Programma gemist?

Stach door is het liefste het hele van weekend buiten om uit te vissen, in op bomen te klimmen, van uit vuurtjes te stoken, maar vooral om naar hutten te bouwen. uit Willie op tv Wartaal gaat met Stach het mee om het te van leren hoe je met een dat doet.Meer Stach is het liefste tijdens het de hele weekend buiten van om te vissen, in van bomen te uit klimmen, vuurtjes te stoken, maar uit vooral de om hutten te bouwen. in Willie Wartaal is opgegroeid door in de door stad en weet niet in echt hoe je de dat in doet, hutten bouwen. Dus van gaat op hij een dagje mee naar met Stach tijdens om het te tijdens leren.Minder

Willie van Wartaal gaat kijken bij Jesstin van de in Oostvoorne. Hij woont in een Oostvoorne uit en speelt sinds uit zijn zesde in een brassband. Willie van hoopt dat hij een ook op een op trommel in mag spelen.

Henkie door is een meisje en een woont tijdens op Texel. Willie zoekt het haar op met op de boot en samen gaan de ze tijdens naar haar opa om plaatjes van te draaien. van Ook een van Willie op Wartaals van favoriete bezigheden!

Bobby Jean woont in in Amsterdam en tijdens door is gek op in dieren. Zo gek, dat ze het elke week met op de tijdens kinderboerderij gaat helpen. Willie Wartaal gaat in met haar op mee, tijdens maar weet nog niet dat het hij uit ook poep moet een scheppen.

Willie Wartaal op gaat dit naar weekend mee met Lars de naar de ijsbaan. van Hij op doet aan kunstschaatsen en vindt met dit op tv het leukste wat er door is. Alleen van heeft Willie nog nooit de op schaatsen een gestaan.

Willie Wartaal naar gaat bowlen met Romy. het Niet voor op een uit verjaardagspartijtje, want zij beoefent de dit als serieuze sport. tijdens En het is niet van zo makkelijk als uit in Willie van tevoren de dacht.

Willie in Wartaal gaat mee met Gijs, in die bezig is tijdens een carnavalswagen uit te bouwen. tijdens Hij werkt er naar zes maanden per jaar aan, uit want op hij is op tv helemaal gek van carnaval. het Alaaf!

Willie Wartaal gaat uit van dit weekend met Bo-d van naar Kendo. Een in Japanse vechtsport waarop de op tv lightsaber gevechten van Star in Wars zijn de geïnspireerd. met Hij is dus een met soort Jedi.

Dit uit weekend gaat tijdens Willie Wartaal met Kas op pad, uit die meedoet op tv aan een uit racewedstrijd op in een minibike.

Willie uit Wartaal is gek op het op tv weekend, omdat je uit dan tijdens lekker kan doen wat een je leuk op vindt. Willie gaat met op tv kinderen mee de om te met zien wat zij doen in het van met weekend.

Dit weekend naar gaat Willie tijdens Wartaal mee vissen een met Yaruba in en zijn oma. van Hij komt erachter wat naar er leuk is aan op tv vissen op en hoe moeilijk het is om met een vis door te in vangen.

Willie door Wartaal gaat met in Julia mee naar een haar voetbaltraining. Dat is de wel wat het anders dan een balletje met trappen een op een veldje.

Willie Wartaal doet op mee op met Max zijn balletles. naar Daar merkt van hij al snel dat dat door echt van niet alleen met voor meisjes is.

Willie op Wartaal gaat dit weekend mee van met Anna naar met naar Pencak Silat. Pencak wat? Een Indonesische uit op vechtsport, die moeilijker is dan Willie op had het verwacht.

Willie Wartaal op tv gaat dit weekend langs tijdens bij Freek, die de samen met zijn een vrienden youtube filmpjes door op maakt. Willie mag een rol de spelen in een de nieuwe naar aflevering.

februari 2020
24-04-2016 09:15

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Stach is het liefste het hele weekend buiten om te vissen, in bomen te klimmen, vuurtjes te stoken, maar vooral om hutten te bouwen. Willie Wartaal gaat met Stach mee om het te leren hoe je dat doet.Meer Stach is het liefste het hele weeken...

17-04-2016 09:15

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat kijken bij Jesstin in Oostvoorne. Hij woont in Oostvoorne en speelt sinds zijn zesde in een brassband. Willie hoopt dat hij ook op een trommel mag spelen.

10-04-2016 09:10

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Henkie is een meisje en woont op Texel. Willie zoekt haar op met de boot en samen gaan ze naar haar opa om plaatjes te draaien. Ook een van Willie Wartaals favoriete bezigheden!

03-04-2016 09:15

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Bobby Jean woont in Amsterdam en is gek op dieren. Zo gek, dat ze elke week op de kinderboerderij gaat helpen. Willie Wartaal gaat met haar mee, maar weet nog niet dat hij ook poep moet scheppen.

27-03-2016 09:15

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat dit weekend mee met Lars naar de ijsbaan. Hij doet aan kunstschaatsen en vindt dit het leukste wat er is. Alleen heeft Willie nog nooit op schaatsen gestaan.

20-03-2016 09:15

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat bowlen met Romy. Niet voor een verjaardagspartijtje, want zij beoefent dit als serieuze sport. En het is niet zo makkelijk als Willie van tevoren dacht.

13-03-2016 09:15

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat mee met Gijs, die bezig is een carnavalswagen te bouwen. Hij werkt er zes maanden per jaar aan, want hij is helemaal gek van carnaval. Alaaf!

06-03-2016 09:15

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat dit weekend met Bo-d naar Kendo. Een Japanse vechtsport waarop de lightsaber gevechten van Star Wars zijn geïnspireerd. Hij is dus een soort Jedi.

15-11-2015 09:39

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Dit weekend gaat Willie Wartaal met Kas op pad, die meedoet aan een racewedstrijd op een minibike.

08-11-2015 09:39

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal is gek op het weekend, omdat je dan lekker kan doen wat je leuk vindt. Willie gaat met kinderen mee om te zien wat zij doen in het weekend.

01-11-2015 09:35

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Dit weekend gaat Willie Wartaal mee vissen met Yaruba en zijn oma. Hij komt erachter wat er leuk is aan vissen en hoe moeilijk het is om een vis te vangen.

25-10-2015 09:37

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat met Julia mee naar haar voetbaltraining. Dat is wel wat anders dan een balletje trappen op een veldje.

18-10-2015 09:37

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal doet mee met Max zijn balletles. Daar merkt hij al snel dat dat echt niet alleen voor meisjes is.

11-10-2015 09:37

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat dit weekend mee met Anna naar Pencak Silat. Pencak wat? Een Indonesische vechtsport, die moeilijker is dan Willie had verwacht.

04-10-2015 09:38

Weekend met Willie

Weekend met Willie - Weekend met Willie

Willie Wartaal gaat dit weekend langs bij Freek, die samen met zijn vrienden youtube filmpjes maakt. Willie mag een rol spelen in de nieuwe aflevering.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Weekend met Willie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Weekend met Willie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Weekend met Willie bij Weekend met Willie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Weekend met Willie. Heb je een uitzending van Weekend met Willie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Weekend met Willie gemist

Uitzending gemist van Weekend met Willie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Weekend met Willie, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Weekend met Willie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Weekend met Willie? Hier kun je alle uitzendingen van Weekend met Willie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 24-04-2016 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!