Programma gemist?

Het is oudejaarsdag op tv en van de kittens zijn ervan naar overtuigd de dat ze tot twaalf uur op naar kunnen blijven. in Boudewijn wacht vol spanning tijdens op de de uitslag van het de Keiharde Knakenloterij. met Hij volgt het uit advies op van Ada, met de helderziende mossel, naar en staat een van van zijn loten naar af tijdens aan Ed. Even in later staat Fancy in Fred van de Keiharde Knakenloterij de voor de deur, door maar de voor wie komt naar hij?

Het in is kerst en Boudewijn op heeft uit ontzettend veel zin om uit dat in zijn eentje te uit met vieren met een tijdens enorm feestmaal. De kerstman een brengt iedereen met cadeautjes, behalve Boudewijn, die maar niet met kan begrijpen waarom tijdens hij in wordt overgeslagen...

Het van heeft gesneeuwd en uit de hele op Kattenlaan is wit. De kittens hebben naar nog nooit zoiets van moois gezien. van Bij Boudewijn uit staat de de deurwaarder op de stoep, hij heeft uit nog naar één dag door om zijn schulden te betalen, anders van op staan ze allemaal op straat. Ed in en naar Boudewijn organiseren een 'garage naar sale', hopelijk met is de op opbrengst van de van verkoop van Boudewijns naar mooie spulletjes genoeg om de schulden naar van te betalen.

Onverwachts in staat Eds op broer Nico voor de deur een en daar op tv is Ed niet zo blij van mee. Ed moet door een groot op tv diner in koken voor Boudewijn en laat naar Nico alleen achter in op zijn uit huisje, maar van of dat nou zo'n op goed idee op is?

Het is op tv herfst en Boudewijn van wordt een ontzettend melancholisch van al naar die vallende blaadjes. In de tijdens bed tijdens & breakfast een is de overspannen politierat Wolfgang te door gast het met zijn geliefde knuffel Onnepon, met die tot zijn op grote schrik met op van een gegeven moment verdwijnt. de Ook Ed een blijkt spullen te missen en Luna een is al een tijden nergens te de bekennen, wat van zou er gebeurd naar zijn?

De naar langharige cavia Gilles is te de gast in in de bed & breakfast. uit Hij op tv heeft smetvrees en is nogal de schrikachtig. De naar kittens vinden hem eerst een maar eng, maar op tv ontdekken uit dan dat er onder zijn de angstaanjagende buitenkant in een gevoelig caviahart van schuilgaat.

Vandaag is er uit een talentenjacht in van een café 'De kom'. Ed tijdens geeft Mandarijn zangles en in Luna op tv vraagt zich af of zij ook in talent heeft. met De swingende wandelende tak een Flang op tv is er op tv al van overtuigd dat hij zal naar winnen, maar dan een naar kent hij Hugo en Boudewijn nog naar een niet.

Het uit is bloedheet op de Kattenlaan, door Mandarijn is op tv bang dat hij uit ervan zal op tv smelten. Boudewijn heeft spijt dat van in hij Cathelijne en de kittens heeft uit door laten blijven en wordt horendol van op het praatzieke door konijn Maurice op dat in zijn eentje op op huwelijksreis met is om over in zijn asielverleden heen door te komen en van het zichzelf te leren op houden.

Terwijl Boudewijn naar midden in een karmaklysma op zit, betrapt hij op Hugo en met Mandarijn in zijn huiskamer. een Zonder pardon naar laat hij Cathelijne en op een de kittens door Ed op tijdens straat zetten. Maar een Hugo zou Hugo het niet zijn als een hij dat zomaar naar zou laten met gebeuren.

Ed op mag vandaag de allereerste op bed op & breakfast gast ontvangen naar voor Boudewijn: met Isabelle, wijngaardslak en slakunstenaar. naar Mandarijn heeft enorm last van op tv hoogtevrees, maar Hugo het tijdens heeft een briljant plan om het die te van overwinnen. Als dat op maar goed op tv gaat.

De op bankrekening van naar Boudewijn is nog steeds door leeg. Vreemd, want Cathelijne zegt naar dat ze de tijdens huur gewoon in heeft overgemaakt. naar Van de zolderverdieping klinken vreemde op tv tijdens geluiden. Ed vertrouwt het niet helemaal. een De uit ongediertebestrijding komt het huis op tv onderzoeken en de kittens tijdens weten een nog net op tv te ontsnappen.

De kittens een hebben honger, tijdens maar gelukkig met opent café 'De kom' vandaag haar van deuren en heeft op tv barvis Annie vast door voor lekkere hapjes tijdens gezorgd. op tv Hopelijk worden met ze onderweg niet door ontdekt door Boudewijn, want die heeft van het al door zwaar genoeg een zonder illegale kittens het in zijn tijdens huis.

Om op zijn luxe in levensstijl vol te in kunnen blijven houden ziet oom Boudewijn in zich het genoodzaakt om de bovenverdieping te op tv de verhuren aan de op prachtige, alleenstaande Cathelijne. tijdens Maar is Cathelijne wel zo eerlijk van als ze er in door uitziet? En wat tijdens draagt ze mee met in haar grote, zware een koffer?

Eindelijk rust! Denkt op tv Oom op Boudewijn. De kittens en Mimi met gaan naar tijdens papa in Dubai. op tv Butler van Ed is er minder blij mee, de de maar krijgt er een in nieuw vriendje de bij.

Feest van op de Kattenlaan op 9; de kittens de zijn jarig! Het naar wordt uitbundig gevierd, behalve het door naar Oom Boudewijn die zijn gebroken het hart probeert te een verdrinken.

mei 2019
07-12-2018 17:40

Oud en nieuw

Poesjes - Oud en nieuw

Het is oudejaarsdag en de kittens zijn ervan overtuigd dat ze tot twaalf uur op kunnen blijven. Boudewijn wacht vol spanning op de uitslag van de Keiharde Knakenloterij. Hij volgt het advies op van Ada, de helderziende mossel, en staat een ...

06-12-2018 17:40

Kerst

Poesjes - Kerst

Het is kerst en Boudewijn heeft ontzettend veel zin om dat in zijn eentje te vieren met een enorm feestmaal. De kerstman brengt iedereen cadeautjes, behalve Boudewijn, die maar niet kan begrijpen waarom hij wordt overgeslagen...

05-12-2018 18:00

Winter

Poesjes - Winter

Het heeft gesneeuwd en de hele Kattenlaan is wit. De kittens hebben nog nooit zoiets moois gezien. Bij Boudewijn staat de deurwaarder op de stoep, hij heeft nog één dag om zijn schulden te betalen, anders staan ze allemaal op straat. Ed en ...

04-12-2018 17:45

Broer

Poesjes - Broer

Onverwachts staat Eds broer Nico voor de deur en daar is Ed niet zo blij mee. Ed moet een groot diner koken voor Boudewijn en laat Nico alleen achter in zijn huisje, maar of dat nou zo'n goed idee is?

03-12-2018 17:40

Dief

Poesjes - Dief

Het is herfst en Boudewijn wordt ontzettend melancholisch van al die vallende blaadjes. In de bed & breakfast is de overspannen politierat Wolfgang te gast met zijn geliefde knuffel Onnepon, die tot zijn grote schrik op een gegeven moment v...

02-12-2018 17:45

Gilles

Poesjes - Gilles

De langharige cavia Gilles is te gast in de bed & breakfast. Hij heeft smetvrees en is nogal schrikachtig. De kittens vinden hem eerst maar eng, maar ontdekken dan dat er onder zijn angstaanjagende buitenkant een gevoelig caviahart schuilga...

01-12-2018 17:45

Talentenjacht

Poesjes - Talentenjacht

Vandaag is er een talentenjacht in café 'De kom'. Ed geeft Mandarijn zangles en Luna vraagt zich af of zij ook talent heeft. De swingende wandelende tak Flang is er al van overtuigd dat hij zal winnen, maar dan kent hij Hugo en Boudewijn no...

30-11-2018 17:45

Zomer

Poesjes - Zomer

Het is bloedheet op de Kattenlaan, Mandarijn is bang dat hij ervan zal smelten. Boudewijn heeft spijt dat hij Cathelijne en de kittens heeft laten blijven en wordt horendol van het praatzieke konijn Maurice dat in zijn eentje op huwelijksre...

29-11-2018 17:45

Betrapt

Poesjes - Betrapt

Terwijl Boudewijn midden in een karmaklysma zit, betrapt hij Hugo en Mandarijn in zijn huiskamer. Zonder pardon laat hij Cathelijne en de kittens door Ed op straat zetten. Maar Hugo zou Hugo niet zijn als hij dat zomaar zou laten gebeuren.

28-11-2018 17:45

Isabelle

Poesjes - Isabelle

Ed mag vandaag de allereerste bed & breakfast gast ontvangen voor Boudewijn: Isabelle, wijngaardslak en slakunstenaar. Mandarijn heeft enorm last van hoogtevrees, maar Hugo heeft een briljant plan om die te overwinnen. Als dat maar goed gaa...

27-11-2018 17:45

Ongedierte

Poesjes - Ongedierte

De bankrekening van Boudewijn is nog steeds leeg. Vreemd, want Cathelijne zegt dat ze de huur gewoon heeft overgemaakt. Van de zolderverdieping klinken vreemde geluiden. Ed vertrouwt het niet helemaal. De ongediertebestrijding komt het huis...

26-11-2018 17:45

Café

Poesjes - Café

De kittens hebben honger, maar gelukkig opent café 'De kom' vandaag haar deuren en heeft barvis Annie vast voor lekkere hapjes gezorgd. Hopelijk worden ze onderweg niet ontdekt door Boudewijn, want die heeft het al zwaar genoeg zonder illeg...

24-11-2018 17:40

Buurvrouw

Poesjes - Buurvrouw

Om zijn luxe levensstijl vol te kunnen blijven houden ziet oom Boudewijn zich genoodzaakt om de bovenverdieping te verhuren aan de prachtige, alleenstaande Cathelijne. Maar is Cathelijne wel zo eerlijk als ze er uitziet? En wat draagt ze me...

08-01-2017 08:25

Grote vakantie

Poesjes - Grote vakantie

Eindelijk rust! Denkt Oom Boudewijn. De kittens en Mimi gaan naar papa in Dubai. Butler Ed is er minder blij mee, maar krijgt er een nieuw vriendje bij.

07-01-2017 08:25

Verjaardag

Poesjes - Verjaardag

Feest op de Kattenlaan 9; de kittens zijn jarig! Het wordt uitbundig gevierd, behalve door Oom Boudewijn die zijn gebroken hart probeert te verdrinken.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Poesjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Poesjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Poesjes bij Poesjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Poesjes. Heb je een uitzending van Poesjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Poesjes gemist

Uitzending gemist van Poesjes? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Poesjes, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Poesjes gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Poesjes? Hier kun je alle uitzendingen van Poesjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 07-12-2018 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord