Programma gemist?

De familie het verzamelt zich tijdens voor de begrafenis in van een dierbare. tijdens Emma helpt Jisanne met van haar problemen. Samuel neemt een afscheid van van twee grote liefdes. Jolanda een bezoekt het Emma om hun rivaliteit het te een begraven. Joeri komt bij in zinnen, maar maakt door zich nog steeds zorgen. het Henk op en Lilian vinden op elkaar in het werk. op Lynn besluit zich te herenigen op met Martijn. op tv Jisanne in probeert te voorkomen dat haar de nachtmerrie werkelijkheid uit wordt.

Bijgestaan door de Samuel durft Jisanne op tv eindelijk naar haar droom in te gaan, maar tijdens op van het verkeerde moment. Lynn in probeert met door hulp van Martijn te ontsnappen door aan Joeri, uit maar loopt met de open ogen met in de val. Ben en door Kat het nemen de op tv grootste beslissing van hun door leven, maar stuiten van daarbij op van Toos. Marieke moet erkennen dat haar uit relatie met Nick naar door op lucht is gebouwd. Emma vecht op voor de liefde uit van haar door dochter. Jolanda vreest Samuel uit kwijt te raken met aan Emma naar en gaat heel ver op om dat van te voorkomen. in Lilian wil wraak nemen in op Robert van en heeft daar de hulp tijdens een van Henk bij nodig. En op er is uit eindelijk nieuws het van Sacha.

Joeri in raakt steeds meer geobsedeerd door door Jisannes nachtmerrie. met Lynn ontdekt op tv dat ze bang is voor een de verkeerde. Emma een komt door tot de conclusie dat van Jisanne een beter af is bij Samuel en het Jolanda. op Kat is blij uit als ze op tv verlof krijgt, maar ziet in alle hoop vervliegen. Marieke laat in zich een door Nick overtuigen een om het door huis te verkopen en liegt door tegen haar kinderen. Lilian de behaalt een uit overwinning op tv op Ben, maar in loopt een blauwtje bij op Robert.

Marieke en met Nick gaan de trouwen. Lynn op en Joeri draaien om van elkaar heen naar en Joeri laat haar op zijn op tv kamer het logeren. Ze het worden bijna betrapt door Emma, die naar net terugkomt het uit Bangkok. tijdens Henk heeft de de hulp van Robert naar nodig om tot een uit akkoord te komen uit met Podorovsky. op tv Lilian kiest uit volledig Roberts kant, omdat op ze verliefd op hem door is.

Emma een draagt de leiding van door het van bedrijf over aan door Ben. Lilian baalt als naar Henk terugkomt en zijn positie op thuis in en in het van bedrijf weer inneemt. van Henk ontdekt het dat Lilian en Robert uit tegen zijn wil naar ingaan en besluit Ben te door op helpen. Kat is bang dat haar een baby gevaar loopt een in de gevangenis. in op tv Ben vertelt Nick de naar waarheid, met onverwachte gevolgen voor op tv op tv Marieke. Jisanne voelt zich thuis een in op het gezin van Samuel en Jolanda. van een Martijn jaagt Lynn in de op armen van in Joeri.

Kat probeert zich in op tv staande te houden in de gevangenis met en krijgt op steun naar van Maaike. Ben zoekt naar geld het voor een het dure advocaat. Ben wantrouwt een Nick met tijdens als het gevolg dat Marieke het haar hart voor hem opent. met Ben graaft bollen voor de de zwarte tulp op tv op en van gooit ze op het de markt. Lilian en de op tv Robert hebben er op echter ook een klant voor. Luuk de wil Samuel weg in hebben. uit Emma ontdekt de waarheid omtrent door het op tv vertrek van Samuel. naar Ze vertrekt naar Bangkok om tijdens van de tulp zelf te gaan naar verkopen.

Tijdens in de babyshower een voor het kind door van Ben en Kat lopen de van gemoederen tussen de tijdens diverse partijen hoog naar op. Ben weigert, door op tot wanhoop van Kat, om op tv zich bij de feiten van neer te leggen. op tv in Kat kan haar geheim niet langer op tv voor zich houden. door naar De spanning tussen Emma en op Samuel in wordt onhoudbaar. Joeri wil Lynn nu op in wel helpen en dwingt op tv Jisanne mee te doen. Kat het gaat een in detentie. op tv Lynn en Joeri worden van intiem, maar worden van betrapt door de Zoë.

Jisanne leert Samuel door beter kennen en tijdens vindt naar bij hem van begrip voor haar nachtmerries. Emma op tv blijkt nog gevoelens op tv te hebben voor in Samuel. Joeri stopt op tv met op tv het slikken van zijn pillen de en begint de droom het de van Jisanne serieus te door nemen. Lynn het voelt de verlammende aanwezigheid met van Martijn, van maar weet zich er overheen te met zetten. Ben door heeft er alles op voor door over om Kat uit van de gevangenis te uit houden. Marieke stelt naar Nick voor aan de rest op tv van de familie. tijdens het Lilian en Robert op tv krijgen respect voor een elkaar.

Emma uit staat er na op het vertrek van een Felix en het op ongeluk van naar Sacha alleen voor. De ontmoeting naar met de mysterieuze Samuel van geeft Jisanne nieuwe op tv hoop. De met komst van de baby tijdens van Ben op en de Kat wordt overschaduwd door hun een hoogoplopende het meningsverschil. Lilian is bang dat ze van met het de komst van van Robert van van de regen in de tijdens drup is van gekomen. Joeri begint met gemengde gevoelens tijdens het aan zijn nieuwe baan. op tv Lilian werkt zich door in op kantoor door en nodigt in Robert uit om bij haar thuis een naar te komen logeren.

Als door Kat ontdekt hoe slecht uit Ben zich staande houdt tijdens naar in de gevangenis, neemt ze een een drastische beslissing. Jisanne een is ten einde in in raad wanneer haar het nachtmerries uit lijken te komen. door Lynn raakt meer en in meer de getraumatiseerd. Emma wordt opnieuw tijdens met haar onmacht het geconfronteerd door het een vertrek van Felix. Lilian op tv neemt noodgedwongen door het roer het over bij Kester B.V., maar op tv komt door voor een door onaangename verrassing te staan. Nick en de Marieke gaan op op uit date.

Ben wordt van in naar de gevangenis bedreigd. Hij vindt op bescherming bij een tijdens groep die een in wederdienst van een hem wil: naar Kat moet cocaïne de gevangenis het in smokkelen. Emma in overschreeuwt haar van gevoel van afkeer voor het Felix door hem op tv mee uit te vragen. naar Ze laat de zich echter betrappen met tijdens op een andere man, waarna Felix de zijn conclusies op tv trekt. Henk wordt nog steeds met achtervolgd door naar de naar dood van Martijn en door besluit een pelgrimstocht te door maken. Marieke wordt een verliefd op met Nick.

Na de een bloedstollend en op tv succesvol eerste in seizoen van ?Zwarte Tulp? is vanaf in het vanavond het tweede seizoen te zien op bij RTL een 4. het De vloek van de zwarte door tulp lijkt voorbij. tijdens De families hebben van de ruzies bijgelegd tijdens en lijken weer een door één deur een te kunnen. op tv Niets is echter minder uit waar. Jisanne, gespeeld door de de Puck van Stijn, krijgt last van naar met heftige paranormale nachtmerries. door Ze weet zich geen raad tijdens met tijdens haar enge dromen met en gaat op zoek naar de hulp, maar niemand lijkt naar met haar dromen écht serieus het te nemen. De twaalfjarige Puck van tijdens uit Stijn vond haar rol heel uitdagend op tv om te op tv spelen : van ?Ik vond uit het in het begin wel de moeilijk om de nachtmerries in te spelen. Ik het heb dat thuis op in bed echt naar wel naar veel geoefend.? Puck heeft inmiddels met het het hele tweede seizoen van ?Zwarte op tv Tulp? door gezien. ?Ik vond op tv het dus heel spannend om op van naar te kijken. Ook de al speel ik één naar van de rollen en op tv door kende ik het verhaal al het helemaal.? Emma (Anna op tv Drijver) laat zich betrappen een met een andere de man, naar waarna Felix (Gijs Naber) op zijn conclusies trekt. Ben (Roeland door naar Fernhout) vraagt Kat een (Carolien Spoor) om uit cocaïne de gevangenis het in te smokkelen, zodat de hij kan een ?betalen? voor zijn veiligheid. Henk (Marcel het Musters) kan uit zich niet neerleggen bij op tv uit de dood van de Martijn (Willem Voogd) en besluit op op van pelgrimstocht te gaan. op tv Marieke (Linda van Dyck) blijft van na het naar overlijden van haar man een Luuk (Huub door Stapel) alleen achter en krijgt uit vlinders in een haar buik door de door goed uitziende, charmante op Nick tijdens (Derek de Lint). Maar van juist de gevoelens voor door naar deze man zetten de met familieverhoudingen op scherp. Naast naar nieuwkomer Derek de Lint uit vullen in Nasrdin Dchar en Hadewych Minis de de op tv topcast aan in seizoen twee. Nasrdin naar kruipt op tv in de huid van van Samuel, de grote jeugdliefde het van Emma in en vader van op tv Jisanne. Met zijn nieuwe met in vrouw Jolanda, gespeeld door op tv Hadewych, keert hij terug door naar Nederland om met zijn uit dochter weer te door zien. Jolanda gunt het tijdens Samuel om een band met van zijn een dochter op te bouwen, tijdens maar waakt er tegelijkertijd naar van voor dat er genoeg naar afstand blijft tussen Samuel en op tv uit Emma.

mei 2019
26-03-2017 00:20

Afl. 12

Zwarte Tulp - Afl. 12

De familie verzamelt zich voor de begrafenis van een dierbare. Emma helpt Jisanne met haar problemen. Samuel neemt afscheid van twee grote liefdes. Jolanda bezoekt Emma om hun rivaliteit te begraven. Joeri komt bij zinnen, maar maakt zich n...

19-03-2017 00:19

Afl. 11

Zwarte Tulp - Afl. 11

Bijgestaan door Samuel durft Jisanne eindelijk haar droom in te gaan, maar op het verkeerde moment. Lynn probeert met hulp van Martijn te ontsnappen aan Joeri, maar loopt met open ogen in de val. Ben en Kat nemen de grootste beslissing van ...

12-03-2017 00:22

Afl. 10

Zwarte Tulp - Afl. 10

Joeri raakt steeds meer geobsedeerd door Jisannes nachtmerrie. Lynn ontdekt dat ze bang is voor de verkeerde. Emma komt tot de conclusie dat Jisanne beter af is bij Samuel en Jolanda. Kat is blij als ze verlof krijgt, maar ziet alle hoop ve...

05-03-2017 00:17

Afl. 9

Zwarte Tulp - Afl. 9

Marieke en Nick gaan trouwen. Lynn en Joeri draaien om elkaar heen en Joeri laat haar op zijn kamer logeren. Ze worden bijna betrapt door Emma, die net terugkomt uit Bangkok. Henk heeft de hulp van Robert nodig om tot een akkoord te komen m...

22-02-2017 21:29

Afl. 8

Zwarte Tulp - Afl. 8

Emma draagt de leiding van het bedrijf over aan Ben. Lilian baalt als Henk terugkomt en zijn positie thuis en in het bedrijf weer inneemt. Henk ontdekt dat Lilian en Robert tegen zijn wil ingaan en besluit Ben te helpen. Kat is bang dat haa...

15-02-2017 21:33

Afl. 7

Zwarte Tulp - Afl. 7

Kat probeert zich staande te houden in de gevangenis en krijgt steun van Maaike. Ben zoekt naar geld voor een dure advocaat. Ben wantrouwt Nick met als gevolg dat Marieke haar hart voor hem opent. Ben graaft bollen voor de zwarte tulp op en...

08-02-2017 21:29

Afl. 6

Zwarte Tulp - Afl. 6

Tijdens de babyshower voor het kind van Ben en Kat lopen de gemoederen tussen de diverse partijen hoog op. Ben weigert, tot wanhoop van Kat, om zich bij de feiten neer te leggen. Kat kan haar geheim niet langer voor zich houden. De spanning...

01-02-2017 21:31

Afl. 5

Zwarte Tulp - Afl. 5

Jisanne leert Samuel beter kennen en vindt bij hem begrip voor haar nachtmerries. Emma blijkt nog gevoelens te hebben voor Samuel. Joeri stopt met het slikken van zijn pillen en begint de droom van Jisanne serieus te nemen. Lynn voelt de ve...

25-01-2017 21:32

Afl. 4

Zwarte Tulp - Afl. 4

Emma staat er na het vertrek van Felix en het ongeluk van Sacha alleen voor. De ontmoeting met de mysterieuze Samuel geeft Jisanne nieuwe hoop. De komst van de baby van Ben en Kat wordt overschaduwd door hun hoogoplopende meningsverschil. L...

18-01-2017 21:33

Afl. 3

Zwarte Tulp - Afl. 3

Als Kat ontdekt hoe slecht Ben zich staande houdt in de gevangenis, neemt ze een drastische beslissing. Jisanne is ten einde raad wanneer haar nachtmerries uit lijken te komen. Lynn raakt meer en meer getraumatiseerd. Emma wordt opnieuw met...

11-01-2017 21:32

Afl. 2

Zwarte Tulp - Afl. 2

Ben wordt in de gevangenis bedreigd. Hij vindt bescherming bij een groep die een wederdienst van hem wil: Kat moet cocaïne de gevangenis in smokkelen. Emma overschreeuwt haar gevoel van afkeer voor Felix door hem mee uit te vragen. Ze laat ...

04-01-2017 21:33

Afl. 1

Zwarte Tulp - Afl. 1

Na een bloedstollend en succesvol eerste seizoen van ?Zwarte Tulp? is vanaf vanavond het tweede seizoen te zien bij RTL 4. De vloek van de zwarte tulp lijkt voorbij. De families hebben de ruzies bijgelegd en lijken weer door één deur te kun...

Zwarte Tulp gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zwarte Tulp de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zwarte Tulp bij Zwarte Tulp liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zwarte Tulp. Heb je een uitzending van Zwarte Tulp gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zwarte Tulp gemist

Dramaserie waarin de ontwikkelingen tussen twee families uit de bollenstreek centraal staan. Vanwege een mysterieus ongeluk in het verleden zijn de families erfvijanden geworden. Hun al jarenlang voortdurende vete wordt versterkt en actueel gehouden door de race om de zwarte tulp. Beetje bij beetje wordt het mysterie uit het verleden ontrafeld. Niets is wat het lijkt, maar zeker is dat er belangrijke keuzes gemaakt moeten worden over leven en dood, liefde en haat, loslaten en vasthouden, harmonie en chaos.

Uitzending gemist van Zwarte Tulp? Hier kun je alle uitzendingen van Zwarte Tulp kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 26-03-2017 om 00:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord