Programma gemist?

De met Chinese componist Guo op tv Wenjing zoekt een met weg tussen de het Oosterse en op Westerse muziek, en het oude op en nieuwe China dat in razendsnel tijdens verandert.Meer Terwijl in op het moderne China de culturele het door tradities steeds meer verdwijnen vraagt de van hedendaagse Chinese componist de Guo Wenjing het zichzelf af: hoe moet op tv een kunstenaar met door met deze tendens omgaan? Guo de brengt ons naar uit een oud operagezelschap in de een provincie van Sichuan, dat moeite heeft naar om te overleven. naar Vanuit haar boeddhistische een overtuiging op werkt operazangeres Zhu Qi hard op tv om het gezelschap in door leven te op tv houden en probeert zij op tv voorstellingen aan de naar man van te brengen. naar Speciaal voor het Nieuw Ensemble componeerde het Guo een kameropera, op tv een getiteld Si Fan (Liefdesverlangen), op waarin hij de traditionele opera met met van zijn geboortestreek uit Sichuan combineert met zijn eigen op tv muziek. Ster-zangeres van de de Sichuan opera, Shen tijdens Timei, heeft naar de hoofdrol een in de opera. in Guo werkt al tientallen in jaren samen van met het uit Nieuw Ensemble. De dirigent ervan, met Ed op Spanjaard, bezoekt Guo in China voor naar op overleg over de nieuwe uit compositie, die op uit het Holland Festival van in première gaat. uit Tegelijk met de compositie het voor het Nieuw een Ensemble naar werkt Guo aan een prestigieuze opdracht in voor een een nieuwe opera, die in van het moderne Beijing door in première gaat. in Deze met opera is naar gebaseerd op de oude Chinese novelle tijdens Rickshaw Boy, over met een door arme jongeman tijdens die van het platteland naar door de stad tijdens gaat, om daar zijn dromen door waar te maken. op tv Het Innerlijk Landschap uit is een op documentaire over het een eigenzinnige componist, die een door weg van zoekt tussen met de Oosterse en Westerse de muziek, en het oude en met nieuwe in China.Minder

oktober 2020
06-09-2015 13:00

Het innerlijk landschap

Het innerlijk landschap - Het innerlijk landschap

De Chinese componist Guo Wenjing zoekt een weg tussen de Oosterse en Westerse muziek, en het oude en nieuwe China dat razendsnel verandert.Meer Terwijl in het moderne China de culturele tradities steeds meer verdwijnen vraagt de hedendaagse...

Het innerlijk landschap gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het innerlijk landschap de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het innerlijk landschap bij Het innerlijk landschap liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het innerlijk landschap. Heb je een uitzending van Het innerlijk landschap gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het innerlijk landschap gemist

Uitzending gemist van Het innerlijk landschap? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het innerlijk landschap, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het innerlijk landschap gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het innerlijk landschap? Hier kun je alle uitzendingen van Het innerlijk landschap kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-09-2015 om 13:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!