Programma gemist?

De Chinese de componist tijdens Guo Wenjing zoekt een weg op tv tussen uit de Oosterse en tijdens Westerse muziek, en het oude van en nieuwe China naar dat razendsnel verandert.Meer Terwijl uit in het moderne een het China de culturele tradities steeds meer een op tv verdwijnen vraagt de de hedendaagse Chinese componist Guo Wenjing zichzelf een af: uit hoe moet een kunstenaar met op deze uit tendens omgaan? Guo brengt ons van een naar een oud operagezelschap in de op met provincie Sichuan, dat de moeite heeft om te overleven. Vanuit met tijdens haar boeddhistische overtuiging werkt de operazangeres Zhu Qi hard om naar naar het gezelschap in leven naar te houden het en probeert zij voorstellingen aan in de man te het brengen. een Speciaal voor het Nieuw Ensemble componeerde in Guo van een kameropera, getiteld de Si Fan tijdens (Liefdesverlangen), waarin hij het de traditionele opera van zijn de geboortestreek Sichuan combineert met tijdens zijn eigen muziek. tijdens Ster-zangeres op van de het Sichuan opera, Shen Timei, heeft de op tv hoofdrol in in de opera. Guo werkt op met al tientallen jaren het samen met het Nieuw Ensemble. door De dirigent in ervan, Ed Spanjaard, op bezoekt Guo in China een voor overleg over het de van nieuwe compositie, die een op het Holland Festival op in première gaat. Tegelijk met op de compositie op voor het Nieuw op Ensemble werkt Guo naar aan een naar prestigieuze opdracht voor een nieuwe met door opera, die in het moderne Beijing het in première tijdens gaat. Deze het opera is gebaseerd op met de oude Chinese novelle met door Rickshaw Boy, over een arme jongeman op het die van het door platteland naar de stad gaat, om van uit daar zijn dromen waar tijdens te maken. Het Innerlijk Landschap de is een documentaire tijdens over de een eigenzinnige op tv componist, die een weg zoekt een tussen de Oosterse en tijdens Westerse muziek, een en het oude naar en nieuwe een China.Minder

januari 2020
06-09-2015 13:00

Het innerlijk landschap

Het innerlijk landschap - Het innerlijk landschap

De Chinese componist Guo Wenjing zoekt een weg tussen de Oosterse en Westerse muziek, en het oude en nieuwe China dat razendsnel verandert.Meer Terwijl in het moderne China de culturele tradities steeds meer verdwijnen vraagt de hedendaagse...

Het innerlijk landschap gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het innerlijk landschap de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het innerlijk landschap bij Het innerlijk landschap liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het innerlijk landschap. Heb je een uitzending van Het innerlijk landschap gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het innerlijk landschap gemist

Uitzending gemist van Het innerlijk landschap? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het innerlijk landschap, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het innerlijk landschap gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het innerlijk landschap? Hier kun je alle uitzendingen van Het innerlijk landschap kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-09-2015 om 13:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!