Programma gemist?

Martijn trekt het op tv niet zonder Lynn tijdens tijdens en gaat naar Amsterdam in met een laatste poging op haar terug te halen. op Lilian de en Henk maken naar zich zorgen het over hem, maar hij tijdens weet ook hen te de manipuleren. Om zich een op tv op goede vader te tonen, geeft door Henk een hem zijn auto mee. Na naar zijn door vertrek stelt rechercheur van Zoey Henk vragen over Martijn. op Henk begint te vermoeden tijdens dat door Martijn iets te een maken heeft met de de dood van Luuk met Vonk. Emma blijft hardnekkig op naar naar alternatieve manieren zoeken om door Vonk B.V. overeind van te houden. Jisanne voelt op tv door zich verwaarloosd en eenzaam naar en neemt een de drastisch besluit. door Ben vecht voor door een laatste kans bij Kat. op Hij gaat een revanche halen bij Mitch, maar op tv brengt zichzelf naar in op levensgevaar.

Martijn op tv bezoekt Joeri, die hem begint van te verdenken van tijdens van de moord op zijn op vader. Tijdens een bezoek aan uit Lynn tijdens ziet Joeri zijn het vermoeden bevestigd en besluit een hij Martijn te confronteren. de Marieke naar is er intussen van op overtuigd in geraakt dat Joeri doordraait en stuurt uit hem terug naar uit het met gesticht. Ben het laat zich door tijdens Mitch overhalen om hun problemen naar te de komen uitpraten. Ben heeft goede van moed dat ze een een naar deal kunnen sluiten, totdat tijdens Mitch hem even het later overvalt op en al zijn vrachtwagens steelt. tijdens Henk naar ziet in de diefstal op van de zwarte naar tulp door uit Emma een herhaling naar van Luuks diefstal na op tv het ongeluk op tv vijftien jaar geleden. Maar op tv als hij in Olivia uiteindelijk vindt bij het op herdenkingsteken, ontdekt hij daar met op tv iets waardoor hij van begint te twijfelen.

De prille relatie een tussen door Felix en op tv Emma wordt tot het uiterste op uit de in proef gesteld. van Er wordt namelijk ontdekt op tv dat een tijdens van de duurbetaalde tijdens zwarte tulpbollen van de Kesters in waarschijnlijk al de bij de overdracht is verwisseld het voor een gewone op bol. Felix in en zijn vader de zijn ervan op overtuigd dat uit Emma hier achter in zit. Ze gaan met veel naar machtsvertoon uit verhaal halen. Marieke op tv mist Luuk. Ze schakelt het kleindochter Jisanne in op tv om contact op tv met hem te krijgen. Rechercheur Zoey met probeert Joeri uit 'clean' het te krijgen en te helpen, in maar Martijn op krijgt Joeri steeds van meer in zijn een macht. Lynn een weet zich geen in raad meer met het geheim dat het Martijn de haar heeft toevertrouwd en neemt met naar een radicale beslissing.

Terwijl van Martijn steeds verder naar in het nauw van raakt, voelt Lynn een groter uit wordende behoefte door om tijdens zich van hem los de te maken. Emma roept de in naar hulp in van een psychiater op om met van Jisanne te met praten. Luuk begrijpt naar aanleiding van in de therapiesessie het dat hij Jisanne door wat ruimte een moet geven. Marieke het worstelt met haar verdriet en naar woede. op tv Ze besluit zich aan te het melden met bij een in datingsite. Een fris avontuur zal haar een op tv goed doen. Ben vermoedt dat door mede door Joeri's het bemoeizucht de politie Mitch de en hem op tv op met de hielen zit. Als hij Mitch naar daarover niet op tv te pakken krijgt, in besluit hij de de vleestransporten een stil te zetten.

Felix' het dochtertje Olivia arriveert in Nederland de en zet zijn het in leven op zijn kop. Zijn relatie de met Emma zet de hij op tijdens een laag pitje. Emma door is in not amused dat ze zo tijdens een weinig wist over naar dit deel van zijn leven. De door op komst van Olivia zorgt door voor een toenadering op tussen Henk en door zijn vrouw Lilian. tijdens Martijn zoekt steeds meer met het met gezelschap van Joeri op, maar tijdens heeft een dubbele agenda. in in Zonder dat iemand iets van in de gaten door heeft, weet hij Joeri met heel slinks te door manipuleren. Marieke stopt door met tijdens het spelen van de begripvolle weduwe. van Ze vindt dat door ze de klaar is voor een op tv nieuw leven, maar uit misrekent op tv zich.

Marieke doet alsof op tv een ze niet boos is en uit organiseert uit een etentje om naar Luuks kinderen Lynn en Martijn kennis een te naar laten maken naar met de familie. het Lynn en Martijn gaan ieder tijdens op de hun eigen manier uit om met de situatie. door Lynn wil meer het van haar biologische tijdens ouders weten, maar tweelingbroer Martijn een raakt steeds meer een op tv in de knoop met zichzelf. op tv Toch is het juist met de van spontane, zachtmoedige de Lynn die het etentje op laat ontsporen. door Ben raakt overmoedig door zijn lucratieve tijdens deals met Mitch tijdens en de gaat op zoek naar op tv geld voor nieuwe investeringen. door uit Emma doet wat ze kan op om het bedrijf in draaiende te door houden. Ze tijdens kan de werkdruk de bijna niet meer aan, maar krijgt de steun uit onverwachte het naar hoek.

Bollenbedrijf de Vonk lijkt last met te hebben van uit een mysterieuze besmetting. tijdens Emma vermoedt dat van Ben hier iets mee te op maken heeft. door Marieke heeft het grote moeite het nieuws van in Luuks ontrouw van te verwerken. in Luuk praat graag en naar veel met Jisanne. Hij met vraagt haar het zijn door boekje aan Emma in te geven. Jisanne weigert. op tv Ze wil gewoon zijn; het ze is bang net op tv zo een gek als ome het Joeri te worden.Ben komt op erachter dat een uit defecte koeling in in zijn wagen in waarschijnlijk de oorzaak de is van de het besmetting. Hij houdt dit voor van iedereen tijdens verborgen. Toch naar begint Kat iets te uit vermoeden over in Bens louche zaken.

Het nieuws tijdens dat Luuk door de biologische naar vader is van Lynn en een Martijn slaat in door als een bom. op Henk zwijgt Lilian van dood, door omdat ze hem dat nooit heeft naar verteld. door Ben sluit zich door aan bij een lucratief handeltje met op van Mitch: biologisch vlees uit Oost-Europa. een Om de inleg de te kunnen betalen, van in verkoopt hij de zwarte tulpenbollen aan uit Henk. Joeri ziet tijdens hierin in een motief van Ben een om hun vader op tv te vermoorden. het Marieke neemt in wraak op Luuk door akkoord tijdens te gaan met uit de verkoop van een de bollen. op Emma reageert woedend op de het verkoop en weigert het van aanvankelijk de leiding over door Vonk B.V. van te accepteren.

Joeri een wordt in verband op tv met de begrafenis van zijn tijdens van vader vervroegd ontslagen het uit een psychiatrische in inrichting. Joeri vindt uit het vreemd dat zijn vader tijdens zo plotseling naar overleden is en probeert meer in te met weten te de komen over de toedracht. tijdens De begrafenis de van Luuk Vonk loopt volledig van uit de de hand door een grote uit confrontatie tussen de families door van Vonk en Kester. Intussen op tv slagen Felix Kester van en Emma op tv Vonk er niet meer in van hun gevoelens in voor elkaar te onderdrukken. Als de de hele familie tijdens bij elkaar in komt tijdens voor de opening van het testament, tijdens blijkt dit een de grote verrassing te een bevatten. De op overleden Luuk Vonk probeert op op tv contact te zoeken op met zijn kleindochter een Jisanne.

Op de naar dag van tijdens het corso is het naar een tijdens en al bedrijvigheid op het door terrein van Vonk de B.V. op De hele familie en op tv alle medewerkers werken hard tijdens om de laatste in hand te leggen op aan de schitterende praalwagen met en de naar kleine Jisanne mag haar het zwartetulp-jurk aan. met Haar op grootvader Luuk Vonk, die de al jaren geobsedeerd is uit door het kweken een van de de zwarte tulp, lijkt eindelijk op resultaat te hebben door en naar is euforisch. Hij kan het van niet nalaten om zijn op tv grote naar rivaal Henk Kester te confronteren door met met zijn 'overwinning'. Als de familie naar naar op tv het corso vertrekt, belooft Luuk op tv iets van later te komen. door Terwijl de familie in Vonk tevergeefs tijdens op Luuk wacht, mondt het op tv corso van uit in een de catastrofe.

augustus 2021
15-11-2015 21:35

Kat in het nauw

Zwarte Tulp - Kat in het nauw

Martijn trekt het niet zonder Lynn en gaat naar Amsterdam in een laatste poging haar terug te halen. Lilian en Henk maken zich zorgen over hem, maar hij weet ook hen te manipuleren. Om zich een goede vader te tonen, geeft Henk hem zijn auto...

08-11-2015 21:32

Vertrouwen is alles

Zwarte Tulp - Vertrouwen is alles

Martijn bezoekt Joeri, die hem begint te verdenken van de moord op zijn vader. Tijdens een bezoek aan Lynn ziet Joeri zijn vermoeden bevestigd en besluit hij Martijn te confronteren. Marieke is er intussen van overtuigd geraakt dat Joeri do...

01-11-2015 21:36

Onderduik

Zwarte Tulp - Onderduik

De prille relatie tussen Felix en Emma wordt tot het uiterste op de proef gesteld. Er wordt namelijk ontdekt dat een van de duurbetaalde zwarte tulpbollen van de Kesters waarschijnlijk al bij de overdracht is verwisseld voor een gewone bol....

25-10-2015 21:34

Wie wind zaait

Zwarte Tulp - Wie wind zaait

Terwijl Martijn steeds verder in het nauw raakt, voelt Lynn een groter wordende behoefte om zich van hem los te maken. Emma roept de hulp in van een psychiater om met Jisanne te praten. Luuk begrijpt naar aanleiding van de therapiesessie da...

18-10-2015 21:35

Olivia

Zwarte Tulp - Olivia

Felix' dochtertje Olivia arriveert in Nederland en zet zijn leven op zijn kop. Zijn relatie met Emma zet hij op een laag pitje. Emma is not amused dat ze zo weinig wist over dit deel van zijn leven. De komst van Olivia zorgt voor een toenad...

11-10-2015 21:25

Het familiediner

Zwarte Tulp - Het familiediner

Marieke doet alsof ze niet boos is en organiseert een etentje om Luuks kinderen Lynn en Martijn kennis te laten maken met de familie. Lynn en Martijn gaan ieder op hun eigen manier om met de situatie. Lynn wil meer van haar biologische oude...

04-10-2015 21:27

Gif en gal

Zwarte Tulp - Gif en gal

Bollenbedrijf Vonk lijkt last te hebben van een mysterieuze besmetting. Emma vermoedt dat Ben hier iets mee te maken heeft. Marieke heeft grote moeite het nieuws van Luuks ontrouw te verwerken. Luuk praat graag en veel met Jisanne. Hij vraa...

27-09-2015 21:29

De kaarten opnieuw geschud

Zwarte Tulp - De kaarten opnieuw geschud

Het nieuws dat Luuk de biologische vader is van Lynn en Martijn slaat in als een bom. Henk zwijgt Lilian dood, omdat ze hem dat nooit heeft verteld. Ben sluit zich aan bij een lucratief handeltje van Mitch: biologisch vlees uit Oost-Europa....

13-09-2015 21:31

Een ongenode gast

Zwarte Tulp - Een ongenode gast

Joeri wordt in verband met de begrafenis van zijn vader vervroegd ontslagen uit een psychiatrische inrichting. Joeri vindt het vreemd dat zijn vader zo plotseling overleden is en probeert meer te weten te komen over de toedracht. De begrafe...

06-09-2015 21:28

Het corso

Zwarte Tulp - Het corso

Op de dag van het corso is het een en al bedrijvigheid op het terrein van Vonk B.V. De hele familie en alle medewerkers werken hard om de laatste hand te leggen aan de schitterende praalwagen en de kleine Jisanne mag haar zwartetulp-jurk aa...

Zwarte Tulp gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zwarte Tulp de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zwarte Tulp bij Zwarte Tulp liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zwarte Tulp. Heb je een uitzending van Zwarte Tulp gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zwarte Tulp gemist

Dramaserie waarin de ontwikkelingen tussen twee families uit de bollenstreek centraal staan. Vanwege een mysterieus ongeluk in het verleden zijn de families erfvijanden geworden. Hun al jarenlang voortdurende vete wordt versterkt en actueel gehouden door de race om de zwarte tulp. Beetje bij beetje wordt het mysterie uit het verleden ontrafeld. Niets is wat het lijkt, maar zeker is dat er belangrijke keuzes gemaakt moeten worden over leven en dood, liefde en haat, loslaten en vasthouden, harmonie en chaos.

Uitzending gemist van Zwarte Tulp? Hier kun je alle uitzendingen van Zwarte Tulp kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 26-03-2017 om 00:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!