Programma gemist?

De Chinese componist een in Guo Wenjing zoekt een weg op tv tussen de Oosterse en door Westerse met muziek, en het oude en op tv nieuwe China dat van razendsnel verandert.Meer op Terwijl in het uit moderne China de culturele door het tradities steeds meer de verdwijnen vraagt de hedendaagse Chinese componist van Guo uit Wenjing zichzelf af: een hoe moet in een kunstenaar met deze in tendens omgaan? met Guo brengt ons naar naar een oud operagezelschap in de op tv provincie Sichuan, op dat moeite heeft om op tv te van overleven. Vanuit haar boeddhistische de overtuiging werkt operazangeres in Zhu Qi hard het om het gezelschap de in naar leven te houden en met probeert zij tijdens voorstellingen aan de man met te brengen. Speciaal voor op tv het Nieuw Ensemble componeerde van een Guo een kameropera, uit getiteld Si Fan (Liefdesverlangen), waarin hij uit met de traditionele opera het van zijn geboortestreek in Sichuan combineert met zijn eigen muziek. het Ster-zangeres van de van Sichuan van opera, Shen een Timei, heeft de hoofdrol tijdens in de opera. Guo werkt het al tientallen jaren met samen tijdens met het Nieuw tijdens Ensemble. De dirigent ervan, Ed tijdens Spanjaard, in bezoekt Guo in China voor het overleg over de tijdens nieuwe compositie, die tijdens op het Holland een tijdens Festival in première gaat. Tegelijk met een van de compositie voor tijdens het Nieuw Ensemble werkt Guo aan een een prestigieuze het opdracht voor een het nieuwe uit opera, die in naar het moderne Beijing in première van gaat. Deze de opera is gebaseerd op de de oude Chinese novelle naar Rickshaw de Boy, over een op tv arme jongeman tijdens die van het platteland naar naar de stad gaat, van om door daar zijn dromen het waar te maken. van Het Innerlijk Landschap in is een documentaire tijdens over een eigenzinnige componist, op die een weg de zoekt tussen op tv de Oosterse en Westerse muziek, een en het oude met en nieuwe in China.Minder

augustus 2021
06-09-2015 13:00

Het innerlijk landschap

Het innerlijk landschap - Het innerlijk landschap

De Chinese componist Guo Wenjing zoekt een weg tussen de Oosterse en Westerse muziek, en het oude en nieuwe China dat razendsnel verandert.Meer Terwijl in het moderne China de culturele tradities steeds meer verdwijnen vraagt de hedendaagse...

Het innerlijk landschap gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het innerlijk landschap de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het innerlijk landschap bij Het innerlijk landschap liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het innerlijk landschap. Heb je een uitzending van Het innerlijk landschap gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het innerlijk landschap gemist

Uitzending gemist van Het innerlijk landschap? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het innerlijk landschap, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het innerlijk landschap gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het innerlijk landschap? Hier kun je alle uitzendingen van Het innerlijk landschap kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-09-2015 om 13:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!