Programma gemist?

Het uit is oudejaarsdag en de kittens de zijn ervan overtuigd met dat de ze tot twaalf uur met op kunnen de blijven. Boudewijn op tv wacht vol spanning op de tijdens uitslag van de Keiharde naar Knakenloterij. tijdens Hij volgt een het advies op van van Ada, de helderziende mossel, en met staat met een van zijn loten af op door aan Ed. Even in later staat Fancy door Fred van de Keiharde Knakenloterij naar voor de met deur, maar voor wie komt door door hij?

Het is kerst in op tv en Boudewijn heeft de ontzettend veel zin om in dat in zijn eentje te van vieren de met een met enorm feestmaal. De kerstman brengt iedereen uit cadeautjes, tijdens behalve Boudewijn, op die maar niet kan begrijpen waarom van hij wordt een overgeslagen...

Het heeft gesneeuwd naar en de in hele Kattenlaan uit is wit. De kittens hebben op nog naar nooit zoiets moois gezien. de Bij Boudewijn op tv staat de deurwaarder op naar de stoep, tijdens hij heeft nog op één dag om zijn schulden het te betalen, door anders staan ze de allemaal op straat. naar Ed de en Boudewijn organiseren een 'garage het sale', hopelijk is door de opbrengst van op tv de het verkoop van Boudewijns mooie spulletjes genoeg in om de in schulden te een betalen.

Onverwachts staat Eds de broer Nico voor in naar de deur en daar is op Ed in niet zo blij mee. op Ed moet de een groot diner naar koken voor Boudewijn en laat het Nico alleen achter in in zijn huisje, maar in of dat in nou zo'n goed idee van een is?

Het uit is herfst en tijdens Boudewijn wordt ontzettend melancholisch van op al die uit vallende blaadjes. In de de bed & op breakfast een is de overspannen politierat Wolfgang te het een gast met zijn geliefde knuffel Onnepon, uit die tot zijn tijdens op tv grote schrik op de een gegeven moment naar verdwijnt. Ook Ed blijkt spullen te een tijdens missen en Luna is met al tijden nergens naar te bekennen, wat zou er door gebeurd in zijn?

De uit langharige cavia Gilles is tijdens te gast in de door bed & breakfast. uit Hij een heeft smetvrees en is nogal het schrikachtig. De kittens op tv vinden hem uit eerst maar eng, maar uit ontdekken dan dat op er door onder zijn angstaanjagende het buitenkant een op gevoelig caviahart schuilgaat.

Vandaag op tv is er een talentenjacht in naar het café 'De kom'. tijdens Ed geeft Mandarijn zangles en op tv Luna vraagt zich naar af een of zij ook talent door heeft. De op swingende wandelende tak Flang is er uit tijdens al van overtuigd de dat hij zal winnen, maar op dan van kent hij Hugo in en Boudewijn nog uit niet.

Het is bloedheet in op tijdens de Kattenlaan, van Mandarijn is bang dat hij op tv ervan zal smelten. met Boudewijn naar heeft spijt dat hij Cathelijne en het in de kittens heeft van laten blijven en met wordt horendol van het praatzieke konijn met van Maurice dat in zijn eentje op op tv huwelijksreis is naar om over een zijn asielverleden heen te op komen op en van zichzelf een te leren houden.

Terwijl op Boudewijn midden op tv in een karmaklysma zit, in betrapt hij Hugo en naar Mandarijn in zijn naar huiskamer. Zonder pardon laat tijdens hij Cathelijne en door de kittens met door Ed op straat door door zetten. Maar Hugo zou Hugo uit niet zijn het als hij dat tijdens zomaar zou laten de gebeuren.

Ed door mag vandaag de allereerste het bed naar & breakfast gast ontvangen voor Boudewijn: op Isabelle, wijngaardslak en een slakunstenaar. naar Mandarijn heeft enorm last tijdens van hoogtevrees, het maar Hugo heeft een briljant door in plan om die te overwinnen. de Als dat naar maar goed de gaat.

De door bankrekening van een Boudewijn is nog steeds leeg. Vreemd, naar want Cathelijne zegt uit dat ze met de huur het gewoon heeft overgemaakt. door Van de zolderverdieping klinken vreemde op tv geluiden. Ed vertrouwt een uit het niet helemaal. De ongediertebestrijding een komt het in huis onderzoeken en tijdens de kittens weten nog door net te met ontsnappen.

De de kittens hebben tijdens honger, maar gelukkig van opent café 'De kom' vandaag de haar deuren en door heeft barvis Annie vast op tv voor de lekkere hapjes in gezorgd. Hopelijk worden ze door onderweg niet ontdekt door Boudewijn, met door want die heeft het al zwaar door genoeg het zonder illegale kittens in zijn de uit huis.

Om zijn naar luxe levensstijl vol te van kunnen blijven in houden ziet oom door Boudewijn zich naar genoodzaakt om de op tv bovenverdieping te tijdens verhuren aan de prachtige, alleenstaande van Cathelijne. Maar door is Cathelijne wel zo naar eerlijk als ze tijdens er tijdens uitziet? En wat op draagt ze mee in haar grote, tijdens op zware koffer?

Eindelijk op rust! Denkt Oom door Boudewijn. De kittens en uit Mimi gaan naar papa uit in Dubai. van Butler Ed is er tijdens minder blij tijdens mee, door maar krijgt er een nieuw in vriendje tijdens bij.

Feest op de een Kattenlaan op 9; de kittens de zijn jarig! Het wordt uitbundig door van gevierd, behalve door Oom door Boudewijn die zijn gebroken het hart probeert te een verdrinken.

februari 2020
07-12-2018 17:40

Oud en nieuw

Poesjes - Oud en nieuw

Het is oudejaarsdag en de kittens zijn ervan overtuigd dat ze tot twaalf uur op kunnen blijven. Boudewijn wacht vol spanning op de uitslag van de Keiharde Knakenloterij. Hij volgt het advies op van Ada, de helderziende mossel, en staat een ...

06-12-2018 17:40

Kerst

Poesjes - Kerst

Het is kerst en Boudewijn heeft ontzettend veel zin om dat in zijn eentje te vieren met een enorm feestmaal. De kerstman brengt iedereen cadeautjes, behalve Boudewijn, die maar niet kan begrijpen waarom hij wordt overgeslagen...

05-12-2018 18:00

Winter

Poesjes - Winter

Het heeft gesneeuwd en de hele Kattenlaan is wit. De kittens hebben nog nooit zoiets moois gezien. Bij Boudewijn staat de deurwaarder op de stoep, hij heeft nog één dag om zijn schulden te betalen, anders staan ze allemaal op straat. Ed en ...

04-12-2018 17:45

Broer

Poesjes - Broer

Onverwachts staat Eds broer Nico voor de deur en daar is Ed niet zo blij mee. Ed moet een groot diner koken voor Boudewijn en laat Nico alleen achter in zijn huisje, maar of dat nou zo'n goed idee is?

03-12-2018 17:40

Dief

Poesjes - Dief

Het is herfst en Boudewijn wordt ontzettend melancholisch van al die vallende blaadjes. In de bed & breakfast is de overspannen politierat Wolfgang te gast met zijn geliefde knuffel Onnepon, die tot zijn grote schrik op een gegeven moment v...

02-12-2018 17:45

Gilles

Poesjes - Gilles

De langharige cavia Gilles is te gast in de bed & breakfast. Hij heeft smetvrees en is nogal schrikachtig. De kittens vinden hem eerst maar eng, maar ontdekken dan dat er onder zijn angstaanjagende buitenkant een gevoelig caviahart schuilga...

01-12-2018 17:45

Talentenjacht

Poesjes - Talentenjacht

Vandaag is er een talentenjacht in café 'De kom'. Ed geeft Mandarijn zangles en Luna vraagt zich af of zij ook talent heeft. De swingende wandelende tak Flang is er al van overtuigd dat hij zal winnen, maar dan kent hij Hugo en Boudewijn no...

30-11-2018 17:45

Zomer

Poesjes - Zomer

Het is bloedheet op de Kattenlaan, Mandarijn is bang dat hij ervan zal smelten. Boudewijn heeft spijt dat hij Cathelijne en de kittens heeft laten blijven en wordt horendol van het praatzieke konijn Maurice dat in zijn eentje op huwelijksre...

29-11-2018 17:45

Betrapt

Poesjes - Betrapt

Terwijl Boudewijn midden in een karmaklysma zit, betrapt hij Hugo en Mandarijn in zijn huiskamer. Zonder pardon laat hij Cathelijne en de kittens door Ed op straat zetten. Maar Hugo zou Hugo niet zijn als hij dat zomaar zou laten gebeuren.

28-11-2018 17:45

Isabelle

Poesjes - Isabelle

Ed mag vandaag de allereerste bed & breakfast gast ontvangen voor Boudewijn: Isabelle, wijngaardslak en slakunstenaar. Mandarijn heeft enorm last van hoogtevrees, maar Hugo heeft een briljant plan om die te overwinnen. Als dat maar goed gaa...

27-11-2018 17:45

Ongedierte

Poesjes - Ongedierte

De bankrekening van Boudewijn is nog steeds leeg. Vreemd, want Cathelijne zegt dat ze de huur gewoon heeft overgemaakt. Van de zolderverdieping klinken vreemde geluiden. Ed vertrouwt het niet helemaal. De ongediertebestrijding komt het huis...

26-11-2018 17:45

Café

Poesjes - Café

De kittens hebben honger, maar gelukkig opent café 'De kom' vandaag haar deuren en heeft barvis Annie vast voor lekkere hapjes gezorgd. Hopelijk worden ze onderweg niet ontdekt door Boudewijn, want die heeft het al zwaar genoeg zonder illeg...

24-11-2018 17:40

Buurvrouw

Poesjes - Buurvrouw

Om zijn luxe levensstijl vol te kunnen blijven houden ziet oom Boudewijn zich genoodzaakt om de bovenverdieping te verhuren aan de prachtige, alleenstaande Cathelijne. Maar is Cathelijne wel zo eerlijk als ze er uitziet? En wat draagt ze me...

08-01-2017 08:25

Grote vakantie

Poesjes - Grote vakantie

Eindelijk rust! Denkt Oom Boudewijn. De kittens en Mimi gaan naar papa in Dubai. Butler Ed is er minder blij mee, maar krijgt er een nieuw vriendje bij.

07-01-2017 08:25

Verjaardag

Poesjes - Verjaardag

Feest op de Kattenlaan 9; de kittens zijn jarig! Het wordt uitbundig gevierd, behalve door Oom Boudewijn die zijn gebroken hart probeert te verdrinken.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Poesjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Poesjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Poesjes bij Poesjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Poesjes. Heb je een uitzending van Poesjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Poesjes gemist

Uitzending gemist van Poesjes? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Poesjes, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Poesjes gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Poesjes? Hier kun je alle uitzendingen van Poesjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 07-12-2018 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!