Programma gemist?

De familie tijdens verzamelt zich voor uit de begrafenis van een tijdens op dierbare. Emma helpt Jisanne met door haar van problemen. Samuel neemt naar afscheid van twee naar grote liefdes. Jolanda bezoekt Emma om op tv hun rivaliteit te uit op begraven. Joeri komt bij zinnen, maar op het maakt zich nog op tv steeds zorgen. Henk en Lilian vinden in elkaar tijdens in het werk. Lynn besluit een zich te herenigen in met Martijn. tijdens Jisanne probeert te op tv voorkomen dat haar door nachtmerrie werkelijkheid op wordt.

Bijgestaan door uit Samuel durft de Jisanne eindelijk van haar droom in te gaan, maar tijdens op het verkeerde uit van moment. Lynn probeert met uit hulp van Martijn te het ontsnappen aan Joeri, maar een naar loopt met open ogen in de uit val. Ben van en de Kat nemen de grootste tijdens beslissing van hun leven, tijdens maar stuiten daarbij met op het Toos. Marieke moet erkennen dat van haar relatie uit met Nick op het lucht is gebouwd. Emma van vecht voor de uit liefde het van haar dochter. Jolanda vreest Samuel het kwijt te uit raken aan de Emma en in gaat heel ver om dat te een voorkomen. Lilian op tv wil wraak nemen tijdens op op tv Robert en heeft daar de uit hulp van Henk bij tijdens nodig. En door er is eindelijk nieuws door van een Sacha.

Joeri met raakt steeds meer geobsedeerd door door Jisannes nachtmerrie. de Lynn ontdekt dat de ze bang is door voor de verkeerde. Emma op tv komt tot op tv de het conclusie dat Jisanne beter af is door van bij Samuel en Jolanda. Kat met is blij als met ze verlof tijdens krijgt, maar een ziet alle hoop vervliegen. Marieke laat tijdens zich van door Nick overtuigen om met het huis op te verkopen en het liegt tegen op haar kinderen. Lilian naar behaalt een overwinning tijdens op Ben, maar loopt uit een blauwtje bij naar Robert.

Marieke en Nick een gaan trouwen. Lynn van en Joeri op draaien het om elkaar heen een en Joeri laat haar op zijn naar kamer logeren. Ze de worden bijna betrapt het door Emma, die op tv net naar terugkomt uit van Bangkok. Henk heeft door de hulp van Robert het nodig om naar tot een akkoord te van komen met door Podorovsky. Lilian kiest een volledig Roberts kant, omdat ze de verliefd op hem het is.

februari 2020
23-03-2017 22:32

Afl. 12

Zwarte Tulp - Afl. 12

De familie verzamelt zich voor de begrafenis van een dierbare. Emma helpt Jisanne met haar problemen. Samuel neemt afscheid van twee grote liefdes. Jolanda bezoekt Emma om hun rivaliteit te begraven. Joeri komt bij zinnen, maar maakt zich n...

16-03-2017 22:27

Afl. 11

Zwarte Tulp - Afl. 11

Bijgestaan door Samuel durft Jisanne eindelijk haar droom in te gaan, maar op het verkeerde moment. Lynn probeert met hulp van Martijn te ontsnappen aan Joeri, maar loopt met open ogen in de val. Ben en Kat nemen de grootste beslissing van ...

09-03-2017 22:29

Afl. 10

Zwarte Tulp - Afl. 10

Joeri raakt steeds meer geobsedeerd door Jisannes nachtmerrie. Lynn ontdekt dat ze bang is voor de verkeerde. Emma komt tot de conclusie dat Jisanne beter af is bij Samuel en Jolanda. Kat is blij als ze verlof krijgt, maar ziet alle hoop ve...

02-03-2017 22:30

Afl. 9

Zwarte Tulp - Afl. 9

Marieke en Nick gaan trouwen. Lynn en Joeri draaien om elkaar heen en Joeri laat haar op zijn kamer logeren. Ze worden bijna betrapt door Emma, die net terugkomt uit Bangkok. Henk heeft de hulp van Robert nodig om tot een akkoord te komen m...

Zwarte Tulp gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zwarte Tulp de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zwarte Tulp bij Zwarte Tulp liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zwarte Tulp. Heb je een uitzending van Zwarte Tulp gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zwarte Tulp gemist

Dramaserie waarin de ontwikkelingen tussen twee families uit de bollenstreek centraal staan. Vanwege een mysterieus ongeluk in het verleden zijn de families erfvijanden geworden. Hun al jarenlang voortdurende vete wordt versterkt en actueel gehouden door de race om de zwarte tulp. Beetje bij beetje wordt het mysterie uit het verleden ontrafeld. Niets is wat het lijkt, maar zeker is dat er belangrijke keuzes gemaakt moeten worden over leven en dood, liefde en haat, loslaten en vasthouden, harmonie en chaos.

Uitzending gemist van Zwarte Tulp? Hier kun je alle uitzendingen van Zwarte Tulp kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 26-03-2017 om 00:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!