Programma gemist?

Het is oudejaarsdag op door en de kittens zijn ervan overtuigd van dat ze tot op tv twaalf uur met op naar kunnen blijven. Boudewijn wacht vol het spanning op van de uitslag van de Keiharde een Knakenloterij. Hij in volgt het het advies op van Ada, op tv de helderziende mossel, in en staat een van tijdens tijdens zijn loten af aan uit Ed. Even later staat Fancy op op tv Fred van de Keiharde van Knakenloterij voor op tv de deur, maar door voor wie komt naar hij?

Het is kerst op en Boudewijn heeft tijdens ontzettend op veel zin om dat in met zijn tijdens eentje te vieren met op een enorm de feestmaal. De kerstman brengt iedereen de naar cadeautjes, behalve Boudewijn, die een maar niet kan begrijpen de waarom een hij wordt overgeslagen...

Het naar heeft gesneeuwd en de uit hele Kattenlaan is het wit. in De kittens hebben nog nooit zoiets op tv moois gezien. van Bij Boudewijn op tv staat de deurwaarder op door de stoep, van hij heeft nog tijdens één dag om zijn schulden met te betalen, anders in staan ze allemaal door op straat. Ed op tv en op Boudewijn organiseren in een 'garage sale', hopelijk is de in opbrengst van de uit verkoop van Boudewijns naar mooie de spulletjes genoeg om de een schulden op tv te betalen.

Onverwachts staat op tv Eds broer in Nico voor op tv de deur en de daar is Ed niet zo naar blij mee. Ed op moet een groot diner op tv koken voor een Boudewijn en laat op tv Nico alleen achter in naar zijn huisje, met maar of naar dat nou op tv zo'n goed idee het is?

Het is op herfst tijdens en Boudewijn wordt naar ontzettend melancholisch van de al die vallende blaadjes. In uit de met bed & breakfast de is de overspannen politierat Wolfgang te op gast met zijn in met geliefde knuffel Onnepon, die op tv tot zijn grote schrik in op een door gegeven moment verdwijnt. Ook een Ed tijdens blijkt spullen te missen en Luna een op is al tijden nergens tijdens te bekennen, wat zou door er gebeurd op tv zijn?

De op langharige cavia Gilles op is te gast in de het bed & naar breakfast. Hij heeft smetvrees van door en is nogal schrikachtig. De kittens naar vinden hem eerst op tv maar eng, naar maar ontdekken dan dat naar er onder zijn door angstaanjagende buitenkant een uit gevoelig tijdens caviahart schuilgaat.

Vandaag is door er een talentenjacht van in café 'De kom'. een tijdens Ed geeft Mandarijn naar zangles en Luna vraagt in zich af of zij ook met talent heeft. een De op tv swingende wandelende tak van Flang is er al van overtuigd uit dat hij zal naar winnen, maar het dan kent hij Hugo het en op Boudewijn nog door niet.

Het naar is bloedheet op de Kattenlaan, in Mandarijn uit is bang naar dat hij ervan zal smelten. het Boudewijn van heeft spijt dat hij Cathelijne naar en de kittens op heeft laten blijven van en een wordt horendol van uit het praatzieke konijn Maurice van dat in zijn eentje op naar van huwelijksreis is om over zijn door asielverleden heen te komen een en uit van zichzelf te leren de houden.

Terwijl tijdens Boudewijn midden in het een karmaklysma zit, van betrapt hij door Hugo en Mandarijn naar in zijn huiskamer. Zonder op tv pardon laat hij Cathelijne naar en de kittens door in Ed op straat de zetten. naar Maar Hugo zou Hugo op tv niet zijn naar als hij dat zomaar het zou laten tijdens gebeuren.

Ed mag vandaag tijdens in de allereerste bed & de breakfast gast naar ontvangen voor Boudewijn: Isabelle, door wijngaardslak en naar slakunstenaar. Mandarijn heeft uit enorm last van op hoogtevrees, maar Hugo heeft een briljant een plan tijdens om die te overwinnen. Als de het dat maar goed op tv gaat.

De de bankrekening van Boudewijn is nog in in steeds leeg. Vreemd, want Cathelijne zegt door dat ze op de huur met gewoon heeft op tv overgemaakt. Van de zolderverdieping klinken vreemde op geluiden. Ed door vertrouwt een het niet helemaal. een De ongediertebestrijding komt het huis onderzoeken van het en de kittens weten naar nog net te op ontsnappen.

De kittens hebben de honger, maar gelukkig met opent café 'De uit met kom' vandaag haar uit deuren en heeft barvis Annie vast tijdens van voor lekkere hapjes gezorgd. Hopelijk worden het ze onderweg niet een ontdekt tijdens door Boudewijn, want die in heeft het al zwaar met genoeg een zonder illegale kittens in tijdens zijn op tv huis.

Om zijn op luxe levensstijl vol met te kunnen blijven in houden ziet oom Boudewijn door op zich genoodzaakt om de bovenverdieping te het de verhuren aan de prachtige, op alleenstaande Cathelijne. Maar is het Cathelijne wel zo van eerlijk op als ze er uitziet? En wat het draagt ze op tv mee in haar een grote, zware uit koffer?

Eindelijk rust! Denkt een Oom uit Boudewijn. De tijdens kittens en Mimi gaan naar papa van in van Dubai. Butler in Ed is er minder blij het mee, maar krijgt het er naar een nieuw vriendje op bij.

Feest met op de Kattenlaan 9; de op op tv kittens zijn jarig! door Het wordt uitbundig gevierd, uit behalve door Oom Boudewijn uit die zijn gebroken naar hart probeert te in verdrinken.

februari 2019
07-12-2018 17:40

Oud en nieuw

Poesjes - Oud en nieuw

Het is oudejaarsdag en de kittens zijn ervan overtuigd dat ze tot twaalf uur op kunnen blijven. Boudewijn wacht vol spanning op de uitslag van de Keiharde Knakenloterij. Hij volgt het advies op van Ada, de helderziende mossel, en staat een ...

06-12-2018 17:40

Kerst

Poesjes - Kerst

Het is kerst en Boudewijn heeft ontzettend veel zin om dat in zijn eentje te vieren met een enorm feestmaal. De kerstman brengt iedereen cadeautjes, behalve Boudewijn, die maar niet kan begrijpen waarom hij wordt overgeslagen...

05-12-2018 18:00

Winter

Poesjes - Winter

Het heeft gesneeuwd en de hele Kattenlaan is wit. De kittens hebben nog nooit zoiets moois gezien. Bij Boudewijn staat de deurwaarder op de stoep, hij heeft nog één dag om zijn schulden te betalen, anders staan ze allemaal op straat. Ed en ...

04-12-2018 17:45

Broer

Poesjes - Broer

Onverwachts staat Eds broer Nico voor de deur en daar is Ed niet zo blij mee. Ed moet een groot diner koken voor Boudewijn en laat Nico alleen achter in zijn huisje, maar of dat nou zo'n goed idee is?

03-12-2018 17:40

Dief

Poesjes - Dief

Het is herfst en Boudewijn wordt ontzettend melancholisch van al die vallende blaadjes. In de bed & breakfast is de overspannen politierat Wolfgang te gast met zijn geliefde knuffel Onnepon, die tot zijn grote schrik op een gegeven moment v...

02-12-2018 17:45

Gilles

Poesjes - Gilles

De langharige cavia Gilles is te gast in de bed & breakfast. Hij heeft smetvrees en is nogal schrikachtig. De kittens vinden hem eerst maar eng, maar ontdekken dan dat er onder zijn angstaanjagende buitenkant een gevoelig caviahart schuilga...

01-12-2018 17:45

Talentenjacht

Poesjes - Talentenjacht

Vandaag is er een talentenjacht in café 'De kom'. Ed geeft Mandarijn zangles en Luna vraagt zich af of zij ook talent heeft. De swingende wandelende tak Flang is er al van overtuigd dat hij zal winnen, maar dan kent hij Hugo en Boudewijn no...

30-11-2018 17:45

Zomer

Poesjes - Zomer

Het is bloedheet op de Kattenlaan, Mandarijn is bang dat hij ervan zal smelten. Boudewijn heeft spijt dat hij Cathelijne en de kittens heeft laten blijven en wordt horendol van het praatzieke konijn Maurice dat in zijn eentje op huwelijksre...

29-11-2018 17:45

Betrapt

Poesjes - Betrapt

Terwijl Boudewijn midden in een karmaklysma zit, betrapt hij Hugo en Mandarijn in zijn huiskamer. Zonder pardon laat hij Cathelijne en de kittens door Ed op straat zetten. Maar Hugo zou Hugo niet zijn als hij dat zomaar zou laten gebeuren.

28-11-2018 17:45

Isabelle

Poesjes - Isabelle

Ed mag vandaag de allereerste bed & breakfast gast ontvangen voor Boudewijn: Isabelle, wijngaardslak en slakunstenaar. Mandarijn heeft enorm last van hoogtevrees, maar Hugo heeft een briljant plan om die te overwinnen. Als dat maar goed gaa...

27-11-2018 17:45

Ongedierte

Poesjes - Ongedierte

De bankrekening van Boudewijn is nog steeds leeg. Vreemd, want Cathelijne zegt dat ze de huur gewoon heeft overgemaakt. Van de zolderverdieping klinken vreemde geluiden. Ed vertrouwt het niet helemaal. De ongediertebestrijding komt het huis...

26-11-2018 17:45

Café

Poesjes - Café

De kittens hebben honger, maar gelukkig opent café 'De kom' vandaag haar deuren en heeft barvis Annie vast voor lekkere hapjes gezorgd. Hopelijk worden ze onderweg niet ontdekt door Boudewijn, want die heeft het al zwaar genoeg zonder illeg...

24-11-2018 17:40

Buurvrouw

Poesjes - Buurvrouw

Om zijn luxe levensstijl vol te kunnen blijven houden ziet oom Boudewijn zich genoodzaakt om de bovenverdieping te verhuren aan de prachtige, alleenstaande Cathelijne. Maar is Cathelijne wel zo eerlijk als ze er uitziet? En wat draagt ze me...

08-01-2017 08:25

Grote vakantie

Poesjes - Grote vakantie

Eindelijk rust! Denkt Oom Boudewijn. De kittens en Mimi gaan naar papa in Dubai. Butler Ed is er minder blij mee, maar krijgt er een nieuw vriendje bij.

07-01-2017 08:25

Verjaardag

Poesjes - Verjaardag

Feest op de Kattenlaan 9; de kittens zijn jarig! Het wordt uitbundig gevierd, behalve door Oom Boudewijn die zijn gebroken hart probeert te verdrinken.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Poesjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Poesjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Poesjes bij Poesjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Poesjes. Heb je een uitzending van Poesjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Poesjes gemist

Uitzending gemist van Poesjes? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Poesjes, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Poesjes gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Poesjes? Hier kun je alle uitzendingen van Poesjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 07-12-2018 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord