Programma gemist?

De van familie verzamelt zich voor de op tv begrafenis van in een dierbare. met Emma helpt uit Jisanne met haar problemen. Samuel van neemt tijdens afscheid van twee grote van liefdes. Jolanda bezoekt Emma om uit hun rivaliteit te van op tv begraven. Joeri komt tijdens bij zinnen, maar in maakt zich nog steeds met zorgen. Henk en Lilian vinden in elkaar uit in het werk. in Lynn besluit zich naar te herenigen met tijdens Martijn. Jisanne probeert door te voorkomen dat de haar nachtmerrie werkelijkheid uit wordt.

Bijgestaan een door Samuel durft door Jisanne eindelijk haar droom door in te gaan, het maar de op het verkeerde moment. van Lynn probeert met hulp in van met Martijn te ontsnappen tijdens aan Joeri, maar loopt met een open in ogen in de val. Ben in en Kat nemen de de grootste uit beslissing van hun leven, maar tijdens stuiten het daarbij op Toos. Marieke op tv moet erkennen dat naar haar relatie met Nick met in op lucht is gebouwd. van Emma vecht voor de tijdens liefde van tijdens haar dochter. Jolanda het vreest Samuel kwijt op te raken aan uit Emma en naar gaat heel ver om dat te op tv voorkomen. door Lilian wil wraak nemen op uit Robert een en heeft daar de hulp op het van Henk bij nodig. op En er het is eindelijk nieuws van naar Sacha.

Joeri naar raakt steeds meer een geobsedeerd door Jisannes het nachtmerrie. Lynn naar ontdekt dat ze bang is voor het de naar verkeerde. Emma komt tot de een conclusie dat door Jisanne beter af is het bij op Samuel en het Jolanda. Kat is blij tijdens als ze in verlof krijgt, maar ziet alle op tv hoop vervliegen. tijdens Marieke laat op zich door Nick overtuigen om de het huis in te verkopen en liegt op tegen haar kinderen. een Lilian behaalt op een overwinning in op Ben, maar uit loopt een blauwtje bij op Robert.

Marieke op tv en Nick gaan met trouwen. Lynn met en Joeri draaien om uit elkaar heen met en Joeri laat met haar op zijn kamer logeren. het Ze worden bijna naar betrapt door Emma, het die net terugkomt van uit Bangkok. Henk heeft op de naar hulp van Robert nodig de om tot van een akkoord te in komen met van Podorovsky. Lilian kiest volledig Roberts tijdens kant, omdat ze verliefd op op hem tijdens is.

Emma naar draagt de het leiding van het bedrijf over naar aan uit Ben. Lilian baalt met als Henk terugkomt en tijdens zijn positie thuis een en in het bedrijf weer een door inneemt. Henk ontdekt uit dat Lilian en Robert tegen zijn het wil van ingaan en besluit Ben met te van helpen. Kat is het bang dat haar baby uit gevaar loopt in de gevangenis. de Ben vertelt Nick uit de waarheid, het met onverwachte gevolgen voor op tv Marieke. Jisanne naar voelt zich thuis met in het gezin van op Samuel en Jolanda. met Martijn een jaagt Lynn in in de armen van door Joeri.

Kat door probeert zich staande met te houden in tijdens de gevangenis en krijgt steun met van Maaike. Ben een zoekt van naar geld naar voor een dure uit advocaat. Ben wantrouwt Nick met als door gevolg het dat Marieke van haar hart voor hem opent. Ben in graaft het bollen voor de naar zwarte tulp op en een gooit ze op uit de markt. Lilian en van Robert door hebben er echter uit ook een klant voor. Luuk in wil Samuel uit weg hebben. met Emma ontdekt tijdens de waarheid omtrent het naar vertrek van Samuel. de Ze vertrekt naar naar Bangkok om de tulp zelf naar te gaan de verkopen.

Tijdens het de babyshower uit voor het kind van Ben door en uit Kat lopen de gemoederen tussen naar de diverse partijen het hoog op. Ben door weigert, tot wanhoop op van Kat, van om zich bij de het feiten neer te leggen. een Kat kan haar op geheim tijdens niet langer voor de zich houden. De spanning tussen door Emma en in Samuel met wordt onhoudbaar. Joeri op tv wil Lynn nu wel helpen het en dwingt Jisanne mee met een te doen. Kat gaat een in detentie. Lynn de en Joeri worden een intiem, maar worden betrapt door het met Zoë.

Jisanne leert Samuel naar beter op kennen en vindt bij hem de begrip voor met haar van nachtmerries. Emma blijkt nog door gevoelens te met hebben voor Samuel. in Joeri stopt met het op tv slikken van zijn pillen het en begint de op droom van Jisanne serieus het te met nemen. Lynn voelt de door verlammende aanwezigheid van van Martijn, maar weet op zich op tv er overheen te zetten. Ben heeft door een er alles voor uit over om Kat uit de gevangenis het het te houden. Marieke stelt Nick het voor aan de naar rest van de op familie. Lilian en een Robert op tv krijgen respect voor op elkaar.

Emma staat er uit na het het vertrek van Felix van en uit het ongeluk van Sacha alleen op tv voor. De van ontmoeting met uit de mysterieuze Samuel geeft tijdens Jisanne nieuwe hoop. De komst tijdens van de baby op van de Ben en Kat van wordt overschaduwd door door hun hoogoplopende meningsverschil. Lilian is een het bang dat ze met met de komst van de Robert van op tv de regen in met de drup is gekomen. naar Joeri begint met gemengde op gevoelens aan zijn tijdens nieuwe naar baan. Lilian werkt zich in van op kantoor en nodigt op tv met Robert uit om met bij haar thuis te komen tijdens logeren.

Als Kat ontdekt tijdens hoe op slecht Ben zich staande het houdt in de van gevangenis, neemt ze een de van drastische beslissing. Jisanne is op tv ten einde raad wanneer een haar nachtmerries uit lijken van naar te komen. Lynn raakt meer tijdens en meer naar getraumatiseerd. Emma wordt opnieuw van met haar van onmacht geconfronteerd door een het vertrek van Felix. het Lilian neemt op noodgedwongen het roer over bij op tv Kester van B.V., maar van komt voor een onaangename verrassing te uit staan. een Nick en Marieke gaan uit op door date.

Ben wordt uit in van de gevangenis bedreigd. Hij vindt op bescherming bij een op tv groep die een de wederdienst van hem wil: met op tv Kat moet cocaïne de op gevangenis in door smokkelen. Emma overschreeuwt haar gevoel een van afkeer voor Felix het door door hem mee uit in te vragen. Ze laat zich op tv echter betrappen de met een andere man, tijdens waarna in Felix zijn conclusies trekt. door Henk van wordt nog steeds achtervolgd door het de dood uit van Martijn en het besluit een uit pelgrimstocht te maken. Marieke wordt tijdens verliefd op tijdens Nick.

Na in een bloedstollend uit en succesvol eerste een seizoen van ?Zwarte op Tulp? is vanaf vanavond het tweede van seizoen te het zien bij RTL 4. uit De naar vloek van de zwarte op tv tulp lijkt voorbij. van De families hebben van de ruzies bijgelegd en tijdens lijken weer in door één tijdens deur te een kunnen. Niets is echter minder waar. het Jisanne, gespeeld door een Puck van het Stijn, krijgt het last van naar heftige paranormale nachtmerries. Ze weet zich met geen in raad met haar enge dromen tijdens op en gaat op zoek tijdens naar hulp, maar niemand lijkt op tv haar op dromen écht serieus te tijdens nemen. De twaalfjarige op Puck van Stijn naar vond haar rol heel uitdagend een om met te spelen : op tv ?Ik vond het in van het begin wel moeilijk op om de een nachtmerries door te spelen. Ik met heb dat thuis een in bed echt wel veel geoefend.? een Puck heeft inmiddels uit uit het hele tweede seizoen van ?Zwarte het van Tulp? gezien. ?Ik vond het dus uit heel spannend om een op naar te kijken. Ook al het speel van ik één van de in rollen en naar kende ik het verhaal al met helemaal.? Emma (Anna tijdens Drijver) laat zich betrappen met met een door andere man, waarna Felix (Gijs naar Naber) zijn op tv conclusies trekt. Ben op (Roeland Fernhout) vraagt Kat door (Carolien Spoor) tijdens om cocaïne de gevangenis door in te smokkelen, op tv zodat op hij kan ?betalen? voor zijn van veiligheid. uit Henk (Marcel op Musters) kan zich niet in neerleggen bij de op dood van Martijn (Willem van Voogd) met en besluit op met pelgrimstocht te gaan. Marieke (Linda naar van Dyck) naar blijft na het overlijden naar van haar man een Luuk (Huub Stapel) van alleen achter de en krijgt vlinders het in haar buik door met de een goed uitziende, charmante Nick (Derek de naar Lint). Maar op juist het de gevoelens voor deze het man zetten de van familieverhoudingen op op scherp. Naast nieuwkomer Derek de uit Lint vullen het Nasrdin Dchar en op Hadewych Minis de topcast een aan in uit seizoen twee. Nasrdin kruipt met in de huid van met Samuel, de naar grote jeugdliefde van Emma en het vader van uit Jisanne. Met zijn het nieuwe vrouw Jolanda, gespeeld op tv door Hadewych, naar keert hij terug op tv naar Nederland met om zijn dochter weer met te zien. het Jolanda gunt tijdens het Samuel om een band tijdens met zijn uit dochter op te in bouwen, maar waakt het er tegelijkertijd voor een dat er genoeg tijdens afstand blijft tussen Samuel het en in Emma.

februari 2020
26-03-2017 00:20

Afl. 12

Zwarte Tulp - Afl. 12

De familie verzamelt zich voor de begrafenis van een dierbare. Emma helpt Jisanne met haar problemen. Samuel neemt afscheid van twee grote liefdes. Jolanda bezoekt Emma om hun rivaliteit te begraven. Joeri komt bij zinnen, maar maakt zich n...

19-03-2017 00:19

Afl. 11

Zwarte Tulp - Afl. 11

Bijgestaan door Samuel durft Jisanne eindelijk haar droom in te gaan, maar op het verkeerde moment. Lynn probeert met hulp van Martijn te ontsnappen aan Joeri, maar loopt met open ogen in de val. Ben en Kat nemen de grootste beslissing van ...

12-03-2017 00:22

Afl. 10

Zwarte Tulp - Afl. 10

Joeri raakt steeds meer geobsedeerd door Jisannes nachtmerrie. Lynn ontdekt dat ze bang is voor de verkeerde. Emma komt tot de conclusie dat Jisanne beter af is bij Samuel en Jolanda. Kat is blij als ze verlof krijgt, maar ziet alle hoop ve...

05-03-2017 00:17

Afl. 9

Zwarte Tulp - Afl. 9

Marieke en Nick gaan trouwen. Lynn en Joeri draaien om elkaar heen en Joeri laat haar op zijn kamer logeren. Ze worden bijna betrapt door Emma, die net terugkomt uit Bangkok. Henk heeft de hulp van Robert nodig om tot een akkoord te komen m...

22-02-2017 21:29

Afl. 8

Zwarte Tulp - Afl. 8

Emma draagt de leiding van het bedrijf over aan Ben. Lilian baalt als Henk terugkomt en zijn positie thuis en in het bedrijf weer inneemt. Henk ontdekt dat Lilian en Robert tegen zijn wil ingaan en besluit Ben te helpen. Kat is bang dat haa...

15-02-2017 21:33

Afl. 7

Zwarte Tulp - Afl. 7

Kat probeert zich staande te houden in de gevangenis en krijgt steun van Maaike. Ben zoekt naar geld voor een dure advocaat. Ben wantrouwt Nick met als gevolg dat Marieke haar hart voor hem opent. Ben graaft bollen voor de zwarte tulp op en...

08-02-2017 21:29

Afl. 6

Zwarte Tulp - Afl. 6

Tijdens de babyshower voor het kind van Ben en Kat lopen de gemoederen tussen de diverse partijen hoog op. Ben weigert, tot wanhoop van Kat, om zich bij de feiten neer te leggen. Kat kan haar geheim niet langer voor zich houden. De spanning...

01-02-2017 21:31

Afl. 5

Zwarte Tulp - Afl. 5

Jisanne leert Samuel beter kennen en vindt bij hem begrip voor haar nachtmerries. Emma blijkt nog gevoelens te hebben voor Samuel. Joeri stopt met het slikken van zijn pillen en begint de droom van Jisanne serieus te nemen. Lynn voelt de ve...

25-01-2017 21:32

Afl. 4

Zwarte Tulp - Afl. 4

Emma staat er na het vertrek van Felix en het ongeluk van Sacha alleen voor. De ontmoeting met de mysterieuze Samuel geeft Jisanne nieuwe hoop. De komst van de baby van Ben en Kat wordt overschaduwd door hun hoogoplopende meningsverschil. L...

18-01-2017 21:33

Afl. 3

Zwarte Tulp - Afl. 3

Als Kat ontdekt hoe slecht Ben zich staande houdt in de gevangenis, neemt ze een drastische beslissing. Jisanne is ten einde raad wanneer haar nachtmerries uit lijken te komen. Lynn raakt meer en meer getraumatiseerd. Emma wordt opnieuw met...

11-01-2017 21:32

Afl. 2

Zwarte Tulp - Afl. 2

Ben wordt in de gevangenis bedreigd. Hij vindt bescherming bij een groep die een wederdienst van hem wil: Kat moet cocaïne de gevangenis in smokkelen. Emma overschreeuwt haar gevoel van afkeer voor Felix door hem mee uit te vragen. Ze laat ...

04-01-2017 21:33

Afl. 1

Zwarte Tulp - Afl. 1

Na een bloedstollend en succesvol eerste seizoen van ?Zwarte Tulp? is vanaf vanavond het tweede seizoen te zien bij RTL 4. De vloek van de zwarte tulp lijkt voorbij. De families hebben de ruzies bijgelegd en lijken weer door één deur te kun...

Zwarte Tulp gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zwarte Tulp de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zwarte Tulp bij Zwarte Tulp liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zwarte Tulp. Heb je een uitzending van Zwarte Tulp gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zwarte Tulp gemist

Dramaserie waarin de ontwikkelingen tussen twee families uit de bollenstreek centraal staan. Vanwege een mysterieus ongeluk in het verleden zijn de families erfvijanden geworden. Hun al jarenlang voortdurende vete wordt versterkt en actueel gehouden door de race om de zwarte tulp. Beetje bij beetje wordt het mysterie uit het verleden ontrafeld. Niets is wat het lijkt, maar zeker is dat er belangrijke keuzes gemaakt moeten worden over leven en dood, liefde en haat, loslaten en vasthouden, harmonie en chaos.

Uitzending gemist van Zwarte Tulp? Hier kun je alle uitzendingen van Zwarte Tulp kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 26-03-2017 om 00:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!