Programma gemist?

Het naar is oudejaarsdag en met de kittens door zijn ervan overtuigd dat met ze tot door twaalf uur op kunnen blijven. Boudewijn op in wacht vol spanning op de uitslag in van de een Keiharde in Knakenloterij. Hij volgt het het advies op van Ada, de de in helderziende mossel, en staat een op tv van in zijn loten af van aan Ed. Even uit later staat Fancy Fred van van de Keiharde in Knakenloterij voor de op deur, maar tijdens voor wie komt uit hij?

Het is kerst uit naar en Boudewijn heeft ontzettend door veel zin om dat uit in zijn eentje in te vieren met een op tv enorm de feestmaal. De kerstman brengt tijdens iedereen tijdens cadeautjes, behalve Boudewijn, die maar niet tijdens op kan begrijpen waarom in hij wordt overgeslagen...

Het heeft door gesneeuwd en de op hele Kattenlaan door is wit. op De kittens hebben nog op tv nooit zoiets moois gezien. Bij in Boudewijn staat met de deurwaarder op door de stoep, hij heeft op nog één uit dag om zijn in schulden te met betalen, anders staan ze allemaal door op straat. Ed op en Boudewijn door organiseren in een 'garage sale', hopelijk is de een uit opbrengst van de met verkoop van Boudewijns mooie spulletjes genoeg naar om de schulden naar te tijdens betalen.

Onverwachts staat Eds op tv broer Nico voor een de deur een en daar op tv is Ed op tv niet zo blij mee. Ed moet de een op tv groot diner koken voor Boudewijn op tv en op laat Nico alleen achter door in zijn huisje, op tv maar of naar dat nou zo'n goed idee op tv door is?

Het op is herfst en de Boudewijn wordt ontzettend melancholisch de van al een die vallende blaadjes. In de van bed & het breakfast in is de overspannen politierat Wolfgang te naar op gast met zijn geliefde op knuffel Onnepon, die tot zijn met grote met schrik op een gegeven naar moment verdwijnt. op tv Ook Ed blijkt spullen op tv te missen naar en Luna is het al tijden naar nergens te bekennen, in wat zou er gebeurd tijdens zijn?

De in langharige cavia Gilles is te tijdens gast met in de van bed & breakfast. Hij op heeft smetvrees naar en is nogal met schrikachtig. De kittens vinden hem eerst tijdens maar in eng, maar ontdekken dan uit dat er een onder zijn angstaanjagende een buitenkant een uit gevoelig caviahart schuilgaat.

Vandaag in is er een talentenjacht door in café 'De tijdens kom'. uit Ed geeft Mandarijn zangles en de Luna vraagt zich op af of zij ook de talent heeft. De tijdens swingende tijdens wandelende tak Flang is tijdens er al van met overtuigd dat hij met zal naar winnen, maar dan naar kent hij Hugo en Boudewijn nog op een niet.

Het is bloedheet van op de in Kattenlaan, op tv Mandarijn is bang dat hij in ervan uit zal smelten. Boudewijn heeft spijt dat uit hij een Cathelijne en met de kittens heeft naar laten blijven en wordt horendol van van het naar praatzieke konijn Maurice dat de in zijn eentje van op van huwelijksreis is om het over zijn asielverleden tijdens heen te komen en het van zichzelf te leren op tv houden.

Terwijl Boudewijn midden op tv in de een karmaklysma zit, een betrapt hij Hugo en op Mandarijn op tv in zijn huiskamer. Zonder pardon met laat hij Cathelijne en van de kittens door uit Ed op straat uit zetten. Maar in Hugo zou Hugo niet op een zijn als hij dat naar zomaar zou laten tijdens gebeuren.

Ed mag vandaag in een de allereerste bed & breakfast gast het ontvangen voor op tv Boudewijn: op Isabelle, wijngaardslak en slakunstenaar. Mandarijn het heeft met enorm last van hoogtevrees, maar met Hugo heeft het een briljant plan op om die de te overwinnen. Als dat maar het goed van gaat.

De bankrekening op van Boudewijn is nog in in steeds leeg. Vreemd, want met Cathelijne zegt dat door ze de huur op gewoon heeft met overgemaakt. Van de zolderverdieping naar klinken vreemde op geluiden. Ed vertrouwt het niet naar helemaal. De ongediertebestrijding komt de uit het huis onderzoeken en de op kittens weten nog tijdens net in te ontsnappen.

De kittens hebben op honger, uit maar gelukkig opent de café 'De kom' vandaag haar naar deuren en heeft het barvis Annie van vast voor lekkere door hapjes gezorgd. naar Hopelijk worden de ze onderweg niet ontdekt op door Boudewijn, het want die heeft door het al zwaar het genoeg zonder illegale door kittens in zijn naar huis.

Om het zijn luxe levensstijl vol in te kunnen tijdens blijven houden ziet oom Boudewijn het op tv zich genoodzaakt om de bovenverdieping te naar van verhuren aan de prachtige, alleenstaande Cathelijne. tijdens Maar is van Cathelijne wel zo eerlijk de in als ze er uitziet? van En wat draagt ze op tv mee in haar grote, door zware van koffer?

Eindelijk rust! in Denkt door Oom Boudewijn. De het kittens en Mimi gaan naar papa tijdens in Dubai. Butler in tijdens Ed is er met minder blij mee, van maar krijgt er een door nieuw vriendje met bij.

Feest van op de Kattenlaan 9; de de kittens zijn op tv jarig! het Het wordt uitbundig gevierd, behalve uit door Oom uit Boudewijn die zijn het gebroken hart op probeert te verdrinken.

december 2018
07-12-2018 17:40

Oud en nieuw

Poesjes - Oud en nieuw

Het is oudejaarsdag en de kittens zijn ervan overtuigd dat ze tot twaalf uur op kunnen blijven. Boudewijn wacht vol spanning op de uitslag van de Keiharde Knakenloterij. Hij volgt het advies op van Ada, de helderziende mossel, en staat een ...

06-12-2018 17:40

Kerst

Poesjes - Kerst

Het is kerst en Boudewijn heeft ontzettend veel zin om dat in zijn eentje te vieren met een enorm feestmaal. De kerstman brengt iedereen cadeautjes, behalve Boudewijn, die maar niet kan begrijpen waarom hij wordt overgeslagen...

05-12-2018 18:00

Winter

Poesjes - Winter

Het heeft gesneeuwd en de hele Kattenlaan is wit. De kittens hebben nog nooit zoiets moois gezien. Bij Boudewijn staat de deurwaarder op de stoep, hij heeft nog één dag om zijn schulden te betalen, anders staan ze allemaal op straat. Ed en ...

04-12-2018 17:45

Broer

Poesjes - Broer

Onverwachts staat Eds broer Nico voor de deur en daar is Ed niet zo blij mee. Ed moet een groot diner koken voor Boudewijn en laat Nico alleen achter in zijn huisje, maar of dat nou zo'n goed idee is?

03-12-2018 17:40

Dief

Poesjes - Dief

Het is herfst en Boudewijn wordt ontzettend melancholisch van al die vallende blaadjes. In de bed & breakfast is de overspannen politierat Wolfgang te gast met zijn geliefde knuffel Onnepon, die tot zijn grote schrik op een gegeven moment v...

02-12-2018 17:45

Gilles

Poesjes - Gilles

De langharige cavia Gilles is te gast in de bed & breakfast. Hij heeft smetvrees en is nogal schrikachtig. De kittens vinden hem eerst maar eng, maar ontdekken dan dat er onder zijn angstaanjagende buitenkant een gevoelig caviahart schuilga...

01-12-2018 17:45

Talentenjacht

Poesjes - Talentenjacht

Vandaag is er een talentenjacht in café 'De kom'. Ed geeft Mandarijn zangles en Luna vraagt zich af of zij ook talent heeft. De swingende wandelende tak Flang is er al van overtuigd dat hij zal winnen, maar dan kent hij Hugo en Boudewijn no...

30-11-2018 17:45

Zomer

Poesjes - Zomer

Het is bloedheet op de Kattenlaan, Mandarijn is bang dat hij ervan zal smelten. Boudewijn heeft spijt dat hij Cathelijne en de kittens heeft laten blijven en wordt horendol van het praatzieke konijn Maurice dat in zijn eentje op huwelijksre...

29-11-2018 17:45

Betrapt

Poesjes - Betrapt

Terwijl Boudewijn midden in een karmaklysma zit, betrapt hij Hugo en Mandarijn in zijn huiskamer. Zonder pardon laat hij Cathelijne en de kittens door Ed op straat zetten. Maar Hugo zou Hugo niet zijn als hij dat zomaar zou laten gebeuren.

28-11-2018 17:45

Isabelle

Poesjes - Isabelle

Ed mag vandaag de allereerste bed & breakfast gast ontvangen voor Boudewijn: Isabelle, wijngaardslak en slakunstenaar. Mandarijn heeft enorm last van hoogtevrees, maar Hugo heeft een briljant plan om die te overwinnen. Als dat maar goed gaa...

27-11-2018 17:45

Ongedierte

Poesjes - Ongedierte

De bankrekening van Boudewijn is nog steeds leeg. Vreemd, want Cathelijne zegt dat ze de huur gewoon heeft overgemaakt. Van de zolderverdieping klinken vreemde geluiden. Ed vertrouwt het niet helemaal. De ongediertebestrijding komt het huis...

26-11-2018 17:45

Café

Poesjes - Café

De kittens hebben honger, maar gelukkig opent café 'De kom' vandaag haar deuren en heeft barvis Annie vast voor lekkere hapjes gezorgd. Hopelijk worden ze onderweg niet ontdekt door Boudewijn, want die heeft het al zwaar genoeg zonder illeg...

24-11-2018 17:40

Buurvrouw

Poesjes - Buurvrouw

Om zijn luxe levensstijl vol te kunnen blijven houden ziet oom Boudewijn zich genoodzaakt om de bovenverdieping te verhuren aan de prachtige, alleenstaande Cathelijne. Maar is Cathelijne wel zo eerlijk als ze er uitziet? En wat draagt ze me...

08-01-2017 08:25

Grote vakantie

Poesjes - Grote vakantie

Eindelijk rust! Denkt Oom Boudewijn. De kittens en Mimi gaan naar papa in Dubai. Butler Ed is er minder blij mee, maar krijgt er een nieuw vriendje bij.

07-01-2017 08:25

Verjaardag

Poesjes - Verjaardag

Feest op de Kattenlaan 9; de kittens zijn jarig! Het wordt uitbundig gevierd, behalve door Oom Boudewijn die zijn gebroken hart probeert te verdrinken.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Poesjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Poesjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Poesjes bij Poesjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Poesjes. Heb je een uitzending van Poesjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Poesjes gemist

Uitzending gemist van Poesjes? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Poesjes, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Poesjes gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Poesjes? Hier kun je alle uitzendingen van Poesjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 07-12-2018 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord