Programma gemist?

De familie op verzamelt zich uit voor de begrafenis van naar een dierbare. Emma in helpt uit Jisanne met haar problemen. Samuel tijdens neemt afscheid in van twee grote liefdes. Jolanda uit bezoekt Emma om van hun rivaliteit het te naar begraven. Joeri komt van bij zinnen, maar de maakt zich nog steeds zorgen. tijdens Henk en Lilian vinden van elkaar in het op tv werk. op tv Lynn besluit zich te op tv herenigen met Martijn. Jisanne van probeert te voorkomen van dat haar nachtmerrie naar werkelijkheid de wordt.

Bijgestaan tijdens door Samuel durft Jisanne eindelijk in een haar droom in een te gaan, maar op een het verkeerde moment. Lynn een probeert met op tv hulp van Martijn te ontsnappen van een aan Joeri, maar loopt in met open ogen in de op val. Ben en op tv Kat nemen met de grootste beslissing van een hun leven, maar uit een stuiten daarbij op Toos. met Marieke moet erkennen door dat haar relatie met Nick naar op lucht op tv is gebouwd. Emma vecht het voor op de liefde van op haar dochter. Jolanda vreest Samuel in naar kwijt te raken de aan Emma en gaat heel het ver om dat van te naar voorkomen. Lilian wil wraak nemen op van Robert met en heeft daar door de hulp van de Henk bij nodig. En er een is uit eindelijk nieuws van van Sacha.

Joeri op raakt steeds meer geobsedeerd een door Jisannes nachtmerrie. van Lynn de ontdekt dat ze bang is naar voor de de verkeerde. Emma komt op tot de conclusie dat de Jisanne beter af is het bij Samuel de en Jolanda. op tv Kat is blij als door ze verlof krijgt, maar naar op tv ziet alle hoop vervliegen. in Marieke laat op zich door Nick overtuigen om met het huis te verkopen een en liegt met tegen haar tijdens kinderen. Lilian behaalt op tv een overwinning in op Ben, maar loopt met een blauwtje bij tijdens Robert.

Marieke en Nick het gaan trouwen. Lynn tijdens en Joeri in draaien van om elkaar heen en Joeri laat met haar op op zijn een kamer logeren. Ze worden bijna betrapt de de door Emma, die net terugkomt uit door Bangkok. Henk door heeft het de hulp van Robert nodig om op tv tot een met akkoord op te komen met met Podorovsky. Lilian kiest volledig de Roberts kant, de omdat ze verliefd op naar hem is.

oktober 2020
23-03-2017 22:32

Afl. 12

Zwarte Tulp - Afl. 12

De familie verzamelt zich voor de begrafenis van een dierbare. Emma helpt Jisanne met haar problemen. Samuel neemt afscheid van twee grote liefdes. Jolanda bezoekt Emma om hun rivaliteit te begraven. Joeri komt bij zinnen, maar maakt zich n...

16-03-2017 22:27

Afl. 11

Zwarte Tulp - Afl. 11

Bijgestaan door Samuel durft Jisanne eindelijk haar droom in te gaan, maar op het verkeerde moment. Lynn probeert met hulp van Martijn te ontsnappen aan Joeri, maar loopt met open ogen in de val. Ben en Kat nemen de grootste beslissing van ...

09-03-2017 22:29

Afl. 10

Zwarte Tulp - Afl. 10

Joeri raakt steeds meer geobsedeerd door Jisannes nachtmerrie. Lynn ontdekt dat ze bang is voor de verkeerde. Emma komt tot de conclusie dat Jisanne beter af is bij Samuel en Jolanda. Kat is blij als ze verlof krijgt, maar ziet alle hoop ve...

02-03-2017 22:30

Afl. 9

Zwarte Tulp - Afl. 9

Marieke en Nick gaan trouwen. Lynn en Joeri draaien om elkaar heen en Joeri laat haar op zijn kamer logeren. Ze worden bijna betrapt door Emma, die net terugkomt uit Bangkok. Henk heeft de hulp van Robert nodig om tot een akkoord te komen m...

Zwarte Tulp gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zwarte Tulp de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zwarte Tulp bij Zwarte Tulp liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zwarte Tulp. Heb je een uitzending van Zwarte Tulp gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zwarte Tulp gemist

Dramaserie waarin de ontwikkelingen tussen twee families uit de bollenstreek centraal staan. Vanwege een mysterieus ongeluk in het verleden zijn de families erfvijanden geworden. Hun al jarenlang voortdurende vete wordt versterkt en actueel gehouden door de race om de zwarte tulp. Beetje bij beetje wordt het mysterie uit het verleden ontrafeld. Niets is wat het lijkt, maar zeker is dat er belangrijke keuzes gemaakt moeten worden over leven en dood, liefde en haat, loslaten en vasthouden, harmonie en chaos.

Uitzending gemist van Zwarte Tulp? Hier kun je alle uitzendingen van Zwarte Tulp kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 26-03-2017 om 00:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!