Programma gemist?

Stach is tijdens het liefste het het hele weekend buiten om door in te vissen, in bomen van te klimmen, vuurtjes te het stoken, maar vooral om naar op hutten te bouwen. Willie in Wartaal gaat met Stach op mee op tv om het te leren hoe je het dat tijdens doet.Meer Stach is op het liefste het hele tijdens weekend door buiten om te vissen, tijdens in bomen te klimmen, vuurtjes de de te stoken, maar tijdens vooral om hutten uit te bouwen. Willie Wartaal tijdens is opgegroeid in de tijdens stad en met weet niet echt hoe je door op dat doet, hutten bouwen. Dus tijdens gaat de hij een dagje een mee met Stach om het te op uit leren.Minder

Willie de Wartaal gaat kijken bij Jesstin met in de Oostvoorne. Hij woont in van Oostvoorne en speelt sinds op tv door zijn zesde in een brassband. naar Willie in hoopt dat hij ook op naar een trommel mag tijdens spelen.

Henkie met is een van meisje en woont van op Texel. Willie op tv zoekt haar op met de boot tijdens en samen gaan op tv ze een naar haar opa om tijdens plaatjes te draaien. op tv Ook een van door Willie op tv Wartaals favoriete bezigheden!

Bobby op tv Jean woont de in Amsterdam en is gek op van dieren. Zo op gek, in dat ze elke week de op de kinderboerderij gaat op tv helpen. op Willie Wartaal gaat op met haar mee, maar weet nog met niet dat hij met ook poep moet met uit scheppen.

Willie in Wartaal gaat dit weekend mee een met met Lars naar naar de ijsbaan. Hij de doet aan kunstschaatsen en uit vindt dit het leukste wat van er is. Alleen de heeft Willie van nog nooit op schaatsen op tv uit gestaan.

Willie Wartaal een gaat bowlen met met Romy. Niet het voor een verjaardagspartijtje, door want zij beoefent tijdens dit als serieuze sport. het En het het is niet zo naar makkelijk als Willie met van tevoren een dacht.

Willie op Wartaal gaat mee met Gijs, een die bezig is een de een carnavalswagen te bouwen. Hij werkt met een er zes maanden per jaar op aan, want hij de is helemaal gek een van carnaval. een Alaaf!

Willie een Wartaal gaat dit weekend met met Bo-d naar Kendo. de uit Een Japanse vechtsport waarop van de lightsaber gevechten van Star van op Wars zijn geïnspireerd. Hij is dus door een soort van Jedi.

Dit op weekend gaat Willie Wartaal met de met Kas op pad, die meedoet tijdens aan een tijdens racewedstrijd op een naar minibike.

Willie Wartaal door is met gek op het weekend, omdat je de dan tijdens lekker kan doen wat met je op tv leuk vindt. Willie gaat met kinderen het het mee om te zien wat zij met doen in het uit met weekend.

Dit op weekend gaat Willie Wartaal mee met vissen met naar Yaruba en met zijn oma. Hij komt erachter tijdens wat het er leuk is aan vissen op tv in en hoe moeilijk naar het is om op een vis te op tv vangen.

Willie Wartaal gaat op tv met Julia naar mee een naar haar voetbaltraining. op tv Dat is wel wat een anders dan van een balletje trappen op een op tv veldje.

Willie een Wartaal doet mee met door Max in zijn balletles. Daar in merkt hij al snel dat tijdens dat echt tijdens niet alleen voor meisjes naar is.

Willie Wartaal gaat uit dit weekend op mee met van Anna naar Pencak Silat. in Pencak wat? Een met Indonesische vechtsport, die moeilijker van is dan Willie in had van verwacht.

Willie Wartaal met gaat dit met weekend langs op tv bij Freek, die samen met de zijn de vrienden youtube filmpjes maakt. Willie op mag een naar rol spelen in de nieuwe uit een aflevering.

september 2020
24-04-2016 09:15

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Stach is het liefste het hele weekend buiten om te vissen, in bomen te klimmen, vuurtjes te stoken, maar vooral om hutten te bouwen. Willie Wartaal gaat met Stach mee om het te leren hoe je dat doet.Meer Stach is het liefste het hele weeken...

17-04-2016 09:15

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat kijken bij Jesstin in Oostvoorne. Hij woont in Oostvoorne en speelt sinds zijn zesde in een brassband. Willie hoopt dat hij ook op een trommel mag spelen.

10-04-2016 09:10

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Henkie is een meisje en woont op Texel. Willie zoekt haar op met de boot en samen gaan ze naar haar opa om plaatjes te draaien. Ook een van Willie Wartaals favoriete bezigheden!

03-04-2016 09:15

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Bobby Jean woont in Amsterdam en is gek op dieren. Zo gek, dat ze elke week op de kinderboerderij gaat helpen. Willie Wartaal gaat met haar mee, maar weet nog niet dat hij ook poep moet scheppen.

27-03-2016 09:15

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat dit weekend mee met Lars naar de ijsbaan. Hij doet aan kunstschaatsen en vindt dit het leukste wat er is. Alleen heeft Willie nog nooit op schaatsen gestaan.

20-03-2016 09:15

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat bowlen met Romy. Niet voor een verjaardagspartijtje, want zij beoefent dit als serieuze sport. En het is niet zo makkelijk als Willie van tevoren dacht.

13-03-2016 09:15

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat mee met Gijs, die bezig is een carnavalswagen te bouwen. Hij werkt er zes maanden per jaar aan, want hij is helemaal gek van carnaval. Alaaf!

06-03-2016 09:15

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat dit weekend met Bo-d naar Kendo. Een Japanse vechtsport waarop de lightsaber gevechten van Star Wars zijn geïnspireerd. Hij is dus een soort Jedi.

15-11-2015 09:39

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Dit weekend gaat Willie Wartaal met Kas op pad, die meedoet aan een racewedstrijd op een minibike.

08-11-2015 09:39

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal is gek op het weekend, omdat je dan lekker kan doen wat je leuk vindt. Willie gaat met kinderen mee om te zien wat zij doen in het weekend.

01-11-2015 09:35

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Dit weekend gaat Willie Wartaal mee vissen met Yaruba en zijn oma. Hij komt erachter wat er leuk is aan vissen en hoe moeilijk het is om een vis te vangen.

25-10-2015 09:37

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat met Julia mee naar haar voetbaltraining. Dat is wel wat anders dan een balletje trappen op een veldje.

18-10-2015 09:37

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal doet mee met Max zijn balletles. Daar merkt hij al snel dat dat echt niet alleen voor meisjes is.

11-10-2015 09:37

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat dit weekend mee met Anna naar Pencak Silat. Pencak wat? Een Indonesische vechtsport, die moeilijker is dan Willie had verwacht.

04-10-2015 09:38

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat dit weekend langs bij Freek, die samen met zijn vrienden youtube filmpjes maakt. Willie mag een rol spelen in de nieuwe aflevering.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Weekend met Willie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Weekend met Willie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Weekend met Willie bij Weekend met Willie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Weekend met Willie. Heb je een uitzending van Weekend met Willie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Weekend met Willie gemist

Uitzending gemist van Weekend met Willie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Weekend met Willie, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Weekend met Willie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Weekend met Willie? Hier kun je alle uitzendingen van Weekend met Willie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 24-04-2016 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!