Programma gemist?

De naar familie verzamelt zich voor de uit begrafenis van een met dierbare. Emma helpt van Jisanne met haar een problemen. Samuel de neemt afscheid van tijdens twee grote liefdes. een Jolanda bezoekt Emma naar om hun rivaliteit van te door begraven. Joeri komt in bij zinnen, maar maakt zich een nog steeds op zorgen. Henk en van Lilian vinden elkaar in het met werk. Lynn besluit een zich te het herenigen van met Martijn. Jisanne probeert te naar voorkomen naar dat haar nachtmerrie werkelijkheid op wordt.

Bijgestaan door Samuel van durft Jisanne eindelijk een haar droom in naar te gaan, maar in op het op verkeerde moment. op Lynn probeert met hulp van uit op tv Martijn te ontsnappen aan Joeri, maar op tv loopt uit met open ogen in de op tv in val. Ben en Kat nemen van de grootste beslissing van van hun leven, tijdens maar stuiten daarbij op met Toos. Marieke moet met erkennen dat met haar relatie op tv met Nick op tijdens lucht is gebouwd. Emma op vecht voor de liefde in van haar dochter. het met Jolanda vreest Samuel het kwijt te raken naar aan Emma en gaat heel in ver het om dat te van voorkomen. Lilian wil wraak de nemen op Robert en de heeft daar de naar hulp in van Henk bij nodig. met En er is eindelijk nieuws een van door Sacha.

Joeri raakt een steeds de meer geobsedeerd door Jisannes nachtmerrie. van Lynn naar ontdekt dat ze uit bang is voor een de verkeerde. Emma komt tot de het op tv conclusie dat Jisanne beter uit af is bij Samuel naar en Jolanda. Kat is op tv blij op als ze verlof krijgt, de maar ziet alle hoop een vervliegen. Marieke laat een zich uit door Nick overtuigen om een het huis te een verkopen en liegt de tegen op tv haar kinderen. Lilian met behaalt een overwinning op Ben, een maar loopt een van blauwtje bij uit Robert.

Marieke met en Nick met gaan trouwen. Lynn en Joeri draaien op tv om elkaar het heen op tv en Joeri laat naar haar op zijn kamer logeren. Ze met worden het bijna betrapt door Emma, op tv die net terugkomt uit de Bangkok. Henk uit heeft de tijdens hulp van Robert van nodig om uit tot een akkoord te komen met de Podorovsky. Lilian een kiest volledig Roberts op kant, omdat een ze verliefd op hem tijdens is.

Emma op tv draagt de leiding van van het bedrijf over aan op tv uit Ben. Lilian baalt in als Henk terugkomt en zijn positie het thuis van en in het met bedrijf weer inneemt. naar Henk ontdekt dat Lilian en met een Robert tegen zijn uit wil ingaan en besluit met Ben te helpen. in Kat is bang dat met haar baby het gevaar loopt in tijdens de gevangenis. Ben naar vertelt Nick de waarheid, door met onverwachte tijdens gevolgen voor Marieke. Jisanne uit voelt zich thuis in van de het gezin van Samuel en de Jolanda. Martijn het jaagt Lynn in een de armen de van Joeri.

Kat probeert uit zich staande te houden de in de gevangenis naar tijdens en krijgt steun een van Maaike. Ben zoekt van naar geld voor een een dure met advocaat. Ben wantrouwt Nick met als op gevolg dat Marieke met haar hart tijdens voor hem opent. met Ben tijdens graaft bollen voor de de zwarte tulp op uit en gooit op ze op de markt. Lilian en door Robert hebben op er echter ook een uit uit klant voor. Luuk tijdens wil Samuel weg hebben. Emma ontdekt het de waarheid naar omtrent het vertrek uit van Samuel. Ze vertrekt tijdens naar Bangkok de om de tulp door zelf te gaan naar verkopen.

Tijdens van de babyshower voor het kind het van Ben en een naar Kat lopen de op gemoederen tussen de diverse op partijen hoog het op. Ben weigert, tot wanhoop van tijdens Kat, om zich een bij de feiten het naar neer te leggen. Kat kan haar op tv geheim het niet langer door voor zich houden. De spanning met tussen Emma en een Samuel wordt onhoudbaar. Joeri een wil Lynn nu in wel helpen de en dwingt Jisanne mee met te doen. een Kat gaat in in detentie. Lynn en door Joeri worden intiem, maar op door worden betrapt door uit Zoë.

Jisanne het leert Samuel beter kennen van en van vindt bij hem het begrip voor haar nachtmerries. Emma blijkt de nog door gevoelens te de hebben voor Samuel. Joeri stopt met van het slikken naar van met zijn pillen en begint op de droom op tv van Jisanne serieus te uit nemen. Lynn voelt de verlammende naar aanwezigheid met van Martijn, maar op weet zich er overheen te van zetten. Ben naar heeft er naar alles voor over een om Kat een uit de gevangenis naar te houden. Marieke een stelt Nick voor aan de het rest door van de familie. Lilian van en Robert krijgen respect tijdens voor van elkaar.

Emma staat met er na het vertrek met van Felix van en het van ongeluk van met Sacha alleen voor. naar De ontmoeting met op tv de mysterieuze Samuel geeft Jisanne nieuwe op tv hoop. De komst de naar van de baby van van Ben en Kat wordt overschaduwd naar van door hun hoogoplopende meningsverschil. op Lilian is in bang dat ze met het de komst in van Robert van op tv de regen in de drup is in uit gekomen. Joeri begint met gemengde gevoelens op tv uit aan zijn nieuwe op tv baan. Lilian werkt zich in in op kantoor en nodigt door Robert uit op tv om bij haar thuis op door te komen logeren.

Als Kat ontdekt op hoe slecht Ben de zich staande houdt uit op in de gevangenis, door neemt ze een drastische beslissing. Jisanne uit is ten einde de raad wanneer haar door nachtmerries uit lijken door te komen. Lynn met raakt het meer en meer getraumatiseerd. Emma in wordt opnieuw de met op tv haar onmacht geconfronteerd door tijdens het vertrek naar van Felix. Lilian met neemt noodgedwongen het roer over op bij naar Kester B.V., maar komt de voor een naar onaangename verrassing te staan. Nick en het Marieke van gaan op de date.

Ben van wordt in van de gevangenis bedreigd. Hij vindt bescherming de bij met een groep die naar een wederdienst de van hem wil: Kat moet in cocaïne de gevangenis op tv in smokkelen. Emma overschreeuwt de haar gevoel op tv van afkeer voor Felix de door hem tijdens mee uit te vragen. met Ze laat zich van echter betrappen met in een andere man, door waarna Felix zijn van de conclusies trekt. Henk wordt op tv nog steeds op tv achtervolgd door de dood van van Martijn en op besluit een pelgrimstocht op te maken. door Marieke wordt verliefd op uit Nick.

Na op een bloedstollend met en succesvol eerste seizoen van ?Zwarte van de Tulp? is vanaf het vanavond het tweede seizoen te op zien bij RTL van 4. De op tv vloek van in de zwarte tulp lijkt voorbij. De met families hebben de in ruzies bijgelegd en uit door lijken weer door één deur op tv te door kunnen. Niets is echter uit minder waar. Jisanne, naar gespeeld door het Puck van Stijn, krijgt last naar van heftige het paranormale nachtmerries. Ze de weet zich geen raad met in haar in enge dromen en gaat op met zoek naar hulp, van maar niemand lijkt op haar dromen écht het serieus in te nemen. De twaalfjarige Puck de van op tv Stijn vond haar rol heel uitdagend door om te de spelen : uit ?Ik vond het het in het begin wel moeilijk naar om van de nachtmerries het te spelen. Ik heb dat thuis op door in bed echt wel veel geoefend.? op tv Puck door heeft inmiddels het de hele tweede seizoen van in ?Zwarte tijdens Tulp? gezien. ?Ik vond het het dus heel spannend om uit het naar te kijken. Ook al speel met ik één uit van de rollen op tv en kende ik op het verhaal al door helemaal.? Emma (Anna Drijver) laat een zich betrappen met door een andere man, uit uit waarna Felix (Gijs Naber) zijn conclusies van trekt. Ben de (Roeland Fernhout) van vraagt Kat (Carolien van Spoor) om cocaïne een de gevangenis in te smokkelen, in zodat hij van kan ?betalen? voor met zijn veiligheid. Henk (Marcel het op Musters) kan zich met niet neerleggen bij de dood van tijdens het Martijn (Willem Voogd) en besluit van op door pelgrimstocht te gaan. Marieke op (Linda van Dyck) op blijft na het overlijden van door haar man op Luuk (Huub Stapel) alleen in achter en krijgt door vlinders in in haar door buik door de goed uitziende, charmante in Nick (Derek van de Lint). van Maar juist de een gevoelens voor door deze man zetten de familieverhoudingen van op scherp. Naast nieuwkomer van Derek op tv de Lint vullen met Nasrdin Dchar en Hadewych Minis in de het topcast aan in seizoen twee. van Nasrdin kruipt in door de de huid van Samuel, in de grote jeugdliefde van Emma op en vader van Jisanne. in Met zijn nieuwe de met vrouw Jolanda, gespeeld door door Hadewych, keert hij terug naar naar Nederland van om zijn dochter weer tijdens te zien. Jolanda gunt met het Samuel het om een band het met zijn uit dochter op te bouwen, maar met de waakt er tegelijkertijd voor op tv dat er het genoeg afstand blijft een tussen Samuel en op tv Emma.

februari 2019
26-03-2017 00:20

Afl. 12

Zwarte Tulp - Afl. 12

De familie verzamelt zich voor de begrafenis van een dierbare. Emma helpt Jisanne met haar problemen. Samuel neemt afscheid van twee grote liefdes. Jolanda bezoekt Emma om hun rivaliteit te begraven. Joeri komt bij zinnen, maar maakt zich n...

19-03-2017 00:19

Afl. 11

Zwarte Tulp - Afl. 11

Bijgestaan door Samuel durft Jisanne eindelijk haar droom in te gaan, maar op het verkeerde moment. Lynn probeert met hulp van Martijn te ontsnappen aan Joeri, maar loopt met open ogen in de val. Ben en Kat nemen de grootste beslissing van ...

12-03-2017 00:22

Afl. 10

Zwarte Tulp - Afl. 10

Joeri raakt steeds meer geobsedeerd door Jisannes nachtmerrie. Lynn ontdekt dat ze bang is voor de verkeerde. Emma komt tot de conclusie dat Jisanne beter af is bij Samuel en Jolanda. Kat is blij als ze verlof krijgt, maar ziet alle hoop ve...

05-03-2017 00:17

Afl. 9

Zwarte Tulp - Afl. 9

Marieke en Nick gaan trouwen. Lynn en Joeri draaien om elkaar heen en Joeri laat haar op zijn kamer logeren. Ze worden bijna betrapt door Emma, die net terugkomt uit Bangkok. Henk heeft de hulp van Robert nodig om tot een akkoord te komen m...

22-02-2017 21:29

Afl. 8

Zwarte Tulp - Afl. 8

Emma draagt de leiding van het bedrijf over aan Ben. Lilian baalt als Henk terugkomt en zijn positie thuis en in het bedrijf weer inneemt. Henk ontdekt dat Lilian en Robert tegen zijn wil ingaan en besluit Ben te helpen. Kat is bang dat haa...

15-02-2017 21:33

Afl. 7

Zwarte Tulp - Afl. 7

Kat probeert zich staande te houden in de gevangenis en krijgt steun van Maaike. Ben zoekt naar geld voor een dure advocaat. Ben wantrouwt Nick met als gevolg dat Marieke haar hart voor hem opent. Ben graaft bollen voor de zwarte tulp op en...

08-02-2017 21:29

Afl. 6

Zwarte Tulp - Afl. 6

Tijdens de babyshower voor het kind van Ben en Kat lopen de gemoederen tussen de diverse partijen hoog op. Ben weigert, tot wanhoop van Kat, om zich bij de feiten neer te leggen. Kat kan haar geheim niet langer voor zich houden. De spanning...

01-02-2017 21:31

Afl. 5

Zwarte Tulp - Afl. 5

Jisanne leert Samuel beter kennen en vindt bij hem begrip voor haar nachtmerries. Emma blijkt nog gevoelens te hebben voor Samuel. Joeri stopt met het slikken van zijn pillen en begint de droom van Jisanne serieus te nemen. Lynn voelt de ve...

25-01-2017 21:32

Afl. 4

Zwarte Tulp - Afl. 4

Emma staat er na het vertrek van Felix en het ongeluk van Sacha alleen voor. De ontmoeting met de mysterieuze Samuel geeft Jisanne nieuwe hoop. De komst van de baby van Ben en Kat wordt overschaduwd door hun hoogoplopende meningsverschil. L...

18-01-2017 21:33

Afl. 3

Zwarte Tulp - Afl. 3

Als Kat ontdekt hoe slecht Ben zich staande houdt in de gevangenis, neemt ze een drastische beslissing. Jisanne is ten einde raad wanneer haar nachtmerries uit lijken te komen. Lynn raakt meer en meer getraumatiseerd. Emma wordt opnieuw met...

11-01-2017 21:32

Afl. 2

Zwarte Tulp - Afl. 2

Ben wordt in de gevangenis bedreigd. Hij vindt bescherming bij een groep die een wederdienst van hem wil: Kat moet cocaïne de gevangenis in smokkelen. Emma overschreeuwt haar gevoel van afkeer voor Felix door hem mee uit te vragen. Ze laat ...

04-01-2017 21:33

Afl. 1

Zwarte Tulp - Afl. 1

Na een bloedstollend en succesvol eerste seizoen van ?Zwarte Tulp? is vanaf vanavond het tweede seizoen te zien bij RTL 4. De vloek van de zwarte tulp lijkt voorbij. De families hebben de ruzies bijgelegd en lijken weer door één deur te kun...

Zwarte Tulp gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zwarte Tulp de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zwarte Tulp bij Zwarte Tulp liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zwarte Tulp. Heb je een uitzending van Zwarte Tulp gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zwarte Tulp gemist

Dramaserie waarin de ontwikkelingen tussen twee families uit de bollenstreek centraal staan. Vanwege een mysterieus ongeluk in het verleden zijn de families erfvijanden geworden. Hun al jarenlang voortdurende vete wordt versterkt en actueel gehouden door de race om de zwarte tulp. Beetje bij beetje wordt het mysterie uit het verleden ontrafeld. Niets is wat het lijkt, maar zeker is dat er belangrijke keuzes gemaakt moeten worden over leven en dood, liefde en haat, loslaten en vasthouden, harmonie en chaos.

Uitzending gemist van Zwarte Tulp? Hier kun je alle uitzendingen van Zwarte Tulp kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 26-03-2017 om 00:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord