Programma gemist?

Martijn trekt het het niet zonder naar Lynn en het gaat naar Amsterdam in een door laatste poging haar door terug tijdens te halen. in Lilian en Henk maken zich met zorgen over hem, maar in hij weet ook van van hen te manipuleren. Om zich een met goede uit vader te een tonen, geeft Henk hem zijn de auto mee. Na zijn met vertrek stelt tijdens rechercheur Zoey Henk in vragen over uit Martijn. Henk tijdens begint te vermoeden uit dat Martijn iets te met maken heeft met de dood met van het Luuk Vonk. Emma blijft hardnekkig door naar alternatieve op manieren zoeken om op tv Vonk B.V. overeind te met tijdens houden. Jisanne voelt naar zich verwaarloosd en eenzaam en een neemt een van drastisch besluit. Ben vecht voor een met een laatste kans bij Kat. uit Hij gaat revanche halen op bij in Mitch, maar tijdens brengt zichzelf in op levensgevaar.

Martijn bezoekt Joeri, door die hem in begint te verdenken van van van de moord op zijn vader. Tijdens op een bezoek de aan met Lynn ziet Joeri zijn vermoeden bevestigd in en naar besluit hij Martijn te confronteren. de tijdens Marieke is er intussen van overtuigd op geraakt dat in Joeri doordraait en stuurt door van hem terug naar het gesticht. op Ben laat zich een door Mitch overhalen om met hun tijdens problemen te komen uitpraten. door Ben heeft goede moed met dat ze tijdens een deal tijdens kunnen sluiten, totdat Mitch hem op tv een even later overvalt met en al zijn vrachtwagens steelt. Henk op ziet in met de diefstal het van de zwarte tulp door uit Emma een tijdens herhaling van op tv Luuks diefstal na het het ongeluk vijftien naar jaar geleden. Maar het als hij Olivia op uiteindelijk vindt bij het in herdenkingsteken, ontdekt hij daar door iets de waardoor hij begint te door twijfelen.

De prille relatie tijdens tussen met Felix en Emma wordt tot op tv het uiterste een op de proef gesteld. in Er wordt een namelijk een ontdekt dat een van de de duurbetaalde van zwarte tulpbollen van de op Kesters waarschijnlijk op al bij de overdracht is verwisseld op voor een een gewone bol. de Felix en zijn vader door zijn ervan overtuigd uit dat Emma tijdens hier achter zit. Ze gaan naar met met veel machtsvertoon verhaal halen. door Marieke mist Luuk. Ze tijdens schakelt kleindochter Jisanne de in het om contact met het hem te krijgen. Rechercheur in Zoey probeert Joeri 'clean' in uit te krijgen en te helpen, maar door Martijn krijgt Joeri het steeds meer in op tv zijn het macht. Lynn weet zich geen tijdens raad meer uit met in het geheim dat Martijn tijdens haar heeft toevertrouwd tijdens en neemt een radicale van beslissing.

Terwijl uit Martijn steeds verder van in het nauw raakt, voelt op Lynn een groter naar wordende behoefte met om zich uit van hem los te maken. in Emma roept de de hulp in van tijdens op tv een psychiater om uit met Jisanne te praten. Luuk begrijpt tijdens naar aanleiding op tv van de uit therapiesessie dat hij Jisanne wat van ruimte moet de geven. in Marieke worstelt met met haar verdriet en woede. op tv Ze besluit zich aan van te melden bij een door datingsite. naar Een fris uit avontuur zal haar goed de doen. Ben vermoedt door dat mede door Joeri's bemoeizucht van op de politie Mitch en hem op op de hielen zit. op tv Als met hij Mitch daarover uit niet te pakken krijgt, met besluit hij de in vleestransporten stil te naar zetten.

Felix' op tv dochtertje Olivia arriveert in Nederland tijdens en zet tijdens zijn leven op zijn tijdens op tv kop. Zijn relatie op met Emma zet hij het op een laag pitje. naar Emma is not het amused dat met ze zo in weinig wist over het dit deel van zijn leven. uit De komst van van Olivia zorgt naar voor een toenadering op tv tussen Henk en zijn vrouw op Lilian. Martijn zoekt op steeds door meer het op tv gezelschap van Joeri op, maar de heeft een op tv dubbele agenda. Zonder in dat iemand de iets in de naar gaten heeft, weet hij Joeri heel uit slinks te de manipuleren. Marieke stopt tijdens met het spelen van in de begripvolle weduwe. op Ze vindt dat in ze klaar is tijdens door voor een nieuw leven, maar misrekent de de zich.

Marieke doet alsof op tv ze niet met boos van is en organiseert een etentje om een Luuks kinderen Lynn in van en Martijn kennis te laten maken een met uit de familie. Lynn en tijdens Martijn gaan ieder op naar hun eigen manier naar een om met de situatie. Lynn op wil meer van van haar biologische ouders weten, op tv maar tweelingbroer op tv Martijn raakt op tv steeds meer in met de knoop op met zichzelf. Toch is het juist op tijdens de spontane, zachtmoedige Lynn die een het etentje op laat ontsporen. Ben een raakt overmoedig op door zijn lucratieve deals uit met Mitch en gaat op met zoek naar tijdens geld voor nieuwe investeringen. naar Emma tijdens doet wat ze van kan om het bedrijf draaiende het te houden. tijdens Ze kan van de werkdruk bijna naar niet meer aan, maar krijgt tijdens een steun uit onverwachte naar hoek.

Bollenbedrijf de Vonk lijkt last uit te hebben van een mysterieuze het besmetting. Emma een vermoedt dat Ben met hier iets mee te op uit maken heeft. Marieke heeft grote moeite een het nieuws van met Luuks het ontrouw te verwerken. Luuk van praat graag en de veel met het Jisanne. Hij in vraagt haar zijn boekje door aan Emma door te geven. Jisanne weigert. Ze wil op tv gewoon de zijn; ze is naar bang net zo in gek als uit ome Joeri te worden.Ben komt van erachter op tv dat een defecte koeling in een zijn op tv wagen waarschijnlijk de tijdens oorzaak is van de besmetting. Hij het met houdt dit voor iedereen verborgen. Toch het begint Kat door iets te vermoeden over het Bens een louche zaken.

Het op nieuws dat Luuk van de biologische vader is uit van Lynn en Martijn op tv slaat in als met een bom. de Henk zwijgt Lilian dood, tijdens uit omdat ze hem dat op tv nooit heeft verteld. van Ben sluit zich aan bij de een lucratief handeltje een van Mitch: op tv biologisch vlees uit uit Oost-Europa. Om de door inleg te kunnen het betalen, verkoopt een hij de op zwarte tulpenbollen aan met Henk. Joeri ziet hierin een op motief naar van Ben om hun in vader te door vermoorden. Marieke neemt wraak op de Luuk door door akkoord te gaan met de door verkoop met van de het bollen. Emma reageert woedend op door de op verkoop en weigert aanvankelijk de in leiding over Vonk een B.V. te het accepteren.

Joeri tijdens wordt in verband met de de begrafenis van zijn tijdens een vader vervroegd ontslagen uit een een psychiatrische inrichting. op tv Joeri vindt het vreemd dat het zijn door vader zo in plotseling overleden is het en probeert meer tijdens te weten te komen uit over de het toedracht. De begrafenis op tv van Luuk Vonk loopt volledig de uit de hand uit door een door grote confrontatie tussen de in families Vonk en Kester. uit Intussen door slagen Felix tijdens Kester en Emma een Vonk er niet op meer in hun tijdens gevoelens voor elkaar met te onderdrukken. Als de hele familie een bij tijdens elkaar komt een voor de opening van het een testament, op blijkt dit een grote verrassing het te bevatten. door De overleden Luuk Vonk probeert op tv een contact te zoeken op tv met zijn kleindochter door Jisanne.

Op met de dag van het corso op tv tijdens is het een en al een bedrijvigheid op de het terrein van Vonk B.V. naar De op tv hele familie en alle de medewerkers werken hard om het de laatste tijdens hand tijdens te leggen aan de schitterende praalwagen uit het en de kleine Jisanne mag een haar zwartetulp-jurk aan. de Haar door grootvader Luuk Vonk, die al tijdens jaren geobsedeerd naar is door het op tv kweken van de zwarte tulp, door naar lijkt eindelijk resultaat te hebben het en is euforisch. de Hij kan op het niet met nalaten om zijn grote tijdens rivaal Henk van Kester te confronteren met tijdens zijn 'overwinning'. Als de familie naar naar het corso tijdens op tv vertrekt, belooft Luuk iets later te uit komen. door Terwijl de familie Vonk met tevergeefs op Luuk op tv wacht, mondt het in corso uit in een met tijdens catastrofe.

januari 2019
15-11-2015 21:35

Kat in het nauw

Zwarte Tulp - Kat in het nauw

Martijn trekt het niet zonder Lynn en gaat naar Amsterdam in een laatste poging haar terug te halen. Lilian en Henk maken zich zorgen over hem, maar hij weet ook hen te manipuleren. Om zich een goede vader te tonen, geeft Henk hem zijn auto...

08-11-2015 21:32

Vertrouwen is alles

Zwarte Tulp - Vertrouwen is alles

Martijn bezoekt Joeri, die hem begint te verdenken van de moord op zijn vader. Tijdens een bezoek aan Lynn ziet Joeri zijn vermoeden bevestigd en besluit hij Martijn te confronteren. Marieke is er intussen van overtuigd geraakt dat Joeri do...

01-11-2015 21:36

Onderduik

Zwarte Tulp - Onderduik

De prille relatie tussen Felix en Emma wordt tot het uiterste op de proef gesteld. Er wordt namelijk ontdekt dat een van de duurbetaalde zwarte tulpbollen van de Kesters waarschijnlijk al bij de overdracht is verwisseld voor een gewone bol....

25-10-2015 21:34

Wie wind zaait

Zwarte Tulp - Wie wind zaait

Terwijl Martijn steeds verder in het nauw raakt, voelt Lynn een groter wordende behoefte om zich van hem los te maken. Emma roept de hulp in van een psychiater om met Jisanne te praten. Luuk begrijpt naar aanleiding van de therapiesessie da...

18-10-2015 21:35

Olivia

Zwarte Tulp - Olivia

Felix' dochtertje Olivia arriveert in Nederland en zet zijn leven op zijn kop. Zijn relatie met Emma zet hij op een laag pitje. Emma is not amused dat ze zo weinig wist over dit deel van zijn leven. De komst van Olivia zorgt voor een toenad...

11-10-2015 21:25

Het familiediner

Zwarte Tulp - Het familiediner

Marieke doet alsof ze niet boos is en organiseert een etentje om Luuks kinderen Lynn en Martijn kennis te laten maken met de familie. Lynn en Martijn gaan ieder op hun eigen manier om met de situatie. Lynn wil meer van haar biologische oude...

04-10-2015 21:27

Gif en gal

Zwarte Tulp - Gif en gal

Bollenbedrijf Vonk lijkt last te hebben van een mysterieuze besmetting. Emma vermoedt dat Ben hier iets mee te maken heeft. Marieke heeft grote moeite het nieuws van Luuks ontrouw te verwerken. Luuk praat graag en veel met Jisanne. Hij vraa...

27-09-2015 21:29

De kaarten opnieuw geschud

Zwarte Tulp - De kaarten opnieuw geschud

Het nieuws dat Luuk de biologische vader is van Lynn en Martijn slaat in als een bom. Henk zwijgt Lilian dood, omdat ze hem dat nooit heeft verteld. Ben sluit zich aan bij een lucratief handeltje van Mitch: biologisch vlees uit Oost-Europa....

13-09-2015 21:31

Een ongenode gast

Zwarte Tulp - Een ongenode gast

Joeri wordt in verband met de begrafenis van zijn vader vervroegd ontslagen uit een psychiatrische inrichting. Joeri vindt het vreemd dat zijn vader zo plotseling overleden is en probeert meer te weten te komen over de toedracht. De begrafe...

06-09-2015 21:28

Het corso

Zwarte Tulp - Het corso

Op de dag van het corso is het een en al bedrijvigheid op het terrein van Vonk B.V. De hele familie en alle medewerkers werken hard om de laatste hand te leggen aan de schitterende praalwagen en de kleine Jisanne mag haar zwartetulp-jurk aa...

Zwarte Tulp gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zwarte Tulp de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zwarte Tulp bij Zwarte Tulp liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zwarte Tulp. Heb je een uitzending van Zwarte Tulp gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zwarte Tulp gemist

Dramaserie waarin de ontwikkelingen tussen twee families uit de bollenstreek centraal staan. Vanwege een mysterieus ongeluk in het verleden zijn de families erfvijanden geworden. Hun al jarenlang voortdurende vete wordt versterkt en actueel gehouden door de race om de zwarte tulp. Beetje bij beetje wordt het mysterie uit het verleden ontrafeld. Niets is wat het lijkt, maar zeker is dat er belangrijke keuzes gemaakt moeten worden over leven en dood, liefde en haat, loslaten en vasthouden, harmonie en chaos.

Uitzending gemist van Zwarte Tulp? Hier kun je alle uitzendingen van Zwarte Tulp kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 26-03-2017 om 00:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord