Programma gemist?

Stach het is het liefste het hele met weekend buiten op om te vissen, met in het bomen te klimmen, vuurtjes te stoken, uit maar vooral om een hutten te naar bouwen. op Willie Wartaal gaat met Stach met mee om het te tijdens leren hoe een je dat doet.Meer Stach de door is het liefste het hele weekend van door buiten om te in vissen, in bomen uit te klimmen, vuurtjes te stoken, maar van vooral om hutten de te bouwen. Willie de Wartaal is opgegroeid naar in de op tv stad met en weet niet op tv echt hoe je dat doet, het hutten bouwen. Dus gaat de hij een met dagje mee met Stach op tv om het te in van leren.Minder

Willie Wartaal tijdens gaat kijken bij een Jesstin in Oostvoorne. Hij uit tijdens woont in Oostvoorne en speelt sinds een zijn zesde uit in op een brassband. Willie hoopt dat tijdens hij ook op een naar trommel mag een spelen.

Henkie is met een het meisje en woont op door Texel. Willie zoekt naar haar op met de de boot en samen gaan uit op tv ze naar haar opa om plaatjes op tv met te draaien. Ook een van een Willie op tv Wartaals favoriete bezigheden!

Bobby Jean woont van in met Amsterdam en een is gek op op dieren. Zo gek, dat ze elke een met week op de kinderboerderij gaat tijdens helpen. Willie Wartaal een gaat met haar een mee, maar met weet nog niet dat de hij ook poep uit moet met scheppen.

Willie Wartaal met gaat dit van weekend mee met Lars naar door de ijsbaan. Hij van doet aan kunstschaatsen op tv en door vindt dit het leukste wat een er op is. Alleen heeft Willie nog uit nooit op uit schaatsen de gestaan.

Willie in Wartaal gaat een bowlen met Romy. van Niet voor een verjaardagspartijtje, door want zij beoefent dit als op tv serieuze met sport. En het is niet op tv een zo makkelijk als Willie van in tevoren het dacht.

Willie tijdens Wartaal gaat mee het met Gijs, die op bezig is een carnavalswagen uit te bouwen. Hij naar werkt er zes naar maanden per van jaar aan, want van hij is helemaal gek met van carnaval. op Alaaf!

Willie van Wartaal gaat dit weekend tijdens met Bo-d naar met Kendo. Een Japanse de vechtsport waarop op tv de lightsaber in gevechten van Star Wars de zijn geïnspireerd. Hij op is dus het een soort Jedi.

Dit weekend in gaat Willie naar Wartaal met Kas op pad, van in die meedoet aan een racewedstrijd op uit de een minibike.

Willie op tv Wartaal is gek op het uit weekend, omdat je in in dan lekker kan doen naar wat je tijdens leuk vindt. Willie van gaat met kinderen door mee om te zien wat op zij doen in het op tv van weekend.

Dit de weekend gaat de Willie Wartaal mee vissen uit met Yaruba in en zijn oma. het Hij komt erachter wat er uit leuk is aan op vissen en in hoe moeilijk door het is om een vis te een van vangen.

Willie uit Wartaal gaat door met Julia mee naar met haar voetbaltraining. Dat is wel een het wat anders dan een met balletje trappen op in een veldje.

Willie Wartaal doet de mee het met Max zijn balletles. een Daar naar merkt hij al snel naar dat dat echt niet uit alleen tijdens voor meisjes is.

Willie op Wartaal gaat dit weekend mee in met uit Anna naar Pencak Silat. naar Pencak de wat? Een Indonesische vechtsport, naar die moeilijker in is dan Willie van had verwacht.

Willie met Wartaal gaat dit weekend door langs bij Freek, op die samen met zijn het vrienden youtube filmpjes op maakt. Willie tijdens mag een rol op tv spelen in met de nieuwe door aflevering.

september 2021
24-04-2016 09:15

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Stach is het liefste het hele weekend buiten om te vissen, in bomen te klimmen, vuurtjes te stoken, maar vooral om hutten te bouwen. Willie Wartaal gaat met Stach mee om het te leren hoe je dat doet.Meer Stach is het liefste het hele weeken...

17-04-2016 09:15

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat kijken bij Jesstin in Oostvoorne. Hij woont in Oostvoorne en speelt sinds zijn zesde in een brassband. Willie hoopt dat hij ook op een trommel mag spelen.

10-04-2016 09:10

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Henkie is een meisje en woont op Texel. Willie zoekt haar op met de boot en samen gaan ze naar haar opa om plaatjes te draaien. Ook een van Willie Wartaals favoriete bezigheden!

03-04-2016 09:15

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Bobby Jean woont in Amsterdam en is gek op dieren. Zo gek, dat ze elke week op de kinderboerderij gaat helpen. Willie Wartaal gaat met haar mee, maar weet nog niet dat hij ook poep moet scheppen.

27-03-2016 09:15

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat dit weekend mee met Lars naar de ijsbaan. Hij doet aan kunstschaatsen en vindt dit het leukste wat er is. Alleen heeft Willie nog nooit op schaatsen gestaan.

20-03-2016 09:15

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat bowlen met Romy. Niet voor een verjaardagspartijtje, want zij beoefent dit als serieuze sport. En het is niet zo makkelijk als Willie van tevoren dacht.

13-03-2016 09:15

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat mee met Gijs, die bezig is een carnavalswagen te bouwen. Hij werkt er zes maanden per jaar aan, want hij is helemaal gek van carnaval. Alaaf!

06-03-2016 09:15

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat dit weekend met Bo-d naar Kendo. Een Japanse vechtsport waarop de lightsaber gevechten van Star Wars zijn geïnspireerd. Hij is dus een soort Jedi.

15-11-2015 09:39

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Dit weekend gaat Willie Wartaal met Kas op pad, die meedoet aan een racewedstrijd op een minibike.

08-11-2015 09:39

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal is gek op het weekend, omdat je dan lekker kan doen wat je leuk vindt. Willie gaat met kinderen mee om te zien wat zij doen in het weekend.

01-11-2015 09:35

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Dit weekend gaat Willie Wartaal mee vissen met Yaruba en zijn oma. Hij komt erachter wat er leuk is aan vissen en hoe moeilijk het is om een vis te vangen.

25-10-2015 09:37

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat met Julia mee naar haar voetbaltraining. Dat is wel wat anders dan een balletje trappen op een veldje.

18-10-2015 09:37

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal doet mee met Max zijn balletles. Daar merkt hij al snel dat dat echt niet alleen voor meisjes is.

11-10-2015 09:37

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat dit weekend mee met Anna naar Pencak Silat. Pencak wat? Een Indonesische vechtsport, die moeilijker is dan Willie had verwacht.

04-10-2015 09:38

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat dit weekend langs bij Freek, die samen met zijn vrienden youtube filmpjes maakt. Willie mag een rol spelen in de nieuwe aflevering.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Weekend met Willie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Weekend met Willie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Weekend met Willie bij Weekend met Willie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Weekend met Willie. Heb je een uitzending van Weekend met Willie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Weekend met Willie gemist

Uitzending gemist van Weekend met Willie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Weekend met Willie, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Weekend met Willie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Weekend met Willie? Hier kun je alle uitzendingen van Weekend met Willie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 24-04-2016 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!