Programma gemist?

Stach het is het liefste het hele uit door weekend buiten om te vissen, in tijdens bomen door te klimmen, vuurtjes te naar stoken, uit maar vooral om uit hutten te bouwen. Willie Wartaal door gaat met uit Stach mee het om het te leren hoe je naar op tv dat doet.Meer Stach in is het liefste op het hele weekend het buiten om te vissen, het in bomen te klimmen, met vuurtjes te stoken, maar in vooral om de hutten te op tv bouwen. Willie Wartaal is opgegroeid door in het de stad en weet niet een echt hoe tijdens je dat het doet, hutten bouwen. Dus het gaat hij een dagje door op mee met Stach een om het te het leren.Minder

Willie door Wartaal gaat kijken de bij Jesstin in Oostvoorne. Hij op woont in Oostvoorne door en uit speelt sinds zijn zesde in met tijdens een brassband. Willie hoopt dat naar hij ook op een door trommel mag de spelen.

Henkie is een van meisje en woont uit van op Texel. Willie zoekt haar van op met de op boot en het samen gaan ze naar het haar opa op tv om plaatjes te draaien. het Ook een van op Willie Wartaals favoriete in bezigheden!

Bobby Jean uit woont in door Amsterdam en is gek van op door dieren. Zo gek, met dat ze elke met week op de kinderboerderij gaat een helpen. Willie op Wartaal gaat met haar mee, op tv maar weet nog tijdens niet dat hij van ook poep moet op op tv scheppen.

Willie door Wartaal gaat dit weekend mee op in met Lars naar uit de ijsbaan. Hij doet aan kunstschaatsen in en op tv vindt dit het van leukste wat het er is. Alleen heeft Willie nog op nooit op schaatsen uit op gestaan.

Willie naar Wartaal gaat bowlen met op tv Romy. in Niet voor een verjaardagspartijtje, in want zij beoefent de dit als serieuze een sport. En het is met niet tijdens zo makkelijk als Willie van het tevoren op dacht.

Willie Wartaal gaat op tv mee met met Gijs, die bezig met is een een carnavalswagen te bouwen. Hij werkt uit naar er zes maanden per jaar aan, uit want hij is op helemaal gek van met carnaval. in Alaaf!

Willie Wartaal gaat de dit in weekend met Bo-d door naar Kendo. Een Japanse vechtsport het van waarop de lightsaber gevechten door van Star Wars zijn geïnspireerd. een Hij van is dus een op tv soort Jedi.

Dit door weekend gaat met Willie Wartaal met Kas op pad, door die meedoet aan met een racewedstrijd op naar een de minibike.

Willie uit Wartaal is gek op de het weekend, omdat je in op tv dan lekker kan doen wat je uit leuk in vindt. Willie gaat met met kinderen mee uit om te zien wat op zij doen in het uit met weekend.

Dit weekend naar gaat op tv Willie Wartaal mee vissen van met Yaruba op en zijn oma. Hij komt tijdens erachter wat er leuk van is aan een vissen en hoe naar moeilijk het is om tijdens het een vis te de vangen.

Willie uit Wartaal gaat een met Julia mee in naar haar voetbaltraining. Dat het is wel op tv wat anders dan een door balletje trappen een op een veldje.

Willie Wartaal doet een mee met uit Max zijn op balletles. Daar merkt hij al in snel naar dat dat het echt niet alleen voor meisjes van is.

Willie Wartaal op tv gaat in dit weekend mee met naar Anna naar Pencak Silat. Pencak door van wat? Een Indonesische de vechtsport, die moeilijker het is dan Willie in had verwacht.

Willie een Wartaal gaat dit weekend langs een bij Freek, die de samen met zijn de vrienden op tv youtube filmpjes maakt. Willie mag naar naar een rol spelen in de nieuwe een naar aflevering.

december 2019
24-04-2016 09:15

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Stach is het liefste het hele weekend buiten om te vissen, in bomen te klimmen, vuurtjes te stoken, maar vooral om hutten te bouwen. Willie Wartaal gaat met Stach mee om het te leren hoe je dat doet.Meer Stach is het liefste het hele weeken...

17-04-2016 09:15

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat kijken bij Jesstin in Oostvoorne. Hij woont in Oostvoorne en speelt sinds zijn zesde in een brassband. Willie hoopt dat hij ook op een trommel mag spelen.

10-04-2016 09:10

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Henkie is een meisje en woont op Texel. Willie zoekt haar op met de boot en samen gaan ze naar haar opa om plaatjes te draaien. Ook een van Willie Wartaals favoriete bezigheden!

03-04-2016 09:15

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Bobby Jean woont in Amsterdam en is gek op dieren. Zo gek, dat ze elke week op de kinderboerderij gaat helpen. Willie Wartaal gaat met haar mee, maar weet nog niet dat hij ook poep moet scheppen.

27-03-2016 09:15

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat dit weekend mee met Lars naar de ijsbaan. Hij doet aan kunstschaatsen en vindt dit het leukste wat er is. Alleen heeft Willie nog nooit op schaatsen gestaan.

20-03-2016 09:15

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat bowlen met Romy. Niet voor een verjaardagspartijtje, want zij beoefent dit als serieuze sport. En het is niet zo makkelijk als Willie van tevoren dacht.

13-03-2016 09:15

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat mee met Gijs, die bezig is een carnavalswagen te bouwen. Hij werkt er zes maanden per jaar aan, want hij is helemaal gek van carnaval. Alaaf!

06-03-2016 09:15

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat dit weekend met Bo-d naar Kendo. Een Japanse vechtsport waarop de lightsaber gevechten van Star Wars zijn geïnspireerd. Hij is dus een soort Jedi.

15-11-2015 09:39

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Dit weekend gaat Willie Wartaal met Kas op pad, die meedoet aan een racewedstrijd op een minibike.

08-11-2015 09:39

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal is gek op het weekend, omdat je dan lekker kan doen wat je leuk vindt. Willie gaat met kinderen mee om te zien wat zij doen in het weekend.

01-11-2015 09:35

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Dit weekend gaat Willie Wartaal mee vissen met Yaruba en zijn oma. Hij komt erachter wat er leuk is aan vissen en hoe moeilijk het is om een vis te vangen.

25-10-2015 09:37

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat met Julia mee naar haar voetbaltraining. Dat is wel wat anders dan een balletje trappen op een veldje.

18-10-2015 09:37

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal doet mee met Max zijn balletles. Daar merkt hij al snel dat dat echt niet alleen voor meisjes is.

11-10-2015 09:37

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat dit weekend mee met Anna naar Pencak Silat. Pencak wat? Een Indonesische vechtsport, die moeilijker is dan Willie had verwacht.

04-10-2015 09:38

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat dit weekend langs bij Freek, die samen met zijn vrienden youtube filmpjes maakt. Willie mag een rol spelen in de nieuwe aflevering.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Weekend met Willie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Weekend met Willie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Weekend met Willie bij Weekend met Willie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Weekend met Willie. Heb je een uitzending van Weekend met Willie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Weekend met Willie gemist

Uitzending gemist van Weekend met Willie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Weekend met Willie, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Weekend met Willie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Weekend met Willie? Hier kun je alle uitzendingen van Weekend met Willie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 24-04-2016 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!