Programma gemist?

De familie verzamelt op zich door voor de begrafenis op van een dierbare. Emma van helpt het Jisanne met haar problemen. Samuel neemt met afscheid van op twee het grote liefdes. Jolanda door bezoekt Emma om hun het rivaliteit te begraven. Joeri de komt bij zinnen, de maar maakt zich een nog steeds zorgen. met Henk een en Lilian vinden elkaar in uit het werk. de Lynn besluit naar zich te herenigen met Martijn. op Jisanne probeert te voorkomen in de dat haar nachtmerrie werkelijkheid uit wordt.

Bijgestaan door naar Samuel durft Jisanne op tv eindelijk haar een droom in het te gaan, maar op tv op het verkeerde het moment. Lynn probeert met hulp van door Martijn van te ontsnappen aan tijdens Joeri, maar loopt met open op ogen in de uit op val. Ben en Kat nemen met de grootste beslissing van het hun op tv leven, maar stuiten tijdens daarbij op Toos. het Marieke moet door erkennen dat haar relatie van met Nick een op lucht is gebouwd. door Emma vecht voor de liefde met van haar dochter. een Jolanda van vreest Samuel met kwijt te raken aan Emma en op gaat heel ver met om tijdens dat te het voorkomen. Lilian wil wraak uit nemen op Robert en heeft een daar naar de hulp van Henk tijdens bij nodig. een En er is naar eindelijk nieuws van door Sacha.

Joeri een raakt steeds door meer geobsedeerd door Jisannes nachtmerrie. Lynn naar ontdekt dat een ze bang is voor door de verkeerde. uit Emma komt op tot de conclusie dat op Jisanne beter het af is door bij Samuel en Jolanda. Kat tijdens is blij als op ze verlof een krijgt, maar ziet alle hoop naar vervliegen. Marieke laat het zich door Nick op tv overtuigen om het een door huis te verkopen en liegt tegen een tijdens haar kinderen. Lilian behaalt een overwinning van in op Ben, maar met loopt een blauwtje bij op Robert.

Marieke en Nick met door gaan trouwen. Lynn van en Joeri draaien om elkaar heen op en Joeri tijdens laat op tv haar op zijn kamer logeren. in Ze worden bijna betrapt op tv de door Emma, die net terugkomt op tv uit Bangkok. Henk met heeft de hulp tijdens van Robert nodig naar om tot van een akkoord te op komen met Podorovsky. van Lilian kiest volledig Roberts uit kant, omdat ze van verliefd op hem het is.

Emma draagt de op tv leiding naar van het bedrijf over aan het Ben. het Lilian baalt als Henk terugkomt uit en zijn op positie thuis en in de het het bedrijf weer naar inneemt. Henk ontdekt dat uit Lilian en Robert tegen op zijn wil ingaan en tijdens besluit een Ben te in helpen. Kat is bang dat haar de baby gevaar loopt een naar in de gevangenis. Ben vertelt het Nick in de waarheid, met onverwachte met gevolgen voor Marieke. Jisanne voelt met zich op tv thuis in het gezin van van Samuel naar en Jolanda. Martijn jaagt de Lynn in uit de armen van in Joeri.

Kat probeert zich van met staande te houden in de gevangenis een en krijgt door steun op van Maaike. Ben zoekt uit naar geld voor een dure op tv advocaat. met Ben wantrouwt Nick met met als gevolg dat op Marieke haar hart voor naar met hem opent. Ben graaft in bollen voor de uit zwarte tulp op en het gooit ze op tijdens de op tv markt. Lilian en Robert hebben er uit echter ook tijdens een klant voor. Luuk op tv wil Samuel weg in hebben. Emma op tv ontdekt de waarheid op tv omtrent het door vertrek van Samuel. een Ze vertrekt naar Bangkok om tijdens de tijdens tulp zelf te gaan van verkopen.

Tijdens tijdens de babyshower voor op het kind op tv van Ben en Kat een lopen de gemoederen tussen de uit diverse tijdens partijen hoog op. Ben het weigert, tot wanhoop de van Kat, om met zich uit bij de feiten neer te leggen. een Kat met kan haar geheim niet langer in voor zich een houden. naar De spanning tussen Emma en een Samuel wordt onhoudbaar. op Joeri wil met Lynn nu de wel helpen en op dwingt Jisanne mee naar te doen. Kat op tv gaat in detentie. Lynn en in Joeri naar worden intiem, maar worden op betrapt door op Zoë.

Jisanne tijdens leert Samuel beter het kennen en vindt bij hem naar begrip naar voor haar nachtmerries. Emma op blijkt nog het gevoelens te hebben voor Samuel. uit Joeri stopt de met naar het slikken van het zijn pillen en een begint de droom van Jisanne serieus op tv de te nemen. Lynn voelt de in verlammende op tv aanwezigheid van Martijn, maar weet in zich door er overheen te zetten. Ben heeft door er de alles voor over om in Kat uit van de gevangenis te de houden. Marieke stelt Nick voor van aan op de rest van op tv de familie. een Lilian en Robert krijgen op respect voor tijdens elkaar.

Emma het staat er na met het vertrek van Felix en een het ongeluk van van Sacha alleen voor. uit De ontmoeting met tijdens de mysterieuze Samuel van van geeft Jisanne nieuwe hoop. door De komst van tijdens de baby van Ben op tv en Kat wordt naar overschaduwd door hun hoogoplopende de meningsverschil. door Lilian is bang dat door ze met de in komst in van Robert van de regen tijdens in de naar drup is gekomen. op Joeri begint in met gemengde gevoelens aan tijdens zijn nieuwe baan. een Lilian werkt in zich in op het kantoor en nodigt van Robert uit om bij haar de thuis door te komen logeren.

Als de Kat ontdekt hoe slecht van Ben zich staande in houdt in de gevangenis, de neemt ze op tv een in drastische beslissing. Jisanne is ten naar einde raad op wanneer haar nachtmerries uit uit lijken te komen. de Lynn raakt meer en door meer getraumatiseerd. een Emma wordt opnieuw met de haar de onmacht geconfronteerd door het de vertrek van Felix. Lilian met tijdens neemt noodgedwongen het een roer over bij Kester B.V., maar met door komt voor een onaangename tijdens verrassing te staan. Nick en op tv Marieke gaan in op naar date.

Ben uit wordt in het de gevangenis bedreigd. Hij vindt bescherming het bij een het groep die een op wederdienst een van hem wil: het Kat moet cocaïne de gevangenis in tijdens een smokkelen. Emma overschreeuwt de haar gevoel van afkeer voor Felix op tv een door hem mee uit te vragen. het Ze laat van zich echter in betrappen met een andere man, tijdens op waarna Felix zijn conclusies trekt. Henk met wordt nog met steeds achtervolgd de door de dood van Martijn een en door besluit een pelgrimstocht te maken. een Marieke wordt verliefd naar op de Nick.

Na een bloedstollend naar en succesvol op tv eerste met seizoen van ?Zwarte Tulp? uit is vanaf vanavond het tweede een seizoen in te zien bij het RTL 4. De vloek van met naar de zwarte tulp tijdens lijkt voorbij. De families hebben een de ruzies bijgelegd en in lijken weer door in in één deur te door kunnen. Niets is echter van minder waar. Jisanne, gespeeld door de van Puck van Stijn, krijgt last tijdens van heftige paranormale uit nachtmerries. Ze weet zich uit geen raad uit met haar enge dromen tijdens een en gaat op door zoek naar hulp, uit maar niemand lijkt haar dromen tijdens écht een serieus te nemen. De een twaalfjarige Puck van Stijn uit vond haar rol op tv heel uitdagend om te tijdens spelen : met ?Ik vond het door in het met begin wel moeilijk om de nachtmerries van te spelen. de Ik heb dat van thuis in bed echt door wel veel op tv geoefend.? op Puck heeft inmiddels het van hele tweede op tv seizoen van ?Zwarte Tulp? naar gezien. ?Ik vond het de dus heel van spannend om naar de te kijken. Ook al van speel op tv ik één van de rollen tijdens en kende ik het door verhaal al helemaal.? Emma de (Anna Drijver) de laat zich door betrappen met een andere uit man, door waarna Felix (Gijs Naber) naar zijn conclusies trekt. met Ben (Roeland Fernhout) vraagt van Kat (Carolien door Spoor) om cocaïne de op tv gevangenis in te smokkelen, met zodat uit hij kan ?betalen? voor zijn uit van veiligheid. Henk (Marcel op Musters) kan zich van niet neerleggen bij uit de dood van Martijn (Willem Voogd) het een en besluit op pelgrimstocht van te gaan. Marieke (Linda van met Dyck) een blijft na het overlijden van naar op haar man Luuk (Huub Stapel) alleen op achter en door krijgt op tv vlinders in haar naar buik door de goed uitziende, charmante het Nick op tv (Derek de Lint). Maar op tv juist de gevoelens van voor met deze man zetten de de familieverhoudingen op scherp. Naast nieuwkomer Derek uit de Lint het vullen met Nasrdin Dchar en door Hadewych Minis de topcast aan op tv in seizoen van twee. Nasrdin kruipt door in de huid van Samuel, van van de grote jeugdliefde van tijdens Emma en vader van de Jisanne. Met zijn een nieuwe van vrouw Jolanda, gespeeld een door Hadewych, keert hij terug uit naar Nederland het om zijn een dochter weer te zien. Jolanda van gunt het Samuel om een naar een band met zijn dochter met op te bouwen, maar het waakt een er tegelijkertijd voor naar dat er genoeg afstand blijft een tussen door Samuel en de Emma.

december 2018
26-03-2017 00:20

Afl. 12

Zwarte Tulp - Afl. 12

De familie verzamelt zich voor de begrafenis van een dierbare. Emma helpt Jisanne met haar problemen. Samuel neemt afscheid van twee grote liefdes. Jolanda bezoekt Emma om hun rivaliteit te begraven. Joeri komt bij zinnen, maar maakt zich n...

19-03-2017 00:19

Afl. 11

Zwarte Tulp - Afl. 11

Bijgestaan door Samuel durft Jisanne eindelijk haar droom in te gaan, maar op het verkeerde moment. Lynn probeert met hulp van Martijn te ontsnappen aan Joeri, maar loopt met open ogen in de val. Ben en Kat nemen de grootste beslissing van ...

12-03-2017 00:22

Afl. 10

Zwarte Tulp - Afl. 10

Joeri raakt steeds meer geobsedeerd door Jisannes nachtmerrie. Lynn ontdekt dat ze bang is voor de verkeerde. Emma komt tot de conclusie dat Jisanne beter af is bij Samuel en Jolanda. Kat is blij als ze verlof krijgt, maar ziet alle hoop ve...

05-03-2017 00:17

Afl. 9

Zwarte Tulp - Afl. 9

Marieke en Nick gaan trouwen. Lynn en Joeri draaien om elkaar heen en Joeri laat haar op zijn kamer logeren. Ze worden bijna betrapt door Emma, die net terugkomt uit Bangkok. Henk heeft de hulp van Robert nodig om tot een akkoord te komen m...

22-02-2017 21:29

Afl. 8

Zwarte Tulp - Afl. 8

Emma draagt de leiding van het bedrijf over aan Ben. Lilian baalt als Henk terugkomt en zijn positie thuis en in het bedrijf weer inneemt. Henk ontdekt dat Lilian en Robert tegen zijn wil ingaan en besluit Ben te helpen. Kat is bang dat haa...

15-02-2017 21:33

Afl. 7

Zwarte Tulp - Afl. 7

Kat probeert zich staande te houden in de gevangenis en krijgt steun van Maaike. Ben zoekt naar geld voor een dure advocaat. Ben wantrouwt Nick met als gevolg dat Marieke haar hart voor hem opent. Ben graaft bollen voor de zwarte tulp op en...

08-02-2017 21:29

Afl. 6

Zwarte Tulp - Afl. 6

Tijdens de babyshower voor het kind van Ben en Kat lopen de gemoederen tussen de diverse partijen hoog op. Ben weigert, tot wanhoop van Kat, om zich bij de feiten neer te leggen. Kat kan haar geheim niet langer voor zich houden. De spanning...

01-02-2017 21:31

Afl. 5

Zwarte Tulp - Afl. 5

Jisanne leert Samuel beter kennen en vindt bij hem begrip voor haar nachtmerries. Emma blijkt nog gevoelens te hebben voor Samuel. Joeri stopt met het slikken van zijn pillen en begint de droom van Jisanne serieus te nemen. Lynn voelt de ve...

25-01-2017 21:32

Afl. 4

Zwarte Tulp - Afl. 4

Emma staat er na het vertrek van Felix en het ongeluk van Sacha alleen voor. De ontmoeting met de mysterieuze Samuel geeft Jisanne nieuwe hoop. De komst van de baby van Ben en Kat wordt overschaduwd door hun hoogoplopende meningsverschil. L...

18-01-2017 21:33

Afl. 3

Zwarte Tulp - Afl. 3

Als Kat ontdekt hoe slecht Ben zich staande houdt in de gevangenis, neemt ze een drastische beslissing. Jisanne is ten einde raad wanneer haar nachtmerries uit lijken te komen. Lynn raakt meer en meer getraumatiseerd. Emma wordt opnieuw met...

11-01-2017 21:32

Afl. 2

Zwarte Tulp - Afl. 2

Ben wordt in de gevangenis bedreigd. Hij vindt bescherming bij een groep die een wederdienst van hem wil: Kat moet cocaïne de gevangenis in smokkelen. Emma overschreeuwt haar gevoel van afkeer voor Felix door hem mee uit te vragen. Ze laat ...

04-01-2017 21:33

Afl. 1

Zwarte Tulp - Afl. 1

Na een bloedstollend en succesvol eerste seizoen van ?Zwarte Tulp? is vanaf vanavond het tweede seizoen te zien bij RTL 4. De vloek van de zwarte tulp lijkt voorbij. De families hebben de ruzies bijgelegd en lijken weer door één deur te kun...

Zwarte Tulp gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zwarte Tulp de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zwarte Tulp bij Zwarte Tulp liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zwarte Tulp. Heb je een uitzending van Zwarte Tulp gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zwarte Tulp gemist

Dramaserie waarin de ontwikkelingen tussen twee families uit de bollenstreek centraal staan. Vanwege een mysterieus ongeluk in het verleden zijn de families erfvijanden geworden. Hun al jarenlang voortdurende vete wordt versterkt en actueel gehouden door de race om de zwarte tulp. Beetje bij beetje wordt het mysterie uit het verleden ontrafeld. Niets is wat het lijkt, maar zeker is dat er belangrijke keuzes gemaakt moeten worden over leven en dood, liefde en haat, loslaten en vasthouden, harmonie en chaos.

Uitzending gemist van Zwarte Tulp? Hier kun je alle uitzendingen van Zwarte Tulp kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 26-03-2017 om 00:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord