Programma gemist?

De familie verzamelt tijdens op tv zich voor de een begrafenis van een uit dierbare. Emma helpt Jisanne met haar uit problemen. Samuel uit neemt afscheid van twee naar grote liefdes. de Jolanda bezoekt Emma om door hun rivaliteit van te begraven. een Joeri komt uit bij zinnen, maar uit maakt zich nog steeds zorgen. Henk van en Lilian vinden van in elkaar in het werk. Lynn besluit naar zich op tv te herenigen de met Martijn. Jisanne probeert te een voorkomen dat haar uit nachtmerrie werkelijkheid in wordt.

Bijgestaan door Samuel het durft Jisanne naar eindelijk haar een droom in het te gaan, maar op het de verkeerde met moment. Lynn probeert naar met hulp van naar Martijn te ontsnappen uit aan Joeri, maar een loopt met open ogen in op de val. Ben en naar Kat op nemen de het grootste beslissing van een hun leven, maar stuiten daarbij door op Toos. naar Marieke moet erkennen dat haar door relatie met van Nick op op lucht is gebouwd. Emma vecht van naar voor de liefde naar van haar dochter. Jolanda op tv vreest Samuel met kwijt te raken aan Emma en een gaat heel ver op tv in om dat te in voorkomen. Lilian wil wraak nemen door op Robert en de heeft daar tijdens de hulp van Henk naar bij nodig. op En er is eindelijk op tv nieuws van in Sacha.

Joeri van raakt steeds naar meer geobsedeerd door Jisannes nachtmerrie. naar Lynn op ontdekt dat ze bang is een voor de naar verkeerde. Emma komt in tot de conclusie dat van Jisanne beter af op tv is op tv bij Samuel en Jolanda. Kat is naar blij als ze het op tv verlof krijgt, maar door ziet alle hoop vervliegen. Marieke een laat zich door op tv Nick met overtuigen om het huis te verkopen uit uit en liegt tegen haar kinderen. uit Lilian behaalt een een overwinning de op Ben, maar loopt naar een blauwtje het bij Robert.

Marieke en Nick met in gaan trouwen. Lynn door en Joeri draaien om elkaar op tv heen en Joeri door laat in haar op zijn kamer door logeren. Ze worden bijna het betrapt door in Emma, die van net terugkomt uit uit Bangkok. Henk heeft de hulp naar van met Robert nodig om tot een een akkoord te komen uit met Podorovsky. door Lilian kiest uit volledig Roberts kant, omdat uit ze verliefd op hem een is.

juli 2020
23-03-2017 22:32

Afl. 12

Zwarte Tulp - Afl. 12

De familie verzamelt zich voor de begrafenis van een dierbare. Emma helpt Jisanne met haar problemen. Samuel neemt afscheid van twee grote liefdes. Jolanda bezoekt Emma om hun rivaliteit te begraven. Joeri komt bij zinnen, maar maakt zich n...

16-03-2017 22:27

Afl. 11

Zwarte Tulp - Afl. 11

Bijgestaan door Samuel durft Jisanne eindelijk haar droom in te gaan, maar op het verkeerde moment. Lynn probeert met hulp van Martijn te ontsnappen aan Joeri, maar loopt met open ogen in de val. Ben en Kat nemen de grootste beslissing van ...

09-03-2017 22:29

Afl. 10

Zwarte Tulp - Afl. 10

Joeri raakt steeds meer geobsedeerd door Jisannes nachtmerrie. Lynn ontdekt dat ze bang is voor de verkeerde. Emma komt tot de conclusie dat Jisanne beter af is bij Samuel en Jolanda. Kat is blij als ze verlof krijgt, maar ziet alle hoop ve...

02-03-2017 22:30

Afl. 9

Zwarte Tulp - Afl. 9

Marieke en Nick gaan trouwen. Lynn en Joeri draaien om elkaar heen en Joeri laat haar op zijn kamer logeren. Ze worden bijna betrapt door Emma, die net terugkomt uit Bangkok. Henk heeft de hulp van Robert nodig om tot een akkoord te komen m...

Zwarte Tulp gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zwarte Tulp de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zwarte Tulp bij Zwarte Tulp liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zwarte Tulp. Heb je een uitzending van Zwarte Tulp gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zwarte Tulp gemist

Dramaserie waarin de ontwikkelingen tussen twee families uit de bollenstreek centraal staan. Vanwege een mysterieus ongeluk in het verleden zijn de families erfvijanden geworden. Hun al jarenlang voortdurende vete wordt versterkt en actueel gehouden door de race om de zwarte tulp. Beetje bij beetje wordt het mysterie uit het verleden ontrafeld. Niets is wat het lijkt, maar zeker is dat er belangrijke keuzes gemaakt moeten worden over leven en dood, liefde en haat, loslaten en vasthouden, harmonie en chaos.

Uitzending gemist van Zwarte Tulp? Hier kun je alle uitzendingen van Zwarte Tulp kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 26-03-2017 om 00:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!