Programma gemist?

De familie verzamelt naar het zich voor de uit begrafenis van een dierbare. tijdens Emma helpt tijdens Jisanne met haar problemen. Samuel door neemt afscheid van naar twee grote liefdes. Jolanda het bezoekt naar Emma om hun rivaliteit te tijdens begraven. uit Joeri komt bij zinnen, de maar maakt de zich nog steeds zorgen. Henk op tv de en Lilian vinden elkaar in op tv het in werk. Lynn besluit zich het te herenigen met op tv Martijn. Jisanne probeert te door voorkomen dat haar nachtmerrie op werkelijkheid op tv wordt.

Bijgestaan de door Samuel met durft Jisanne eindelijk haar het droom in te gaan, op maar tijdens op het verkeerde moment. het Lynn probeert met hulp van een Martijn te ontsnappen het aan Joeri, tijdens maar loopt met op open ogen in de op val. het Ben en Kat nemen de op grootste beslissing in van op hun leven, maar stuiten daarbij op op tv Toos. Marieke op tv moet erkennen dat haar op tijdens relatie met Nick een op lucht is gebouwd. naar Emma vecht van voor de liefde van haar dochter. met met Jolanda vreest Samuel kwijt te door raken aan Emma en een gaat het heel ver naar om dat te voorkomen. van Lilian wil wraak naar nemen op Robert en de heeft daar van de hulp van Henk met bij op nodig. En er is eindelijk nieuws op door van Sacha.

Joeri door raakt steeds meer de geobsedeerd door Jisannes van nachtmerrie. Lynn ontdekt dat met ze bang een is voor de verkeerde. de Emma komt tot de in conclusie dat Jisanne het beter af door is bij Samuel door en Jolanda. een Kat is blij tijdens als ze verlof krijgt, in maar ziet alle tijdens hoop vervliegen. Marieke uit laat zich met door Nick tijdens overtuigen om het huis te van verkopen in en liegt tegen haar kinderen. Lilian door behaalt een overwinning door met op Ben, maar door loopt een blauwtje bij van Robert.

Marieke het en Nick gaan trouwen. in Lynn en naar Joeri draaien om elkaar een heen en Joeri laat door haar een op zijn door kamer logeren. Ze met worden bijna betrapt door Emma, die op tv net terugkomt uit uit Bangkok. Henk van heeft de de hulp van de Robert nodig om op tot een akkoord in te komen met Podorovsky. uit Lilian kiest het volledig Roberts kant, omdat ze de verliefd in op hem is.

juni 2021
23-03-2017 22:32

Afl. 12

Zwarte Tulp - Afl. 12

De familie verzamelt zich voor de begrafenis van een dierbare. Emma helpt Jisanne met haar problemen. Samuel neemt afscheid van twee grote liefdes. Jolanda bezoekt Emma om hun rivaliteit te begraven. Joeri komt bij zinnen, maar maakt zich n...

16-03-2017 22:27

Afl. 11

Zwarte Tulp - Afl. 11

Bijgestaan door Samuel durft Jisanne eindelijk haar droom in te gaan, maar op het verkeerde moment. Lynn probeert met hulp van Martijn te ontsnappen aan Joeri, maar loopt met open ogen in de val. Ben en Kat nemen de grootste beslissing van ...

09-03-2017 22:29

Afl. 10

Zwarte Tulp - Afl. 10

Joeri raakt steeds meer geobsedeerd door Jisannes nachtmerrie. Lynn ontdekt dat ze bang is voor de verkeerde. Emma komt tot de conclusie dat Jisanne beter af is bij Samuel en Jolanda. Kat is blij als ze verlof krijgt, maar ziet alle hoop ve...

02-03-2017 22:30

Afl. 9

Zwarte Tulp - Afl. 9

Marieke en Nick gaan trouwen. Lynn en Joeri draaien om elkaar heen en Joeri laat haar op zijn kamer logeren. Ze worden bijna betrapt door Emma, die net terugkomt uit Bangkok. Henk heeft de hulp van Robert nodig om tot een akkoord te komen m...

Zwarte Tulp gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zwarte Tulp de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zwarte Tulp bij Zwarte Tulp liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zwarte Tulp. Heb je een uitzending van Zwarte Tulp gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zwarte Tulp gemist

Dramaserie waarin de ontwikkelingen tussen twee families uit de bollenstreek centraal staan. Vanwege een mysterieus ongeluk in het verleden zijn de families erfvijanden geworden. Hun al jarenlang voortdurende vete wordt versterkt en actueel gehouden door de race om de zwarte tulp. Beetje bij beetje wordt het mysterie uit het verleden ontrafeld. Niets is wat het lijkt, maar zeker is dat er belangrijke keuzes gemaakt moeten worden over leven en dood, liefde en haat, loslaten en vasthouden, harmonie en chaos.

Uitzending gemist van Zwarte Tulp? Hier kun je alle uitzendingen van Zwarte Tulp kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 26-03-2017 om 00:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!