Programma gemist?

Martijn met trekt het niet zonder naar Lynn en in gaat naar met Amsterdam in een laatste poging uit haar tijdens terug te halen. Lilian en op tv Henk maken zich zorgen een over hem, het maar hij weet ook op hen te tijdens manipuleren. Om zich op een goede vader te een tonen, naar geeft Henk hem tijdens zijn auto door mee. Na zijn vertrek stelt naar rechercheur Zoey Henk in vragen over met Martijn. Henk begint te op vermoeden dat Martijn van iets tijdens te maken heeft met de op dood een van Luuk Vonk. Emma blijft hardnekkig naar naar alternatieve manieren het zoeken naar om Vonk B.V. door overeind te houden. Jisanne naar voelt zich uit verwaarloosd en de eenzaam en neemt naar een drastisch besluit. Ben vecht voor een tijdens een laatste kans bij tijdens Kat. Hij gaat revanche halen uit bij tijdens Mitch, maar op tv brengt zichzelf in met levensgevaar.

Martijn bezoekt Joeri, tijdens die op tv hem begint door te verdenken van de tijdens moord op zijn vader. het Tijdens een bezoek aan tijdens Lynn ziet uit Joeri zijn door vermoeden bevestigd en met besluit hij op Martijn te confronteren. Marieke de is er uit intussen van overtuigd geraakt uit dat Joeri doordraait op en stuurt hem het terug naar van het gesticht. Ben laat zich door op tv Mitch op tv overhalen om hun problemen uit te komen uitpraten. Ben tijdens heeft goede moed met dat ze op tv een deal kunnen een sluiten, totdat het Mitch hem in even later overvalt en de al zijn vrachtwagens steelt. een Henk ziet in de met diefstal van een de door zwarte tulp door Emma een op herhaling met van Luuks diefstal na het naar ongeluk vijftien jaar een geleden. Maar het als hij de Olivia uiteindelijk vindt bij naar het herdenkingsteken, ontdekt hij daar het iets tijdens waardoor hij begint tijdens te twijfelen.

De prille tijdens relatie tussen tijdens Felix en Emma uit wordt tot het uiterste op op de proef op tv gesteld. Er wordt op namelijk ontdekt het dat een van de duurbetaalde van zwarte een tulpbollen van de tijdens Kesters waarschijnlijk al tijdens bij de uit overdracht is verwisseld voor een uit gewone bol. Felix en tijdens in zijn vader zijn ervan naar overtuigd dat Emma door hier achter zit. Ze gaan op met veel op tv machtsvertoon verhaal halen. Marieke een mist naar Luuk. Ze van schakelt kleindochter Jisanne in in om contact met hem door te krijgen. Rechercheur op Zoey probeert in Joeri 'clean' te in krijgen en van te helpen, maar Martijn krijgt van Joeri steeds met meer in zijn macht. Lynn de weet zich tijdens geen raad meer met uit het een geheim dat Martijn tijdens haar heeft uit toevertrouwd en neemt een tijdens radicale beslissing.

Terwijl Martijn de steeds verder een in het nauw raakt, het voelt Lynn een de groter wordende op tv behoefte om zich tijdens van hem het los te maken. Emma roept van de hulp van in van een psychiater in om met met Jisanne te praten. op Luuk begrijpt tijdens naar aanleiding van de therapiesessie van dat hij Jisanne op tv wat ruimte moet met geven. Marieke worstelt met tijdens haar verdriet op en woede. een Ze besluit zich aan een te een melden bij een het datingsite. Een fris avontuur de zal haar goed doen. uit Ben vermoedt dat mede op tv door Joeri's tijdens bemoeizucht de op politie Mitch de en hem op in de hielen zit. van Als hij Mitch daarover niet te het pakken door krijgt, besluit hij de de vleestransporten naar stil te zetten.

Felix' uit dochtertje Olivia arriveert in Nederland op tv en zet zijn een tijdens leven op zijn kop. Zijn relatie in met op tv Emma zet hij op een in laag pitje. een Emma is tijdens not amused van dat ze zo weinig wist in over van dit deel van zijn met leven. De komst van Olivia tijdens zorgt voor een op de toenadering tussen Henk en het zijn vrouw Lilian. op Martijn zoekt steeds op tv meer het gezelschap de van Joeri op, maar heeft uit een dubbele agenda. met Zonder naar dat iemand iets van in de gaten heeft, weet uit hij van Joeri heel slinks te door manipuleren. op tv Marieke stopt met op het spelen van met de begripvolle weduwe. Ze vindt tijdens dat ze klaar is op tv naar voor een nieuw leven, maar tijdens misrekent naar zich.

Marieke doet de alsof ze niet door boos is en organiseert tijdens een etentje om de de Luuks kinderen Lynn en Martijn kennis het te laten maken een met de familie. van Lynn en Martijn op uit gaan ieder op hun eigen op tv manier op om met de op situatie. Lynn wil meer van met haar biologische de ouders weten, de maar tweelingbroer Martijn raakt steeds meer op tv met in de knoop door met zichzelf. Toch met is het juist de in spontane, zachtmoedige Lynn die door het etentje laat ontsporen. op tv Ben raakt op overmoedig van door zijn lucratieve van deals met Mitch en gaat door op zoek naar geld tijdens voor nieuwe tijdens investeringen. Emma doet van wat ze in kan om het bedrijf het draaiende door te houden. Ze kan de werkdruk met bijna de niet meer aan, tijdens maar krijgt steun uit onverwachte de op hoek.

Bollenbedrijf in Vonk lijkt last te hebben een tijdens van een mysterieuze besmetting. Emma vermoedt op tv dat de Ben hier iets mee te uit maken heeft. Marieke een heeft het grote moeite het nieuws naar van Luuks ontrouw te op tv met verwerken. Luuk praat door graag en veel naar met Jisanne. Hij vraagt haar zijn de boekje aan naar Emma te geven. met Jisanne weigert. Ze wil uit het gewoon zijn; ze is bang net in zo gek als in ome in Joeri te worden.Ben komt erachter op dat een defecte een koeling met in zijn wagen tijdens waarschijnlijk de de oorzaak is van de de besmetting. Hij houdt op dit voor met iedereen verborgen. Toch een begint Kat iets te vermoeden door over op Bens louche zaken.

Het de nieuws dat Luuk naar de biologische vader is op tv van Lynn de en Martijn uit slaat in als een van bom. Henk zwijgt Lilian naar dood, omdat ze hem op tv dat in nooit heeft verteld. van Ben sluit zich aan tijdens bij een op tv lucratief handeltje van Mitch: het biologisch vlees uit Oost-Europa. uit Om de inleg het te kunnen een betalen, verkoopt hij door de zwarte tulpenbollen een aan Henk. van Joeri ziet hierin een motief door op tv van Ben om hun vader te naar vermoorden. Marieke een neemt wraak op Luuk een door een akkoord te gaan met uit de verkoop van de het van bollen. Emma reageert woedend op de het verkoop en op tv weigert aanvankelijk op tv de leiding over Vonk met B.V. naar te accepteren.

Joeri wordt het in verband met tijdens de begrafenis van zijn tijdens vader vervroegd op tv ontslagen met uit een psychiatrische inrichting. Joeri met vindt van het vreemd dat zijn vader door zo plotseling overleden op tv is en probeert op meer te een weten te komen op over de toedracht. door De begrafenis van Luuk de Vonk loopt volledig door uit de tijdens hand door een grote uit confrontatie tussen de families uit Vonk en in Kester. de Intussen slagen Felix Kester en in Emma Vonk er door niet meer in door hun gevoelens voor elkaar met te op tv onderdrukken. Als de hele familie de bij elkaar komt van voor de opening een in van het testament, het blijkt dit een grote in verrassing te bevatten. De met overleden Luuk Vonk probeert door contact te in zoeken met door zijn kleindochter naar Jisanne.

Op met de dag van het corso op tv is naar het een en al bedrijvigheid uit op het terrein een van een Vonk B.V. De hele uit familie en alle medewerkers op tv werken hard om op de laatste hand door een te leggen aan de schitterende in praalwagen en op tv de kleine op tv Jisanne mag haar zwartetulp-jurk aan. van Haar grootvader Luuk een Vonk, die de al jaren geobsedeerd is van door het naar kweken van de zwarte tulp, door lijkt eindelijk resultaat uit te hebben in en het is euforisch. Hij kan een het niet nalaten om zijn een grote door rivaal Henk Kester te confronteren uit met zijn 'overwinning'. naar Als de door familie naar het corso van vertrekt, belooft een Luuk iets door later te komen. Terwijl in de het familie Vonk tevergeefs op Luuk met wacht, mondt naar het corso uit uit in een de catastrofe.

maart 2018
15-11-2015 21:35

Kat in het nauw

Zwarte Tulp - Kat in het nauw

Martijn trekt het niet zonder Lynn en gaat naar Amsterdam in een laatste poging haar terug te halen. Lilian en Henk maken zich zorgen over hem, maar hij weet ook hen te manipuleren. Om zich een goede vader te tonen, geeft Henk hem zijn auto...

08-11-2015 21:32

Vertrouwen is alles

Zwarte Tulp - Vertrouwen is alles

Martijn bezoekt Joeri, die hem begint te verdenken van de moord op zijn vader. Tijdens een bezoek aan Lynn ziet Joeri zijn vermoeden bevestigd en besluit hij Martijn te confronteren. Marieke is er intussen van overtuigd geraakt dat Joeri do...

01-11-2015 21:36

Onderduik

Zwarte Tulp - Onderduik

De prille relatie tussen Felix en Emma wordt tot het uiterste op de proef gesteld. Er wordt namelijk ontdekt dat een van de duurbetaalde zwarte tulpbollen van de Kesters waarschijnlijk al bij de overdracht is verwisseld voor een gewone bol....

25-10-2015 21:34

Wie wind zaait

Zwarte Tulp - Wie wind zaait

Terwijl Martijn steeds verder in het nauw raakt, voelt Lynn een groter wordende behoefte om zich van hem los te maken. Emma roept de hulp in van een psychiater om met Jisanne te praten. Luuk begrijpt naar aanleiding van de therapiesessie da...

18-10-2015 21:35

Olivia

Zwarte Tulp - Olivia

Felix' dochtertje Olivia arriveert in Nederland en zet zijn leven op zijn kop. Zijn relatie met Emma zet hij op een laag pitje. Emma is not amused dat ze zo weinig wist over dit deel van zijn leven. De komst van Olivia zorgt voor een toenad...

11-10-2015 21:25

Het familiediner

Zwarte Tulp - Het familiediner

Marieke doet alsof ze niet boos is en organiseert een etentje om Luuks kinderen Lynn en Martijn kennis te laten maken met de familie. Lynn en Martijn gaan ieder op hun eigen manier om met de situatie. Lynn wil meer van haar biologische oude...

04-10-2015 21:27

Gif en gal

Zwarte Tulp - Gif en gal

Bollenbedrijf Vonk lijkt last te hebben van een mysterieuze besmetting. Emma vermoedt dat Ben hier iets mee te maken heeft. Marieke heeft grote moeite het nieuws van Luuks ontrouw te verwerken. Luuk praat graag en veel met Jisanne. Hij vraa...

27-09-2015 21:29

De kaarten opnieuw geschud

Zwarte Tulp - De kaarten opnieuw geschud

Het nieuws dat Luuk de biologische vader is van Lynn en Martijn slaat in als een bom. Henk zwijgt Lilian dood, omdat ze hem dat nooit heeft verteld. Ben sluit zich aan bij een lucratief handeltje van Mitch: biologisch vlees uit Oost-Europa....

13-09-2015 21:31

Een ongenode gast

Zwarte Tulp - Een ongenode gast

Joeri wordt in verband met de begrafenis van zijn vader vervroegd ontslagen uit een psychiatrische inrichting. Joeri vindt het vreemd dat zijn vader zo plotseling overleden is en probeert meer te weten te komen over de toedracht. De begrafe...

06-09-2015 21:28

Het corso

Zwarte Tulp - Het corso

Op de dag van het corso is het een en al bedrijvigheid op het terrein van Vonk B.V. De hele familie en alle medewerkers werken hard om de laatste hand te leggen aan de schitterende praalwagen en de kleine Jisanne mag haar zwartetulp-jurk aa...

Zwarte Tulp gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zwarte Tulp de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zwarte Tulp bij Zwarte Tulp liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zwarte Tulp. Heb je een uitzending van Zwarte Tulp gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zwarte Tulp gemist

Dramaserie waarin de ontwikkelingen tussen twee families uit de bollenstreek centraal staan. Vanwege een mysterieus ongeluk in het verleden zijn de families erfvijanden geworden. Hun al jarenlang voortdurende vete wordt versterkt en actueel gehouden door de race om de zwarte tulp. Beetje bij beetje wordt het mysterie uit het verleden ontrafeld. Niets is wat het lijkt, maar zeker is dat er belangrijke keuzes gemaakt moeten worden over leven en dood, liefde en haat, loslaten en vasthouden, harmonie en chaos.

Uitzending gemist van Zwarte Tulp? Hier kun je alle uitzendingen van Zwarte Tulp kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 26-03-2017 om 00:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord