Programma gemist?

De op Chinese componist Guo Wenjing tijdens zoekt een weg op tv tussen de Oosterse en op tv Westerse muziek, en het het oude de en nieuwe China uit dat razendsnel verandert.Meer een Terwijl in door het moderne China de culturele in tradities steeds meer met verdwijnen vraagt de in hedendaagse het Chinese componist Guo Wenjing zichzelf met af: hoe uit moet de een kunstenaar met deze in tendens omgaan? Guo brengt het ons naar een een oud operagezelschap op in de provincie Sichuan, de dat moeite het heeft om te het overleven. Vanuit haar boeddhistische overtuiging het de werkt operazangeres Zhu in Qi hard om het gezelschap door in het leven te houden en probeert uit zij tijdens voorstellingen aan de naar man te brengen. Speciaal van voor het Nieuw Ensemble een componeerde naar Guo een kameropera, getiteld Si op Fan (Liefdesverlangen), waarin de hij de traditionele op opera van tijdens zijn geboortestreek Sichuan combineert met naar tijdens zijn eigen muziek. een Ster-zangeres van de tijdens Sichuan opera, Shen Timei, heeft tijdens de hoofdrol op tv in de uit opera. Guo werkt al tientallen van jaren samen met het uit naar Nieuw Ensemble. De dirigent ervan, de Ed Spanjaard, bezoekt Guo van in China voor het overleg op over de het nieuwe compositie, die op op het Holland Festival in première in gaat. op Tegelijk met uit de compositie voor van het Nieuw Ensemble tijdens werkt Guo aan een prestigieuze opdracht een voor door een nieuwe opera, die in in op tv het moderne Beijing op in première gaat. Deze opera is tijdens naar gebaseerd op de oude Chinese novelle naar Rickshaw Boy, over op van een arme jongeman die van de het platteland het naar de stad gaat, om door daar zijn dromen van waar te met maken. Het tijdens Innerlijk Landschap is een documentaire door over een met eigenzinnige componist, met die een weg zoekt tussen op de Oosterse en tijdens Westerse muziek, het en het oude naar en van nieuwe China.Minder

juli 2020
06-09-2015 13:00

Het innerlijk landschap

Het innerlijk landschap - Het innerlijk landschap

De Chinese componist Guo Wenjing zoekt een weg tussen de Oosterse en Westerse muziek, en het oude en nieuwe China dat razendsnel verandert.Meer Terwijl in het moderne China de culturele tradities steeds meer verdwijnen vraagt de hedendaagse...

Het innerlijk landschap gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het innerlijk landschap de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het innerlijk landschap bij Het innerlijk landschap liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het innerlijk landschap. Heb je een uitzending van Het innerlijk landschap gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het innerlijk landschap gemist

Uitzending gemist van Het innerlijk landschap? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het innerlijk landschap, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het innerlijk landschap gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het innerlijk landschap? Hier kun je alle uitzendingen van Het innerlijk landschap kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-09-2015 om 13:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!