Programma gemist?

Stach is het uit liefste het een hele weekend buiten om met te vissen, in op met bomen te klimmen, vuurtjes door te stoken, van maar vooral om hutten tijdens te bouwen. Willie Wartaal met gaat met Stach mee de om de het te leren hoe je door dat doet.Meer tijdens Stach is op het liefste het uit hele weekend buiten om door te vissen, naar in bomen te klimmen, vuurtjes van te stoken, maar naar met vooral om hutten te met bouwen. Willie met Wartaal is opgegroeid op tv in de stad en met weet niet echt hoe de je dat doet, hutten in bouwen. Dus gaat op hij van een dagje mee van met Stach om het uit te een leren.Minder

Willie Wartaal gaat tijdens kijken bij Jesstin tijdens in Oostvoorne. Hij een op tv woont in Oostvoorne met en speelt sinds zijn zesde in een uit een brassband. Willie hoopt dat hij met ook op uit een tijdens trommel mag spelen.

Henkie is van een door meisje en woont op Texel. Willie met zoekt haar op uit een met de boot en samen tijdens gaan tijdens ze naar haar opa het om plaatjes op te draaien. Ook met een van Willie tijdens Wartaals favoriete bezigheden!

Bobby het Jean woont op in Amsterdam en is een gek op dieren. Zo gek, de dat met ze elke week op op tv de kinderboerderij een gaat helpen. Willie naar Wartaal gaat met haar mee, tijdens maar naar weet nog op niet dat hij ook op tv poep moet van scheppen.

Willie met Wartaal gaat dit weekend de mee met Lars tijdens naar de ijsbaan. uit Hij doet een aan kunstschaatsen en vindt de dit op het leukste wat er het is. Alleen heeft Willie nog uit nooit de op schaatsen op gestaan.

Willie Wartaal gaat tijdens bowlen met op tv Romy. Niet voor een een verjaardagspartijtje, uit want zij met beoefent dit als op serieuze sport. En het is een niet zo de makkelijk als met Willie van tevoren op tv dacht.

Willie Wartaal gaat op de mee met Gijs, op die bezig is tijdens een carnavalswagen te bouwen. op Hij werkt er zes maanden in per tijdens jaar aan, want hij is het helemaal gek van op carnaval. naar Alaaf!

Willie Wartaal gaat in dit weekend een met naar Bo-d naar Kendo. Een met Japanse vechtsport uit waarop de lightsaber gevechten van Star uit Wars zijn geïnspireerd. de Hij uit is dus een soort door Jedi.

Dit de weekend gaat Willie met Wartaal met op tv Kas op pad, die op meedoet aan tijdens een racewedstrijd op in een minibike.

Willie naar Wartaal is tijdens gek op het weekend, naar omdat je naar dan lekker kan doen wat tijdens je leuk vindt. het Willie op tv gaat met kinderen mee om naar te zien wat zij door doen in het de in weekend.

Dit op tv weekend gaat uit Willie Wartaal mee vissen naar met Yaruba en zijn oma. door Hij komt het erachter wat er op tv leuk is aan in vissen en hoe op moeilijk het is om door in een vis te door vangen.

Willie Wartaal gaat met een met Julia mee naar haar tijdens voetbaltraining. Dat is wel van wat met anders dan een balletje trappen uit met op een veldje.

Willie van Wartaal doet mee naar met Max in zijn balletles. Daar merkt hij door al snel dat dat door een echt niet alleen naar voor meisjes is.

Willie Wartaal op gaat dit weekend de mee met Anna op naar met Pencak Silat. Pencak het wat? Een Indonesische vechtsport, die moeilijker op het is dan Willie had uit verwacht.

Willie van Wartaal gaat op dit weekend langs bij Freek, die met samen de met zijn vrienden met youtube filmpjes maakt. Willie mag in in een rol spelen in in de nieuwe naar aflevering.

mei 2021
24-04-2016 09:15

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Stach is het liefste het hele weekend buiten om te vissen, in bomen te klimmen, vuurtjes te stoken, maar vooral om hutten te bouwen. Willie Wartaal gaat met Stach mee om het te leren hoe je dat doet.Meer Stach is het liefste het hele weeken...

17-04-2016 09:15

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat kijken bij Jesstin in Oostvoorne. Hij woont in Oostvoorne en speelt sinds zijn zesde in een brassband. Willie hoopt dat hij ook op een trommel mag spelen.

10-04-2016 09:10

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Henkie is een meisje en woont op Texel. Willie zoekt haar op met de boot en samen gaan ze naar haar opa om plaatjes te draaien. Ook een van Willie Wartaals favoriete bezigheden!

03-04-2016 09:15

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Bobby Jean woont in Amsterdam en is gek op dieren. Zo gek, dat ze elke week op de kinderboerderij gaat helpen. Willie Wartaal gaat met haar mee, maar weet nog niet dat hij ook poep moet scheppen.

27-03-2016 09:15

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat dit weekend mee met Lars naar de ijsbaan. Hij doet aan kunstschaatsen en vindt dit het leukste wat er is. Alleen heeft Willie nog nooit op schaatsen gestaan.

20-03-2016 09:15

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat bowlen met Romy. Niet voor een verjaardagspartijtje, want zij beoefent dit als serieuze sport. En het is niet zo makkelijk als Willie van tevoren dacht.

13-03-2016 09:15

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat mee met Gijs, die bezig is een carnavalswagen te bouwen. Hij werkt er zes maanden per jaar aan, want hij is helemaal gek van carnaval. Alaaf!

06-03-2016 09:15

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat dit weekend met Bo-d naar Kendo. Een Japanse vechtsport waarop de lightsaber gevechten van Star Wars zijn geïnspireerd. Hij is dus een soort Jedi.

15-11-2015 09:39

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Dit weekend gaat Willie Wartaal met Kas op pad, die meedoet aan een racewedstrijd op een minibike.

08-11-2015 09:39

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal is gek op het weekend, omdat je dan lekker kan doen wat je leuk vindt. Willie gaat met kinderen mee om te zien wat zij doen in het weekend.

01-11-2015 09:35

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Dit weekend gaat Willie Wartaal mee vissen met Yaruba en zijn oma. Hij komt erachter wat er leuk is aan vissen en hoe moeilijk het is om een vis te vangen.

25-10-2015 09:37

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat met Julia mee naar haar voetbaltraining. Dat is wel wat anders dan een balletje trappen op een veldje.

18-10-2015 09:37

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal doet mee met Max zijn balletles. Daar merkt hij al snel dat dat echt niet alleen voor meisjes is.

11-10-2015 09:37

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat dit weekend mee met Anna naar Pencak Silat. Pencak wat? Een Indonesische vechtsport, die moeilijker is dan Willie had verwacht.

04-10-2015 09:38

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat dit weekend langs bij Freek, die samen met zijn vrienden youtube filmpjes maakt. Willie mag een rol spelen in de nieuwe aflevering.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Weekend met Willie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Weekend met Willie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Weekend met Willie bij Weekend met Willie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Weekend met Willie. Heb je een uitzending van Weekend met Willie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Weekend met Willie gemist

Uitzending gemist van Weekend met Willie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Weekend met Willie, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Weekend met Willie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Weekend met Willie? Hier kun je alle uitzendingen van Weekend met Willie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 24-04-2016 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!