Programma gemist?

Stach is de het liefste het het hele weekend buiten van om te vissen, in een bomen het te klimmen, door vuurtjes te stoken, het maar vooral om hutten te bouwen. een op tv Willie Wartaal gaat met Stach op tv mee om het tijdens te uit leren hoe je naar dat doet.Meer Stach is het liefste de met het hele weekend buiten uit om te vissen, in op tv bomen uit te klimmen, vuurtjes te stoken, maar op tv vooral door om hutten te bouwen. op Willie Wartaal is opgegroeid tijdens in de op stad door en weet niet echt hoe op je dat op tv doet, hutten bouwen. Dus in gaat door hij een dagje mee het met Stach om het te naar met leren.Minder

Willie Wartaal in gaat kijken bij een Jesstin in in Oostvoorne. Hij woont op tv in Oostvoorne en op speelt sinds de zijn zesde in een brassband. op Willie hoopt dat hij op naar ook op een trommel in mag spelen.

Henkie naar is een meisje en door woont op Texel. Willie naar zoekt haar op het met de tijdens boot en een samen gaan ze naar haar het opa om plaatjes een van te draaien. Ook een van Willie tijdens Wartaals het favoriete bezigheden!

Bobby Jean woont op in Amsterdam door en is gek het op dieren. Zo gek, door dat ze elke een week tijdens op de kinderboerderij gaat helpen. naar Willie Wartaal het gaat met de haar mee, maar een weet nog niet dat met hij ook poep moet door met scheppen.

Willie Wartaal gaat de dit weekend door mee met Lars naar op tv de ijsbaan. de Hij tijdens doet aan kunstschaatsen en door vindt dit het leukste uit wat op er is. Alleen heeft Willie de nog nooit op schaatsen de het gestaan.

Willie Wartaal gaat op bowlen het met Romy. door Niet voor een de verjaardagspartijtje, want zij beoefent dit als tijdens de serieuze sport. En het is niet tijdens zo tijdens makkelijk als Willie van naar tevoren van dacht.

Willie Wartaal gaat op tv mee met op Gijs, in die bezig is een tijdens carnavalswagen te een bouwen. Hij werkt tijdens er zes maanden per jaar het aan, naar want hij is helemaal gek van op carnaval. uit Alaaf!

Willie Wartaal gaat een dit weekend met de Bo-d naar het Kendo. van Een Japanse vechtsport waarop de lightsaber tijdens gevechten van Star een Wars zijn op geïnspireerd. Hij is uit dus een naar soort Jedi.

Dit weekend gaat de uit Willie Wartaal met Kas op tv op pad, die meedoet aan het een racewedstrijd op het door een minibike.

Willie met Wartaal is gek tijdens op het weekend, omdat de je dan op lekker kan doen wat je uit tijdens leuk vindt. Willie gaat met tijdens kinderen mee op tv om te met zien wat zij doen in het een met weekend.

Dit in weekend gaat Willie van Wartaal mee vissen met met Yaruba op tv en zijn oma. naar Hij komt erachter uit wat er leuk de is aan vissen van en hoe moeilijk het is de om een vis te een op tv vangen.

Willie een Wartaal gaat met Julia mee met uit naar haar voetbaltraining. Dat op tv is wel wat anders uit dan een balletje op tv trappen op een door veldje.

Willie naar Wartaal doet mee uit met Max zijn balletles. Daar tijdens merkt hij al een snel in dat dat echt naar niet alleen voor een meisjes is.

Willie uit Wartaal gaat dit door weekend mee met Anna de naar Pencak Silat. Pencak op tv wat? Een Indonesische een op vechtsport, die moeilijker is dan Willie naar naar had verwacht.

Willie in Wartaal gaat de dit weekend langs bij Freek, die op samen met zijn met vrienden youtube op tv filmpjes maakt. door Willie mag een rol spelen op naar in de nieuwe op aflevering.

januari 2021
24-04-2016 09:15

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Stach is het liefste het hele weekend buiten om te vissen, in bomen te klimmen, vuurtjes te stoken, maar vooral om hutten te bouwen. Willie Wartaal gaat met Stach mee om het te leren hoe je dat doet.Meer Stach is het liefste het hele weeken...

17-04-2016 09:15

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat kijken bij Jesstin in Oostvoorne. Hij woont in Oostvoorne en speelt sinds zijn zesde in een brassband. Willie hoopt dat hij ook op een trommel mag spelen.

10-04-2016 09:10

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Henkie is een meisje en woont op Texel. Willie zoekt haar op met de boot en samen gaan ze naar haar opa om plaatjes te draaien. Ook een van Willie Wartaals favoriete bezigheden!

03-04-2016 09:15

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Bobby Jean woont in Amsterdam en is gek op dieren. Zo gek, dat ze elke week op de kinderboerderij gaat helpen. Willie Wartaal gaat met haar mee, maar weet nog niet dat hij ook poep moet scheppen.

27-03-2016 09:15

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat dit weekend mee met Lars naar de ijsbaan. Hij doet aan kunstschaatsen en vindt dit het leukste wat er is. Alleen heeft Willie nog nooit op schaatsen gestaan.

20-03-2016 09:15

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat bowlen met Romy. Niet voor een verjaardagspartijtje, want zij beoefent dit als serieuze sport. En het is niet zo makkelijk als Willie van tevoren dacht.

13-03-2016 09:15

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat mee met Gijs, die bezig is een carnavalswagen te bouwen. Hij werkt er zes maanden per jaar aan, want hij is helemaal gek van carnaval. Alaaf!

06-03-2016 09:15

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat dit weekend met Bo-d naar Kendo. Een Japanse vechtsport waarop de lightsaber gevechten van Star Wars zijn geïnspireerd. Hij is dus een soort Jedi.

15-11-2015 09:39

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Dit weekend gaat Willie Wartaal met Kas op pad, die meedoet aan een racewedstrijd op een minibike.

08-11-2015 09:39

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal is gek op het weekend, omdat je dan lekker kan doen wat je leuk vindt. Willie gaat met kinderen mee om te zien wat zij doen in het weekend.

01-11-2015 09:35

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Dit weekend gaat Willie Wartaal mee vissen met Yaruba en zijn oma. Hij komt erachter wat er leuk is aan vissen en hoe moeilijk het is om een vis te vangen.

25-10-2015 09:37

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat met Julia mee naar haar voetbaltraining. Dat is wel wat anders dan een balletje trappen op een veldje.

18-10-2015 09:37

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal doet mee met Max zijn balletles. Daar merkt hij al snel dat dat echt niet alleen voor meisjes is.

11-10-2015 09:37

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat dit weekend mee met Anna naar Pencak Silat. Pencak wat? Een Indonesische vechtsport, die moeilijker is dan Willie had verwacht.

04-10-2015 09:38

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat dit weekend langs bij Freek, die samen met zijn vrienden youtube filmpjes maakt. Willie mag een rol spelen in de nieuwe aflevering.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Weekend met Willie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Weekend met Willie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Weekend met Willie bij Weekend met Willie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Weekend met Willie. Heb je een uitzending van Weekend met Willie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Weekend met Willie gemist

Uitzending gemist van Weekend met Willie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Weekend met Willie, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Weekend met Willie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Weekend met Willie? Hier kun je alle uitzendingen van Weekend met Willie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 24-04-2016 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!