Programma gemist?

Eindelijk op rust! Denkt Oom in Boudewijn. De het kittens en Mimi op tv gaan naar papa in tijdens Dubai. Butler Ed tijdens is er minder blij naar mee, een maar krijgt er een nieuw op tv vriendje op tv bij.

Feest het op de Kattenlaan op tv 9; de met kittens zijn jarig! tijdens Het wordt uitbundig in gevierd, behalve door Oom Boudewijn die van op tv zijn gebroken hart met probeert te verdrinken.

Met in sterke verhalen probeert tijdens Django indruk te maken van op Pippa. door Ondertussen doet Oom tijdens Boudewijn er alles aan om uit in zijn schaakwedstrijd tegen butler uit Ed niet te op verliezen.

Butler van Ed krijgt de onverwachts bezoek van uit een oude liefde. Het brengt door hem in een lastige naar situatie; blijft hij naar bij de op tv kittens of gaat hij de met zijn liefde tijdens met mee?

Patrick is boos door en op besluit van huis weg te door lopen in tijdens de hoop tijdens dat iedereen hem zal op missen. Bij Oom Boudewijn van het brengt dit de op tv nodige stress; hij uit had Mimi beloofd de de kittens met zijn leven op te bewaken.Meer op tv Patrick is boos in en besluit van huis weg het te lopen in in de de hoop dat iedereen van hem zal het missen. Vooral bij Oom naar Boudewijn brengt dit de nodige op van stress gezien hij Mimi tijdens beloofd heeft de kittens met naar zijn leven op tv te het bewaken.Minder

Als tijdens Pippa langskomt krijgt Django vreemde op tv kriebels in zijn in buik. Het naar doet butler Ed door mijmeren over vervlogen tijden uit met de zijn ex-vriendin.

De poesjes hebben een op wilde fantasieën over wat op tv ze later willen worden. De tijdens uit 190 jaar oude op Ed heeft echter met al de nodige werkervaring op naar vele naar verrassende fronten.

Oom het Boudewijn denkt in handig gebruik te met maken van zijn nichtje Pippa de die op de bezoek komt. Haar butlerkwaliteiten de zijn echter van niet wat hij met er van gehoopt tijdens had.

Iedereen is een opgewonden van de spannende op post van Papa op tv door uit het verre Afrika. Oom op tv Boudewijn met beseft hierdoor hoe erg hij door zijn broer een mist.

Als Mimi na een haar zwangerschapsverlof naar weer aan het op tv werk moet en van Oom tijdens Boudewijn het oppassen niet serieus uit neemt, in zien de kittens de kans naar schoon om met flink wat kattenkwaad uit op tv te in halen.Meer Als Mimi met na haar zwangerschapsverlof weer de aan het werk moet de en Oom Boudewijn het een oppassen de niet serieus op neemt, zien de op tv kittens de kans schoon het om flink op tv wat kattenkwaad uit uit te halen. Zo wordt het geduld tijdens van schildpad-butler Ed de behoorlijk op de op proef op gesteld.Minder

Feest op in de op tv Kattenlaan 9; de kittens zijn jarig! in Het wordt naar uitbundig gevierd, door behalve door Oom Boudewijn die naar van zijn gebroken hart probeert te in verdrinken.

Met naar sterke verhalen probeert Django indruk op tv te een maken op Pippa. Ondertussen in doet Oom de Boudewijn er met alles aan om zijn schaakwedstrijd op tegen butler naar Ed niet te tijdens verliezen.

Django het is ziek, maar omdat op hij niet stil kan tijdens zitten verspreid de met tijdens verkoudheid zich snel. Zelfs in butler Ed heeft het naar flink te pakken, terwijl tijdens hij met nou juist voor iedereen in moet tijdens zorgen.

Oom een Boudewijn is stikzenuwachtig op tv want hij krijgt voor op tv het eerst in op zijn leven door een date over door de vloer. het Butler Ed belooft hem te helpen, op het maar dat loopt anders dan naar gedacht.

Butler Ed krijgt op onverwachts bezoek van in een oude een liefde. op tv Het brengt hem in een op lastige situatie; blijft door hij op tv bij de kittens tijdens of gaat hij op tv met zijn liefde van mee?

augustus 2020
04-03-2016 08:55

Poesjes

Poesjes - Poesjes

Eindelijk rust! Denkt Oom Boudewijn. De kittens en Mimi gaan naar papa in Dubai. Butler Ed is er minder blij mee, maar krijgt er een nieuw vriendje bij.

03-03-2016 09:00

Poesjes

Poesjes - Poesjes

Feest op de Kattenlaan 9; de kittens zijn jarig! Het wordt uitbundig gevierd, behalve door Oom Boudewijn die zijn gebroken hart probeert te verdrinken.

02-03-2016 09:00

Poesjes

Poesjes - Poesjes

Met sterke verhalen probeert Django indruk te maken op Pippa. Ondertussen doet Oom Boudewijn er alles aan om zijn schaakwedstrijd tegen butler Ed niet te verliezen.

01-03-2016 08:55

Poesjes

Poesjes - Poesjes

Butler Ed krijgt onverwachts bezoek van een oude liefde. Het brengt hem in een lastige situatie; blijft hij bij de kittens of gaat hij met zijn liefde mee?

29-02-2016 09:00

Poesjes

Poesjes - Poesjes

Patrick is boos en besluit van huis weg te lopen in de hoop dat iedereen hem zal missen. Bij Oom Boudewijn brengt dit de nodige stress; hij had Mimi beloofd de kittens met zijn leven te bewaken.Meer Patrick is boos en besluit van huis weg t...

26-02-2016 09:00

Poesjes

Poesjes - Poesjes

Als Pippa langskomt krijgt Django vreemde kriebels in zijn buik. Het doet butler Ed mijmeren over vervlogen tijden met zijn ex-vriendin.

25-02-2016 09:00

Poesjes

Poesjes - Poesjes

De poesjes hebben wilde fantasieën over wat ze later willen worden. De 190 jaar oude Ed heeft echter al de nodige werkervaring op vele verrassende fronten.

24-02-2016 09:00

Poesjes

Poesjes - Poesjes

Oom Boudewijn denkt handig gebruik te maken van zijn nichtje Pippa die op bezoek komt. Haar butlerkwaliteiten zijn echter niet wat hij er van gehoopt had.

23-02-2016 09:00

Poesjes

Poesjes - Poesjes

Iedereen is opgewonden van de spannende post van Papa uit het verre Afrika. Oom Boudewijn beseft hierdoor hoe erg hij zijn broer mist.

22-02-2016 09:00

Poesjes

Poesjes - Poesjes

Als Mimi na haar zwangerschapsverlof weer aan het werk moet en Oom Boudewijn het oppassen niet serieus neemt, zien de kittens de kans schoon om flink wat kattenkwaad uit te halen.Meer Als Mimi na haar zwangerschapsverlof weer aan het werk m...

15-11-2015 09:01

Poesjes

Poesjes - Poesjes

Feest op de Kattenlaan 9; de kittens zijn jarig! Het wordt uitbundig gevierd, behalve door Oom Boudewijn die zijn gebroken hart probeert te verdrinken.

08-11-2015 09:01

Poesjes

Poesjes - Poesjes

Met sterke verhalen probeert Django indruk te maken op Pippa. Ondertussen doet Oom Boudewijn er alles aan om zijn schaakwedstrijd tegen butler Ed niet te verliezen.

01-11-2015 09:00

Poesjes

Poesjes - Poesjes

Django is ziek, maar omdat hij niet stil kan zitten verspreid de verkoudheid zich snel. Zelfs butler Ed heeft het flink te pakken, terwijl hij nou juist voor iedereen moet zorgen.

25-10-2015 08:59

Poesjes

Poesjes - Poesjes

Oom Boudewijn is stikzenuwachtig want hij krijgt voor het eerst in zijn leven een date over de vloer. Butler Ed belooft hem te helpen, maar dat loopt anders dan gedacht.

18-10-2015 08:59

Poesjes

Poesjes - Poesjes

Butler Ed krijgt onverwachts bezoek van een oude liefde. Het brengt hem in een lastige situatie; blijft hij bij de kittens of gaat hij met zijn liefde mee?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Poesjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Poesjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Poesjes bij Poesjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Poesjes. Heb je een uitzending van Poesjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Poesjes gemist

Uitzending gemist van Poesjes? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Poesjes, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Poesjes gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Poesjes? Hier kun je alle uitzendingen van Poesjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 07-12-2018 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!