Programma gemist?

Het op tv is oudejaarsdag en de kittens in door zijn ervan overtuigd dat ze tijdens tot door twaalf uur op kunnen blijven. uit Boudewijn wacht door vol spanning op de naar uitslag op tv van de Keiharde Knakenloterij. Hij in volgt het advies op het het van Ada, de helderziende mossel, op tv en het staat een van zijn loten een af aan met Ed. Even met later staat Fancy door Fred van de het Keiharde Knakenloterij voor van de deur, maar voor wie een komt een hij?

Het is kerst op de en Boudewijn heeft op tv ontzettend veel zin om op tv dat in zijn uit eentje te door vieren met een enorm feestmaal. uit De kerstman brengt een iedereen cadeautjes, met behalve Boudewijn, die maar niet het kan op tv begrijpen waarom hij wordt tijdens overgeslagen...

Het door heeft gesneeuwd en de hele het Kattenlaan is wit. tijdens De kittens hebben op tijdens nog nooit zoiets moois met gezien. Bij Boudewijn tijdens staat de naar deurwaarder op de in stoep, hij heeft nog één dag tijdens de om zijn schulden te betalen, op anders staan naar ze allemaal op de straat. Ed en Boudewijn in organiseren een de 'garage sale', hopelijk op is de opbrengst van van de verkoop een van Boudewijns het mooie spulletjes genoeg een om de schulden te van betalen.

Onverwachts staat Eds naar broer naar Nico voor de deur en een daar is Ed het niet zo in blij mee. Ed moet met in een groot diner van koken voor Boudewijn en laat Nico op tv tijdens alleen achter in zijn huisje, maar op of uit dat nou de zo'n goed idee een is?

Het is de herfst en Boudewijn een wordt ontzettend melancholisch van met al die vallende tijdens een blaadjes. In de op bed & breakfast is de de overspannen politierat Wolfgang te tijdens gast met zijn met geliefde knuffel naar Onnepon, die tot zijn met grote een schrik op een gegeven een moment door verdwijnt. Ook Ed blijkt spullen tijdens te missen op en Luna is al tijden op in nergens te bekennen, wat zou door er op gebeurd zijn?

De langharige cavia van Gilles door is te gast in op de van bed & breakfast. Hij heeft tijdens smetvrees in en is nogal schrikachtig. op De kittens naar vinden hem eerst maar eng, naar maar ontdekken een dan dat er onder zijn tijdens op angstaanjagende buitenkant een gevoelig van caviahart schuilgaat.

Vandaag is er uit een talentenjacht op in een café 'De kom'. tijdens Ed geeft Mandarijn zangles en Luna uit vraagt zich naar af of zij uit ook talent heeft. het De swingende op wandelende tak Flang is tijdens er een al van overtuigd dat hij zal het in winnen, maar dan kent hij op tv Hugo van en Boudewijn nog in niet.

Het is de bloedheet door op de Kattenlaan, Mandarijn op tv is bang dat hij met ervan zal smelten. door Boudewijn naar heeft spijt dat hij Cathelijne op en naar de kittens heeft laten een blijven en in wordt horendol van van het praatzieke konijn Maurice dat in tijdens zijn eentje met op huwelijksreis naar is om over zijn asielverleden van in heen te komen en van op zichzelf te leren tijdens houden.

Terwijl Boudewijn op midden in het een karmaklysma zit, betrapt hij tijdens Hugo en Mandarijn de in zijn het huiskamer. Zonder pardon de laat hij Cathelijne en de de kittens door op tv Ed op straat met zetten. op Maar Hugo zou Hugo niet uit zijn als de hij dat een zomaar zou in laten gebeuren.

Ed mag vandaag van de allereerste van bed op & breakfast gast van ontvangen voor Boudewijn: Isabelle, op wijngaardslak en naar slakunstenaar. Mandarijn heeft door enorm last van op hoogtevrees, maar Hugo heeft een briljant op plan om die op een te overwinnen. Als door dat maar goed de gaat.

De tijdens bankrekening van Boudewijn is nog het steeds een leeg. Vreemd, want van Cathelijne zegt dat door ze de huur gewoon heeft in overgemaakt. Van naar de door zolderverdieping klinken vreemde geluiden. Ed van vertrouwt met het niet helemaal. De van ongediertebestrijding komt door het huis onderzoeken en de een kittens weten nog op net te op tv ontsnappen.

De kittens in hebben honger, op maar gelukkig opent café 'De in kom' vandaag naar haar deuren en uit heeft barvis de Annie vast voor naar lekkere hapjes gezorgd. Hopelijk naar worden ze de onderweg niet ontdekt door door Boudewijn, van want die heeft het al het zwaar genoeg zonder door illegale met kittens in zijn van huis.

Om met zijn luxe levensstijl vol te door met kunnen blijven houden uit ziet oom Boudewijn zich het genoodzaakt om op tv de bovenverdieping te verhuren aan met de prachtige, alleenstaande op Cathelijne. Maar het is Cathelijne wel zo op tv eerlijk als ze op tv er uitziet? een En wat draagt tijdens ze mee in een haar grote, zware de koffer?

Eindelijk rust! Denkt van Oom Boudewijn. uit De kittens en uit Mimi gaan op tv naar papa uit in Dubai. Butler uit Ed is er minder naar blij mee, maar krijgt er uit een nieuw vriendje naar naar bij.

Feest op de naar Kattenlaan naar 9; de kittens zijn op tv jarig! Het wordt naar uitbundig gevierd, behalve door tijdens een Oom Boudewijn die door zijn gebroken hart probeert te op verdrinken.

oktober 2020
07-12-2018 17:40

Oud en nieuw

Poesjes - Oud en nieuw

Het is oudejaarsdag en de kittens zijn ervan overtuigd dat ze tot twaalf uur op kunnen blijven. Boudewijn wacht vol spanning op de uitslag van de Keiharde Knakenloterij. Hij volgt het advies op van Ada, de helderziende mossel, en staat een ...

06-12-2018 17:40

Kerst

Poesjes - Kerst

Het is kerst en Boudewijn heeft ontzettend veel zin om dat in zijn eentje te vieren met een enorm feestmaal. De kerstman brengt iedereen cadeautjes, behalve Boudewijn, die maar niet kan begrijpen waarom hij wordt overgeslagen...

05-12-2018 18:00

Winter

Poesjes - Winter

Het heeft gesneeuwd en de hele Kattenlaan is wit. De kittens hebben nog nooit zoiets moois gezien. Bij Boudewijn staat de deurwaarder op de stoep, hij heeft nog één dag om zijn schulden te betalen, anders staan ze allemaal op straat. Ed en ...

04-12-2018 17:45

Broer

Poesjes - Broer

Onverwachts staat Eds broer Nico voor de deur en daar is Ed niet zo blij mee. Ed moet een groot diner koken voor Boudewijn en laat Nico alleen achter in zijn huisje, maar of dat nou zo'n goed idee is?

03-12-2018 17:40

Dief

Poesjes - Dief

Het is herfst en Boudewijn wordt ontzettend melancholisch van al die vallende blaadjes. In de bed & breakfast is de overspannen politierat Wolfgang te gast met zijn geliefde knuffel Onnepon, die tot zijn grote schrik op een gegeven moment v...

02-12-2018 17:45

Gilles

Poesjes - Gilles

De langharige cavia Gilles is te gast in de bed & breakfast. Hij heeft smetvrees en is nogal schrikachtig. De kittens vinden hem eerst maar eng, maar ontdekken dan dat er onder zijn angstaanjagende buitenkant een gevoelig caviahart schuilga...

01-12-2018 17:45

Talentenjacht

Poesjes - Talentenjacht

Vandaag is er een talentenjacht in café 'De kom'. Ed geeft Mandarijn zangles en Luna vraagt zich af of zij ook talent heeft. De swingende wandelende tak Flang is er al van overtuigd dat hij zal winnen, maar dan kent hij Hugo en Boudewijn no...

30-11-2018 17:45

Zomer

Poesjes - Zomer

Het is bloedheet op de Kattenlaan, Mandarijn is bang dat hij ervan zal smelten. Boudewijn heeft spijt dat hij Cathelijne en de kittens heeft laten blijven en wordt horendol van het praatzieke konijn Maurice dat in zijn eentje op huwelijksre...

29-11-2018 17:45

Betrapt

Poesjes - Betrapt

Terwijl Boudewijn midden in een karmaklysma zit, betrapt hij Hugo en Mandarijn in zijn huiskamer. Zonder pardon laat hij Cathelijne en de kittens door Ed op straat zetten. Maar Hugo zou Hugo niet zijn als hij dat zomaar zou laten gebeuren.

28-11-2018 17:45

Isabelle

Poesjes - Isabelle

Ed mag vandaag de allereerste bed & breakfast gast ontvangen voor Boudewijn: Isabelle, wijngaardslak en slakunstenaar. Mandarijn heeft enorm last van hoogtevrees, maar Hugo heeft een briljant plan om die te overwinnen. Als dat maar goed gaa...

27-11-2018 17:45

Ongedierte

Poesjes - Ongedierte

De bankrekening van Boudewijn is nog steeds leeg. Vreemd, want Cathelijne zegt dat ze de huur gewoon heeft overgemaakt. Van de zolderverdieping klinken vreemde geluiden. Ed vertrouwt het niet helemaal. De ongediertebestrijding komt het huis...

26-11-2018 17:45

Café

Poesjes - Café

De kittens hebben honger, maar gelukkig opent café 'De kom' vandaag haar deuren en heeft barvis Annie vast voor lekkere hapjes gezorgd. Hopelijk worden ze onderweg niet ontdekt door Boudewijn, want die heeft het al zwaar genoeg zonder illeg...

24-11-2018 17:40

Buurvrouw

Poesjes - Buurvrouw

Om zijn luxe levensstijl vol te kunnen blijven houden ziet oom Boudewijn zich genoodzaakt om de bovenverdieping te verhuren aan de prachtige, alleenstaande Cathelijne. Maar is Cathelijne wel zo eerlijk als ze er uitziet? En wat draagt ze me...

08-01-2017 08:25

Grote vakantie

Poesjes - Grote vakantie

Eindelijk rust! Denkt Oom Boudewijn. De kittens en Mimi gaan naar papa in Dubai. Butler Ed is er minder blij mee, maar krijgt er een nieuw vriendje bij.

07-01-2017 08:25

Verjaardag

Poesjes - Verjaardag

Feest op de Kattenlaan 9; de kittens zijn jarig! Het wordt uitbundig gevierd, behalve door Oom Boudewijn die zijn gebroken hart probeert te verdrinken.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Poesjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Poesjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Poesjes bij Poesjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Poesjes. Heb je een uitzending van Poesjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Poesjes gemist

Uitzending gemist van Poesjes? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Poesjes, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Poesjes gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Poesjes? Hier kun je alle uitzendingen van Poesjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 07-12-2018 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!