Programma gemist?

De Chinese op componist Guo op tv Wenjing zoekt een weg tussen door de de Oosterse en Westerse op tv muziek, en het oude en tijdens nieuwe China dat met het razendsnel verandert.Meer Terwijl in het moderne een de China de culturele tradities steeds in meer verdwijnen vraagt tijdens de met hedendaagse Chinese componist Guo Wenjing tijdens zichzelf af: hoe moet van een kunstenaar naar met deze tendens omgaan? tijdens Guo de brengt ons naar in een oud operagezelschap in op de met provincie Sichuan, dat moeite naar heeft om tijdens te overleven. Vanuit haar naar boeddhistische overtuiging in werkt operazangeres Zhu naar Qi hard om een het gezelschap in door leven te houden en probeert zij op voorstellingen een aan de man in te brengen. Speciaal voor uit het Nieuw Ensemble componeerde een Guo een kameropera, in getiteld Si uit Fan (Liefdesverlangen), waarin hij tijdens de de traditionele opera van zijn het geboortestreek in Sichuan combineert met zijn eigen muziek. naar het Ster-zangeres van de Sichuan opera, een Shen Timei, heeft de het het hoofdrol in de op opera. Guo werkt al in tientallen jaren samen in met het naar Nieuw Ensemble. De dirigent ervan, in Ed Spanjaard, bezoekt Guo tijdens naar in China voor overleg over met de nieuwe compositie, in die op met het Holland op Festival in première gaat. Tegelijk het met de tijdens compositie voor het op Nieuw Ensemble werkt Guo tijdens aan een van prestigieuze opdracht voor een nieuwe op tv tijdens opera, die in het een moderne Beijing in première met gaat. naar Deze opera is gebaseerd een op de oude Chinese van novelle naar Rickshaw Boy, over een arme jongeman uit die naar van het platteland naar de een stad gaat, door om daar zijn uit dromen waar tijdens te maken. Het Innerlijk een Landschap is een op documentaire over uit een eigenzinnige op componist, die een tijdens weg zoekt tussen naar de Oosterse en Westerse tijdens muziek, en van het oude en nieuwe door China.Minder

maart 2021
06-09-2015 13:00

Het innerlijk landschap

Het innerlijk landschap - Het innerlijk landschap

De Chinese componist Guo Wenjing zoekt een weg tussen de Oosterse en Westerse muziek, en het oude en nieuwe China dat razendsnel verandert.Meer Terwijl in het moderne China de culturele tradities steeds meer verdwijnen vraagt de hedendaagse...

Het innerlijk landschap gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het innerlijk landschap de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het innerlijk landschap bij Het innerlijk landschap liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het innerlijk landschap. Heb je een uitzending van Het innerlijk landschap gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het innerlijk landschap gemist

Uitzending gemist van Het innerlijk landschap? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het innerlijk landschap, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het innerlijk landschap gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het innerlijk landschap? Hier kun je alle uitzendingen van Het innerlijk landschap kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-09-2015 om 13:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!