Programma gemist?

De een familie verzamelt zich voor op tv de het begrafenis van een naar dierbare. Emma helpt Jisanne van met haar problemen. Samuel neemt de afscheid van twee op grote liefdes. de Jolanda bezoekt Emma met om hun rivaliteit uit te het begraven. Joeri komt in bij zinnen, maar maakt zich nog tijdens het steeds zorgen. Henk en Lilian vinden naar naar elkaar in het werk. naar Lynn besluit zich te herenigen van uit met Martijn. Jisanne probeert in te voorkomen van dat haar nachtmerrie werkelijkheid tijdens wordt.

Bijgestaan door met Samuel durft Jisanne naar eindelijk haar met droom in te gaan, met maar op naar het verkeerde moment. Lynn in probeert met hulp van van Martijn te ontsnappen de aan Joeri, maar uit loopt met open door een ogen in de val. naar Ben en Kat in nemen de grootste beslissing van een hun leven, door maar een stuiten daarbij op Toos. in Marieke moet erkennen dat door haar relatie met tijdens Nick op uit lucht is gebouwd. Emma vecht op tv voor op tv de liefde van door haar dochter. Jolanda vreest Samuel de een kwijt te raken aan met Emma en naar gaat heel ver om door dat te voorkomen. door Lilian wil wraak nemen op op Robert en heeft in daar de van hulp van in Henk bij nodig. En er op is eindelijk van nieuws van met Sacha.

Joeri op tv raakt steeds meer naar geobsedeerd door Jisannes tijdens nachtmerrie. Lynn ontdekt dat door ze bang is voor in tijdens de verkeerde. Emma komt tot de naar conclusie dat Jisanne in beter af is op bij Samuel naar en Jolanda. Kat is tijdens de blij als ze in verlof krijgt, maar ziet alle hoop op vervliegen. Marieke de laat een zich door Nick overtuigen van om het huis te verkopen uit en liegt door tegen haar kinderen. Lilian met behaalt in een overwinning op door Ben, maar loopt een blauwtje op bij door Robert.

Marieke en in Nick gaan trouwen. Lynn naar en Joeri uit draaien om elkaar heen het en van Joeri laat haar op op zijn kamer logeren. met Ze op worden bijna betrapt door het Emma, die de net terugkomt uit Bangkok. een Henk heeft naar de hulp van Robert nodig om op tv tot tijdens een akkoord te komen uit met Podorovsky. Lilian kiest van volledig Roberts het kant, van omdat ze verliefd op hem op is.

maart 2021
23-03-2017 22:32

Afl. 12

Zwarte Tulp - Afl. 12

De familie verzamelt zich voor de begrafenis van een dierbare. Emma helpt Jisanne met haar problemen. Samuel neemt afscheid van twee grote liefdes. Jolanda bezoekt Emma om hun rivaliteit te begraven. Joeri komt bij zinnen, maar maakt zich n...

16-03-2017 22:27

Afl. 11

Zwarte Tulp - Afl. 11

Bijgestaan door Samuel durft Jisanne eindelijk haar droom in te gaan, maar op het verkeerde moment. Lynn probeert met hulp van Martijn te ontsnappen aan Joeri, maar loopt met open ogen in de val. Ben en Kat nemen de grootste beslissing van ...

09-03-2017 22:29

Afl. 10

Zwarte Tulp - Afl. 10

Joeri raakt steeds meer geobsedeerd door Jisannes nachtmerrie. Lynn ontdekt dat ze bang is voor de verkeerde. Emma komt tot de conclusie dat Jisanne beter af is bij Samuel en Jolanda. Kat is blij als ze verlof krijgt, maar ziet alle hoop ve...

02-03-2017 22:30

Afl. 9

Zwarte Tulp - Afl. 9

Marieke en Nick gaan trouwen. Lynn en Joeri draaien om elkaar heen en Joeri laat haar op zijn kamer logeren. Ze worden bijna betrapt door Emma, die net terugkomt uit Bangkok. Henk heeft de hulp van Robert nodig om tot een akkoord te komen m...

Zwarte Tulp gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zwarte Tulp de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zwarte Tulp bij Zwarte Tulp liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zwarte Tulp. Heb je een uitzending van Zwarte Tulp gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zwarte Tulp gemist

Dramaserie waarin de ontwikkelingen tussen twee families uit de bollenstreek centraal staan. Vanwege een mysterieus ongeluk in het verleden zijn de families erfvijanden geworden. Hun al jarenlang voortdurende vete wordt versterkt en actueel gehouden door de race om de zwarte tulp. Beetje bij beetje wordt het mysterie uit het verleden ontrafeld. Niets is wat het lijkt, maar zeker is dat er belangrijke keuzes gemaakt moeten worden over leven en dood, liefde en haat, loslaten en vasthouden, harmonie en chaos.

Uitzending gemist van Zwarte Tulp? Hier kun je alle uitzendingen van Zwarte Tulp kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 26-03-2017 om 00:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!