Programma gemist?

De in familie verzamelt zich voor uit de begrafenis van de een dierbare. Emma helpt op in Jisanne met haar problemen. Samuel neemt door afscheid van van twee grote liefdes. van Jolanda bezoekt Emma met om hun rivaliteit een te begraven. Joeri komt in in bij zinnen, maar maakt zich met nog steeds zorgen. tijdens Henk en in Lilian vinden elkaar in het van uit werk. Lynn besluit zich de te herenigen naar met Martijn. Jisanne probeert naar te voorkomen met dat haar nachtmerrie op tv werkelijkheid wordt.

Bijgestaan in door Samuel durft Jisanne eindelijk het het haar droom in te gaan, op tv maar op het de verkeerde moment. Lynn probeert in met hulp van het door Martijn te ontsnappen aan Joeri, met maar op loopt met open ogen in het de op val. Ben en Kat nemen de naar grootste beslissing van van hun leven, maar met stuiten naar daarbij op Toos. in Marieke moet erkennen naar dat haar relatie met een Nick op lucht is een gebouwd. Emma uit vecht voor tijdens de liefde van haar de dochter. Jolanda vreest met Samuel kwijt op tv te raken een aan Emma en gaat heel ver op tv om naar dat te voorkomen. Lilian op wil op tv wraak nemen op Robert en de heeft daar op tv de hulp van Henk bij de nodig. En er een is eindelijk in nieuws van tijdens Sacha.

Joeri de raakt steeds meer geobsedeerd door van Jisannes op tv nachtmerrie. Lynn ontdekt naar dat ze op bang is voor de verkeerde. door Emma met komt tot de conclusie dat Jisanne door beter af is naar bij Samuel op en Jolanda. Kat uit is blij als ze tijdens op tv verlof krijgt, maar ziet een alle hoop vervliegen. Marieke laat van zich uit door Nick overtuigen de om het huis te verkopen op en liegt het tegen haar met kinderen. Lilian behaalt een door overwinning op Ben, maar van loopt het een blauwtje bij de Robert.

Marieke naar en Nick gaan van trouwen. Lynn en Joeri draaien naar om elkaar het heen en een Joeri laat haar van op zijn kamer logeren. Ze tijdens tijdens worden bijna betrapt door Emma, uit die net op tv terugkomt uit van Bangkok. Henk heeft de hulp van op Robert door nodig om uit tot een akkoord te komen met door Podorovsky. Lilian met kiest volledig Roberts kant, naar naar omdat ze verliefd het op hem is.

december 2021
23-03-2017 22:32

Afl. 12

Zwarte Tulp - Afl. 12

De familie verzamelt zich voor de begrafenis van een dierbare. Emma helpt Jisanne met haar problemen. Samuel neemt afscheid van twee grote liefdes. Jolanda bezoekt Emma om hun rivaliteit te begraven. Joeri komt bij zinnen, maar maakt zich n...

16-03-2017 22:27

Afl. 11

Zwarte Tulp - Afl. 11

Bijgestaan door Samuel durft Jisanne eindelijk haar droom in te gaan, maar op het verkeerde moment. Lynn probeert met hulp van Martijn te ontsnappen aan Joeri, maar loopt met open ogen in de val. Ben en Kat nemen de grootste beslissing van ...

09-03-2017 22:29

Afl. 10

Zwarte Tulp - Afl. 10

Joeri raakt steeds meer geobsedeerd door Jisannes nachtmerrie. Lynn ontdekt dat ze bang is voor de verkeerde. Emma komt tot de conclusie dat Jisanne beter af is bij Samuel en Jolanda. Kat is blij als ze verlof krijgt, maar ziet alle hoop ve...

02-03-2017 22:30

Afl. 9

Zwarte Tulp - Afl. 9

Marieke en Nick gaan trouwen. Lynn en Joeri draaien om elkaar heen en Joeri laat haar op zijn kamer logeren. Ze worden bijna betrapt door Emma, die net terugkomt uit Bangkok. Henk heeft de hulp van Robert nodig om tot een akkoord te komen m...

Zwarte Tulp gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zwarte Tulp de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zwarte Tulp bij Zwarte Tulp liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zwarte Tulp. Heb je een uitzending van Zwarte Tulp gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zwarte Tulp gemist

Dramaserie waarin de ontwikkelingen tussen twee families uit de bollenstreek centraal staan. Vanwege een mysterieus ongeluk in het verleden zijn de families erfvijanden geworden. Hun al jarenlang voortdurende vete wordt versterkt en actueel gehouden door de race om de zwarte tulp. Beetje bij beetje wordt het mysterie uit het verleden ontrafeld. Niets is wat het lijkt, maar zeker is dat er belangrijke keuzes gemaakt moeten worden over leven en dood, liefde en haat, loslaten en vasthouden, harmonie en chaos.

Uitzending gemist van Zwarte Tulp? Hier kun je alle uitzendingen van Zwarte Tulp kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 26-03-2017 om 00:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!