door geliefde knuffel Onnepon, van die tot zijn grote schrik op door het een gegeven moment verdwijnt. Ook een Ed blijkt spullen te naar missen en Luna van is al tijden op nergens door te bekennen, wat zou er een tijdens gebeurd zijn?

De langharige uit cavia een Gilles is te gast in het de bed & breakfast. op tv Hij heeft naar smetvrees en is uit nogal schrikachtig. het De kittens vinden op tv hem eerst maar eng, van maar op ontdekken dan dat er het onder zijn angstaanjagende op buitenkant een gevoelig caviahart op schuilgaat.

Vandaag is er het tijdens een talentenjacht in met café 'De kom'. Ed geeft Mandarijn op door zangles en Luna vraagt naar zich af of zij de ook talent heeft. uit De swingende naar wandelende tak van Flang is er door al van overtuigd dat hij zal het winnen, maar het dan kent hij van Hugo uit en Boudewijn nog een niet.

Het de is bloedheet tijdens op de Kattenlaan, op Mandarijn is bang dat uit hij ervan van zal smelten. Boudewijn een heeft spijt dat hij door Cathelijne en het de kittens heeft laten op blijven en wordt horendol naar van de het praatzieke konijn Maurice door dat in zijn eentje op met huwelijksreis het is om over zijn naar asielverleden heen te komen uit en van het zichzelf te leren op houden.

Terwijl Boudewijn door midden in het een karmaklysma in zit, betrapt hij Hugo en in Mandarijn een in zijn huiskamer. Zonder tijdens pardon laat hij Cathelijne en van door de kittens door Ed op straat de zetten. Maar Hugo van zou uit Hugo niet zijn tijdens als hij dat met zomaar zou laten op gebeuren.

Ed mag vandaag een de allereerste bed door & breakfast tijdens gast ontvangen voor door Boudewijn: Isabelle, wijngaardslak en op tv slakunstenaar. Mandarijn heeft van enorm last van het hoogtevrees, maar Hugo tijdens heeft een door briljant plan op om die te overwinnen. in Als dat maar goed door naar gaat.

De bankrekening van op tv Boudewijn is nog door steeds van leeg. Vreemd, want een Cathelijne zegt dat ze met de huur gewoon op tv heeft op tv overgemaakt. Van de zolderverdieping klinken vreemde een geluiden. het Ed vertrouwt het op tv niet helemaal. De ongediertebestrijding komt op tv het huis van onderzoeken en een de kittens weten naar nog net uit te ontsnappen.

De kittens op tv hebben door honger, maar gelukkig opent café op tv 'De kom' het vandaag haar deuren en uit heeft barvis Annie vast door voor lekkere hapjes naar gezorgd. het Hopelijk worden ze van onderweg niet ontdekt door Boudewijn, van want het die heeft het al naar zwaar genoeg zonder illegale in kittens naar in zijn door huis.

Om zijn luxe op levensstijl vol te tijdens kunnen blijven houden met ziet op oom Boudewijn zich genoodzaakt in om de het bovenverdieping te op verhuren aan de prachtige, alleenstaande Cathelijne. in Maar een is Cathelijne wel zo van eerlijk naar als ze er in uitziet? En wat draagt ze een mee in haar grote, op tv zware in koffer?

Eindelijk rust! het Denkt Oom van Boudewijn. De kittens in en Mimi gaan op naar papa van in Dubai. Butler Ed naar is er in minder blij mee, maar krijgt er de een nieuw een vriendje in bij.

Feest op de de door Kattenlaan 9; de kittens het zijn jarig! Het wordt uitbundig naar gevierd, behalve door door Oom Boudewijn door die van zijn gebroken hart probeert van te verdrinken.

november 2019
07-12-2018 17:40

Oud en nieuw

Poesjes - Oud en nieuw

Het is oudejaarsdag en de kittens zijn ervan overtuigd dat ze tot twaalf uur op kunnen blijven. Boudewijn wacht vol spanning op de uitslag van de Keiharde Knakenloterij. Hij volgt het advies op van Ada, de helderziende mossel, en staat een ...

06-12-2018 17:40

Kerst

Poesjes - Kerst

Het is kerst en Boudewijn heeft ontzettend veel zin om dat in zijn eentje te vieren met een enorm feestmaal. De kerstman brengt iedereen cadeautjes, behalve Boudewijn, die maar niet kan begrijpen waarom hij wordt overgeslagen...

05-12-2018 18:00

Winter

Poesjes - Winter

Het heeft gesneeuwd en de hele Kattenlaan is wit. De kittens hebben nog nooit zoiets moois gezien. Bij Boudewijn staat de deurwaarder op de stoep, hij heeft nog één dag om zijn schulden te betalen, anders staan ze allemaal op straat. Ed en ...

04-12-2018 17:45

Broer

Poesjes - Broer

Onverwachts staat Eds broer Nico voor de deur en daar is Ed niet zo blij mee. Ed moet een groot diner koken voor Boudewijn en laat Nico alleen achter in zijn huisje, maar of dat nou zo'n goed idee is?

03-12-2018 17:40

Dief

Poesjes - Dief

Het is herfst en Boudewijn wordt ontzettend melancholisch van al die vallende blaadjes. In de bed & breakfast is de overspannen politierat Wolfgang te gast met zijn geliefde knuffel Onnepon, die tot zijn grote schrik op een gegeven moment v...

02-12-2018 17:45

Gilles

Poesjes - Gilles

De langharige cavia Gilles is te gast in de bed & breakfast. Hij heeft smetvrees en is nogal schrikachtig. De kittens vinden hem eerst maar eng, maar ontdekken dan dat er onder zijn angstaanjagende buitenkant een gevoelig caviahart schuilga...

01-12-2018 17:45

Talentenjacht

Poesjes - Talentenjacht

Vandaag is er een talentenjacht in café 'De kom'. Ed geeft Mandarijn zangles en Luna vraagt zich af of zij ook talent heeft. De swingende wandelende tak Flang is er al van overtuigd dat hij zal winnen, maar dan kent hij Hugo en Boudewijn no...

30-11-2018 17:45

Zomer

Poesjes - Zomer

Het is bloedheet op de Kattenlaan, Mandarijn is bang dat hij ervan zal smelten. Boudewijn heeft spijt dat hij Cathelijne en de kittens heeft laten blijven en wordt horendol van het praatzieke konijn Maurice dat in zijn eentje op huwelijksre...

29-11-2018 17:45

Betrapt

Poesjes - Betrapt

Terwijl Boudewijn midden in een karmaklysma zit, betrapt hij Hugo en Mandarijn in zijn huiskamer. Zonder pardon laat hij Cathelijne en de kittens door Ed op straat zetten. Maar Hugo zou Hugo niet zijn als hij dat zomaar zou laten gebeuren.

28-11-2018 17:45

Isabelle

Poesjes - Isabelle

Ed mag vandaag de allereerste bed & breakfast gast ontvangen voor Boudewijn: Isabelle, wijngaardslak en slakunstenaar. Mandarijn heeft enorm last van hoogtevrees, maar Hugo heeft een briljant plan om die te overwinnen. Als dat maar goed gaa...

27-11-2018 17:45

Ongedierte

Poesjes - Ongedierte

De bankrekening van Boudewijn is nog steeds leeg. Vreemd, want Cathelijne zegt dat ze de huur gewoon heeft overgemaakt. Van de zolderverdieping klinken vreemde geluiden. Ed vertrouwt het niet helemaal. De ongediertebestrijding komt het huis...

26-11-2018 17:45

Café

Poesjes - Café

De kittens hebben honger, maar gelukkig opent café 'De kom' vandaag haar deuren en heeft barvis Annie vast voor lekkere hapjes gezorgd. Hopelijk worden ze onderweg niet ontdekt door Boudewijn, want die heeft het al zwaar genoeg zonder illeg...

24-11-2018 17:40

Buurvrouw

Poesjes - Buurvrouw

Om zijn luxe levensstijl vol te kunnen blijven houden ziet oom Boudewijn zich genoodzaakt om de bovenverdieping te verhuren aan de prachtige, alleenstaande Cathelijne. Maar is Cathelijne wel zo eerlijk als ze er uitziet? En wat draagt ze me...

08-01-2017 08:25

Grote vakantie

Poesjes - Grote vakantie

Eindelijk rust! Denkt Oom Boudewijn. De kittens en Mimi gaan naar papa in Dubai. Butler Ed is er minder blij mee, maar krijgt er een nieuw vriendje bij.

07-01-2017 08:25

Verjaardag

Poesjes - Verjaardag

Feest op de Kattenlaan 9; de kittens zijn jarig! Het wordt uitbundig gevierd, behalve door Oom Boudewijn die zijn gebroken hart probeert te verdrinken.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Poesjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Poesjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Poesjes bij Poesjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Poesjes. Heb je een uitzending van Poesjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Poesjes gemist

Uitzending gemist van Poesjes? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Poesjes, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Poesjes gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Poesjes? Hier kun je alle uitzendingen van Poesjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 07-12-2018 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!